Sista mars 2011

Publicerad 2011-03-31 22:53:39 i Allmänt,

Jag kommer sova ruskigt gott, för jag har varit igång hela dagen och mina ögonlock håller redan på gå igen.
Imorgon är vi i Ylläs hela dagen med hela gymn., vilket är super bra för då är Milka också med;) Så har jag någon att åka med när dom andra kör off-pist och hoppar och försöker ta livet av sig.

Glömde förresten säga att jag köpte fyra bruléeskålar också idag! Inte för att jag brukar göra det, för d är äckligt men man kan göra mini-pajer, cupcakes lr panacotta i dom. Så d blir nog perfa! ;) + att jag fått en super fin tunika och ett najs linne idag. Enchiladas. Godnatt ;)

I can't be the only one who's learned.

Publicerad 2011-03-31 21:13:28 i Allmänt,

Har hunnit med mycket den här veckan känns det som. För idag har jag haft lika fullt upp som igår och alla andra dagar den här veckan. På morgonen hade jag som sagt inget att göra så hann med att fixa lite här hemma innan jag & pappa äntligen kom iväg kring halv tio nångång. Väl i Kiruna bar vi bara ner grejerna och lastade släpet och bilarna, dom andra hade fixat allt redan så det var chill! ;)

Jag, Emma & Emil for och åt på en thai restaurang och sedan fick jag gå på älskade Ö&B och Coop! Haha. Inte precis allas dröm men jag hade inte ens lust för att gå och kolla kläder, utan jag köpte en slickepott, kladdkakeformar, muffinsformar, godis och annat smått istället. Var rent ut sagt en toppen snabb-visit i Kiruna. :)

När vi kom hem lämnade jag dom andra att packa upp allting för jag drog till gymmet istället. Har inte varit sugen på att springa alls på senaste men idag hade jag någon extra kraft från ovan, så jag sprang 5 km. Sen körde jag biceps så jag var helt slut haha. + att när man kör en av övningarna tar det på hela armarna så nu kommer jag vara helt död imorgon när vi ska åka slalom hela dagen!

Nu ska jag ner och titta sista perioden av LHF-SAIK. Shiit vad spännande.


BAra för att ni skulle få en bild jag aldrig haft uppe förut.

Tycker vi är ganska coola ändå ;)

Rättelse

Publicerad 2011-03-31 09:18:56 i Allmänt,

Haha det är ju tur att jag har sån koll. Ja såklart var det den 30 mars igår.

Har hunnit tvätta, äta frukost, duscha, kollat lite kläder från H&M. Och nu ska jag iväg till Kiruna. Ha en bra dag ;)

Hann du se mig?

Publicerad 2011-03-30 20:59:03 i Allmänt,

För här går det undan. Jag har hunnit med hur mycket som helst idag!

- Varit till tandläkaren
- Ätit lunch på Logen
- Gjort klart SH rapport som ska vara inne först nästa torsdag så nu hoppas jag att jag får ledigt!
- Fått in 40 svar på min enkät så nu kan jag börja sammanställa.
- Städat hela huset, då menar jag verkligen allt. Var inte ens tungt. Hade träningskläder på och headset i öronen ;)
- Lagat middag
- Gjort klart det vi ska göra på svenskan imorgon
- Tränat här hemma när jag inte hann gå till gym1, var ändå i full gång när jag städade så d var lika ;)
- Tränat fotboll

Nu ska jag ta en varm och välbehövd dusch. Sen ska jag krypa ner i soffan och äta något gott. Är ensam hemma för andra gången på en vecka nu, I love it.

I don't want to be anything other than me.

Publicerad 2011-03-29 20:28:26 i Allmänt,

Löpbanden var upptagna på gymmet så fick bli ett intensivt 20 mins pass på spinningcykeln istället. Sedan mixade jag ihop en kvarts bänk-program i huvudet, och sedan hann jag bara med att köra en övning bröst/tricpes/mage innan jag var tvungen att rusa hem för att hinna till hockeyn!
Men däremellan övningarna nångång testade jag boxningssäcken, var ju ensam där inne så var tvungen att passa på, men såklart råkar jag slå snett som jag alltid lyckas göra och nu har jag förbannat ont i handleden .. :P

Ska kolla hockey här hemma, om det nu går då pappa hela tiden byter kanal för att han är så nervös haha.
Sen är det Desperate Housewives! Kom på att jag missat två tisdagar redan ;o


Mmm, Marabou ;)

Publicerad 2011-03-28 22:08:26 i Allmänt,

Utan att gnälla så måste jag ändå få säga att min såkallade 'LA-resa' lyckats förväxlas av virrig personal på EF, så nu ska jag tydligen till San Fransisco. Aa det är väl inte helt fel det heller men man blir bara så sur när dom inte vet vad dom pratar om.
Men jag får göra det bästa av situationen och se det som så att jag då kommer måste pallra mitt ääs till LA någon annan gång i livet istället ;) Nog för att det ingår en weekend där men jag vill ju vara där längre än så!


Men lika glad är jag idag för det! ;)
för det finns annat i mitt liv som gör mig på så bra humör, tex idag fick jag en super god överraskning av Elin, en Marabou Mango! Mmm, nu längtar jag till fredag ;)


Måndag 28 mars 2011

Publicerad 2011-03-28 14:13:41 i Allmänt,

Efter två matcher som var as tråkiga fick det räcka, vi fick välja om vi ville spela final sen men jag sa nej, haha stackars mitt lag om dom ville spela! ;) Fast dom kanske gjorde det ändå, jag for hem iallafall. Ska ta och äta något litet, duscha och sen halv fyra börjar jag jobba! :)

Oops!

Publicerad 2011-03-27 22:41:17 i Allmänt,

Glömde ju nästan bort att säga : HEJA SKELLEFTEÅ!

åh, nu känns det bättre.

Godnatt! ;)


Kill Bill 2.

Publicerad 2011-03-27 22:21:47 i Allmänt,

Ja jag vet, bilden är från första filmen, men den är så cool så var tvungen att ta den ;)

 

Har iallafall just kommit hem efter att ha sett andra filmen hos Milka med henne, Marre och John.

Båda två var asa bra! Man blir alldeles så här, hur ska jag säga, sprallig? ;) Man blir taggad ! Ja, det var rätt ord!


Och jag måste bara säga att jag önskar man kunde sätta ett finger på en känsla, då skulle ni få veta hur jag känner mig! Hihi, hela dagen har varit så bra. Förutom att jag höll på skämmas ihjäl under matchen men det är redan glömt. Så i princip hela helgen har varit awesome! Det gillar jag.

Nu ska jag sova, för imorgon har jag fullt upp hela dagen, först körning med NB, sen är det innebandyturnering hela dagen + jobb & träning på kvällen. Ciao ;)

Solsidan

Publicerad 2011-03-27 16:13:08 i Allmänt,

Haha får ju försöka se det från den ljusa sidan, jag fick ett rejält konditionspass ! Att dom ska lägga mig ute på kanten är ju bullshit, jag orkade ett ryck sen höll jag på storkna haha. Men var man uppe på topp fick man inte ens röra bollen för så högt upp kom den aldrig. Det säger ju ganska mycet om vad resultatet blev också haha.

Nu sitter jag och dricker en asa god Froosh, medan jag väntar på middagen. Sen ska jag nog dra till guldkusten och kolla hockey om det är någon som tittar. Det är ju super spännande idag!

Ikväll ska jag äntligen få se Kill Bill 2 ! :D

Söndag 27 mars 2011

Publicerad 2011-03-27 09:36:09 i Allmänt,


Jag älskar våren!
Och just idag känns det extra bra. För vet ni vad? Det är strålande sol, jag är helt utvilad och har just ätit super god frukost. Snart ska jag till riavallen för ett två timmars fotbollspass, sen har vi match mot P16 klockan två. + Att det endast är 88 dagar kvar tills jag åker till USA.

Earth Hour.

Publicerad 2011-03-26 22:00:17 i Allmänt,

20.30-21.30, men här hemma verkade det ju inte vara någon som brydde sig. Jag kom hem tjugo i och fick gå runt och släcka överallt, men datorn och tvn fick jag minsann inte röra haha. Och nu antar jag att det är tänt överalt igen.

Måste säga att jag ätit den godaste thai på länge idag! Hunger måste vara den bästa kryddan, och så hade jag ju askalas bra sällskap!


Tidigare kollade jag hokki på guldkusten, men jag måste säga att jag kände mig i underläge då de tre andra hejade emot mig. Men tjifick dom! Jag är värsta mega-dissad av Kero & bröderna Tano, ingen har något att säga emot när SAIK äntligen vann i sudden ;) hihi!

Nej nu ska jag ner och mysa framför en film med mamma, Emma & Johan. Alla andra verkar vara ute och partaja men inte jag, för imorgon har vi fotbolls match. Tack och adjö så länge ;)

Nästan precis ett år sedan nu.

Redo för äventyr.

Publicerad 2011-03-26 10:47:10 i Allmänt,

Har vaknat nio imorse till en strålande sol, satt och åt frukost till Morgonpasset i P3 och läste tidningen, kände mig som värsta tanten haha! Men skönt var det.
Nu ska jag fixa till min snygga morgon-look lite sen ska jag & Milka till den nya skoaffären innan vi börjar jobba i biljettinsläppet klockan tolv. Vi ses på älven mina vänner! ;)


00.10

Publicerad 2011-03-26 00:10:46 i Allmänt,


Nej såklart var det inget bra på tv, och jag kunde ju inte ladda ner en film utan hjälp tidigare ens så d är väl meningen att jag inte ska få titta på något ikväll haha. Godnatt!

Det är ju trots allt våffeldagen!

Publicerad 2011-03-25 23:24:00 i Allmänt,

Så därför fuskade jag lite med min 'nyttiga livsstil' och åt våfflor till middag (?) med Milka. Först var vi faktiskt till gym1 så tro inte att vi är helt fettiga ;) Och så hände lite saker hit och dit så mitt i allt när vi står och gör våfflor går våffeljärnet sönder, men då är det ju tur att man har en ouppackad i förvar i förrådet! ;) Så det blev våfflor tillslut iallafall, även om klockan hann bli nästan nio haha!

Nu ska jag gå ner och mysa i soffan, hoppas det är något bra på tv. Jag burkar alltid lyckas ha den turen att det inte är något bra när jag väl ska kika. Men idag känns det som att jag har riktigt tur;)

Förresten är det så ljuvligt att vara ensam här hemma, kan gå omkring och sjunga högt utan att någon klagar ;) haha!

All that I see.

Publicerad 2011-03-24 22:34:28 i Allmänt,

Har kollat hockey ikväll, måste säga att folk som inte följer någon sport måst vara tokiga. Det är ju så underbar känsla att heja på ett lag och typ få ont i magen för man är så nervös, att känna lyckan när man vinner, eller så får man stå ut med att höra alla andras kaxiga kommentarer om ens lag förlorar ... Men lika stolt Skellefteå-fan är jag för det! ;)

Godnatt!

Imorgon är det fredag hihi och jag är ensam hemma! Det är våffeldagen och dags för gym1, så det ser ut att bli en underbar dag med en as bra tjej! Puss ;)

Papercut!

Publicerad 2011-03-24 16:17:38 i Allmänt,

Aaaj. Skulle lägga ner min bok i väskan och så skar jag mig i fingret på ett blad, och det ser ju så fjuttigt ut men oh så ont det gör!

Har just skrivit klar en enkät om Träning och Motion, imorgon ska jag dela ut den så får några fylla i den, sen är det bara att sammanställa den + göra nationella (som jag får göra när jag vill) sen är jag klar med Matte B. Underbart!

Nej nu måste jag laga middag, börjar bli lagomt hungrig efter allt slit med min läxa! ;)

Seterra

Publicerad 2011-03-23 22:32:55 i Allmänt,

Blev ingen film, jag laddade ner Seterra istället ;)
100% på Europas länder nu. Lite grymt ;) Men huvudstäderna är ju lite värre. Och för att inte tala om Sveriges landskap och städer.. Haha.

Diggar din stil, ja du vet det bara är så, för det bara blev så, vet du kan förstå.

Publicerad 2011-03-23 21:42:56 i Allmänt,

Amanda tog orden ur min mun, men jag säger det iallafall! Dagen har varit toppen, som alla andra dagar den här veckan. Och nu fortsätter det! För nu ska jag kika någon mysig film här tills jag somnar, är helt slut.
Har träffat Milka och sen var jag till gymmet en sväng, sprang en bit, för kort för att nämnas men det är en bit på min mil den här veckan iallafall! ;) Bröst/triceps sen var jag död. Elin skrattade åt mig för jag stod och gäspade mellan övningarna, men det är faktiskt inte pga att jag är trött, jag gäspar alltid där nere, måste vara den dåliga ventilationen.

Tänkte lägga upp en lista för helgen, kommande vecka så jag inte glömmer bort något för nu är det så mycket på gång! Men får ta det imorgon. Natti natti ;)

Ännu en tråkig rubrik .

Publicerad 2011-03-22 23:07:17 i Allmänt,

Har inte haft tid att uppdatera mer än att slänga upp bilderna, för vet ni vad, nej det är klart ni inte vet, men jag har haft massa annat roligt för mig!

For till gymmet när jag kände att jag hade tid för det, tänkte springa men det var upptaget på löpbanden, sånt är psykiskt jobbigt, när man laddat upp mentalt. Men då körde jag ben istället och sen fick det räcka.

Kom hem lagom till hockeyn och en kladdkaka m grädde och bär! Mums.
Hann bara se första två perioderna för sen har jag varit på motions innebandyn, och idag var vi 14 st så det var faktiskt riktigt bra träning, blev helt slut där ett tag !

Nej nu är det redan alldeles för sent för lilla jag
. Dröm sött!

Thought there was a light.

Publicerad 2011-03-21 22:22:42 i Allmänt,

Känns som att jag glömt något nu, hade ju något att skriva men det försvann. hm. skumt.


Aa men då får ni veta vad jag gjort idag istället då. Det är ju alltid lika intressant! ;)

Skolan = skyltprov på körkortsteorin = gick åt tjottaheikki. Men lika glad är jag för det ;)
Gym1; sprang 3km, övade lite bänk (helt slut idag så det gick alltså inte så bra..), sen körde jag lite blandat på armarna, var inte riktigt på gym1 med huvudet, tankarna var någon annanstans låångt borta .
Bakat whoopies igen, denna gång choklad/apelsin som jag ska ta med till pojkarna imorgon som bett så snällt om fika. För vi ska nämligen ha en mysdag på andra sidan älven bara våran klass, vilket är jag och 8 galna killar. Men äsch, jag gillarom ändå!

Och sen till dagens bästa, säsongspremiär på Riavallen !! Annat är kul, men nog är det ändå fotboll som värmer mitt stora idrotts-hjärta mest ;) hihi!

Nej nu är jag alldeles för svamlig, bäst att sova! Mys.

Jo förresten nu kom jag ju på vad jag skulle skriva. Att jag har väärldens (2 ä bara för att ni ska förstå bättre hur mycket;), värk i ryggen! Och jag är nog både skyldig och någon står även i skuld med massage till mig men ikväll lär jag få klara mig med att somna snabbt och drömma sött så känns det nog bättre i ryggen imorgon ;) Natti!

Vi är så bra!

En tuff brud i lyxförpackning.

Publicerad 2011-03-20 22:45:35 i Allmänt,

Haha tänkte dra ett skämt, men d var så kasst så jag gör inte det haha! Jag har bara lite dålig kvällshumor efter att sett en sjukt grym film på guldkusten. Vill ni veta vilken? Aa, det var KILL BILL. Jag förstår inte varför jag inte tagit mig tid att se den tidigare haha, blev ju lite fel väg att se Kill Buljo först men äsch, den var skit bra och nu väntar jag på att boka in en kväll för tvåan! ;)

Dagen har varit toppen, söndagar kanske inte är så hemska trots allt.


Sweet dreams are made of this.. ;)


Söndag 20 mars 2011

Publicerad 2011-03-20 11:36:39 i Allmänt,

Är det inte underbart? Jag vaknade imorse helt utvilad till ljudet av dammsugaren (vilket betyder att städningen var i fullgång, utan att jag behövde göra något och det är nu klart;) , solen skiner, jag lyssnar på Sanna & Rebeckas nya låtar som är helt sjukt grymma, så där fick du mitt utlåtande Sanna! :)
Väntar på att mamma ska komma hem från affären så ska jag börja göra Dammsugare (punschrullar?) tills Milka kommer, känns som att jag inte sett henne på flera år, haha. Sen efter killarnas fotboll ska vi fara och grilla i det här underbara vädret.
Jag kan inte säga annat än att jag älskar livet just nu.


Nötter haha!

Publicerad 2011-03-19 20:11:55 i Allmänt,

ATT VI FÖRLORADE MATCHEN KÄNNS SJUKT SURT, MEN MÅNEN ÄR STÖRRE ÄN VAD DEN VARIT PÅ 100 ÅR O JAG SITTER I MINIBUSSEN M SUPER BRA MUSIK I ÖRONEN OCH TÄNKER PÅ NÅGOT JÄTTE MYSIGT ;) GÅR BARA ATT SKRIVA M STORA BOKSTÄVER OCKSÅ MEN D FÅR NI STÅ UT M HAHA. NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA TILLS VI ÄR I TÖRE . ÄSCH NU BLEV D FEL ÖVERALLT MEN KAN INTE ÄNDRA DET HAHA. AAJA, OM VI INTE BLIR JÄTTE SENA SÅ SKA JAG TRÄFFA MILKA. HIHIHI. PUSS TJA DÅ, HOPPAS NI HAR EN LIKA BRA LÖRDAG SOM JAG ;)





Update; Äntligen hemma! Efter en 14h lång dag med laget så är det sjukt härligt att få lägga sig i egen säng. Så det ska jag ta och göra på en gång.
Var bara tvungen att ändra felen där uppe, jag störde mig så mycket på det haha.


Vår busschaufför, vår busschaufför, det e en man med glatt humör.

Någon som var less på mig? ;)


Lunch innan matchen. Fast jag tycker vi åt mest hela tiden.. Haha.

 


Fredagsmys på högsta grad!

Publicerad 2011-03-18 21:04:12 i Allmänt,

Vi for till gymmet, och körde hårt? Det gjorde vi absolut! ;) Bänkpress, jäklar vilka biffar vi blivit! Var bara tvungen att säga det haha. Sen körde jag bröst/triceps + mage.

På motionsinnebandyn var vi 8 st, var ganska kul, men tempot var någon helt annanstans ikväll haha. Aja, lite rörde vi ju på oss iallafall! Så nu ska jag trycka lite goda chips innan det blir film lite senare.
Ciao! ;)



Måste bara påminna er om att det är fredag idag, och hur mycket jag älskar fredagar ;) hihi!

I'd pull a sunshine story in the pouring rain

Publicerad 2011-03-18 15:31:34 i Allmänt,

Hann bli 7km på skidor under idrotten, var riktigt skönt faktiskt, hade musik i öronen och då gick det undan! ;)

Nu väntar jag bara på att Milka ska sluta sen ska vi dra till gymmet och biffa till oss lite. Höhö.
Hade även planer på att fara på innebandyn ikväll, men de brukar tydligen inte vara så många där så får se hur jag gör. Kan ju alltid baka en kokostosca till imorgon annars haha ;)


Whoopies!

Publicerad 2011-03-17 23:23:07 i Allmänt,

 

Eftersom att vi inte hade någon körkortsteori hade jag lite extra tid att baka idag ;) Så det blev whoopies och ett nytt recept på frasiga chokladkakor.

 


 

Vi hade säsongens sista innebandyträning ikväll, åh jag som hade velat springa av mig lite men så blev det inte. Var en ganska lugn träning.

Men sen passade jag på att träna på Ellinors gym medan hon var i duschen, hann testa crosstrainern och sedan pumpa mjölksyra i benen i någon annan maskin ;)

 

Nu ska jag sova! Underbart med fredag imorgon, den här veckan har gått så ruskigt fort.

 

I can't erase.

Publicerad 2011-03-16 21:34:49 i Allmänt,

Medan jag var hemma med Emil så hann jag baka en Rörig kaka & Scones, blev riktigt bra båda två faktiskt.
Jag var till gymmet och körde lite marklyft, sen bröst/biceps + mage. Imorgon har vi sista innebandyträningen för säsongen och sen på fredag ska jag nog vila för på lördag har vi match!

Nu ska jag mysa och kolla tv med mamma :) godnatt.


Jag har fått en dollar, coolt va? ;)


 

Hard rock Hallelujah!

Publicerad 2011-03-16 15:17:15 i Allmänt,

Big jösses, sweet Maria, Heliga Birgitta och alla möjliga andra saker säger jag bara!


2,2 mil på skidor och innebandy där emellan! Jag kan lova att jag är lagomt sliten.

Vi höll ett ganska lugnt tempo när vi skidade dit igår men på slutet fick Miriam och Amanda någon slags kraft från ovan och spurtade medan jag höll på att stupa haha! ;)
Hann bara vara där en timme innan mamma hämtade mig så jag fick gå på innebandyn. Var rolig träning fast vi bara var 10 stycken, men vi körde årets sista fys också.

Sen kan jag ju meddela att det kändes jobbigare än någonsin att behöva åka tillbaka till stugan efteråt, var inte precis taggad på att stanna där när Andreas lämnade av mig och han minsann skulle få åka hem kolla fotboll. Jag skulle gjort väldigt mycket för att få ha tillgång till vatten och toalett åtminstone. Usch vad jag hatar utedass.

Sova kunde jag inte heller, dels för att det var typ 50+ i vårat rum och för att dom som sov i igloo kom in på natten . Sen när jag väl somnade drömde jag att jag & Milka drunknade.


Har gjort supergod tonfisk-pasta-spenat lunch. Ska gå och duscha, men har inte bestämt om det blir gym1 lr inte först.

 

Tycker synd om Emma & Sandra som fyllde 18 år och var tvungen att vara i skogen. :p

00.21

Publicerad 2011-03-15 00:21:22 i Allmänt,

 

Den var bra, även om jag somnade ;) haha

 

Det är ju August Rushs pappa!

 

From Paris with love.

Publicerad 2011-03-14 22:46:33 i Allmänt,

Gym1 igår; Sprang endast 2km, körde ett stenhårt benpass och sen var jag död!
Sen var jag ner på älven och åkte skidor 50min också! :)

Idag har vi haft engelska i Vasikkavuoma hela dagen, sen jobbade jag på miniorerna, sen engelska på snickarbacken igen och sist fotboll!

Imorgon har vi engelska igen hela förmiddagen och sen åker vi till vasikkavuoma med skidor och kommer hem på onsdag så ni lär ju inte höra från mig. :( hahha. Men jag har en mobil ;) puss!

Nu; film med Ellinor!! ;)

Handsome.

Publicerad 2011-03-13 10:33:39 i Allmänt,

Allt är så lugnt och stilla här på bloggen nu. Jag känner att det är lika att vara tyst, så den inte tappar sin klass ;)

Vill knappt gå in på den själv heller för den är så ful just nu, men nu har Erik fått bilder av mig, så håll ut! ;p



Lovet har varit super, most of the time, men det har gått på tok för snabbt!



Gym1 igår; sprang 3km, nytt bänkrekord;), bröst/tricep, mage.


Vitchoklad brownie med citronglasyr och bär

Publicerad 2011-03-12 12:40:15 i Allmänt,

Usch vilken dålig start på dagen. När jag var som mest taggad och skulle dra ut får jag sms att innebandymatchen är inställd. Gällivare lämnade WO. Det är ju såklart skönt med 3 pinnar, men skulle faktiskt hellre ha spelat även om det kanske skulle inneburit färre pinnar. Hm.

Ja då får jag & Milka gå och biffa på gymmet istället haha ;p Men först ska jag göra klart min Vitchoklad brownie med citronglasyr och bär, som är i ugnen nu. Sen om jag hinner ska jag grilla en korv lr två på andra sidan älven !

TJARRÅ...

 

Egentligen tar det ju emot att säga det men, han är ganska bra.. Och hans bror också . ;p

 

Godnattsaga.

Publicerad 2011-03-12 01:06:14 i Allmänt,

Jag & Milka suger på Svensk Pop & Rock...
Men vi kom inte sist iallafall!!!

Vi har även kikat Familjen Jones.
Nu ska jag sova, och imorgon har vi maaatch. Jag är ganska taggad. Har även bettat mitt första bett någonsin. Och det var på hela 6kr!! Men om jag vinner, vinner jag bara 5kr för att jag hade mycket större odds tydligen hahah ;p

Intressant ;)

Perfect dream.

Publicerad 2011-03-11 16:17:20 i Allmänt,

Det är obehagligt, när man vaknar på morgonen och man inte vet om man drömt lr om saker hänt på riktigt.
Ibland är det skönt när man inser att det bara var en dröm, men inatt var det verkligen frustrerande att det var det, för det var blandat både verklighet och en bra dröm. Hihi men det är ändå så bra! ;)
Nu blev det tjorvigt. Men ville bara säga att jag hade en jäkligt bra dröm inatt ;) haha.

Jag och Milka har varit på bio idag igen, The Last Airbender, den var faktiskt ganska okej. Vi hade ju inte precis annat för oss i det här skitvädret så gratis bio är inte helt fel. ;p

Var även på gymmet imorse, sprang 5km och sen bänken, men jag var själv så blev inte att maxa idag, men jag är på godväg till nytt rekord vill jag lova ;) åså lite mage på det hela.

Ciao! ;)

En riktig sportlovs-dag.

Publicerad 2011-03-11 00:02:47 i Allmänt,

Efter bion var jag & Milka ute, mitt på älven och drack varm choklad och åt mandarin. Sen, efter många om och men, var vi på konsum och handlade med d otroligt sega bröderna Tano. Sen fick vi med oss Kero och klockan sju var vi äntligen på andra sidan älven! Haha.
Var lite så där små mysigt när det var mörkt, men lite besvärligt var det ju när man knappt såg vad man satte i munnen. Och så är jag ju så klantig så jag glömmer mobilen på laddning på guldkusten så blev inga bilder, men det kanske var tur det ;)

Nu ska jag sova, och imorgon är det fredag, och ni alla vet nog redan vad jag tycker om fredagar ;) hihi!


Right here, right now
Nothing is impossible
Right here, right now
I'm running on a miracle


Jisses vad längesen jag hörde den låten! Den är ju faktiskt ganska bra.

Yeeaah

Publicerad 2011-03-10 14:49:16 i Allmänt,

 

Har varit och kollat Dumma mig med Milka nyss.

Nu ska jag åka och hämta henne så ska vi hinna sola lite och köra lite skoter innan grabbarna slutar klockan 17. Då ska vi grilla. Göttmos.

 

Haha

The International Day of Awesomeness

Publicerad 2011-03-10 10:16:07 i Allmänt,

"The way to celebrate The International Day of Awesomeness is simple. Just be awesome."

Så jäkla skön dag att fira. Så idag ska jag vara awesome, fast det är jag ju alltid... ;)



Ska kolla upp om det var latinodans idag för isåfall ska jag & Milka dit och rocka. Annars blir det säkert skoter och grillning idag igen. Enchiladas.

 

Var tvungen att lägga till den här också i min beställning ;)


Internationella kvinnodagen.

Publicerad 2011-03-09 23:49:30 i Allmänt,

Förresten var det en väldigt speciell dag igår, inte bara fettisdag utan även internationella kvinnodagen.
Inte för att jag någonsin vetat om den förut haha, men igår var jag & Milka till folketshus och lyssnade på lite tal och sen kollade vi en film 'Tjejer typ tolv'. Haha man borde vara ganska stolt över att vara tjej, vi har ju liksom en egen dag, och vi ska känna oss starka. Det är coolt. Sug på den ni killar.
Och ni som inte gjorde något bra för någon tjej igår, det är aldrig för sent!

Nu ska jag sova innan jag fortsätter svamla alldeles för mycket haha. Dröm sött ;)

Jag hatar moodle!!!

Publicerad 2011-03-09 17:39:25 i Allmänt,

SÅ JÄKLA IRRITERANDE.
Har inte varit in dit under apun  så nu har jag missat att fylla i allergier och önskemål om sovplats.
Tur så visste matlagningsgruppen men jag står på TÄLT. Usch. Jag vill sova i stuga.

Sen så är jag ruskigt förbannad om jag inte får åka hem och träna! Det är näst sista innebandyn så dom kan ju glömma att jag tänker missa den bara för att sova i Vasikavuoma med skolan!

Nej, nu ska jag lugna ner mig och bli på bättre humör. Ska gå ner och kika i nya H&M katalogen och beställa lite sommarkläder ;)

Letting go of yesterday.

Publicerad 2011-03-09 16:59:36 i Allmänt,

 

Har varit ute hela dagen!

Vaknade klockan nio av mamma som sa att dom skulle till andra sidan älven, men dom hann fara innan jag var klar så åkte skidor dit. Haha blev helt slut bara av den lilla biten ;D

Var där i 2 h sen hann jag bara komma innanför dörren innan Julia ringer och frågar om jag ska med ut.

Så vi var ute i tre timmar till! Haha Julia vågade inte köra ner från kullen där vi står på bilden ;)

Men sen såg hon minsann stolt ut när hon lyckats köra lös min skoter som jag körde fast haha ;)

 

 

You’ll never change if you just run away

Publicerad 2011-03-08 23:58:37 i Allmänt,

Idag har vi varit riktigt hurtiga jag & Milka.
Bara av att köra skoter kommer jag ha världens träningsvärk imorgon, sen var vi även på gymmet en snabbis.
Så har vi även hunnit promenera as-mycket! Kollat fotboll hos Marre har vi också hunnit med.

Nu ska jag sova, i tid för engångsskull.


Jag får såna där ryck igen. Thihi! Det är inte bra det här ;)
Sov gott!

Åh jag vill ha sommar, nu!

Fucking perfect

Publicerad 2011-03-08 13:03:05 i Allmänt,

Inte precis ovanligt att jag är stressad haha. Ska vara hos Milka om 17 min och här sitter jag ännu, med vanliga kläder och inte alls färdig ;)

Vi ska ut och grilla. Men Sjöberg och Alexander är lite sega så vi far själv haha.


Har hunnit vara med Emil hela morgonen, vad mysigt! Vi var på byn en sväng:)

Måndag 7 mars 2011

Publicerad 2011-03-07 22:10:31 i Allmänt,

Ifall jag glömt säga det, jag älskar lov.

Har hunnit baka både semlor och hallongrottor idag. Imorgon ska jag sätta fyllningen och då ska jag äta årets första semla ;)
Jag och Milka var ute med skotern en sväng idag igen, sen hämtade vi upp Marre också som fick tolka på rattkälke haha.

Fotbollsträningen var också riktigt rolig, kanske för att vi gick dit helt otaggade men så var vi bara 6st och vi, (Liverpool) vann med 10-9, det var jämnt. ;) Hehe.

Nu ska vi till guldkusten och kolla Jurassic park ... haha.

 

typ tionde gången den här kommer upp haha.

Himlen är oskyldigt blå.

Publicerad 2011-03-07 00:45:54 i Allmänt,

Vi kikade Wallander hos Elin. Snicksnack och härligt sällskap, en toppen avslutning på denna helg.
Nu ska jag sova. Jösses vad härlig känsla jag får, musik och bilder kan göra en så taggad ;)

Gosh! ;)

Pretty pretty please.

Publicerad 2011-03-06 20:15:14 i Allmänt,

Vilken mysig söndag det blev trotsallt! Började nästan tveka på utflykten när vi har vissa sjusovare i gänget ;) Men tillslut kom iallafall jag, Milka och Elin ut med skotern. Med väskorna fulla med käk, påpälsade som eskimåer och pulkan bakom skotern drog vi iväg. Som Elin så bra sa var det verkligen en Bumpy ride! Så trist när kommunen dragit in på att fixa skoterleden. Det går ju knappt att köra. Vi satt iallafall och grillade och solade i Mertajoki ett bra tag, innan vi vände hem igen. Super mysigt var det!

Sen var jag & Milka till gym1. Man känner sig lite mör i kroppen efter en dag ute på skotern. Men jag körde ben och bröst iallafall. Konstig kombination men det behövdes ;)

Nu väntar jag på att lilla M ska ringa sen ska vi kanske kika någon film med Elin och co.
Förresten så var vi några stycken som kikade film på guldkusten i fredags, äsch, såklart kommer jag inte ihåg vad den hette, typiskt. Men iaf så jag råkade somna, så kan inte säga om den var bra mer än att den var jäkligt spårad ;p

 

But that's alright.

Publicerad 2011-03-06 11:30:17 i Allmänt,

Helt underbart att vakna när solen skiner som bäst där ute och man har träningsvärk i hela ryggen, då känns det bra. För då vet man att man har fått bra träning!

Nu ska jag gå ner och fixa lite fika, vi ska ut och grilla.
Ha en skön söndag.

 

Får se om jag bakar semlor ikväll, är ju fettisdag snart! ;)

Dum av dig - Daniel Adams-Ray

Publicerad 2011-03-05 22:58:53 i Allmänt,

Nu känns det bättre igen, för jag har städat hela rummet, kändes skumt att göra det en lördagkväll men man måste ju passa på när man väl har lust haha. Har även fixat lite och hängt upp min spegel ovanför sängen, blev riktigt bra. Men att den hålls uppe på skruvarna, det kan jag inte lova haha ;)

Nu ska jag ut och promenera en sväng, men tror att jag kommer bli kidnappad av Sjöberg och Alle.. haha.


Lappfittorna gjorde det igen!

Publicerad 2011-03-05 18:33:26 i Allmänt,

Förresten så vann vi matchen mot Gammelstan med 4-0. Jag spelade ute första sen var jag tvungen att stå, men det gick faktiskt ganska bra så det var inte så farligt. Fick två poäng på assist också när jag stod! Skönt det var.

Har duschat och nu ska jag äta middag. Får se om jag ser Luleå-Frölunda sen nånstans, den har ju redan börjat.

SPORTLOV, ÅH så underbart.

Publicerad 2011-03-04 19:53:30 i Allmänt,

När jag slutade for jag bara hem och bytte kläder, sen drog jag och Milka ut med skotern. Var helt underbart väder.
Satt på andra sidan älven och solade och grillade korv ;)
Sen när vi skulle iväg så hade vajern till gasen lossnat ;o men vi, fixar duon löste ju det såklart, utan verktyg, men med hjälp av en snodd fick vi tillbaka den igen ;) haha.
Sen var vi och körde lite till, tror vi var ute i tre timmar. Helt sjukt skönt väder!

Nu har jag bakat kokostosca till innebandyn imorgon, duschade innan men måste tusan göra det igen, tänkte inte tvätta håret för vi har ändå match imorgon men jag står inte ut med röklukten! Inte för att någon ska sniffa på mitt hår men iaf ;)

Så nu måste jag skynda igen. Alltid denna stress ! Haha iiiih! ;)


När man aldrig får nog ;)

Publicerad 2011-03-03 22:21:23 i Allmänt,

Ibland vill man testa kroppen och se hur mycket den klarar av. Idag nådde jag max tror jag.
Körde ett aaaastugnt bicep/axlar/traps + mage/rygg haha skulle inte skriva det men jag gör det iallafall, så jag lättare ska kunna kolla sen.

Sen var det dags för styrkan på rian, helt sjukt slut var jag. Var med på första konditionspasset och första styrkan, sen var jag fan tvungen att kliva av för jag var nästan skakis, åt en banan och kilade på innebandyn. Var helt dötrött i kroppen i början men sen höjdes tempot på övningarna och då var det skit kul att hänga med. Sprang som ett psyk sen när vi spelade också så det känns bra.
Men nu vet jag ju hur mycket min kropp klarar av, tre pass/dag är nog lite för mycket när jag endast sovit 6h. Inte bra.

Så därför ska jag kila i säng redan nu, har duschat och ätit världens godaste kvällsfika.
Jag älskar mitt liv. Jag älskar alla omkring mig. Det kan inte kännas bättre.

 

Bulgarien augusti 2007.

(Och ja, jag snorklar i en pool, men jag hatar saltvatten, okej? haha ;)


Det är drygt tre månader kvar tills jag far. Känns som nyss jag bokade resan, det är redan 5 månader sen.
Jag längtar till värmen, gå i sommarkläder, få se Hollywood, soola och träffa nya människor. Klart jag är nervös, vem skulle inte vara det. Men det kommer bli en otrolig resa, det känner jag på mig.
Och att veta att jag inte är den enda som är ute i världen gör det hela enklare, bästa Milka kommer ju vara borta samtidigt. ;)

Torsdag 3 mars 2011

Publicerad 2011-03-03 16:45:03 i Allmänt,

Help me God, tell me what to do 
Couldn't be more true
Isn't it obvious now


Jag älskar även Erik Hassles låtar. ;)


Nu ska jag kila till gymmet, har så mycket energi så måste göra mig av med lite ;)
Fast, jag gör ju mig inte av med den när jag tränar, jag fyller egentligen på ;)


I jakten på recept.

Publicerad 2011-03-03 16:39:04 i Allmänt,

You just gotta ignite, the light, and let it shine ;) 


I somras när jag jobbade på Elkedjan såg jag en kaka på en bryggares kartong,
jag skämtade med Nicke att jag ska ringa och kolla om dom har receptet på Philips.
Han tyckte jag var helt blåst haha.
Men nu när jag pratade med Evelina om kakan var vi tvugna att beställa in den där
bryggaren så vi fick se bilden igen.
Idag kom den och hon ringde till tillverkarna och dom ska skicka receptet hahaha!
Så nu hoppas vi att dom gör det och att jag kan lyckas med den.
För den ser otrooligt underbar ut.

Dagen har gått hyffsat fort också, vi är ju 4 i affären så det är ganska kul ;)

Var en sjukt bra kväll igår. Ville bara säga det ;)



Nu blev det något fel med bloggen,
texten hoppar inte till nästa rad automatiskt så blir lite
konstigt när jag måste göra det själv.

Onsdag 2 mars 2011

Publicerad 2011-03-02 22:04:58 i Allmänt,

Det gick inte ens att gå in hit tidigare under dagen, det var någon driftstöring lr något stod det på startsidan. Men jag ska väl inte bara skylla på det, jag har faktiskt haft ganska mycket för mig också ;p

Vi var 4 st i den lilla affären idag, haha kunderna måste ju fundera. Vi följde Charlotte Kalla och Ida Ingemarsdotter i team-sprinten såklart, som bänkade framför datorn satt vi och skrek haha. Gud så härligt med Guld!

Lagade middag och sen for jag, Marre, Andreas, Sjöberg och Larssa på gym1. Sprang 3km och körde tricep/bröst idag. Ska sluta skriva att jag kör mage för d gör jag ändå lite varje gång så haha.

Efteråt har jag och Milka bakat en asa-god kladdkaka med lakrits! Man använde stjärnanis typ, skit bra. Men nu är jag mätt som en gris också. Ska kila ner och lägga mig i soffan. Är ensam hemma och det är uuunderbart ;)

 

Mini-cupcakes.

Jag håller på at

Publicerad 2011-03-01 22:15:41 i Allmänt,

Jag håller på att gå igenom bilder så jag vet vilka jag ska skicka till Erik. Men så hittade jag två bilder jag måste lägga ut ;p



Min bästa lillebror är hos mommo & moffa med mamma nu. Sov gott hjärtat!

Raise your glass

Publicerad 2011-03-01 21:51:07 i Allmänt,


Idag är det dag 29 egentligen, men den senaste bilden på mig är två veckor, och den tänker jag ändå inte lägga upp haha ;) Så ni får den dagen senare.


Efter apun idag fick jag något skumt. Världens huvudvärk och det kändes som att någon högg en kniv i nacken på mig, gjorde så ont så jag började må illa. Var tvungen att sova en timme, men det gjorde fortfarande lika ont så fick ta alvedon innan innebandyn.
Var årets slöaste träning från min sida, förutom fysen, där körde vi som vanligt. Och nu är jag helt slut i min kropp!

Ska kolla bloggarna och sen sova. Puss ;) ♥


I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength


Insett att det passar ganska bra in på mig . . :p


Beautiful monster

Publicerad 2011-03-01 12:42:40 i Allmänt,

Om ni kunde se världen genom mina ögon. Det är så underbart idag. Solen värmer och bländar mig och jag slutar om två timmar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela