Turkost

Publicerad 2013-12-31 11:23:33 i

Igår var vi på dop och jag hade fått äran att göra tårta :) 
 
 

Vaken för sent.

Publicerad 2013-12-29 02:16:00 i

Jag kunde inte önska mig en finare kollega, sambo eller kärlek. 
Jag är rik. 
Godnatt. 
 
 

Nattsudd

Publicerad 2013-12-22 00:36:41 i

Det finns en sak jag bara måste dela med mig av. Och det är folks fantastiska inställning.
 
Att inse att det aldrig är för sent att ändra på något till det bättre, sina vanor, sin attityd. Att ta tag i något och så bara ge sig tusan på att klara det. Det finns så många härliga människor på denna jord. Är rent ut sagt stolt över vissa personer. Och innerligt så glad för deras skull.
Jag tycker att det är så häftigt och jag ser upp till dessa människor.
Till dem som valt att förändra saker och ting som inte känns rätt, till dem som bestämt sig för att göra varje dag bättre, till dem som lever och är tacksam för varje ny dag. 
 
Till er ger jag detta inlägg, det är ni värda. Det var allt. Godnatt. 

20 december 2013

Publicerad 2013-12-20 10:03:00 i

Det är fredag, trots att jag jobbar hela helgen plus lite till så är det ändå Freeeedag och den känslan kan man bara älska. Skönt! 

Kastar in handduken

Publicerad 2013-12-16 23:49:00 i

Idag hade vi en ledig måndag, jag & Andreas. Skönt att vara lediga samtidigt utan en massa planer (som det oftast blir under söndagar). Åt frukost framför nyhetsmorgon i lugn och ro, spelade nån omgång yatzy och tog sedan en vända på byn för att spana julklappar. Gympass, gomiddag och spel har vi också hunnit med. Även bak och film, dock kastade jag in handduken efter halva filmen, förbaskat seg. Lägg inte ned er dyrbara tid på The Constant Gardener. 
 
Nu är det läggdags, det väntas 7 dagars arbete innan det blir julledigt. 
 
 

Allt för julen

Publicerad 2013-12-15 20:15:38 i

Pepparkakor, knäck, rischoklad, match, Örjan, tagit fram granen, varit på julkonsert och nu är det söndagsmys framför Solsidan med tända ljus och glögg. 
 
 

Tomten jag vill ha en riktig jul

Publicerad 2013-12-10 23:55:00 i

Jag brukar vara ganska bra på att hålla i mina pengar, men nu så här i december går det inte riktigt lika bra. Nåja, det är bara jul en gång om året. 
 
Sen kan man ju alltid hoppas att tomten tycker att jag varit extra snäll i år, för min önskelist är i dyraste laget. 
Men det är bara ting, egentligen vill jag nog mest av allt bara ha en riktigt mysig jul med god mat och massa julgodis, och helst med hela släkten samlad, som när vi var små. 
Men man kan ju alltid drömma.. 
 
Women's Klondyke Parka
 

Say what you need to say

Publicerad 2013-12-06 01:08:00 i

En heldag med Mona i Haparanda igår, är förvånad över mig själv då jag endast kom hem med två påsar. Inget onödigt inhandlades, endast det jag letade efter. + lite 'bra att ha grejer' också, men det får man ju räkna med. 
 
Ikväll vart innebandyträningen inställd så fick bli lite intervaller på gymmet. Det jobbiga nu då, är att jag liksom börjar må illa när jag springer fort, typ intervaller. Jag menar, såklart börjar väl alla det om man tar ut sig rejält, men jag kan känna att jag som skulle orka mer men det går inte för då kommer jag spy. Vad är detta och hur ska jag bli av med det? För det är inte så att jag pressar mig till mitt yttersta med vilje, jag skulle gärna uppnå en gräns där jag istället känner mig helt överkörd och död i benen och kanske andnöd haha, istället för att måsta sluta för att lägga mig ner och må illa.. 
 
Nåja, illamåendet gick över och vi gjorde tacos till middag. Sen har vi haft filmmys bara två ens, skönt ibland :) 
 
 
Jag läste igenom inlägget och kom fram till att jag borde förtydliga mig, 1 Jag är inte gravid, har mått illa en längre tid. 2 Jag är inte förlovad heller, det är min farmors förlovningsring på höger handen.

When I should give you flowers

Publicerad 2013-12-02 23:34:00 i

Efter 120 minuters spel ihelg tog vi med oss 6 härliga poäng. 
 
Ikväll har vi varit och spelat spel med mamma och mina fina syskon, doktorsronden tog hem vinsten! Ätit hemmagjord pizza, lussebullar, kladdkakemuffins, julgodis, druckit cola och lyssnat bra musik. 
Här får ni lite örongodis så här på kvällskvisten. 
 
Agnes cover - Flowers   Zara Larsson - Bad Boys 
 
 

It's always different in the morning

Publicerad 2013-12-01 10:09:29 i

Igår efter jobbet var det snabba ryck att äta lunch för att sedan hinna till kyrkan. Var på lilla Iris dop, så mysigt! :) 
Efter det var det full fart igen för att hinna till innebandysamlingen, en lite konstig match där vi vann bara för att vi är såna vinnarskallar och riktiga lagkämpar. Jag fick även göra två mål, händer inte ofta! Nu efter lite halvtaskig sömn är det bara upp igen för om 3h åker vi till Boden för match igen. Ha en bra första advent! 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela