Godmorgon fredag

Publicerad 2014-01-31 08:27:03 i

Matchen ikväll har blivit inställd och vi vinner på walk over. Trist att inte få spela till sig dessa 3 poäng, men så är det ibland. Ikväll ska jag istället fredagsmysa med thaimat och ett redigt gympass. 
 
 

Guldvärt

Publicerad 2014-01-26 11:13:49 i

Så underbart med söndag! Kan inte minnas när jag sist njöt så av en ledig dag. Oftast brukar de dagarna fyllas med städning och annat inplanerat. Och på senaste har jag även jobbat hos syster, på mina lediga dagar. Så det är verkligen uppskattat med sovmorgon, har legat vaken här i sängen i över en timme. Snart ska jag stiga upp och fixa en rejäl brakfrukost. 
 
Igår hade vi spelkväll på rågvägen, det var riktigt roligt och den här helgen har varit fantastiskt energiladdande. Bra, då kommande månad är ganska fullbokad. Jobbhelg, matchhelg m resa, mässa, match osv.
Men jag gillar när det händer saker, så jag klagar inte . 
 
 

Lördag 25 januari

Publicerad 2014-01-25 09:27:00 i

Gympasset gick helt okej, middagen var fantastiskt god och som avslutning på kvällen körde jag, Emma och Evelina en liten spakväll med hotstones. Riktigt mysigt. 
 
4 timmar jobb väntar , sen är det helg. 
 
 

Fredag hela veckan

Publicerad 2014-01-24 16:54:56 i

Längtat till gymmet sen jag gick hem därifrån på onsdag, tom drömde om ett bröstpass inatt. Så om en halvtimme är det dags! Blir kuuuuuul. Sen middag hos Emma. Funfunfun! 
 Hej mamma, jag har klippt mitt hår! 

Nya mål

Publicerad 2014-01-22 21:44:40 i

Hade ett riktigt bra pass med Isabell på gymmet tidigare. Vi körde Fitness5, två år sedan sist. Blev riktigt nöjd över totala resultatet på 60reps. Dock är jag besviken på mina dips, jag som har bra styrka i triceps i andra övningar, varför finns där inget i dipsen?! Nåja, något att jobba på!
Så kommer vi hem och A var skeptisk till att jag verkligen slog honom. Så vi kollade upp reglerna (två år sen sist), var ju såklart inte som mitt fiskminne kom ihåg. Vi körde på 50% av kroppsvikten i bänk, rätt ska vara 60%. Skit tycker jag, för jag var riktigt nöjd med mina 30reps. 
 
Jag ser det från den ljusa sidan, jag ska klå 60reps med rätt vikter. Bra jobbat du också Isabell, riktigt imponerad är jag! :) 
 
 
 

Söndag, helt enkelt.

Publicerad 2014-01-19 22:11:33 i

 
Hittade dessa två bilder Laila hade från veteranmatchen i somras. Höhö, så gammal är jag.. 
 
Helt färdig efter två dagar i Luleå med laget. Två matcher, hotellfrukost, kvällsäventyr med bilen, massa skratt och en del shopping. Nu avslutar jag veckan med en sista natt på jobbet, hädanefter får heltid på affären räcka. Sov gott. 

Att vara sambos

Publicerad 2014-01-17 20:20:00 i

Är du en bra sambo: Ja. Och nej.

Argument för ja: Gillar att "göra fint", ser alltid till att det finns tvål, schampo, tandkräm, värktabletter och godis hemma. Köper tulpaner om de finns till rimligt pris. 

Och för nej: Somnar alltid dregglandes på min soffpartner 10 minuter in i en film. 

 

Hittade detta på en länkad blogg, det var så jag så jag började skratta högt för mig själv. Hahah. 

 

Sitter på pianot

Publicerad 2014-01-17 00:39:27 i

Ännu en dag närmare helg. Det väntas dubbelmöte borta i Luleå, och en natt på hotell med laget. Ganska nice. 
 
 

High five!

Publicerad 2014-01-16 00:01:21 i

Efter innebandyn igår tog jag en vända till gymmet (plötsligt händer det!) och med några sträck linnex brännandes längs benen rev jag av ett fantastikt pass, precis i min smak. Måste varit den gigantiska lunchbuffén vi åt på Waldorf som gav mig energi. 
 
Idag tänkte jag inte göra någonting efter jobbet, men det slutade ändå med att diskmaskinen tömdes, tvätten hamnade i maskinen, veckans handling blev gjord, en äppelpaj åkte in i ugnen, vi kollade hockey, var på födelsedagsfika hos grannen och nu sitter jag här. Full fart som vanligt. 
 
Instagram norberglina 
 

On the road again

Publicerad 2014-01-14 01:19:42 i

Förra veckan erbjöd massage, hockeymatch och middag i Coop Arena, extrajobb, spelkväll och filmmys. 
Den här veckan har även den börjat fantastiskt, och jag har planerat att fortsätta den så också. Har rivit av ett helt ok axelpass på gymmet, kikat premiären av Farmen, tagit hem en vinst i Trivial Pursuit, haft städdille och nu borde jag sova. Imorgon ringer klockan tidigare än vanligt, för det väntas ännu en dag i Luleå, med Ellinor. 
 
 

Lina

Publicerad 2014-01-07 01:13:00 i

Jag har under denna jul insett hur allmänbildad jag faktiskt önskar att jag var. Jag tittar aldrig på nyheterna och läser heller aldrig tidningen (endast happisbladet..) Och geografi är långt ifrån min starka sida, men det har jag faktiskt skolan att skylla då vi faktiskt aldrig haft det.
 
Jag kan faktiskt tycka att det är pinsamt ibland, jag önskar att jag var mer allmänbildad, att jag var intresserad så jag kanske snappade upp lite fakta här och där. Men jag är verkligen inte det, och visst är det tur att vi är bra på olika saker, men mina kunskaper är udda. Jag har tex ett bra sifferminne, kommer ihåg hur många mobilnummer som helst, jag kan även 35 decimaler av pi (hur många normala kan det liksom tänkte jag? Tills jag mötte Milkas kusin som kunde 3 mer än mig, haha!)
 
Sen har jag även en usa-galning inom mig. Helt sjukt. Jag kan delstaterna där bättre än jag kan våra län i Sverige, helt ärligt. Var tvungen att friska upp minnet och se hur mycket jag faktiskt kom ihåg, och prickade in 93% av alla delstater på 2½min.
 
Sen har jag även en sjukt jobbig ovana att räkna saker. Det har blivit bättre på senare år, men än idag kan jag komma på mig själv (o Andreas och Ellinor märker också hela tiden..) Jag räknar bokstäver i ord, jag bokstaverar bokstäverna tyst för mig själv när jag läser, jag ser alltid skumma former och mönster på allting.
 
Det är jag. Lite udda, lite speciell, men ändå mycket innanför pannbenet. Ibland undrar jag själv hur jag står ut med alla skumma grejer jag håller på med i mitt huvud. Haha.
 
Det var allt för ikväll tror jag, godnatt!
 
 
 
 
 

Nytt år

Publicerad 2014-01-04 12:39:00 i

Det känns bra med ett nytt år, det är så mycket jag vill göra och jag har alla möjligheter i världen. 
 
Året 2013 har jag hunnit med mycket. Både höga berg och djupa dalar.
Jag har tillexempel hoppat fallskärm, något jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle våga göra. Jag och Andreas har flyttat ihop till en superfin, nybyggd tvåa och blivit sambos. Vi var ner till Halmstad och överraskade Milka på hennes student. Jag har hunnit fylla 20 år. 
Fotbollssäsongen var en av mina bästa på länge. Innebandyn går framåt. Och så det tråkigaste och det jag absolut kommer att minnas längst är att min älskade farmor lämnade oss. 
 
 
När jag tänker tillbaka på året så var det ju inte så pjåkigt. Men jag vet med säkerhet att detta år, 2014, kommer att bli grymt. 
 
 
Jag avslutade dessutom med ett gympass jag är riktigt nöjd med. 4 godkända chins. Det gjorde jag förra julen också, men där emellan har jag knappt kört chins och tappade ner till att endast klara 1 ända fram till för en månad sedan. Och än gladare blev jag när jag klarade flera set. 4, 3, 2, 2, 1+5 negativa. 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela