Det blåser

Publicerad 2012-04-30 14:30:05 i Allmänt,

 

Jag, Emma och Emil har varit och ätit mjukglass, kollat in några affärer och cyklat i stora vattenpölar (sjöar!)

Nu ska jag förbereda lite till grillningen och sen hinner vi med ett gympass innan kvällens bravader.

Vart tog det vägen?

Publicerad 2012-04-29 20:49:04 i Allmänt,

Det var ganska dimmigt i Ylläs, men vi hade kul iallafall.



En heldag i Luleå igår, superlyckad shopping men dock var maten en besvikelse. Hittade i princip allt jag behövde, och idag har jag införskaffat ett efterlängtat techfit underställ. Första delen av fotbollsträningen var bland det roligaste, det är gånger som då jag förstår varför jag tränar. Och det bästa av allt måste ju vara att det är som fredag idag, ska bara ta det lugnt, imorgon hoppas vi på sol för jag har en massa ärenden, bla. äta mjukglass ute haha, sen blir det spännande att se vad kvällen erbjuder. Tisdag blir vår slappar söndag. Och sen avslutar vi veckan med de tre sista dagarna skola för ett bra tag framöver.
På lördag har vi dessutom säsongsavslutning med innebandyn, det går bra nu!

Fredagsmyyyyyys

Publicerad 2012-04-28 00:00:14 i Allmänt,

Ylläs levererade trots vädret, ni ska få bild på oss proffs från backen senare men den här Eriks iPad går mig på nerverna. Sååå nu ger jag upp detta! Imorgon drar vi till Luleå, ciaoo

Våga satsa för att vinna

Publicerad 2012-04-24 23:41:47 i Allmänt,

Tydligen endast 45 dagar kvar till studenten, känns fantastiskt. Dessutom så är det endast 10 av dessa som är vanliga skoldagar. Hur galet är inte det?

Ikväll har vi kikat Chelsea ta sig till final i CL, dock blir det tydligen inte bra för Newcastle om dem vinner i finalen så en andra plats räcker fint. Jag måste också säga att halvtidsfikat var något i klass med en myskväll hemma framför en film med en stor chokladkaka, blir alltså inte mycket bättre.

Nu tänkte jag gå och psyka min fina pojke lite innan jag måste sova, imorgon har vi uppsatsskrivning i svenska nationella heela dagen. Men sen blir vi bjudna på thai och det är fotboll på tv igen, så det blir nog en bra dag ändå.

Vars får jag all energi ifrån?

Publicerad 2012-04-23 12:37:06 i Allmänt,

Igår fick jag äntligen träna igen, körde ett benpass på gymmet och min nya (enligt honom) personliga tränare lastade på vikt efter vikt så jag trodde jag skulle dö. Men jag klarade det och idag har jag träningsvärk haha! Skönt.
Sen var det bugg i korpis också, det är som lite kul ändå. Speciellt nu efter några gånger när man kan fler turer så man kan dansa sig helt blöt i svett. Aaah hihi.


 

Allt känns så bra idag, underbara måndag.

LensWay

Publicerad 2012-04-21 22:54:07 i Allmänt,

Ray-Ban - RB4147-710 51 hos Mylovebasket
LensWay har en bloggtävling där man kan vinna ett par solisar! Och det passar ju perfekt då jag råkade ta sönder mina gamla på påsklovet, minns ni detta inlägg?
När jag här sa att jag köpt nya också, var jag väl inte allt för seriös. Såå jag vill ha dessa RayBan. Ohlala.

Gotta Be You

Publicerad 2012-04-19 18:21:00 i Allmänt,


Julia och Ellinors musik smittar alltid av sig på mig..

10 dagar utan träning nu, har liksom gett upp hoppet på att bli frisk. Har jinxat alldeles för mycket så nu tänkte jag att det får ta den förbaskade tid det tar att bli frisk.

One thing

Publicerad 2012-04-17 16:10:11 i Allmänt,

Känns som att en sten från någonstans, lyft. Jag är klar med projektrapporten, alla idrottsuppgifter är inlämnade, jag har gjort klart ett arbete i svenska, apun är fixad, mobilräkningen betald och det är vår. Idag tänker jag inte störa mig på att jag är sjuk längre, jag mår för bra för det, och ikväll är det istället myskväll med grönsaker och dipp framför hockey och film. Och imorgon när jag vaknar är jag frisk igen.




Spontan, the new black

Publicerad 2012-04-17 07:52:09 i Allmänt,

Först börjar dagen med att en lärare ger mig order att gå hem, annars skulle jag tydligen ge influensa till hela skolan. Så blev en lugn dag tills jag och Ellinor beslöt oss för att åka och hälsa på Julia i Kalix. En spontan roadtrip, det var riktigt mysigt. Dock känner jag mig inte bättre idag, men snart, snart ska jag börja träna igen!

Soccer

Publicerad 2012-04-15 23:42:14 i Allmänt,

2007


Tjejerna var duktiga och för att vara premiär ute så kunde vi inte väntat oss mer, dock är jag riktigt taggad på att bli frisk så jag får vara med nästa gång. Då ska vi köööra!

Generation Ordning

Publicerad 2012-04-14 12:20:29 i Allmänt,

Det är vi det. Konservativa 90-talister som inte strävar efter att bli världskända skådespelare eller förändra världen. Vi vill va Villa Volvo Vovve, och ser det mer provocerande att gifta sig än att gå ut och supa. Vi är den generation som haft den högsta materiella levnadsstandarden någonsin, men vi är inte curlade till lathet och egoism.
Det finns allvar i oss, vi är orädda och nyfikna.


Jag ser inte fram emot svenska nationella, men det finns ändå en hel del intressanta artiklar.
Nu ska jag fortsätta chilla på livet, har blivit ganska bra på det den senaste veckan.


´          

Brighter than the stars

Publicerad 2012-04-13 14:08:24 i Allmänt,

Så snabbt gick mitt lov, hann njuta av en fantastisk påskhelg sedan blev jag sjuk. Har inte orkat med i princip någonting senaste fyra dagarna. Nästan bara suttit inne, tur då att jag har fantastiskt sällskap. Idag hade jag däremot planerat att vara lite piggare, dock var det ju inte riktigt vad som hände men jag har tagit en dusch, bytt om från mina mjukiskläder och tänkte ta mig till affären en sväng. Träningen ikväll får jag dock stå över än en gång om jag ska lyckas bli frisk till vår träningsmatch på söndag.

Sen kom jag att tänka på Min Stjärna idag. Jag blir lika glad varenda gång jag kommer ihåg den, tack alla ni!



Right now

Publicerad 2012-04-11 21:25:10 i Allmänt,

 

Idag har Sussi äntligen kommit, vi har ärligt talat inte gjort någonting på hela dagen. Så det var tvungen att bli ändring på det, slängde ihop tre långpannekakor och nu chillar jag i frisörstolen.


Lion's roar

Publicerad 2012-04-11 00:16:39 i Allmänt,

Jag har gått o blitt sjuk, men lika gla är jag för det. Har haft sällskap hela dagen, kollat film och hockey, druckit thé och ätit hemgjord chokladkola.

Out n' about

Publicerad 2012-04-07 19:19:07 i Allmänt,

 

Vi var i Ylläs igår. Ni skulle vart där, det var inte ett moln på himlen, bra musik och varmchoklad!

 

Satan i gatan

Publicerad 2012-04-04 23:47:28 i Allmänt,

Idag har varit en sån där dag då jag har gått omkring och nästan fått hålla igen för att inte tjuta. Så underbar känsla och det enda jag önskar annorlunda var att jag kunde psyka och dela all min energi med Milka. Men nu ska jag försöka coola ner lite och kika film. En dag till sen lov!





Hhaha har mina misstankar om vem som kan ha laddat ned denna bild på datorn här. Ngn som känner sig träffad? ;)

woop woop

Publicerad 2012-04-03 10:05:39 i Allmänt,

Sjukt att jag endast har en lektion kvar av både Religion och Projekt&Företagande, sen är det klart för all framtid. Hur skönt känns inte det va? Dock är de ju det två mest intressanta ämnena.
Det känns verkligen som att tiden flyger iväg, har endast 15 dagar kvar här i skolan, + 12 dagar APU och 10 dagar lov!

Jag har varit på Ullared.

Publicerad 2012-04-02 21:50:02 i Allmänt,

Första fotbollsträningen på riavallen för i år, var ju väldans halt men jösses så härligt att vara ute igen, kommer inte att sakna inneträningarna för fem öre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela