Glada miner

Publicerad 2013-02-28 10:24:00 i Allmänt,

Igår var en bra dag, solen lyste in o vi hade fullt upp på jobbet! Dessutom blev jag utringd på annat jobb till idag. Det är så kul med lite annat! :) så idag slutar jag för omväxlingsskull redan tre, får se vad jag hinner hitta på mina två extra lediga timmar. Dem brukar ha en förmåga att gå mycket fort. ;)
 
Ser framemot en helg med förhoppningsvis två matcher för min del också! :)

Hårda ord.

Publicerad 2013-02-26 21:08:18 i

Hur många av alla de som någon gång arbetar åt kommunen, har inte ett annat jobb vid sidan om? 
Jag drar mig för att få veta hur stor restskatt jag får i maj, men kan ju räkna med en fetbamsingräkning när kommunen som högst dragit 7% skatt. Usch jag blir så sur. 
 
Nej, idag var ingen bra dag. Minsta lilla har retat upp mig, förutom solen. 
Sen börjar jag får riktigt sug efter att få komma ut på både innebandy och fotbollsplanen igen. Endast några få dagar kvar, sen hoppas jag att jag är hel och kan vara med på matcherna igen. 
 
Nu är jag snart redo för resa, tog min första spruta Twinrix idag. Om en månad tar jag nästa, sen drar vi! Känns lite overkligt men samtidigt kul, när vi kommer hem flyttar jag hemifrån. Galet men efterlängtat. 
 
 
 

Björnbuse

Publicerad 2013-02-24 20:50:13 i

 
Jag hoppade över resan till luleå för att heja fram mitt lag till vinst, o det gick ju bra ändå! Äntligen hann jag få lite frisk luft och vara ute medans det ännu är ljust. En brakfrukost och en promenad med Andreas var fantastiskt i sköna vädret. 
Har hunnit titta fotboll och äta pannkakstårta, slumra till i soffan och kika lite till på Lagerhaus. Precis som en slö-söndag ska vara. 
Nu ska jag ta och gör mig en taco-macka och sen promenera till min fina. 

 
 
 
 
 
 

Våga satsa för att vinna

Publicerad 2013-02-19 23:17:00 i

Trots att det är väldigt kul att vara på mässa så måste jag säga att jag var helt slut på söndag när vi kom hem. Tror jag låg i sängen redan halv tio. När jag ändå hann få många timmars sömn så testade jag på något nytt och körde ett morgonpass på gymmet, ganska skönt att få eftermiddagen ledig på det viset :) Hann vara förbi och fira grannen, och givetvis blev det lite resfeber efteråt. 
 
Ännu idag fick jag stå över den 'vanliga' innebandyn, försökte köra en rejäl uppvärmning innan jag fick nöja mig med lite skott och annan teknik.. Sen blev jag sugen på lite fys. Dock saknar jag en riktig chinsstååång.. :( jag som just började se resultat och bli ännu mer motiverad och kom närmare mitt mål, har ju börjat tappa när jag inte kan köra så som jag vill! (träningsställets chinsstång är totalt urusel..) 
 
Nåja, dessa två dagar på jobbet har varit roliga. Kunde ju inte bli gladare när man kommer in och så finns äntligen vårens färskingar Björn Borg uppackade! Alla reor är grejade och lappar uppsatta. Och idag har vi suttit med en försäljare halva förmiddagen, så intressant tycker jag! :) 
 
 
Ser ni vad gryninga mina bilder blir? Min kamera i mobilen är ju helkraj! Jag törs knappt erkänna det själv, men jag börjar bli lite sugen på en iphone.. .. opps. 

what it feels like

Publicerad 2013-02-16 18:48:00 i

Arbetet över för denna mässa, nu väntar en dusch, en snabbis förbi Ica (jag som bara hunnit vara förbi där tre gånger på 24h redan hahah) och sedan mäss-middag med maskerad och underhållning.
 
ae, nu måste jag skynda. Det tog 35min att få ihop detta inlägg.. den här datorn går mig på nerverna.
 
 
 
 

schh!

Publicerad 2013-02-15 19:44:00 i

Tänkte bara viska att vi sitter på föreläsning på hotellet i Stockholm. Har hunnit med roliga inköp hela eftermiddagen o snart är det dags för lugn o ro med Solsidan på hotellrummet . Ganska slut efter en fullproppad, händelserik dag från klockan fem imorse. 

If today was your last day

Publicerad 2013-02-13 22:24:24 i

Den här veckan har hittills gått ganska fort och varit helt okej på jobbet. Trots att det är väldigt lugnt o det inte finns så mycket att göra så är jag nöjd. Solen lyser in så fint genom fönstret o man blir alldeles glad, och jag blir alltid så full av idéer och vill bara hitta på massa saker, allt på samma gång!, när jag känner våren närma sig och man har saker att se framemot. 
 
Idag har jag hunnit vara till min duktiga kompis på salongen och färgat håret. Jag blev så nöjd! Nu har jag fått lite förändring inför vår resa, hihi! 
Nu ska jag bara inhandla lite snygga sommarkläder o en riktig pang-bikini, sen är jag redo! 
Träningen går som den borde, försöker köra på så gott jag kan med denna ljumske. Idag kunde jag köra lite kondition på crosstrainern iallafall. O så övningar med min egen kropp. Jag gillar sådana övningar, det är så simpla, finns oändligt många varianter, tränar hela kroppen och du kan själv ofta ändra så du får en tyngre, alternativt en lättare variant. Kanon. 
 
Nu har vi hunnit fika semla för andra dagen i rad. Fantastiskt gott må jag säga. 

#denhärdatornärsämstsådetblevingabilder

Publicerad 2013-02-10 23:46:00 i

Har legat och kikat flera avsnitt av Solsidan säsong 1. Varför har jag inte börjat kolla det tidigare? hahah. Så bra. 
Medan vi låg och kikade har vi hunnit tömma både en Riesen och en Pimpimpåse, sen går man in på instagram och det enda man ser är nyttig mat och snygga magar (en mage, flera??) haha. Det är inspiration med såna bilder, men det roliga är ju att jag bara trycker i mig vad jag vill iallafall, blir inspirerad i fem minuter och sen kommer jag fram till hur värdelöst livet skulle vara utan godsaker. Hihi ;) Jag är ändå nöjd med mig själv, så än behöver jag inte ändra på min diet iallafall, som tur är. För jag måste medge att jag är väldigt sockerberoende, men en lycklig, snygg sådan! 
Ha en fortsatt trevlig söndag, nu ska jag bara slänga i mig en macka och sen forsätta kolla några avsnitt till av Solsidan. 
 
 

You make my heart go adgfedfomvdfs

Publicerad 2013-02-07 22:08:00 i

Det är lugnt på jobbet nu och då går dagarna såå sakta. Men redan nästa fredag åker jag på min andra (!) mässa. Tre dagar på ett hotell på Arlandastad med gratis mjukglass och roliga inköp! Jag längtar! :) Sen att jag åker med världens bästa gör ju inte det hela sämre precis hihi, tvärtom. Det blir kanon. 
 
Då min ljumske inte är riktigt fit-for-fight så får resten av kroppen jobba. Och det går bra! Igår fick jag ett ryck mitt i Sverige-Argentina matchen och stack iväg till gymmet för ett kvällspass, blev ett kort sådant men dock intensivt. Körde axlar, egentligen är det något jag tror att jag inte tycker om, men det är ju faktiskt ganska roligt. Och idag blev det ett bröst/triceps-pass. Blev ett ganska långt pass men måste säga att jag blev imponerad av mig själv vilken koncentration jag hade ända till slutet trots att jag var helt slut. Enda negativa var att det knappt går att köra mage med den här förbaskade ljumsken. Så vanliga och sido sit-ups fick duga för den här gången. 
 
åh, nu kurrar min mage ordentligt så ska hoppa i duschen och sen äta något framför en film. 
 
 
heheh ciao 

Dagen till ära

Publicerad 2013-02-06 11:46:08 i

 
 
Lördagens grillbuffé i Coop Arena. Väldigt gott måste jag säga, fast det ska det vara till det priset också. Och inte ens en efterrätt, hallå liksom?! 
Var en trevlig kväll med 'kollegorna' aka min andra familj hahah.. 
På söndag hann jag agera både frisör och bagerska, ta en pw, titta fotboll med Ellinor och bara njuta av helgen. 
I måndags tog Elin saken i egna händer och bokade en enkelbiljett för två till Dubai, så den 2 april ska vi äntligen på semester. Hur länge vi blir borta eller vart det bär av efter första stoppet får den som lever se. 
 
Igår hann jag vara med ca 20min av innebandyn innan det stack till i ljumsken, då vi har match i helg så var det bara kliva av o nu är det vila som gäller. Är fruktansvärt sugen på att gymma också men jag är så besviken på det nya träningsstället så jag vill inte ens gå dit. Tror jag måste investera i ett nytt kort på sporthallen istället. 
 
Nåja , som ni märker har jag väldigt fullt upp på jobbet när jag hinner sitta o blogga. Haha. Men nu ska jag ta mig i kragen och göra ett tappert försök till lite nytta iallafall. 
 
Förresten, jag och Andreas kikade Sinister igår. Det värsta jag sett på länge och jag är glad att jag inte behöver sova själv. Haha. 

Up n' down

Publicerad 2013-02-03 13:25:00 i

 
 
Mitt sötsug försvann när man hamnar på såna här sidor. Så nu ska jag svida om till mina nya träningshorts och göra ett försök till ett litet träningspass. 
 
 
 
 Vad jag sen äter ikväll, det är en helt annan sak ;) 

Här kommer jag världen.

Publicerad 2013-02-02 13:16:34 i

 
Nu känns det som att det börjar hända grejer. Jag tycker om att se fram emot saker och redan ikväll drar vi till Luleå med jobbet för att äta och kolla hockey, om två veckor far vi till Stockholm på sportmässa, däremellan har det hunnit vara alla ♥ dag, och 3 födelsedagar, i mars är det full fart på jobbet och i april sticker jag och Elin på semester. I maj får vi förhoppningsvis flytta och i juni är det sommar. Till hösten vill jag plugga och så vips är det jul igen. Och det bästa av allt, det finns inget som säger att det måste bli såhär, jag kan göra precis hur jag vill.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela