Fighting for changes

Publicerad 2012-12-30 21:44:00 i

Blev aldrig Ikea, kanske bäst då vägarna knappt är plogade. Istället blev det en rejäl och välbehövlig sovmorgon. Efter en bit kladdkaka eller två i soffan så blev jag väldigt inspirerad av en länkad blogg. Träning. For till gymmet och hade lust för allt när jag var där, svettig som en gris efter kort men intensiv löpning, sen körde jag frivändning m stöt för första gången (varför har jag aldrig kört det förut?) Kändes som att jag orkade vad som helst, att försöka hålla den känslan levande genom alla träningspass får bli mitt nyårslöfte 2013. 

Next door

Publicerad 2012-12-29 22:00:51 i

Hade en toppendag med syster, mamma och lillebror på byn idag. Har sedan hunnit baka, vara på middag och nu har vi massa gäster här. Riktigt mysigt! Imorgon bär det av mot IKEA, som jag har längtat! Dock vill inte min snygging följa med, nåja senare i vår har han inget val. Så imorgon blir det ännu en tjej-dag + lillebror ;) 
Nu är det dags för kladdkaka och spel! 

Mycket tid

Publicerad 2012-12-29 10:42:18 i

Idag står en riktig mysdag på schemat. Är alldeles strax påväg ut på byn med mamma o syster, senare ikväll är vi bjudna på middag och ännu lite senare väntas besök. Blir nog bra det här. 
 

Två dagar efter jul

Publicerad 2012-12-27 00:13:13 i

Det här har varit den bästa julen på många år, och jag har gjort sådant som verkligen betyder något för mig. Har fått superfina klappar och det bästa av allt är att jag har fått dela allt det här med alla omkring mig. 
Nu väntas två dagar jobb och sedan lite längre ledighet igen, hela fyra dagar. Jag älskar julen. jihoo 
 
ehh, fastnade i Pirates of the caribbean på tv mitt i allt,. Men nu ska jag iallafall äta. Nattinatti 
 
 
Åh tack så mycket, lyckokaka! 

bredvid dig.

Publicerad 2012-12-25 08:41:21 i Allmänt,

Efter en helt fantastisk julafton igår med trevligt sällskap, väldans mycket julklappar och på tok för mycket mat så är det nu dags för firande nummer 2! För idag åker vi till mommo o moffa, och ikväll blir det show! Ha en trevlig juldag mina vänner, det tänker jag iallafall ha ;)

Dan före dopparedagen

Publicerad 2012-12-23 23:38:00 i

Tänkte bara hälsa er alla en trevlig uppesittarkväll. Jag börjar bli lite trött men det här är så mysigt. Hela familjen är samlad och trots att det inte blivit några bingolottovinster (ännu), så har kvällen varit fantastisk. 
Nu ska jag fortsätta mysa på här i soffan med på tok för mycket gottgott. Om 26 minuter är det ju faktiskt julafton. God jul mina vänner! 
 
 
 

Dagar som går

Publicerad 2012-12-23 00:57:00 i

Började skriva ett inlägg igår redan, men glömde bort. Så viktigt kändes det tydligen. 
Har hunnit hända en del trots att det bara är fem dagar sen sist. Jag har iallafall hunnit få gjort en hel del, alla julklapparna är fixade o bakandet/pysslet med alla praliner blev klart ikväll. Nu ska jag lägga mig, nöjd o med otrolig längtan till julafton. Godnatt!  

'Som man äter före jul'

Publicerad 2012-12-16 22:03:00 i Allmänt,

Eller så kan man sjunga som den riktiga texten faktiskt går 'elva nätter före jul'... hahah
 
Det har varit en långhelg för mig, som dock ändå gått alldeles för fort och nu väntas jobb hela veckan, förutom paus för innebandymatch på lördag. Men det är ju mys, det är ju endast åtta dagar till jul. Man kan inte klaga! Både i fredags och igår har vi spelat 'Med vilda gester' ett riktigt roligt spel. Och igår satt det extra fint med en *host* överlägsen, vinst ;) Kvällen avslutades med vårrullar på thai och en fantastisk pojkvän. Idag har jag gjort polkakola och bara myst hela dagen. Träningen strök jag från dagens to-do-list, den tar vi imorgon. Nu ska jag fortsätta njuta av sista timmarna den här helgen. Go' kväll!

Det är lördag

Publicerad 2012-12-15 14:09:00 i Allmänt,

Vi tog en ordentlig sovmorgon idag (tycker jag iaf;), sen har jag fixat supergoa äggmackburgare till frukost, så snäll som jag är. Efter en dusch och en paus i soffan med lussebulla och julmust ska vi nog snart promenera till isladan och kolla hockey. 

Igår var det spelkväll hos min fina granne och hennes sambo. Riktigt mysigt! 
 
hejsan hoppsan vilken gammal bild! 

Allt som jag fick tillslut

Publicerad 2012-12-14 20:23:30 i

Passar på att lyssna på Sportify då mina 48h gratis tar slut om 45 minuter. Jag är så snål så har fortfarande inte skaffat premium heheh.. 
 
Jag var uppe till julkalendern imorse, dock hann jag hoppa i säng och mysa bredvid A ett tag till innan jag var tvungen att stiga upp. Blev ingen sovmorgon, men jobbade bara till lunch. Sen var jag & Andreas och julhandlade i alla special-affärer, mysigt. Hittade en superfin klänning till mig själv också! 
Nu tänkte jag ta och svida om till myskläder, om en dryg timme ska vi spela spel. Har jag nämnt att jag älskar fredagar? 
 
Jag och Emil gjorde ett pepparkakshus i veckan. Det kanske märks att vi inte är barn till några konstnärer precis. Men det var roligt ivartfall :) 
 
 

Lucia, 13 december

Publicerad 2012-12-14 00:09:58 i

Idag har jag haft fruktansvärd helg-längtan, nästan så jag funderar på att ta ledigt imorgon och bara ligga o dra mig i sängen med en annan som faktiskt är ledig imorgon, på riktigt. Jag vill hinna göra lite uppdrag på byn faktiskt, för på lördag har jag nog annat för mig och hela nästa vecka jobbar vi.
Nåja, det intresserar väl inte er. Men nu ska jag iallafall krypa i säng, har kollat dagens avsnitt av Mysteriet på Greveholm, känns trist att ha kommit ikapp. Nu måste man ju vänta på nästa avsnitt! Ska se om jag orkar stiga upp till 07:15 imorgon, tycker ju faktiskt att det är väldigt mysigt. Men när man är vaken sent så blir det lite tungt att hålla ögonen öppna hihi :)
 
 

Du är fin som du är.

Publicerad 2012-12-06 22:47:53 i

 
Jag är inte lika fit som jag oftast varit (åtminstone känt mig). Jag väger mer än jag gjorde för bara ett år sedan. Och jag har som alla andra, massa skavanker jag inte gillar. Men jag försöker tänka att det alltid kommer att finnas up n' downs med hälsan också här i livet, precis som med allt annat. Och jag påstår ju inte att jag har dålig hälsa eller något sådant, men jag är inte lika nöjd med min kropp nu, som jag varit tidigare. Och det kan jag erkänna, för jag kan också säga med säkerhet att jag en dag kommer känna mig riktigt nöjd igen. Just nu har jag bara väldigt mycket annat trevligt för mig i livet och min motivtion för träning, kropp och hälsa är inte lika stor som den tidigare varit. Och jag älskar det ändå! Godnatt alla.

För en minut sedan brann den

Publicerad 2012-12-04 22:09:00 i

Alltså tre dagar, det kan jag köpa. Men jag var inte alls jetlaggad förra året, nu är jag fortfarande det! Eller så är det förkylningen som verkligen spökar. Har varit frusen och trött konstant(!) sen jag kom hem i lördags. Nu är näsan och halsen också påväg emot mig. Lagom till torsdag med träningsmatch och allt. Nej, jag ska vara frisk då!

Har tänkt baka två kvällar irad nu också, men inte ens orkat det. Då är det något fel på mig. Men nu när jag accepterat att jag inte orkar ikväll heller så har jag istället bestämt mig för att mysa framför teven inlindad i filt och gärna somna tidigt. Så, gokväll mina vänner!
 
 
Trots att en fake-brasa inte är samma sak som en riktig så värmde den ju iallafall, och det var ju huvudsaken. Så det var ganska mysigt ändå.

Living for the weekend

Publicerad 2012-12-03 20:59:00 i

Wow. Så mycket har hänt sen jag sist skrev. Känns som en evighet sedan, trots att det bara är två veckor.
Tio dagar i USA, och vi hann med massor. Var fantastiskt roligt att träffa mina söta extrasyskon igen. Och två nätter på lyxhotell var pricken över i:et.
Vi har hunnit med flag-football, thanksgivingfirande, black friday-shopping, NBA match, strandhäng, småstadsmys, juldekorationer i takt till tonerna på radion, Union Square, China Town, Alcatraz, massor med mat och fina utsikter.
Tyvärr har jag ingen kamera och min mobil levererar inte riktigt, så det blev inte så mycket bilder från min sida denna resa.
Var tungt att vaka sista dygnet, 26h (förstår inte hur folk kan lana..) Men då kunde jag också sova nästan hela flyget hem, skönt. Väl hemma hann jag bara slänga i mig pizza o pussa på min saknade, innan vi två for till Levi. Så mysig och välbehövd resa.
 
 
Ni ska få dem få bilderna jag har, en annan dag. Nu ska jag försöka mig på att göra knäck, håll tummarna!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela