I did not listen

Publicerad 2012-06-28 23:05:39 i

Störande att man måste betala för att kunna välja vissa designer på bloggen, hittade ju en så fiin. Aaja, nu ska jag titta på resor och drömma mig bort en stund. Imorgon är det jobb och sen drar vi till kiruna. tjihooo 
 
 
 
Någon som får en att skratta när man är sur, någon jag älskar, det är du. ♥

Min tro, mitt hopp, min kärlek

Publicerad 2012-06-26 23:20:37 i

 
På studenten höll jag tal, jag sa att jag hoppas att alla studenter skulle vakna upp utan oro och ångest inför framtiden. Jag tyckte att vi skulle njuta av att vi just kommit i mål och att vi nu är fria att göra vad vi vill. 
Jag hann vara ledig tre dagar innan jag fick jobb över sommaren, både i butik och åt kommunen. Så dessa månader kommer till mesta del att bestå av jobb. Jag har en fruktansvärd reslängtan och vill åka nästan varsomhelst, överst på listan står Sonoma, Halmstad och Thailand. Hur jag ska ha tid och pengar för dessa har jag inte listat ut ännu. Men det löser sig. Jag kunde inte må bättre just nu. Jag har en fantastisk pojkvän, underbar familj, jobb och förhoppningsvis snart ett eget hem. 

En helt ny värld

Publicerad 2012-06-24 17:29:36 i Allmänt,

Aaah dem har gjort om här på blogg.se, ser ju jätte knasigt ut.

Idag fyller farmor 80 år och farfar gjorde ju det för en månad sen så på tisdag blir det tårtkalas.
 
 

Neil Court

Publicerad 2012-06-21 18:35:01 i Allmänt,

För exakt ett år sedan satt jag på planet påväg till San Fransisco. Galet vad tiden har gått fort. Funderar på hur jag ska ha tid och pengar att klämma in en resa tillbaka, jag trodde tid var det enda man hade när man tagit studenten. Men jag vet inte hur jag ska hinna med allt jag vill.
Nu ska jag iallafall fara till Svanstein och titta fotboll, börjar bli smått galen av att inte kunna träna själv
 

Kämpa gul och blå!

Publicerad 2012-06-15 09:02:20 i Allmänt,

Just som sommaren börjar visa sig är det dax att gå in och jobba. Första dagen igår gick snabbt och idag är det fredag. Det vankas allt av det bästa ikväll, träning, thai och Sverige-England på tv.
Redan en vecka sedan vi tog studenten, galet.

Student 2012

Publicerad 2012-06-10 23:28:53 i Allmänt,

Har hunnit hända en hel del sen sist. Tagit studenten, fick en överraskning i kyrkan när jag blev utdelad ett stipendie på 3000kr från Elektrikerförbundet. Resten av helgen har bestått av fotboll och en hel del fika.
Nu tänkte jag avsluta denna väldigt ovanliga helg med lite poker och serier, imorgon är första måndagen utan varken skola, lov eller jobb. Blir spännande.


Studentbal 2012

Publicerad 2012-06-06 10:17:02 i Allmänt,

 

 

Balen var suverän. Någon miss med maten och ändringar i programmet men ändå en helt grym kväll.

Och nu är det endast två dagar kvar tills vi tar studenten, så nu ska vi rocka på de sista dagarna.

Så var det ju ockå lite roligt att vara på startsidan på nsd.se och kuriren.nu/nyheter hihi

 

Genuslärare

Publicerad 2012-06-01 21:39:26 i Allmänt,

Ledig, pyssel, ridning, fått jobb för sommaren, gymmat och varit på mysig middag på thai. Fantastisk fredag. Efter lite pes tänkte vi avsluta med film.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela