Imorse när jag var på fjällvandring.

Publicerad 2012-01-31 22:34:50 i Allmänt,

Kan lova att det var lite jobbigt att hålla ut sista 30 på innebandyn när jag körde ett intervallpass just innan och ligger på näringsundeskott idag, men man lär sig varje dag. Nu har jag redan fastnat här för länge, skulle bara kika en snabbis. Så nu måste jag börja renskriva passet till imorgon, lär bli KAOS, som tur är har jag världens minsta och härligaste idrottsgrupp! :D
Fick förresten massage av Emil nyss när jag kom från träningen, det var en läxa från skolan. Jag tror nästan jag börjar gilla läxor, och han får gärna ha det varje dag om det ska gynna mig så här bra.



Och igår fyllde Logan 16 år. Grattis!
Känns lite fräckt att han får ta körkort nu redan!

Allt eller inget

Publicerad 2012-01-30 21:17:02 i Allmänt,

Fika måste vara bland det bästa jag vet, topp 5 iallafall. Hos Amanda fanns det en hel del. Ska man vara onyttig, då ska man vara det ordentligt tycker jag, sen räcker det för ett tag. Det är liksom min teori, även fast jag helst skulle fika varje dag hahah.




Men nu är det slut på detta för ett tag, annars kommer min planering på idrotten gå åt skogen haha.

Söndag den 29 januari 2012

Publicerad 2012-01-29 21:00:52 i Allmänt,

Jag har i princip fikat hela helgen, men det gör inte så mycket. Jag har haft väldans roligt. Har hunnit med ett gympass, en powerwalk, innebandymatch och två aerobicspass, så jag förtjänade nog allt fika. Och imorgon blir det mer för då ska vi till Amanda som fyllt 18 år förra helgen. Nu ska jag ta en dusch och sen mysa ner mig i min säng, kommande vecka är fullspäckad, vi får hoppas att det går fort.



Vi kommer alltid ha Paris.

Publicerad 2012-01-28 23:15:42 i Allmänt,

Trots förlust med 3-7 är jag väldigt nöjd. Jag fick göra det jag älskar mest, springa för allt jag har, och knuffas. Haha. Vilka konstiga intressen det låter som att jag har haha. Kvällen bjöd på fajitatacos, chokladfondué och massor av underhållande floskerläsning!

Trots min enorma träningsvärk i benen och mina onda knän som påminner mig så fort jag rör mig, mår jag fantastiskt. Nu ska jag fortsätta mitt Enoturage-tittande som haft en liten paus.


14 dagar

Publicerad 2012-01-27 21:00:59 i Allmänt,

Åh man får ju en sådan extra energi att träna när man ser den där räknaren. Man vill bara hem och fylla i. Superbra drivkraft!

Har hunnit med 1267 minuters träning senaste 14 dagarna. Awesome.




För det första är det fredag och för det andra är jag på toppenhumör. Det kan inte bli mycket bättre, förutom att min underbara pojkvän kunde varit här. Har haft supermysigt i skolan med fika och massa trevligt prat. Gympass, en tripp till finland för att köpa fredagsgodis, powerwalk och nu ska jag fortsätta med fredagsmys. Imorgon har vi match, då ska jag springa bort all min energi från benen, det laddades upp igår på träningen, idag fick jag hålla emot för att inte börja springa när jag var ute på pwn och imorgon kommer det explodera känns det som. Härlig känsla.


Åh

Publicerad 2012-01-26 22:50:49 i Allmänt,







Bilder med tillhörande recept hittar ni på Mitt Skafferi
Min nya favvo blogg tror jag bestämt. Alltså, spana in bakverken. Helt jösses.

Full på livet.

Publicerad 2012-01-25 21:42:40 i Allmänt,

I Gällivare var det spännande att lyssna på brandmännen, och nu är jag ännu mer sugen på att jag jobba som det när jag blir stor.

Hann med ett snabbt gympass när jag kom hem, boxades lite och körde mage. Sen var det dags för några timmars jobb.

hoff, nu såg jag den här bilden igen...

If tomorrow never comes.

Publicerad 2012-01-24 23:37:54 i Allmänt,

Varför kan jag aldrig sova i tid? Imorgon åker vi till Gällivare klockan sju och jag är ännu vaken. Nu har jag legat här i sängen så länge så jag hunnit bli pissnödig igen dessutom, vad jobbigt att kliva upp haha.




Ungefär så här död kommer jag vara imorgon. Tur att man kan sova på bussen iallafall.

En dag mindre

Publicerad 2012-01-24 18:53:42 i Allmänt,

Efter tre timmar hos frissan var jag äntligen klar, hann få den mest oväntade teorin på varför jag kan ha huvudvärk, jag har för tungt hår. Haha!
Har suttit och pratat med Andreas på facebook medan jag åt så det tog en evighet, och då hann det slå mig, att jag är förjäkla grym på att laga mat. Blev visst inte kvar något åt mamma ens det var så gott, ops!
Nu ska jag bara lyckas orka träna innebandy med denna fläskfilé i magen. Good luck!




tja, jag heter Andreas och jag har världens coolaste tjej.

Beating like a drum and it's coming your way.

Publicerad 2012-01-22 23:01:12 i Allmänt,

8 km powerwalk, vilken härlig start på dagen! Sedan hann det bli ett gympass också. Uppe i 800 min träning senaste 9 dagarna, haha vad kul att man kan se allt sånt på FunBeat.se.

Har ätit tacos och fått manikyr på skolvägen, i nalles stora vita hus. Sen har jag kämpat för att hålla mig vaken till Shooter, sjukt bra film. Nästan i klass med Rambo på huvudrollen må jag säga.


Back and forth you rock me

Publicerad 2012-01-21 23:49:14 i Allmänt,

 

Igår på träslöjden insåg jag att det faktiskt är ganska roligt att måla. Och det blir ju så väldans snyggt också så jösses!


Det blev en lång dag, ändå kom vi hem två timmar tidigare än mina beräkningar. Skönt.

 

 

 

Somebody that I used to know

Publicerad 2012-01-19 22:50:45 i Allmänt,

.

Tacos hos Emma satt som fint först, men på innebandyn började jag ångra mig lite när stenen i magen påminde mig varje steg. Hahah..

Imorgon är det iallafall fredag, måste väl erkänna att det är ganska skönt.
Nu ska jag titta ett avsnitt Entourage, shalalalala. Puss

Misery business

Publicerad 2012-01-18 19:45:29 i Allmänt,

 

Jag fick sån energi av de härliga tjejerna som var på gymmet, så idag körde vi hela 90 minuter.


Vart riktigt sötsugen och jag tyckte mig faktiskt förtjäna fruktsallad och glass efter dagens pass ;) dock håller ju inte fruktsocker riktigt samma klass som choklad men det får duga, snart fredag!

Slängkyss

Publicerad 2012-01-17 13:17:34 i Allmänt,

Var bara tvungen att ta en liten bloggpaus mitt i pluggandet som helt plöstligt blev till ett svettigt träningspass.
Tanken var att jag skulle sätta ihop aerobicpasset som jag ska leda på idrotten, men då började jag träna med skivan istället haha!
Har slutat elva idag också, så tänkte hinna med massor innan innebandyn ikväll!

Vuxenpoäng

Publicerad 2012-01-16 23:54:07 i Allmänt,

Idag känns det bra. Min receptbok är inskickad igen efter kompletteringarna och nu hoppas jag att det duger och att jag om två veckor får hålla min absolut egna receptbok i handen! Jösses vad fränt.
Sen har jag idag dessutom för första gången betalat min egna räkning, på internet, heheh. Kände mig ganska vuxen och viktigt faktiskt ;)



 

Lycklighetstest

Publicerad 2012-01-16 15:13:45 i Allmänt,

Hittade ett lycklighetstest på Camillas blogg, haha det var ju lite roligt. Inte för att jag för en enaste sekund tvekat på att jag är lycklig, för det är jag, känns oftast som att jag måste vara lyckligast på jorden, men det här var ju bra tidsfördiv.

Lycklighetstest

 

Totalt: 31

20-36: Du är lycklig. Toppen!





Emil

Sunday Million

Publicerad 2012-01-15 21:17:08 i Allmänt,

 

Igår var vi som sagt på match i luleå, vi vann 4-5 och jag fick göra mål igen! Gaah vad skönt. Dock fick jag två utvisningar för jag var alldeles för övertänd. Jag ville så mycket men mina knän har liksom gett upp hoppet för mig och min förkylning hjälpte mig inte heller på traven.



Jag som så stolt skulle spela poker ikväll och så fungerade det inte.. Haha



Underbara älskade

Publicerad 2012-01-13 23:31:50 i Allmänt,

2004-09-14 blev jag en väldigt stolt storasyster till världens bästa lillebror.

 

Blev ingen film för mig. Har bara suttit här vid datorn och tryckt i mig onyttigheter hela kvällen. Men det var skönt det också. Nu ska jag packa väskan till imorgon och sen sova.

 

En armlängd.

Publicerad 2012-01-13 21:14:44 i Allmänt,

Det är ganska mysigt att vara hemma ibland, även om det brukar bli lite tråkigt i längden. Men idag trivs jag. Har nästan allt jag behöver, ligger i min soffa med fredagsmysbyxorna, min nya haglöfsjacka som jag typ flyttat in i, med chokladpraliner, vatten, dator och mobil inom en armlängds avstånd. Det enda som fattas ikväll är min fantastiska pojkvän, men han landar i Thailand om en timme, så han har det nog bra han också.


Nej nu ska jag fortsätta njuta av min choklad och slå på en film, imorgon har vi match i luleåå.


 

Tjarrå hälsar biffarna från gymmet.

From Paris with love.

Publicerad 2012-01-12 20:39:00 i Allmänt,

 

Så bra gick det med min diet.

Igår gjorde jag & Andreas en pizza klockan ett på natten och idag när jag stod över innebandyn så kommer Emma över med denna tårta.

 


 

Stomp that trick

Publicerad 2012-01-11 20:24:10 i Allmänt,

 

Idag utökades min härliga Haglöfssamling. En tröja/fleecejacka utan fleece om man kan säga så haha, blev min för endast 150kr! Tacka vet jag presentkort.


Gjorde nyss en ruskigt god smoothie som jag slänger i mig, sen tänkte jag dra tillbaka till min underbara favorit och busa igen.

I brist på ord

Publicerad 2012-01-11 01:41:35 i Allmänt,

Jag ser hur den här bloggen dras med i träsket av oändligt många, allmänt tråkiga bloggar där man endast skriver om dagens händelser och veckans planer, dagens outfit och vad du åt till lunch. Men just nu har jag inte mer ord än så. Så tillsvidare får ni dras med det lilla jag har att erbjuda.

Tiden går fort när man har roligt

Publicerad 2012-01-10 16:11:56 i Allmänt,

Lovet har bara svischat förbi och idag började skolan, men vi hade mjukstart som vanligt, två lektioner och slut 10.55, ganska chill om ni frågar mig. Men man blir liksom rastlös när man inte kan träna, har blivit förlyld, annars hade jag säkert hunnit vara till gymmet flera gånger om de senaste dagarna, men istället har vi bakat och fikat i massor, men det är ganska bra det också. Mys har det iallafall varit.


Upp och hoppa, ligg inte och dra dig

Publicerad 2012-01-09 11:07:35 i Allmänt,

Var väldigt tugnt att öppna ögonen när klockan ringde, nästan så att jag fortfarande kan somna om. Känns som att det kommer bli tufft att ta sig upp klockan åtta imorgon. Och för första gången så är jag inte speciellt taggad på att gå tillbaka till skolan, hade gärna haft lov en vecka till eller två. Men nu är det bara en termin kvar så nu kör vi av bara farten. Sjuk har jag också blivit, väldigt bra timing. Men nu ska jag kika ett avsnitt Entourage och försöka piggna till.

Lax på planka

Publicerad 2012-01-08 15:34:43 i Allmänt,

Igår blev vi bjudna på middag på Logen, supergod lax på planka.
Imorse blev jag väckt av att Milka & Marre var påväg, så steg upp och sa hejdå, kändes lite trist men vi är ändå i samma land, jag kan åka ner när jag vill ;) kommer bli betydigt värre till veckan, aaah jag dör redan lite.

 

Top that

Publicerad 2012-01-07 15:59:55 i Allmänt,

Jag har liksom inget att skriva. För vad jag gör om dagarna är inte intressant för er. Men ville bara säga att jag njuter av varenda sekund. Puss!



Just idag.

Publicerad 2012-01-05 17:41:11 i Allmänt,

Just idag är en sån där dag då jag saknar Sonoma väldigt mycket, jag saknar sommaren och alla människor från resan. Jag gillar inte att sakna, jag föredrar att längta.

Jag har vart ut i skogen idag.

Publicerad 2012-01-05 14:15:55 i Allmänt,

Nu tycker jag att dagarna kan stanna upp och gå lite långsammare, för snart kommer jag stå här, ensam och övergiven de två mörkaste månaderna på hela året, haha hoff. På söndag far Milka & Marre och på torsdag åker Andreas, och kvar blir jag här hemma i kylan. Försöker tänka positivt, jag får multimycket tid till att träna! ;)


 

Ha ha ha

 


 

 

Attans att dem har en så väldigt bra försäljare på Sport&Skohuset så man vill köpa alltihopa. Kom hem med en Haglöfskatalog och det bådar inte gott för min plånbok det här hahahah.


Nu ska jag slänga i mig lite mellis.

Godmorgon världen

Publicerad 2012-01-04 11:47:38 i Allmänt,

Tänkte bara säga godmorgon, men jag har faktiskt vaknat redan för en timme sedan ;)
Idag har vi fotboll + avslutning, sen är det PL och onsdagsmys. Jag gillar såna här dagar.

sept 2011

Tisdag den tredje januari

Publicerad 2012-01-03 14:04:26 i Allmänt,

Halv åtta hos mig och Leila bakar på tv när jag vaknade, vilken bra start på dagen.

Jag som var trött redan innan vi började kolla Troja, var något övertrött när den var slut vid tre, det i kombination med tighta jeans, hala strumpor och en karatespark resulterade i att jag hamnade på golvet i en rejäl duns haha, jag trodde jag skulle dö i skratt.

Dag 2

Publicerad 2012-01-02 23:14:05 i Allmänt,

Så här under lovet hinner jag inte riktigt med min grymma blogg, men nu måste jag ju faktiskt ge er ett inlägg, då en kaxig pojke tror att han kan konkurrera ut min om han startar en, höh, tror jag när jag ser det.

Nu har dem spelat Monopol i nästan två och en halv timme, är väl inte något jag rekommenderar att sitta och titta på som sysselsättning haha.

 

Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela