Det är här man känner vars stigarna går.

Publicerad 2011-04-30 13:14:06 i Allmänt,

Ja det är hit man kommer när man kommer hem! ;)


Har låten på hjärnan. Haha den är ju ganska skön ändå.



Har hunnit städa rummet och varit ute och sprungit, 5,7km men körde med lite högre tempo idag. Nuuu ska jag åka till konsum och handla.

30 april 2011

Publicerad 2011-04-30 00:40:30 i Allmänt,

Haha vad fult det ser ut. Jag la in en räknare som visar antal siduppdateringar och så står den på 1 och det är jag själv som varit in hahaha! Nu måste ni kolla in ofta så jag får högre siffror, annars blir det ju lite pinigt! ;)

The Day After Tomorrow

Publicerad 2011-04-29 22:40:47 i Allmänt,

I måndags när vi hade underbart looov.

 

Idag har jag ätit, ätit och ätit. Började med att jag blev bjuden på tacos hos Ellinor, sen åt vi min tårta till efterrätt, några timmar senare fick jag äntligen min efterlängtade mjukglass! Sen blev det tårta igen och nu när jag kom hem har jag smällt i mig ännu lite mer, fast denna gång mat. Haha. Skönt att vara lite onyttig ibland, det behövs det också.

 

Nu ska jag fara och möta upp Milka en sväng för ett litet pep-talk! ;)

Ska fixa lite fredagsmys ;)

Ciao!

Jag tror att hajen har fattat men för kaka står det still.

Publicerad 2011-04-28 21:00:11 i Allmänt,

Nu är det då tänkt att jag ska göra det som så fint kallas plugga, men det har jag verkligen ingen lust för. Jag får ändå inte in tråkig renässans, barock och klassicism i huvudet. Det får gå som det vill imorgon på provet.

För nu ska jag istället gå och äta lite återhämtningsmat efter ett sjukt skönt gympass.
Sen slänger jag på mig lite mjukiskläder och drar till Härbret för att kika en skräckis.

Ooh! Rock on.


Dagens

Publicerad 2011-04-27 15:41:36 i Allmänt,

Dagens humör: På topp!
Dagens mående: Väldans glaa
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Fast
Dagens klädsel: Jeansleggings, linne, tunika
Dagens planer: Laga middag, gym1, fotboll
Dagens vill ha: Mys, som vanligt ;)
Dagens längtan: Helgen
Dagens fundering: Varför man inte alltid får som man vill.
Dagens beroende: Min schweizernötstårta som väntar i frysen.
Dagens tråkigaste: Att jag inte har tid för det jag vill.
Dagens tidning: NSD
Dagens låt: Love the way you lie part II - Rihanna & Eminem

The Green Hornet

Publicerad 2011-04-26 16:51:24 i Allmänt,

Igår var fotbollsträningen faktiskt roligare än jag väntat mig, och än bättre blev kvällen. Vi var tio stycken som invigde härbret hos Larssons med att kolla The green hornet. Lite små skum film måste jag säga, men den var ju ganska rolig också haha.

Har just kommit hem efter en löprunda. Vi hade typ brottning på idrotten men min rygg klarade inte av hela lektionen så jag lovade att fara ut och springa istället. Det var äckligt tugnt idag och jag hade på tok för mycket kläder på mig.

Sju liv.

Publicerad 2011-04-25 16:43:41 i Allmänt,

Oj så jag gillar den.

Men idag var det faktiskt dags att fixa bort oljudet från den, även om det är lite sådär små charmigt så kan jag ju inte cykla omkring och skrämma folk.

Skruvade lite och vips så blev allt mycket tystare. Men med så många år på nacken som den har så ska jag väl inte klaga om den ger ifrån sig lite oljud i gupp och så haha ;)

???

Publicerad 2011-04-25 10:15:12 i Allmänt,

Jag är påväg till gymmet, men jag kände bara att jag ville till datorn först. Kan ju vara så att jag försöker skjuta på träningen, men det låter inte som jag. Tror mer på att jag undermedvetet försöker laddar upp. Äsch, vad vet jag.

Lika att dra nu då va.

59

Publicerad 2011-04-24 23:15:16 i Allmänt,

Var tvungen att göra mig av med lite av min överskottsenergi så for ut och cyklade, när jag trodde det hade lugnat sig lite började jag fara hem, men så möttes jag av ännu en våg med psykryck och fick cykla tillbaka till bron och stå och nästan dansa för mig själv. Jösses så det måste sett ut. Haha men det struntar jag i. Gaaah så underbart!

If my body was on fire

Publicerad 2011-04-24 17:08:20 i Allmänt,

Först tre timmars solande och lunch utomhus i kaunis, sen en mils jogg här i Pajala. Nu ska jag ta en kall dusch, sen äta mammas goda lax m potatis! Vilken toppen avslutning på detta påsklov. Och det bästa, vi är lediga ännu imorgon! ;)

Lite mindre toppen är att vi hade en tävling vem som kunde hoppa längst jämfotahopp. När jag hoppade måste jag råkat klämma en disk i ryggen eller något för nu värker det så in i ..

Rock me like a wagon wheel.

Publicerad 2011-04-24 11:25:42 i Allmänt,


Gårdagen var helt grym, fick en asgullig överraskning av Milka när jag kom till henne!
Sen spenderades resten av kvällen på åkerbärsstigen. Var väldigt mycket folk, och väldigt mycket musik, men det var kul. Hoppas ni andra också hade en grym påskafton.

Nu drar vi!


 

Påskafton

Publicerad 2011-04-23 18:10:49 i Allmänt,

Känner liksom att tiden bara rinner iväg och jag hinner inte ens ägna en tanke åt bloggen. Men det gör absolut ingenting, det är bara bra om jag lyckas minska mitt beroende lite ;)

Har inte så mycket att säga om gårdagen mer än att den var awesome. Åt thaimat hur mycket som helst, sen spelade vi lite spel. Var förbi hos David, där det var hur mycket folk som helst. Men det var kul. Även om jag bara var en liten skvätt jämfört med alla andra som var där hahah!


Idag har jag varit i kaunis hela dagen, blev nästan släktträff där, tror vi var 16st ett tag. Haha men jag hann sola i 4h, lyssna musik och äta korv så jag är nöjd! ;p

Nu ska jag skynda mig i duschen så jag hinner fixa mig innan vi ska äta påskmiddag om tjugo min. Har även lyckats göra tidernas fulaste påsktårta Hahaha!


Jag vet inte hur vi ska kunna välja en lagbild av dom vi tog igår. Jösses ;)

 

Fredag igen.

Publicerad 2011-04-22 18:03:42 i Allmänt,

 

Alltså, jag är inte så där röd i ansiktet på riktigt. Det måste vara kameran ;) haha. Hoppas jag..

 

Nu ska jag borsta tootharna och hojja iväg till E.Ö!

Skärtorsdag

Publicerad 2011-04-21 18:39:02 i Allmänt,

Som ni ser i förra inlägget så har vi varit hos Ellinor och fotat till hennes projektarbete idag, därav får ni också bara såna där oseriösa knasiga bilder. För jag kan ju inte visa er det riktiga ;)


Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska jag få leta mitt påskägg. Hihi! Inte alla som får det va? ;)
Sen ska jag till Milka en sväng och hitta på något ös för ikväll.
Ha en trevlig skärtorsdag. Tjatja! ;)

Bilder 21 april 2011

Publicerad 2011-04-21 18:33:41 i Allmänt,

The Boss in action ;)

Haha någon som fotade fotografen ;)

HAHA så kul att retas ibland när man blir less och göra lite oseriösa grimaser ;)

Dags för photoshoot 2 ;)

Jag har två frågor.

Publicerad 2011-04-21 12:22:55 i Allmänt,



Den första, vad har jag gjort alla äckliga spindlar som alltid kommer och skrämmer mig?! Nu när jag skulle hämta kläder så är det en enorm svart spindel på min klädhög. wuäk!

Och det andra, vars kan man dra gränsen för vänner på facebook? Alltså, det är ju upp till var och en, men jag vill egentligen bara ha dom närmaste och sen såklart några till som man känner lite halvt. Men, såna man aldrig ens säger Hej till, såna man knappt vet hur dom ser ut, man bara vet vilka dom är. Måste man verkligen acceptera? Jag känner mig så fräck om jag inte gör det..
Nej, inge illa menat men jag ska rensa min lista tror jag.



Nu ska jag torka håret för nu ser det ut som I dunno. Och sen kilar jag till Ellinor. Rock on!

 

You've got to go for the number one

Publicerad 2011-04-20 23:02:31 i Allmänt,

Ännu en toppen-lov-dag! Jag & Milka har hunnit med så mycket. Vi har varit till gymmet och satt nytt bänkrekord + triceps/bröst, handlat, bakat, gjort mat, sen for jag på fotboll innan det var dags för att fira Jennifer som fyllde 18 år idag. Vi spelade lite spel och kollade äckliga Jackass haha;p

Det var ett kort, ointressant och väldigt onödigt inlägg. Men erkänn, det var ändå kul att höra något från idag? Annars hade ni bara väntat och gått in här igen, tro mig, jag vet! ;)

Stuck in the moment.

Publicerad 2011-04-20 00:26:43 i Allmänt,

Jag har inte varit in här på hela dagen, jag ber om ursäkt till er, mina trogna läsare som fått vänta så länge på ett såååå intressant inlägg hahaha! ;)

Men jag har faktiskt tillbringat dagen med Milka, vi började med en underbar 1½h morgonpromenad längs älven med Ozzy, sen blev det lunch hos henne innan vi bestämde oss för att ta en cykeltur, som i sin tur slutade med att vi for och bakade en asa-god lakritskladdkaka.
Jag hann vara till gym1 och köra ben innan det var dags för fotboll (Newcastle-Man Utd) på guldkusten.

Sen fick jag något ryck att jag skulle fara ut och springa för den där kladdkakan hade fortfarande inte slutat mätta mig, så blev det 6,2 km! Jag som bara skulle ta en kort sväng. Skönt!

Nu ska jag sova, och jag ska sova länge den här gången. Nattinatti ;)


 

Hahaha fick just ett roligt sms av Milka, hon är tossig!

Lite galet.

Publicerad 2011-04-18 23:05:00 i Allmänt,

Lookin' better than a body has a right to. Shit. Är det tillåtet att se så bra ut? ;)



Åh, äntligen fick jag också vara lite hemlighetsfull av mig! Haha vad roligt! ;)
Nu ska jag soooova.

18 April 2011

Publicerad 2011-04-18 22:23:48 i Allmänt,

Tanken var att jag skulle ta det lugnt hela dagen, men såklart kan jag inte hålla mig borta från gymmet och följde ändå med Evert och körde triceps/axlar. Haha, men det var kul. Och givetvis skönt efteråt!
Har även hunnit mixtra lite med bloggen som ni ser, dock inte själv. Det skulle jag aldrig klarat av haha. Måste bara säga tack till Erik som har gjort as många headers till mig att välja på. Så nu har jag ett lager som väntar ;p
Sen har min kära datatekniker till kompis hjälpt mig med det andra. Thanks!

Vi hade träningsmatch mot pojkar 14 också. Vi förlorade med 2-4 men jag tycker det var riktigt kul att spela hursomhelst, och det känns bra för jag orkade hela matchen, även om det ibland tjöt rejält i bröstkorgen haha! Kanske måste satsa lite mer på löpning istället för att biffa på gymmet ;)
Nej nu ska jag sluta svamla.

Såklart så har snön typ gått och smält bort så man inte kan åka slalom längre. Kul, vi som har lov och allt. Och så har man andra nördar till kompisar så det blir inge film lr spel heller, voi sabas! ;)

snyggbrud.com HAHAHA!

Perfect paradise.

Publicerad 2011-04-17 23:24:17 i Allmänt,

Klockan ringde 06.40, 50 minuter senare var vi påväg till Haparanda. Vi hann vara på Ikea, Stadium, Skopunkten, Hemtex, Outlet och Ica Maxi innan vi äntligen var påväg hem igen. Men jag hann ändå inte till Arsenal-Liverpool.. Hm.
Men det var en super mys dag, jag lämnade dom andra och gick runt själv på ikea istället, mycket lugnare så haha.

Hittade ett perfekt skrivbord, och ett matchande soffbord så nu fick jag äntligen slänga ut dom gamla som allt damm syntes på! Haha. På skopunkten var jag något less för att jag inte hittade några skor jag ville ha, men så bara vips låg det ett par helt neutrala, ganska fula, men billiga skor där haha så jag tog dom ;) Jag orkar faktiskt inte bry mig om vad jag har på fötterna, så länge jag slipper några skor med hål haha.
Köpte även en Haglöfsjacka. Oh! Ett par fotbollssockar och en köksvåg. Det var typ det jag kom hem med idag.

Har satt ihop möblerna, storstädat rummet, tränat lite och duschat, så nu ska jag hoppa ner i min renbäddade säng.

Rock on!

Det enda jag ångrar att jag inte köpte.. Hm.

Country road.

Publicerad 2011-04-16 17:06:30 i Allmänt,

Jag måste ju ha värsta lyckoveckan, har blivit 30kr rikare bara av att plocka upp pengar från gatan ! ;) 

Jag börjar nästan sakna mitt mörka hår lite!


 

Måste förresten också nämna, som alla andra, det där med spotifys dåliga idé som börjar gälla från 1 maj.

Men då hittade jag denna sida , jag kanske är efter men jag har då inte hört om den förut. ;)

Take me higher.

Publicerad 2011-04-16 12:09:37 i Allmänt,

Vilken toppen start på dagen. Uppstigning 08.20, frukost och sen trillade jag in på gymmet strax efter nio. Hade hoppats på att få vara där själv den udda tiden men nix, var 4st(!) andra där.
Sprang 3 km & körde mina marklyft som blivit lite bortglömda den senaste tiden. Sen fick jag skynda hem för att hinna duscha och fara iväg till Riavallen för att se OA-Kolari, som slutade 2-0.

Har även lyckats med min första omelett någonsin! Den blev hel och det gick att vända på den! Haha! Var tvungen att skicka sms åt Ellinor och skryta lite;)


Oh, det såg ganska gott ut.

You told me to get up, I got up and spread my wings and I flew.

Publicerad 2011-04-16 00:42:32 i Allmänt,

Får typ brännskador på benet av att ha datorn i famnen, så låt detta gå fort. Haha!

Skulle bara säga att jag var och kollade fotboll på riavallen, OA vann med 2-0, vilket betyder att jag förlorade ett vad och egentligen skulle bli 5kr fattigare, men Johan var snäll och jag behövde inte betala haha.
Jag & Milka fikade as mycket gott, sen drog vi till guldkusten och kollade film. Ni vet inte hur underbart det känns med lov. Oh så skönt. Imorgon ska jag bara göra precis vad jag känner för, vilken underbar dag! ;)

Rock on!

Helt utrole! ;)

Publicerad 2011-04-15 18:46:45 i Allmänt,

Ja jösses, hur skulle dom klara sig utan mig? Fick just ett samtal av en vrålhungrig Julia som inte hittar något att äta hemma, hahaha hur gullig är hon inte som måste ringa mig och fråga vad hon ska äta så hon inte dör? sötfis!

Idrotten var skit rolig, vi spelade fotboll och sen hade vi tävling i tre styrke grejer! ;)

Har duschat, ätit och sen gjort en äppelpaj och gjorde också klart tårtan jag började på igår. Så nu ska jag kila till bigsis som fyller 23år.

2 timmar kvar!

Publicerad 2011-04-15 12:28:25 i Allmänt,

Sen är du äntligen här, underbara, efterlängtade påsklov!!

Har egentligen belysningsteknik nu men har gjort klart det vi skulle så har suttit och läst studenthandboken för i sommar istället, åh vad jag längtar:)  

Har bara idrott om en timme sen är det lov ;)

Det doftar gott!

Publicerad 2011-04-14 20:44:37 i Allmänt,

Varför doftar alltid barntvål så gott så man vill äta upp det? Var tvungen att sno lite av Emil så nu doftar väl jag förhoppningsvis lika gott! ;)

 

Och killparfym?! Jag vet inte hur många gånger jag ärligt talat funderat på att köpa en och spruta i mitt rum, nästan så jag skulle vela ha det på mig själv också, det doftar ju så uunderbart! Haha. Men Atle råder mig från att göra det, och jag får väl hålla med honom den här gången haha..


Haha ville bara säga det! Nu drar jag till gården ;p

Där satt den! ;)

Publicerad 2011-04-14 18:39:23 i Allmänt,

Jag & Milka var till gymmet och jag satte nytt personbästa i bänk. Det går väldans sakta, men det går framåt iallafall! ;) Sen körde jag bara lite mer bröst och det jag fick lära mig på lunchen att det heter 'lats' ;p Var alltså ganska slappt idag, men det känns bra iallafall hihi!

Nu har stoppat i mig hur mycket mat som helst, tusan vad gott! Jag som hade lust att göra massa busigt idag men jag måste sitta och vakta den kondenserademjölken som ska koka i 2h 40min (!!). Ska göra botten idag sen fixar jag resten av tårtan imorgon. Men det är lugnt, hinner ta en dusch och plugga lite medans jag väntar på att den ska bli klar. Sen ska jag fara till gården och hålla Alexander sällskap ;p

11.04.14

Publicerad 2011-04-14 08:41:58 i Allmänt,

Jag älskar sovmorgon! Inte för att man får sova extra länge, det gör jag ändå inte, men för att man slipper stressa så väldans mycket och för att dagen blir kortare i skolan ;)
Har redan hunint äta så nu har jag ingenting att göra i en timme. Underbart!


I'm still here..

Publicerad 2011-04-13 23:16:38 i Allmänt,

Haha, varför kan jag inte slita mig ifrån datorn? Det är alltid den där rackarns facebook som håller mig kvar.

Oh, I like it! Jag har sådär lagom mycket onsdags-psyk. Jag känner mig lite extra glad just ikväll ;)


2007

Pocket full of sunshine.

Publicerad 2011-04-13 22:43:06 i Allmänt,

Jag har varit med Ellinor fram till fotbollsträningen. Och efter det har jag gjort allt som jag behövde till engelskaprovet på fredag och jag har läst igenom och kollat uträkningar till Elprovet imorgon, så nu känns det riktigt bra! ;p


Nu till något snuskigt! Annars är spindlar inte så farliga, men inomhus är det as-äckligt.
Och just när jag var klar i duschen ser jag en asa fet svart spindel med tjocka ben glida in på vattnet på golvet och närma sig mina fötter. Ni kan gissa om jag fick panik hahah!

Nu ska jag fort läsa igenom alla bloggar, är ju ändå ingen som uppdaterar. Sen ska jag försöka hinna kolla lite tv, har sovmorgon imorgon ;) hihi.


The way it sounds like.

Publicerad 2011-04-12 23:22:21 i Allmänt,

Det går utför det här med mitt bloggande. Men ingen fara, jag är bara i någon liten svacka. För jag har så mycket annat, bättre för mig, än att sitta vid datorn ;)

Som idag tillexempel, jag har levt livet och kännt på hur det känns att vara 6 394 dagar gammal ;) Jag måste säga, det var toppen!


Har visat högstadiet hur man stoppar en blödning i arm & ben på morgonen, gick kanoners. Sen bakade vi på jobbet, men jag säger då att det gör jag inte om, med 15 st i köket blev det ganska rörigt.

Har hunnit avverka ett riktigt skönt gympass med Evert. Sprang 5km, körde lätt biceps/traps och en axelövning. Måste ju börja smått för jag verkligen hatar att köra axlar, jag är så svag där så det är inte ens kul att försöka ;) haha!

Åh vilken underbar dag det varit.

Nej, nu börjar det spåra. Insåg att det redan blivit ett äckligt långt inlägg. Sorry, godnatt!

Firefight.

Publicerad 2011-04-11 23:55:15 i Allmänt,

Är kanske bäst att jag uppdaterar innan jag får höra gnäll igen! Haha.

For iväg till guldkusten igår och kollade Newcastle förlora.. Haha. For hem och åt och sen plockade Alexander och Sjöberg upp mig så for vi tillbaka och kollade film. The girl next door, haha vet inte vad jag ska säga om den, dom andra verkade ju iallafall gilla den ;p

Skulle ju haft körning med NB idag men det blev inställt, åh. Ville bara säga det. Men så hittade jag en 20lapp när jag, Martin och Benjamin var på väg att köpa glass, så då blev jag på bra humör igen ;)

Har hunnit jobba, spela match mot de yngre tjejerna, vi vann med 6-0 men måste säga att dom var riktigt duktiga!
Efter matchen fick jag skynda bauta mycket för att hinna till guldkusten och se Liverpool m Kero och Andreas, hann se 50 min men måste säga att det inte var någon jätte intressant match faktiskt.

Nu ska jag sova, är helt slut!

15.56

Publicerad 2011-04-10 15:58:30 i Allmänt,

Jag hann inte med någon promenad. Blev gymmet istället, jag körde triceps/bröst så jag bara skakade när jag var klar haha. Skönt!

Har varit och handlat och övningskört med mamma, nu ska jag gå ner och skära lite grönsaker till middagen.
Hade egentligen inget vettigt att skriva, men ville bara ni skulle veta det. Tjatja! ;)

Oh, jag vill ha en semla!

Oh happy day!

Publicerad 2011-04-10 11:45:22 i Allmänt,

Vad underbart, imorse när jag vaknade var jag lika pigg och lika glad som för exakt två veckor sen. Går inte att beskriva den söndags-morgon-känslan när man mår så bra och vädret är toppen. Åt frukost, kollade Det regnar köttbullar, har just ätit mammas goda kycklingsallad till lunch och nu ska jag ut och promenera. Skit bara att jag har glömt mitt headset i skolan..


Gulligt toalettpapper må jag säga.

Publicerad 2011-04-09 23:55:41 i Allmänt,

Men ååh, min statistik har fått något problem. Den visar inte dagens längre. Har stått den 7 april hela dagen. Astrist ju..

(Bild; google.se)

 

Elin hade sånt och jag vart tvungen att sno en liten bit ;)

 


 

 

Har varit toppen hela kvällen, go mat, härligt sällskap och ruskigt intressanta samtal!

Nu ska jag sova, så en bauta godnattpuss till dig!

 

 

Snart så flyger vi bland stjärnorna.

Publicerad 2011-04-09 14:35:25 i Allmänt,

Efter en super mysig fredag så ska jag fortsätta helgen med lite mera mys. Jag och fyra snygga tjejer ska äta tacos och ha det trevligt. Vi har nyss varit och handlat och nu sitter vi och laddar upp inför en riktigt fet middag.


Milka är världens snällaste. Nu ska jag ringa tjejen sen ska jag fixa lite till ikväll. Puss!

Alldeles för sent för mig ..

Publicerad 2011-04-09 01:16:16 i Allmänt,


Har pressat i mig den fulaste kladdkakan någonsin, med frosting och turkiskpeppar tillsammans med Ellinor & Julia. Känner mig lagomt mätt nu, men det är väl så det ska vara. Nu ska jag krypa in under det varma täcket!


Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend haha.

Publicerad 2011-04-08 18:02:24 i Allmänt,

Eftersom att jag inte fick med mig Sjöberg så fick jag fara med mamma, pappa och Emil till Finland istället, ville ju faktiskt ha glass och gott godis ikväll! Tyvärr fanns det inga goda glassar, men jag fick köpa min efterlängtade 'vita' tupla, som visade sig vara brun.. haha jag tog förgivet att det skulle vara vitchoklad när d var vitförpackning :o men det var någon crispgrej. Inge gott. Men en liten tupla med rödabär var nice!

Har ätit entrecote med stekt potatis och beasås. Vilken lyx ;)
Jag har också hunnit dammsuga och skura mitt rum så nu är det fräääscht. Ska dra till gymmet och köra ett benpass, sen duscha så är jag också lite fräschare sen haha;)

Tjatja ;)

Bästa kompis-diplom ;)

Publicerad 2011-04-07 22:52:33 i Allmänt,

Inte alla som fått ett sånt va? ;) Det har jag fått för ca. 7 år sen hahah! Hittade det nyss när jag tömde skrivbordet. Vad gulligt !
Emma ska ha tillbaka sitt skrivbord så nu har jag försökt så fixa så gott det går men lyckades inte så värst bra och sitter istället i den mest oergonomiska ställning jag kan tänka mig haha. Tror det är dags för ett besök på IKEA, var ett tag sen sist och det behövs nu!

Det blev biceps/bröst på gymmet. Det är det roligaste ;) Sen skulle jag testa 1km m äckligt högt tempo för att hinna under 4min, blev 4.05 min så nu måste jag göra om det, ännu snabbare någon dag haha!
Sen hann jag & Milka baka Smarriga formar innan hon drog.
Nu ska jag fort i säng innan min rygg går av, sitter framåtlutad som en apa.

Tjatja! Imorgon är det fredag, jag älskar fredagar ;)


Äh sorry, men jag måste också få vara lite tjejig ibland! ;)

Torsdag 7 april 2011

Publicerad 2011-04-07 16:17:35 i Allmänt,

Sitter och väntar på att Milka ska komma så ska vi kila på gymmet. Får se vad vi hittar på att träna idag ;)
Nae nu måste jag gå och byta om och sätta i mig något så jag orkar.

Nästa vecka blir en mördarvecka i skolan, Måndag chill men har körning m NB, Tisdag ska vi visa Första hjälpen, Onsdag Matte nationella (om jag hinner), Torsdag Elprov, Fredag Engelskaprov. Chill. Naat. 

 

Jag är inte alls avundsjuk på Martin som åker till luleå idag. Jag vill också åka någonstans!

Just a little late.

Publicerad 2011-04-06 21:51:14 i Allmänt,

Har suttit vid datorn och kämpat i tre timmar i skolan, försökte bli klar med enkätundersökningen. Så när jag kom hem var jag något sliten, men istället för att baka så fick Evert med mig till gym1, vilken tur! Det var så skönt och det behövdes nog bättre än en kaka haha ;p
Körde ett riktigt härligt magpass + triceps. Sen var det dags för fotboll, som var helt okej idag också.


Halebop har skaffat det där nya, att om man laddar för 300kr får man 5000 gratis sms. Det lät ju som värsta dealen, men så insåg jag att nuförtiden tar jag inte ens nästan slut på mina 3000 som jag får varje månad.
För typ två år sen kommer jag ihåg att jag hade svårt att få mina 3000/mån att räcka. Men då skrev jag typ sms hela dagarna, nu ringer jag oftast om det är något. Kanske borde börja smsa lite mer igen så jag också får utnyttja halebops erbjudande haha!

Nej nu ska jag gå och trycka i mig en fet kvällsfika och kanske kika lite tv. Vet inte om jag har sovmorgon imorgon??
Sov sött ;)


Ska baka två tårtor, en till nästa fredag för då är det kalas. Sen helgen efter det är det dags för en påsktårta. Men har inte riktigt bestämt mig för vilka det blir ännu.

Hur många lingon finns det i världen?

Publicerad 2011-04-05 23:09:45 i Allmänt,

Var på bio med Milka, åh vilken underbar film. Man blir så glad, men ändå började jag lipa;) hahaha.

När jag cyklade hem från bion fick jag för mig att jag skulle ut och springa en kort runda, och det gjorde jag, men det blev långt mycket längre än planerat, blev nog närmare 7,5-8km. Var helt sjukt skönt. Ville inte ens stanna när jag var hemma igen. Så nu är årets första ute-löpning avklarad. Love it.

Nu ska jag sova, jag hoppas jag får drömma något riktigt härligt. Sov gott alla fina.


Om jag kunde drömma.

Publicerad 2011-04-05 18:16:04 i Allmänt,

Jag har kommit på vad jag ska ha för projektarbete. Lr d har jag väl vetat länge, men nu har jag bestämt mig! Åh vad kul, jag börjar redan längta!

Livin' on a prayer ;)

Publicerad 2011-04-05 13:37:50 i Allmänt,

Det är hopplöst. Ska jag åka till andra sidan jorden vill jag gärna veta vars jag hamnar. Nu har EF än en gång gjort bort sig och tjorvat så jag tydligen visst ska till LA. Nu tycker jag faktiskt dom får ta och skärpa sig. Annars avbokar jag alltihopa.

Har fått gå hem från karaktärs för jag är så grym och är redan färdig med det vi skulle göra idag hehe;) Så nu väntar jag bara på att få gå på idrott sen ska jag gå och jobba. Vad kul allt känns idag!! hihi!

Förresten så har mina skor fått värsta vita fläckarna, märkte det på söndag morgon och undrade vad tusan jag gått i, men nu ser jag ju att det är skinnet som blivit blött och förstört. Jag vet två stycken som är skyldiga till varför mina skor blev så blöta! Nu jädrans.

So we patiently wait.

Publicerad 2011-04-04 22:39:08 i Allmänt,

Alltså, det här ska ju inte bli någon mat/bak-blogg men jag måste bara få säga att det här ser riktigt gott ut. Har ätit ruispalat m leverpastej i flera veckor men den där mackan såg bättre ut på bilden haha. Och spana i chokladbollen i kokos till vänster. Jag dör. Hoppas vi får baka imorgon på jobbet, jag ska då ta m recept;)


Nå, nog om mat nu. Men det är typ det enda jag tänker på nu förtiden hahaha. Det är ju så jäkla gott att äta! :D


Fotbollen var faktiskt riktigt rolig. Har varit -11 förr när vi tränat så var lite svårt att hålla värmen då, men idag var det underbart;) Hann ta en cykeltur med Milka innan, var så roligt att få träffa den lilla spillevinkeln! hihi!
Nej nu känner jag att det börjar spåra så måste gå och sova haha.

Och förresten så läste jag på Emmas blogg att det var Krama-vem-du-vill-dagen idag men det visste ju inte jaag. Annars hade ni fått massa kramar allihopa, jag lovar! ;) hihi natti.

Make you spinning round and round ;)

Publicerad 2011-04-04 18:00:07 i Allmänt,

Jag & Evert var till gymmet en sväng. 3km, biceps/bröst sen var jag slut.

Är 100min kvar tills fotbollen börjar, så tror jag ska fara ut och cykla en sväng. Det är så härligt väder! ;)


 

 

"Du kan inte pussa någon på munnen utan att få en puss tillbaka" - Newton.

;)


I was flying.

Publicerad 2011-04-03 21:08:30 i Allmänt,

Oh vad jag älskar låttexter. Spec lite äldre låtar som man nästan glömt bort och så bara vips så dyker den upp i huvudet.

Det finns inget bättre än lektion vid datorn så kan man sitta och skriva medan man lyssnar på asbra musik. Det är nästan så jag längtar till skolan haha. Och vem har inte musik när man promenerar? Det blir ju mycket bättre! haha.

Ursäkta mitt konstiga inlägg, men ville bara säga att musik är en ruskigt bra grej!

Say oh oh oh, say oh oh oh !

Publicerad 2011-04-03 15:18:18 i Allmänt,

Jag & Emma lagade super god lunch, chicken tikka, matvete, rostade morötter och sweetchillisås. Mm. Kladdkaka till efterrätt var inte heller helt fel haha.

Var ute och njöt av det fina vädret, vi hade nämligen +9 idag, inte illa! Sen var jag till gymmet och körde slut på mina ben.

Vi har kollat Jackass 3D hos Erik & Joakim. Jösses, är nog d enda jag kan säga om filmen.

Nu ska jag äta och sen sova, 6h sömn förra natten är inte precis vad jag är van vid :p

Million dollar bill.

Publicerad 2011-04-03 11:43:55 i Allmänt,

Gårdagen är väl inte något jag föredrar varenda helg, men kul var det då tills jag insåg vad klockan var och började få ångest haha. Jag & Sjöberg har iallafall rockat loss till allt som kom ut ur högtalarna. Och jag måste säga att jag verkligen älskar min egen säng, och att det var värt varenda meter att promenera hem på natten även om jag kunnat få en tältsäng där borta haha! Och som jag sa igår så var jag uppe innan klockan tio imorse ;p

Nu ska jag till Emma och äta lunch,
Ha en skön söndag! ;) höhö

Plötsligt händer det!

Publicerad 2011-04-02 14:26:11 i Allmänt,

Äntligen är pricken borta! Klämde ju fingret på gymmet för säkert 10 dagar sen och fick värsta märket. Och nu vips bara försvann den :D Jag & Milka som trodde jag skulle måste ha kvar den resten av livet ;)

Oj så vi tränade, jag fick några tips på hur jag ska göra när man maxar, lr när man bänkar över huvudtaget, men iallafall, så nu väntar vi bara på att musklerna ska få vila någon dag sen blir det nytt rekord känner jag på mig ;)

Klockan fyra har pool match, men jag tvivlar på att den visas på kusten om några andra också spelar haha.

Have a nice day ;)

Publicerad 2011-04-02 10:40:34 i Allmänt,

Vi kollade The Departed igår på guldkusten, den var faktiskt ruskigt bra men lång som tusan.
Har iallafall hunnit få min skönhetssömn, sätta i mig gröt och nu ska jag iväg till gymmet med en riktig snygging!


Stickad kåldolme!

Publicerad 2011-04-01 20:13:19 i Allmänt,

Det var det roligaste jag hört på länge! Milka är en söt filur.

Jag var och tog en tjuvtitt på Emma & Johans nya lägenhet. Oh så mysigt. Nästan så jag måste ställa mig i lgh.kö jag också!




Nu ska jag ut och leka rövare, tjarå!

SE UPP I BACKEN!

Publicerad 2011-04-01 18:42:40 i Allmänt,

 

Haha. Det gick utav bara farten! Vi testade offpist och körde lite i parken, tappade en stav i liften, plogade sönder höfterna och drack varmchoklad!

Vilken underbar dag!

Och att det är fredag gör ju inte precis saken värre hihi! Har lagat middag till mig själv, börjar bli riktigt grym på det ska ni veta! Och hunnit slänga jackan i tvätten för den stank äcklig rök. Nu ska jag ner och smaka på min underbart goda Marabou Mango ;) puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela