23 februari 2014

Publicerad 2014-02-23 22:21:00 i

Vinst med 7-5 igår och en helt godkänd match från min sida. Men är ändå inte helt nöjd, vi borde inte ha släppt in så mycket mål bakåt. Men det är vinst som räknas och vi fick ju 3 poäng. 
 
Idag for jag och Andreas ut till Vasikkavuoma för att skida. När vi kommer dit så finns det tyvärr ingenstans att åka skate, så jag fick finna mig i att staka med mina skateskidor utan glid och med småa trugor. Blev iallafall ett härligt träningspass i fin natur. 
 
 
Imorgon är jag ledig, känns ganska skönt måste jag säga. 
 
 
 
 

Wiser

Publicerad 2014-02-22 10:04:01 i

Igår hade vi en helkväll på rågvägen då mamma fyllt år i veckan. Så mysigt att vara med min familj! 
Nu väntar fyra timmar jobb, sen har vi match mot Stil. Klockan 17:00 i sporthallen! 
 
 
 
 
 

A good day

Publicerad 2014-02-19 08:49:00 i

Herrrrregud vilken träningsvärk det där multiträningspasset gav. Riktig hatkärlek. Måste nog gå nästa vecka igen. 
 
 
 

Just for Sport

Publicerad 2014-02-18 09:00:00 i

Ligger i sängen och verkligen drar mig för att stiga upp. 
Mässan gick fort, som vanligt. Denna gång hade vi betydligt fler möten inbokade än tidigare. 
 
Igår prövade jag på något nytt för mig, ett gruppintervallpass i form av cirkelträning. Helt fruktansvärt tugnt! Kan inte minnas när jag varit så slut sist. Men kul var det och jag måste dit igen. 
 
Middag efter tio, och sen farmen innan vi kom i säng. Idag ska jag försöka ta det lite lugnare, endast innebandy på schemat. 
 
 

Nangijala

Publicerad 2014-02-10 00:57:00 i

I fredags var vi tidigt iväg till Kiruna, en heldag på stan med shopping och en något less lillebror. Middag följt av flera timmar med prat och skratt. 
 
På lördag var det dags för match, men först hann jag vara på invigningen av 'Gymmet Kiruna'. Tänkte när jag gick där att det hade varit sjukt kul att få träna där med mängder av skivstänger, fria vikter, speglar överallt, löpband i överflöd osv. Men jag sen insåg jag hur bra jag faktiskt trivs på vårat lilla gym här hemma. Trots att det är kö till stängerna, speglarna är upptagna och luften är kvav när man är fler än 5st i samma rum.. Det är ju ändå vårt charmiga lilla place, där jag gillar att svettas, utvecklas, träffa folk, lyssna på bra musik. Det är fantastiskt vad bra vårt Pajala är. 
 
Tillbaka till matchen.. Vi vann, 1-4. Men själv kändes det varken som en vinst eller förlust, jag var bara så missnöjd. Vet egentligen inte med vad. Tror det var Henriikka som fattades, min -partner-in-crime-. Missade dessutom en straff, det var ju inget avgörande men det är ändå surt. Tror att jag har för höga krav på mig själv. 
 
Kvällen blev kanon, fin underhållning på klubb Nangijala i form av The Magnettes och Walter Bob. Idag har vi bara hunnit hem och fira pappsen på födelsedagen och sedan hejat på Mats i Farmen. 
 
Nu ser jag fram emot ännu en vecka med massa planer, längtar extra mycket till gymmet imorgon! 
 
 

Nothing suits me like a suit

Publicerad 2014-02-06 23:58:15 i

I måndags spräckte äntligen jag 5 chins! 
I onsdags däremot gick det inte lika bra på gymmet.. Drog med mig Andreas dit på morgonträning (emot mina principer) men ibland måste man för att få tiden att räcka till. Hann köra två set innan jag fick ett muskelpåslag i nacken.. Så det blev en sjukdag med sällskap av Sanna och Ellinor, på kvällen hade vi 'fredagsmys' med godis och film, då varken jag eller Andreas är hemma imorgon. Kanonidé. 
 
Imorgon far vi till Kiruna, can't wait. 
 
 

Bakning

Publicerad 2014-02-04 08:58:00 i

 
 
Gick igenom lite bilder på datorn igår och hittade dessa två från i höstas. Tror dem bara kom upp på instagram då, men bättre sent än aldrig. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela