Torsdag var en lång dag :)

Publicerad 2009-01-22 23:34:28 i Allmänt,

Idag var jag jätte tidig till skolan, lr iaf hemma innan jag for ;)
I skolan hann jag bara vara på språkval, där gjorde vi ett glostest som jag trodde vart under tisdagen då vi inte var där, så jag hade inte tränat ;s men det gick faktiskt rätt så bra ändå :) två fel vad jag vet, en gjorde jag inte och ett fel. Sen matte, och nu är det skönt igen, för igår vart Eva lite surig när jag var så efter, men nu är jag ikapp alla iallafall :)
Sen var vi på engelskan och vi var första gruppen ut att få göra våra tre minuterstal, jag var då första av mig, Julia, Henriikka och Sanna, eftersom jag skulle iväg kl elva och lektionen råkade börja först tio i ;)

Pappa var utanför skolan och väntade på mig, så körde han snabbt hem och jag sprang in och bytte tröja och packade ner lite frukt. Sen kom Camilla förbi och hämtade mig. Sen for vi och plockade upp Emilia och Jenny utanför Jennys lägenhet. Och nu bar det iväg, mot Lycksele! (med förhoppning om att komma i tid till träningen). Det tar egentligen ca. 5½ timme att åka. Men nu blev det ju så att vi redan på Nilles var tvugna att stanna och pissa för att nån gnällde i baksätet ;) Sen blev nästa stopp på 'Toppen' i Norrfjärden, där käkade vi och sen fortsatte vi mot Skellefteå.
Och det hade nu redan tagit 3 timamr och 45 min och vi var inte ens i Piteå xD ändå körde Camilla lite mkt snabbare än vad man får ;)

Haha i Skellefteå var det jag som skulle guida vägen, det vart ju inte så mkt att lita på ;) fast jag hittade faktiskt en bit, tills Emma började krångla i telefonen om nån annan väg. Så det slutade med att jag fick fråga en kvinna om vägen när vi stod still på en gammal bensinmack ;d   Men vid det här laget var jag van, när vi stannat och tankat en bit innan Skellefteå var jag inne på q8 då Jenny kmr in och säger, Lina du måste be någon gå ut och hjälpa dom.  Jag såg en gubbe som jobba gå förbi så jag stoppade honom för att be om hjläp, fast  jag inte ens visste vad v behövde hjälp med.
Jag sa bara "öh, dom behöver hjälp därute"  Sen fick Jenny fortsätta, och det första hon fick ur sig var "Vi kan inte tanka" .. Fan vad jag började garva , dom i affären måste ju trott att vi inte ens fått körkort när vi inte kan tanka ;)

Men ja, vi har då skrattat hela vägen iaf. Speciellt när Jenny helt plötsligt utbrast.  "eh,eh, det stod just i taket att skönhet kommer inifrån?!"   en bil hade just kört om oss, och då lyste den med lamporna på en dekal där bak på bilen där det stod jut att 'skönhet kommer inifrån'. Åh gud vad jag skrattade, jag kan tänka mig hur Jenny måste trott , ett tecken från ovan kanske ;)

Men när vi kom fram for vi direkt till ishallen, vi vart ju så sena till träningen så vi hann inte vara med. För nu bör ni få veta det. För oss tog det 7 timmar och en kvart att åka ! ;D haha                            vi var bara och såg träningen i typ fem min, sen slutade den. Jag och Johan for och handlade medans dom andra väntade på Emma. Sen for vi till lägenheten och plockade vi upp grejena och sen åt vi jätte god men stark Chili con carne. Sen for vi ut och åkte skridskor på en ute rink. Jätte kul och nu har jag lärt mig riktigt bra teknik när man ska skjuta, skotten blir ju inte bra ännu men ;) det kommer.

Nu ska vi sova. Puss :)

Jag har fastnat för dig.

Publicerad 2009-01-22 21:00:54 i Allmänt,

Allting stannar upp när jag ser dig
hjärtat bulltar fort, jag vill ju vara med dig
Kom och ta min hand
men nångting hindrar dig
vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig
men du förvirrat ler
det här är ingen lek
jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig  o-oo

Om du inte känner mig nuu
så kommer du aldrig aldrig aldrig lära känna mig Neeej
Om du inte känner mig nuu
så kommer du aldrig aldrig aldrig lära känna mig Neeej
                                       Jag har fastnat för dig

Haha!!

Publicerad 2009-01-06 21:23:34 i Allmänt,

Efter att jag skrev sist for jag till johanna för att hämta min lipsyl sen skulle jag iväg direkt till Elli,
men så klart blev jag kvar där ett tag ;p Hon är bara för härlig hon! Tänk att det var i februari förra året
jag träffade henne för första gången (lr lärde känna henne), känns som jag känt henne hur länge
 som helst, hur mkt som helst har hunnit hända :)

Jaja. sen kom jag iaf iväg å då så kollade vi på film hos Elli, The other Boleyn girl, julia och
hon hade redan hunnit börja kolla den, men den var faktiskt bra. Förutom att dom halshögg folk :-sSen skulle de bäras iväg till Julias place. Jag tänkte gå på toa innan, men jag gick inte uppe
på Ellis rum (för jag ville inte bli kvar i spökrummet själv).. Så jag gick där nere.

Jag spolade och började tvätta händerna, kollade in någrå posér i spegeln och sen skulle jag till att öppna dörren. Den
 brukar hamna i baklås för lite ovana, det har hänt en gång tidigare och då fick Elli öppna med en skruvmejsel. Men den här gången ides jag inte ropa på henne för hennes föräldrar var i rummet brevid och kollade tv. Jag ryckte inte i dörren heller för att dom skulle höra att jag var inlåst. Så jag satte mig ner på knä och började asgarva, jag fick strypa ljudet med att sätta tröjan för munnen. När jag samlat mig lite så tog jag mobilen och ringde till Ellis mobil, det gick många signaler sedan svarade någon; hallå?
Jag bara, "jag är inlåst på toan"
den andra i luren började garva och jag insåg att det inte var Elli, fan jag kunde höra Julia börja asg i andra sidan luren. Jag sa en gång till "jag är inlåst på toaletten, hjälp mig xD" Julia bara började förklara för mig med skratten i halsen hur jag skulle göra. Så jag vred lite på låset och försökte öppna utan att Ellis föräldrar skulle höra. Sen satte jag mig ner igen och sa "Elli, hahha, kan jag få prata med henne?"
Julia bara skrattade i telefonen, sen hörde jag Elli helt plötsligt. Hon bara skrattade och frågade om jag var seriös, sen hörde jag henne säga "Ja, den här duger nog!" och hon gapskrattade fortfarande.
När hon var utanför toan kunde jag inte hålla mig längre jag garvade jätte högt och Elli testade känna på handtaget. Vips!, så var dörren öppen utan att hon gjort något, den hade nog vart vart hela tiden :-$ Elli ramlade ihop på golvet precis framför mig och jag la mig ner och bara skrattade, faan vad jag fick ont i magen och kinderna ;/ :-D Jag höll nästan på kissa på mig fast jag just vart på toa ;-)

Haha ha det bäst.!

Lev livet idag istället för att längta tillbaka till stunder som bara är fina minnen i ditt huvud. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela