was flyin' high in the sky

Publicerad 2010-10-31 15:21:06 i Allmänt,

Milka kommer till mig snart. Mys! Får se om vi promenixar till guldkusten och kollar fotboll med dom andra.
Annars gör vi väl ändå något med stil ;)

Kändes som att jag var tvungen att skriva något om igår, men så kom jag på att jag redan gjort det. Inte för att det var någon direkt redovisning av vad som hände. Men ni behöver ju inte veta allt, haha dessutom blir det nog tråkigt att läsa. Men det är så trist, för jag vill skriva något, men vet inte vad haha :P


Haha samma grimas ;p

Ajaj kapten!

Publicerad 2010-10-31 11:17:15 i Allmänt,

Vilken kväll! Haha jag och Milka höll nästan på att vinna mot Martin & Erik i beerpong, men dom sa att det bara gick så bra för oss för att vi hade vatten i våra glas. Men jag tror mer på att vi är grymma. Nog för att vi förlorade tillslut iallafall, men det räknas inte.

 

Resten av kvällen var ju udda haha. Milka, Marre och jag, vi som inte kommer in på krogen, hehe, gick till Martin och värmde oss sen for jag hem och sov.
Nu ska jag ta en dusch och äta frukost, sen blir det kolla fotboll.


Fullrulle kanelbulle ! ;)

Publicerad 2010-10-30 12:28:45 i Allmänt,

HAHAHA skämmig typ ;)



Har stigit upp vid tio och sprunigt runt runt runt i huset och plockat och städat, haha varför vet jag inte, men fick bara psykbryt när det låg massa grejer överallt. Kan jag inte få lust att städa mitt rum också??

Nu väntar jag på att Emma ska komma hem från isladan så ska vi åka och handla.
Senare ska vi till Ellinor, hon fyller 18 år idag. Pusspusspuss ;)




HAHAHA fan vad kul att leka i camen, men Elin hade värsta mycket coolare webcam än jag ;o
Haha

PS. Guess what?

Publicerad 2010-10-30 01:16:51 i Allmänt,

Vilken start på lovet! Har kollat PS. I love you, för typ tredje lr fjärde gången. Men den är fortfarande lika bra. Haha började lipa som vanligt ;)

Tvn fungerar typ inte så lika att gå och lägga sig, så blir det väl den där förbaskade halloween som typ alla längtat till så sjukt mycket. Åh, varför har jag blivit så ner-taggad?
Godnatt :p

Det är ju draaag i Pajala ikväll.

Publicerad 2010-10-29 23:03:54 i Allmänt,

Eller?


Tror inte det. Jag sitter hemma själv och kollar någon kass serie på tv. Det är ju en awesome halloween-fredagskväll :p Och inte fan svarar någon på mina sms heller, tror det är meningen att jag ska känna mig dissad, men av Milka också? hm något är på tok ;)
Nej nu ska jag äta godis. Har fortfarande kvar maassor från min present haha. Men det är lite lustigt,, jag går hela veckan, spec på dagarna i skolan, och längtar till fredag så jag kan fetta godis, men sen när det väl är helg, då är jag inte sugen? konstigt.

Hoppas jag har någon bra film också. Kan ju faktiskt vara ganska mysigt att vara själv en fredagskväll, även om jag föredrar annat ;p

When I see your face

Publicerad 2010-10-29 18:46:11 i Allmänt,

Jag for till Elinpelin istället, Julia och Milka är väl på G hit inom en snar framtid hoppas vi. Ska låna brudens plattång och fixa mitt hår, hann inte göra det innan, för jag och Emma sminkade Emil. Han är på halloween disco, haha vad söt han blev. Måste lägga upp en bild sen när jag kommer hem :)

Nä tjarrå! ;)

Oh try and catch me now

Publicerad 2010-10-29 17:26:24 i Allmänt,

Vad störande att titta tv när sändningen bryts typ var tredje minut, om inte oftare. Det måste vara snö på taket, på parabolen alltså. Blä. Kan ingen klättra upp dit och sopa? skulle vara super snällt, för nu är det så här att en liten fjant jag sitter här och är proppmätt och orkar knappt lyfta baken från soffan, så jag tänker inte klä på mig massa kläder, hämta en stege, klättra upp på taket och sopa. Haha gnäll mer ;)

Blev tyvärr ingen bio ikväll, det var ju lite trist. Men då får vi ta och göra det någon annan gång :)
Så får se vad som händer senare, Milka kommer hit på ett tag, sen ska vi glotta när Jullan färgar Elins hår :P

Nej, nu ska jag ta och lyfta mitt as från soffan och fixa håret! Hahahahaha

 

Blev ruskigt sugen på min panacotta..

för länge sedan... ;)

Publicerad 2010-10-28 23:37:01 i Allmänt,

Haha ni tror jag gick i säng? Nej visst inte..

När jag stod i duschen kom jag på att jag var tvungen att plocka ur och hänga upp målvaktskläderna, (det som är det jobbiga med att stå haha om man är lat som jag ;p), egentligen packa idrottsväskan till imorgon, och som pricken över i:et så kom jag på att jag har elprov imorgon! Lyckat, har inte hunnit plugga alls. Åh men nu orkar jag faktiskt inte ta och börja läsa i papprerna, jag som renskrivit allt så fint..
Dessutom har jag asa ont i ryggen. Egentligen borde jag väl vara och trycka tillbaka höften så där, men, jag vet inte om den fixat sig själv, kanske bara är vanligt ont nu. Haha. Men nu vill jag faktiskt ha massage! får tvinga Elin eller någon att massera mig imorgon haha!

Och förresten har vi fått våra nya uppvärmningströjor nu, lite kort i ärmarna men annars super coola ;)

Äntligen får jag äta kvällsfika! Sen ska jag bums i säng!


Here you come again

Publicerad 2010-10-28 22:51:48 i Allmänt,

Idag har jag och min gulliga bror gjort snögubbe(ar)! Jag tror inte jag har gjort det på typ tio år haha. Var ju lagomt mysigt att rulla runt en klimp i snön, sen att försöka lyfta upp den med mina stora(;s) muskler var ju inte heller så lätt ;) haha. Emil fick hjälpa mig och det var nästa lite skämmigt, han gnällde på mig att ta i, för han orkade lyfta högre än mig. MEN det var faktiskt för att jag höll på garva ihjäl mig! Tro inte att min 6åriga lillebror är starkare än mig annars ! ;)
Men fick ingen bra bild med min mobil för det var så mörkt ute..




På träningen gick det faktiskt ganska bra! Jag stod i mål iallafall. Och vet ni vad?
Det här är fjärde lr femte (?) säsongen jag står, och jag har aldrig tidigare fått ett skott i halsen. Idag, ja idag fick jag två. Usch. Var tvungen att gå bort ett tag för det gjorde så jädrans ont. Men sen var jag med igen haha.
Och intervallerna, vi hade 20 stycken! Och alla var super duktiga! Jag är stolt över mig själv att jag gjorde dom, eftersom jag var tvungen att bryta sist, när det bara var tio dessutom.
Sen var fysen mysig. Haha det lät väl kul? ;) mer tänker jag inte säga, ni får fundera själva vad vi pysslar med där ;) hihi



Nej nu ska jag faktiskt gå och duscha!
Sen ska jag äta något smarrigt, och nyttigt då.. haha Godnatt! Imorgon är det fredag, åååh så jag har längtat! hihi

Bonden tar en fru och bonden tar en fru hejhoppfa...

Publicerad 2010-10-28 17:59:03 i Allmänt,

Haha var på tiden att byta profilbild på fejjan tycker jag. Men jag får ju inte ta någon av d bilderna Milka tog igår, för dom ska hon ju ha på utsällningen! Så fick bli en annan tills jag får sno en av henne ;)

Före

 

Nu

 


 

Nu ska jag byta om och sen kila till Ellinor. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska stå eller spela ute idag.. ;p

project runway

Publicerad 2010-10-28 16:02:48 i Allmänt,

Oliver skulle gästblogga i bussen på väg hem, men jag tror inte han fick det att fungera. Det var något som krånglade. Så då får ni stå ut med mig hahaha ;)

Buss två timmar dit, sedan åka runt runt runt på aitik, äta, sedan två timmar hem. Man kan liksom säga att vi suttit i bussen i princip hela dagen.

 

Hihi ;)

Publicerad 2010-10-28 08:12:29 i Allmänt,




Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag plumsa i typ flera meter snö haha, och så ska vi åka till aitik. Hoppas inte det är helt fullt i bussen, åh vi är typ sju klasser som ska fara..

'Fuck the free world'

Publicerad 2010-10-27 23:56:03 i Allmänt,

Men fy tusan! Jag har inte varit in här alls under hela dagen..

Efter skolan idag så knallade jag och Milka till henne. Jag trodde jag skulle frysa benen av mig haha.
Sen har vi ätit thai och så skulle hon fota mig till sin fotokurs, men vi råkade hitta lite halloween kläder och då spårade det hihi.

Sen hittade vi en ny duschmodell på färghandeln. Köp den.






Efter att den lilla skrutten och jag gick åt varsitt håll på byn så knallade jag till Martin och vi har just kollat 8 Mile, helt sjukt bra film. Eminem är ju grym! ;)

små små ord

Publicerad 2010-10-26 23:13:23 i Allmänt,

Hoja vad taskigt att skriva så bra. Antingen har jag varit för mycket med Elin, eller så vet jag inte vad det är. Men jag börjar lipa aslätt när det är något känsligt det handlar om. Haha typ i filmer och så, och bara av att läsa om hennes liv så blir jag alldeles tårögd! hihi bästaste Elin träffade jag första gången när jag skulle stå i mål på en innebandy träning, jag tyckte hon var asacool och såg upp till henne direkt. Hon visade mig några moves och gav mig tips hela tiden, för jag var verkligen urusel, men bara för att hon trodde på mig så blev jag bättre och bättre.
Nu får jag inte bara träffa min gulliga polare på träningarna utan hon bor endast 200 m ifrån mig så jag kan springa dit när jag känner för det. Nästan ;)  Pusss god natt alla. Hoppas ni tänker på vad ni har omkring er, var rädd om det :)

förresten måste jag bara säga, när jag ändå håller på med ett sånt här knas-inlägg, att det här är tolfte året jag och Jonathan Niskala går i samma klass, och vi är asgrymma. Han är nog den knasigaste, mest störda människa jag känner. Men du är ganska bra du också haha ;D

Godnatt!

Cougar town

Publicerad 2010-10-26 22:43:57 i Allmänt,

 

Gick faktiskt ganska bra på träningen, var skönt att springa av sig. Bena var helt pumpade sen idrotten haha.

Men såklart så tog något stopp till intervallerna, jag som var taggad på 15 st, så var det bara tio. Och så kunde jag inte ens göra alla!!! Det bara tog stopp i bröstet, trodde jag skulle få hjärtinfarkt efter tre stycken haha klenis.

Men så vilade jag och gjorde två till, sen var det kört igen. Aja, får ta igen det på torsdag, då är det 20 som gäller!

Dessutom var jag med på fysen och gjorde allt . Så jag känner mig duktig och välförtjänt av en myskväll i soffan. Men nej, då har vi ju såklart engelska prov imorgon, så bara att plugga.
Fast det är gjort i reklamen i DH, så nu ska jag lägga mig och kika tv iallafall ;)

 

Haha Johan är coool.

 

Den här bilden skickade Julia och Ellinor till mig för nån vecka sen, det ser inte heelt fel ut..

 

Alla verkar tycka det är så tråkigt utan bilder, så här fick ni tre iaf ;p

 

We are the champions my friend ;)

Publicerad 2010-10-26 16:25:00 i Allmänt,

Höhöhö.


 

Var sjukt tungt på idrotten idag! Körde super roliga intervaller i en hinderbana, sen när vi slutade så hittade jag en pulsklocka så jag stannade kvar och skulle testa den, så bad Andreas mig göra idioten och massa och kolla pulsen. Typ medvetslös efter det hahaha! ;D

Nu ska jag äta gröt och bli stor och stark!

Hahaha Gryntes show ;)

Publicerad 2010-10-26 13:22:21 i Allmänt,

Ihelg så kollade jag, Ellinor, Julia och Milka på klipp på youtube, så hittade vi det här. Haha jag kommer ihåg när jag kollade på det när jag var liten hihi. Fan vad cool tjej, ;) och vad var hennes motto? typ ' ta ingen skit!' ;) hahahaha


There are two roads to walk on, but one road to choose.

Publicerad 2010-10-25 22:45:41 i Allmänt,

Jag tror inte jag har skrattat så här mycket på jobbet på vääldigt länge. Inte för att det var något extra roligt idag, lr jo, Atle var ju asknas som vanligt, men jag blev kittlad så jag trodde jag skulle kissa i brallan! HAHA! Och inte hjälpte Atle mig heller. Han bara bad dom fortsätta. blä .


Sen har Julia klippt mig. Skönt nu utan slitna toppar! :) och lite uppklippt hihi ;)
Tack, det var en myskväll!


 

 

Man slutar aldrig att förvånas över vissa människor. :P

AAHHHHH!!!

Publicerad 2010-10-25 22:18:33 i Allmänt,

Har fått skolfotot nu. Alltså blir inte jag bra nästa år så lovar jag att jag kommer tillbaka året efter och tränger mig in i katalogen med dom yngre haha! Ja jag förstår inte hur det är möjligt. Det tas ju hur mycket foton som helst på ett år och så är det alltid just skolfotot som blir hemskt haha. Den som ska tryckas i katalogen och synas för hela kommunen, det är ju inte sant alltså! :P

 

Men hejhej världen. 

Jag får väl acceptera det ;)

Ain't no mountain high enough ;)

Publicerad 2010-10-25 16:52:45 i Allmänt,

Det är ju knasigt. Jag vet inte riktigt vad jag umgås med för folk, hihi.
Under lunchen satt dom och diskuterade (typ tio st), om man väger lika mycket på månen som på jorden. Shit alltså. Tror dom tillslut kom överrens om att massan är samma på båda ställena, men att en våg inte skulle visa samma pga dragningskraften typ haha.
Sen ledde det ena till det andra så det slutade med att de inte kom överrens om tiden går långsammare på jorden.
Men det beror på vad man syftar på när man säger tiden, för alltså, självaste timmarna och minutrarna är ju exakt lika långa i rymden som här på jorden, men det går mer timmar på ett dygn där ute.
Om det nu var så Atle sa, haha och jag förstod precis vad han menade, hihi vad stolt jag blev ^^
Så gick jag och förstörde det med att säga åt Evert att jag var grym på kemi, haha då skrattade han och sa att det här var fysik... hm. ;)

höhö

 

 


 

 

Ska fara och jobba på ett tag, börjar halv sex. Sen ska Julia klippa mitt hår :)

Och förövrigt, sån där onödig fakta, så har det ryckt i mitt öga hela dagen haha, skit störande.

' Lina, du har en tråkig blogg. ' hahah Oliver ;)

Publicerad 2010-10-25 09:32:10 i Allmänt,

Jag kollade just igen bloggen igen, kom på att jag bara orkade rensa till mars 2010 sist när jag höll på.
Kanske borde ta och fortsätta. Men det är så sjukt drygt att sitta och läsa igenom allt, haha nog för att det kan vara ganska kul ibland med dom jätte gamla inläggen för man var så jävla störd haha, men nu är det ju bara från i våras kvar så det är ganska tråkigt att läsa. Höhö jag fattar inte varför inte är här och läser, jag verkar ju astråkig när jag läser igenom allt själv haha ;D

Livet på en pinne.

Publicerad 2010-10-24 23:45:27 i Allmänt,

Höhöhö jag är lite störd. Jag vet. Men det är jag, liksom.
Haha jag, Evert och Atle kom på en helt sjukt bra idé faktiskt.
Jag älskar killparfym och dom tjejparfym. Alltså inte att bära själv såklart, men tjejer ni måste ju bara hålla med om att killparfym doftar ljuvligt i lagom mängd? ;)
Men hursomhelst, då sa jag att jag tusan ska köpa killparfym och spruta i mitt rum haha. Då har jag inte den på mig men jag får ändå känna det hela tiden, det skulle inte vara helt fel hihi ;) Och dom skulle göra tvärtom alltså.

Nog för att vi var ganska oseriösa när vi kom på det, så ta det lugnt. Jag ska inte spruta mitt rum med Calvin Klein och Hugo Boss hehe ;)


 

Nu ska jag soova. För då blir det snabbare måndag vilket innebär IV och ett super mysigt jobb!

Och dessutom blir det snabbare fredag, och då blir det lov.. ;)

'jag har varit på bun'

Publicerad 2010-10-24 20:58:18 i Allmänt,

Ojoj. Här var det toooomt.

Hör jag någon säga rubriken igen så blir jag fan galen. Emil har sagt det sen lunchtid idag, 18 mil i bilen med han som sa det om och om igen. Shit!


Igår var vi och tittade när några band spelade musik i dagcentrat.
Idag har jag varit i Haparanda på ikea och massa leksaksaffärer. Haha shit vad jag är less på sådant, nu vill jag åka till lule och handla lite kläder, till mig själv!

På lovet ska jag iallafall till Kiruna,. Där borde jag ju hitta något ;p

Sen vi kommit hem har jag bara suttit här i soffan och kollat en film och ätit godis, det är emot mina principer haha. Men aaja, det är ju fortfarande helg så. Men jag har ångest för att jag inte har tränat sen i torsdags, nog för att simningen var ganska tung i fredags, men jag känner att det börjar vara dags för en springtur. Men det är ju så halt på kvällarna nu. Och det är då det är som skönast att springa. Hm. Hursomhelst så ska jag inte göra det idag. Ska fortsätta kvällen med att fetta framför en till film på tv. Det låter underbart!


Hihihi, Elin nu fick du något att läsa. Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdaterande under helgen! ;)

Godnatt ;)

Publicerad 2010-10-23 00:45:12 i Allmänt,

Hahahaha det krävs fan en dig för att lyckas!
Har inte garvat så mycket på länge! Nu är det nära hihi ;)

Milka är så jäkla underbar! ♥ ;)

Diggiloo diggiley

Publicerad 2010-10-22 20:56:43 i Allmänt,

Vad kul med halloween! Jag är alldeles fast i utklädningskläderna som finns.
En vampyr skulle vara ruskigt coolt att vara. Men om man får skippa det där 'läskiga' temat så skulle det vara skit häftigt att vara ett bi. Finns sjukt snygga sådana klänningar/dressar ;)
Mikaela tipsade om en sida som heter Maskeradkammaren, där fanns det billiga grejer. Men vill man piffa till det lite extra och satsa lite mer så fanns det en sjukt cool sida som heter Korsetten. Oj, nu blev det många länkar här men haha gå in och kolla om ni har lite att göra, man kan fastna där hur länge som helst ;)

Nu ska jag borsta mina tänder, intressant. Sen får jag se om jag ska dra på mig mjukis kläder (leggings haha (som gått sönder:()) och sätta mig i soffan och kolla Idol eller vad jag hittar på :)


update, en mygga. Säg mig, hur jäkla snyggt är det på en skala ett till tio?! NOLL. Hahahahah ofta jag skulle klä ut mig till det. Men din teori om att dom är lika coola och suger blod som vampyrer kan jag ju inte säga emot.

Nu är det fredagsmys. . .

Publicerad 2010-10-22 17:19:03 i Allmänt,

Blev inte Kiruna. Än iallafall. Får se om jag kanske ångrar mig och hoppar på nio bussen haha ;)
Nej jag skoja bara, ska inte åka ihelg. Får bli under lovet istället. :)

Ska fara och äta plankstek på Smedjan med mamma och några till haha, gratis är bra ;)
Senare ser vi vad som händer. Ni kan ju räääääkna med att jag kommer tillbaka hit haha. Later.


. . . om det så är det sista jag gör, nu är det fredags mys, hoppas inte föräldrarna stör, nu är det slut på veckan det är dags för fredags myyyyyyyyyyyys.


snorre säl

Publicerad 2010-10-21 23:44:02 i Allmänt,

Hihi Ellinor har visat mig ett gossedjur som hette så ;)


Är helt färdig i kroppen, vet inte varför. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk . Men träningen gick åt Hvete och intervallerna gav mig nästan ett astmaanfall. Fysen ska jag inte ens nämna, helt död, medvetslös typ.
Så ville jag bara snabbt hem, duscha & äta. Men tror ni inte min dagliga tur fortsätter här och jag har glömt min mobil i Elinas bil.. Fick vänta på att få ut den i 45 min, men jag och Ellinor hade kul iallafall, hehe jag hann vara fullt gravid, testa hur det känns att bära en fyra kg tung unge i (på) magen ;), stretcha, äta lite och skratta!
Nu när jag duschat och bytt om och sitter här så känns det nästan som att jag skulle kunna somna i trappan innan jag hinner fram till sängen. Shit alltså.
Aa bäst att gå och lägga mig kanske. Och jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag gör imorgon. hm.

◊ ◊ ◊ ◊

Publicerad 2010-10-21 16:35:36 i Allmänt,


Hihih, jag vet inte vad jag ska skriva, så jag tänkte lägga upp en bild istället. Men det fanns ingen som passade in på hur jag känner just nu. Gaaaaaah iiih! ;)


Har iallafall träning ikväll, det var väl intressant? ;)

Hang with me - Robyn

Publicerad 2010-10-21 09:22:27 i Allmänt,

Will you tell me once again
How we're gonna be just friends?


Okej, jag är kanske lite efter, men Milka skickade låten till mig först igår så nu har jag också börjat gilla den hahaha.

Fyra av fem toast!

Publicerad 2010-10-20 23:37:46 i Allmänt,

Bara en liten grej.

Just idag mår jag bra.



Om ni råkat missa det..




Och nu har Ellinor farit hem, tvprogrammet tagit slut och jag ska lägga mig. Super kul!
Dessutom så har min mobil fått någon slags infektion. Tror det är dags att investera i en ny..



 

Hihi Sussi kanske borde putsa sin spegel? ;)

Kungar av Pajala. (Tylösand)

Publicerad 2010-10-20 22:23:30 i Allmänt,

Mitt förra inlägg tänker jag inte ens kommentera. Jag var bara så sur just när jag läste det där matchreferatet av K4s tränare.

Hade världens skönaste dag i skolan också, börja med sovmorgon, sen kollade vi en teater i två timmar och sen matte. Chilipeppar.

På ledarutbildningen pressade jag och Milka mackor som nå grisar haha.
Och sen har jag och Ellinor hunnit med att vara och dansa breakdance ! Helt insane. Så kul, och asa jobbigt också! :D

Förresten så började en man (gubbe?) prata med mig när jag satt vid en dator i biblioteket idag, han sa att jag liknade någon, sen efter några minuter sa han 'Catherine zeta Jones., Så heter hon!' Hahaa var tvungen att googla en bild på henne, men jag vet inte. Haha inte såå övertygad om att jag liknar henne höhö


Man blir ju tossig.

Publicerad 2010-10-20 11:46:05 i Allmänt,

Nu kan ni ju ta och ge er. Mogna vuxna tränare.

'Spelmässigt finns dock mycket kvar att önska, men man kanske inte ska begära nåt finlir i en så pass liten hall mot ett lag som hellre brukar spelförstörande moment än att fokusera på sitt eget spel med bollen.'

Kommer mer sen. Men nu ska jag på teater.

Kakornas kungar

Publicerad 2010-10-19 23:24:24 i Allmänt,

Vilket program! Var inte så kul som jag hoppats på, det var typ på franska.. Men haha allt dom gjorde var skit fränt! Dom gjorde värsta bröllopstårtorna och sockerprylarna hur stora och coola som helst!


Kommer för det första inte ihåg hur matchen vi kollade slutade, något tvåsiffrigt mot fyra blev det iallafall, men sen var det inte någon speciellt intressant match heller haha.


23.23 är klockan nu. Tag i trä. Hahah ska sova, godnatt!



update, tusan den hann slå till 24 innan jag hann uppdatera. Då kan ni lika få en bild nu hahah ;)

 

typ så här rak var väl jag när vi skulle stå på händer idag.. Inte ett dugg bättre på två år. haha

Insane!

Publicerad 2010-10-19 21:02:48 i Allmänt,

Helt sjukt rolig idrott! Jag bara skrattade hela tiden för som Elin sa så var det ju inte precis nå graciöst när vi höll på kråla omkring där på golvet som nå jag vet inte vad hahaha. Men helt blöt i svett efteråt och ändå gjorde vi som sagt inget ansträngande? typ snurrade på rygg och stod på huvudet och händer och snurra runt lite här och där ;p
Kan tänka mig att det var kul att se!

På jobbet kollade vi någon asabra film, men jag kommer inte ihåg vad den hette. Atle? Lr just fan, du har ju slutat läsa min blogg. din fjant!
Aaja något med The blablabla broken iaf hahah. Nu är det Desperate Housewives!

köp guld

Publicerad 2010-10-19 13:15:49 i Allmänt,

Alltså jag menade ju att jag har rensat alla inlägg i bloggen ända från när jag började skriva, typ oktober 2008. Inte att jag rensat bloggen i två år som det lät när jag läste igenom det nyss haha ;) men jag var så less igår så orkade inte ens kolla om jag skrivit fel.


Idag har vi breakdance på idrotten, ni måste ju hålla med om att det är ganska coolt alltså ;)
Elin skulle komma och kika också, haha ska inte säga vad jag sa till henne, blev ett litet missförstånd, men vi har Johannes som vikarie iallafall ;p
Jobbar efter skolan, sen ska jag och Milka kolla några hobbylirare möta kolari i innebandy 18.15!

INTE LÄNGE KVAR NU LIKSOM! ;)

uschuschusch

Publicerad 2010-10-18 20:44:55 i Allmänt,

Något sjukt jäkla less på datorn nu. Har suttit här och rensat i bloggen sen 2008, månad efter månad. Typ tre timmar. kul hahaha nej fan.
usch nu ska jag fort springa härifrån.
Blä. tror inte jag kommer tillbaka mer ikväll haha godnatt ;)

There's not a star in heaven that we can't reach.

Publicerad 2010-10-18 18:02:16 i Allmänt,

Den här gången ska jag inte be om ursäkt för att jag lägger upp en sådan här. För om ni inte vill läsa så vet jag att ni ändå bara scrollar förbi och är ni nyfikna jävlar så kommer ni att lusläsa varenda fråga haha.

Äkta pajalabor att snoka ;)

Fast okej, jag sätter ju upp det för att ni ska läsa. haha

 


Beroende av: träning

Vem behöver du mest just nu: någon som är på bra humör ;p

Vad tycker folk om dig?: ingen aning, galen? ;)

Vad får du oftast komplimanger för?
Hm, mitt hår haha

Hur imponerar man på dig? haha fråga någon som vet ;)

Var bor du? Pajala

Trivs du där: yes

Nästa mål i ditt liv: ska först förverkliga mitt nuvarande mål :)

Hur svarar du i mobilen:
hej det är lina ;) /hallå

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
När har du lunch?

När mår du bra: när jag tränar lr är med folk

När blev du fotad senast: svårt att hålla koll, paparazzi efter mig hela tiden..

Hur känner du dig nu: asa bra humör ;)

Vad tycker du om fötter: vilken fråga haha

Hade du en bra kväll igår: Jodå

Är du blyg? nej

Sysslar du med någon idrott: Ja

Är du nöjd med ditt liv:
absolut!

Är du bortskämd: lite.

Vad är det värsta du vet? att veta att någon är sur på en :p

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jadå!

Vad är det finaste du fått? Oj vad svårt! vet faktiskt inte :)

En speciell dag du minns: skolavslutningen 2009

Hur gammal är du: 17

Om fem månader: är det mars och jag väntar på att få åka till CA ;)

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Milka

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ja

Har du piercing: Ja

Solar du ofta: nej

Är du flygrädd: nej

Hur vig är du: tillräckligt haha

Är du musikalisk? nej höhö

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerrys

Vilken ögonfärg har du: grön

Hur ofta tränar/motionerar du: 7 ggr/vecka



genomskinligt grå.

Publicerad 2010-10-18 09:38:18 i Allmänt,

Så klantig som jag är så tappade jag mobilen i golvet. Och mitt sjukt dåliga batteri försvann då från fullt till typ 3 pinnar, värt! Jag som har med headset och planerat att lyssna musik. Haha och skriva sms lär den ju aldrig hålla till. Värdelösa mobil.


Jag är iallafall klart med brevet till Sang Pei som vi skulle skriva på samhälls. Skönt!

Dead by April- I made it.

Publicerad 2010-10-17 21:51:30 i Allmänt,

Vi förlorade, som de två tidigare matcherna också. Fast till skillnad från tidigare så var vi faktiskt ruskigt bra idag tycker jag! Vi kämpade och orkade hålla i alla tre perioder Dessutom blev det ändå bara 3-5. Det var bra.
Är ganska skönt nu så här efter också, för jag är ganska nöjd själv. Var ruskigt irriterad där mellan andra och tredje för jag slarvade så mkt men haha sen fick jag kötta en tjej över sargen, så det var gött ;)
Efteråt åt vi hamburgare, jag, Emma, Johan & Emil. Vilken återhämtning.. Det var inte min idé, ärligt.

Har kommit hem för en halvtimme sen kanske. Jag & Milka har varit ute och promenerat i säkert en & enhalv timme. Super skönt. Fast nu känner man att kroppen börjar bli lite trött. Ska gå ner och kika någon film på tv och äta kvällsfika. Sov gott alla goa, för idag är en underbar dag ;)

hihi mamma var så glad att hon hade gratis sms på mobilen så nu sitter hon och skriver till mig fast jag är här uppe ;)

Sporthallen hela dagen.

Publicerad 2010-10-17 11:44:18 i Allmänt,

Don't you being wasting all your money
On syrup and honey
Because I'm sweet enough 

höhöhö ;)




Är vi taggade???!!! JAAAA! Idag vill vi ha säsongens första vinst.
Jag tycker då att det låter som en ganska bra idé.
Ska äta lunch nu, sen ska jag på date ;) hihihi



 

Fin skjortan på.

Publicerad 2010-10-16 23:35:59 i Allmänt,

Jag har sett filmen förut men den är ju så bra! haha.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott som tusan, för imorgon ska jag vara utvilad och vi ska vinna!
God natt alla filurer som smyger omkring där ute alldeles ensamma.

She's so lucky, she's a star
But she cry, cry, cries in her lonely heart, thinking
If there's nothing missing in my life
Then why do these tears come at night?




:)

Det var så länge sedan.

Publicerad 2010-10-16 17:28:45 i Allmänt,

Ojdå. Klockan var visst redan tjugo över fem. Hahaha jag som skulle plugga matte, plocka kläder, fixa något till middagen och allt möjligt!

Jag råkade fastna i min helt otroligt (idag) sköna soffa, låg där i över en timme och lyssnade musik och tänkte tillbaka ungefär två år. Sen blev jag så sugen på att läsa i min blogg vad jag egentligen gjorde för två år sedan och fram till idag. Var ganska kul att läsa haha

Nej nu ska jag ner och ta tag i allt jag skulle göra!

 

Just the way you are

Publicerad 2010-10-16 14:05:34 i Allmänt,

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


åh den har fastnat på min hjärna. Vad störande haha för jag kan knappt melodin ;p

Kom hem efter ett nångång inatt, vi var hos Martin och sjöng singstar och massa!
Nu ska jag äta lunch, sen ska jag ta och ringa ett busfrö! puss

In my shoes, just 2 see, how it's like to be me.

Publicerad 2010-10-15 18:46:12 i Allmänt,

Skulle lägga upp en bild, men tyvärr var jag tvungen att klippa bort lite otäcka bitar.

Och det blev inte så mycket kvar, så därför får ni ingen bild idag. ;)

 


Nu väntar jag på att den där Milka ska komma, så ska vi busa lite innan vi drar vidare till Elin och fixar oss. Ikväll äreeeee white party!
Stay strong allihopa! Over and out ;)

Life as Li

Publicerad 2010-10-15 10:31:57 i Allmänt,

Den här veckan har gått riktigt snabbt, och det är konstigt. För det känns som att vi inte gör någonting, vi bara är här i skolan och väntar på att dagen ska ta slut. Som idag tex, svenska, sen till engelskan och skriva sitt namn och nu gör vi inget. Sen har vi inge karaktärs idag heller för ingen har fixat en vikarie till oss. Såååå vi börjar inte förrän kring två då vi har idrott. Värt att vara i skolan.

Men chiiill att det är fredag iallafall. Ikväll ska vi ha super mys!
Och kom på att vi måste ha vårt white party redan ikväll ;)

I throw my hands up in the air sometimes.

Publicerad 2010-10-14 23:36:29 i Allmänt,

Ibland måste man göra lite vågade saker. Man får en sådan kick av det!



∫ ∫ ∫ ∫ ∫



Sen kom jag på en sak när jag stod och borstade tänderna.
Sommaren 2010 var verkligen toppen!
Man blir alldeles glad av att tänka tillbaka på allt som hänt.
Åh hihi. Godnatt :)


hmm, skitig spegel..

en liten grej bara..

Publicerad 2010-10-14 22:22:36 i Allmänt,

Förresten så nämnde Ellinor igår att det är konstigt att jag har så många besökare. (många enligt henne), för det är kanske inte precis någon stor skala att skryta om, beror ju på vem man jämför med.
Men hursomhelst, för hon sa att det är ju klart att hon och typ Julia, Milka och alla ni läser. För ni vill ju veta vad jag sysslar med om ni inte varit med mig, men att alla andra, vafan är kul för dom? ;p haha
Jaadu Ellinor, jag har inget svar på det man jag kan ju säga som så att det är riktigt roligt att ni är in här och läser. Oavsett vad syftet är. För att få veta vad jag gör om dagarna, kolla bilder, snoka lr vad tusan som helst. Fortsätt ! haha!

Nu ska jag duscha.

I'll be your commander

Publicerad 2010-10-14 22:17:50 i Allmänt,

Åh vilken underbar dag det är!
Haha jag sjöng låten , så tänk melodin när ni läser det där ;p

Kom hem från träningen för tio min sen, helt sjukt jävla slut. Kommer inte ihåg när jag varit så här slut på fysen sist. Men jag gjorde allt vi skulle iallafall. Så det känns skönt!
Nu ska jag ta en välförtjänt dusch, sedan ska jag lägga mig i soffan, lr sängen, och mysa med en film. Låter faktiskt ruskigt lockande..

Godnatt fellous!

Btw så fick jag världens sötaste Grattis kort av Elin idag! Ni ska få se en bild på det sen när hon skickar, asa coolt hihi ;) Men jag kan ju ge er en liten ledtråd, Michael Scofield kanske finns med ;) haaha
Hade super mys middag med henne & Carro. Vi firade och åt tomatsoppa (3år senare..;), och tårta. :)

Det här häftiga kortet fick jag av Caroline! :)

gost med feta.

Publicerad 2010-10-13 23:28:29 i Allmänt,

Hahahaha fy fan vilken skön kille i Kungarna av Tylösand. Jag & Ellinor höll på dö i skratt!
Programmet var ju värdelöst men den där Jockiboi var ju bara för jävla skön. haha.


Nu har vi suttit och sågat massa fula skor på Nelly.com. Ätit världens godaste kvällsfika har vi också gjort.
Nej, ska vara social med henne nu. Puss godnatt! ;)

when I come home they'll be dear proud of me.

Publicerad 2010-10-13 10:34:57 i Allmänt,

Morsning!
Det var ju väldans onödigt att komma till skolan, som det känns nu iallafall.
Har ju typ inte ens engelska, vi skulle bara ta tjugo ord som har med EL att göra och sedan översätta, jag & Jonathan har redan gjort det, tog typ 10 min.. Nu har vi lunch i en och en halv timme, sen karaktär och samhälls, jag har inte läst det sidorna vi skulle läsa. Kanske borde göra det nu. Men nej, jag tror jag far ut på byn istället ;)

Vilket värt inlägg! haha ursäkta.

Helt 100!

Publicerad 2010-10-13 00:10:45 i Allmänt,

Elin har suttit här hela kvällen efter innebandyn. Har kollat DH och ätit tårta, tittat lite i H&M katalogen, och annat skoj. Nu ska jag avsluta kvällen med att kolla klart filmen som jag började på igår. Jag orkade aldrig se klart den haha ;p

Glöm inte kostymen!

Godnatt ;)



En gammal bild på Elins hår, men jag orkar inte hämta kontakten och föra över bilden jag tog på det idag. För imorgon blir det bruuunt ;)

 

 

shit vad läskigt. insåg just att du hade samma tröja på bilden Elin ;o

I wanna celebrate and live my life

Publicerad 2010-10-12 17:12:02 i Allmänt,

Har fått pengar och en chokladkaka av mormor&morfar. Jag har typ godis så det räcker i ett år ;) Det ser inte bra ut det här...

Förresten så vill jag gå på date! För det låter så jävla coolt! Vem står först på tur ? ;) hahaha



Hittade det här på en blogg, det är fyra olika 'sätt' en kille ofta är på, när han försöker sig på tjejer. Var ganska kul faktiskt hahahahaha!
Ni killar kan ju alltid fundera en liten sväng vilken ni själva är ;)

The Natural
Naturbegåvningen behöver inte gå några kurser i raggning för att få tjejer, han har det i ryggmärgen. Tjejerna faller som furor och har alltid gjort det.
"En svaghet hos The Natural är att hans raggning ofta är situtationsbunden, han kanske jobbar i bar och är kung där, men skulle inte kunna plocka en tjejs nummer på biblioteket."


Bira-bira-bira-killen

Den här killen är så osäker att han måste supa sig dyngrak för att överhuvudtaget våga ta kontakt, vilket leder till att när han gör det är han klängig, jobbig och väldigt osmidig.
"De umgås alltid i flock mellan fyra och tio stycken, och tar man bort den back-upen är han väldigt liten."


Bjud-killen
Andra killar tror att den här killen har lätt att få tjejer eftersom han ofta är omgiven av ett par tre stycken, men så behöver det verkligen inte vara.
"Tjejerna ser ofta sådana här killar som en tillgång till fri sprit men när den är slut står han där ensam."


The Game-killen

Med boken The Game i bakfickan springer den här killen runt och jagar tjejer som besatt, han drar inövade rutiner och tricksar med kort, kanske till och med har en stor rosa hatt på skallen.

"Vi kallar dem rutin-apor, de tror att det går att bluffa sig till tjejers intresse, men fasaden spricker alltid till slut. "

Där fick ni allt något att tänka på ;)


Det kan jag lova här och nu.

Publicerad 2010-10-12 15:58:32 i Allmänt,

Åh vad ljuvligt med sovmorgon! Både imorgon och på torsdag :)

Var jätte intressant på idrotten, vi satt och lyssnade på en miniföreläsning om kost och matvanor.
Men nu får jag ju näästan lite dåligt samvete när jag planerat att trycka marängtårta idag. Fast jag har faktiskt fyllt år och jag kan inte hjälpa att mormor kom med tårtan först idag ;) så hihih. Fläska på gott folk!

Och dessutom så har jag innebandy träning idag, så det borde ju jämna ut sig. Lite iallafall ;p
På tal om det så vet jag inte om jag måste stå eller om han vill att jag ska spela ute. .


Imorgon är det ingen vanlig dag, nej för det är International suit up day! Och jag ska, (så gått det går) klä upp mig, tyvärr inte i någon kostym, för det äger jag inte. Men något liknande ;)
+ Att det är Carolines födelsedag då! Så då kan man ju vara lite extra fin ;)


Yesterday is over, It's a different day

Publicerad 2010-10-11 23:24:32 i Allmänt,

Gud så lång den här filmen var. Har tagit en liten paus och borstat tänderna och bytt om. Skrivit lite psyk sms och läst lite bloggar. Nu tar vi ett djupt andetag och så fortsätter vi!
Godnatt allesammans, Ha det så mys! ;)


Aj tusan också!

Publicerad 2010-10-11 21:19:29 i Allmänt,

Jag har försökt igen. Men det går tusan inte ner! Jag kan inte dricka thé. Det är så, ursäkta mitt språk, jävla äckligt!
Jag brände bara tungan. Blää. Nu kommer jag störa mig på det hela kvällen.


Skulle skriva här nyss, men så slog det mig att jag inte har pengar på mobilen, så jag fick stressa apmycket för att hinna till kiosken, och så tog jag cykeln, jag är seriös, jag höll på blåsa iväg, uppe på bondebacken. Och inte såg man något heller, svart som natten. Kallt som jag vet inte vad och halt som f a n.

Har fått en urgullig mössa och vantar som matchar, av Emma & Johan! :)


 

Nu ska jag kolla den här filmen. Kanske ganska gammal, vad vet jag. Men den ser vi iallafall!

Time for school ..

Publicerad 2010-10-11 11:16:58 i Allmänt,

Idag är mitt liv ganska sådär boring, en helt vanlig måndag med långa karaktärs.
Jag hoppas eftermiddagen blir roligare iallafall. Kanske prata med någon filur som alltid får mig på bättre humör.


Hihih fast jag är ändå glad idag, det är jag oftast ;)

silly boy silly boy

Publicerad 2010-10-10 21:11:16 i Allmänt,

Har varit med Julia, Ellinor och Laura under kvällen. Var ganska så massa mycket kul! Känns som att vi nästan aldrig hinner ses nu förtiden..

Men nu ska jag kolla en film med mamma. The blind side.
Och fick förresten just höra att Emma kommer hem redan imorgon, jag som trodde hon skulle komma först till helgen :)



bluebox.se

Publicerad 2010-10-10 16:06:07 i Allmänt,



Fick den här, diskhanddukar och cupcakes formar av Irene igår. Jag tror hon känner mig ganska bra ;)
Dom är verkligen asa-coola!

Sen har jag fått ett super fint armband av Julia & Ellinor. 'Always remember today, for it is the beginning of life.' :)
Ett urgulligt ljus av Milka så jag blev nästan tårögd när jag läste på den! Och helt sjukt goda biskvier som hon gjort! ;)
Pengar, innebandyklubbfodral, presentkort på LunaMia, tupla (så mycket så jag tror dom vill göda ihjäl mig) och teckningar av Emil. Ni är helt super, tack så mycket ;)

Bara för att jag har ganska lite att göra en seg söndag som denna..

Publicerad 2010-10-10 14:55:16 i Allmänt,

Så har jag typ kollat igenom alla hundratusen bloggar jag brukar (och kan komma in på, eftersom blogg.se ännu buggar sönder). Men jag blir ju less när det inte är någon som uppdaterar! Åh vars är ni alla bloggare? Det är ju tragiskt för att ni har så roligt liv så ni inte har tid att skriva ;) haha jag kanske bara är avundsjuk? hihi nej då, jag har det grymt jag också! Men just idag har jag bara lite väl lite för mig. Men nu ska jag ut och köra lite bil iallafall, så Martin du får skynda dig hem nu om du ska hinna se mig! Sjöberg är nog redo hahaha

17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Publicerad 2010-10-10 13:59:20 i Allmänt,

Haha helt sjukt skönt att sova! Vi var och sjöng singstar hos Sjöberg till just innan två inatt så har sovit ganska länge imorse faktiskt ;p

Varför vet jag inte, men jag har inte haft något vettigt alls att skriva den senaste veckan. Inte för att jag någonsin är vettig, men jag har inte kunnat skriva något överhuvudtaget. Och den sjukan verkar fortsätta även denna dag. Så vi ser ju om jag hittar på något att skriva senare ;p  Får se vad jag hittar på idag. Ingen som vet, ingen som vet?

 

Jag längtar redan till nästa helg. Och veckan har inte ens börjat än. Det är inte likt mig.

 

 


 

 

Förresten så är Bonnie Tyler ganska bra .. ;p

Every now and then I get a little bit lonely,
and you're never coming round...
Every now and then I get a little bit terrified,
but then I see the look in your eyes...
I need you now tonight, And I need you more than ever.

Big Jösses!

Publicerad 2010-10-09 22:47:47 i Allmänt,

Idag fyller jag faktiskt år. Och så gick vi och förlorade mot kalix i innebandy. Det var inte kul. Hahaha nästa vecka då tar vi K4 hemma. Hoppas Elin står då så spelar jag ute ;p
Milka och boysen har varit och käkat tårta för ett tag sen, nu ska vi hitta på något ruskigt busigt!
Förra året när jag fyllde år var det fullt ös här hemma hela kvällen, var tusan jädrans skoj, sen på kvällen for vi på krogen jag och Elin. Och min födelsedagspresent blev öl-nedspillda-byxor ! Haha fan vilken fjant! ;)

Champagne

Publicerad 2010-10-09 09:11:27 i Allmänt,

Var super mys hela gårdagen!
Senare så for jag och kollade film på guldkusten med Andreas, Jocke och Kero. Kollade Click, den var faktiskt ganska bra ibland, men den var lite för spårad i slutet.

Nu ska jag ta och göra tårta. Jag bad att få göra den själv eftersom jag är ganska kräsen och älskar att baka haha.
Sen kommer Johan och alla nu ganska tidigt, känns lite knasigt och fika tårta typ 11 på morgonen, men det är ju innebandymatcher klockan 13 och 15.30! :)

Grattis Emilia, Dennis & Sandra också!

'this is fucking robinson' ;) haha

Publicerad 2010-10-08 22:22:44 i Allmänt,



Jag har inte följt idol alls under hösten men ikväll kollade vi, jag, Elin, Ellinor och Julia.
Hon den här tjejen var ju helt grym!
Har fikat med tjejerna och fått ett urgulligt armband av Ellinor och Julia. Och massa goooodis. Jag tror dom vill att jag ska bli fet(are)... ;)

Nu ska jag ta och göra något lite vettigare! Over and out. haha vad kul det var att säga så där. Lite Anders stil över det hela hihih

roxy bingo

Publicerad 2010-10-08 00:13:12 i Allmänt,

Nej nu tusan ska jag kila i säng. Har kollat lite Rocky V på tv men den tog just slut. Nu börjar 2½, och jag ska soova.
hoff godnatt. Jag bara skriver massa goja. Bäst att sluta skriva innan jag börjar dilla mera crap haha.




I lööv it.

Har psykat framför camen när jag inte haft något att göra hahha

Yeah!

Publicerad 2010-10-07 21:34:27 i Allmänt,

3-2 aha aha aha ;)

Drygt inlägg för er som inte bryr er ett piss om hockey. Haha det gör egentligen inte jag heller, men nu råkade jag se förlägningen. Äsch, nu ska jag göra något vettigt.
Har kollat pajala vinna med 5-0 mot niili också. :p
Godnatt så länge ;)

we♥it

Publicerad 2010-10-07 17:38:43 i Allmänt,

Det här var bara en bild jag hittade på weheartit.com, men haha jag tycker den var så cool :p

 

Har just duschat, ska gå och kolla på teater med Milka klockan sex.

Har egentligen träning ikväll men jag har ont i hela jävla kroppen, kunde inte ens vara med på hela ivn. blä.

Aaja, nu måste jag ruuuusa.

Solsidan

Publicerad 2010-10-06 15:29:48 i Allmänt,

När jag loggade in här på blogg.se just så stod det om en tjej som valde att stanna hemma och titta säsong ett av Solsidan istället för att gå på 'date', på hockey med en kille. Eftersom hon inte var intresserad av sport. Det tycker jag var ett bra beslut! Nog för att jag gillar hockey och hade valt det, men Solsidan verkar ju också vara för jävla skön!


Jag hade mycket att göra på matten idag.
Hahaha.

Tack jag vet, vad gulligt. ;)

I min fantasi.

Publicerad 2010-10-06 09:56:39 i Allmänt,

Jag börjar först 10.05, men ingen sovmorgon för mig här inte! Jag har hunnit med hur mycket som helst, vaknat halv åtta och fört Emil till skolan, varit och hälsat på hos farmor&farfar, hem och äta frukost, platta håret, skulle in på datorn men då fungerade ju såklart inte internet bara för att jag hade bra med tid till det... Så nu är jag står jag här i biblioteket istället. ;p haha


Efter skolan drar vi till gällivare och spelar maaatch. Shit jag ska spela ute, vi får se hur det går. ;)


I'm running

Publicerad 2010-10-05 22:32:53 i Allmänt,

Åh jag blir tokig när folk har en blogg men inte uppdaterar i den! gaaaaah. Och bara för att jag har lite att göra så går jag typ in på sidan femhundratjugofem gånger iallafall varje dag, fast jag vet att ni inte uppdaterat på flera dagar..


Nu ska jag sova. lr, nej. Men jag lär ändå somna snart, jag kan aldrig hålla mig vaken när jag skriver sms. Typ så man kikar med ena ögat bara och så skriver man fel men man märker knappt det och man orkar inte ändra. Då är det nog lika att säga godnatt hahah. Fan vad kasst . ;o hahah godnatt!

Björnen sover, björnen sover.

Publicerad 2010-10-05 17:09:15 i Allmänt,

 

Rättvis fördelning tycker jag haha. Elin skar upp. Den stora var till mig, men när hon inte kika så bytte jag, så nu blir hon smäll fet när hon åt en så stoor bit ;o ;)




Aa det var en sjukt rolig idrott idag! Vi hade orientering med GPS. Men jag, Amanda och Mikaela var nog dom sämsta av alla. Hahahha Andreas fick komma ut i skogen och leta oss. Men det var inte så svårt att hitta, för Amanda skrek, jag sjöng Björnen sover och Mikaela skrattade. För vi såg ett björnide!!! Så bad andreas oss att visa den för honom och så skulle vi lägga till den på gpsen, hoppas han skickar dit små ungar så dom blir uppätna ;)
MVG ++ till oss för vi var så duktiga! Haha, han skulle visa den väg vi gått för alla så han kunde säga att man inte ska göra så ;p

Nu ska jag på innebandy!! :)

Hehe fnitter ;)

'Smaken sitter i hålen'

Publicerad 2010-10-04 23:48:45 i Allmänt,

Fy fan vilken reklam hahaha.

Har myst hos Elin hela kvällen. Pressade kladdkaka och snacka skit. uuunderbart. haha
Fick också en sak att tänka på. Livet kan vara så orättvist ibland. Var inte ledsna för att man inte får allt i livet, ni har åtminstone ett liv att leva :)
Det var allt jag hade att komma med så här mitt i natten.

Tidsfördriv

Publicerad 2010-10-04 23:45:20 i Allmänt,

Det här är ju verkligen intressant. not. Men känns ovärt att göra en sån här om man bara raderar så jag slänger upp den. Vet ändå att det typ inte är någon som orkar läsa men haha jag hade lite att göra, okej?


Vem?
Vem sov hos dig senast? Det var ganska länge sen, men måste nog varit Sussi ;p
Vem tror du tänker på dig just nu? vem gör inte? ;)
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Milka!
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? andreas
Vem har du senast ringt ? Evert
Vem chattade du med senast? Oliver
Vem kommer du aldrig att förlåta? haha orka vara så surig, ge alla en andra chans ;)
Hur löd ditt senaste sms? haha jag äter också det ;p hihi
Och vem var det ifrån? Martin


Vad?
Vad får dig att bli rädd? jag är inte rädd för något ;)
Vad gjorde du i helgen? Kollade Bert-Den siste oskulden och spelade vändtia m Milka! ;)
Vad skulle du gör fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? går nog inte att föreställa sig.
Vad har du på dig just nu ? hahah vilken fråga, svart spetsnattlinne, låter ju nästan som ett skämt men Milka vet att det stämmer. haha fan det där lät fel, men hon såg faktiskt när jag köpte det ;)
Vad tänker du på just nu? när jag o Milka var i Blekinge
Vad för mobiltelefon har du? Nokia 5530 xpress music
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? har inga haha

Är?
Är du snygg? aa men självklart
Är du brunett? yes sir
Är du orolig för något just nu? nej
Är du lycklig? aarå ;)
Är det snyggt med rosa strumpor? nej
Är du kär? kanske det kanske
Är du mysig? såklart!
Är det snyggt att vara riktigt smal? nej , tror jag inte
Är du ensam just nu? mm :(
Är det soligt ute? nej mörkt som tusan

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? Ja
Har du blivit sviken av en vän förut? Ja
Har du plattat håret någongång? Ja
Har du en pojkvän/flickvän? Nej
Har du något husdjur? Nej
Har du gått ner i vikt? Ja
Har du hål i naveln? Ja
Har blåa ögon? Naaae, jag har gröna
Har du varit i Asien? Nej

Vill?
Vill du ha breda höfter? nej?
Vill du vara smalare? kanske det
Vill du ha en hund? isf en chihuahua ;)
Vill du att det ska vara sol just nu? nej nu ska jag ju sova!
Vill du vara singel? Ridin' solo ;) nae inte vet jag :p
Vill du sova just nu? snart

Kan?
Kan du cykla fort? helt sjukt snabbt går det!
Kan du sminka snyggt? nej
Kan du springa långt? nja, om jag vill
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? aa
Kan du bita dig i tån? jo, fast jag skulle inte göra det :s
Kan du vara sparsam med pengar? hyffsat
Hur vill du ha det i ditt rum? minimalism
Hur vill du bo? som jag gör :)
Hur är ditt drömjobb? hemmafru! ;) naat lr kanske hihi jag vet inte ;)
Hur mår du egentligen? suveränt ;)
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? helt perfekt för mig ;)
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? ringa/smsa, vela ses :p
Hur många solglasögon äger du? 2 tror jag
Hur länge ska du vara vaken idag? sängen bums efter det här!
Ska du sova snart? Ja
Ska du utomlands i år? Nej
Ska du ha något svart på dig imorgon? får se
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? bruna tror jag
Ska man va lång eller kort när man är kille? lång
Ska du duscha i morgon? Jo
Ska du köpa något i veckan? Har inte precis funderat på den saken ;p
Ska vi sluta ställa frågor nu? aa tack

Fotbollssöndag

Publicerad 2010-10-03 20:20:06 i Allmänt,

Vad kul när ni kommenterar så mycket. Blir roligare att komma in här när jag har något att läsa :)


Ja det kan man ju lugnt säga att det varit. När jag ringde och väckte Milka och Marre lät det som att det skulle ta hela dagen för dom att stiga upp, så jag for iväg med mamma, pappa, Emil, Emma och Johan och grillade typ vid kaunis. Så just när jag kommit fram ringer Snipertano och frågar om jag ska med och äta på frasses. Då var Sjöberg så snäll och kom och hämtade mig så for vi och åt allihopa.
Skulle bara kolla Man City- N'Castle , men det blev lite Lvp-Blackpool och Chelsea-Arsenal också. Haha efter ca. fyra timmar började det bli ganska drygt ;p

Människor kan vara väldigt svåra. Man kan inte förvänta sig något av vissa :)
Nu ska vi komma ihåg Römppä 2010, och tänka på allt sjukt jäkla kul som hänt ihelg!
Och nästa vecka kommer bli sjukt grym den också, vi har seriepremiär borta + en hemmamatch, födelsedag och räknar med att det blir lule på lördag också. Det kan inte bli mycket bättre. tror jag.


Det fanns en saga en gång. Jag vet inte om den fortfarande skrivs.

(bilder google.se)

Söndag 3e oktober, känner på mig att alla inte är lika pigga som jag? ;)

Publicerad 2010-10-03 10:09:00 i Allmänt,

Uppe med tuppen! nästan iallafall..
Vaknade och fick typ panik när jag såg att klockan var så mycket, skulle ju till ikea, men så hade dom bestämt sig för att inte åka! :p Så skriver istället sjöberg sms och skrämmer skiten ur mig ännu mer med att säga en sak. Jävla psykfall, du ska få igen. Usch vad sur jag blev hah jag som aldrig blir sur ;p

Nu ska jag äta en bamsefrukost.


come closer, cara mia.

Publicerad 2010-10-03 01:41:29 i Allmänt,

Haha ja nu sitter jag här själv och väntar på att folket ska dyka upp, om sisådär en halvtimme lr så stänger väl krogen så då blir det efterfest! haha kikar någon komedifilm i ettan, sitter på face, läser bloggar som ingen uppdaterar en lördag som denna, och pratar i telefon. Det är grymt! Tror jag skippar Ikea imorgon klockan åtta haha ;p 
 
Och finns inga vettiga bilder på datorn heller så tyvärr blir det ett tomt inlägg ;p

when I grew up ;)

Publicerad 2010-10-02 16:08:17 i Allmänt,

Haha Elin, jag ska göra den så äcklig jag bara kan ;) hihihi


Gårdagen spenderades med helt sjuka människor på thai Dansai. Först fyra timmar där. Sen for vi till korn(?)vägen, men haha Milka, Marre och Martin lämnade mig där med ett gäng fyllepojkar och drog sedan själva iväg!
Var jag helt slut på morgonen. Så fick bli lite sovmorgon tills Milka väckte mig halv tolv! ;s ;)
Har varit och kikat herrarnas match nyss, Pajala If - Kiruna FF, 3-3. Kallt som bara den!
Nu var tanken att jag skulle hem och äta, men det finns ju ingen mat, funderar på tacos, det skulle inte vara helt fel. :p



 

So long!

You shine brightest of them all.

Publicerad 2010-10-01 13:01:33 i Allmänt,

Idag är det freeeedag! Jag och Milka ska äta på thai, som typ alla andra ikväll.
Och idag fyller Jonathan år. Grattis grattis till honom. Haha jag får inte ens tårta och ändå har jag känt honom i tolv år. Det är inte schysst alltså ;) haha

Nej nu ska jag sluta vara så oseriös, ska på idrotten och springa i skogen idag igen. Blä. Jag hatar orientering. Man blir bara blöt och jag hittar aldrig dom där jädrans kontrollerna...
SMS med varandra, bara du ingen annan ;) hahah jag fick låten i huvudet helt plötsligt, och konstigt nog tänker jag på Milka när jag hör den hahaha. Men tyvärr är det inte dig jag menar, förlåt Milka ;) :(  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela