Inspiration

Publicerad 2013-01-30 22:33:12 i

 
Northland går dåligt, då blir det blodpudding resten av veckan va? 
 
Jag tar inte så mycket bilder med min mobil, och dem få jag tar hamnar oftast på Instagram. Så ni som följer mig där får se alla bilder dubbelt..  
Nu ska jag testa slänga ihop en kladdis, på 5(!) minuter. Har aldrig gjort i mikron förut så vi får se hur det blir, men choklad som choklad. Kan ju bara bli succé. 

Sista timmen

Publicerad 2013-01-27 23:06:23 i

 
Helgen gick fort, som vanligt. En timme kvar av denna slöa söndag. 
Puss 
 

Lill-lördag

Publicerad 2013-01-23 21:01:00 i

Idag var det premiär på det nyöppnade 'Träningsstället'. Jag är inte imponerad.. Det var givetvis fint inrett och jag förstår att allt inte är klart, men det fattades massa grejer och dem hade då inte möblerat för att det skulle komma till mer. Allt var utspritt i flera rum/hall och det var trångt överallt. Jag som var så positivt laddad till denna nystart, nu blev jag besviken. Gruppträningarna blir säkert kanon, men skrotlyftare lär nog söka sig till ett annat gym, tråkigt nog. 
Nåja, jag ska ju givetvis ge det någon chans till det då faktiskt kanske inte är helt klart ännu.. 
 
Nu sitter jag och njuter av lite ensamtid. Imorgon halv tio börjar jag ett 31,5h arbetspass, jag klagar inte. Jag gillar mina jobb. Men det ska bli skönt med fredag. 
 
Imorgon har jag även varit utan godis i tre veckor, bestämde ju mig inte för att 'sluta', skulle bara inte äta så mycket. Men nu är jag fruktansvärt sugen på min chokladkaka som väntar i köket, får se om jag lurar mig själv än en gång och äter en chokladboll eller en bit kladdkaka istället, med tanken att det inte är 'godis' hahaha, jag är så skum ibland. 
 
 

Friskus

Publicerad 2013-01-23 00:05:07 i

Ungefär så här trött är och borde jag vara .. 
 
Men lustigt nog känner jag mig ändå lite såhär.. 

Snurrar i mitt huvud

Publicerad 2013-01-21 21:05:40 i

Jag vet inte om det bara är jag, men när jag har en ledig dag så vill jag hinna njuta och göra saker jag känner för. Jag älskar att sova, jag är trött som alla andra på morgonen och jag brukar givetvis sova lite längre när jag är ledig. Men hur man kan sova tills det är mörkt igen när vi knappt har ljus om dagarna här den här tiden på året, det förstår jag inte. Jag vill iallafall passa på att vara uppe dem få timmarna solen orkar lysa. Det var liksom bara en tanke som slog mig, för jag kan inte komma på många av mina nära som är som jag, så tänkte att det kanske är jag som är udda. Kanske det som kallas morgonpigg?, vad vet jag.
 
På fotbollen hinner vi med uppvärmning innan våra tränare överraskar med ett beep-test. Inte så kul tänkte jag. Men då med inte allt för höga förväntningar på mig själv så känns det ändå helt okej med 9 nivåer, kan ju bara bli bättre om man säger så. Och då har jag ju ett mål till nästa gång!
 
Nu ska jag ta en dusch och vänta på att Andreas kommer, det är kramens-dag idag, visste ni om det?
 

I've been runnin' downtown

Publicerad 2013-01-20 22:35:00 i

 
2 duntäcken & 4 kuddar för 479:-, en fräck lykta också nedsatt 50%. Inte illa. Tur att man har en filur till granne som hittar allt möjligt när det gäller reor.
 
Dagens match vann vi trots omständigheterna med 4-3. Det satt skönt och idag var jag även nöjd med min egen insats, det känns fantastiskt.
 
 

Full fart framåt

Publicerad 2013-01-19 23:53:59 i

Idag bjöd Elin mig på min födelsedagsmiddag på thai, vi har inte bråttom inte! Mysigt var det och smarrigt värre. Nu efter sisådär några timmars bilglidande ligger jag i massagestolen och ska försöka mig på att vinna små dollars på pokerstars, har ju inte lyckats speciellt bra hittills med min poker-karriär. Nåja, imorgon har vi innebandymatch, där brukar det gå lite bättre iallafall! 
 

I andra tankar

Publicerad 2013-01-17 23:03:00 i

Veckan har gått fort, igen. Imorgon är det redan fredag. Just nu händer det massor, kind of i mitt liv, men det mesta bara i mitt huvud än så länge. Jag är på G nu, det känns bra. Och vi tar oss framåt. 
Nu är det myskläder o soffhäng som gäller. Puss ciao 
 

Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd

Publicerad 2013-01-13 21:39:55 i

Vi vann, 4-7 slutade matchen. Men det känns inte så bra som jag önskat. Förra fredagen var jag nöjd, men denna helgs matcher har inte riktigt gått som jag velat. Men det gör mig bara mer taggad, så till veckans träningar ska det gå bättre. Och min inställning ska jag göra något åt. Jag har börjat bli lite för mycket av den vinnarskalle jag för några år sedan var, jag gillar inte den. Jag spelar för att ha roligt, jag älskar innebandy, och samma med fotbollen. 
Imorgon börjar en ny vecka, den ska jag börja med en ny inställning och jobb och fotboll. Jag har ju det så bra, jag älskar det jag har, jag ska vara tacksam, jag är tacksam, och jag hoppas att alla runtom mig vet om det. Nu är vi snart framme, då ska jag promenera till min fina o pussa på honom, en bra avslutning på denna helg. Ha en fortsatt trevlig kväll. 

Men pengar kan dem minsann ta!

Publicerad 2013-01-13 12:21:00 i

Godmorgon tänkte jag skriva, men just nu blev jag bitter. Sitter och försöker göra en användare på spotify då det tydligen tas pengar för en Spotify Premium användning som man fick gratis i 12 månader men som faktiskt aldrig gjorde en användare, men det går ju inte att connecta ihop denna nya användare och den som redan betalas för. Gaah jag blir tokig på sånt här. Allt är enkelt för den som kan men jag är inte intresserad för fem öre.
 
Nej nu ska jag slänga i mig lite mat (igen..) för om en halvtimme sitter vi på bussen påväg mot Boden. Ses där!
 
 
instagram - norberglina

Stressa inte upp dig

Publicerad 2013-01-12 23:31:29 i

Vi hade andra fotbollsträningen för i år igår, känns så kul att börja igen och jag hoppas att vi hittar en målvakt så att vi kan spela seriespel! 
 
Idag var det serieledarna Kalix som kom och fick känna på hårt motstånd, trots att resultatet blev 3-4 så är jag så nöjd. Vi var grymma och om vi kan kriga sådär mot ettorna ska resten av serien få se på annat. Efter matchen har vi blivit bjudna på finmiddag och spelkväll. Nu tänkte vi avsluta en mysig dag med film, imorgon far vi till Boden för att möta deras b-lag. Wish us luck! 
 
 

Denna ständiga förändring..

Publicerad 2013-01-09 21:42:00 i

Sååå, nu har jag alltså fått för mig att blondera håret igen. Då kommer min smarta vän Ellinor och påminner mig om hur jobbigt det faktiskt är att hålla på färga utväxten hela tiden (då mitt hår växer som ogräs.. + att jag är väldigt mörk naturligt.) Men så ska jag ändå gå och kika på lite gamla bilder och jag blir ju så suuuuugen... 
 
 
 Tror jag måste ringa Julia och boka en tid... >.< 

En vecka av framtiden

Publicerad 2013-01-08 23:51:00 i

 
Redan en vecka har vunnit gå av det nya året. Även då jag hann få riktigt mysig julkänsla redan i början på december så hann jag liksom inte få nog av den, jag blev less på allt pynt i affären så det åkte bort i fredags, men julmaten! Gud så gott det hade varit med ett julbord just nu, konstigt nog hade jag inte lust att äta så mycket på julafton men då fick vi ju ta igen det i efterhand. I helg har vi ätit skinka med Janssons, gröt till frukost o korv med ägg och rödbetssallad. Iallafall några godingar från julbordet. Så nu ska jag väl vara ganska nöjd tills december detta år. 
 
Jag vill så mycket med mitt liv o ofta vill jag att det mesta ska hända på en gång, då försöker jag tänka att jag har hela livet på mig. Men ska jag verkligen gå och vänta med att ta tag i sakerna jag vill göra, bara för att ha något senare i livet? Jag tror definitivt att jag kommer ha fullt upp iallafall på äldre dar, förhoppningsvis så har jag barn och massa barnbarn att ta hand om ifall jag skulle få tråkigt. Haha. Nej nu tror jag att jag är trött, börjar fundera lite för mycket. Godnatt o när jag vaknar imorgon vill jag vara fri från min förkylning. 

Chillar med Jesus

Publicerad 2013-01-05 22:07:28 i

Vad som skulle bli en vanlig shopping-dag i Haparanda slutade som världens längsta shoppingtur med galet mycket skratt och väldigt många fler timmar än planerat. Men vi hade kul, jag & syster. Hann få en massa saker inhandlat och längtar redan till nästa gång. 
Igår hade vi ju som sagt match, och den tog verkligen krafterna ur mig. Först kunde jag knappt sova och imorse var jag helt slut, förkylningen kom precis som jag räknat med. 
Och dagen har inte precis dragit ned på tempot, hann iochförsig med en mysig frukost men sen dess har det varit full fart. Har hunnit vara på byn o göra ärenden, vara på kalas, ut o äta och sedan spelkväll (m väldigt tempo, som vanligt när det är girlpower i Med andra ord;) 
Nu tänkte vi dock ha lite lördagsmys m ost & kex framför en film. 

15-3 vinst

Publicerad 2013-01-05 00:06:14 i Allmänt,

Ni ska få en bättre uppdatering imorgon, men nu ska jag halvt dö här på soffan. Jag är helt slutkörd efter dagens match. godnatt

2013.01.01

Publicerad 2013-01-01 15:02:00 i

Trots en nykter kväll igår känner jag mig mer bakis än någonsin förut. Hur är det möjligt? Huvudet värker, näsan är täppt, jag är helt slut och vill bara ta det lugnt hela dagen. Mår faktiskt lite illa också om jag får säga det, tror dock att det finns folk som mår betydligt sämre än mig idag, så jag ska inte klaga. 
 
Nåja, hade väl tänkt sammanfatta året 2012 precis som alla andra. Men insåg att jag faktiskt inte har så mycket att säga. Det har varit som vilket år som helst, varken toppen eller botten. Vi tog studenten och jag fick ett fast jobb, jag fick vara tillbaka till mina dunder-härliga värdsyskon i Sonoma och bäst av allt är att jag har spenderat mesta delen av året med min underbara pojkvän.
Jag kunde ju dock fått en bättre start på året, än att måste pussa den finaste av alla hejdå och veta att man inte kommer att ses på 80 dagar. Jag fick väldigt mycket tid för träning och tror att jag toppade mina träningsminuter flera gånger om, funbeat var hetare än någonsin. Skolan flöt på och kurserna började bli klara, sen en dag i slutet på mars fick jag äntligen åka till luleå airport och hämta hem två pojkar. Det var en väldigt bra dag detta år. Sen givetvis den 5e och 8e juni, bal och student. Det är ju dagar man aldrig kommer att glömma. I november blev min absolut närmaste vän äntligen 18 år och det kändes konstigt att inte fira den dagen med henne. Julafton var den absolut bästa på många år, fick träffa mycket nytt folk, fick på tok för mycket julklappar, hann spendera den med alla nära, och vi fick även glada nyheter inför nästa år. 
 
Så jag ser framemot detta nya år och jag hoppas innerligt att det kommer att bjuda på massa härliga stunder med nära och kära. Massa sport och framförallt, lycka. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela