Paradise Dr

Publicerad 2011-06-30 08:47:51 i Allmänt,

Jag bor i Sonoma som ar en liten stad pa 15.000 invanare, vi gar pa Sonoma Academy som ligger utanfor Santa Rosa, 45min harifran med buss. Bara sa ni vet haha. Det ar typ 1h fran SF, men sa idag var forsta dagen vi var in till San Francisco, vi gick pa Golden Gate Bridge, shoppade i Chinatown och pa Union square. Ascoolt! Och skont att slippa vanliga lektioner ;)
Imorgon hoppas vi att det blir riktigt soligt for da ska vi till Bodega Beach och bada ! Idag var det sa kallt..
Nu har alla andra gatt och lagt sig, sa jag kanske ocksa borde gora det haha.
Tankte ladda upp bilder men det tog san tid sa far gora det nagon annan dag istallet. Sweet dreams.

The talk across the town.

Publicerad 2011-06-28 07:40:58 i Allmänt,

SORRRRRRYYY. Men jag har inte riktigt tid att skriva har for gissa vad?! Igar var vi till en sjo och for ut med deras bat, och jag akte vattenskidor!! Helt sjukt, jag kom upp pa forsta forsoket ;o Och jag ramlade inte en enda gang! ;)
Idag hade vi forsta riktiga dagen i skolan och det var sjukt trakigt, men tur att det bara ar fyra timmar / dag. Haha.
Det fungerar fortfarande inte att ta emot sms fran Sverige och det stor mig, men Ellinor du maste ringa mig!! Tank pa att vi ar nio timmar efter er men ring sa fort du ser det har ;)
Pa lordagkvall var vi pa bio och sag Cars 2, och nyss tog vi ett dopp i poolen. Just so u know ;)
Nu ska jag kolla facebook sen sova, imorgon ska vi till Redwoods och sen bada nagonstans. Jag onskar Milka var har..

Finally!!

Publicerad 2011-06-25 08:47:28 i Allmänt,

Skrev ett inlagg igar kvall men saklart hade jag inte tryckt uppdatera. Ska skriva battre snart, har fatt en ipod att lana, men nu ska vi pa poolparty ;)  Ciaooo
Btw sa fungerar det inte att ta emot sms fran sverige, men det gar att ta emot samtal sa riiing mig! Please;)
Det kostar inte mer for er :p

Promise me.

Publicerad 2011-06-21 23:31:38 i Allmänt,

Kommer att ha en dator först i skolan (som börjar på fredag eller måndag.) Men kika in här så ni inte missar mitt äventyr. Nu ska jag sova, vet redan vad jag ska drömma. Godnatt ;)

En guldkedja.

Publicerad 2011-06-21 18:46:00 i Allmänt,

Jag ska ju bara vara borta en månad och det är ju egentligen ingenting om man jämför med Anders 9 månader lr Majas 2 läsår, men ändå känns det som att jag kommer vara borta aaaslänge. Haha. Igår var jag & Elin på dagcentra på spelkväll, var supermys med kladdkaka och alfapet. Sen hann jag även vara med en annan supergo och säga hejdå.

Idag var det otroligt lugnt på jobbet men det gjorde ingenting, vi körde en favorit i repris med rullstolstävling, lärde mig spela lite piano, beställde lunch från Joels, spelade åsna+vänd10 och hittade på ett nytt recept på våfflor. Så kort och gott har dagen varit helt toppen trots vädret. Nu hade jag liksom tänkt dra till gymmet, men plötsligt blev jag slö, får räcka med fotboll ikväll.

Ifrån min egen glöd.

Publicerad 2011-06-20 18:10:26 i Allmänt,

Det är inte jag som dissar bloggen, det är våran äckliga router som gått sönder. Men nu har jag fixat en nödlösning ;)


Igår hade vi match mot Assi och det blev 4-4, vilket gjorde att vårat lag firade som om det vore en vinst. För vi spelade asbra och det händer inte ofta! Alida levererade framåt med 4 mål och resten av laget spelade som kungar på fältet ;) Okej kanske inte riktigt, men lite bra var vi iallafall haha..

På kvällen fixade jag och mamma med alla papper och sen kollade vi en film tillsammans. Jag hann även vara förbi Milka och säga hejdå, hon for idag. Men om en månad ska vi göra Sverige osäkert igen ;)


Har öppnat vägkyrkan med Atle & Evert idag, sen även hunnit bli ännu lite blondare.
Nu ska jag packa resväskan. Kanske är dags nu.. 

Kirunafestivalen 2010.

tiotusenmeter upp i luften ser jag allt så klart.


Bara en minut.

Publicerad 2011-06-19 00:47:51 i Allmänt,

Blev ingen tacos m Milka, men jag fixade värsta Taco de Lux till mig själv och sen fick jag ändå träffa tjejen ;)
Och det går ju inte så bra det här med att deffa nu innan jag far, när jag får tårta hem i en låda! Var ju bara att äta haha, men det var gott och jag kommer ändå bli fet som en köttbulle där borta så spela roll om jag börjar bygga redan nu ;)


Vi kollade Kopps, haha as längesen jag såg den sist, helt sjukt vad skön film när man är trött. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och åka och spela fotboll, jag hade tänkt äga, bara så ni vet. Tjatja!


 

Ge mig två sekunder.

Publicerad 2011-06-18 17:27:17 i Allmänt,

Igår var det fredagsmys med två fina tjejer. Vi åt på Thai & sen kikade vi film.

Har varit och kollat oaff-lira, 4-3. Imorgon tycker jag att vi också tar en vinst så jag får vara med! ;)
Nu väntar jag på att Milka ska komma, vi ska göra tacos och jag är aashungrig så jag hoppas att hon kommer snart haha.



Jag behöver Milka, är så extremt taggad här ensam ;)

Fredag 17 juni 2011

Publicerad 2011-06-17 14:46:18 i Allmänt,

Redan en vecka sen det var skolavslutning, det går sjukt fort. Och den här sommaren får aldrig ta slut, för det kommer inte vara som vanligt till hösten.
Idag var jag uppe redan klockan nio, åt frukost och tog det lugnt innan jag for till gymmet och körde ett ashårt pass.


Nästa helg är det Meänfestivaali men det missar jag, och helgen efter det är det kirunafestivalen och det missar jag också och helgen efter det är det marknad och det missar jag också. Men det gör ingenting ;)

Ska jobba i kyrkan på måndag och tisdag med Atle & Evert, knasigt att man längtar till jobbet. Haha!

Jag är sjukt sugen på kladdkakan som står i kylen. Men jag ska inte äta sånt förrän jag faaar och jag håller på bli tokig.

Hey soul sister.

Publicerad 2011-06-16 22:56:53 i Allmänt,

Okej nu är jag något stressad, om sju minuter slår dom av strömmen här, i två timmar. Varför vet jag inte men vi fick hem något brev om det iallafall. Och jag måste hinna kolla maaaassa bloggar och hotmail och duscha om jag vill hinna ha varmvatten. Så, GODNATT.

Fotbollsträningen var askul, bara så ni vet..


Du gör mig inte rättvis på denna bild snygging, men jag står ut ;)

I am number four

Publicerad 2011-06-16 19:10:53 i Allmänt,

Vet ni hur kul det var att komma hem när pajalas sötaste kille möter mig i dörren och ger mig en bamsekram? Sen kommer jag in och så ligger mitt H&M paket i köket med massa kläder och allt passade. + att jag hade fått alla papper från EF så det är fixat nu.



Update: Plus att världens bästa tidning också ramlat ner i brevlådan, Hembakat. Hur mycket roliga recept som helst.

R I P (sålänge)

Publicerad 2011-06-13 00:14:39 i Allmänt,

Bloggen kommer ligga död och övergiven några dagar.
Det är inte vad jag vill, men imorgon åker vi till Seskarö igen för årets konfirmationsläger så det är liksom bara gilla läget ;) Men på torsdag är jag hemma igen, håll ut!!



Hahah jag är skum .
Idag har jag hunnit med gymmet och sen kollade vi en U21 match som var allt annat än intressant haha.
Godnatt ;)


Jag har ju med mig denna fina tjej så det blir nog bra det här ;)

 

Sonoma, San Francisco, California, USA.

Publicerad 2011-06-12 02:02:35 i Allmänt,

Jag har äntligen fått mail från min host family! Shiiiit säger jag bara. Dom svamlar rejält på EF, för jag ska tydligen visst till San Francisco, men det är sak samma nu. Dom har en swimming poooooooool på gården och gaaaah!

 

 


 

Nu måste jag slå av datorn för det blixtrar och dundrar där ute.

Godnatt.

11 juni 2011

Publicerad 2011-06-11 21:43:30 i Allmänt,

Jag är röd som en räka! Tur att ingen kikar mig under linnet haha.
Jag & Milka har varit ute hela dagen, jag gillar den tjejen.
Igår var det tjugoårskalas och skolavslutning. Nu kilar jag till härbret.




- L

I said it cause I can

Publicerad 2011-06-10 00:19:09 i Allmänt,

Jag hade helt glömt bort bloggen, men det var ganska skönt faktiskt.

Jag har hunnit med hur mycket som helst sen sist! Var bla. på bal igår. Alla var så fina och jag tror att jag & Milka dansade så att taket lyfte haha. Imorse vart det lite stressigt men det löste sig tackvare Evert! ;p
Och sen så fick jag även ut Mr T på cykel, det var sjukt varmt, men vi tog oss fram till badhuset för vätskeladdning, sen vidare till Erik och påvägen tillbaka blev det glasstopp i byn. Haha!


På fotbollsträningen i Junis var det varmt. För varmt. Men jag blev taggad iallafall för någon nämnde glass?! Då var det bara sätta igång och jobba haha ;) Och jag vann hihi. Jag fick en glass ;) Nu var tanken liksom så att jag skulle sova, men det är på tok för hett för det. Oh lord.



Imorgon tar vi sommarlov på riktigt!

Nalle har ett stort blått hus.

Publicerad 2011-06-08 00:45:42 i Allmänt,

Efter ett sjukt svettigt gympass med 60min på spinningcykeln och 25 min axlar/biceps så var det ruskigt skönt att ställa sig i duschen. Åt (som vanligt..) as goa mackor innan jag & Milka hojjade iväg till guldkusten för att kolla fotboll. Har även fått leta slipsar och kavajer, här är vi minsann ute i god tid höhö;) Hann med två avsnitt Entourage också men nu ska jag sova. Godnatt! ;)


Karlskrona 2010.

2011-06-07

Publicerad 2011-06-07 18:01:33 i Allmänt,

Såklart har det inte kommit upp , mitt inlägg jag skrev tidigare idag. Eller inlägg kan jag väl inte kalla det, går ju endast att skriva en rubrik när man är på mobilen. Och knappt det tydligen.

Tänkte iallafall bara säga att jag och Milka varit ute hela dagen idag, for iväg redan innan klockan elva och la oss på soltorget med frukt och fika. Kom hem för en timme sen och jag har redan fått märke på både benen och näsan av solen som stekt oss hela dagen. Det går inte annat än att njuta i detta väder. Sen att vi har två roliga dagar framför oss gör bara det hela mycket bättre ;)


23.36

Publicerad 2011-06-06 23:36:17 i Allmänt,

40 kr fattigare men en sjukt rolig dag + ett presentkort på frasses rikare. Fick nämligen lägga straffar i paus under oaff matchen, och jag vann ;)

Sen har vi grillat huur mycket mat som helst, druckit hallonsoda och ätit tårta, så jag kan ju inte klaga på detta års nationaldagsfirande.




6 juni 2011

Publicerad 2011-06-06 12:05:42 i Allmänt,

Igår var det folk här hela dagen, dom håller på göra något på våran uppfart, så jag fick göra hamburgare åt dom som jobbade, sen grillade vi till middag och åt asgod efterrätt. Sen ville Emil fota mig när jag hoppade studsmatta, men han var lite för kort så han fick inte med mitt huvud på nån bild haha! ;)

 

Tog ett tag att skriva det här inlägget för jag sitter och pratar i telefon med Julia & Ellinor, jösses ;)

I'm way too up to back down.

Publicerad 2011-06-06 11:25:12 i Allmänt,

Jag vet inte vad som tagit åt mig, jag har liksom börjat sova ovanligt mycket, för att vara jag. Men strunt samma, sova är skönt och jag får väl passa på nu dom här dryga två veckorna innan jag börjar skola igen.

Har fotbollsträning om två timmar sen åker vi till Ohtana och kollar match.


Sveriges nationaldag.



Nu fick jag just extra mycket glädjeryck ;)

En tuff brud i lyxförpackning.

Publicerad 2011-06-06 01:49:10 i Allmänt,

Jag började, som tusen gånger innan, skriva ett inlägg. Men så, när det var klart så tröck jag på delete. Jag har lärt mig att inte skriva massa på natten, för då är oftast min hjärna (som Marre skulle sagt) uppfuckad. Och man skriver vad som helst. Så det är nog bäst att låta bli. Ni kanske får ett lite vettigare inlägg imorgon istället, för nu ska jag sova.

I was born this way.

Publicerad 2011-06-05 15:50:41 i Allmänt,

häär taggad var jag idag. Men nu har det liksom blåst bort.

Men det är bara 5 dagar kvar tills det riktiga sommarlovet börjar, så jag klarar mig. Och redan på onsdag blir det skoj ;)

HAHAHA jag dör!

Publicerad 2011-06-04 20:19:37 i Allmänt,

Kan man vara mer koncentrerad?! Min min när jag fokuserar måste ju vara fulast i Sverige. Aa, jag hann stoppa bollen iallafall, det som räknas ;)

 

Sitter typ och skrattar högt för mig själv hahah. Jösses.

Lördag 4 juni 2011

Publicerad 2011-06-04 18:33:08 i Allmänt,

Jag somnade. Och det var riktigt skönt måste jag säga.

Har bara knallat omkring här hemma hela eftermiddagen, duschat, lagat middag och nu är en vitchokladkladdkaka i ugnen. Ska väl ta och fika med mig själv här när den är klar också haha. Jag älskar att vara ensam hemma. Synd bara att jag är det alldeles för sällan. Men nu piper timern så ska skynda mig och ta ut kakan. ciaao ;)

 

Sweet

Publicerad 2011-06-04 11:13:02 i Allmänt,

Middag på thai igår ;) Har kommit hem för ett tag sen, men jag har inte orkat göra nånting. Tror jag ska fortsätta med det, att göra ingenting. Kanske råkar somna i soffan, men vad gör det. Ha en bra lördag ;)


Lime och blåbär whoopies

Publicerad 2011-06-03 12:22:24 i Allmänt,

Jag var påväg till gymmet, men så började jag baka istället. Det är helt underbart att inte ha några tider att passa, man kan liksom göra det man känner för, just när man känner för det.

google.se

Visste ni at

Publicerad 2011-06-02 23:28:17 i Allmänt,

Visste ni att hela 70% kvinnor väljer choklad före sex? Att choklad var gudagott det visste vi ju redan, men såå. Haha ;)




GODNATT ;)


Var det fotboll vi spelade?

Publicerad 2011-06-02 20:14:46 i Allmänt,

Ja match hade vi då iallafall. På en as skön plan! Men resultatet, det blev hemligstämplat!


Vi kollade Unknown igår, den var asbra av det jag såg, men sen råkade jag somna lite haha.

Himlen är oskyldigt blå.

Publicerad 2011-06-01 20:46:23 i Allmänt,

Har ju inte kunnat slänga upp några bilder den senaste veckan, bara från arkivet och det är ju trist. Så nu går jag in hela tiden ;) Har ätit valnötsbrownie som jag gjort idag, två gånger redan. Det känns bra och nu är jag något mätt kan jag lova ;)

Ett evigt tjat.

Publicerad 2011-06-01 17:42:59 i Allmänt,

Det blev inte Luleå. Varför vet jag inte. Jag velade fram och tillbaka. Packade väskan (som fortfarande väntar i hallen), men sen la jag mig ute på studsmattan och läste NSD i solen. Det kändes bara som att det var här jag skulle vara idag. Även om jag väldigt gärna hade krypt ner i Johannas säng ikväll och skrattat tills jag somnat. Men aja, det får jag göra en annan gång.


Det är verkligen på gång nu.

Har hämtat fram resväskan för vägning, letat fram ett lås, passet har fått kopior, dollarna är uthämtade, foton till buss-/skolkort är fixade, bikinisar är beställda och idag sa mamma att jag även måste börja packa lite smått.
Nedräknaren står på 22 dagar, men redan om 21 dagar börjar det, då flyger jag från Umeå för att sova på Arlanda med hela gänget. Sen drar vi iväg. Med ett stopp i London innan vi sen lyfter mot San Fransisco, (var tydligen inte på mitt älskade LAX vi landar). Sen ska jag rocka loss i en månad och bli kung på engelska.



Nu ska jag äta min middag, även den utomhus.
Det är ju så härligt väder så man kan ju inte sitta inne längre.
Sen drar jag & Milka iväg på en cykeltur.

Sommar ♥

Publicerad 2011-06-01 14:03:02 i Allmänt,

Nu ska jag lägga mig på altanen och frossa med dessa.

Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra, men bussen går ju först om två timmar så det är lugnt ;)

TILLBAKA!!!

Publicerad 2011-06-01 10:23:41 i Allmänt,

Min dator ♥♥♥ den är tillbaka och nu fungerar internet här hemma också igen. Helt underbart. Jag njuter.

Imorse vaknade jag av ett sms av världens sötaste Johanna som verkar vara sällskapssjuk, jag har svårt för att ta emot men tror nästan jag måste åka till henne idag.

Nu har jag & mamma beställt kläder till mig, blev lite mer än vi tänkt men det gör inte mig något ;)
Nu ska vi övningsköra och fara och shoppa lite här i byn. Sen ska jag baka om jag hinner! Underbart med förtidssommarlov ;)

Men som min plan ser ut nu iallafall blir det nog luleå ikväll;)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela