LILL LÖRDAG.

Publicerad 2010-03-31 11:27:32 i Allmänt,

Alla vet väl att det är lill-lördag idag? och just därför passar det ju så bra att jag och Milka går på cafét. Någon annan som vill med? Julia ? :)  Ellinor är lite mer skeptisk till såna saker ;)



Vaknade efter åtta idag och jag var ovaligt snabb och sölig på samma gång. Går liksom inte att förklara. haha det var en sån där typisk morgon, man var inte tidig och snabb lr sölig och sen. Utan jag var typ precis lagom. Fast det är iofs ganska tråkigt, såna dagar glömmer man bort. Haha d måste ju vara lite action så man måste springa omkring där hemma och stressa järnet, lr ha så mycket tid över att man hinner sitta och titta lite tv. Haha dom mornarna kommer man ihåg!

Första lektionen skulle vi haft matte, men vi fick istället lyssna på facklig information. Det var faktiskt jätte intressant, så jag tog ett papper och fyllde i och nu är jag med i LO fackets ungdoms grej. tror jag det var haha.
Man kan även få gå en tre dagars kurs på sommaren, där man får stipendier för det dessutom, över 90kr i timmen. pretty awesome! för det är ju ändå intressant att lyssna på :)
Sen är det även gratis att vara med i den här ungdoms grejen, det börjar bara kosta sen när man börjar jobba efter gymnasiet om man fortfarande vill vara med. Men jag hade ändå tänkt gå med sen så :)

Nu har vi lunch i en timme till, (har redan haft 40min), orsaken till denna onödigt långa lunchen är för att vi gjorde elprov och det gick så snabbt. Det gick väl hyfsat, MArtin behövde bara hjälpa mig lite grann ;)
Sen har vi svenska och sen slutar vi efter ett :))  får se om jag orkar pallra mig till gymmet idag igen. Tänkte köra lite armar. Kan ju passa på medans alla andra fortfarande är i skolan hih.

Nu kan solen komma!

Publicerad 2010-03-30 23:54:17 i Allmänt,

Helt slut i mage/rygg och ben! Det var så skönt att vara till gymmet. Elin visade mig lite nya grejer också, lr nya för mig kanske jag ska säga. :)

När jag kom hem åt jag tomtegröt och försökte faktiskt läsa i elboken. Det gick ju verkligen bra, nej. Jag vet inte alls vad vi har prov på. Eller jo, kapitel 1-5. Men det är hur mycket som helst och Rune säger att det är ett jätte litet prov. Så jag vet inte vad jag ska plugga på.. Får väl hoppas att det vi ska kunna redan sitter från när vi har hållt på med det så det inte gör något att jag inte psykpluggat nu.

Sen har vi kollat finalen av Mästarnas mästare, hela gänget som nu tränger sig i detta hus. Haha jag kan ju säga som Berit sa åt mig, 'ja, nu har du 'bara' ett rum, det är ju verkligen hemskt att inte längre ha vindan för dig själv'. Haha. Nej jag skojar bara, Emma och Johan tar inte alls mycket plats och det är så roligt att dom äntligen kommit tillbaka!! :)


JAg har även bokat resan nu!! klockan 13.10 måndag den 12e juli flyger jag till Blekinge!! :D
Funderar på om jag ska göra en sån där lista som jag gjorde förra våren, en lista på alla ställen jag ska till? fast i sommar ska jag väl inte resa lika mycket som förra året. Men jag kan ju göra en lista på vad jag ska göra? får se om jag har tid med en sådan någon dag! :)
Och jag hoppas att ni andra också gör någon typ lista så jag får läsa lite vad ni har för er i sommar :)



Hihi nu snodde jag lite Carros idé och klistrade in en karta. Men jag tycker det var så bra!

Tränatränaträna

Publicerad 2010-03-30 19:07:16 i Allmänt,

Har varit på ledarutbildning. Sen for jag till Evert ett tag och satt där medan jag väntade på att mamma o resten skulle fara och handla.
Nu har jag ätit och kollat flygbiljetterna igen. Men måste vänta tills Emma kommer hem för mamma kan inte det där med att betala på internet hahah ;)
Så nu ska jag kila till gymmet med Elin. :)

Idaaag.

Publicerad 2010-03-30 13:21:15 i Allmänt,

 


Nu har vi haft karaktär, fick såklart en tjugo minuters rast. Och halv börjar nästa karaktärs.
Sen har vi IV om en timme. Ladda ;)

Can't wait!

Publicerad 2010-03-29 22:58:17 i Allmänt,

Idag har pappa köpt en systemkamera! :) En exakt likadan som Milka har, hihi. Canon 1000D nånting blablabla haha jag vet inte :p


Efter skolan for jag till kyrkanshus, jobbade på miniorerna men så hörde jag att juniorerna skulle ha Små stjärnorna, jag var ju bara tvungen att stanna och kolla ;) Så jag har varit där från innan tre till nästan åtta. Men det var en rolig dag. Jag har målat ett jätte fint påskägg, får se vem jag ska ge det till. Tänkte till Emil men mamma sa att han redan har två så jag får se :)

Har även kollat flygpriser och datum för min resa till Blekinge. Ska gå och fråga mamma om jag får boka nu på en gång. Jag tror inte det, för hon ligger typ i dvala. haha nej men hon sover o då är hon helt borta om jag väcker henne nu. haha fast det kanske bara är bra ? ;)
Nej, men annars gör jag det imorgon :)

Ska på ledarutbildning först och sen ska jag och Elin på gymmet. :) men nu ska jag kolla slutet på Medium sen ska jag gå och sova. puss godnatt :)


Sen får ni inte glömma att rösta på min och Milkas bild på http://norrlandsbilden.norrmejerier.se/tavlingsbidrag/the-skys-the-limit . Kom ihåg det. Det går att rösta varje dag. Och vi har redan fått över 50 röster & vi satte in den igår. Tack så mycket för er hjälp och fortsätt rösta! :)


och den här bilden tog jag på Oliver redan förra veckan o han ville att jag skulle lägga in den. så, nu har du fått det oliver :)

inte länge kvar ;)

Publicerad 2010-03-29 09:36:01 i Allmänt,

Det var ju som tusan. Steg upp halv åtta för att gå och duscha och så var jag så snabb så jag var helt klar redan innan klockan åtta med allting. Kul, då hade jag en timme på mig att sitta och inte göra något. Så började jag fundera om jag ens behöver gå till skolan till tio över nio för jag är typ klar med allt, men han brukar alltid sitta o prata i massor så jag gick iallafall, och innan lektionen ens börjat så säger han att jag inte behöver vara här. VÄRT!! :) 

Nej, nu ska jag läsa igenom alla hundratiotusen bloggar som ingen någonsin uppdaterar. :)
Haha. puss





Jag är ganska mycket sugen Milka ;)

Söndag

Publicerad 2010-03-28 23:05:19 i Allmänt,

Aa, som ni ser så har Ellinor och Julia varit i farten. Även Milka var här under kvällen.
Vi käkade shrimps och rostat bröd! mums.

Sen kollade jag Rumor has it på tv med mamma, Emma och Johan. Nu ska jag i säng på direkten för måste upp tidigt o duscha och packa skidorna och allt annat. hoja, man ska göra d kvällen innan så får man sova längre! :p

God natt :)

Elli här xD

Publicerad 2010-03-28 21:18:28 i Allmänt,

Pfffs Julia din korv jag är inte sur :P Ditt finger liknade bullens pilsnerkorv wähää ;)
Förresten...... LIVERPOOL VANN MED 3-0 IDAG!!!! WOOOOHOOO
/Elli (her sister from another mister ;)

Julia HÄR!

Publicerad 2010-03-28 21:13:19 i Allmänt,

Tjabba tjena hallo vi säger såå
Elli är en sur jävel och säger att jag har ett fint finger! :)
ha en bra dag hälsar JULIA!

Does it get any better than this?

Publicerad 2010-03-28 14:41:57 i Allmänt,

Like a chock to my heart when I saw u tonight ;)

nä jag skojar bara. Nu ska vi inte vara såna där, jag är glad idag.
varför vet jag inte, men det är ganska skönt :D haha
nu ska jag ta mig till Julia. :)



Muffinsen som jag bakade i veckan.
Men idag har jag köpt oss några biskvier istället:)

hela helgen :)

Publicerad 2010-03-28 11:41:55 i Allmänt,

Internet fungerade inte igår kväll när jag kom hem. Jag blev så sjukt stressad så d är ju knasigt. Tänk vad beroende man är egentligen?

Men jag var ute hela dagen igår. Först på morgonen for jag ut med skotern själv och testade den. Sen kom jag hem och åt frukost och fixade lite annat. Sen for jag till Milka och var där ett tag sen for vi två ut med våran gamla pärla, haha men den går grymt bra ;)
Vi ringde Johan och Elias och så när vi var ute och körde råkade vi hitta Jonatan, Pontus och Christian också. Så vi var 6 skotrar och så for vi till Kieksesvaara. Vi var bara dit och vände för vi bestämde oss för att fara o grilla i Pajala istället haha.
Milka åkte med Johan så då kunde jag ta nya skotern, den var faktiskt ganska skön att köra även om jag inte tyckte det första gången ;)
Vi körde säkert 6-7 mil igår. Så jag har träningsvärk i mina ben ;S hahah

På kvällen for vi ett helt gäng till Adam och spelade spel och kollade film. Det var kul som vanligt :)


Nu ska jag till konsum med mamma. Ha en skön söndag.




morgon :)

Publicerad 2010-03-27 10:03:08 i Allmänt,

Hade en super rolig kväll igår med allihopa. Lite hyper som vanligt men iaf ;)
Nu ska jag ut och testa skotern för första gången!

FREDAG som vi alla älskar !!!

Publicerad 2010-03-26 09:20:16 i Allmänt,

Nu har jag gjort en liten kom ihåg lista. Jag tänkte att om jag skriver det på ett papper, så lägger jag det i jackfickan och sen tar jag aldrig fram den. Men här på bloggen gå jag ju in flera gånger om dagen, så då kommer jag ju se det hela tiden och kanske sätta fart och jobba istället för att skriva här.

Nu har vi data och jag har just gjort klart ett arbete, ska redovisa det den 16 april.
Nu ska jag ta och kolla facebook och sen slutar vi nog :) 


mums!

Publicerad 2010-03-25 21:57:15 i Allmänt,

Nu har jag bakat en kladdkaka här hos Julia åt henne, Ellinor o Milka. Men inte var den godkänd inte ;(
Jag tänkte att jag kunde receptet utantill men tydligen blev det lite fel ;) hahah
Men jag tyckte minsann om den!    och dom också, hoppas jag iallafall ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Publicerad 2010-03-25 19:43:36 i Allmänt,




Julia och Ellinor kan det där med bollar ;)
Var där i en timme, d var lite kallt om tårna ännu. Men det var LÄTT värt att frysa lite för att få springa där.
Jag tror inte det är många som förstår hur mycket jag älskar fotboll.
Det är som att få ur sig all ilska och kärlek på samma gång när man spelar.
Haha
Det går inte att förklara. men det är underbart. 
Och det är alltid samma känsla varje vår när man får gå på planen, efter att ha varit en vinter inne i sporthallen med innebandyn.
Det här är bäst! ♥


 

 

Nu ska jag skynda mig till Julia. Milka kom dit! ;)

HIHIH

Publicerad 2010-03-25 16:23:03 i Allmänt,

 

Hittade en lite äldre bild om man säger så. Haha. måste vara i typ september 2007. När jag hade vart i Bulgarien. Lika satsa på en sån bränna i sommar också ;)

FINALLY!!

Publicerad 2010-03-25 14:24:09 i Allmänt,

Nu är fotbollsplanen upplogad. Jag, Ellinor och Julia är på vääääg!

På dirre efter skolan ska jag hem och äta sen blir det FOTBOLL med dom goa tjejerna! :D



skulle bara säga det. haha nu ska vi gå på svenska en timme. wihooo





Polis polis potatisgris.

Publicerad 2010-03-24 23:21:59 i Allmänt,



Idag har jag som sagt jobbat. Det var inte så mycket att göra, d flesta for ut och sålde kakor till sin resa o jag blev kvar och spelade Labytinth med två stycken.
Sen övningskörde jag till och från Irene, vi var in och fikade en sväng.
Jag hade inget legg med men jag tänkte att vem tusan blir stoppad i pajala. Men så far jag hem och byter kläder och sen körde vi till byn, jag som oroade mig för hur jag skulle svänga in på café parkeringen, satt och tjatade på mamma att säga vad jag skulle göra. Så sa hon att jag har ett annat problem, haha så vinkade polisen in mig just vid cafét så det var bara att stanna, vare sig jag kunde lr inte.
Haha!
Alf kom fram till bilen och sen när han såg att d var jag som körde så började han prata om det istället för att vara som en läskig polis ;) haha. Sen fick jag blåsa och jag såg Milka & Julia sitta i fönstret på fiket och kolla ut o skratta åt mig. haaha dom förstod nog hur nervös jag var ;)
när jag blåst klart stod det NEG så d var ju ingen fara, men jag var ändå helt skakis under tiden vi fikade ;)

Nu ska jag gå och sova. Natti :)

Grattis Anders!

Publicerad 2010-03-24 15:51:30 i Allmänt,

Efter lunch idag var vi i rian på någon 'Första hjälpen-kurs', vi fick lära oss heimlich manöver, huvudstupa-sidoläge, hjärtkompression och konstgjord andning, om köld- och brännskador, hur man gör vid en skoterolycka och kolla någon film.
Nog för att vi har haft om allt det där förut men det var ganska intressant iallafall. :)


Nu jobbar jag på ungdomsgruppen, slutar halv sex sen får jag se om jag ska ut en sväng och testa skotern, det får inte hinna bli mörkt!! Annars vet jag inte vad jag ska syssla med ikväll, någon som har något förslag? :)

En i familjen!

Publicerad 2010-03-23 22:23:30 i Allmänt,

Skotern är här! MUMS på den! haha ;)

Åh vad jag älskar Desperate Housewives!
Har kollat det och nu sitter jag och kollar på Cougar Town.

Men den slutar nog alldeles strax då ska jag gå och sova på direkten, så sjukt trött :)

Godnatt allihopa. :)

diamonds are a girls best friend

Publicerad 2010-03-23 18:33:40 i Allmänt,

Glömde förresten skriva att jag bakade cupcakes igår. Dom blev ruskigt goda, två med chokladbitar i, två med banan i och två med Ahlgrensbilar i och sen blev det fyra små vanliga muffins m daimkulor och jordgubbs strössel!

Och idag har pappa farit för att byta skoter. Jag längtar tills han kommer hem,! ;)
Han är så snäll min pappa, tänk att han bytte skoter för att jag också skulle kunna köra:)
Den andra var så stor o klumpig så jag kunde inte, då skulle jag kört sönder den haha. Men den här är lite kortare tror jag, han sa då att den är lättare att köra. En Ski-doo MXZ 600, sdi -08. Killarna sa att den kommer gå sönder för att d var den första modellen av hp lr vad det nu var, men vi får väl se. Vi kör så lugnt så den ska nog klara sig ;)
Den var snygg iallafall, det är huvudsaken för mig. haha ofta jag bryr mig om den är snabb, jag o Milka kör ändå så försiktigt ;-)

OCH nu är det så här att jag vill åka till Kalifornien. D visste ni inte va?
Ska visa mamma lite priser, hon kommer aldrig låta mig. hon höll på svimma när jag sa vad det kostade ;(
Men d är ju faktiskt skola, d är väl bra ju? ;)


Late update

Publicerad 2010-03-23 18:11:26 i Allmänt,

Sitter på NKn just nu, jag och Martin har jobbat jätte duktigt och är klara med alla frågor nu!
Nu ska vi kolla någon film om en näringsfattig sjö. (y) ;s 



 

 

Skrev inlägget tidigare imorse men d funkade inte att lägga upp det med mobilen.

Efter iv.n for jag hem och hämtade pengar sen knallade jag och Elin och åt på frasses. Så sjukt gott att fetta sig ibland. ;)
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, Desperate Housewives idag iallafall!!! :) ciaao

22 mars, fem dagar kvar:)

Publicerad 2010-03-22 23:17:31 i Allmänt,

Iag har jag;
Slutat redan innan två
Varit m. Emil
Varit hos Ellinor och Julia
:)

Tänkte säga att det är innebandy imorgon, men d är det inte alls för det är slut för säsongen:( vad tusan ska jag träna nu tills snön försvinner?
Men, imorgon ska jag iaf vara med Elinpelin :)








nu, godnatt!!              så rolig var jag idag..

I thought I never find .. :)

Publicerad 2010-03-21 20:19:36 i Allmänt,

Jag har varit inne hela dagen?! ;o förutom en kort sväng när jag var till konsum, men då åkte vi bil så d räknas inte. hahaa.

Nu ska mamma och Emil ha datorn för dom ska skypa med Emma och Johan.
Jag får väl ta och titta ännu lite mer tv, som jag gjort hela dagen.. :p

Skriv sms till mig är ni snälla. Jag har tråkigt. :)


The sky's the limit

Publicerad 2010-03-21 12:49:00 i Allmänt,


Jag saknar min underbara unge!
Ibland skulle det vara så mycket enklare att vara liten ♥

Kvällen var så sjukt rolig. Jag och Elin hade en egen liten dansföreställning också. Men resten av natten är en hemlis:)
Nu sitter jag här ensam hemma, dom andra är på skidtävling i saivo.
Vad ska jag göra? :(
Vaknade klockan åtta helt pigg men somnade igen vid halv nio sen steg jag upp tjugo i tio:)
kommer ju vara helt slut ikväll, jag kom hem först efter fyra imorse.

Brylé blev brownie

Publicerad 2010-03-20 13:20:28 i Allmänt,

Godmorgon godmorgon.
Har stigit upp kring halv tio, har kollat barnprogram m Emil medans jag väntade på tvn, sen duschat och ätit.
Jag har också hunnit måla mina tånaglar rosa. Hahah! intressant!

Nu ska jag gå ner, får se om jag orkar baka. Jag är inte riktigt sugen på det, men det skulle vara gott. Annars får det bli imorgon! :)

halv åtta hos Milka ;)

Publicerad 2010-03-19 19:26:39 i Allmänt,

Fredagsmys, igen! så snabbt det går. Nio dagar till skola, sen är det lov igen. Det är ju sjukt! :)

har inte hänt så speciellt mycket intressant idag. Förrutom att det var skit kul på ivn, men d är det ju förstås alltid så det var ju inget nytt ;) haha
Nu ska jag till Milka, vi ska kolla film. I massor. och då menar jag, MASSOR! haha
Puss lär ju inte orka skriva när jag kommer hem inatt, ;)

Här var d brynt och haiset heiskilät.

Publicerad 2010-03-18 22:36:24 i Allmänt,

Hade en lugn dag i skolan idag igen. Ingen svenska sista timmen så slutade redan klockan två.
Sen har jag varit med Elin under kvällen. Vi var på innebandy 'möte' klockan åtta. Vi var bara fem stycken så det blev inte så mycket prat, vi kom fram till två valbara datum för avslutning iallafall. Sen får alla säga vad som passar dom bäst:)

Mamma har varit på den där zumba grejen, verkar ju som att alla pajalas damer varit på det. Nästa gång vill jag också!!

Och sen har jag funderat på att göra en tatuering. haha mamma var väl inte så pepp på att jag skulle det men om jag gör något sånt där som jag vet att jag inte kommer ångra mig sen så kanske jag får göra:)
Jag som är döskraj för nålar, vilket skämt att jag ska våga göra en tatuering. Men jag tror att jag törs mer nu än vad jag kommer göra senare. men jag skulle svimamt om jag skulle göra en.  Aja, får väl bita i läppen och hålla någon i handen. Det kan ju inte göra såå ont när så många gör det.
Jag vill ha en text på latin, på vristen, som Emma har. Fast jag vet inte ännu vilken text jag vill ha.
Sen när jag bestämt mig måste jag bara övertala mamma. Och det är ingen typ 'jag älskar **' utan jag vet att jag inte kommer ångra mig :)
Just nu har jag typ tre alternativ. Jag hittade fler men dom var så långa så det vill jag nog inte ha.

Per aspera ad astra -- "Till stjärnorna genom svårigheter"
Dum spiro, spero -- "Så länge jag andas, hoppas jag" 
Hic et nunc--"Här och nu"
vad säger ni? skulle d vara fint? :)

sugarbroooeg.

Publicerad 2010-03-17 22:49:41 i Allmänt,

fråga mig inte vars jag fick rubriken ifrån hahah.


Har just skrivit klart uppsatsen, mamma måste läsa den imorgon och kolla om den duger. Jag suger på att skriva.
Ska renskriva den i skolan bara sen kan jag inte bestämma mig om jag ska skriva ut den lr skicka in den på mailen.. ilandsproblem.

Var och fikade med Milka. Det var mysigt som vanligt. Nu ska jag sova i min underbara säng. Visst är det konstigt? hur kan jag ha fått den allra skönaste sängen i hela världen? vilken tur jag har! :)




nej Sussi jag kommer inte :(    

:)

Publicerad 2010-03-17 18:25:10 i Allmänt,

Vi hade en lektion idag. Matte i fyrtio minuter. Sen skulle vi väl egentligen ha haft två karaktärs, men vi fick istället gå till sporthallen och titta innebandy turneringen. :)  gick och åt med killarna och sen gick vi hem redan halv tolv. Jag tpackade bara ihop målvaktskläderna och gick tillbaka till sporthallen så fick Milka låna den. Så stod hon två matcher, en vann dom och en spelade dom lika. Kanske värsta talangen? ;) haha

Har skrivit lite på svenska uppsatsen när jag kommit hem. Har även läst i körkortsboken lite.
Nu om en halvtimme ska jag och Milka till café Nová, sen när hon går på basketen vet jag inte vad jag ska hitta på. :) puss



!!

Publicerad 2010-03-17 17:59:54 i Allmänt,

Jag måste ju bara säga att jag tycker dom här är ruskigt modiga. Åka ner för en sån där backe och dessutom vara blind?! Dom lyssnar på personen framför så dom hittar. Grymt häftigt!



 

16 Mars 2010

Publicerad 2010-03-16 22:42:06 i Allmänt,

Ledarutbildningen var rolig, som vanligt. Det går inte att förklara för er andra som inte gått där men det är bara så sjukt kul, haha Amanda håller inte med mig men men ;p

Sen skulle Emil på skidträning, så då tänkte jag passa på att följa m så hinner jag åka runt spåret medans, men träningen var från sju år och jag tror inte d var någon där som var yngre än tio, tolv kanske tom. Så jag och Emil åkte upp för första backen och sen vände vi och for ner. Låter kanske kort, men det tog sin lilla tid:) och jag hann förfrysa mina fingrar typ:p men sånt är livet. hah

Hann köra en sväng också, när mamma hämtade mig från kyrkanshus. :) (y)

Kollade Desperate Housewives men jag var så sjukt trött så jag somnade i sista reklamen, måste kolla slutet någon annan dag. Nu ska jag gå och sova. Natti :)

..

Publicerad 2010-03-16 11:29:01 i Allmänt,

Yeeey vad skoj vi har. Har haft matte en timme, sen naturkunskap 80 min och nu data. Det kan ju inte bli värre..
Sen har vi två karaktär sen slutar det bra iallafall med innebandy på ivn. :)
Har ledarutbildning idag och sen efter det ska den där Elin ta sig i örat och pallra sig till mig! ;) haha när hon kommer hem från luleå:)
Desperate Housewives idag också. Nice nice. Det blir en bra dag!


Sommaren 2006

Publicerad 2010-03-15 22:52:40 i Allmänt,

Sommaren 2006 är den här bilden tagen.
Nu till sommaren blir det fyra år sedan jag träffade Milka.
Vi träffades redan i december 2005 men från den här sommaren har vi varit med varandra konstant.  
 ♥ :D




orka vara så seriös nu, :D   har varit och jobbat, sen kom jag hem och åt och sen kom Evert så då drog vi till Atle på stört! vi kollade (läs, jag) sista avsnittet av Familjen annorlunda. det är slut nu. :(

Sen vet jag inte vad vi pysslade med men var där i nästan tre timmar iallafall. Nu ska jag äta kvällsfika och sen gå och sova:)
natti.

Remember me

Publicerad 2010-03-15 21:14:49 i Allmänt,




Åhh! Caroline har varit på den här bion i fredags i Luleå. Det betyder ju att den kommer hit först till typ sommaren. Någon som vill fixa den till mig så jag får kolla den innan? ;)

Tack ni är så snälla pojkar ;)

Publicerad 2010-03-15 15:04:19 i Allmänt,

Sådär, nu har jag fixat lite här på datorn. Har slutat klockan två idag.
Eller egentligen skulle vi väl börja med svenska uppsatsen men jag orkar verkligen inte det.
Annars är det roligt i skolan men jag tycker fan att man ska förbjuda läxor!!


Igår hann jag vara ut och övningsköra en sväng på morgonen, sen klockan ett for ju som sagt jag och Milka o pappa till Svanstein Ski. Vi kom hem därifrån kanske fem. Duschade och åt pizza, sen promenerade jag till kiosken och var där med Elin i två timmar. Tiden går ruskigt snabbt när man har roligt, tur för henne då att jobbet går snabbt ;) men mindre tur för mig att de sista timmarna på lovet gick åt att sitta där. Nej haha jag skojade bara, det var roligt! :)
Sen var jag ut med Andreas i kanske en timme också. Och när jag kom hem sen, då var jag helt död. Bara fixade mig och flög upp i sängen. Sov som en stock och imorse var jag pigg som jag vet inte vad:)

Nä, nu ska jag promenera till kyrkanshus, börjar jobba om 25 min. Puss

.

Publicerad 2010-03-14 17:37:20 i Allmänt,

Haha det är så svårt att svara på kommentarer när ni inte har några bloggar ;p

Jennifer, det skulle vara skit skoj. Vi var på laserdome förra våren när vi var där på klassresa.
Och beachvolley låter ju jätte roligt. Och kolla Frölunda, d är ju grymt ;) vi är såå glada här nu när Luleå har åkt ut. haha! :D

Emma, det kan vi absolut, om du törs, för jag och Milka är grymma ;)




DU ÄR EN FEGIS!!! JAG VISSTE DET! :D

Kung, kung, kung i backen ;)

Publicerad 2010-03-14 17:32:52 i Allmänt,

Inte för att skryta men jag och Milka är ju bara för grymma ;) haha
lr hon är ju det men jag, haha, första backen vi åkte i så kom det världens stup, jag höll ju på pissa ner mig. haha så kom det en man med sin typ 5 åriga flicka och fick visa mig hur jag kunde åka. Haha han bara 'Lisa lärde sig det här igår'. Lite pinsamt det var när dom sedan bara svischade förbi mig ;)
Men sen så sa Milka lite vad jag skulle tänka på och då blev vi kungarna i backen ;)
Vi var bara där i drygt två timmar, men det räckte för det var ganska kallt.

vi tog lite bilder också, här ser vi Milka flyga fram.
Sen ritade Milka av mig på andra bilden ;)


9 oktober

Publicerad 2010-03-14 10:36:50 i Allmänt,

Henrik Zetterberg
Annika Sörenstam
John Lennon
Sharon Osbourne


Dom är födda samma dag som mig, Emilia, Sandra och Dennis. Haha.
Jag kollar jätte ofta på birthday.se men jag har inte riktigt läst om saker som hände samma datum, bara kollat dagar och sånt. :p

6000 days

Publicerad 2010-03-14 10:30:32 i Allmänt,

Idag fyller jag och Emilia 6000 dagar. Grattis på oss. Haha.
Tänk om man skulle fira alla gånger man fyller 'Xantal tusen dagar' också, man skulle ju få två födelsedagar vartannat år typ.
HAah, men jag ska fira mig själv med att åka till Pullinki idag. Det blir en suverän 6000dagars dag för mig;) med bästaste Milka.

Hoppas ni får en trevlig dag ni också . Haha jag har redan skit roligt ;) puss

zzZz

Publicerad 2010-03-14 01:11:39 i Allmänt,

Sitter här, håller på att somna men ändå håller jag mig vaken.
Orsaken till det är att jag började kolla Criminal Minds på tv och det är så spännande!
Ellinor kom förbi och var här i en timme nyss, vi började kolla Sverige-Norge i kälkhockey, Paralympics. Hoja vad vi är hemska, satt och skrattade :( men det såg så roligt ut så vad skulle vi göra? Sverige förlorade iallafall på straffar. värt. Men det var en 16 årig kille med och han satte sin straff i sin OS debut. Lite status. :p

Nej, nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och byta om. Ssen får vi se vad som händer.
Godnatt

Det är fint att peka.

Publicerad 2010-03-13 18:10:19 i Allmänt,

Förlust med 2-5. Men vi var så, ursäkta, jävla, bra!
Sista matchen och vi spelade på som ånglok! gud, ni missade verkligen något om ni inte var där.
Hanna måste varit bäst på plan, hon kämpade som en jag vet inte vad.
Nu ska vi återhämta oss efter den här tuffa säsongen och samla krafter till hösten.
Då börjar vi på kula ett igen med många nya yngre spelare och vi förflyttar oss ner till division tre.
Bara vi får ihop ett lag. :) 

Nu ska jag ta en dusch och sen äta lax och potatis. Mums vad gott.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, Elin är så förkyld så får se om hon orkar hitta på något. Jag ska ha mysigt iallafall, vem d än blir med. HAha milka ;)






Jag vill till Göteborg. Någon som vill följa med mig?!!

Önska oss lycka till!

Publicerad 2010-03-13 10:04:50 i Allmänt,

Rise and shine everyone!

Ligger i soffan och kollar laget.se, läste just vårat referat från Bodens match. Kul att dom skrev så mycket och att dom berömmer så många. Haha speciellt Amanda, hon var värd det. Hon gjorde sina första två mål för säsongen, alltså första mål i hela hennes innebandy karriär i en serie ;) Och hon blev ju så glad själv så det är roligt att se. :)
Någon som har Haparandabladet?, köpte inte den i tisdags då det stod om matchen, jag hörde att Ellinor fått god kritik, och jag vill ju läsa, gör alltid det!! hittar inte det på internet. :(

Idag är det som sagt sista matchen för säsongen. Vi lär få det tufft mot serieledarna men vi ska pressa d sista ur oss!
Nu ska jag ladda upp med en bra frukost. haha om jag orkar fixa mig något.
Sen ska jag till sporthallen just innan ett. Be there! puss


SMÖRLÅDA

Publicerad 2010-03-12 18:41:42 i Allmänt,

Har vaknat redan klockan kvart över åtta idag. Dammsög rummet och bytte lakan.
Sen kom Maria förbi, hon var hit upp och hämta lite möbler. Hon har fått sin lägenhet nu.
Hoppas vi åker och hälsar på henne i sommar. :)

Sen har jag varit och handlat, varit till Ellinor en sväng. Hem och lagat mat och ätit tacos.
Nu håller mamma på att platta mitt hår, sen ska jag draaa till Ellinor.
Puss

Use somebody

Publicerad 2010-03-12 18:30:07 i Allmänt,

I hope it's gonna make you notice
I hope it's gonna make you notice

Someone like me..



I'd live for your smile, and die for your kiss.

Hejdå

Publicerad 2010-03-12 18:20:04 i Allmänt,

Idag har Sussi åkt hem :(   det gick så sjukt snabbt när hon var här, d är nästan läskigt.




Hoppas vi ses nästa helg! ♥
 

igår (:

Publicerad 2010-03-12 11:27:49 i Allmänt,






Vi lagade middag, kyckling m cocosmjölk och yellow curry, och ris.
Och efter det blev det pannacotta m frysta bär och kanderade mandlar.
Skoter tidigare under dagen och sedan avslutade vi med Boy A och Criminal Minds.

imorgon

Publicerad 2010-03-11 23:06:41 i Allmänt,

Vilken dag!   Helt slut efter timmar ute och sedan lagat mat och efterrätt, haha slitet. Somnar snart sittandes.
Godnatt! ♥

Langsammer, bitte!

Publicerad 2010-03-11 00:24:54 i Allmänt,

Nej nu ska jag gå och sova, Sussi sitter här bredvid och väntar i min säng. Jag har redan vart jätte duktig och fixat förra inlägget. Imorgon ska vi ut med skotern så nu hoppas vi på SOL! och inget annat!

God natt (:

Mars 2010

Publicerad 2010-03-11 00:20:03 i Allmänt,

I söndags var vi i Boden och spelade innebandy. Amanda så gullig så!



 
Det här vita linnet ville jag ha men det fanns bara i konstiga storlekar. :(
Men den svarta koftan och bältet köpte jag :)



Vår goda mat. haha nu vill jag inte äta ute på ett tag kan jag ju säga:)



Milkshake (y)



Julias klocka och ringar :)



Min klocka ♥

 





Vi köpte brillor, hon till sina proffsiga slalomstunder och jag till mina skoterturer i alperna ;)

we're going to fight

Publicerad 2010-03-09 23:09:50 i Allmänt,

Whenever u feel like we're growing apart, just lets go back to the start.
When it get's tuff, gotta fight some more. Quit is out of the question.
If it's worth having i'm sure it's fighting for.



I'm only human and that's my saving grace

Publicerad 2010-03-09 23:00:47 i Allmänt,

jag har inte så mycket att säga idag.
Ska fatta mig kort och sen skynda ner och kolla lite tv. 

Vaknade halv tio idag igen. Packade väskan och hämtade Milka. Så for vi ut med skotern och var ute i över tre timmar. Det var så sjukt skönt väder så vi satt i en grillstuga i evigheter och bara pratade och solade. Skönt! (y)
Sen hade vi sjukt roligt på datorn också, vi kollade ett avsnitt från Outsiders om unga mammor. Och en tjej var ju bara för härlig, hon var så sjukt cool så man blir ju helt avundsjuk.
Så for vi ut med skotern igen, var en sväng till kiosken och pratade med Elin pelin:)


imorgon tar jag, Julia och Milka bussen till luleå, sen när jag kommer hem har Sussi kommit hit ;) haha God natt

I remember you

Publicerad 2010-03-08 17:34:06 i Allmänt,

Jag for ut en sväng och åkte skidor. Men d var verkligen en snabbis. For ner vid stranden och åkte till hockeyplanen, runt den och sen tillbaka. Men det var så sjukt tungt att åka tillbaka. fyfan säger jag. Det blåste så jag trodde jag skulle flyga baklänges. ;o   Det måste vart därför d gick så snabbt när jag for till planen ;)

Sen promenerade jag till fammo och farfar och åt lite lunch och satt där ett tag. När jag kom hem tog jag en dusch och for nästan på en gång till Ellinor. Julia och Jenni var också där och sen kom Milka.
Har just kommit hem för att äta och nu ska jag tillbaka dit en sväng igen.

Ikväll blire nog BIIIOOO :)

tjolahopp.






drygt ett år sedan men det känns som igår och det ser ut att vara för typ hundra år sedan. ;D

Middags time ;)

Publicerad 2010-03-06 18:37:41 i Allmänt,


 okej jag har inte så bra kamera men lite iaf ;) haha


 

 



Jag sa ju att vi lärde oss slåss igår ;)


 

Vi har varit ute och skört skoter i tre timmar. Vi hann med att fastna två gånger, fika och köra runt hela pajala. haha! tack Jonatan för hjälpen, och den andra gubben också. haha

Sen har vi bastat, gudars så skönt det var. och nu ska vi ner och äta. Sen medans jag kollade 16 and pregnant bakade Milka en kladdkaka. Haha hon hittar ju fan bättre än jag här ;D

-7 grader och sol. kan d bli bättre?

Publicerad 2010-03-06 11:07:49 i Allmänt,

GODAGENS! :D

Det var så sjukt härligt att vakna imorse när jag såg solen lysa där ute. Mums! jag ville bara hoppa upp ur sängen och fara ut och göra något.
Har stigit upp klockan halv tio redan men ändå är jag klar först nu. haha, har klätt på mig, ätit frukost, gjort varm choklad, packat väskan och massa. Nu väntar jag bara på att Milka ska komma. Sen ska vi ut med skotern, och så måste vi åka skidor också. Vi tar m dom i kälken ;)

Ha en skön dag. och stig upp nu alla era jädrans slöfockar och gå ut!!! det är ju underbart väder.
Nä, nu ska jag gå och starta skotern så den hinner bli varm tills milski kommer ;) puss

an angel walking the planet

Publicerad 2010-03-04 00:20:58 i Allmänt,

Har haft en super skön kväll. Kollat på massa gamla bilder m Elin sen har vi kikat film igen, Bröllops fotografen.
Njaa inte så värst bra, men sen såg man ju typ bara halva filmen också, Jocke är såå bra på att bränna filmer haha skoja.

God natt med er alla:)

tiptop .. .

Publicerad 2010-03-03 18:32:48 i Allmänt,

D är ju synd själv att man ser så hemsk ut på alla bilder med dessa, så ni får den här. Här kanske jag inte ser såå överdrivet glad ut. Även om Chris Abbott och Thomas Raffl är dom bästa ;)






 

Sen en bild från förra veckan när vi kollade Beck hos skogsJocke hela gänget.
Och en bild Elin tog m min mobil på bilden Ellinor fotat, på mitt öga ;)

Jag mår toppen! ;)

Publicerad 2010-03-03 14:27:35 i Allmänt,

Onsdag och det betyder att vi slutar redan kvart över ett!! :D  så skönt! mitt i veckan och man är som tröttast och så har vi jätte lätt dag. Perfa lr vad säger ni?



Har suttit och läst fempaglid.blogg.se och det tog ett tag att gå igenom hela från november. Fast sen kollade jag bara på bilderna för d var så jobbigt att läsa. Haha.
Nu ska jag ner och hänga tvätt, sen ska jag nog fixa mig lite mat. lr något mellanmål då, same shit, different name. ;)


Sen är det ju jätte fint väder idag, om det inte skulle blåsa. haha, men vi får hoppas att det slutar till helgen så jag och Milka kan åka ut på skoter-utflykt, vårt mål är ju kiruna till våren, right Milka?;) så vi måste ju öva lite. hahah
Någon som är sugen att hänga på?


(min rubrik, jaa, d stämmer väl. Ganska skönt m lite ljusare dagar än igår, kan inte bli mycket värre än då. Sen ska jag käka chokladfondué idag, toppen d också, har slutat tidigt, och lyckats fixa in bilderna från mobilen till datorn!! och allmänt glad;) )

Så ni får lite bilder senare. Nu ska jag fika, over and out ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela