Var bara tvungen,

Publicerad 2012-02-28 14:15:12 i Allmänt,

(Bild från http://ssofialarsson.blogg.se/ )

för att retas lite till alla som läser när dem är hungriga och känner ett enormt sug efter choklad.

Ungefär som jag alltså haha.


Frukost och lunch dag 2 har gått bra, nu tänkte jag ta och baka ett bröd som jag kan äta till middag. Spännande, för jag har en tendens att alltid misslyckas med bröd.


Sometimes you get lost

Publicerad 2012-02-27 22:46:06 i Allmänt,

Jag klarade det, dag 1! Nästan lite så jag hoppades på att vara totalt slut så jag kunde trösta mig själv och säga att det här med diet inte är för mig och sedan äta som vanligt imorgon igen hihi ;) men jag ska iallafall testa en dag till, kanske bryter ihop sen när jag inte får i mig mitt socker haha.

Jag hittade en blogg! Flyga till NY, vara på fashion week, bo i Sydney, flyga hit och flyga dit, fika här och fika där, möte nu och möte då.
Åh jag tror jag vill resa.



Jo att, hade ni tänkt komma och lysa upp min dag snart eller? ;)

Du kan!

Publicerad 2012-02-27 14:55:26 i Allmänt,

Eller Dukan Dieten som den heter efter den franske dietisten Pierre Dukan, men jag tycker det låter mer peppande om man tänker 'Du kan!' som i att alla klarar av denna diet haha.

Bara som ett test så har jag börjat med detta idag, men jag är lite skeptisk till att det är något för mig då de endast rekommenderar 20 mins promenad/dag när du går på denna diet. Kan bli tugnt att endast klara sig på proteiner när jag har betydligt mer träning än så per dag.

Frukost: Halv burk kesella (0.3 fett)%, en kokt äggvita, 2 skivor ost (17%fett)
Lunch: Lax och torsk + fetaost.

Det bästa med dieten kan jag säga så här efter en halvdag är att man får äta så mycket man vill av det som är tillåtet, du behöver alltså aldrig gå hungrig! Däremot ska du egentligen inte äta mejeriprodukter med mer än 5% fetthalt, men ngn ostskiva/dag skadar inte. O fetaosten är mellan 15-60% men jag o Evert konstaterade att det nog inte kan skada haha.

Blir spännande att se hur jag orkar ikväll, annars äter jag vanligt redan imorgon igen.


Under reparation.

Publicerad 2012-02-22 13:59:43 i Allmänt,

Bloggen ser förfärlig ut just nu men jag kan inte göra så mycket åt det. Ska fundera lite hur jag vill ha det. Sen är ju nästa fråga hur jag ska få det som jag vill ha det haha.

Hittade massa receptböcker på bokrean idag, och så råkade jag beställa hem en Haglöfsmössa också hihi! Nu ska jag göra mig i ordning för om 45 min börjar mitt nattskift, spännande.



Body Combat

Publicerad 2012-02-21 22:45:18 i Allmänt,

Om man går igenom senaste inläggen kan man tro att det enda jag gör är att äta, nog för att det ligger väldigt mycket sanning i det, fast, jag tränar ju också haha!
Idag testade vi på Body Combat, riktigt svettigt!

Bara så att ni vet

Publicerad 2012-02-20 23:07:57 i Allmänt,

Det är ju liksom ingen idé att fira någons födelsedag utan tårta, det är heller inte värt att det finns en fettisdag om man inte tänker äta semlor. Så nu vet ni det! Haha


Tillfälligt slut

Publicerad 2012-02-19 13:11:29 i Allmänt,

Jag har ätit som en häst senaste veckan, och som grädde på moset blev det både vaniljpannacotta och lakritskladdkaka till efterrätt igår. Snacka om livet.




Bakpyssel



Ville bara säga Tack.

Publicerad 2012-02-18 14:55:41 i Allmänt,

Åh jag blir lika glad varje gång jag hör någon säga att kakorna blivit bra efter att ha följt recepten i min bok. Det liksom värmer. Tack alla fantastiska för att ni stöttat mig och köpt böckerna. 50st och det var slut efter en vecka. Jag blir så glad.

Nu tänkte jag fortsätta leva bland mina rosa moln och ta tag i min lördag.


Underbara fredag

Publicerad 2012-02-17 17:58:29 i Allmänt,

Jag måste säga att jag älskar mat, och godsaker, men straffet när man äter för mycket, för snabbt, matkoma, är inte något att hänga i granen. Känns inte bra att fotbollen börjar om 30 min heller. Gah.

Är det förresten någon annan än mig som automatiskt har fått nya timeline på facebook för att hinna 'fixa' innan den tydligen kommer ändras för alla den 24e februari?! Jag vill inte. Jag gillar inte.



Ååååååh, Pajala! (foto: EH)

Skavanker

Publicerad 2012-02-16 22:19:25 i Allmänt,

Ingen är vi perfekt, inte heller min tårta. Men måste säga att jag blev positivt överraskad när jag smakade på den. + att Elin har middag för resten av veckan, så det var ju bra!

It's my life and it's now or never

Publicerad 2012-02-13 14:45:28 i Allmänt,

Biter mig i läppen för att inte tjuta, det liksom fylls av massa glädje i hela kroppen och jag har haft energi som aldrig förr de senaste veckorna. Får man verkligen vara så här full på livet?

Och så kommer jag hem och all dagens post var till mig, hur spännande är det inte att få riktig post i brevlådan?? Och så hade jag fått post av min andra hälft i Halmstad. Är hon inte för go så säg!
Plus att jag just fick ett sms med en kod så jag får hämta ut en gratis LOKA Hallon Persika, Tack Facebook!

 

GI minus ost

Publicerad 2012-02-12 15:30:31 i Allmänt,

Skidor är verkligen inget för mig, kanske om jag vet att jag får sätta mig ned och grilla korv och dricka varmchoklad när jag kommer fram, men inte som ett träningspass. Jag måste lära mig att hitta ett lagom tempo för nu åker jag järnet och så orkar jag bara några hundra meter. Tog mig iallafall fram 3 (haha..) km i det underbara vädret!
Sen var det tänkt att vi skulle på kettlebell men det får bli nästa söndag. Nu tänkte jag faktiskt ta och slappa resten av dagen. Underbara söndag.


Kanske råkar göra något galet, vem vet? ;)


When the stars go blue

Publicerad 2012-02-11 23:32:29 i Allmänt,

Vi vann 2-3 borta mot STIL. Vilket innebar hela 6p och förhoppningsvis nog med poäng för vinst i utv.serien.

Jag har insett att i princip det enda jag kan göra med bollen är att springa med den, men dagar som denna räcker det när man har ett grymt lag som sköter allt annat, och en blockerande vägg i målet.

 

Nu tänkte jag mysa själv framför tvn tills jag slocknar, åh underbara helg.

 

We made it, I made it.

Publicerad 2012-02-08 19:12:48 i Allmänt,

Jag är i Johannas lägenhet! Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv, inte för att jag tvekade på att jag skulle ta mig hit. Men för att vara första gången att köra i stan (Happis och Kalix räknas inte) så tycker jag att jag skötte mig alldeles utmärkt ;)




Jag tror jag vet vad jag ska beställa hem från USA med Andreas..

Right here

Publicerad 2012-02-07 18:09:15 i Allmänt,

Nu har jag kollat alla bloggar 725 gånger om. Facebook har inget intressant att säga mig och ingen musik duger idag. Nu vill jag att bilen ska komma hem så jag hinner fara och hämta lite grejer innan träningen. Jag är så rastlös.



Update : Bilen kom just. Vilken timing!

Kroppskontroll, rytmkänsla och ledartyp.

Publicerad 2012-02-06 22:10:58 i Allmänt,

 

Återhämtning efter gympapasset. Det är verkligen något jag behöver, och att vi varvar ned i slutet av passet är guldvärt, jag hinner alltid fundera så mycket under timmen och jag blir alltid på så bra humör.


 

Bilder.

Publicerad 2012-02-06 18:09:16 i Allmänt,


Jenna hade gjort ett arbete om Sverige i skolan. A+. Hoppas det var jag som lärt henne något ;)

Har du ikke dusjet?

Publicerad 2012-02-05 23:04:46 i Allmänt,

Tur att någon gör inlägg på min blogg när jag själv inte har tid. Haha.

Har tittat Kill Buljo för tredje gången, med Evert och Ellinor. Lika bra varje gång haha!
Nu ska jag sova, kommande vecka är full med roligheter! Det gillar jag.

Tjugohundratolv

Publicerad 2012-02-05 13:51:09 i Allmänt,

Hittade en bild från i somras, den är till Ellinor som stressar mig så mycket när jag bara vill ta det lugnt och njuta av min härliga söndag ;)


I wish you were here.

Publicerad 2012-02-04 20:20:39 i Allmänt,

Bestämde mig för att bara ta det lugnt och göra precis vad jag känner för ikväll. Så jag och Emil bakade en kladdkaka innan vi slog oss ned i soffan och spelade Mario Kart.
Nu tänkte jag ta en prommis, jag hade ju bestämt att inte träna ihelg, men en en lugn promenad kan inte skada.

Solen skiner idag!

Publicerad 2012-02-04 09:46:21 i Allmänt,

Godmorgon, vilket vackert väder!
Jag, Ellinor och Elin hade det väldigt spännande att hitta en parkeringsplats m motorvärmare igår (så är det när man ska på krogen i pajala i -30 hah), men det löste sig och vi hann se både livemusik och traditionell thailändskdans.
Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, ikväll vet jag inte vad som händer. Underbart att inte ha några planer.





Jag & Milkis long time ago ;)

I won't give up

Publicerad 2012-02-02 22:26:54 i Allmänt,

Efter ett superkul och givande gympass med Evert var det innebandy. Hann få brainfreeze när jag knallade dit, men där hade vi skottävling och massa skratt som vanligt.

 

Jason Mraz - I won't give up

You learn

Publicerad 2012-02-02 14:08:47 i Allmänt,

Ja, jag kan ju verkligen inte påstå att dem blev vackra.. Men dem smakade bra, dock inte blueberrybagels utan bara vanliga frallor(?). Sen jäste de så mkt så det blev bara små fjuttiga hål haha.

 

 

 

Det är fruktansvärt kallt nu tycker jag, men det gör inte så mycket när solen lyser.

 

Finns det en så finns det flera

Publicerad 2012-02-01 20:50:32 i Allmänt,

Förbaskade dator. Jag lovar att jag skickar min lärare på dig om jag får underkänt imorgon. Nu ska jag fortsätta leka med dig för böckerna ser ändå ut att trivas själva där på sängen. Puss



It's a love story

Publicerad 2012-02-01 14:35:59 i Allmänt,

Vaknade upp med jordens nackspärr imorse, idrottslektionen och karaktärs stod jag ut men sen for jag faktiskt hem. Tänkte göra Blueberrybagels om jag nu lyckas och sen bara vara hemma hela kvällen. Onsdagsmys.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela