High roller

Publicerad 2014-06-28 18:14:12 i

Två dagar i stan verkar ha tagit knäcken på mig. Helt färdig. Men det var en mysig och välbehövlig minisemester. Nu ska jag ta tag i denna lediga kväll och njuta av helgen innan det är dags för årets stressigaste, men roligaste, vecka på jobbet. Pajala marknad är på ingång! 👍 

En KF helt i min stil

Publicerad 2014-06-28 01:15:05 i

 
Ingen är väl intresserad av att läsa om vad jag har gjort idag, vad jag har shoppat och vad jag körde på gymmet, eller att jag åt en intesåotroligtgodsomdemskavara-suovas till överpris, eller att jag har hängt med grymt sällskap hela dagen. Inte heller att jag avslutat dagen med en mysig filmkväll i min ensamhet på lompis. 
Så därför tänker jag bespara er den informationen och istället säger jag bara Tack och godnatt för idag. För en grymt bra dag. 

Mighty good time

Publicerad 2014-06-27 09:37:30 i

Igår efter jobbet brassade vi iväg till Kiruna för att kolla Willy Clay Band. Mysigt men kallt. 
 
 

True lies

Publicerad 2014-06-25 23:52:00 i

 
Fotbollsträning med både gubbarna och de yngre flickorna den här veckan. Förstår inte varför vi själva har uppehåll, vi som borde träna extra med tanke på den inte allt för imponerande vårsäsongen. Nåja, det går framåt för mig själv och så länge kroppen är på min sida så känns det faktiskt riktigt bra. 
 
Imorgon åker jag till Kiruna, ska se Willy Clay Band, handla till vår altan och förhoppningsvis hinna med ett gympass på Gymmet Kiruna. Blir nog bra det här. Det blir ju vad man gör det till. 

Meänmaa

Publicerad 2014-06-22 14:21:00 i

Midsommarhelgen har bjudit på grillat med trevligt sällskap, fikat, spelat bilbingo, dansat och lyssnat på fantastisk livemusik. 
 
Såg dock en kommentar på Ken Rings Facebook. En man frågade hur han kunde vara här uppe, i en liten byhåla dit solen aldrig når. 
Jag tycker synd om den mannen, som antagligen aldrig har varit så högt upp i vårat avlånga land, och sett hur fint och ljust vi har det. Och vem säger att det är fel på en liten by? 😊 
Solen sken ännu 02:19, den 22 juni 2014 .

Det vänder

Publicerad 2014-06-20 01:18:16 i

Har äntligen fått fingret ur och tagit tag i min baksida/ljumske som hindrat mig från träning lite då och då i snart 18 månader. Jag har varit på två besök till en (hittills) kanon sjukgymnast. Vi har mest troligt kommit fram till vart felet sitter, jag har fått ett rehab-program och även fått en order om att ändra min gångstil (vilket inte är det lättaste). Det känns så bra nu! 
 
Imorgon är jag ledig, ska njuta av en sovmorgon och en dag utan några måsten. 
 
Världens gladaste och härligaste storasyster på Glada Hudik teatern. En syster som du skulle alla ha.
 
Saknar dig fammo. Hoppas du har det bra 

Baklycka

Publicerad 2014-06-17 01:13:46 i

 
Så fantastiskt skönt när det är ljust hela kvällen och natten. Man hinner med så mycket mer! 
Har bakat Tiramisu, dumleglasstårta och biskvier, allihopa var firsts för mig. 
Nöjd över smakresultaten men får dock träna på utseendet, speciellt på mina biskvier. 
 
Imorgon väntas jobb en timme längre än vanligt, sen ska jag på återbesök med min ljumske/baksida. Håller tummarna för att vara fit for fight till onsdagens match! 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela