Stanna upp

Publicerad 2014-08-31 20:40:00 i

 
 
 
Säsongens sista fotbollsmatch är spelad. Trots en snedslagen käke och en ork som lyste med sin frånvaro, så kunde jag avsluta med ett mål även denna matchen.
Den här säsongen har verkligen gått framåt för mig, men givetvis tar det alltid stopp på något sätt. Det var inte lätt att se något positivt med en stukad vrist men såhär i efterhand kan jag faktiskt börja acceptera att man lär sig av alla motgångar. Tack och bock FC Norra för denna säsong. 
 
 
Sitter nu och njuter i soffan efter två dagar i Oulu. Fantastiskt hotell, fruktansvärt mycket mat, väldigt mysig stad. En lyckad resa med andra ord. 
På onsdag bär det av igen, då till vår huvudstad för en helg på Arons Borg. En helg full av mässmöten, galamiddag, fotbollsmatch och annat spännande. Tiden flyger fram. 
 

Föralltid en del utav mig

Publicerad 2014-08-20 23:47:31 i

För ett år sedan fick vi avbryta innebandyträningen och hoppa i bilen för att fara till Gällivare. I bilen fick jag en känsla av att något inte stod rätt till. Visst hade jag rätt, du hade tagit ditt sista andetag och vi hann inte fram. 
Jag har varit och tänt ett ljus på kyrkogården för dig fammo, jag saknar dig och jag hoppas av hela mitt hjärta att du har det bra, vart du än är. 
 

Standing tall

Publicerad 2014-08-16 11:17:00 i

En minst sagt spännande höst står framför mig. Jag har alltid älskat hösten och det är inget undantag detta år. 
Mörkret och det kyligare vädret som kommer på kvällen, uuunderbart. 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela