Dem säger att våra drömmar är för stora

Publicerad 2014-03-24 08:36:56 i

Har hunnit med mitt allra första, och andra topptips förra veckan. Och jag vann, dock endast 64:-. Men vinst som vinst! 
Igår var vi till mommo & moffa över dagen, vi åt som vanligt mest hela tiden haha. 
 
 
Hann även med att köra ett konditionspass igårkväll, kändes fantastiskt skönt. Gick nämligen dit med lusten på 0, ändå rev jag av en bra stund på löpbandet och sen ville jag inte sluta, men så var det middagsbjudning på tannavallen och farmen-final! 
Väntar fortfarande på att min förkylning (som suttit i lite halvt hela året) ska bryta ut. Helst innan fotbollssäsongen drar igång på riktigt. 
 
 
 

Unless you show me how

Publicerad 2014-03-18 20:05:00 i

Jag är ba så nöjd just nu. 
 
 
 
Kan bero på att vi har haft Milka & Mikaela på besök i nästan en vecka, vi har haft långhelg och hunnit med allt man kan tänkas. Våren har kommit och jag hoppas att den är här för att stanna. I löööv it.

• Godmorgon •

Publicerad 2014-03-11 09:31:00 i

 
Igår drog jag upp 100kg i mark, och det bästa av allt var att det ännu fanns mer kvar att ge. Helt klart min favorit på gymmet, ryggen. 
Nu ska vi kila till jobbet, ännu en solig dag, kan man må bättre? 
 

Mitt i förlovningskaffet

Publicerad 2014-03-07 23:27:00 i

Började skriva ett inlägg i fredagskväll, hann med en hel rubrik innan jag fick ett skrattanfall och det flög thé över bordet. Sen hade vi fullt upp med att citera Jompa från Kill Buljo och måla naglar resten av kvällen, jag och Ellinor.
 
Tidigare i veckan gjorde jag en laddning semlor, dem första blev inte riktigt som jag ville, men andra gången blev mina mini-semlor fantastiskt goda! 
På onsdag får vi äntligen besök av två M från Halmstad! Blir mysigt! 
 
 
 
 

Believe in what you do

Publicerad 2014-03-01 09:44:17 i

Har haft en riktigt bra gymvecka med få men bra pass. Då jag inte hunnit med så många gymtillfällen senaste veckorna, borde jag kanske passat på att köra olika muskelgrupper när jag väl varit dit. Men jag har fått nå dille på ryggen, jag vill bara köra det hela tiden. Och vet ni vad det bästa är då? Att jag ju gör precis som jag vill! 
Längtar till onsdag när jag har tid igen för gymmet. Men redan på måndag står Multiträning på schemat igen. Iiiiiiiaaaaaahh. 
 
Om dryga veckan kommer även saknade Milka och Mikaela upp! Blir så skönt med långhelg och finbesök! 
Nu måste jag kanske stiga upp, om tre timmar bär det av mot Öjebyn och säsongens sista match. 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela