Dags för nästa kapitel.

Publicerad 2011-12-31 13:19:59 i Allmänt,

Det här året har, som alla andra år haft sina upsNdowns. Men i det stora hela har det varit ett väldigt lyckat år. 2010 var ju iofs ett väldigt svårslaget år men detta år har också levererat.
Kommer ihåg att jag ringde in året med Elin ute på skolvägen, jag hade väldigt höga förväntningar och ville inte bli besviken och detta året toppade mina förväntningar. Fick vara med om en stört bra månad i USA som varit min dröm sen urminnestider, resan förde även med sig massa nya härliga människor, dessvärre flyttade min andra hälft så långt bort man nästa kan komma i Sverige. Men avståndet gör ingenting, vi rockar fortfarande tillsammans och i år är det bättre än någonsin ;)

Idag har vi chillat hela dagen med sovmorgon och tårta, sen fixade vi lite i köket och med 3 kockar fick vi ihop en riktig lyxmiddag. Nu börjar det bli lite lulligt i sällskapet här så tror det är dags att röra på sig. Vi hörs nästa år, nu ska jag fira med de allra bästa.

 

Lillehammar

Publicerad 2011-12-31 02:15:56 i Allmänt,

Voi sabas, jag brände tungan.

Har haft supermys hela dagen, tror det är det fredagar är till för. Julia och jag har tittat Titanic på tv (dvd rekommenderas så ni slipper reklam), i 4½h... Sen har vi gjort hemmagjordpizza på tannavallen, tittat fotboll och spelat Med andra ord. Godis har jag också ätit en hel del, choklad framförallt om ni ville veta.
Nu ska vi busa mera! Puss

Imorgon är det tydligen Nyårsafton? Det sägs vara feest.





Jo juste, glömde säga att vi hunnit med ett gympass också, och att det var besöksrekord på bloggen. Inte illa!

Alla har vi något bra, som andra vill ha. Även om det inte känns så var dag.

Publicerad 2011-12-30 13:33:55 i Allmänt,

Igår när jag låg i sängen och läste om folks nyårslöften började jag fundera lite själv.
Jag vet inte hur många gånger jag gett mig själv ett nyårslöfte att sluta äta godis, men det har liksom aldrig fungerat, 2005 var nog sist jag försökte och då råkade jag av misstag äta godis i mars, så då var det kört.
Och de senaste åren har jag istället lovat mig själv att inte sluta, godis är ju bland de bästa jag vet, så varför ska jag utsätta mig själv för sånt svammel att avstå från detta då? Nixbox.
Men däremot har jag valt att bara äta godis på helgerna, egentligen inte för någon annan orsak än just för att visa mig själv att jag kan sätta upp ett mål och hålla det. Och det har jag nu klarat av i 16 månader, dock har jag ätit betydligt mycket mer kakor istället, men det gör inget, för det var inte något jag förbjöd.

Men till nästa år ska jag försöka att äta lite mer planerat och inte lika mycket fika, för vi ska ändå ha ett personligt 3 månaders tränings- och/lr kostschema att följa på idrotten. Jag kan säga redan nu att jag inte kommer att följa det i 12 månader, men bara att ge det ett försök är ett bra steg. Sen har jag en målvikt jag vill nå, dock hade jag gått upp 2kg sen sist jag vägde mig, men för första gången på flera månader bryr jag mig inte, det såg bra ut i spegeln oavsett vad vågen visade, och jag gillar mig själv. Alla dessa mål och scheman är bara för mig själv och att för min egen skull se vad jag klarar av.

 


I think I'm in love.

Publicerad 2011-12-29 23:28:35 i Allmänt,

 

Mitt lov är underbart.


Jag & Milka har ätit lunch på thai, tittat film och myst på själva medan huset var tomt.

Mitt körkort har kommit fram och det är fredag imorgon, jag liksom njuter varje dag.

Nu sitter jag och tittar Horton med lillebror och klockan är halv tolv, jösses.. ♥

Torsdax

Publicerad 2011-12-29 12:18:22 i Allmänt,

Nu ska jag fara och hämta upp dendärbruden, sen blir det lunchmys på byn.


Ha ha ha

Blåahavet

Publicerad 2011-12-29 01:40:58 i Allmänt,

Vilken fantastisk dag, sovmorgon, fotboll, gymmet, spelkväll, kladdkaka och så har Milka äntligen kommit upp, så vi har haft en liten minijulafton här på tannavallen. Mysigt och fina julklappar!
Nu ska vi fara till den lite finare delen (;) av byn och sova.

Ops I did it again

Publicerad 2011-12-28 13:14:47 i Allmänt,

Idag sätter fotbollen igång igen, känns lite knasigt att vi inte tränat alls under hösten och så har vi första passet på jullovet. Men aja, nästa vecka är det avslutning från förra säsongen, gött.
Nu ska jag ta och fixa mig lite för vi måste (skräll) stressa ut jag och Julia, vi ska göra massa ärenden på byn. Och jag råkade sova till efter tolv, inte likt mig. Ojoj.
Nej nu måste jag skyynda, puss!

Har någon ett bra recept på Rocky Road Fudge så får ni gärna ge åt mig. Hittar bara konstiga på nätet och den jag smakade igår var väldigt mycket goare.



 

Dancing in the dark

Publicerad 2011-12-28 01:17:25 i Allmänt,

Jag har haft en myskväll som vanligt, Julia har fått mig att skratta så mina magmuskler värker, tårarna sprutade och jag fick kramas hihi! Puss.

Ps. Imorgon kommer världensbästavän hit.





Each day's a gift and not a given right

Publicerad 2011-12-27 17:13:32 i Allmänt,

Igår hann vi med både Breaking Dawn och Abduction så det blev lite sent och det var längesedan det var så tungt att stiga upp som imorse till jobbet.
Nu är det dax att träna, sen vill jag ha kladdkaka igen hahah.

 

Don't take the free ride in your own life.

Publicerad 2011-12-27 00:36:17 i Allmänt,

Var en absolut godkänd juldag igår, mycket musik och mycket folk.
Idag har jag tagit det så lugnt man kan, mjukiskläder, julmust, chips&dipp, film och trevligt sällskap.
Hann också vara till kyrkan på Julkonsert, kanske ett hopp om att försöka förlåta gårdagens synder, vad vet jag. Men nu känns det bra iallafall, jag lever.

Vi tror vi äger.

Publicerad 2011-12-25 19:36:17 i Allmänt,

Ikväll tänkte jag att det skulle bli grymt. Vad tror ni om det? Hoppas ni andra också har en trevlig kväll. Nu ska jag kila över till syster med lite grejer sen kör vi!



Hehehe vilka töntar ;)

En tuff brud i lyxförpackning.

Publicerad 2011-12-25 14:19:44 i Allmänt,

 

Det var en bra julafton. Jag fick fina julklappar och åt på tok för mycket.

 

Imorse vaknade jag däremot som ett litet barn på fel sida och var inte på lika bra humör, tur att det alltid ger mig energi och idag hjälpte den mig ut på en runda med intervaller, en vända på gymmet och att dammsuga mitt rum. Och vips så blev jag på bra humör igen.


Nu är det dags för lunch.

Svensson Svensson

Publicerad 2011-12-24 20:51:49 i Allmänt,

Jag har invigt mina Haglöfs-täckbyxor som jag fick i julklapp av min favorit, med en promenad i det härliga vädret, har även fått bla. en ny reflexväst av syster&Johan så nu måste jag väl börja springa igen haha hoff..


Nu ska jag dyka ner i soffan med nystickade yllesockar och choklad.



God Jul! aka Merry Christmas!

Publicerad 2011-12-24 10:47:57 i Allmänt,

Att pilen på statistiken pekade neråt igår hoppas jag beror på att alla var stressade och var ute i julhandeln, annars blir jag ju besviken, en sån julklapp vill man ju inte ha hahah.
Dessutom har jag fått order om att byta bort min förra design så här har ni, lagom till jul, en blogg där man kan läsa utan att markera. Det är min julklapp till er! 

Känns som att det blir en bra helg det här. God jul på er alla!

 

All I want for Christmas

Publicerad 2011-12-23 16:53:28 i Allmänt,

Nu har jag struntat i bloggen på tok för mycket den här veckan, jag ber så mycket om ursäkt ;)
Men jag har fullt upp med annat hela tiden, livet är liksom ganska sådär underbart just nu. Jag bara går omkring och njuter. Och imorgon är det julafton, det kan inte bli mycket bättre.

Mysig fredagsmorgon innan jag for och jobbade, men nu har jag slutat och ska ta en dusch. Ikväll är det fredagsmys med Julia, så länge jag nu får ha henne för mig själv heheh ;)

Jul 2010

Ett kryss två

Publicerad 2011-12-22 00:07:30 i Allmänt,

Kommande vecka ser härlig ut.

7 dagar kvar tills Milka kommer, 4 dagar kvar till juldagen, 3 dagar kvar till julafton, 2 dagar kvar till jobb, 1 dag kvar till jullov.

Nu ska jag sova för imorgon ska vi kolla Grinchen i Folkets Hus innan vi fikar och sedan tar lov.
Igår klädde vi granen, drack glögg, åt lussebullar och rischoklad. Mysig tisdag om jag får säga det själv.

Gravity can't forget to pull me back to the ground again.

Publicerad 2011-12-19 10:49:58 i Allmänt,

Det var en härlig bussresa hem igår med 6 poäng i bagaget. Vi chockerade och tog hem 1p i sudden mot Bodens div2 lag, och jag fick göra mål, gud så skönt det var. Sen var det herrarnas tur att kamma hem 3 pinnar innan det sedan var våran tur att möta Damernas div3 lag, där de flesta av oss var väldigt urpumpade på energi och vi spelade förfärligt första två perioderna, sen kommer Amanda med sin härliga energi och livar upp laget och vi bestämde oss för att vända matchen och kämpa oss slut för varandras skull, sagt och gjort så vände vi för andra gången på samma dag ett 1-3 underläge till 3-4. Tack för en grym dag!

Imorse var det något slitet att stiga upp men jag tog mig till skolan och när jag slutar ska jag och jobba, spännande!

Ville bara säga att vi har det bra på el.

 

Joker

Publicerad 2011-12-17 22:02:21 i Allmänt,

Var något slut inatt när jag kom hem, kändes bra att ligga där i sängen och veta att folk fortfarande var uppe och spelade innebandy haha. Imorse var det dags för en mysig runda på julmarknaden i byn och ett besök på Nová. Sen har vi hunnit med en god middag och nu sitter Julia och klipper Andreas, det är väldigt underhållande att titta på måste jag säga, haha.

Tjuvarnas jul

Publicerad 2011-12-16 17:30:17 i Allmänt,

Inte lika mysig som jag väntat mig då alla hyllat årets julkalender till skyarna, men nog måste jag ju säga att Charlie är en väldigt gullig liten unge. Och jag älskar den gamla stilen.
Nu ska jag byta om och så är vi en vända till gymmet.

20 000 klick

Publicerad 2011-12-16 10:43:28 i Allmänt,

20 000 sidvisningar på bloggen sen jag lade upp räknaren, hihi. Häftigt att det var just jag som kom in nu.


En strålande stjärna.

Publicerad 2011-12-15 22:19:49 i Allmänt,

Har gjort polkakola med mamma ikväll igen, den förra satsen gick åt så snabbt, det är så farligt gott haha.
Innebandyn var rolig och mina knän lever, men däremot har jag nu en muskelknut i ryggen, hm.
Imorgon är det fredag och jag ska jobba från 24-02.30 på lucianatta, åh så roligt...
Känner att glädjen inte precis sprudlar i detta inlägg, men jag är faktiskt på bra humör. ;)

Nobody I'd rather be.

Publicerad 2011-12-14 23:01:26 i Allmänt,

Julkänslan är tillbaka efter flera års lysande frånvaro, jag har en grym klass och familj, jag har fantastiska vänner och en supergo kille som alla alltid får mig på bra humör. Ville bara att ni skulle veta det. Nu ska jag sova.


Julkänsla.

Publicerad 2011-12-14 15:48:08 i Allmänt,

Jag har fått vik., ska jobba redan nästa fredag och veckan därpå. Julmys! Åh så roligt.

Sen så ringde mamma & Emma från Haparanda och sa att dem hittat ett par kängor som jag tittat på, så dem är påväg till mig nu, får bara hoppas att dem passar. Blir förhoppningsvis lite varmare än tygskor.

Pepparkakor, lussebullar och julmust

Publicerad 2011-12-13 19:01:39 i Allmänt,

Har haft beslutsångest hela dagen om jag skulle gå på träningen eller på bio och se Breaking Dawn, men kom aldrig riktigt fram till något och nu har klockan nästan hunnit bli sju så det får bli innebandy idag iallafall. Har otrolig träningsvärk från tidigare och så har jag hunnit med ett gympass idag också så är helt slut. Men vi kör på, och efter träningen ska jag bara ta det lugnt och ha tisdagsmys med min favorit. Längtar redan efter att få lägga mig, jösses mina ögon orkar knappt hålla sig öppna.

Lucia 2011

Publicerad 2011-12-13 13:08:04 i Allmänt,

Hade en grym kväll igår med härliga treor. Vi var runt och lussade hos lärarna och sedan twistade lös vi på dagcentra, en del hela natten lång, men jag gav upp halv tre. Förutom träningsvärken i benen från gymmet och bara något extra trött, så var det inga problem att ta sig upp och till sporthallen idag, vi sjöng, säkert förfärligt, men vi gjorde det iallafall, fikade lussebullar och åt julbord.

Dessutom hade jag en present liggandes på sängen av lillebror, inatt när jag kom hem. Han hade packat in dumle, polkagrisar och en tupla till mig, hihi.

Life is a box of chocolate

Publicerad 2011-12-12 09:41:54 i Allmänt,

Någon som vet precis vad jag älskar, choklaaad. Tack&Puss!

Skulle sno bilen imorse men det var krångligar än jag väntat mig, först såg den ut som en igloo, sen gick inte nyckeln i och sen hade växlarna fryst fast. Men jag tog mig till skolan och så är vår lärare sjuk. Jippie.
Men fick ändå en toppenstart på en vecka som förhoppningsvis kommer vara lika grym.

Ikväll är det party, eller?



Vi tog oss hem också!

Publicerad 2011-12-11 18:01:51 i Allmänt,

Vi skulle köra vi Töre men vips så var vi i Råneå, hahah..

Har hunnit packa upp väskorna och sen for jag iväg till gymmet på en gång, hade planerat att springa men mina benhinnor sa nej efter bara några minuter, så körde lite intervaller istället, blev 2km löpning, crosstrainern, roddmaskinen, stakade och slutligen cyklade jag lite. Sen tog jag ut mig själv fullständigt på några magövningar, känns galet skönt nu.

Tänkte ladda upp bilder från ihelg men det blev så fult när jag inte kan ha bilder bredvid varandra så ni får vänta, Erik ska fixa det så snart kommer de upp. Hihi.
Nu ska jag dra till Ellinor och testa ett par braxer till imorgon, sen är det söndagsmys.

Sötfia!

Hotell Valhall

Publicerad 2011-12-11 01:05:54 i Allmänt,

Förberedelser hela dagen och så gick det så där snabbt, men det var kul.
Däremot var väl inte Valhall något för oss, så vi var i princip in och vände. Sängen lockade betydligt mer, så nu ligger vi här och ska sova. Imorgon ska jag träna bort helgens onyttigheter, skönt.

This is the life

Publicerad 2011-12-10 10:35:49 i Allmänt,

Ligger här på Julias säng och funderar på hur jag ska orka ta mig till köket och göra gröt, det värsta är att det inte ens är långt eftersom allt är i samma rum hahah..
Jag & Ellinor har varit upp redan innan sju och plockat fram frukost för att Julia skulle äta, men sen när hon for råkade vi somna om igen. Nu måste jag väl börja göra mig i ordning för klockan tolv ska jag vara på skolan. gaah.
Så här såg det ut i Julias kyl när vi kom, dock var ju inte all salami hennes haha.

 

Så vi var tvugna att handla lite hah.

 

We feel good.

Publicerad 2011-12-09 20:34:47 i Allmänt,

Vi tog oss fram till Kalix och vidare till Julia på skolan, jag och Sanna blev ompysslade och kom ut därifrån med färgat hår. Åå det blev så lent, och äntligen är min enorma utväxt borta.


Vi har hunnit testa hur vi ska gå imorgon och sen har vi storhandlat. Och efter tacos och efterrätt så varför inte fortsätta med godis när vi ändå är igång? Yes, nu är det dax för Idolfinal och choklad. Puss

On the right track.

Publicerad 2011-12-09 02:03:22 i Allmänt,

Oj klockan var redan två, tiden bara flyger iväg när den inte borde.
Vi vann 9-15 borta mot Kiruna, men jag vet inte, känns inte super bra iallafall.
Men nu glömmer vi det för ihelg ska vi tjejer rocka loss i Kalix. Så imorgon blir det fredagsmys med massor av bus.

Har förresten kollat igenom bilder från resan i somras (igen..), det som gjorde att klockan hann bli så mycket.
Huvva det är inte rättvist att det är så långt borta. Jag längtar tillbaka, jag saknar min värdfamilj och alla svenskarna, blueberrybagels och baseballmatcher. Jag saknar i princip allt, förutom skolan. Jag ska tillbaka!



Morgonstund.

Publicerad 2011-12-08 14:26:44 i Allmänt,

Hangover part II var sjukt bra, en sån där film man ska titta om man vill skratta.
Imorse samlades vi 8.40 och planerade lite och sedan blev vi filmade, jag, Worada, Isak och Emma. Vi gjorde reklam för Laestadiusskolan och skulle berätta om vilket program vi går och varför man ska göra det haha. Och sen blev vi bjudna på lunch på DanSai, vi tänkte att vi skulle ta det lugnt så vi orkar äta mycket, och jag lovar er att det blev massor. + efterrätt hahah..


Nu måste jag skynda mig och packa väskornaaaa.



Hallonpraliner & polkakola

Publicerad 2011-12-07 22:09:55 i Allmänt,

Skulle bara smaka en bit, lr två, av vår hemgjorda polkakola men den var så fruktansvärt god så tror jag måste hämta lite mer. Haha.
Har varit på motionsinnebandyn och ikväll var vi precis lagom många så man fick spela ganska mycket, men for lite tidigare för började känna mig  seg och tänkte att det kan vara bra att ha kvar krafter imorgon på matchen i Kiruna.
Nu ska jag föra över Hangover 2 till min usb och sen fara till min favorit, men tar det lite lugnt så jag slipper se så mycket CL hahah..

Har förresten hunnit vara hos Erik och jobba massor idag, ville inte fara därifrån förrän det var klart, var så spännande. Kommer bli så grymt bra, det känner jag på mig.

Santa claus is coming to town.

Publicerad 2011-12-07 13:41:27 i Allmänt,

Har slutat redan halv ett idag igen och tänkte fara till Erik och se till så att han gör det han ska med mina bilder, men hans väckarklocka ringer inte förrän 13:37 så jag lär ju få vänta ett tag till innan han är redo för besök haha..

Nu hörde jag att en liten sur lillebror kommit hem, tror jag måste gå ner och pussa honom så han blir på bra humör igen.

 

Spara & publicera

Publicerad 2011-12-06 22:58:23 i Allmänt,

Innebandyn var faktiskt ganska rolig och det känns alltid så skönt efter att man har fått springa av sig riktigt ordentligt. Nu däremot är jag öm i varenda muskel och skulle väl helst lägga mig på en massagebänk, men jag tror att sängen fungerar bra den också. Tack och godnatt.

We are the dreaming people

Publicerad 2011-12-06 18:52:44 i Allmänt,

Grymt skönt bänkpass avverkat, tanken var väl att vi skulle pröva oss på max jag & Jannica men stängerna var upptagna så vi fick bygga oss ett eget stativ och med hjälp av lilla stången körde vi istället pyramiden. Helt sjukt vad slut jag var när vi plockat av nästan allt, sen att jag fick skrattanfall gjorde inte det hela enklare, och nu har jag sår på hela händerna haha..


Through the eye of a needle

Publicerad 2011-12-05 12:26:51 i Allmänt,

Engelskaprov, Projekt&Företaganderedovisning, CV, projektarbetet äntligen på steg 2/3 osv. Allt liksom bara bockas av, det känns bra nu så här inför jul. Väldigt mysigt att snön hittat hit för att förhoppningsvis stanna också. Doftar jul i hela huset gör det också. Underbart.
Om en dryg timme far jag & Joakim till Finland och hämtar hem två killar, vilken härlig dag.


Söndag 4 december

Publicerad 2011-12-04 21:10:50 i Allmänt,

Vi vann 9-6 mot Gammelstad. Så härligt!

Innan vår match har jag hunnit vara på familjegudstjänst i kyrkan och tittat när barnen hade ett julspex och sedan hann jag göra mig själv väldans nervös av att titta på herrarnas match. Tur så vann dem också.
Har bakat till projeket och nu återstår endast ett recept så när det är klart ska jag & Erik börja fixaa.
Nu ska jag 'Vässa mitt CV', var på en föreläsning i torsdags om hur man gör det och insåg att mitt nuvarande CV inte håller så hög klass. Haha.

Jag saknar lillasyster ♥

Just nu..

Publicerad 2011-12-03 23:20:21 i Allmänt,

Sitter i köket hos bröderna Larsson och försöker agera DJ medan Julia klipper Erik och Joakim snaggar Anders. Men tydligen duger inte det jag spelar upp haha.
Ser ni när Breaking Dawn kommer till Pajala?! Just nu när vi är ute och lussar för lärarna och dagen efter har vi innebandy. Gaaaaaaaah jag blir galen.
Plus att Magnus Betner kommer till Luleå den 16 december och biljetterna är sluuut. Jag och Julia vill ju fara. . 


Härliga helg!

Publicerad 2011-12-03 13:08:00 i Allmänt,

Att slippa vakna till väckarklockan är underbart. Ändå steg jag upp redan efter nio för att inte slösa bort hela dagen. Har hunnit handla och baka punschrullar. Nu ska jag fixa mig, sen åker vi på auktion i Erkheikki.

Hittade en gammal härlig bild på två favoriter.

Glasklart!

Publicerad 2011-12-02 13:44:54 i Allmänt,

Hej världen, idag ser jag dig från ett annat perspektiv. Jag har nämligen fått mina glasögon och ser dig nu mycket tydligare än tidigare. Tack och hej.

Skoldagen har gått ganska fort och jag har skrattat med (åt) Jonathan hela karaktärs.
Det enda jobbiga är att ha två timmars rast till idrotten, känns som att helg redan nu skulle sitta fint.

 

Jag tror jag dog en sväng.

Publicerad 2011-12-01 20:04:22 i Allmänt,

Tacos tre gånger på en vecka 

Gjorde en liten comeback i målet idag, om jag tvekat i höst på varför jag slutade kan jag efter dagens träning konstatera att jag gjorde rätt beslut, motivationen till att stå där finns helt enkelt inte kvar längre. Men det gick ändå hyffsat bra och jag är nöjd över dagens träning, dock hann jag redan få brännsår på ena knät. Det suger. Nu ska jag duscha och sen kommer Elin så ska vi ha torsdagsmys.

Jag vill smaka!

Toppen av ett isberg

Publicerad 2011-12-01 08:35:57 i Allmänt,

Jag som skulle sova tidigt igår, så blev det med det.
Nu ska jag försöka nöta in svenska synonymer så jag klarar mitt ordkunskapsprov, väldigt intressant..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela