Every second counts

Publicerad 2012-03-30 12:15:25 i Allmänt,

 

Lite coola är vi ändå.

Imorgon har jag tänkt införskaffa mig ett par nya fotbollsskor för på måndag börjar vi träna ute igen. Underbaaart.

Galenskaparna

Publicerad 2012-03-29 21:27:22 i Allmänt,

Hihi åh vad jag blev på bra humör, beställde just hem lite välbehövda plagg till vårsommaren!
Och imorgon är det fredag, puss


Hic et nunc

Publicerad 2012-03-29 13:55:32 i Allmänt,


Ett till elprov är bortgjort, all ordkunskap är klaar och det är endast 71 dagar kvar till studenten.

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Lill-lördag mitt i veckan

Publicerad 2012-03-28 22:27:21 i Allmänt,

Min dygnsrytm har redan knasat upp sig. Skulle kunna somna redan nu men förlängningen i Skellefteås match är på tok för spännande. Sen blir det film ännu på det, jösses. Snart helg iallafall, har varken match eller jobb så jag ska bara göra vad jag känner för.

Wonderland

Publicerad 2012-03-27 21:59:46 i Allmänt,


Min fina har kommit hem och detta hade han med sig, smarrigt.
Nu är jag helt slut och kommer sova som en prinsessa.

Vasikkavuoma, here I come!

Publicerad 2012-03-26 23:05:35 i Allmänt,

Har hunnit baka både chokladbollar och chocolate chip cookies, mums! Imorgon tänkte jag smaska på det när jag sitter ute på myren och fryyser. Brr. Men sen ska jag åka till luliåå, det blir kul. Sov gott.

The day after tomorrow

Publicerad 2012-03-25 22:36:14 i Allmänt,

Jag vet inte, kan ju bero på att klockan ställdes om inatt och jag råkade vakna en timme senare än planerat, men jag måste säga att det känns som att den här dagen bara flög förbi. Rummet är kliniskt rent, vi hann med några actionhändelser i grannlandet och så har vi vickat höfterna på Tre sågar!

Live your dreams

Publicerad 2012-03-24 23:49:07 i Allmänt,

Åh hihii vad jag har varit på bra humör hela helgen, och det är ännu en dag kvar! Imorgon ska jag ha min efterlängtade städdag, sen hinna med utlandet och bugg!
Middagen idag blev också helt suverän, smarrigt!

Rock n' Rolla!

Publicerad 2012-03-24 08:29:27 i Allmänt,

Hann med både ett benpass och fotbollsträning igår, jag hade fått ett paket med energi någonstans ifrån. Åh så härligt! Sen avslutades kvällen med kladdkaka, glass m fruktsallad och hemmagjord chokladsås. Ganska OK fredag om ni frågar mig. Men jag tänkte slå på stort idag också, nu ska jag dra ut på en morgonprommis innan jag sätter händerna i grytan, hade tänkt försöka åstadkomma en trerättersmiddag, får se vad det blir av det. Sen ska gullet Julle klippa mig.

Och det bästa av allt, det är löööördag.
Hihi naaaae jag ba skoja! Jag vet en sak som är ännu bättre!



You've been my inspiration

Publicerad 2012-03-21 18:46:48 i Allmänt,

Blev en mils promenad i det härliga vädret och ett gympass, det är så skönt att träna under dagen så har man hela kvällen ledigt. :)

Har kikat Halv åtta hos mig reprisen från igår och nu inväntar jag kvällens avsnitt. Mitt favoritprogram, dock är det ju det enda jag ser på tv också haha.


Those pretty moments

Publicerad 2012-03-20 23:09:04 i Allmänt,


Man kan ju fråga sig vad jag (#15) och Elin (i mål) håller på med? Kan liksom inte komma fram till vad detta var för situation. Hahah

You're amazing

Publicerad 2012-03-20 13:57:52 i Allmänt,


Jag har beställt en balklänning. Och jag vill till New York, helst nyss. Det var väl det jag hade att säga idag. Älska vädret också, så nu blir det träning!



sofienyc.com

Soldiers

Publicerad 2012-03-19 14:34:03 i Allmänt,

 

Jag köpte nya solbrillor idag, då mina gamla blivit för små. Vad tycks?

Nu ska jag skynda och jobbaaa.

Swing it, baby!

Publicerad 2012-03-18 23:06:51 i Allmänt,

All träning blir så mycket roligare när man har musik till, såå ganska givet att jag gillar dans, bra träning+musik.

När jag äntligen bestämt mig för en balklänning är det väl självklart att det ska vara något annat fel! blää.



En fantastiskt skön känsla

Publicerad 2012-03-18 14:58:13 i Allmänt,

Vi vann sista Div2 matchen, det känns bra. Men det är inte bara vinsten som är skön, utan det är vårat lag. Det går liksom inte att beskriva för utomstående, men vi är ett så sinnes galet gäng så det är inte sant. Från att vara total kaos med skrattanfall i omklädningsrummet till full disciplin på planen (haha ok, lite finputsning var nog det där). Vi tillbringar flera timmar i veckan med varandra, säsong efter säsong. Du bara måste älska det.

Imorse har jag hunnit med en skön powerwalk innan frukost, det är så härligt väder! Nu ska jag mixa ihop middag innan det är dags för buggkurs, och imorgon har jag andra planer än skola. Spännande ;)

 

Bara så att ni vet

Publicerad 2012-03-16 21:43:46 i Allmänt,

Uppstigning klockan 04.30!

Imorgon hade jag tänkt strunta i hur mycket det värker i hela min kropp, för det är sista matchen i ena serien. Men först, shopping i piteåå.
Så Godnatt.


I'm feelin' great I'm feeling awesome

Publicerad 2012-03-16 16:23:54 i Allmänt,

Evert fick med mig 8,2 km på skidor. Förutom att det blåste fruktansvärt och glidet var förbaskat tungt så var det faktiskt riktigt skönt.

Nu ska jag skynda och ta en promenad medan solen ännu lyser, sen är det fredagsmys på badhuset.



Vår stjärna.

Publicerad 2012-03-15 21:43:22 i Allmänt,

 

Det gick ett program om Down Syndrom på tv ikväll, och (givetvis) fick det mig att tänka på min äldsta syster.

Hon är den gladaste personen jag känner och eftersom att hon alltid funnits i mitt liv så är ds inget nytt för mig, jag har vuxit upp med henne och jag ser det som en erfarenhet jag fått och det har också format mig till den jag är idag.

 

 

Live like we're dying

Publicerad 2012-03-15 16:39:32 i Allmänt,

Det känns som att jag har glömt något, men jag kan inte komma på vad. Försöker att släppa den känslan, jag är trots allt bara människa, det är mänskligt att glömma ibland. Och förhoppningsvis kommer jag på vad det var ifall det var viktigt. Nu ska jag laga middag, medan kan ni lyssna på denna sköna.


The one and only

Publicerad 2012-03-14 22:03:21 i Allmänt,

 

 

No one can be myself like I can,
For this job I'm the best man,
And while this may be true, you are the one and only you!



Ellinor ringde och frågade om jag skulle med och grilla, vad passar annars bättre en vilodag som denna? Så vi for, och det var längesedan jag skrattat så mycket. Tack för en toppenkväll, och nu är jag väldigt, väldigt mätt..

Breakfast

Publicerad 2012-03-14 13:52:49 i Allmänt,

Jag har kommit på en sak, att jag tycker synd om de som inte äter frukost, eller rättare sagt, de som inte tycker om att äta frukost. Det är ju det goaste målet på hela dagen! (och det viktigaste.) Jag kom på mig själv i morse med att ha världens beslutsångest för vad jag skulle äta, jag vill ha allt, gröt, flingor, bröd, ägg, fruktsallad, och jag kan ju inte äta allt på samma gång. Tänk då vad fantastiskt att jag kommer äta frukost varenda dag resten av mitt liv, så jag kommer hinna äta allt!

Dear John

Publicerad 2012-03-12 23:46:58 i Allmänt,

 

Ibland får man vara lite tjejig av sig (jag är ju trots allt tjej?) så idag kikade jag Dear John och lipade i takt med tårarna i filmen. Gaah. CT

Innan jag når 30.

Publicerad 2012-03-12 15:15:55 i Allmänt,

Datorer är fruktansvärt stressframkallande när de inte fungerar som de ska. Men det ska inte få förstöra mitt fantastiska humör en dag som denna, har istället tänt ljus och ska kika en film ;)

Jag som trodde att jag visste precis vad jag ville göra efter skolan, tji fick jag. Jag har helt ändrade planer, och det föds fortfarande nya idéer i mitt huvud för var dag som går. Jag har iallafall en hel lista på saker jag ska hinna göra innan jag slår mig ned för att göra det jag också tänker göra någon dag, men vad det är, det är en hemlis.



pajala 9 mars

Not at all.

Publicerad 2012-03-11 19:25:31 i Allmänt,

Jag verkar gilla att retas med mig själv och kolla på resor och drömma mig bort, även om jag bara blir mer sugen och less på att det är ett tag kvar innan jag kan fara iväg.

Det är så enkelt att komma in på någon blogg där någon är och reser eller en resesite, tom facebook och en sida med aktier gör reklam för resor, verkar vara meningen att vi ska fly vårt underbara land för sol och värme denna tid på året. Vem säger att det är hemskt med lite kyla och snö? (Jag försöker iaf intala mig att det är uuunderbart. Går väl sådär..)

 

 

Idag har vi iallafall tagit tillvara på solen den korta stund den visade sig, jag har hunnit med pw innan frullen, en skidtur och sen en lång promenad.

 

Ikväll blir det film, dock inte i härbret, men det blir nog bra iallafall. Imorgon är vi tillbaka i skolan igen, men dit ska vi endast knata 8v till + 3v apu och 1v lov.

Lördag 10e mars.

Publicerad 2012-03-10 21:39:14 i Allmänt,

Då jag inte sett melodifestivalen än i år kanske det är på tiden idag då det är final. Just nu är det röstning, men jag har aldrig riktigt sett någon mening med att lägga pengar på dessa samtal och sms, med undantag när Erik Grönwall vann Idol oc. ;)





Vaknade på jobbet till strålande sol och nu är syster hemma över helgen, modevisningen gick kanoners, löpningen gick fram, tacosmys, har fått helkroppsmassage till tända ljus och avslappningsmusik, och nu choklad och Mello. Finfint.

Vad är väl en spontan roadtrip?

Publicerad 2012-03-07 22:30:09 i Allmänt,

Om inte alldeles.. alldeles störtkul.

Är det lov så är det, och jag älskar att vara spontan. Så imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att följa med Evert till Kalix och vidare till Haparanda igen, hann vara runt i affärerna på Rajala men måste säga att det verkligen inte är något att hänga i granen, så då tog vi lunch på IKEA m efterrätt istället, sprang igenom min favoritköksavdelning och sen var vi ju tvugna att avsluta med årets första mjukglass också. Och till det roligaste av allt, kan ni gissa vad? Något grönt och skönt, fick följa med mig hem för endast 1050kr!






Väl hemma hann jag bara slänga i mig mat och packa nästa väska, för nu sitter jag i Saivomuotka. Mumsigt att komma till köttsoppa och hembaktbröd.

Reunion.

Publicerad 2012-03-06 23:54:11 i Allmänt,

Strålande väder, kom undan riktigt billigt på IKEA, gudomligt fika, marklyftsrekord, tacos och trevligt sällskap. Helt okej tisdag om ni frågar mig. Enda missen var att jag fick kortslutning i hjärnan och inte köpte världens billigaste Hagisjacka! whatwhat happened?



Reklamen ljuger.

Publicerad 2012-03-05 23:21:43 i Allmänt,

Medan vissa chillaxar på Hawaii klär jag på mig i kylan. Har hunnit tjäna lite pengar, checkat in det nya affärerna och tränat. Solen har lyst hela dagen och imorgon ska jag äntligen få vara till ikea igen, skojigt värre.

Förebilder

Publicerad 2012-03-04 21:51:48 i Allmänt,

Okej, dubbla förluster, men jag tycker ändå att vi ska vara riktigt nöjda med dagens insats. Bodens A-lag fick en riktig match av oss och lyckades endast med hjälp från ovan ta hem tre poäng. Och med en sådan ruggigt bra match i kroppen är det inte konstigt att det känns tugnt att börja på nytt mot Boden B (A igen?!) tre timmar senare. Jag hann springa så mycket jag ville och lite till, och jag fick dessutom göra mål, jag är nöjd och det tycker jag att alla ska vara. Speciellt våran kung i mål som idag fick en assist också.
Nu tycker jag att jag förtjänar en riktigt lång och god natts sömn. Känns också väldigt passande med lov imorgon.

Vi flyter

Publicerad 2012-03-03 00:58:27 i Allmänt,

Jag har åkt finbil hela kvällen. Nu ska jag sova för imorgon ska vi på utflykt! Sen har jag en idé till kvällen. Spännande va?

Ljusare tider

Publicerad 2012-03-01 12:43:19 i Allmänt,

Åh, det här med dieter är nog inget för mig hihi. Klarade mig nästan hela gårdagen, till middag åt jag faktiskt grönsaker och pasta igen. Är inte värt att gå omkring m ont i huvudet/magen för dietens skull. O när jag ändå quitta så var det lika att slå på stort m chokladboll & cocacola efter badet haha.

Nu tänkte jag fara och köpa mössan som förhoppningsvis har kommit, sen ska jag ta tag i mitt rum som för tillfället är helt tomt. Första mars idag, jag gillar det.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela