Pumpa.

Publicerad 2011-10-31 21:25:01 i Allmänt,

I torsdags när jag satt på flygplatsen blev jag uppringd av en man från Norrbottens Lucia, jag hade blivit utvald bland alla sökande att komma till Luleå för en andra uttagning, tyvärr var den i lördags och jag är ju nere i Halmstad så det blev inget i år men det var ju lite kul att jag gick vidare iallafall :)

Idag har vi promenerat runt stan en tredje gång, ätit supergo lunch på New Shanghai, kollat på gamla hus, ätit två-rättersmiddag och nu slagit oss ner i soffan för att se Stoke-Newcastle, men så duktiga vi är så tog vi fel på kanalen och det blev ingen fotboll här inte, men tror vi får ta cykeln in till stan och se om den visas någon annanstans istället.

Mysfaktor

Publicerad 2011-10-30 20:50:10 i Allmänt,


Chokladfondué i fredags.

Nu ligger vi och återhämtar oss efter en dag på Ullared, Milka sitter och jävlas med mig men hon är gullig iallafall. Hon påstår sig säga sanningen men jag vet att hon har fel ;)

Rock this town.

Publicerad 2011-10-28 11:44:39 i Allmänt,

Det märks att man kommit söderut när alla män bär märkesrockar med matchande halsdukar, läser Dagens Industri medan dom drar en rullväska efter sig och man checkar in på flyget med en streckkodsbild på sin Iphone. 

Efter tre flygningar kom jag fram, lagomt fräsch till Milka halv tolv igår kväll, det kändes som att vi inte varit borta från varandra alls. Vi som skulle upp på VIP-shopping på H&M imorse halvåtta hade kanske behövt komma i säng direkt, men tror bara det hann bli drygt fyra timmars sömn. Och efter endast 4h sömn natten innan också så känner jag på mig att det kommer att bli tungt ikväll haha. Men vi har varit och handlat massor utav frukt ute på torget imorse så ikväll blir det chokladfondué.

Har redan hunnit införskaffa mig ett par byxor, en tröja, en halsduk och en skjorta. Nu ska jag läsa lite bloggar tills Milka slutar, sen cyklar vi vidare.

Sen kväll med oss.

Publicerad 2011-10-26 23:09:21 i Allmänt,

Supergo mat och än bättre efterrätt (var inte jag som gjorde den), och extremt underhållande sällskap haha.

Nu ska jag sova, imorgon har jag endast elevrådsmöte och utv.samtal. Gaaanska skönt om ni frågar mig.
Sen så att är jag ju borta till tisdag så vi får väl se om jag snor en dator och slänger upp ett inlägg eller två, annars får ni väl klara er ;)

What are words if you don't mean them?

Publicerad 2011-10-26 17:10:40 i Allmänt,

Ikväll lyfter ett gäng till stockholm för att imorgon åka vidare till England och kolla fotboll. När jag blir stor ska jag bli rik, då ska jag också följa med.

Tänkte börja packa väskan till min lilla resa jag också, men först ska jag byta om och slänga ihop en efterrätt, vi är bjudna på middag och pokerkväll.

Vad hände?

Publicerad 2011-10-25 22:28:47 i Allmänt,

Jag får alltid asdåligt samvete när jag vet att jag gjort något fel. Det kanske är bra iofs.
Men därför försöker jag att aldrig göra något fel som jag vet påverkar andra. Som att skolka, undra hur många gånger jag & Sandra försökt gömma oss för att slippa franskan på högstadiet? Och hur många gånger jag verkligen verkligen inte velat gå på någon lektion en tidig måndagsmorgon men gått ändå? Tillochmed när jag är sjuk så får jag ångest över att inte gå till skolan.

Och idag vet jag inte vad som hände på innebandyn, jag blev sur och tänkte att jag kan också vara som alla andra och strunta i vissa saker ibland. Men så fort jag kommit utanför dörren ångrade jag mig, såklart..

Och så blir det inte lättare när jag kommer hem och försöker få bekräftat av mamma att Visst inte är jag så hemsk på riktigt, mamma? Alla är väl sura ibland?

Och så får jag till svar av den kloka mamma jag har Givetvis är alla sura ibland, men det är hur man handlar när man är sur som spelar roll.

Nåja, jag har bett om ursäkt och sen tröck jag i mig en hel keso med hallon, jordgubbar och banan som tröst och nu känns det lite bättre igen, något mätt bara.. haha.

Jag älskar dig, mamma ♥

Show me upsidedown.

Publicerad 2011-10-25 17:22:17 i Allmänt,

Dagens mående: Väldans glad men ont i huvudet..
Dagens borde: Mysa
Dagens frisyr: Löst
Dagens klädsel: Leggings, t-shirt
Dagens planer: Innebandy
Dagens vill ha: Fika, som vanligt hihii
Dagens längtan: Torsdag
Dagens fundering: Varför folk inte förstår vad jag vill
Dagens beroende: Tuggummi
Dagens tråkigaste: Sen innebandyträning
Dagens tidning: Gymgrossisten

 

Passa er Halmstad!

Publicerad 2011-10-24 21:36:28 i Allmänt,

Jag liksom bara går och väntar på att dagarna ska gå så att det blir torsdag och jag får flyga ned till min bästa vän! ♥

Tänkte skriva en hel utläggning och berätta om henne, men kom fram till att det skulle bli långt, alldeles för långt, så vi skippar det. Hon vet att vi är bäst och så enkelt är det! ;)

 

Hahahah vilka små fjantar.

Inget ljus utan eld.

Publicerad 2011-10-24 13:17:34 i Allmänt,

Jag kom fram till att det är bättre att skriva inget istället för att skriva strunt. För jag är ingen kändis som har fullspäckat schema varje dag med spännande saker på gång, jag är heller inte en skvallerpost så jag har inga nyheter att berätta, och det jag gör om dagarna, det känns liksom inte så nödvändigt att skriva ner. Jag är ganska normal och gör ganska normala grejer, såå ni får ursäkta mig om bloggen inte alltför ofta levererar spännande läsning eller underhållande bilder ;)

Sommaren var toppen men nu tycker jag att snön får komma så vi slipper detta regn.

Allting har en baksida.

Publicerad 2011-10-24 12:29:19 i Allmänt,

Jag såg mitt födelsedagskort som jag fick utav ett gäng goa människor och kom på att ni inte fått se det ännu.

Var det inte fint? ;)

 

 

Men baksidan tänker jag inte visa för er, Julia & Ellinor har busat med mig där som vanligt haha.


One less lonely girl.

Publicerad 2011-10-24 00:12:34 i Allmänt,

Vilken press man får när man går in på Milkas blogg och läser ett inlägg där hon verkligen gör klart för oss att hon tycker vi skriver strunt, hehe bäst att börja prestera känner jag ;) Men tyvärr inte ikväll, för nu ska jag kolla klart Never say Never höhö.

Saker man glömt.

Publicerad 2011-10-22 11:33:26 i Allmänt,

Vaknade helt utvilad efter gårdagens kväll m filmmys, till en riktig höstdag med frost på backen och en sol som skiner.

 

 

Kär i tanken.

Publicerad 2011-10-21 20:47:55 i Allmänt,

Har fått en lite sen födelsedagspresent av farmor idag, en gammal ring med en azurblå sten från när hon var ung. Okej, det är väl mer likt en safir, men har just lärt mig ordet azur så ville skryta lite.. Hehe ;)

Love will be hard and hearts will be faking

Publicerad 2011-10-20 16:46:50 i Allmänt,


Första dagen den här lediga veckan som jag känner att jag faktiskt fått någonting gjort. Har hunnit med att vara och hämta ut mitt körkort, vara på banken, baka, vara till skolan, köpa nya inneskor, vara på gymmet, städa, äta och snart blir det innebandy.


Jag är inte alls avis på att Logan ska få byta till Sonoma Academy, det bara typ den finaste skolan jag varit på.. ...

They don't know what I know.

Publicerad 2011-10-19 20:48:10 i Allmänt,

Imorgon är det kram-dagen och jag räknar med att få en kram. Annars blir jag besviken.

Har just varit ute på prommis med Anna-Maja, var riktigt skönt väder och nu känner jag mig sådär lagomt sötsugen, men jag har lovat mig själv att inte fika mer innan helgen, höhö hur ska jag klara mig två dagar? ;)

Och så fick Sjöberg mig sysselsatt med att rensa på facebook, men med det gjort ska jag ta en dusch, göra varma mackor och kolla en film. Lill-lördagsmys all by myself.

Grattis till kortet snygging! Förlåt om jag är jobbig och klänger på dig hela tiden men så svårt att hålla tassarna borta!

Snurra flaskan.

Publicerad 2011-10-19 12:34:06 i Allmänt,

Jag sitter och laddar upp med keso & hallon som mellanmål för att orka ta tag i mitt bakande, idag blir det cupcakes. Har även bokat tid för massage, ibland är allt så enkelt.

Sanna mina ord.

Publicerad 2011-10-18 22:46:04 i Allmänt,

Evvis sa fel åt mig så nu missar jag en hemmamatch när jag åker ned till Halmstad. Men tur att Milka kommer få mig på andra tankar och hålla mig sysselsatt hela tiden, så ingen skada skedd! ;) woop woop.


Jag råkade sova lite länge idag, det var liksom inte meningen. Och nu är jag på tok för pigg.. 



Mina saknade syskon!

Snygg keps, aj nåow.

Who says I can't?

Publicerad 2011-10-17 21:12:45 i Allmänt,


Har fått brev från Rekryterings myndigheten att jag måste fylla i uppgifter ifall det blir krig och dom ändrar reglerna så att alla måste rycka in. Spännande, jag kanske är en blivande soldat. Vem vet.


Jag saknar dig bästis.

Makes me run.

Publicerad 2011-10-17 11:11:16 i Allmänt,

Underbart att slippa vakna till larmet på mobilen, ska jobba med mitt projektarbete hela veckan så kan ju liksom flexa lite som jag vill. Låter ganska hyvä tycker jag.

Igår kikade jag The wedding crashers på tv medan Andreas spelade hem en resa till Riga, var ganska nervöst måste jag säga, men det gick ju bra hih!

whaat? ;)

Vars har du försvunnit kära inspiration?

Publicerad 2011-10-16 20:28:03 i Allmänt,

Det var en väldans spännande helg det här, jag och Elin har varit med om riktig action och skrattat en hel del.
Innebandyn gick väl inte precis som planerat men det var kul iallafall. Det var allt för mig.

På fredag var det Halv åtta hos Jonny.

LTU

Publicerad 2011-10-12 19:00:58 i Allmänt,

Som de flesta tydligen redan verkat få reda på så klarade jag uppkörningen igår morse. En sjukt härlig känsla! Kunde inte hålla mig när Milka svarade när jag ringde, jag bara tjöt. Haha.


Idag har vi varit på ett studiebesök på LTU. Jag fick en äcklig lunch, och vi lyssnade på en hyffsat tråkig informationsföreläsning om Bergsingenjörer, men sen fick vi ett litet äventyr jag, Evert och Atle.


 

Shivers down my spine.

Publicerad 2011-10-10 18:06:23 i Allmänt,

Har firat min artonde födelsedag med otroligt härliga människor och väldigt lite sömn. Har fått massa spännande presenter och fina blommor och väcktes av massa pussar och gulliga kort. Toppen har det varit! :)

Mighty good time.

Publicerad 2011-10-08 15:32:54 i Allmänt,

Har haft lördagsmys med tårta och massa skratt men jag måste erkänna att den sjätte saknades i vårat gäng. I november får vi ha dubbelkalas!

En bekännelse..

Publicerad 2011-10-07 16:18:35 i Allmänt,

År tvåtusentio har varit det hittills bästa året i mitt liv.

Jag & Milka hängde med varandra i princip varenda dag, vi var på Kiruna festivalen, jobbade ihop under marknaden, var i Blekinge, och ibland gjorde vi ingenting men hade ändå sjukt kul! Sen lärde jag även känna en hel del nytt folk och blev lite tightare med en del andra. Och nu tycker jag att vi satsar på att alltid ha så bra år hädanefter! ;)

Imorse har jag och Evert varit riktigt hurtiga, spinning 06.45 och jag trodde att jag skulle dööö! Inte för att det var särskilt tungt att stiga upp, men jösses vilket tempo det var på de där damerna! Haha. Tänkte säga att det gör jag aldrig om, men jag är ju inte precis den som ger upp så nu har jag istället bestämt mig för att gå igen och igen tills jag känner att det känns som ett okej träningspass, inte som 45 min där jag kämpar för att överleva haha..

Jag känner att jag har gjort goda gärningar den här veckan, först skänkte jag 50kr till Världens Barn, sen köpte jag Mint-tabletter av Lions och nyss hjälpte vi en gammal dam upp som ramlat med rulatorn!
Nu ska jag gå ner och laga middag med världens finaste pojke!


Hej jag heter Lina och jag ser ut som tolv.

Världens Barn.

Publicerad 2011-10-05 22:15:39 i Allmänt,

Idag har jag gjort en god gärning, skänkt 50 kr till Världens Barn. Även om det inte riktigt var planerat men okej.

Jag hörde på radion att man kunde skicka ett sms med namnet på sin favoritlåt så spelar dom den i P4, dom sa inte vad det kostade så då tänkte jag att det inte kan kosta mer än ett vanligt sms. Så får jag svar direkt 'P4 Norrbotten tackar för din gåva på 50 kr till Världens Barn.' Och sen spelade dom inte ens min låt!! Dålig stil.

Ja det var ju åtminstone till en bra sak..

 

Har även lyckats göra himmelska chokladbollar nyss. Gaah!

Superwoman!

Publicerad 2011-10-04 22:47:37 i Allmänt,


Jag är så väldigt duktig på att glömma saker så varför inte glömma min mobil i N-B:s bil då också, var lite knepigt bara när jag skulle skynda mig att ringa och be honom komma tillbaka med den, men varken hade nummer eller mobil.. Tur så kan jag Everts nummer, fråga mig inte varför haha, och lånade Mamis telefon så kom han gasande tillbaka. Pjufh! Hade inte klarat mig en vecka utan min käraste HTC ju ♥ hahah!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela