Lilla Lady.

Publicerad 2010-12-31 20:33:08 i Allmänt,

Jag försöker lita på Johan när han säger att det inte är vad man äter mellan jul och nyår som räknas, utan vad man stoppar i sig mellan nyår och jul.
För som jag ätit den här veckan, jösses.
Var helt sjukt gott med älgviltskav nånting blabla med potatisgratäng och melonsallad. Godis och pepparkaksmuffins till efterätt, tur att det finns gylf och knapp. ;)

Nu ska jag ringa Mx2! Adjö. Kan vara det sista ni hör av mig för det här året, man vet aldrig.

Start living!


DET FUNKADE!!

Publicerad 2010-12-31 18:18:14 i Allmänt,

Allt, verkligen allt har gått emot mig idag.
Började med att det var stängt hos Lotta när jag & Milka for dit, sen fanns inte innebandyklubban jag ville ha med curve 3.0 i min längd, sen var det någon egoistisk som såg till att jag inte hann baka cupcakes, då tänkte jag sätta mig vid datorn och försöka lugna ner mig lite. Tror ni inte att internet slutat fungera då va?! Ah, trodde jag skulle få panik. Gick på face från mobilen och skulle skriva en statusuppdatering, men då går det ju såklart inte att läsa vad jag skrivit så jag sket i det. Samtidigt satt jag och råkade snurra fast mina snoddar i handtaget till en låda, så får jag ju såklart inte bort dom sen. HAHAHA! Helt sjukt hur allt kan vara emot en ibland.
Tog mobilen, la mig i sängen och lyssnade musik. I hopp om att allt skulle lösa sig, och tror ni inte att nu när jag vaknade så fungerar internet? Jo visst, så glad jag blev helt plötsligt! ;)

Ska kila ner och fixa håret och kanske byta kläder tills maten kommer om 45 min.
Sen ska jag avsluta 2010 med Milka som gjort detta året till ett sjukt bra år! + hennes lilla filur till pojkvän och garanterat hela högen därmed. ;p

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA. Hoppas ni firar kvällen och kollar på raketer med folk som kommer att vara en del av er även nästa år! Det ska jag! :)

31 december 2010

Publicerad 2010-12-31 11:33:11 i Allmänt,

Milka & jag ska kila till byn nu, ett sista försök att hitta något till ikväll. Får se vad som händer senare, ska äta Joels mat iallafall :P Sen hoppas jag att jag lyckas få ihop några cupcakes.

Nej nu ska jag gå och klä på mig så vi hinner ut idag ;)


Nyår 2009

Polkakola

Publicerad 2010-12-30 23:59:57 i Allmänt,

Innebandyn var ruskigt rolig idag igen, förutom intervallerna då. Men man kan ju inte begära att sånt ska vara roligt..
Dom är gjorde iallafall och nu skiter vi i dom tills på tisdag igen! ;p

Har bakat kladdkaka och polkakola med Emma och Emil. Blev aasa gott alltså, helt sjukt. Nu håller jag typ på spricka, behövde ju liksom inget kvällsfika vill jag lova gott folk haha.

Shit, it keeps getting better! ;)

 


 


Update: Jag älskar facebook! ;)

Stop waiting, Start living

Publicerad 2010-12-30 14:31:58 i Allmänt,

Helt sjukt hur peppad jag blir av Neverstore, kändes som att jag hade kunnat träna i flera timmar, älskar deras texter så jag blir alldeles till mig hihi! ;)

Idag blev det 3,3 km, marklyft, plus lite mage/rygg.
Sen kom jag på att jag inte ätit någon julskina alls detta året, och det är ju nästan ett måste, så jag var liksom tvungen att göra en omelett, då fick julskinkan vara med en gång i år iallafall! ;p
Haha, nu ska jag och Ellinor kila runt på byn ett tag :) Ska köpa liite ingredienser så jag kan göra Cupcakes imorgon :)


PUMP IT.

Publicerad 2010-12-30 11:31:03 i Allmänt,

Det känns direkt mycket bättre! Vaknade redan klockan 10.10! Inte för att ni bryr er men nu vet ni d iaf ;)

Har käkat gröt, nu väntar jag på att pappa ska komma hem sen kan jag knalla till gymmet.
Jag måste fixa lite ny musik till mobilen också, börjar bli less, hur det nu är möjligt, men jag lyssnar alltid på samma lista när jag springer.. attans.

1337 ;)

Publicerad 2010-12-30 01:26:35 i Allmänt,

Vilken mys dag!
Har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med Milka, vi har gjort allt och ingenting. Bakat en halv tårta, promenerat i nästan 2 h (!)

 

I'll spread my wings and I'll learn how to fly

Publicerad 2010-12-29 12:36:45 i Allmänt,

Det var underbart att vakna imorse, hade inte ens ångest att jag råkat försova mig, igen.
Åt frukost i evigheter och nu sitter jag här, och njuter av att man kan se hur solen försöker, verkligen försöker komma fram bakom molnen, att det är -28 ute gör mig inget, jag är ju ändå inne just nu ;p

Jag har så mycket energi och vill bara göra något ruskigt roligt av det här lovet, tur att det inte ens gått en vecka, vilket betyder att vi nästan har två veckor kvar! Nu vaknade Milka förövrigt ;)


Sparar det bästa till sist.

Publicerad 2010-12-29 00:41:29 i Allmänt,

Väntade lite längre med att fara ut på byn idag, för att jag skulle få med mig sällskap, och två av dessa gillar att sova, så det blev lite senare än tänkt. Men hann till banken innan tre iallafall! ;p
Jag gjorde världens kap då jag hittade as.snygga.sköna.varma.bra-vantar, som dessutom var på extrapris! ;p Känner mig nöjd haha.

Kollade fotboll på guldkusten, måste faktiskt säga det, även om Marre inte gillar att höra det, men det var en ruskigt ointressant match. Newcastle förlorade med 2-0 borta mot Tottenham tror jag, stod det när jag for iaf.

Innebandyn var okej, kunde knappt springa i hallen för näsan var täppt som en jag vet inte vad,
men sen minsann när jag for till gymmet lyckades jag andas igenom ett 40 min pass på rullbandet! Hann nästan springa 6,7km! Nästan. Körde armarna lite lätt också, men det är springa som är bäst nu , är redan stark som en oxe ;)

Sen jag kom hem har jag suttit och pratat med Emma & Johan i säkert två timmar om allt möjligt. Helt sjukt vad skämmiga, tröga, roliga saker man gjort när man var liten. Har skrattat så jag nog kan skippa magpasset imorgon ;) nae, inte riktigt, men nästan. Haha. GODNATT!


Haha, 2007, vad tänkte jag på?


 


Facebook nörd?

Publicerad 2010-12-29 00:17:03 i Allmänt,


Jag har sagt det förut, men jag kan inte släppa det.
Jag förstår inte hur det är möjligt.


Man kollar in på facebook typ tusen ggr/dag (iaf jag?), och sitter och svär och undrar varför man ens har en användare där, det händer verkligen ingenting, ska inte ens ta upp vissa sjuka statusuppdateringar vissa lägger ut, det skulle ta evigheter och ni skulle bli så uttråkade att läsa det både på facebook och här!

Men iallafall, nu till den stora funderingen, det är ju fan ändå alltid på facebook man får reda på allting? ;p Hur tusan är det möjligt? Det händer aldrig något när jag är in där, men ändå kommer jag på mig själv med att veta massa saker, som jag fått reda på, just via facebook.
Knasigt, och jag kommer nog aldrig få ett bra svar på min fundering, så det är väl bara fortsätta knata framochtillbaka där mellan startsidan, profilen, startsidan, profilen, någons bilder, startsidan igen för att hitta till någon annans profil och så fortsätter det tills man inser att det är dags att sova.. Jösses.

If I had it my way.

Publicerad 2010-12-28 12:31:06 i Allmänt,

Okej, jag kom inte upp så tidigt som jag egentligen ville. Men vad gör det?
Jag kände faktiskt för att ligga kvar där ett tag.. Elva är ju ändå inte sent? Va?

Har ätit frukost, fixat mina rena kläder in i garderoben, bäddat sängen, plockat lite och nu sitter jag här,
i stora farfars sockar och t-shirt, nice haha. Ska kanske ta på mig något mer normalt och sen knalla till banken och lägga in en julklapp på reskontot ;)


Världens längsta människa.

Blogg.se

Publicerad 2010-12-28 01:03:54 i Allmänt,

Det känns ovärt att skriva när jag ändå inte har något vettigt att klämma ur mig.
Men måste ju. Känns liksom så.

Godnatt.

MeänF -09.

Dream on ;)

Publicerad 2010-12-27 23:21:33 i Allmänt,

Jag har en känsla av att Julia och Ellinor inte är på samma väg som jag, dom har lite andra planer för mig. Ja jösses, sitter här inne i Js rum och håller på koka sönder, dom sitter och letar febrilt efter något jag verkligen inte är med på! ;p

dansa salsa.

Publicerad 2010-12-27 17:39:49 i Allmänt,

Sussi var här, och nu har hon farit igen. Det var verkligen en snabb-visit.
Jag har ätit och legat och läst lite. Nu ska jag dra till gym1 och träna bort lite oönskat humör!

Rock u.

Publicerad 2010-12-27 13:09:21 i Allmänt,

Jag glömde ju bort min twitter.

Egentligen passar ju den bättre än bloggen för mig, då jag helst av allt bara brukar känna för att skriva lite, men här pladdrar jag alltid på hur mycket som helst.
Och där kan man inte klaga på att jag berättar vad jag gör just för stunden, liksom det som är meningen ju ;)
Följ den, twitter.com/norberglina

I rymden finns inga känslor.

Publicerad 2010-12-27 11:51:50 i Allmänt,

Det är något med att sova så här länge, jag gillar det inte över huvudtaget.
Fick typ panik när jag vaknade till efter att ha somnat om och vad som kändes som tio minuter hade blivit över två timmar. (y) Okej, det är ju lov så kanske borde passa på att sova ut, men jag tror inte på sånt svammel, att man kan sova lite under en viss tid och sen ta igen det. Aaja, imorgon blir det andra bullar! Då ska jag då iallafall lyckas ta mig upp innan halv elva. Helst tio.


Hursomhelst så hatar jag att inte ha något att längta till. För då blir jag rastlös och vet inte vad jag ska göra, det känns som att jag inte vill fylla lovet med tråkiga, vanliga dagar, utan det måste hända något sjukt kul hela tiden. Och när jag vet att det inte står något kul på listan, ja, då blir jag depressed. Haha ;p
Men en sak är ju grym då, att fast det skulle vara apdrygt någon dag, så blir det sjukt kul när jag & Milka är tsm, för vi kan bara inte ha tråkigt, sug på den ni.
Men dagens höjdpunkt blir väl ändå att jag får snabb-besök av Sussi! Snart kommer hon förbi här i en timme lr så :)
Sen har jag absolut inga planer, jag längtar inte speciellt mycket till nyår heller, lär väl bara bli knas.
Ska läsa en bok iallafall som Sussi lovat att ta med till mig, vad den heter kommer jag varken ihåg, lr vill berätta för er ;) Men det är en överlevnadsbok iallafall, det kan jag lova!

I'm not a princess, this ain't a fairytale

Publicerad 2010-12-27 00:07:10 i Allmänt,

Blev att kolla film på guldkusten, tror vi var tio stycken, först iallafall. Sen hittade dom inte Kill Buljo så det blev Magnus Betner, men han är ju stört skön han också!

Nu ska jag ta och läsa om någon uppdaterat i bloggarna. Sen ska jag sova, är dödstrött.

Hittade en gammal bild också haha.

 

Dum av dig - Daniel Adams-Ray

Publicerad 2010-12-26 20:31:54 i Allmänt,

Har gjort den här förut, i mitten på oktober tror jag.
Men för det första har jag lite att göra medan jag väntar , och sen så är det kul att göra såna här haha.


 

Beroende av: Träna

Vem behöver du mest just nu: typ Milka? ;)

Vad tycker folk om dig?: skulle vara kul å veta! ganska psyk tror jag iaf.

Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår tror jag.

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv, inte försöka vara som alla andra.

Var bor du? Pajala

Trivs du där: Ja

Nästa mål i ditt liv: Klara av att stå på egna ben och resa.

Hur svarar du i mobilen:
Hej det är Lina / Hallå ;)

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att vi syns i kyrkan

När mår du bra: När jag klarat av något, uppnått ett delmål. Är med bra männsikor.

Hur känner du dig nu: Bra humör men rastlös och fundersam. ;)

Vad tycker du om fötter: njaa

Är du blyg? Det tror jag inte.

Sysslar du med någon idrott: Såklart.

Är du nöjd med ditt liv:
Grymt!

Är du bortskämd: Haha lite.

Vad är det värsta du vet? När känslor och förnuft inte samarbetar.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Fjantig fråga, klart jag har!

Vad är det finaste du fått? Det var svårt.

En speciell dag du minns: Skolavslutningar

Om fem månader: Är det inte länge kvar tills jag drar!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Om ngn, Milka.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Jo

Har du piercing: aa

Solar du ofta: Nej

Är du flygrädd: Nej, älskar att flyga!

Hur vig är du: tillräckligt.

Är du musikalisk? Hahaha nej

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerrys!

Vilken ögonfärg har du: Grön

Hur ofta tränar/motionerar du: 9 ggr/vecka ungefär.

The stars will guide us

Publicerad 2010-12-26 20:12:40 i Allmänt,

Live your dreams, life's waiting for you,
Live your dreams, life's waiting to begin

Känns som att det var i somras jag & Alida var och lyssnade på Neverstore.
Men det var 2007, jösses vad tiden går fort.

Har kommit från kyrkan för en halvtimme sen, det var ju så bra så jag hade gåshud!
Ska äta något sen ska jag träffa Milka, och garra MT också haha.


26 december 2010

Publicerad 2010-12-26 16:19:15 i Allmänt,

Var ruskigt skönt att vara på gymmet igår, var ensam där så kunde spela musik på svin hög volym ;) Sprang 3,5 km och körde armar. Sen var jag ju tvungen att testa den där nya grejen för magen också, den liksom ropade på mig ;)

Jag och Milka spelade kinnect lr vad det nu heter, hos henne, sen var vi till Martin, till frasses och var riktigt stora i maten då vi delade på en hel mellan-strips! ;p Sen blev vi såklart fast utanför krogen när det kom ut massa folk, men jag höll på frysa sönder mina fötter så snodde nyckeln till Martins lägenhet för att värma mig.
Sen var det någon som skulle käka på frasses men det var så sjukt mycket folk så vi fastnade i dörren. Var bara att knalla sjuhundratjugofemkilometer därifrån i halkan och kallt var det också.

Imorse blev det tårta till frukost hos fammo & faffa. Nyttigt!
Nu ska jag äta middag sen är det konsert i kyrkan, Milka & Sanna ska sjunga :)

Vilket drygt inlägg haha.

Och vi är syskon?

Publicerad 2010-12-25 19:03:41 i Allmänt,



 

Har varit hemma med Emil en timme medans dom andra var till fammo & faffa.

Vi har lyssnat smurfrock och dansat.

Nu ska jag borsta tänderna sen kila till Milka.

Får se vars kvällen slutar ;)

I can't hold it back.

Publicerad 2010-12-25 13:25:49 i Allmänt,

Kan inte begära en bättre julafton än årets.
Var super mysigt hela dagen. Hann tom tjäna lite pengar, inte illa!

Har just kollat Kalle och chokladfabriken som gick på tv, och nu ska jag kila iväg till gymmet. Hoppas det är öppet så man kommer in i sjukan iaf.

Ska träffa Milka senare, om hon nu nångång skulle vakna! ;)
Ikväll vill jag se att något ruskigt roligt händer. Men det lär ju inte vara nå problem ;)
Nej, nu ska jag köra slut på armarna. Puss.


MATKOMA

Publicerad 2010-12-24 19:23:56 i Allmänt,

Varför äter man så mycket fast man håller på att spricka?! förattdetärsåjädranssupergottmedjulmat kanske?
Men jag tycker ju inte ens det?
Ja jösses, är iallafall proppmätt ännu. Har stoppat i mig massor av hemgjord kola jag fick av Milka, Emmas handmade praliner och druckit Champis! Nu tror jag det får räcka för ikväll.
Fast det lär jag ju inte hålla, haha.

Har fått en hel skolåda full med massa cupcakes grejer, strössel, formar och annat sött av Emma & Johan. Började nästan lipa det var så gulligt haha! ♥


Later.

Snabbis!

Publicerad 2010-12-24 14:43:41 i Allmänt,

Ingen Anna Ankas jul i år. Så trist.
Men endast 20 min kvar tills Kalle sätter igång. Det måste ju ändå vara dagens höjdpunkt, det är så mysigt att sitta och kolla det :)

Har haft super mys hela dagen för den delen, älskar julpyssel, som bäst när jag slipper göra något själv utan bara kan sitta bredvid och titta på ;) Har ätit maassa onyttigt till lunch haha. Börjar känna suget i magen nu så väntar spänt på julmaten! Hihi. Lite bättre humör idag som ni kanske märker.
Men man kan ju inte vara på dåligt humör på julafton!

Adjö så länge mina kära vänner ;)


We wish u a ...

Publicerad 2010-12-24 11:42:33 i Allmänt,

Får väl lov att säga God jul som alla andra idag.
Men jag tänker inte skriva det på facebook iallafall haha.
Kul att jag var vaken så länge igår så jag sov förbi ett stort jul-frukost-bord här imorse.
Har slängt i mig fil och flingor istället så klarar väl mig ett tag ;)
Nu ska jag ner och myysa! God jul. ♥


24 december 2010

Publicerad 2010-12-24 02:31:32 i Allmänt,

Det var då något nytt , men ska göra som Milka sa och drömma om den jag ska gifta mig med! Så vi ses i drömmarnas värld inatt ;) Puss!


Tydligen borde jag inte få några julklappar alls i år. Jag har varit elak.
Jag som tycker jag är den snällaste på jorden.

Make my wish come true.

Publicerad 2010-12-24 02:13:42 i Allmänt,


I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you




Har haft uppesittarkväll och spelat Pictionary. Såklart var jag i vinnarlaget.
Alla for för kanske en halvtimme sen men jag har sovit två timmar på eftermiddagen så lär ju inte somna än. hm.
Aa jag får väl försöka iallafall, då blir det snabbare julafton och jag får snabbare träffa allt folk.
Ärligt talat längtar jag inte ens efter att få öppna julklappar lr äta julmat, vet ändå att jag kommer få pengar till min resa bara, och maten, jaja, det är väl gott iaf.

Och vad vore julen utan tomte för ett litet barn? Det är ju skamligt att man ska behöva uppleva något så hemskt, så därför får jag ta mig i kragen och ställa upp. Ho ho.


Jul med Kalle & Anna Anka.

Publicerad 2010-12-23 17:06:40 i Allmänt,

Vad är det för fel på mig? Jag har ingen julkänsla alls idag. Det är ju julafton imorgon!

Åt frukost och tog det lugnt, vänta tills Emma kom hem, sen for vi på gymmet. Körde ju som sagt mage/rygg idag och sen sprang jag, men bara 3km..

Har duschat och gjort ingenting efter det.
Ska nog ta och ta bort mitt gamla nagellack och lägga på nytt, rött om jag hittar.
Äta Emmas supergoda middag, fixa håret som just nu ser ut som trollhår och sen förhoppningsvis ha en super-mys-uppesittarkväll med några goa flickor & pojkar! Får se vilka som är med på mina noter! ;p

Nej nu ska jag försöka skaffa mig lite julkänsla igen!


FiveFingers

Publicerad 2010-12-22 23:04:45 i Allmänt,

Kom på att jag nog inte sprungit sen augusti. Om man inte räknar innebandyn och intervallerna, utan typ springa ute lr på rullbandet.
Så idag cyklade jag slut mina ben, sen ett kort armpass men helt död där också, sen sprang jag 5km. Skönt som t u s a n.

Det är något jag älskar med att ha lov, man hinner träna! Man behöver inte känna ett måste att gå dit en viss tid för att sen hinna hem och sova i tid, helt underbart. Imorgon ska jag nog ta en promenad efter frukosten, om jag har lust vill säga, måste ju passa på när det är ljust ute.
Sen ska jag köra mage/rygg på gymmet.
Känns så skumt att ha lov haha. Sist var jag ju typ i lule halva lovet sen gick resten av dagarna så sjukt fort ;p

Och som det står på laget så är det idag det vänder. Idag är mörkaste dagen på hela året, imorgon går vi mot ljusare tider. Inget mig emot.

Nu ska jag avsluta dan före dan före med att läsa bloggar tills ögonen går igen. Sovgott allihopa!


Dessa skor vill jag testa. För dom som vill springa barfota men inte har härdat fötterna än.

Ganska fulcoola tycker jag.

Vissa är lediga i 19 dagar, shalalala. ;)

Publicerad 2010-12-22 17:57:01 i Allmänt,

Sen skönt kan jag lova! Lider med er som måste jobba och redan har förbrukat alla era jullov. Synd ! För jag ska då sova länge, ta det lugnt vid datorn och tv och chilla hela dagen tills jag känner för att göra annat. Sen kan det ju vara bra om jag gör något vettigt under lovet också, men det löser jag sen. ;)

Fick förresten Godkänt på provet! Skönt hahaha. Och det var faktiskt inte helt pjåkigt, var inte allt för långt ifrån VG, och jag som trodde jag kugga. Aaja, nu får jag börja på sista kapitlet iaf.


Efter att vi slutade, gick jag igenom provet med Harry, sen for jag & Milka till Adam med Amanda och Elina och sjöng singstar, nu har Elina redan hunnit landa i Stockholm, tror jag, och imorgon vid tio åker hon till Dominikanska för att fira jul & nyår, avis? Nej visst inte, jag äälskar att man fryser ansiktet av sig här hemma, att det är mörkt när man vaknar och lägger sig, att man är blek som en fisk. Nejdå, jag är inte alls avundsjuk.

Nu ska jag fara och pumpa lite mjölksyra i armarna på gymmet! C ya, ha ett skönt lov, ni som har ett ! ;)


 

prosit!

Publicerad 2010-12-21 23:53:17 i Allmänt,

Finns det något mer störande än när man just ska nysa och så går det inte?!
Aa, inte är det då mycket iallafall. Och nu, efter att ha väntat hela dagen så kunde jag äntligen nysa, då tog jag i så jag fick ont i svanskotan! Hahaha. Hur fan lyckas man?
Nej nu ska jag ner och hämta vatten sen gå och sova! Puss godnatt alla ;)

Tomten, jag glömde!

Publicerad 2010-12-21 22:37:32 i Allmänt,

Två saker jag glömt bort att lägga på min önskelista!

 



Min aquolina håller på ta slut, för andra gången :( och ett sånt här pannband skulle vara nice, fast helst ett grönt.

Jätte rolig blogg va? ;)

Publicerad 2010-12-21 22:23:45 i Allmänt,

Vad jobbigt att vara sur på någon fast man inte vill, haha. Så onödigt ju! ;)



Alltså shiiieet.
Men ofta, nej.
Hoppas ;)


Vad kul att ni typ inte fattar nånting! Så jäkla värt inlägg ;) Men var bara tvungen att visa att jag är på sjukt bra humör ;)

 

For whom the bell tolls

Publicerad 2010-12-21 22:18:43 i Allmänt,

Det känns ju så ovärt att vara i skolan dom här dagarna när vi ändå inte gör någonting.
Idag hade vi svenska 15 min på morgonen, sen idrott 14.20. Där vi dansade och sjöng Räven raskar över isen. Och är det nå jävla militär lr?! Ingen ville vara 'tomte', då var det bara att gå ner på golvet och göra armhävningar, den som slutade först fick bli tomte. Skojar han med oss? Tur att man är grym då ;) höhö

Jag passade på att göra mitt matteprov som gick åt pipsvängen, men äsch, borde klara godkänt iallafall och till nästa, alltså sista (skönt!) kapitlet ska vi plugga så jag får MVG har Sjöbbi lovat! ;D


Var till gymmet med Milka efter skolan. Chill lr vad, har typ hittat världens bästa träningsmusik också. ;)
På innebandyn sen var vi bara åtta stycken och jag började med att stå, har inte gjort det på säkert 1½ månad. Var jätte konstigt haha, astrist var det också. Så spelade ute sen ;) Lyssnade på julmusik och spelade 4vs4, super kul!

Nu har jag andra kladdkakan i ugnen. Det är ju själva den att jag måste ta hand om allt. Jösses grabbar! Ni har då tur som har mig ;p haha! För vi måste ju också fika som alla andra klasser imorgon. Så det blir en mys-dag imorgon, med Ensam hemma 1 direkt på morgonen, sen lunch, sen fika och få betyg.


Sweet dreams are made of these ;)

Publicerad 2010-12-20 23:17:22 i Allmänt,

Filmen var, hm , okej. Inte mer än så. Alltså inget att 'hänga i granen' dessa juletider ;) haha.

Försökte plugga matte också, inför provet imorgon (!), men det gick ju som det gick. Är inte alls på hugget ikväll haha. Så hoppas Sjöberg hinner komma till skolan en sväng på lunchen imorgon. Annars lär jag ju vara steeekt!

Nae, nu ska jag sova! Imorgon ska vi dansa runt granen och sjunga på idrotten. Tjiho allihopa, 'jag gömmer mig bakom en ek och leker en barnslig lek!'

Imorgon vill jag kunna träna!, men denna förkylning verkar ju bara bli värre , arhg! 

Tomtenisse.

Publicerad 2010-12-20 17:48:41 i Allmänt,

Jag måste ju vara sämst i Sverige på att slå in julklappar. Efter 3 st tröttnade jag på att fixa snöre så hälften är typ utan haha. Har ännu två kvar men dom orkar jag tusan inte göra, mamma får packa in dom.
Det är ju lite trist att ge mina fula inslagna grejer till mamma och Emma eftersom båda dom två är typ kungar på att slå in. ;o Jag har då inte ärvt det kan jag lova, jag är lika okonstnärlig och ofantasifull som min pappa haha.

Nu måste jag skynda i duschen för klockan sju ska jag och Martin på Harry Potter!


19 december 2010

Publicerad 2010-12-19 22:49:19 i Allmänt,


Vill ni veta en sak?
Det är bara tre dagar skola kvar :D Sen får vi jullov! Och egentligen är det bara två 'tunga' dagar eftersom vi bara ska kolla film och fika på onsdag ;p chill!

Nu ska jag lägga mig, håller på somna sittandes! Puss ;)

We're the dreaming people

Publicerad 2010-12-19 20:06:24 i Allmänt,

Lyssnade på årets vinnarlåt och det är ju skit kasst att Jay vann, han kanske är bättre på att sjunga annars men vinnarlåten var ju Minnah överlägsen i. haha.

Har ätit supergod thaimat här hemma nyss, nu sitter dom alla och kollar Narnia där nere. Får se om jag ska kika Vem kan slå Filip och Fredrik här i min ensamhet haha lr om jag ska gå ut och promenera. Är lite kallt ute men har inte varit ut idag mer än till och från bilen :P

Ja så får det bli. Knallar iväg en sväng. Får bli gymmet imorgon om jag inte drar på biiiiio!

Need you know - Lady Antebellum


 


Kolla mot scenen där ser du nya legender.

Publicerad 2010-12-19 17:14:14 i Allmänt,

Så jävla onödigt med söndagar.

Jag som var så sjukt taggad igår, så blev det astråkigt.
Så därför har jag lust att göra något grymt kul idag istället, som jag alltid har på söndagar.
Och alla fotbollsmatcher är inställda pga snö, så vad gör man ?

Energitjuvar, de borde inte få finnas.



 

 

Lucianatta 2010

Publicerad 2010-12-19 12:05:00 i Allmänt,

God (?) morgon.
Vilken kväll , helt sjukt trött på slutet och så lämnade Milka och Marre mig där . Aa, men Död snö var grymma iallafall, avslutade med Master of puppets ;)
Tänkte ju dra hem direkt när jag slutade men vad är det för stil att inte kolla någon match alls under Lucianatta? Nej, kollade Jonathan, Evert och deras match , sen for jag hem. Tror jag somnade på stört.

Vaknade halv elva och har redan hunnit dammsuga, nu ska jag bara skura, byta sängkläder, gardiner och dammtorka. Sen har jag bestämt att jag ska träffa Milka. haha.


So damn good.

Publicerad 2010-12-18 21:53:56 i Allmänt,

Stressad, som vanligt.
Men har iallafall kommit hem från lule för kanske 1½ h sedan. Har packat upp väskorna, ätit, bytt om och fixat mig, så nu kan jag väl knalla iväg till sporthallen? Börjar jobba halv elva och hoppas på att få se Död snö leverera ;p haha! Men det är jag inte ens orolig för, tror det kommer gå galant!

Blev inte mycket uppdatering de här senaste dagarna, men det är för att livet leker och jag har bättre för mig! Hoppas ni uppskattar att jag kommer en gång varje dag iaf ;) puuusssen då va.

Har ni sett på maken suddigare bild förut?


Nae, tror inte det.
Har på mig tröjan nu, som vi alla måste ha. Haha, skönt att kunna ha myskläder på 'jobbet' ;)

Köld-cancer.

Publicerad 2010-12-18 00:32:44 i Allmänt,

Är det sant att jag inte skrivit på över ett dygn? Alltså shiiiet ;)

Jag börjar nästan bli rädd för mig själv hur lättlurad jag är ibland.
Aa, har iallafall psykat med Milka hela dagen! Hur kul som helst liksom, sen drog vi till Alexander och spelade Med andra ord. (Y)
Nu är det bäst jag lägger mig så jag orkar upp klockan åtta. Måste packa väskan och komma på vad för mat jag ska ha med mig imorgon hahah , lyckat att tänka på sånt nu! ;p

Don't u know that there ain't no mountain high enough?

Publicerad 2010-12-16 23:13:46 i Allmänt,

Pluggade med Sjöberg i en timme, börjar ju gå som på räls det här liksom! Skönt när man fattar vad man räknar, även om det är massa formler som jag inte kommer komma ihåg på provet. Men någonstans där inne i huvudet ska det finnas iallafall. ;p
Träningen gick jätte bra och var super kul! Blev ju ledsen när det tog slut, haha första gången på länge! Kanske för att vi alltid annars går ner och har fys efteråt så man hoppar ju inte av glädje då precis ;)
Nu gäller det att vila upp sig inför lördagens match! Dans på idrotten imorgon igen, när ska det vara slut på sånt tråk?!

Nu ska jag sova, fast lite synd är det ju, attans! ;)

→→→→ ↓ ←←←←

Publicerad 2010-12-16 17:17:47 i Allmänt,

Nej, nu vill jag ha en ny header och allt på bloggen. Någon som gillar att pyssla med sådant?
Har börjat tröttna lite och det är dags för 'uppfräschning' (hur fan man nu stavar det.)

UNIBET shalalalalala

Publicerad 2010-12-16 16:00:07 i Allmänt,

Jisses vad ont jag har.
Trampade snett på ivn, såklart. Så gick det över men nu göre ont igen. Men det struntar jag i tralalalalala. För ikväll är det träning och jag ska då vara med. Men borde kanske stå i mål, så benhinnorna får vila lite innan lördagens match. Lär ju få springa som nå psyko då, om vi inte blir mer än nio st.
Nu ska jag iallafall ner och skala potatis och riva morötter så jag slipper sliskiga makaroner haha. Sen hoppas jag att Sjöberg kommer förbi och hjälper mig plugga lite mera matte, för nu har jag lovat Harry att göra prov på tisdag ;s

Och så har schemat för lördag kväll/natt kommit upp, jag jobbar från 22.30-02.30! Aa, vi är ju fem stycken så borde inte vara så tugnt :)

Moodle.

Publicerad 2010-12-16 00:03:06 i Allmänt,

Ja så var det med det, hann bara gå igenom 9 bloggar (typ ingen som uppdaterat) innan jag läser att vi har idrottsläxa till lördag. Nu är det bara att göra den. Blir ju nästan rädd för mig själv hur jag kunnat glömma det. Skulle ju göra den redan förförra helgen. aah, ser ut att bli en sen kväll.
Som tur är har jag iallafall lite sovmorgon imorgon.

tattare

Publicerad 2010-12-15 23:54:29 i Allmänt,

Big jösses, sweet Maria, Götapetter och tusan vad duktiga jag & Milka varit idag!
I skolan gjorde jag ju då som sagt matteprovet, hm, tror jag skippar att nämna mer om det.
Sen har vi ätit grillbuffé så jag trodde vi skulle spricka. Helt sjukt gott! nästan farligt.
Då var vi ju bara tvungen att dra en snabbis till gymmet, jag körde lite armar, och Milka konstaterade att det var 4e dagen irad jag varit dit haha, lite skönt kanske ;)

Och nu till varför vi varit så duktiga, jo tro det eller ej men vi har pluggat matte, i fyra timmar!! ;O
Nog för att vi inte fick så spec många tal gjorda under dom första två och en halv, för vi inte kunde. Men vi försökte iallafall! Sen kom Sjöberg och tog tag i allt och då susade vi fram bland talen. Oj så vi har jobbat!
Beslutade mig för att hinna göra andra delprovet på kapitlet innan jul, så lite måste jag ju stressa. Men det ska nog gå bra.
Nu ska jag kolla igenom allt som händer ute i världen, har inte varit in på datorn alls idag tror jag?
Känns helt skumt. Men har haft så mycket roligare! ;)

Godnatt.

Publicerad 2010-12-14 23:20:57 i Allmänt,

Imorgon är det dessutom julbord i skolan! Läste det på Henriikkas blogg just, hade helt glömt bort det. Som hon sa så är julbord överskattat. Man väntar sig alltid att det ska vara så gott, så äter man typ ändå bara köttbullar..



Och en sak till, Evert fyller år imorgon haha! :D

Gottigaste. Hahaha!

Publicerad 2010-12-14 23:07:53 i Allmänt,

Hela dagen har gått super fort!
Var på gymmet med Julia & Milka, sen innebandyn, evighetsstaffett som avslutning (vi vann såklart;), sen fys på det hela. Kan ju säga att jag var allt annat än pigg när jag var klar!

Duschade och gick till Martin på kalas, haha kollade DH och Cougar town ;p
Nu borde jag väl egentligen kolla igenom matteboken igen, men min ork är helt borta. Konstigt haha.
Får gå som det går imorgon. Men efter jul blir det fan seriöst plugg! Måste ju hinna börja på C i år så jag inte behöver stressa nästa år. Taktiskt ;)

Nu ska jag läsa igenom alla bloggar, sen får jag äntligen sova ;)
Imorgon har vi ledaravslutning på kyrkanshus och då ska vi äta Joels grillbuffé! Liiite gott kanske. Hoppas ni blir riktigt avundsjuka. ;)

Tio i halv.

Publicerad 2010-12-14 10:14:47 i Allmänt,

Haha vad gulligt, vi fick rast, och klockan 'tio i halv' ska vi samlas i datasalen igen ;p

Idag fyller Martin och Mattias 20 år. Grattis pojkar!
Har dans på idrotten idag, kan ju vara kul det också men känns inte som att det ger så mycket, så far nog till gymmet en snabbis innan innebandyn ikväll. Och så var Ellinor bara tvungen att påminna mig redan igår om att vi har dom där jädrans intervallerna idag, men då tänkte jag att istället för att redan börja tänka att det kommer bli jobbigt så ska jag tycka det är kul istället! Lika som att typ spela innebandy, varför skulle det inte vara kul att springa? Så hädanefter ska jag tycka det är kul med intervaller, försöka iaf.. hahaha.


Sjöberg, katastrof!

Publicerad 2010-12-13 23:44:15 i Allmänt,

Nu har jag redan varit vaken på tok för länge. Men jag har gjort nytta! försökt jobba lite matte iallafall.. Lr kollat igenom och det ser ju inte så ljust ut inför onsdagens prov. Åh, måste fråga Harry massa saker imorgon.

Nu ska jag lägga mig och om jag orkar hålla ögonen öppna en stund så kanske jag kollar en sväng till i boken.

Sankta Lucia

Publicerad 2010-12-13 21:27:59 i Allmänt,

Tänkte säga att jag var ensam på gymmet för engångsskull, men så just när jag var på väg hann Hanna & Jonny komma. ;p Har kommit på värsta smarta idéen att istället för att cykla lr springa som uppvärmning, så kör jag marklyfts-uppvärmningen! Det känns inte alls i benhinnorna och man blir hela varm ändå :D
Eftersom jag och Milka satsade stenhårt (?) på mage/rygg igår så blev det armar idag. Nu har ju mäster proffset Evert visat hur jag ska göra haha. ;p
Sen var jag ju tvungen att skynda mig upp för jag skulle hinna träffa mina 'gamla' handledare innan dom slutade för dagen klockan sju. Hihi dom saknar nog mig där på jobbet, han sa att dom t.o.m. har fått en ny firma-bil hit till pajala för att kunna locka tillbaka mig ;) Och 'tackvare' att jag lämnat dom där själva så kommer dom inte hinna klart innan jul utan först 3 januari, höhö, det gick ju verkligen snabbare när jag var där, naat ;p
Måste gå och hälsa på dom igen innan dom är klara här, för sen blir det ju tråkigt!

Har kollat Ung & bortskämd, har missat massa avsnitt för jag har kolla hollywood fruar, men idag var inte det.
Och då skulle ungdomarna jobba på en djurpark, två av tjejerna och ena killen är ju as coola och försöker iaf, medan två andra bara står där som nå idioter. Missade tyvärr vem som fick åka hem för jag knallade till kiosken för refill, och tillbaka på 4 (!) låtar!! inte illa må jag säga ;)


 

Detta hade jag som bakgrundsbild efter att Milka varit på min dator, för ganska länge sen, men iaf ;)

I can't hold it back.

Publicerad 2010-12-13 17:36:16 i Allmänt,

Var asa chill dag idag, Marre är nog lite avundsjuk på mig. Hade bara samhälls, sen kollade vi Lucia, fikade, åt lunch, var till sport och skohuset, var till thai, sen hade jag iv.
Hämtade ut ett paket från ica också, vad jag blir less när det inte är lika fint i verkligheten som på bilderna. Får se om jag ska skicka tillbaka.

Är ensam hemma så fick laga middag själv, gott som fan, och nu ska jag dra till gymmet. peace bro.

Sen blev jag utmanad ;p

Publicerad 2010-12-13 17:29:30 i Allmänt,

4 TV-program jag ser:
1. Svenska Hollywoodfruar
2. Desperate Housewives
3. The Hills
4. Halv åtta hos mig

4 saker jag gjort idag:
1. Kollat 3ornas Lucia.
2. Stått på ivn.
3. Hämtat ut kläder från H&M.
4. Lagat mat.

4 saker jag längtar efter:
1. 23 juni = Kalifornien ;)
2. Jul och nyår
3. Körkort
4. Massa fler saker, min födelsedag bla.

4 saker på önskelistan:
1. Pengar
2. Manikyr hos någon som kan ;p 
3. Ny innebandyklubba 
4. Tv kanaler till min lilla tv haha


Tog bort den sista 'fyra jag utmanar', för nu har så många redan blivit utmanade så finns ju inga kvar att välja ;p

Dag 15 – Min favorit film

Publicerad 2010-12-13 17:23:34 i Allmänt,

Sista dagen.

Min favoritfilm, Julia kommer typ döda mig om jag inte säger Pearl Harbor, men nu har jag nämnt den, även Blood Diamond är riktigt bra.
Om jag själv skulle välja någon film så föredrar jag romantisk komedi lr 'vatten-filmer' om man kan kalla det så, typ Into the blue, Deep blue sea, Adrift och så var det någon mer men jag kommer inte på vad den heter. Men det är iallafall filmer där dom tillbringar mycket tid i vatten, typ med hajar och det är lite spännande så där ;) spec Into the blue med Paul Walker som springer omkring i badbyxor typ hela filmen ;)
Det är ruskigt bra filmer!
Men Disturbia är nog den som hamnar etta, vad jag kan komma på. Den är helt sjukt bra, vet egentligen inte vad det är för slags film men det är lite komedi, romantisk är den också, sen sjukt läskig även fast jag vet vad som händer efter att ha sett den 6-7 ggr ;p Fast nu kom jag på att jag börjar bli lite less på den också haha. Så, egentligen finns det nog ingen etta på min filmlista. Synd.. Men då kan jag ju passa på att såga en annan film istället, Butterfly effect. Kollade den i våras nångång, jag och Marre satt som två ? när den var slut, utan Milkas förklaring hade jag gått och funderat än idag, men den var ändå värdelös!

Höll ju nästan på glömma! Twilight, New moon och Eclipse! dom är då på min topp-tio-lista. ;)
Men sist råkade jag somna efter halva new moon, då vart minsann någon annan snabb som en vessla att byta film haha ;)

Not ready to make nice.

Publicerad 2010-12-12 22:03:23 i Allmänt,

Det var just så jag hann i tid! Fick typ halv-springa hela vägen till kyrkan, men jag hann innan det började. Som vissa andra sömntutor inte gjorde. Voi voi, den där Milka.. ;)
Blev sen kvar i kyrkanshus med ungdomsgruppen på deras avslutning, men det var gott med godis, lussebullar, pepparkakor och julmust. Och skulle ändå lyssna på Milka som skulle träna inför julkonserten efter det, så vi väntade där :P

Sen for vi hit och gjorde pyttipannan som vi köpte förra helgen men inte hann få i oss eftersom det blev som det blev ;) Och så hittade vi Casper möter Wendy hos Ida, nostalgi på hög nivå! Men när vi väl börjat kolla den insåg vi att den inte var lika bra som när vi var 5.. Attans. Fick bli gymmet istället. Det gick lika bra det ;)
Alltså kan jag sammanfatta denna söndag som en toppen-söndag! Tackvare sjukt bra sällskap.

Imorgon är det Lucia i skolan, det ska bli kul att se, hehe måste ringa och prata med Ellinor ikväll redan ;)

Jag - 4 sanningar till.

Publicerad 2010-12-12 21:13:03 i Allmänt,

Tänkte ge er en extra grej idag också haha. När jag skulle skriva 5 sanningar om mig själv, då var det jätte svårt, men nu har jag hunnit tänka ett tag. Kom på två igår kväll innan jag somnade, hör och häpna, jag somnade inte på en gång! ;p

· Min mobil, jag är sjukt beroende av den. Har den alltid på en hylla ovanför sängen, om jag inte tom råkat somna med den i handen. På morgonen när klockan ringer har jag den alltid sen bredvid kudden. ;p

· Varje kväll gör jag på exakt samma sätt när jag bäddar upp sängen, lägger kuddarna på ett ställe, drar ner rullgardinerna, släcker lamporna. Haha, vet inte om det en tvångstanke, det är nog mer att det blivit en sån vana bara.

· Jag har fått höra att jag ser ruskigt koncentrerad ut när jag springer. Jag spänner munnen på ett visst sätt, och som ett bevis på vad folk sagt, hamnar jag på bild i tidningen, just när jag koncentrerar mig. Kul. Även när jag kör bil sitter jag och biter i läppen haha.

· Jag har en liten ring mitt på foten, som ett blåmärke ungefär, fast inte så jätte tydligt. Från att jag blev trampad av en häst, på min allra första ridlektion, för typ 6 år sen. Hahaha!

Dag 14 – Det här saknar jag

Publicerad 2010-12-12 21:01:37 i Allmänt,

Oj nu är det bara en dag kvar efter det här.
Ganska skönt faktiskt.


Men nu är det så här att jag trodde det var idag jag skulle skriva om min favoritfilm, så jag har gått och funderat på det hela dagen, och inte för att jag kommit fram till något där heller, men jag har inte ägnat en tanke åt vad jag saknar.
Men okej, ska väl ge det ett försök.

För det första saknar jag min syster, när hon väl är hemma så är jag ändå alltid ute och gör annat, och jag får dåligt samvete ibland, men då är hon hemma iallafall, och det är mycket roligare, även fast jag bara ser henne på morgonen och kvällen.
Sen saknar jag förstås massa personer, såna som man inte träffar lika ofta, typ Sussi, henne skulle jag gärna träffa mycket oftare än vad jag gör.
Personer som man var med förut, men som man sakta glider ifrån, det tycker jag inte om. Dom personerna saknar jag.
Självklart saknar jag dagar också, inte nu några speciella som jag skulle vilja uppleva igen kanske, men dagar jag tyckt om, klart man tänker tillbaka ibland och saknar den tiden :)

It couldn't be better

Publicerad 2010-12-12 00:19:58 i Allmänt,

Milka och Marre, vi for hem! bara så ni vet. haha.

Har varit och kollat fotboll, Liverpool förlorade.... Sen började vi kolla Sex and the city, ettan, men tröttnade efter en timme då inte ens halv (?!) filmen gått, så då satt vi och gjorde annat :P
Nu ska jag sova för imorgon ska vi jobba klockan elva.
Godnatt ;)

Fem sinnen.

Publicerad 2010-12-11 16:41:29 i Allmänt,

Haha Milka sa bara att Newcastle hade match idag, inte mot vilka. Så jag skrev åt Marre och sa att idag ska vi heja dom till vinst, typ. Så får jag till svar 'vågar jag tro på det?' Så möter dom ju Liverpool! Jag visste inte det. HAHAHA Nae, jag skulle inte tro det Marre. Sorry ;p

Har duschat och målat naglarna, och medan det torkade började jag kolla vm-finalen i innebandy. Skit kul! Kim Nilsson är en stjärna. Stackars Milka som väntar på mig.. hahhaha.

Bästa.
Varm.
Underbar.
Öl-gott.
Vackert.


Haha vad fiffigt!

The scientist.

Publicerad 2010-12-11 14:27:33 i Allmänt,

Nej nu har jag suttit här på tok för länge.
Har hunnit få ont i nacken av att ligga här och snegla på datorn när jag läst bloggar. :P
Nu ska jag duscha. Hörs senare.

Dag 13 – Mina rädslor

Publicerad 2010-12-11 13:59:56 i Allmänt,

Finns ju säkert massa saker jag är rädd för , typ trånga utrymmen? Jag har hemsk klaustrofobi.
Men det går att träna bort har jag hört, men jag blir typ rädd bara av att tänka på hur man tränar bort det. Ska man typ sitta i en liten låda och testa lr? haha, nej, jag håller mig nog till stora, luftiga utrymmen.
Men sen är jag rädd för tex spindlar, lr det beror på vars jag är. Är jag i skogen skriker jag ju liksom inte och börjar hoppa omkring, för där räknar man ju med att det finns smådjur, men skulle jag hitta en spindel inomhus, spec i sängen, då skulle jag få panik. Jösses.


Såna här skåp hade vi förut, och jag testade sitta där nere, jag lovar, jag höll på få panik när man stängde dörren, men det tror jag många skulle få.
Men att jag fått cellskräck i vår bil? Det är sjukt.

If it makes u happy ;)

Publicerad 2010-12-11 13:43:24 i Allmänt,

Helt underbart skönt! Klockan är bara tio över ett och jag har redan hunnit med massor.
Promenerade till byn och köpte två julklappar. Nu har jag bara 5 kvar att köpa.. Och jag har ingen aning om vad det ska vara.

Ligger här i min soffa med datorn i famnen, sköna kläder, tända ljus, knäck (redan uppäten haha) och skriver med Julia. Och lyssnar på Ei tippa tapa. HAha. Och som sagt , klockan är bara ett!
Måste skriva lite på idrottsuppgiften som ska in nästa vecka, och så ska jag duscha, fixa naglarna och bara ta hand om mig själv tills någon kommer med en rolig idé. Och förresten så är jag på sjukt mycket bättre humör idag, I like it! ;)


Fira jul med Sean banan ho ho.
Inge kött från mamma Scan ho ho.
Kalle anka klockan tre,
hinner inte måste be ho ho.
Fira jul med Sean banan ho ho.



Tell me.

Publicerad 2010-12-10 23:37:37 i Allmänt,

Aaja, visst. Nog kan han ju sjunga den där Jay. Men vinnarlåten var ju tusenmiljoner gånger bättre med Minnah. BIG jises!

Det här var precis vad jag behövde, en sjukt kul kväll, som alltid, på gården. Bra initiativ Sjöberg!


Såg ni idol? Såg ni Erik? ja jösses, ni kan ju inte missat! Det gjorde väl programmet okay, även fast Minnah inte vann ;)

 


 

 

All that I'm after is a life full of laughter.


Gatecrash.

Publicerad 2010-12-10 19:33:30 i Allmänt,

Haha Sjöberg vad roligt. Han kom med en idé! Det var inte igår!
Konferenssamtal, modernt! ;p Blir att kolla idol på gården med hela gänget, nästan. Vad mys! ;)

Disturbia-Rihanna.


Time machine.

Publicerad 2010-12-10 19:11:34 i Allmänt,

För en vecka sen satt jag och Milka på bussen, vi var nog snart i lule, eller kanske på den där fula busstationen i råneå ;p Vi hade hela kvällen/dagen framför oss. Hade ingen aning om hur sjukt grymt det egentligen skulle komma att bli ;) Hihi det går inte att beskriva.

'Haha snacka om att vara up and down ;)'
Milka, jag vet , jag är störd. Men bussigt att du står ut med mig iallafall ;)

Nu har matchen börjat i Kiruna, pappa frågade om vi skulle fara och kolla, men jag kände verkligen inte för det. Nu har jag nästan lust att titta! Attans.
Ska gå ner och käka knäck. Puss!

Dag 12 – Det här får mig att må bättre

Publicerad 2010-12-10 18:56:38 i Allmänt,

Det finns mycket som får mig på bättre humör. Och jag är oftast på bra humör, men blir jag på dåligt humör, då är jag verkligen på dåligt humör liksom haha.
Och det har jag varit typ hela veckan, stört mig på allt. Men, man måste väl vara lite tjurig ibland för att sen kunna njuta av känslan att vara riktigt glad?

Och som sagt, som alla andra skriver, så får träning mig att må bra.
Så jäkla underbart att fara ut och springa på sommaren med musik på maxvolym så man inte hör allt flås haha, tänka på något som gör en sur och bara springa fortare och längre! Och tänka att man är så mycket bättre än det som gör en sur!
Eller vara på gymmet och pressa sig till max, vara helt slut i hela kroppen efteråt.
Eller spela fotboll (nu funkar även innebandy;p), och bara springa runt som ett psyk och kötta som fan och inte behöva tänka på den andra, man bara tar bollen och sticker ;) Sjukt vad jag älskar att träna!


Och något som får mig på dåligt humör, är när saker händer, som jag inte kan ropå. Saker som jag inte kan ändra på, hur mycket jag än vill. Speciellt om det är saker som brukar få mig på bra humör annars. Det ger mig nästan panik.



Götapetter!

Publicerad 2010-12-09 23:16:05 i Allmänt,

Hihihihahahah GAAAH!
Kan inte få ner mina psykbryt på papper, (datorn). Helt obeskrivligt. Bara Milka som förstår mig.
Men jag har typ gåshud och sitter och apskrattar för mig själv. Får kramper och håller på dö här när jag tänker på massa saker. Och som grädde på moset skickar Milka en bild från i somras, holy moses! ;)

Nej, jag kommer ju inte kunna somna så här speedad. Men ska iallafall gå upp och lägga mig, kan ju fortsätta psyka med mobilen hahaha. Godnatt, imorgon är det FREDAG!

G o t l a n d

Publicerad 2010-12-09 21:20:35 i Allmänt,

Var ganska roligt idag i skolan. Om man kan säga så.
Fick börja koppla lite igen på karaktärs, asa skoj liksom. Men jag & Martin bara bråkas hela tiden. Han säger att jag gömmer hans verktyg, det gör jag inte. Fröken, Jarmo kastar sudd på mig.

Var inte med på hela ivn, för mina ben tog helt slut. Men sen for jag och Evert på gymmet, oj jävlar vad jag är slut i armarna, kunde knappt sätta på mig jackan efteråt haha.
Duschade, åt och for sedan till kyrkan och kollade på Idas och gängets lucia-show :)
Övningskört och just gjort knäck med mamma. Super-jul-mys-känsla! ;)

Nu ska jag äta lite kvällsfika, om jag orkar efter typ en halvkastrull smet knäck haha..
Sen ska jag inte plugga någonting utan bara göra precis det jag känner för! ;) Kanske kommer in här igen, kanske inte. Den som kikar in får se!


Dag 11 – Två utomlandsbilder

Publicerad 2010-12-09 21:12:00 i Allmänt,

Jag vet inte vars ni alla får massa bilder från att ni var små och sånt på datorn? Inte orkar jag då scanna in allt.
Och förresten så har jag bara varit 'utomlands-utomlands' till ett sånt där varmt ställe en gång, det var till Bulgarien 2007. Sen har jag ju såklart varit till finland, men det är ju nästan flummigt att räkna det. Och i somras var jag och Milka till DANMARK, KÖPENHAMN! Gick runt på stan lite (hade typ inte ens råd att kolla på sakerna..;) haha, fikade på ett asa-dyrt men super gott konditori!

Typ enda bilden från Danmark förutom den på min bakelse från konditoriet haha.

Bulgarien.


SNYGGT

Publicerad 2010-12-08 23:34:15 i Allmänt,

Jag har velat färga håret redan i höstas, men sen hann det bli vinter och då ville jag ha mörkt. Men nu vill jag ha så här! Men Julia sa att det tar evigheter innan jag får så här ljust. 1


Så det här då? haha. 2

 

Slutar väl med att jag bara kan göra några slingor som det här. ↓ 3

Not today, today, today.

Publicerad 2010-12-08 22:28:54 i Allmänt,

Var tvungen att ta bort lite från förra inlägget, haha jag var bara så irriterad på det jag skrev när jag skrev men nu känns det bättre, när det fick vara uppe ett tag. ;)
Och ni som inte hann läsa, ni missade inget, jag sågade bara ett par skor haha.


Jag har matte att räkna, en engelska sak att skriva, en idrottsuppgift att göra..


When it's going good It's going great

Publicerad 2010-12-08 18:49:22 i Allmänt,

Tänkte ju gå och köra armar med Evert idag. Men då fick jag extra jobb istället, nog för att det bara blev en timme men tänkte det skulle ta längre tid.
Skulle göra knäck också, men jag fastnade här. Inte precis en skräll.
Men klockan seven eleven ska jag iallafall vänta på Milka vid hörnet på fiket ;) höhöhö.
Jag som ännu är asa-mätt efter min flummiga middag och en bit tigerkaka haha. Nyttig dag !


 

 


 

 


Dag 10 – Min favorit låt

Publicerad 2010-12-08 18:14:14 i Allmänt,

Ja det här är ju nästan en onödig 'dag'. För det går ju inte ens nästan att välja. Helt omöjligt.
Så då får det bli den låten som spelas just nu,

Love the way you lie med Eminem. Den blir man aldrig less på. Texten är så sjukt grym också. Nog för att alla hans texter är coola, som You're never over, Not afraid, som båda är skrivna pga av händelser i hans liv. Kanske dom andra också men dom två är riktigt bra iallafall.


Men sen vet ni ju som sagt att jag älskar låttexter så det finns enormt många bra låtar ;) För texten är det viktigaste enligt mig.


Ces't la vie

Publicerad 2010-12-07 21:01:25 i Allmänt,

Det där blev ett snabbt inlägg nyss, kanske massa fel överallt men jag hinner liksom inte kolla igenom det. För nu måste jag rusa , Desperate Housewives !

Innebandyn var riktigt rolig, även fast vi endast var 8 tjejer och mina ben värkte uta hvete.
Men hade grym musik och jag sjöng som vanligt ;) Mickis sa att jag måste ha någon slags diagnos iaf HAHA!

Imorgon blir det bara armar på gymmet. Resten av kroppen håller på rasa ihop haha. Ska fixa en personlig tränare för jag verkligen suger på arm-övningar. Hoppas Evert har tid att hjälpa mig haha. ;D

Dag 9 – Min förebild/idol

Publicerad 2010-12-07 20:57:08 i Allmänt,



Eminem.
Är det min idol/förebild inom musik så får det idag bli han. Jag lyssnar ju på väldans mycket annat också. Men just nu så är det han jag kommer på som är bäst.
För han har så sjukt bra texter, jag har inte lyssnat på honom alls förut, först när Recovery kom ut. Då hörde man alla låtarna om och om igen i bilen ;p Och jag förstår mig inte på folk som lessnar på låtar, är dom en gång riktigt bra som är dom alltid det. Klart man inte alltid är på humör att lyssna, men hans låtar är fortfarande hur bra som helst! Sen tycker jag att han är så grym, även om jag verkligen inte stödjer hans knarkande och allt annat han gjort, men han ville verkligen få ett slut på det och kunna vara där för sina barn. Så han bestämde sig för att sluta och nu har han varit drogfri i 2½ år och fyller snart 39. U go man! ;)


Sen måste ju bara den här coola kvinnan också få en plats bland mina idoler ;)


Maria Montazami.

Bara för att hon verkligen är sig själv. Väldigt jordnära och ganska 'vanlig', som oss andra människor liksom haha. Hon är lite korkad också ibland, men det kan hon erkänna själv. Forsätt vifta toffsar!

Never enough.

Publicerad 2010-12-06 22:38:31 i Allmänt,

Don't bring flowers after i'm gone.
Jag vet att han sjunger dead, men det lät bättre så där nu ;)

Var super skönt att ta en promenad, så härligt väder. Var ute i nästan en timme, men då gick jag ju as sakta också haha.

Och nu blev jag på dåligt humör, för jag råkade byta till 'the new profile' på facebook och jag ångrar mig. Äkta jag och gå och testa allting innan jag vet hur det är hahaha.
Aa men jag lär väl mig att gilla den här också så småningom :P

Nu ska jag sova, imorgon har vi innebandy och sen äre faktiskt DH! Oh som jag längtat!

It's my life.

Publicerad 2010-12-06 20:37:40 i Allmänt,

Ja tusan vad skönt att träna! Körde alla marklyft utan att behöva avbryta för att jag fick ont!
Har duschat och nu ska jag ut och ta en lugn promenad, kan ju inte slita benhinnorna mer än dom redan fått stå ut med. Men vill ut haha :D Orkar inte stressa så jag hinner tillbaka till Svenska Hollywood fruar klockan nio, får väl missa början. Kanske ändå far och hittar på annat. Vi ser ju liksom vad som händer;)


Hittade en kul 'like' på facebook, som 'kostar' typ 93k , antar att det är face pengar ;P men iaf, vem skulle börja samla grejer lr hur man nu skaffar såna pengar, för att kunna gilla något? Sjukt.


Nej nu ska jag ut, kommer tillbaka seeenare.

The biggest the best.

Publicerad 2010-12-06 17:51:19 i Allmänt,

Har just suttit och lyssnat på intervjun med Sanna & Rebecka på radion. Hihi så fränt!

Innan jag satte mig här vid datorn har jag legat i min sjukt fula äckliga osköna soffa och läst en jätte lång intervju med Eminem från en amerikansk tidning Rolling Stone. Var jätte intressant, och var lite komiskt att han nämde att han har riktigt stort ordförråd och ändå så läser man på typ var och varannan rad 'fucking shit' , 'fucking crazy' och 'it knocked me the fuck out'. Hahahaha.

Nu ska jag strax kila iväg till gymmet. Hade tänkt springa idag också, bara för att reta mig själv och göra upp för min kassa match-insats igår. Men på ivn idag kände jag att mina benhinnor inte klarar av mer, så ska köra lite rygg/mage, kanske armar om jag inte känner mig nöjd med det andra som brukar gå ganska snabbt ;p

Sen duscha och vänta på bättre tider hahaha. ;)

Dag 8. En sak jag önskar jag fick uppleva igen.

Publicerad 2010-12-06 17:40:11 i Allmänt,

Vad fort det gått, känns som att jag måste ha hoppat över massa dagar ;p

Det finns ju som sagt hur mycket som helst som jag skulle vilja vara med om igen, och såklart sådana saker som tex Carro skrev, när min lillebror föddes, det var en helt sjukt underbar känsla. Alla som har yngre syskon förstår nog det. Men tänkte att de sakerna vet alla ändå om, så jag tänkte mer såna här saker som resor eller andra speciella dagar.
Så jag väljer nog Blekinge-resan med Milka i somras. Det är något jag aboslut skulle vilja göra om.
Den resan hade jag tänkt göra i två år och först i juli i år blev det av. Var där nere i tolv dagar med henne och hittade på massa grymma grejer! ;)


cherry cherry

Publicerad 2010-12-05 22:23:39 i Allmänt,

Skönt att jag stannade hemma. Är fortfarande helt slut, så ska kila i säng nu på en gång, den ser så lockande ut där den står och ropar på mig att krypa ner.

Godnatt kära läsare.. Ni kan ju slänga iväg ett sms lr två liksom sådär om ni skulle vilja, det är inte hela världen fast jag sover, jag vaknar. Jag älskar sms ;)

En full miljonär ;)

Publicerad 2010-12-05 19:32:57 i Allmänt,

Nej, orkar inte fara iväg, jag ska ta på mig ett par yllesockar, linda in mig i en filt och lägga mig i soffan framför Vem kan slå Filip och Fredrik? med Emma & Johan istället. Låter som en underbart skön idé, helt slut i hela kroppen.

Allt känns så väldans bra idag.

Dag 7 – Favorit tv-program

Publicerad 2010-12-05 19:08:27 i Allmänt,

 

HAha Desperate Housewives och Svenska Hollywood-fruar.

Värsta chick-flick ;)


 

Förlorade med 3-8, men alla säger att vi spelade riktigt bra, dom låg på delad första plats.

Men jag hade fan lust att skita i matchen och bara gå hem och gömma mig. Har aldrig spelat så jävla kasst förut , men alla har väl sämre dagar ibland. Ja jösses..

Var typ inne på alla baklängesmål och klantade mig hela tiden.

 

Nej, nu ska jag knalla iväg till Julia, hade tänkt vara hemma ikväll och bara ta det lugnt men så ringer Ellinor, ni vet, hon klarar sig inte utan mig..

Imorgon är det skola! Äntligen :P

Lätt värt!

Publicerad 2010-12-05 12:27:54 i Allmänt,

Ja vilken kväll! Var ute och promenerade med Milka hur långt som heeelst. .
Sen for jag hem och sov , ett tag iallafall. Sen vaknade igen jag när mamma kom in och väckte mig klockan elva, har ätit värsta frullen och nu väntar jag på lunch haha.
Sen ska jag dra till sporthallen på direkten och kolla herrarnas match. Mot Boden tror jag det är, vill se en nionde vinst!
Klockan 15.30 är det sedan dags för oss att möta serie-tvåorna, Notviken. Lycka till.. ;p


Jag- men liite jag måste gå ner o hämta mobilen, fick sms. fan vad jobbigt
12:16

Julia-
men oj va jobbigt :'(:'(
12:17

Jag- jaaaa!
12:18

Julia- hahahahahahahha

12:18
Jag- fan vad seriös jag är idag också haha helt sjukt

12:19
Julia- JAPPJAPP :d
äru juh



Det är ju tur att vi har sådana otroligt viktiga och seriösa diskutioner på chatten ;) haha. Jag känner mig lite så här små-skum idag. Undra vad det kan bero på;) Nej nu ska jag ner. TJA!


BIG JÖSSES OCH SWEET MARIA.

Publicerad 2010-12-04 22:08:18 i Allmänt,

Okej, ni får en snabb genomgång av helgen. Som hittills varit kanon och det bästa av allt är att vi ännu har en kväll kvar! ;)

Nedan kommer en väldigt tjock och tråkig text för dig Ellinor, så skippa det ;)


Bussresan till lule gick smärtfritt, haha Evert och Atle förstår nog vad jag menar ;)
Vi for ända till loet för att kunna vara på konsum och handla lite mat, sen när vi är lagom slut och går och kollar när bussen går ser vi att vi måste vänta 40 minuter i kylan! Nice.
Väl framme i lägenheten så fick Milka en chock hahaha, jag ids nog inte nämna varför, men kan ju säga att vi ägnade hela kvällen åt skratt och massa massa roligt prat! Värmde pizza i ugnen och hade en romantisk middag för två hihi och kollade Flickorna på klitteholm.
Imorse ringde klockan halv tio och vi åt frukost och fixade oss, hade gott om tid (för en gångs skull;) när vi väntade på bussen in till stan, hittade endast två julklappar och så lite grejer till mig själv. En jacka, leggings, tröja och en t.shirt. Sen kommer vi till det hela kaoset!
Vi hade kollat (läs: jag) att bussen ut till Aurorum gick 15.07, så vi hade en halvtimme på oss, då sprang vi in på stan igen, sen när vi kommer till busshållplatsen så märker vi att den går först om 45 min, vi som hade räknat precis så vi skulle hinna laga middag och allt. Som grädde på moset var bussen försenad och vi var framme i lägenheten tio över fyra, var bara slänga ihop allt i väskan och bokstavligen springa till Universitet, har ingen aning om hur långt det är men skulle kunna tippa på nästan 2km, helt blöt i svett hinner vi just med bussen!
Väl vid sätet fastnar min halsduk i Milkas väska som jag lyft upp på hyllan ovanför, jag får ett skrattanfall och hela bussen glor. Kul hahaha. Tre timmar senare var vi äntligen hemma. Nästan smärtfritt ;)

Nu har jag duschat och fixat mig, så nu ska jag knalla till Milka! Vad resten av kvällen har att erbjuda får den som lever se!

En bild som är från när jag var liten.

Publicerad 2010-12-04 20:29:14 i Allmänt,

Då var det dags för 6e dagen.

Nej nu blir jag stressad, kom hem för ungefär en timme sedan, ska ta och berätta om min & Milkas lilla tripp senare, för jag ska duscha men har suttit och letat igenom bloggen efter en viss bild jag inte hittar!
För jag har inga bilder från när jag var liten på datorn. Men här får ni de enda två som jag hittar..


fredagsmys.

Publicerad 2010-12-03 15:34:46 i Allmänt,

Jag vet att det blir hur många som helst onödiga inlägg, men jag har inget att göra. Har suttit och lyssnat lite när Emil läst laguppställningen inför söndagensmatch, hihi :)

Ska borsta tänderna sen föra honom. Sen knallar jag väl till kiosken och hänger med Elin tills bussen gåår.
puss på er!


Min idol.

Publicerad 2010-12-03 14:11:41 i Allmänt,

Jag hann med allt jag skulle, hade dessutom massa tid över så jag hann sitta i skolan och prata med Evert och gänget . Hittade dessutom en skit snygg tröja på Luna Mia, som jag inhandlade för endast 40 kr ;) med hjälp av en rabattkupong och ett presentkort haha.

Nu ska jag ner och värma lite mat till mig & Emil. Sen byta kläder och mysa med honom framför Disneychannel tills vi far. Hörs imorgon . Försök att inte sakna mig för mycket ..


Hahaha ;)

Dag 5 – Fem sanningar om mig

Publicerad 2010-12-03 10:56:00 i Allmänt,


• Måste alltid ha något att göra.
Jag brinner för att träna.
• Envis
• Funderar jätte mycket på vad andra tycker och tänker.
• Väldigt framåt och peppande.


Att det ska vara så svårt att komma på saker. Ja jösses! haha.

ÄNTLIGEN HELG! för mig haha

Publicerad 2010-12-02 23:03:37 i Allmänt,

Vilken rolig träning det var. Förutom att mina ben värkte så jag knappt kunde gå efter allt. Mina satans benhinnor blir aldrig riktigt bra så då går jag och har sådär halv-ont hela tiden.. Tänk vad underbart sen när man är frisk och verkligen inte har ont någonstans, då ska jag träna, träna som ett psyk! Så går jag väl säkert och blir sjuk just därför sen haha :P

Men det var kul för att vi var just lagom till två lag, och alla bara skrattade, sen hade vi ganska bra musik, även fast jag inte kunde sjunga med i låtarna.. :( Janne bara skrattade åt mig och fråga om jag hann med när det var nå as-snabb grej dom sjöng. ;p För ni som inte tränar med oss ska veta att jag liksom alltid springer omkring och sjunger, speciellt efteråt på fysen, i plankan, då står jag och skriker med i Higher ;) stackars alla som måste lyssna på mig..

Imorgon åker jag & Milka till Luleå för att julhandla!!! Liite dyrt kanske.
Vi åker först på eftermiddagen för den där bruden har tre (!) prov i skolan, stackarn, men sen ska hon få ha super fredagsmys med mig. På lördag blir det shopping och så måste vi åka hem för jag har match på söndag! :D
Så nu väntar jag på att Andreas ska ringa så jag vet när jag får hämta nyckeln, har skit mycket att göra imorgon.
Ska på banken och sätta in pengar på kortet, vara på Luna Mia och måste hitta något nu innan min rabattkupong går ut, sen ska jag hämta Emil när han slutar också, vara till konsum och sen 16.15 åker vi ;)

Liite vi hörs imorgon kanske ;) haha fan vad kul, jag tröttnar aldrig ;p

ATTANS

Publicerad 2010-12-02 19:04:39 i Allmänt,

Nej tusan vad sölig jag är. Nu måste jag springa på toa, fixa håret, packa ner vattenflarran och skorna, sen kila förbi Elin med pengar, sen och hämta den där ännu söligare än mig Ellinor. TJARRÅ!

Då var det dags för dag fyra. En person som betyder mycket för mig.

Publicerad 2010-12-02 18:45:09 i Allmänt,

Och nu tror jag att ni alla antar att jag ska skriva om Milka.
Men alltså, jag tänkte så här, ni vet ju ändå redan om det, så då kan jag passa på att skriva om någon annan istället, som också förtjänar att bli nämnd. Bra idé va? ;)


Jonathan Niskala.
Vi har gått i samma klass sen första dagen på smedskolan. Han är typ coolast på el, efter mig då.
Jag litar på honom och kan prata om allt med honom, och jag är så glad att vi har studenten och allt framför oss ännu, för jag ska få gå 1½ år till med dom här busarna innan vi slutar! Och Jonathan har gjort det så mycket roligare.
Han är 8 (wow..) dagar äldre än mig och det är han jävligt stolt över haha. ;)
Han bor i kvarteret bakom mig och har gjort det så länge jag kan minnas?
Jag vet inte vad mer jag ska skriva haha, men han är iallafall en super grym kille! Satsa på honom tjejer;)

Du får rätta mig om jag har fel Jonathan haha.


Du är ruskigt bra!


Generöst pojkar ;)

Publicerad 2010-12-02 18:20:00 i Allmänt,

Vilket ös. Ojojoj ;)

Var ganska roligt idag, så här sista dagen och jag var lite oseriös, haha. Och svettigt som  f a n  på eftermiddagen när jag fick koppla en grej helt från början med att borra hål flera meter upp på väggen och sen typ stå på en stege asahögt upp i luften och skruva haha.


 

Och nu när jag skulle sluta så kom han med ett fint paket till mig.

Gissa jag hann fundera vad det var, han sa att jag inte får öppna det förrän jag är hemma, men jag, som alltid är på min vakt;) kikade in i hålet innan jag öppnade, och så var det en låda full med kabelbitar.

Men det är väl tanken som räknas säger man väl? ;)

Nothing you can compare .

Publicerad 2010-12-01 22:05:09 i Allmänt,

Attans, jag skulle ju hinna i säng till klockan tio!
Behöver verkligen sova, men såklart är man ju aldrig trött på kvällen, utan bara på eftermiddagen när man inte får sova.
Sov typ 6 timmar inatt och så vaknade jag var & varannan timme, säkert spökerna som kom och gjorde mig sällskap när jag var ensam.

Skulle bara säga att jag var på gymmet, körde marklyft och armar. Helt sjukt vad jag är svag i mina axlar, orkar inte ens träna dom det är så tungt haha.

Nu ska jag snabbt läsa allas bloggar, men det lär ju gå snabbt för ingen uppdaterar ju ändå!! :P
Godnaaaaatt. Imorgon är sista dagen på apuun.


1 December.

Publicerad 2010-12-01 19:22:31 i Allmänt,

Var verkligen inte sugen på att simma. Så efter middag med Milka, massa prat och massa skratt så ska jag nu ge mig iväg mot gymmet! Måste biffa till mig lite ;)


Jag saknar mi

Publicerad 2010-12-01 15:05:44 i Allmänt,

Jag saknar min syster :)

 

Haha charmig bild.

 

 


 

Nu ska jag ner och skära toscakakan som jag äntligen bakat!

Sen ska jag knalla till kyrkanshus, idag är det julklappar som ska slås in :P

Får se om jag tar med badkläder så far jag och simmar efteråt :)

Dag 3 – Min favorit plats

Publicerad 2010-12-01 15:01:51 i Allmänt,

Vilken kluring!

Det finns ju så väldans många ställen jag trivs på. Och jag kan nog inte säga någon konkret plats, jag trivs där jag är om jag är där med rätt folk. Och jag har så fina människor omkring mig så jag trivs nästan överallt.
Men om jag måste säga något så tror jag det får bli som Caroline sa, hemma, det är otroligt roligt att vara på fot och resa, men det finns inget härligare än att komma hem efter en lång resa och få sova i sin egen säng och bara vara hemma. Men sen vill jag lika snabbt iväg igen. Kanske och träna, vars än det nu går att göra det så trivs jag! :)




Var riktigt roligt på sjukan idag. Direkt på morgonen fick jag börja med att märka data-in/ut- gångar. Låter kanske ruskigt tråkigt men det är svin kul! Haha, ett tag iallafall. Man skriver bara lappar på en sån där liten maskin ni vet, så trycker man print så kommer den ut och så klickar man på en annan knapp så klipper den av lappen haha. Ser typ ut som en gigantisk mobiltelefon ;p
Men det roliga är ju att man måste kolla på ett papper och ritningen och läsa av vad man ska skriva först, det såg så svårt ut att jag blev alldeles förvirrad av alla siffror men sen när han förklarade så var det ju piss-enkelt! Och jag älskar siffror och massa problem så det var kul ;) Sen gick jag och klistrade fast klisterlapparna i alla rum :D
Hade inte så mycket annat att göra så fick längre lunch, och när jag kom tillbaka sa han att jag fick gå hem igen, men det orkade jag inte när jag just kommit tillbaka, så fick ett 'examensarbete' (enligt en av handledarna, (som var oseriös;p)) Fem minuter så var det klart. Jag är ju kung! ;)

Förresten så frågade han om jag ville starta ett band med honom, det skulle heta 'The Rockstar and the girl' HAHAHA!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela