Inte alltid som planerat

Publicerad 2013-08-18 23:56:57 i

Denna helg har jag haft planerad i minsta detalj i typ en månad. Och inget blev som det var tänkt, men det fungerade ju det också! 
Kändes imorse som att jag äntligen var fri från alla mina krämpor, men tji fick jag. Illamåendet kom krypandes tillbaka så fort vi tog tag i dagen och var och hälsade på fammo/faffa. Penicillinet har gjort sin uppgift än en gång, men imorgon ska jag ändå försöka få en tid till sjukan så jag får svar på varför jag drabbas så ofta. 
 
Nu ska jag sova, känns betydligt mysigare efter bara lite småfix med att flytta blommor hit, lampor dit, stol hit och ljus dit. 

Mänskligt

Publicerad 2013-08-16 20:48:13 i

Den här dagen blev inte riktigt som planerat. Igår efter matchen kom jag hem och låg i soffan illamående tills jag orkade förflytta mig vidare till sängen. Imorse vaknade jag upp med samma huvudvärk och illamående, och urinvägsinfektion för 5 gången på ett år. Ringde sjukan och skulle bli uppringd och få en tid att komma på undersökning, såå jag sjukanmäler mig från ett 22h pass (kunde inte göra annat..) , och väntar på samtal, och väntar, och väntar, innan jag efter dryga 3h bestämmer mig för att själv gå till sjukstugan och se efter varför dem inte ringer. Och vad tror ni hade hänt? Dem har glömt bort att ringa mig och nu gått på helg. Så här har jag suttit i soffan och väntat, sjukanmält mig och förlorat bra pengar. (Och nej jag är inte för sjuk för att jobba, då jag har välrdens finaste jobb och hade kunnat ha lugnt fredagsmys med min fina syster., men jag var tvungen att fixa vikarie pga jag inte visste när jag skulle till sjukan.)
 
Nu lät jag väldigt negativ, det var inte meningen en såhär fin dag. Det är ju fredag, och helg. Vi har beställt hem thaimat till middag och nu väntar jag på att min fina ska komma hem från gymmet, jag har nämligen skickat med en inköpslista på mitt favvo-lösgodis med honom. Hihi.
 
 

It's always a good time

Publicerad 2013-08-14 01:04:14 i

För omväxlingsskull gick helgen inte så fort, kan dock bero på att jag jobbade hela. Även nu till helgen blir det jobb, två nätter. 
Men jag har iallafall hunnit med lite mys, välbehövd egentid på fredag, bastu med tre fina flickor på lördag, tittat fotbollsmatch på söndag. Igår skulle jag o Andreas kolla film men helgens arbete tog ut sin rätt och jag somnade efter förtexten, ungefär..  
 
Idag har vi ätit grillade, hemmagjorda hamburgare vid älven hos Andreas föräldrar. När jag tänker efter så är det bland de finare ställerna i byn, blir lika fascinerad varenda gång jag tittar ut över älven, mot bron, med kvällssolen. Vackert. 
 
Sen har jag haft besök av Ellinor. Så mysigt! Kommer sakna min filur. Imorgon hade jag tänkt pressa i henne massor av hembakt fika så hon vet vad hon missar och kommer hem fort igen! Eller så får jag åka och hälsa på och baka åt henne där hihi. 
Nu kommer jag slockna på duns. Godnatt! 

Passa på att njuta

Publicerad 2013-08-10 00:27:00 i

Ännu ett inlägg som försvann när mobilen fick spunk.. 
I onsdags hade vi match och vi vann 12-0. Jag hann göra 6 mål under mina 50 minuter, kändes helbra! 
 
Igår åt vi oxfilé, pommes skruvar, massor utav såser, vitlöksbröd med aioli, grillade grönsaker och tårta till efterrätt. En helt vanlig torsdag med andra ord, hehe. Naat. Väldigt lyx att slippa laga maten själv, två dagar irad dessutom. För idag hade Andreas fixat färdigt middagen på bordet när jag kom från träningen. Helt fantastiskt. 
 
Har hunnit diska, tvätta, sopsortera, skruva upp en tavla, dammsuga och plocka innan jag var förbi mamma, pappa och Emil en sväng. En lugn och skön fredagkväll med andra ord. 
 
 
 
 
norberglina @instagram 
 

All that matters

Publicerad 2013-08-05 23:32:47 i

It's not the size of the man in the fight, it's the size of the fighter in the man. 
 
 

Buddy

Publicerad 2013-08-05 22:45:52 i

Har aldrig varit med om denna märkliga känsla. Har mått illa och varit helmatt i närmare 30h. Äntligen har det börjat avta.
Har haft besök av Dennis, kan inte minnas senast jag träffade honom. Vi har ätit köttbullesallad och pratat i två timmar. Så trevligt!
 
Nu ligger jag i soffan och kollar min nya favorit, Cake Boss!
Imorgon hoppas jag vi hinner med en tur på älven. Andreas kan fiska, bara jag får fika i båten ;)
 
 

Cake Boss

Publicerad 2013-08-04 18:43:22 i

Vi har börjat med ett nytt schema på jobbet och från och med nu jobbar även jag helger.
I augusti förra året jobbade jag också mycket, men inget slår detta år.. Jag har totalt 3 lediga dagar på fem veckor.
Ska hinna med en 40h! vecka, under en helg då jag jobbar natt. Och sedan är det mässa också. Nåja, det lönar sig sen och jag längtar till vår ledighet i september, känner på mig att det kommer bli bra.
 
I fredags hade vi gäster och är det fredag så är det gottgott och mys! Så jag och Lars gjorde en ananaspaj, vi hade hemmagjorda glasstrutar och fruktsallad. Vi slog på stort!
Igår jobbade jag, hann vara hemma och hälsa på min underbara familj och göra en liten beställning på kläder ;)
 
Idag hade vi fotbollsmatch mot Haparanda hemma, vi vann 3-1 och trots att jag missade öppet mål, twice, lyckades jag också göra två mål. Så jag är nöjd. Dock var det inte det ultimala att spela 85min med förkylning, sen jag kom hem har jag fått ligga i sängen, svettas som gris och mår illa. Men bara jag är frisk till onsdag, för då har vi match igen.
Trots mitt illamående är jag fruktansvärt sugen på strips, så ikväll blir det frassemat och massor av avsnitt Cake Boss. Och Andreas har lovat att vinna pengar på sitt andra jobb, så jag har det rätt bra ;)
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela