jag sov med lampan ;)

Publicerad 2009-03-29 20:10:21 i Allmänt,

Fredag

I fredags gick jag och Miriam och sålde bröd utanför systemet till vår klassresa :)  Det gick jätte bra förrutom att det var riktigt kallt!   Mikaela och Rebecka stod utanför pappers&presentshoppen :) så sammanlagt drog vi in nästan 2000 kr tyckte jag mig höra :) Jag sålde en 1.a-hjälpen kudde också, det var säkert bara därför vi tjänade så bra ;D

Sanna och Julia kom och väntade på mig, sen gick vi och John hem till Sanna. Där vi jobbade med vårat SO arbete som ska vara klart imorgon. Vi gjorde en film, blev rätt så nöjda allihopa efter så hårt arbete för bara ca. fyra minuter, och det tog nästan 2 ½ timme att göra den,. Men det är bara det att Henriikka kanske borde se den innan vi redovisar eftersom hon är med i den ;)  Men Elli godkände den när hon kom förbi så det ska nog gå bra! :)

Sen for jag hem, vi skulle träffas senare men det blev inte så, så jag satt hemma och tittade Singing Bee med hela patrullen som vart här hos oss. Jag har insett att det är ganska mycket folk i vårat hus hela tiden, full rulle & alltid någonting på gång. Men det är bra, för jag älskar att ha folk runtomkring mig. Jag klarar inte av att vara själv :)

 
Lördag... 

... for vi till Haparanda och IKEA. Andra gången jag var där på drygt en vecka. Vi började på Rajala i Tornio, sen for vi till Ikea. Konstigt nog köpte jag ingenting, olikt mig kan jag säga. Alla mina pengar brukar vara slut när jag kommer hem ;) Bara godis, korv, muffins och Oreos blev det under hela dagen :)
Kom hem vid sju, då bytte jag bara kläder och så for jag till Milka. När jag kom dti hann vi inte göra så mycket förrän Johan och Elias kom dit, vi tände massa ljus och släckte alla lamporna, precis som man skulle under Earht Hour. Sedan for vi till sibylla där killarna skulle köpa godis. Jag satte mig ner och pratade med Sanna och Hanna medans de handlade.
Sen for vi till Johan och kollade fotboll, Sverige-Portugal. Vid det här laget hade Gabriella också anlänt! :)

Jag lade mig nästan direkt jag kom hem. Sen vaknade jag av att jag drog ner min säng lampa och tänkte kasta den i golvet, jag låg i sängen och bubblade om att det var pappas fel, jag förstod inte varför han skulle kasta den i golvet så att jag var tvungen att fånga den. Fast han i själva verket inte hade något med det att göra, för han sov ju där nere i sitt sovrum. Haha så jag tog lampan brevid mig och sov med den under armen så att den inte skulle ramla igen! XD HAHAHA!!


Söndag

Idag har jag varit hemma hela dagen, har bara varit till konsum och köpt halstabletter en sväng.
Är förkyld ;/  haha i onsdags ville jag vara det men nu är det lite jobbigt, jag är så konstigt trött, eller inte trött men jag orkar inte göra något, och så känns det som om jag har klåda i näsan ;) haha! 
Har kollat Merlin nu vid sju, så bra den är! och så blir man ju helt dö-kär i både prins Arthur och hans tjänare Merlin. Jag vet det låter som en dålig serie, men den är grymt bra när man börjat följa den. Det är Johanna (gravilja.blogg.se) som lärt mig att titta på det. 
Åh, nu funkar det inte att ladda upp bilder längre...

GRATTIS...

Publicerad 2009-03-18 22:04:40 i Allmänt,

... ALIDA som fyller 14 år idag! =)


Idag, skola. Sen for jag till sportringen och letade nya inneskor som jag kan ha till helgen. Haha, Andreas och Felix passade upp mig som jag vet inte vad, dom kom springandes med hur många lådor som helst, kändes det som iaf, fast egentligen var det bara 5-6 kanske ;) haha, kul var det iallafall! 
For hem och käkade och sen for vi till konsum, sen sprang jag in till sport&skohuset igen för att betala de skor jag till slut kom fram till att ta hem på prov ! ;) Haha.

Hemma igen så for jag till innebandyn för tjejerna i femman och sexan, jag skulle dit för att vara lite av en 'målis' tränare, inte för att jag är så bra på att lära ut men jaja, Maja och Hanna har bett mig för flera veckor sen så, en gång innan dom slutar måste jag ju hinna med ;p  

Sen när jag kom hem så hann jag inte göra så mycket förrän vi for till byn för att ta ut pengar, tanka och hämta pappa från bussen :)  

Milka och Gabriella hann inte sluta tidigare från praoen så det blev inget fika för oss på Café Nová den här veckan. Men nästa vecka igen Milka! ;)


      


Haparanda imorgon med Emilia och Emma ;/ oh my gosh!  So much for this happy ending.
A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way,.
                            So close but so far away...

Svar på kommentaren från anonyma ;)

Publicerad 2009-03-12 22:38:05 i Allmänt,

Jag kan ju för sjutton inte svara om du är anonym :)    Men ja, det var tre tjejer, men bara två som berättade om deras resa :)

Glömde en sak, jag ska ju till KIRUNA festivalen med Milka också :-D


Idag hade vi en lugn dag i skolan, sen hade vi fotboll. Och ursäkta mig tjejer men jag vill faktiskt träna på allvar, för vi ska vara ett damlag även om de flesta inte ens är 16 ;)  klart man kan skratta, det är absolut inget fel med det :) men jag vill få träning inte bara hålla på springa runt och svamla. :)  det var bara idag kanske, men kalla mig inte för torris bara för att jag inte skrattar åt samma saker som ni. Jag skrattar Ofta, spec. med Milka :)  vi kan ha roligt men spela ändå ;-D

2009 resplanering ;)

Publicerad 2009-03-11 21:04:23 i Allmänt,

- resa till fjällen m. pappa och delar av familjen Grönberg, och två kompisar till pappa :)

- GÖTEBORG!!! m. delar från klassen ;)

- Luleå på biskopens buckla, med konfirmanderna.

- Tornio m. klassen

- Luleå    ------II------

- Luleå, stipendie för filmen på SOn ;)

- Seskarö m. konfirmanderna

- Antingen till Luleå med mini/juniorer lr nån annanstans med ungdomsgruppen :)

- Haparanda, tingsrätt ;) Haha ;s

- Eventuellt resan någonstans för pengarna vi får för filmen :)

- Gotland, på semester m. familjen :)

- Blekinge, till Milka :)Var det något mer? ;) HAHA jag kommer att gå i väggen!

Sportlovet i bilder (:

Publicerad 2009-03-07 20:09:55 i Allmänt,

             

                   
  
                    


                                Lanet i sporthallen 20-21/2 (en vecka innan sportlovet)                    

                   Jag och Emil :)
      
                 

                                    Min och Alidas eld och hemmagjorda sorbet :)
         
        
             
      
                 

             

                       Resan till Kiruna
      
            

            
    
             

         

          Dennis, Alida, Emil och jag :)

              
          
        En kväll med Julia och Elli ;)
       
      
Jag har försökt att få med några bilder från alla stunder! Och försökt att få med alla från lanet också. (alla dom som jag satt nära).

skoter time ;)

Publicerad 2009-03-03 22:27:33 i Allmänt,

Idag for jag och Alida till Kaunis som vi planerat igår. Pappa körde dit oss och så var han där ett tag också! :)
Vi packade med oss en hel ryggsäck med mat xD haha! Sen for vi iväg, och Alida hade nog missförstått mig lite, för efter att vi åkt i 2 kilometer var vi framme, och hon typ bara 'varför stannade du? är vi framme? är det Här vi ska vara? Mitt här ute?' x) hahaha kanske inte exakt så, men jag tolkade det på ett ungefär som att hon inte var så nöjd med min lägerplats ;)

Sen for vi tillbaka in till Kaunis och tillbaka till bäcken, som det kallas, hur många gånger som helst. Jag har tappat räkningen. Men en gång så skulle hon köra istället för mig, och bara efter typ 200 meter ramlade jag av (jag tolkade på ett tefat) så jag ropade på henne.
Men hon hörde inte och inte tittade hon bakåt heller, jag lyssnade ett tag och kunde fortfarande höra skotern köra. Jag såg framför mig hur långt jag skulle bli tvungen att gå i mjuka snön, det var faktiskt tungt för man sjönk varje steg! =)

Men sen efter jag gå typ över hundra meter hör jag henne ropa helt förtvivlat 'Lima? LIINA!' jag höll på pissa på mig för jag bara skrattade så mkt när jag tänkte på hur det måste sett ut när jag ramla av och skrek och hon fortsatte framåt x) haha så jag kunde inte svara direkt utan fortsatte gå och bara efter en kurva så såg jag henne 15 meter längre fram ;)

Hon hade lämnat skoter och sprungit tillbaka för att kolla vars jag ramlat av. Hon fick springa typ 15 meter tillbaka in i skogen hon med, så ja, ni kan ju räkna hur långt hon körde utan att märka att jag var borta! ;) skratta, det gjorde vi då.

Fast Alida var helt förstörd, hon hade blivit så rädd att någonting hänt mig, och bad om ursäkt flera gånger. Men jag brydde mig ju inte, nog för att det var jobbigt att gå. Men jag försökte se det från den ljusa sidan, nu fick jag ju något att skriva här :) ?!  

Sen for vi tillbaka till fammo och faffa och åt. Sen promenerade vi till stora vägen för att vänta på bussen, sen kom den i väldans fart så jag fick vinka med hela mina armar för att den skulle se oss!
Den hann köra förbi men saktade in en bit längre bort och började backa. När vi klev in i bussen var det inge andra där, och vi fick resan gratis för att vi vinkat så fint ;) HAHA! pinsamt..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela