It's the climb.

Publicerad 2010-09-30 22:20:16 i Allmänt,

There's always gonna be another mountain, I'm always gonna wanna make it move.
Always gonna be a uphill battle, sometimes I'm gonna have to loose.
Ain't about how fast I get there. Ain't about what's waiting on the other side.
It's the climb.



Min dröm sen typ 6 år tillbaka är inte bara en dröm längre.
JAG SKA TILL KALIFORNIEN!!!!!! Har bokat min resa idag. Det känns helt sjukt. Shit alltså..


Don't care about all the pain in front of me, I'm just trying to be happy.

Publicerad 2010-09-30 22:10:04 i Allmänt,

Ojojoj, förlåt mig!! Känner mig nästan skamsen för att jag inte uppdaterat tidigare idag. Och det syns ju på statistiken haha.

Men nu är jag här igen ;) Har tränat på som en jävel, och dåligt gick det också. Förlorade mot Elin med 3-2 så nu blir det att baka kladdkaka.. Haha inte för att jag tycker det är ett så hemskt straff, kanske just därför jag valde det ;) Men iallafall. Jag förlorade. Blää på dig din knas!

Imorgon ska det bli awesome, samma som alla andra fredagar alltså, haha. Jag och Milka ska ha asamys, på ett skit coolt ställe. Ni som känner er sugna får ju följa med om ni vill, jag tror jag vet några taggade ;)
Nej nu ska jag duscha. Sen ska jag äääääta, Special K Redberries och mjölk. uunderbart gott.

Champagnepojkar och kostymnissar!

Publicerad 2010-09-29 22:24:42 i Allmänt,

Jag hann med allt! Så duktig jag är! :)

Sprang, fast har ingen aning om hur långt. Inte precis någon sträcka att skryta om iallafall haha. Kanske fyra km? äsch ingen aning, lyssna inte på mig. . Men jag har färgat håret nu efteråt, är dö-nervös för hur det blir. Har redan tvättat det och såå, men det lär ju inte torka förrän imorgon, så vi ser ju på morgonen om det blir skola eller inte. Haha nej jag skoja bara, klart jag far, det finns ju mössa ifall det blir hemskt, lr som Martin sa så finns det ju alltid rakapparat ;) hahaha knäppis :P

Nu ska jag gå ner och kika lite tv. Datorn har inte så mycket mer att erbjuda mig idag. Den tillfredsställer mig inte alls så bra som den brukar ;)
Godnatt tossfior!

Haha, snygga lakan lr vad säger ni? ;)

Kan vara svårt att tänka sig men annars gillar jag faktiskt de kläder jag sett från Heatherette.

Liiiite vi fortsätter köra på 'liiiite'

Publicerad 2010-09-29 19:38:56 i Allmänt,

Bara för att det är så jävla grymt. Vem fan orkar vara dryg och seriös och säga 'lite'? Nej, inte då jag. Och inte Milka. Och inte Sjöberg. Och defenitivt inte Marre som just startat en blogg och redan börjat båda rubrikerna med 'Liiiite' hahaha!


Har varit yber duktig idag tycker jag. Pluggade på som ett psyk på matten, behövde bara hjälp två gånger!! ;o
Sen har jag hängt tvätt, sålt tre av mina platspåse påsar, möblerat tillbaka sängen, gjort klart engelskan, börjat plugga matte hemma, men fastnade direkt. Men jag försökte iallafall. Det som räknas!

Nu ska jag fara ut och springa en kortis. Sen om jag orkar och hinner, så ska jag färga mitt hår. Måste göra det på mig själv , för jag vill ju liksom kunna gå ut imorgon ;) haha.


ps. Fick just sms av Milka. Tror ni inte det står ' Liiite kul kanske ;) ' HAha!




Save the last dance for me.

Publicerad 2010-09-28 22:57:42 i Allmänt,

Har myst hemma hela kvällen efter träningen. Har kollat The wedding date på tv. Var faktiskt ganska bra, har inte tittat någon sån film på länge. Nu ska jag krypa ner i min underbara säng. Som fortfarande står helt fel.. Åh jag orkar aldrig flytta den.
-Ja då ses vi på lördag nånstans! ;)
njaa, typ så. Haha godnatt.

Heta arbeten

Publicerad 2010-09-28 16:42:06 i Allmänt,

 

Heta arbeten har vi hållt på med hela dagen idag i skolan.

Vi fick alla testa släcka en sån här docka med hjälp av en filt, sedan släcka vatten o bensin grejs med pulversläckare.

Har lyssnat på information och sedan tittat på två filmer. Var faktiskt ganska roligt, förutom efter lunch då höll jag på somna en stund haha. Har gått snabbt iallafall. Och dessutom fick vi veta att ledigheten på fredag gäller alla årskurser utom gymnasiet...

 


Körde på hm idag, haha

Keepin' it comfortable

Publicerad 2010-09-28 16:21:00 i Allmänt,

Oj nästan besöksrekord igår. Eller kanske var det om man räknar så där vanligt. För då när Oliver och Jonathan gjorde reklam för min blogg över typ hela internet så var den ju högre, men haha det räknas inte ;)

Har beställt kläder igår. Eller jag hoppas Emma gjorde det haha, skickade min beställning åt henne så skulle hon fixa det. Nog för att det bara blev ett par jeans och en tröja. Men iallafall, med min ekonomikris räcker det gott och väl ;) hahaha.

Hittar inte jeansen på hm.com men här är tröjan :)
Mamma tyckte den var jätte hemsk, hahaha men jag gillar den. Hoppas den inte är alltför stor, tog xs men den är från herrsidan så man vet aldrig .






Nu ska jag äta, sen ska jag gooogla runt lite på en jätte intressant sak jag hittat hihi.

Ge mig dessa tre! ;)

Publicerad 2010-09-28 16:12:42 i Allmänt,

Hywel Davies

100 New Fashion Designers                                        British Fashion Designers





Couture Interiors: Living with Fashion
Marnie Fogg
Sen vill jag ha en fashionistas bibel, Fairchilds fashion dictionary. Men hittar inte den någonstans.. :(
Hihihi kollade Made och världens gay var med, haha såklart han var, han älskade mode. Men iallafall så ville han bli modejournalist! Där har jag det! Jag har har aldrig varit intresserad av att sy. Blä, det är asatråkigt. Och jag vill inte bli journalist heller, men jag vill göra det han gjorde för att bli journalist, = vara assistent åt någon inom det området. Typ välja kläder till olika fotograferingar. Shit alltså! ;p

Det här med rubriker liksom kommer och går.. ;p

Publicerad 2010-09-27 22:37:55 i Allmänt,

Blev en hemma-sittar-kväll. Råkade somna framför tvn i hela tio minuter! Sen orkade jag inte börja fara ut lr något så jag har kollat Halv åtta hos mig och Svenska New York fruar ;)
Det tar faktiskt i att erkänna det, men det är verkligen bara skämmiga tanter med i det programmet, måste ju bara säga att Hollywood fruar är såå mycket coolare ;) hahaha

Nu är det dags att läsa vad alla ni bloggare har att säga denna ljuvliga måndagskväll, så jag hoppas att jag får något att läsa överhuvudtaget! Ni brukar inte alltid vara så bra på det här m uppdatering, tänk på stackars mig som har lite att göra och vill läsa ;)

Vi väntar ;)

Publicerad 2010-09-27 18:01:25 i Allmänt,

Har varit en super härlig dag! Började klockan nio med att lyssna på föreläsning av Northland. Sen har jag, Milka och Amanda röjt runt resten av förmiddagen. Haha, tog några gratis tandkrämstuber och tandborstar, var på banken, var till matsalen men var ruskigt dålig mat idag så det blev frasses istället! Sen hade jag bara engelska och IV.

Tog asalång tid på mig här hemma när jag duschade, åt, diskade osv. Men ändå var klockan bara fem, så därför fick ni förra inlägget haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra längre. Vad händer ikväll? En vanlig måndag, ingen träning och ids inte betala 70 kr för att gå på Beck på bio. Funderar om jag ska ringa någon eller om jag ska äta morotskaka och kolla en film. hm. ;p

35 bilder tror jag det blev. Så scrolla låångt ner om ni inte vill titta ;)

Publicerad 2010-09-27 17:45:56 i Allmänt,

Klockan är 16.54.

Börjar med bilder jag fört över från mobilen i mars.

Vissa bilder har jag säkert redan haft uppe. Men jag har lite att göra. haha ;)


 

April

 

Maj

 

Så tar vi juni.

 

 

Juli

 

Blekinge

 

Augusti

(från förra hösten, men fick den på mobilen nyss ;p)

 

September

 


 

Haha 17.44 YES! hahaha äntligen klar ;p

Men det var faktiskt ganska kul att titta igenom bilder från nästan hela året. Sen spelas Eminems Recovery på spotify så det var ju chiiiill.

 

 

 

 

Jag har tron på mig själv på min sida.

Publicerad 2010-09-26 23:51:15 i Allmänt,

Det var nämligen så att jag for och sprang istället. Gå är så jävla drygt. Sprang fyra km och sen körde jag fem intervaller i Mikko backen, mot rian. Fy fan vad slut jag var sen hahaha det märks att jag inte har sprungit på 5-6 veckor ;D





Har duschat och ätit sjukt gott kvällsfika. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Barapapapa i'm lovin' it!
Nae, jag ska inte sova. Jag älskar att ligga i sängen och bara halvsova och så vaknar man till typ varannan minut och håller på skita ner sig av sms signalen. HAHAHA! Underbart! Godnatt alla små fjantar.

Big time story

Publicerad 2010-09-26 21:34:40 i Allmänt,

Okej, jag ska ut. Så långt har jag kommit, men nu är frågan istället om jag ska cykla eller gå. Promenera är så tråkigt, men cyklar jag kommer man så fort fram överallt, så alla ställen tar slut att fara till :p

FLOPP!!!

Publicerad 2010-09-26 21:12:54 i Allmänt,

Ooops, skulle jag kanske inte sagt.. Newcastle förlorade. Var som Marre sa 'årets sömnmedel', fast även om matchen inte var den mest intressanta tycker jag att det var skit kul.

Nu funderar jag om jag ska gå ut och promenera och lyssna musik, men då måste jag ladda mobilen ett tag först.. Eller om jag ska ta upp hela soffan och kolla Irené Huss.. Beslutsångest.

Aa, medans jag funderar ska jag ta och läsa lite bloggar. Sen får vi se ;p haha.


Pizza och fotboll?

Publicerad 2010-09-26 15:22:36 i Allmänt,

Pajala vann med 10-6. Åhh vad jag längtar tills våran premiär!


Haha Ellinor har uppdaterat sin blogg. Yeeey! Lika att gå och läsa den då. Nog för att hon typ bara skrev om mig, för jag är ju hennes idol, host, hehe ;) Men jag gillar hennes inställning och rubrik, u go girl ;)


Hoppas att vi får komma och störa när dom kollar fotboll senare idag, Newcastle-Stoke. Vi måste ju baka tårta också, får inte glömma det!

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra!

Publicerad 2010-09-26 10:16:24 i Allmänt,









Vi hade mycket att göra igår haha. Vi satt hos Martin och Kero visade massa klipp medan vi väntade på att klockan skulle bli tolv och Sjöberg skulle fylla år, haha skit bra låtar ju! ;D



Nu är det bäst att jag skyndar mig, ska baka morotskaka. Sen har herrarna match ! :D

Grattis LILL-SJÖBERG!

Publicerad 2010-09-26 00:21:31 i Allmänt,

Ja det blev en kväll. Haha, en kväll man säkerligen kommer komma ihåg. Men nu är jag redan hemma för att sova, blev inte så mycket sömn förra natten. Så nu laddar vi om för att kolla herrarnas match imorgon och så taggar vi till nästa helg!

Sleep tight. Måste nog byta tillbaka sängen och soffan, var så konstigt att sova där den står nu. Sen är det extra svårt att bädda nu också. hm. Äsch får göra det imorgon. Nu ska jag sova. Godnatt:)

I need a hero

Publicerad 2010-09-25 17:56:30 i Allmänt,

Oj här var det tomt. Haha och jag skrev aldrig godnatt till bloggen heller, ajajaj vilken miss av mig ;)
Hade inte tid att sitta här och skrivaa, var ju tvungen att vara lite social ;p
Idag var det fotboll i Othana, tyvärr 1-1 och dom är nere i fyran nästa sommar..
Nu ska vi till något fläskberg som heter Sjöberg, vet inte vad det är för snubbe, men tråkig och dryg lät han då iallafall, som inte vill fara till lule lr så. Aaja, vi får väl ha skoj här i pajala som vanligt då ;p


Have a nice day ;)

Publicerad 2010-09-24 16:57:38 i Allmänt,

Går inte så bra att tagga inför grillbuffén när man har pressat glass i stora lass i finland nyss . Höhöhö, men roligt har det varit iallafall! Ikväll måste jag hitta på något skoj ! Imorgon är det ju fotboll i oa, sen har jag en plan, jag säger inte vad, men den handlar om en kidnappning av två personer iallafall, och jag vet att dom kommer gilla det så det är lika att dom ger med sig på en gång ;)


Girls just wanna have fun ;)

Publicerad 2010-09-24 13:13:04 i Allmänt,

I come home in the morning light
My mother says, "When you gonna live your life right?"
Oh, momma dear
We're not the fortunate ones
And girls
They wanna have fu-un.
Oh, girls
Just wanna have fun.

The phone rings in the middle of the night
My father yells, "Whatchu gonna do with your life?"
Oh, daddy dear
You know you're still number one
But girls, they wanna have fu-un
Oh girls, just wanna have
That's all they really want.......  some fun...

When the working day is done
Oh girls
They wanna have fu-un
Oh girls
Just wanna have

Girls,
They want,
Wanna have fun.
Oh girls,
Wanna have
fun


 

Grattis :)

Publicerad 2010-09-24 11:54:06 i Allmänt,

Sen skönt! Har städat mitt rum nu, så nu är det kliniskt rent. Nästan iallafall! ;p

Nu har jag bara 15 svenska frågor och tre engelska papper kvar att sysselsätta mig med denna ljuvliga fredag ;) höhö. Nej men först ska jag ta en dusch och sen ska jag, Adam och Elina, någon mer? åka till finland och köpa glass ;) hihi

Hehe just den bilden som bakgrundsbild på mobilen, det var ju skumt! ;p
Alltså den byter bild varje minut så det var liksom därför d var coolt att det var just en speciell bild ;p haha




 

Min supersöta farmor och farfar firar 50 årig bröllopsdag, så idag ska vi äta grillbuffé och tårta från Joels. :)

kom ut och leeeek.

Publicerad 2010-09-23 23:54:30 i Allmänt,

Nä nu måste vi ju efterlysa Martin. Vars äääääär du? Jag och sjöberg blir ju alldeles förtvivlade när du inte svarar :(


Fy fan säger jag bara, vad underbart att träna! Så sjukt otaggad och sliten var jag för att springa intervaller men jag gjorde det. Och jag körde fysen också! Slå det ni!

Nej nu ska jag slå av datorn, finns ändå inge vettigt att göra här längre när jag inte har nå prison break kvar att kolla :( ;) sen kanske jag sover, fast det känns ju trist och onödigt att sova redan. Det är ju heeeelg!

Aja, mot min underbara sköna mjuka, imorgon renbäddade säng! ♥ ;)

Johanna ;)

Publicerad 2010-09-23 18:47:16 i Allmänt,

Min 'hanna skrev helt plötsligt ett jätte gulligt
litet meddelande till mig på facebook:))



BLÄÄÄÄÄ!!

Publicerad 2010-09-23 18:16:13 i Allmänt,

Våran match är inställd!!! :(( Nog för att jag blev asanervös idag när jag och Henriikka började prata om den, men det hade ändå varit kul att få ha seriepremiär på hemmaplan, nu ska vi möta Gällivare borta den 6e oktober. Sen har vi hemma match på min födelsedag :D

Hahhaaa idag i skolan var det lite action. Skräll att det är någon dåre i klassen som ska gå och mixtra med något, haha och nu var det inte precis någon liten 24 volts grej. HAHAHA 400 volt och jävlar vad det small! Jag kollade åt andra hållet så jag hörde bara smällen men alla andra såg blixten. Kan bara tänka mig att det var creapy för han som stod närmast. Haha, bäst att bryta strömmen innan man pillar nästa gång ;D

En sån här skylt borde finnas utanför våra salar, så folk passar sig. Det går hett till inne hos oss hahaha ;)

 

Nu var det ju väldans tur att han inte petade just där, för då hade det kunnat gå riktigt illa:)

 

GAAAAAAAAAAAAAH

Publicerad 2010-09-22 23:40:30 i Allmänt,

SHIIIIIEET! Nu har vi kollat klart filmen. Och vad faan ska jag göra nuu?!

 

Känns tusan värre nu än vad det gjorde efter att jag läst ut alla böcker av Twilight. Så sjukt bra! Lätt den bästa serien någonsin! Nog för att det är den enda jag sett men iallafall ;) hahahahaa.

Like it's dynamite!

Publicerad 2010-09-22 20:52:01 i Allmänt,

Tusan! Jag, Milka och Marre bakade kladdkaka, men jag hann inte äta. Haha ;)


Nu ska jag kolla klart sista avsnittet sen om jag orkar ringer jag hit Martin så får han komma och göra mig sällskap och kolla The Final Break, haha stackarn har redan sett den två gånger ;D

KISSA HÅRT!

Publicerad 2010-09-21 23:32:52 i Allmänt,

Hahahahhaahhahahahahhaha. Fy fan vad sjuka träningar vi har! hahaha.

Jag och Ellinor kommer springandes till träningen, i förhoppning att för engångsskull hinna i tid. När vi kommer in är vi så kissnödiga och det är bråttom innan vi börjar, så då finns det inte så mycket annat till val än att kissa hårt, precis som Björn Gustafsson.

Vid 1.20 ungefär. Haha ;) lyssna så ska ni få höra förklaringen till hur man gör!


 

Resten av träningen var också rolig. Själva träningen när jag stod i mål gick ju inte hyper bra, men efter några år har man lärt sig att man inte alltid är på topp, och man kan bara skratta. För ibland är man verkligen värdelös! haha ;)

Men intervallerna och fysen! Shit vad kul!

Jag fick ju ha min bästa musik på, så jag var taggad till tusen ;)

 

Ett avsnitt kvar av säsong fyra, :( ett avsnitt kvar av serien. Blä. Imorgon blir det nog The final break! ;)

For now we'll say goodbye, but I'm sure we're not through, I got a thing for u.

Publicerad 2010-09-21 16:35:02 i Allmänt,

Läste på en blogg som länkades av en blogg som länkades här på blogg.se. Om ni hänger med? haha.
Och så fanns det en bild på en über sööööt baby! Jag trodde jag skulle dö. Alla ungar är söta men den där hade skit gulliga kläder och låg och sov där i sängen, hahah vilken fjant jag är ;p


Men ändå är den sötaste killen av dom alla min!

 

En gång i tiden hade jag långt hår. Sen bara klippte jag av det ;o Men snart kommer det tillbaka!

Om jag kanske skulle lära mig

Publicerad 2010-09-21 14:02:19 i Allmänt,

Om jag kanske skulle lära mig att orientera. Jag verkligen suger på det. Jag menar, jag kan inte ens läsa på kartan och se om det är en myrstack lr en stor sten. Hm, tur så missar vi två gånger iallafall så vi har bara fyra lektioner orientering! :D och två av dom gångerna får vi använda GPS. höhöhö ;) boorde ju kanske kunna hitta då. 

Haha vad pinsamt. Sitter i biblioteket och lyssnar musik i headset, så ringde pii och då tänkte jag att jag tar bort hörlurarna, sen när jag la på glömde jag sätta i dom igen och musiken började spela asahögt här och bibliotikarien bara tittade på mig. Hahah!
Lite spänning i vardagen kanske ;)

Nej nu ska jag springa i skogen och leta orange/vita kontroller! Önska mig lycka till!!

Who says?

Publicerad 2010-09-20 22:11:23 i Allmänt,

 

Who says I can't be free

From all of the things that I used to be

Rewrite my history

Who says I can't be free?

Inception

Publicerad 2010-09-20 22:06:17 i Allmänt,

 





Kom från bion för ett tag sen. Jag vet inte riktigt. Jag tyckte den var skit bra i mitten, haha jag har så jävla kass humor men jag bara garva åt en snubbe hela tiden.
Sen slutet, aa jag ska ju inte förstöra ifall någon av er inte sett den än. Men den var ju värd att se iallafall, kanske inte två gånger, som Milka, men en gång ;)



Jag har inte så mycket mer vettigt att skriva idag så det är väl lika bra att sluta nu då. Så jag inte börjar berätta massa annat onödigt shit ;p

Prison Break, sen ska jag lägga mig i sängen. Hoppas någon är vaken och kan hålla mig från att somna. Kanske är rädd för att drömma?




Can't keep running after yesterday.

More than songs can tell

Publicerad 2010-09-20 09:03:28 i Allmänt,

Det bara bubblar i mig. Jag vill säga massa mycket saker, men så roligt ska vi inte ha det! ;)

Nej, nu ska vi jobba istället. Samhälls, om kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och nämder.

A simple little kind of free

Publicerad 2010-09-19 23:15:42 i Allmänt,

 

Det var riktigt svårt att få en bild på födelsedagsbarnet. Fast hon var så sjukt het i kungakronan så ville hon ändå inte ställa upp som modell?! Hm.

Var super mys att vara med tjejerna igen. Det är fel, det får inte gå så här lång tid emellan.

Jag insåg hur mycket jag egentligen saknar dom hela tiden, men ändå hinner vi aldrig ses.

Grattis i förskott gulle du!



Nu ska jag kolla klart facebook och alla bloggar. Sen ska jag sova. Super mys!

 

Natti natti

 

Hör jag rätt?!

Publicerad 2010-09-19 15:02:38 i Allmänt,

Det låter som att det regnar ruskigt mycket där ute just nu. Vågar inte ens kika i fönstret för då blir jag så ledsen. Hm, jag som just skulle cykla till Ellinor och kolla fotboll!

Jag tänkte säga att det redan är söndag, som är en seg dag, att det inte behövs regn för att göra den ännu värre. Men saken är faktiskt så att imorse när jag vaknade, var jag helt konstigt glad och mår helt sjukt bra ännu också ;) haha, hm jag undrar varför. Det är helt underbart att leva ibland bara ! :)

Have a nice da a ay!

 


 

update, nu har jag kikat ut. Och det vräker ner fastän himlen är blå.

Just like a chick in the casino

Publicerad 2010-09-19 14:37:13 i Allmänt,

Jag kom på en sak igår, men det kommer jag tillbaka till sen.

 

Kvällen blev ju inte riktigt som vi tänkt oss.

Kollade fotboll på tannavallen som planerat, och vi vann!

Det skulle Marre fira m lagtröja och kavaj på thai. Haha, vi for till Sjöbbisjögräs och spelade lite cod och GH, sen skulle vi till thai dansai, men medans jag, Milka och Marre for och lämnade bilen, så drog Martin och Andreas iväg och kidnappade Sjöberg till Luleå! Fy fy fy!

Aaja, vi tyckte ju faktiskt lite synd om lilla försvarslösa sjögräs i baksätet.

Men vi bestämde oss för att fara ut iallafall, så cyklar vi iväg. Milka på pakethållaren och Marre trampar för fullt. Båda två med två sjukt snygga(?) mössor;), då inser jag faktiskt att det spelar inte någon roll vad man gör. Bara man gör det med folk man tycker om. Och dessa två filurer är helt sjukt söta tillsammans och vi grejade kvällen galant med pilkastning, mat, musik, nötkasttävling, skitsnack och massa ööös på thai i pajala med ett helt gäng andra som anslöt sig till oss under kvällen.

Det slutade sen med att vi satt och diskuterade politik(?) haha, hos kotten klockan halv två på natten.

 

 

 

 

 

Fantomkänsla

Publicerad 2010-09-18 13:35:24 i Allmänt,

Visst är det typ sån där, när man amputerat bort något, tex foten, så kan man ändå ibland känna den?

Ungefär så känns det. ;)



Idag är det fotboll klockan fyra. Men jag tror inte vi har så mycket att välja på, det lär ju bli Newcastle på guldkusten hahaha!


Half of my heart's got a grip on the situation.

Publicerad 2010-09-18 11:41:43 i Allmänt,

Half of my heart takes time.

Har vaknat efter tio nångång. Nu väntar jag bara på att Milka ska ringa så ska vi fara ut och ränna på byn ;)

Och bara så ni vet så är jag grym på självförsvar, så försök inte ens! och geografi, vad är väl det? psst, jag kan allt!

Tänk vad kläder det finns.

Publicerad 2010-09-18 11:30:17 i Allmänt,

Det är då bra konstigt att jag aldrig har något att ha på mig.
Ändå så känns det som att det finns ett berg av kläder alltid när jag ska rensa.
Nyss plockade jag bort lite kläder från toa,
då råkade jag hitta en hel del.

8 par jeans
11 tröjor
10 linnen
5 tunikor
3 par leggings
2 t-shirt
1 par mjukisbraller

Och nu är inte ens Emmas kläder där, så allt är mitt ;o i don't get it.
Varför har jag inget att ha på mig?!

SOS please someone help me ;)

Publicerad 2010-09-17 22:47:48 i Allmänt,

Aa men vad är det med alla idag?! Milka speciellt. Jag tror hon har tappat greppet om hur man använder en telefon. Först svarar hon inte när jag ringer, sen tar det femhundra år innan hon skriver sms. Sen upprepas det här om och om igen under hela dagen.

Kanske bara så att hon inte vill prata med mig? höhöhö ;)


Har varit ut på byn en sväng och det var asakallt! Usch, var tvungen att fara hem och klä på mig och äta lite. Så nu sitter jag här och klockan är så där halvmycket för att hitta på något. Fast, nej. Det är fredag. Kvällen är ung!
Nu gör vi något. PARTEEEY?  nähä..


f. Milka.

Tidigare idag

Publicerad 2010-09-17 21:01:00 i Allmänt,

Tidigare idag såg jag ut så här.

Nu har jag fått alla avsnitt !! tralalalala liite ni inte har det ;)


 

Nej, nu är det dags att ta tag i denna fredag kväll. Jag & Evert har suttit och förfestat hela eftermiddagen ;D

Adois amigos!


Keep your eyes on the price & forget the cost

Publicerad 2010-09-17 15:15:27 i Allmänt,

You can't have this candy, and keep one foot outside the door.

Nej, nu ska jag duscha. Får se vad som händer ikväll. Milka & Marre är i luuule hela kvällen, men vi ser ju vars jag hamnar ;p På ett tag kommer Evert iallafall med Prison Break :D



Ja då ses vi på lördag

Publicerad 2010-09-16 23:47:54 i Allmänt,

Ja då ses vi på lördag. Ja då ses vi på lördag nånstaaaaaaaans!

You'll never walk alone.

Ofta jag fick plugga eller sova. Vi for till Jupukka. Ja något vettigt ska man väl göra av sitt liv. Jag drygar inte och är inte asocial iallafall. ;)


Har bakat cuppisar idag igen ;)

Publicerad 2010-09-16 22:38:15 i Allmänt,

Jag fick sällskap, jag som skulle plugga. Men nu sitter vi här allihopa.
Aa när dom far ska jag läsa igenom elektroniken sen sova! Jag hann inte få några Prison Break avsnitt idag. :(

Godnatt ;)


I want to tell the whole world

Publicerad 2010-09-16 22:26:15 i Allmänt,

Milka var inte glad fast hon var på kalas...

 

Men sen fick hon en godispåse!!! ...

 

 

... Men det var inge gott godis..


 

 

 

Det var en bra dag igår iallafall!

 

 

Bibelskola

Publicerad 2010-09-16 11:53:50 i Allmänt,

Haha, det var ju speciellt. Vi redovisade på samhälls, sen på svenskan fick vi läsa Bibeln. Tusan vad jag skrattade! haha just att vi satt på svenska lektionen allihopa med varsin bibel i handen och läste var ju bara för knasigt!

Nu har vi röstat i skolvalet också. Ellinor är asagullig, för er som inte visste det ;)

15 september

Publicerad 2010-09-15 22:20:15 i Allmänt,

Nu är det slut. Slut på det roliga för ikväll. Mina prison break avsnitt har tagit slut. Nu måste jag fylla på med mera från Evert. Haha jag som trodde jag tog alla förra hösten när jag förde över. Hur kunde jag missa lite? Aaja, shit happens. Nu har jag något grymt spännande att vänta på iaf! 7 avsnitt och The Final Break kvar! ;)


Har en hel del bilder från idag, men jag orkar inte börja föra över dom nu. Har suttit här i några timmar redan så nu ska jag läsa elektronik, kolla någon val grej med mamma på tv, sen ska jag soova!
Ha en grym kväll och hoppas ni haft en bra dag. Min har varit awesome! ;)

o bara för att ni inte får någon ny bild ska ni få en gammal hahah!

Idag fick det bli ett sånt där 'idag har jag'- inlägg ;)

Publicerad 2010-09-15 15:44:25 i Allmänt,

Snart blir det barnkalas här. Känns ju inte allt för roligt att vara här själv haha. Hoppas Milka inte simmar länge så hon kommer hit och är med mig ;)
Nu ska jag äta sen kolla Prison ;)


Idag var det super roligt i skolan. Jag och Milka åkte i en sån där bil som snurrar runt och stannar uppochned. Var asakul haha men jag tog kort på henne , sen sa en gubbe att mobilen väger 16 kg om man kör i 50km/h, så att man ska inte ha något löst. Oops.
Sen har det varit skolfotografering, och sen på de andra lektionerna har det varit riktigt chill. Haha, ibland behövs det faktiskt såna här dagar. Cya ;)

klamydiamåndag och skolfoto.

Publicerad 2010-09-14 23:46:15 i Allmänt,

Mina ögon håller på att gå igen. Kan ingen uppfinna såna där 'pinnar' som man kan sätta i ögonen så dom hålls öppna när man vill det? Typ en tandpetare skulle ju göra skit ont, men någon kanske kan komma på en bättre lösning. Gör det någon, snälla. Jag lovar att jag skulle köpa!

Vi kollade två avsnitt iallafall, och nu är jag så tossig i det igen så jag vill bara kolla mer, men nu måste jag sova!
Har hunnit plugga lite elektronik också. Så lite nytta har jag gjort!

 

 

och min rubrik, det är vad som stått på info-tvn denna veckan. Haha. Det lät bara så roligt så tom vår svenska lärare började skratta när han läste det;D

Grattis underbara unge!

Publicerad 2010-09-14 21:07:50 i Allmänt,


 

Hann inte vara m på kalaset länge, men jag & Milka hann få en bit tårta iaf;)

På träningen gick det asabra idag! Så skönt att träna igen. Känner att det ger jädrans konditions träning att stå i mål, man tänker liksom inte på det annars, men det är sjukt tungt!

Nu väntar jag på att Martin ska komma, så ska vi kolla Priiiiison Break!

 

It's a little bit funny this feeling inside

Publicerad 2010-09-14 10:27:26 i Allmänt,

Rast. Som vanligt ;p
Alla tjejer har sprungit koopertestet igår. PLUS intervaller utomhus efteråt. Lite jag känner mig slö för att jag inte kunde springa. Men det känns så onödigt att springa ihjäl mina ben nu när jag måste kunna stå i mål.. ;/ Jag är så taggad så om jag inte har helt otroligt ont i benen till helgen så ska jag springa då!

ville inte va' den som blev kvar

Publicerad 2010-09-13 23:00:53 i Allmänt,

Aaa inte blev det ju ändå nå tidigare fast jag tänkte det. Har pratat i telefon med Julia i säkert en timme. Fan vilken smart kombination, telefon och videosamtal på msn. HAAHA vi är så sjukt snygga ;) Godnatt söta du, hoppas du sover gott ensam i din fina lägenhet! Snart ska vi hälsa på, jag lovar!

Put your hands up!

Publicerad 2010-09-13 21:59:27 i Allmänt,


 

Den är så skön den här låten.

 

 

Vi hann på bion efter jobbet jag & Milka. :)

Nu ska jag kolla allt som går att hitta på internet sen ska jag sova. Fy tusan så skönt att somna tidigt!

Inte för att jag lär göra det. Så blir det aldrig, men iallafall ;p



 

 

Vi har mycket att göra på lektionerna ;)



You're a good soldier. Choosing your battles.

Publicerad 2010-09-13 16:08:26 i Allmänt,

Egentligen har jag inge vettigt att skriva, när jag inte ska skriva om vad jag gör hela dagarna. Och det gör jag inte längre, pga att mina kära vänner tycker att jag berättar för mycket här, så jag inte har något att berätta till dom ;)
Fast ibland måste jag ju faktiskt det. Annars är det ju inge kul ? ;o Haha.

Men kan ju iallafall säga att jag missar bion som går idag. Ville ju se den. Knight & Day. Jag, Milka och Atle jobbar tydligen ända till åtta.
Och imorgon fyller min urgulliga lillebror 6 år så jag ska göra en tårta och baka kladdkaka idag :)

Don't let 'em say you ain't beautiful;)


Kaempe gla!

Publicerad 2010-09-12 22:10:14 i Allmänt,

ÄNTLIGEN! Nu fungerar internet igen. Jag skrev ett inlägg för säkert en timme sen men när jag skulle uppdatera så hängde sig datorn. Då tänkte jag kolla pb men då gick det ju såklart inte att öppna den mappen heller.
Och det mest idiotiska är ju att när internet inte fungerar och man läser hur man ska fixa det, så hänvisar datorn till massa hemsidor. Hur fan tror dom att jag ska kunna läsa på internet hur man gör för att få internet att fungera?! Är dom dumma på riktigt? ..



Nå väl, ni får väl inlägget nu då ;)

Aaaaaa men lika att hänga sig i badkaret. Eller hur var det ? ;)

Haha det blev inge prison för mig. Råkade se att vi hade en idrottsläxa att göra på moodle så jag skyndade med den, sen såg jag att stoppdatumet för den var först 3e december höhö. Värt att jag stressade med den nu. Aja, nu är det ju gjort iallafall!


Usch vad läbbigt att ha tänt lamporna här i köket när det är kolsvart ute. Man ser ju typ inget och alla ser en. Kör förbi bilar hela tiden. Jag tror det är mig dom är ute efter.. Bäst att jag gömmer mig i soffan, framför tvn, med mobilen i handen. Soooo long suckers.

For ya'

Publicerad 2010-09-12 20:39:08 i Allmänt,

Ey du, anonym som fan, Marre, jag lovar att inte säga till någon att det var du. Men enligt ryktet på byn så var det typ två stycken asa coola tjejer som vann. Dom hette typ Lina Norberg och Milka Fembro. Jag vet inte vilka det är men dom var typ skiita fräna. Lika lära känna dom så kanske man blir lika psyk ? ;o


Hahaha ursäkta mina alldeles seriösa inlägg som kommer lite då&då.
Naaäääe, nu Prison Break. Peace out! ;)


Slimi Jimi Bubby Boy. Sömnmedel på pizza.

Publicerad 2010-09-12 18:39:29 i Allmänt,

Äntligen! Nu kan ni sluta gnälla, Milka har fixat min blogg så nu ser man Det senaste till höger haha. Det var kanske på tiden ;)

Har jobbat på rallylydnaden idag också. Var faktiskt hyffsat roligt idag för det gick ganska snabbt och jag och Milka gör allt så roligt;) Sen blev vi bjudna på lunchbuffé på Smedjan för vårt slitna arbete haha.

Nu ska jag dra till den bruuuuden och picka upp min hoj! Adios Amigos!

OCH VET NI VAD?!!! IKVÄLL ÄR JAG DISSAD AV MIN KÄRA KANTRELL. Så nu är det först till kvarn som gäller ;)

Recovery

Publicerad 2010-09-12 01:33:01 i Allmänt,

Aa det gick ju inte allt för dåligt när vi spelade. Vi kom ju faktiskt tvåa, av tre men iaf;) hahaha. Vi vann över Martin, Kero och Andreas. Liite jag och Milka är grymma, fast vi tydligen kommer bli kärringar. Aa jag ska aldrig glömma det. Ska fan komma på ett lika fult namn för gubbar.

Nä nu ska jag sova. Imorgon ska vi jobba klockan tio igen :)

World painted blood

Publicerad 2010-09-11 22:46:42 i Allmänt,

Det är ju själva den, alltid bara jag och Milka som är taggade. Vi som försökte få med Julia och Ellinor också men visst inte.. ;p Så nu ska vi spela Med andra ord här på guldkusten. Bara alla kommer nångång då bläää vad dom är sega. ;D

Idag har det inte varit någon vidare uppdatering, har varit och jobbat på en Rallylydnad tävling heeela dagen. Imorgon igen. Men det är säkert kul. Haha, något vettigt att göra på dagarna iallafall. Nä, nu måste vi samla ihop alla så vi kan börja spela ;p

Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör.

Publicerad 2010-09-10 23:19:01 i Allmänt,

Nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. Nu är det slut på veckan det är dags för (har varit) fredagsmyyyyyyys.

Jag och Johan bakade en kladdkaka. Men han tvekade på mina kunskaper och trodde att allt skulle sluta med pannkaka!
Men det blev den goodaste kladdkakan på länge. (Kanske eftersom jag inte ätit godis på 17dagar och gärna sätter i mig allt annat sött;)

Men Julia och Milka kom hit och åt med oss, sen for vi ut och cyklade. Och så lämnade dom mig för att fara hem redan för en timme sedan. Hm, vad ska jag hitta på nu då? Ska upp och jobba på en hundtävling imorgon så orkar inte börja kolla någon film nu, och orkar inte fara någonstans. Kanske lika lika att kolla ett avsnitt eller två av PB. Martin är i stugan så han missar det. Haha synd för han! :D

Aa så gör vi. Mysig natt allihopa;)
(med det menar jag endast, Godnatt;)



En asa suddig bild på två av min tre syskon. Ni är super söta! ♥

Konungens återkomst

Publicerad 2010-09-10 18:33:46 i Allmänt,

Lina du är för go.
Jag vill hos dig en dag bo.
Vi är två stjärnor i mål.
Det måste vi fira med massor av bål.
Men stopp, du är inte myndig min vän.
Du kan vara lugn, jag sveper det sän!

Tagga till partej!


En sådan här gullig dikt har jag nog aldrig fått tidigare ;)
Det stod på mitt engelska papper när jag kom tillbaka till klassrummet.
Jag undrar om det kan vara den misstänksamma Elin the great som varit i farten. Hihi;)
Inte helt omöjligt eftersom att hon satt vid min bänk medan jag var borta, för hon var och hälsade på mig!! :D




Elin i buren, rena rama muren. Lina i målet, rena rama hålet!

Publicerad 2010-09-09 22:57:15 i Allmänt,

Nej haha jag skojar bara. Nog för att Elin är muren, men jag är inget hål längre iallafall;) Men det var bara så kul att säga så där.

Det går inte att beskriva känslan efter ett träningspass när man har varit sjuk väldans länge, och dessutom haft uppehåll innan. Det är underbart. Var så sjukt härligt att träna idag. Jag & Elin i mål, det var nästan ett år sedan vi stod tsm sist. ;o
Jag kunde dessutom springa intervallerna! Man bara ignorerar smärtan i foten och benhinnorna skiter man i, för dom är jag less på nu. Så det var chill. Haha.
äsch, går ändå inte att förklara och jag tror ändå ingen förstår. Inte ens ni som spelar förstår hur sjuukt mycket jag älskar vintern. Vårat lag är bäst. TJOHOOO! Vad vore ett liv utan träning? Nada. :D

Jag är fan störd. Som Milka sa idag, att om hon inte känt mig skulle hon fan heller aldrig tagit kontakt med mig efter att läst min blogg. För jag verkar vara helt tom i bollen;) typ så hon menade iallafall. HAHA! Tur att många av er känner mig då. Men jag är väl ganska störd ;o
Godnatt!



Jag tränar i fjällen ;)

Färglägg min dag, någon.

Publicerad 2010-09-09 16:00:55 i Allmänt,

Dags att börja titta ett avsnitt pb så jag hinner innan Milka och Sjögräs dyker upp här! Vi ska plugga matte. Jag är inte super sugen om jag ska erkänna, men det måste göras! Sen ärrree innebandy på kvällen. Och jag har ingen mobil tralalalala ...


Can't keep runnin' after yesterday

Publicerad 2010-09-08 21:56:33 i Allmänt,

Svar Elinpelin! Det var förra året när det var 58 års fest! Jess det har du ;)



Hihihi man blir ju alldeles till säg när man tänker på hur urgulliga vänner man har!
Det kan inte vara lätt att inte vara jag ;) Nä nu tusan ska jag sniffa på mitt hår hela kvällen, det luktar uunderbar parfym (?) eller kanske shampoo haha.
Har varit ute med Milka i säkert en timme, vi stod bara still och pratade. Voi voi voi säger jag så tossiga vi kan vara!

Är det ens någon idé att berätta för er vad jag ska titta på nu? Nae, jag tror inte det.




Hihi tycker den här bilden är ganska gullig! Alla ser super små ut!

I was a creature before I could stand

Publicerad 2010-09-08 15:55:56 i Allmänt,

Var faktiskt intressant att lyssna på de olika partierna. Lite drygt var det väl i folketshus på eftermiddagen, har så sjukt ont i knäna sen innebandyn så var inte så skönt att sitta still så länge ;p

Sitter och lyssnar på Slipknot, jag hittar inte låten jag letar efter. Haha kan ju ringa och fråga Jonathan vad den hette men jag blir sur när jag inte minns vilken det var ;D

Ska läsa lite Elektronik, har prov nästa fredag så lika att börja nu så jag slipper psykplugga sen. Sen måste jag göra svenska också, och sen får jag äntligen kolla Prison Break. Haha Martin tror inte att jag hinner färdigt förrän till jul, jag lovar att jag är klar nästa vecka ;)

Fick även jätte bra kritik av min engelska lärare idag. Det var jätte kul att höra. Han berättade om någon som kommer i hit i november från USA, och han tyckte att jag borde träffa henne så jag får kontakter där! :)


 

As I grew up.

Publicerad 2010-09-07 23:56:14 i Allmänt,

Tusan, man har ju inget att berätta till folk när jag skriver allt här. Haha, attans! Aaja, ni får väl stå ut med att höra allting två gånger ;) puss godnatt allihopa!

It's complicated, that's just the way it is.

Publicerad 2010-09-07 22:02:08 i Allmänt,

Nu har jag tränat tre pass på två dagar. Det känns super skönt att ha tränat igen, efter typ fyra veckors vila.
Gick faktiskt bättre än förväntat i målet idag också. Kändes som att jag inte borde haft någon kondition, kontroll eller koncentraion för att stå efter så här länge. I våras var man ju som något less men suget har kommit tillbaka och jag är så sjukt taggad för att köra järnet i vinter!
Bara jag skulle bli frisk nångång. Benhinnorna klarade av träningen men dessvärre stack det till i foten som jag skadade på fotbollsmatchen för tre veckor sedan. Och nuuu har jag ont i alltihopa. Det är ju just vad jag behövde!
Tack och godnatt.
Några avsnitt Prison Break ska få trösta mig ikväll. Hatar att sova ensam. Så Michael Scofield får gärna göra mig sällskap ikväll när ingen annan är här. Jag röstar tummen upp för det förslaget! (Y)

Glöm inte att rösta på min Godispåse på Malaco ;) Rockferry!
Och förresten så ska vi lyssna på massa politiker imorgon, det lär nog bli intressant! :)

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Publicerad 2010-09-06 22:06:45 i Allmänt,

Haha jag tycker att filmen var skitbra! Tyvärr håller inte Milka med mig. Men det är nog kanske för att vi har helt olika drömmar om framtiden.

Jag vet, lika bra som alla andra, att jag en dag kommer mogna och inse att man inte kan få allt. Att vi har det bra som vi har det. Att man måste ha lite mer relevanta drömmar än vad jag har. Men jag trivs med mig själv och mina drömmar. Min allra största dröm är att åka till Kalifornien. Jag skulle inte ha något emot att leva som hemmafru, laga mat, baka cupcakes, shoppa, anlita städhjälp, gå ut på fina middagar uppklädd i dyra märkes kläder med diamanter som gör alla andra avundsjuka. Jag lovar, jag skulle tröttna, när man har allt man vill, borde man ju bli uttråkad? Men det man inte vet får man ta reda på. Jag saknar saker jag med, jag är människa. Men jag klarar mig. Men jag ska testa ;)
There's always gonna' be another mountain.


Hihi vilket Lina inlägg, jag tror Milka och alla ni andra som känner mig väl skrattar när ni läser det här. Haha gå i diamanter på middag så andra ska bli avundsjuka. Vem är så trög egentligen om inte jag? hahaha.
Ta det lugnt, en dag blir nog jag också mogen ;) hoppas vi höhö

RAKT I PANNAN

Publicerad 2010-09-06 18:20:25 i Allmänt,

Säsong fyra! shiiiieeeeet. She's alive! ♥♥♥ hehehe ;)


Nu ska jag och Milka på bio, men först ska jag duscha, vara till konsum och banken. Jeeesus! skyndaskynda!



Simply The BEST

Publicerad 2010-09-06 12:34:11 i Allmänt,

Jag förstår inte varför jag aldrig får olika länkar att fungera här. Milka kunde ju så det är inte fel på bloggen, utan det är bara jag som är så sjukt oteknisk kanske haha.

Nu ska jag leta upp Sjöberg om han är här i skolan, sen har jag engelska.
IV sist, och jag ska vara med! Har inte tränat på nästan en månad så det ska bli uuunderbart. Nog för att jag fortfarande har ont i benen men nu väntar jag inte längre.

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Publicerad 2010-09-06 10:56:16 i Allmänt,

Var in på Anders blogg, och så hade han laddat upp Love the way you lie m Eminem och Rihanna.
Jag tänkte bara ta en bit av texten, men snabbt insåg jag att allt jag skulle ha klistrat ihop, ändå skulle bli i princip hela texten. Så då gjorde jag det. Tog alltihopa. Läs den. Jag lovar, det är bra.



I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffin' paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind at his back
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
In Your words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playing' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fuckin' leave again
I'ma tie her to the bed
And set this house on fire

Live as if you only have today.

Publicerad 2010-09-05 20:50:55 i Allmänt,

 

Så tråkigt när jag inte har några nya bilder att ladda upp. Jag och Milka har ju bytt mobiler för ett tag och har inte tagit usb-kabeln så kan inte föra över något.


Sitter och väntar på att Emma & Johan ska komma tillbaka så ska vi kika någon film. Helt sjukt trött ännu, haha ändå sov jag genom Hot Rod hos Martin ;p

Gårdagen var verkligen speciell. Milka och jag började ju hypa redan kl två i Ohtana, sen fortsatte det hela kvällen med thaimat sen bastu m värsta fräna bastumössorna, bailando i högtalarna och full energi från oss två psykade jävlar! Ingen förstår hur rolig det är. höhö stod och dansade folkdans i handduk. ojojoj ;)
Sen verkade vi vara dom enda med energi kvar in på småtimmarna, då vi stod och shake(ade) till Monday Morning tre på morgonen ;D

Aaja, helgen har varit kanon. Man måste leva idag. Inte tänka så mycket på morgondagen. Nuuuu, film! :)

Söndag 5 september

Publicerad 2010-09-05 16:15:56 i Allmänt,

Idag har vi städat. Och nu är jag helt slut. Inte för att vi städat, för det var väl inte speciellt ansträngande. Men har inte sovit så mycket inatt, och så har jag och Sjöberg suttit vakna från nio till tio och pratat och lyssnat på alla andra som låg och snarkade haha.

Jag har ätit på frasses till frukost, klockan tre! Det är inte likt mig ;p
Nu sitter jag, Milka och Martin x3 hos pii och ska kolla film. Have a nice day ;)

ambitions

Publicerad 2010-09-05 03:11:11 i Allmänt,

Jag tror att vi alla är ganska slut nu. Det har varit en kväll. Ja oj vilken kväll! Politik är nog det mesta man hört här, nu sitter dom och pratar 'toppisar' i köket haha. Får se om vi tar oss hem på något sätt, känns inte alltför lockande att promenera i regnet, tror vi paxar soffan!
Fåtöljen är redan upptagen! ;p

It's all right ;)

Publicerad 2010-09-04 16:54:15 i Allmänt,

Tanken var ju faktiskt att jag skulle skriva redan tidigare idag, jag loggade tillochmed in här men så skrev Martin att han kommer på fyra min så det var bara att springa iväg och göra mig klar, sen for vi och hämtade Johan och Milka och sen till Ohtana. Tusan vad sur jag blev, dom ledde med 3-1 och så går dom och spelar 4-4.. Bläää!

Ikväll är det kill-fritt, jag & Milka ska ut och käka thai på en timme lr så, sen blir det bastu ;)
Nu ska jag kolla Prison Break. Ha så kul allihopa! ;)

Du ska få igen!

Publicerad 2010-09-03 23:43:17 i Allmänt,

Jag får ju snart spunk på min dator! Den bara tjorvar när jag ska läsa bloggar, ser typ inte att folk uppdaterat först dagen efter, fast jag uppdaterar sidan. Och nu ser jag inte ens mina egna inlägg!! åhh.


Jag och Milka har varit ute och cyklat och nu har jag ont i halsen.. Skulle nog varit bättre att titta Sagan om de två tornen m Julia, Sanna och Ellinor. Då hade jag inte blivit förkyld iaf;p

Imorgon är det fullspäckat schema. OAFF har hemmamatch och vad är det om inte jag & Milka tittar? Sen har Pajala hemma match så den ska vi också se :D Efter det får vi väl se vad vi hittar på, vi ska då fan bojkotta allt där gruset är ;) liika lika att vi tar en bastu och spelar tuffa. Jag tror det!

Johan det är bäst att du passar dig nu, för spelar man ett spratt på mig då ligger man illa till!! ;D

Godnatt! ;)

Heart of stone

Publicerad 2010-09-03 19:36:47 i Allmänt,




För ett år sedan satt vi hos Adam och kollade Idol, jag brydde mig inte för en sekund om att varken lyssna eller titta på deltagarna, jag satt bara och pratade. Men så började den här helt otroliga killen att sjunga. Jag trodde ärligt talat att jag skulle få panik. Det var awesome! Och då var jag fast. Helt sjukt. Jag, Sandra, Rebecca och Ellinor var som fastklistrade i soffan varje fredag efter det, fram tills han tog hem första platsen i finalen i Globen! ;)

Michael Scofield , grrrr

Publicerad 2010-09-02 22:45:06 i Allmänt,

Imorgon kommer Emma hem igen. Hoppas hon har med sig lite kläder;) thihi.


Har kollat några avsnitt av pb idag. Och jag säger bara att jag kan inte förstå mig på er som säger att det inte är värt att kolla?! Helt sjukt bra serie. ohh I love it!
Nu ska jag läsa lite i svenska häftet, har ordprov imorgon och jag suger på sånt här. . ;s
Sen får jag sova♥
Goder afton goder afton både herre och fru ;)

och angående min rubrik,,, jag börjar bli som Julia mer och mer. ;S ;))


En chans att andas in, andas ut

Publicerad 2010-09-02 19:20:29 i Allmänt,

Oj så vi har presterat!
Jag och Milka har haft matte lektion med Mr Sjöberg i två timmar! Jess ni hörde rätt. 2 lååånga timmar.
Nog för att jag bara hann med en sida men nu kan jag alla kvadreringsregler och funktionerna för f(x)2+78miljoner¤nåra bokstäver plus ##@?!-"!. :)

Nu är det dags för paus! Vi går ut, ut å fiskar woååoh .. nej, vi tar en cykel tur. Ajökens!

Lookin at, lookin at, lookin at me

Publicerad 2010-09-02 15:11:51 i Allmänt,

 

Jag kan ju inte bara stå och posa seriöst, det blir ju bara skämmigt höhöhö, så här får ni en bild på mina stora muskler! ;) (o.b.s. Ifall det är svårt att hitta dom kan det bero på att bilden är i dålig kvalité, men jag svär på att dom finns där någonstans;)

 

Lookin at, lookin at, lookin at me
Look at that, look how they lookin at me
Eyes all sticky like honey on bees
Look at that, look how they lookin at me

 

Riksdagsval 2010

Publicerad 2010-09-02 11:11:57 i Allmänt,

Moderaterna, Kristdemokraterna, Centerpartiet, Folkpartiet, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet.

Har varit in på allas hemsidor och letat frågor om jämställdhet.
Tro det eller ej men det är riktigt intressant med Samhällskunskap! :p

I feel like the King of my world

Publicerad 2010-09-01 19:52:33 i Allmänt,

Ja men att nu äre ju så här att jag fick en order av Oliver att jag måste lägga ut Dagens Outfit bilder, annars får jag tydligen inga läsare. Men haha, njaa, jag tror ju inte att det lär hända varenda dag. Men nu hade jag ändå tagit en igår, och bara för att så tog jag en idag också då;) hahaha

 

Vi gillar Gina Tricot ;)


Nu är det Fångarna på Fortet! Det ska vi kika på. För alla andra är ju så dryga idag. ;)

Milka o Marre, voi voi. Skulle träffat Elin också, men jag har varit och övningskört och massor. Kanske ser henne senare. Yoo broo'! peace out!

NOP-A-GO-GO

Publicerad 2010-09-01 18:34:26 i Allmänt,

Efter skolan for jag hem till farmor&farfar och lagade mat och snyltade lite ;p sen fick hon hjälpa mig med lite läxor. Hon är så duktig på konstiga ord och sånt där shit.
Sen har jag suttit här och försökt få någon slags ordning bland mina bilder. Men det går tusan inte. Man fastnar här och där och börjar titta på bilderna och helt plötsligt är klockan hur mycket som helst.
Ni får några bilder jag hittade som måste upp ;)



Alla har vi varit små, en aning lustiga, haft konstiga idéer och gjort på visst sätt.

Men haha det är baraatt skratta, för that's me.

 

 

facebook

Publicerad 2010-09-01 11:49:21 i Allmänt,

Seriously, life is better when you decide you don't care.

Haha jag är med i en sån grupp på facebook. Lr jag har gillat det, vad det nu är för skillnad?
Och jag tycker faktiskt det stämmer jävligt bra. Det är ju så. Eller hur? Haha just live your life, tralalalalala ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela