Från sidan om

Publicerad 2013-07-31 00:56:43 i

Vilka två underbara dagar jag haft. Kan inte säga att allt hänger på inställningen, men väldigt mycket. Jag bestämde mig för att göra det bästa jag kan av dagen. Och allt känns så mycket bättre, lättare och framförallt roligare när man är positiv. Sen att man inte alltid kan vara glad och framåt är ju självklart. Men jag tänker göra det bästa jag kan av varje situation och dag. Det är aldrig för sent att ändra inställning :-) 
 
Idag har jag gjort palt själv för första gången. Måste ju erkänna att jag har en bit kvar till mammas eller MD's nivå, men jag är ändå rätt stolt över att jag fick ihop dem ;) ganska goa var dem iaf. 
Sen har vi kikat på Mark Wahlberg i Shooter, eller Andreas har väl kollat mer på filmen och jag på skådisen ;)  
 
 
 

Somebody else

Publicerad 2013-07-29 00:07:32 i

Helgen blev inte som jag planerat den, men så bra iallafall och jag har lärt mig att saker faktiskt kan bli bra, trots att det inte alltid blir som man tänkt sig. 
Igår var jag, Emma och Ellinor och badade i Kauhajärvi, sen var det tjejsnack hela kvällen. Imorse vaknade jag upp på väldigt fel sida, men se det löste sig ändå det också. Solen tittade fram så småningom och jag, Andreas och Emma hann m bad, sol och massa fika i pentäsjärvi. När vi kom hem blev jag bjuden på grillat, här hemma, av Emma o Johan. Vi avslutade en trevlig middag med en av mina idoler, Magnus Betner - Inget är heligt. Fantastiskt. 
 
Sen tog jag en promenad, mycket välbehövd egentid. Det är nästan nostalgi för mig att promenera själv, med musik i öronen. 
 
 
Har avslutat denna delvis spontana helg med en kopp thé, ensam i soffan. 
Jag känner mig så levande, kan vara promenaden, det brukar ha en positiv inverkan på mig. Eller så är jag bara så lycklig just idag. Sov gott alla. 

Känn efter

Publicerad 2013-07-28 01:28:00 i

Men gaaah, teknik går mig på nerverna! 
Världens inlägg och så blir det fel med mobilen. Nej nu säger jag bara godnatt istället efter en superfin dag med min älskade syster och Ellinor. 
 

schh!

Publicerad 2013-07-24 23:52:35 i Allmänt,

Jag jobbar, 31h pass. Men jag klagar inte, jag gillar omväxling. Imorgon ska vi tydligen ha en tränare med riktig kvalité från allsvenskan. Intressant om inte annat!

Precis som jag vill ha det.

Publicerad 2013-07-15 22:53:54 i

Svosh sa även förra veckan!
Martin var uppe i pajala igen efter ett helt år i sthlm, så han har vi varit med, jag har spelat veterancup (så gammal är jag;), varit på Övertorneå marknad, spelat bilbingo och dragit hem några vinster, ätit riktigt god mat, klippt mig och haft tjejkväll. En riktigt bra vecka med andra ord. Och känner på mig att denna också kommer att leverera en hel del spännande saker och massa skratt. Nu ska jag avsluta denna måndag med en riktig bölfilm och Andreas. 
 
Har för övrigt gjort det igen, sprungit intervaller och tagit ut mig lika hemskt som förra hösten i stockholm, fick ligga på toagolvet en evighet för att inte få upp middagen. Såna gånger tänker jag verkligen Aldrig mer. Men nu sådär 5h senare skulle jag likaväl kunna göra om det haha. Vi människor är bra märkliga. 
 
 
 
 

We got a gig

Publicerad 2013-07-07 23:54:39 i

Marknaden som jag sett fram emot i flera månader kom och gick lika snabbt. Hann gå runt bland alla andra tusentals besökare en kort stund och blev nästan ledsen när jag insåg att det inte levde upp till mina galna förväntningar. Jag insåg att jag ju har gått omkring och längtat till marknaden som jag gjorde när jag var tio år. Klart det inte är samma sak nu som då, och att jag inte insett det tidigare under dessa 10 senare åren är ju väldigt skumt ;) men nåja, nu var det var inte mycket i stånden som intresserade mig. Det enda jag kom hem med var fyra disktrasor och bröd, det säger ju lite om hur mina intressen har ändrats haha. 
 
Fredagskvällen var kanon på alla sätt, hann träffa massor utav folk som jag inte har sett på väldigt länge, dansa mig svettig på dansgolvet, äta suovas och vara med min fina syster. 
Nu har jag, som borde vara piggast, varit död hela dagen. Har fått tillbaka min förkylning och det känns inte som att febern är långt ifrån. Hopplöst alltså.. 

3 juli 2013

Publicerad 2013-07-03 22:28:28 i Allmänt,

Vart tar all energi vägen? Jag jobbar, äter, tränar - halvt dör i soffan.
Det är ju ändå rätt mysigt också det här, trots att jag inte är superförtjust i rutiner. Men i rätt sällskap blir allt bra.
Och ihelg är det ju faktiskt marknad, som jag längtat!

Precis så där.

Publicerad 2013-07-01 00:17:00 i

Den här veckan, har som alla andra veckor, gått riktigt fort. Och den avslutades på bästa sätt, Kiruna Festivalen hela helgen med massa spännande människor och idag på vägen hem hann vi med en liten roadtrip.
 
Nu ikväll har vi kikat Rambo och jag har ätit alldeles för mycket känner jag.. Nåja, jag ser fram emot morgondagen, för det är marknadsvecka och det innebär full rulle.
Jag gillar mitt jobb, och speciellt en dag som tidigare i veckan, när jag lärde en liten pojke att knyta skosnörena. Tänk så häftigt, vilken lycka jag såg.
 
- 08.06.12 -
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela