It ain't the first time.

Publicerad 2011-01-31 22:52:11 i Allmänt,

Bara av ren vana så går jag runt i rummet och släcker alla lampor, men så ikväll var en av dessa redan släckta, då utan att tänka på det går jag fram och trampar på knappen iaf, så tänds den och ändå reagerade jag inte. Haha. Fan så borta man kan vara.

Fotbollen var rolig såklart, jösses vad jag gillar det. Hade nästan hunnit börja tro att jag tappat intresset under dessa två år utan, men jag var ute och snurrade. Det är ju det bästa inom sport!

Har hunnit plugga alla svenska frågorna också, mamma förhörde mig så nu borde jag väl spika provet. Haha. Kan ju alltid drömma . . :P

 

Haha hittade även bilder från september 2009. ;p

Like toy soldiers.

Publicerad 2011-01-31 09:40:05 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på alla Eminem låtar jag har på mobilen. Man har verkligen bilder och känslor till alla gamla låtar.
Hela 2010 har jag lyssnat Eminem och jösses vad Blekinge kommer fram när jag lyssnar på vissa låtar ;)
Hela sommaren också för den delen, och hösten också.

Now I'm cleanin' out my closet ;)

Ska fortsätta skriva lite på samhällsrapporten, sen har vi karaktärs. Och jag är mer förkyld än någonsin, tror det var det där beep-testet som hjälpte till med det... ;p

Vanilla Ice Cream.

Publicerad 2011-01-30 21:32:34 i Allmänt,

Igår var vi och spelade kort och myste hos Milka, Julia & Ellinor kom också!!! :)
Senare blev det ju lite knas, for iaf hem och sov och hann sova 6 hela timmar innan jag steg upp och drog på fotbollen. Är glad att jag for båda passen, var super roligt! :)

Har kommit hem för en timme sen kanske, vi kollade Ace Ventura. Haha fan så jäkla kass film. Ändå garvade vi.

Nu ska jag kolla en film med mamma. The kids are all right tror jag den heter :)
Ska sova tidigt tror jag, så jag orkar med hela veckan, fick ju inte så mycket sömn ihelg och lär ju inte bli det nästa helg heller.. Aaja, två månader kvar!

Coola anna (Lina).

Publicerad 2011-01-30 17:00:26 i Allmänt,

4 timmar fotboll, en dusch och en middag senare känner jag mig riktigt grym!
Var faktiskt riktigt skönt att träna idag.
Nu ska jag dra till guldkusten och hänga med Marre, Milka och Sjöberg ;)
Ha det bra mina vänner, iiih! ;)

YNWA

Publicerad 2011-01-30 13:09:52 i Allmänt,

Jag lever. Är hemma på lunch, snart ska vi tillbaka till Rian och fortsätta träna fotboll. Känns faktiskt skönt att jag for första passet också, tänkte inte göra det. Men vi har gjort beep-testet också, var faktiskt ganska kul ;p

TJAA!

SKynda.

Publicerad 2011-01-29 18:12:59 i Allmänt,

Okej, nu har jag 6 minuter på mig att skriva klart och klä på mig och hinna ut ur huset haha. Skrev åt Milka att jag går då ;)

Ska dra till henne och vi hittar nog på något bus. Jag har dåligt samvete. Yes. För jag har inte träffat Julia på evigheter, har inte ens hunnit se hur hon färgat håret. Och vad fan hinner jag såklart inte se henne idag också. Lika att hänga mig va. Har ändå ont i huvudet och halsen. Äsch då.

Har fotboll imorgon, fyra timmar. Vi ska göra BIP testet och jag lär ju inte kunna springa. Konstigt. Nae.

Nej nu äre bråttom!

Fet(are). . tack Sjöberg, tack.

Publicerad 2011-01-29 14:16:02 i Allmänt,

AHMEN DURÅ?!


Hihi, så sjukt härligt! ;)
Har just duschat, för jag hade inget annat att göra haha. Alla andra är ute och skottar och hoppar i snön, jag tror jag avstår det och äter lunch istället.
Det var inge fotboll idag, trist. Känns som att jag inte har kollat på asalänge ;o
Jag har bokat massage, men vet inte riktigt hur det gick med det heller, typiskt! ;)

 

jag ser det snöar..

Publicerad 2011-01-29 12:36:45 i Allmänt,

Bilderna ger ju ingen rättvisa alls, för dom ser inte så hemska och tråkiga ut i verkligheten.

Och det var sjukt gott också, ser ganska torrt ut på bilden. Men ni kan ju försöka föreställa er hur det smakade ;)

 

 


 

Vaknade redan halv tio idag, så har hunnit plugga lite svenska, övningsköra, handla, kolla tv och fika;)

Har sjukt störande huvudvärk men försöker få bort den genom att lyssna på Psycho, MMMBop, Lilla Lady och andra grymma låtar.

Får se vad jag ska hitta på nu, borde egentligen plugga mer och städa rummet, men det har jag inte alls lust för, så det skiter jag i.


Sjöberg tyckte vi skulle fara ut och grilla idag om det hade vart fint väder, typiskt att det ska vara såhär tråkigt väder. Hade varit grymt kul annars. Hoppas det är fotboll på tv då så det finns något att göra ;p

Mockingbird.

Publicerad 2011-01-29 01:55:48 i Allmänt,

Jag har inte hunnit skriva alls, skumt.
Direkt efter skolan så började jag baka, gjorde vitchokladkladdkaka och brownies.
Blev äckligt gott men det var ju inte bästa uppladdningen inför middagen på thai senare haha.
Jag & Milka har hunnit promenera massor och sen kollade vi Not another teen movie på guldkusten. Haha ganska störd film. Kände igen massor som Ellinor har berättat från den ;p

Jo förresten, jag har hunnit plugga matte också. Grymt!

Dante.

Publicerad 2011-01-28 09:41:53 i Allmänt,

Jag själv tycker svenska provet gick bättre än väntat, jag menar, jag kunde faktiskt svara på några frågor.
Det var ganska tur att det var muntligt.
Men Gunnel var nog inte övertygad av våran insats, så vi fick bara köra en runda med frågor idag och ska fortsätta på tisdag när vi hunnit pugga lite mer ;p

fortfarande..

Publicerad 2011-01-27 22:21:32 i Allmänt,

Är kvar här ännu.. Det är ju den där attans facebooks fel, och alla bloggar. Det var så roligt att läsa idag. Men jag ska gå och duscha, snart, jag lovar. Men ärligt talat, det känns inte lika hemskt att jag kommer somna sent idag, för det är fredag imorgon och det gör allt så underbart chill. Skulle det vara måndag kväll skulle det kännas sjukt slitet haha. Aa imorgon har jag & Milka värsta mysplanerna! Vi ska äta thai till att börja med, sen blir det annat ;) hihi. Puss!

40 grader kallt i Allstars kö.. ;)



SNART ÄR DET FREDAGSMYS!

Publicerad 2011-01-27 21:56:18 i Allmänt,

Jag kan känna mig stolt! Jag har lyckats lära Sjöberg att säga 'Yo!'. Det är liksom det mest perfekta ordet som finns, det betyder så mycket, och det är så enkelt att skriva. Hej, hejdå, öh, du, hey!, osvosvosv. Och äntligen kan han det! :D hahaha.


I tisdags när vi var påväg till lule så sa jag något som tjejer är bättre än killar på, då kommer Ellinor med sin negativa inställning till allt och svarar 'Äsch, killar är väl ändå alltid bättre på allt, så garra dom är bättre på det också. Skulle killar kunna föda barn så lovar jag att dom skulle äga oss i det också...' Haha Ellinor är så skön så det finns inte! Ingen annan kan vara lika negativ som henne men samtidigt vara så cool;) puss på dig!

Förresten, det där 'ovanför' axlarna som jag tränade kallas traps. Haha. Jonathan googla det, orkar inte förklara vars det är ;p
Sen körde jag lite mage också när jag ändå var där ;)

Missade bara en halvtimme av innebandyn, så han träna massa vanliga skott och på volley också, skit roligt! Sen spelade vi och sist intervaller. Helt sjukt vad dålig kondition jag har haha. Men det skiter jag i nu. Gud så skönt att kunna säga så utan ångest!

Nu ska jag duscha och sen är det bara att börja läsa till svenska provet imorgon, kul att jag valde muntligt, nu kommer jag ju inte kunna fuska haha. Skit också. Jag brukar faktiskt inte göra det men nu är jag i stort behov av det.

Förresten , har jag nämnt om mitt förra svenskaprov? I ordkunskap? Då hade jag skrivit upp alla bokstäver i den ordning dom skulle komma, och så började jag fylla i när jag fick provet, och jag fyllde i uppifrån och ner, jag tyckte att vissa saker inte stämde men vafan, det stod ju i facit, men så vissa satte jag ändå vad jag trodde, som tur var. För bokstäverna skulle jag läst av från vänster till höger! HAHAHA Vilken fail att inte ens lyckas fuska haha då är man kass. (men jag klarade provet iaf, men d var sämre än jag fått tidigare utan fusk;)

ÖTÅ connection.

Publicerad 2011-01-27 18:14:42 i Allmänt,

Haha Jonathan och Oliver hade tydligen lite att göra på rasten, lr så är dom bara ruskigt avundsjuka på min snygga blogg, så dom var tvungen att försöka såga mig med kommentarer här ;)

Var på gym1 och körde axlar, bröst och sen något på T som ligger typ ovanför axlarna, kommer inte ihåg vad det hette haha. Körde även bänkpress och jag klarade 40kg, hihi. Kommer bara närmare mitt mål ;)

Nu är det bråttom till skolan, ska vara där halv sju. Men jag hinner bara vara där en timme innan innebandyn börjar ;)

På vift.

Publicerad 2011-01-27 12:50:42 i Allmänt,

Ibland är det ganska underbart att gå EC, som nu tillexempel haha.
Vi har karaktärs men tusan, vi ska ju komma hit ikväll så klart vi var tvungen att få rast ;)

Men mindre kul är det ju att vi fick ett till jobb på samhälls, nog för att den bara ska göras på lektionerna men skriva en långa rapport är ändå jobbigt. Och kunde heller inte börja med den idag för jag var tydligen tvungen att komplettera någon idrottsuppgift också. Jag drunknar nästan här så du Julia, knip igen med att säga att du har mycket att göra!!

Förresten så måste jag bara säga att jag inte riktigt förstår mig på vad jag pysslar med i sömnen, förra veckan nångång så råkade jag somna med ett par sockar på, på morgonen vaknade jag med den ena bredvid huvudet, och så började jag leta den andra och jag lovar, den var ingenstans! Inte under madrassen, under/i täcket eller kuddarna, inte på golvet och inte under överkastet. Började nästan fundera vad jag gjort med den. Men så kanske fyra nätter senare när jag vaknar på morgonen så ligger den andra på precis samma ställe som den första strumpan, bredvid mitt huvud. Haha.

Värt! ↑↑↑ ;)

Nej nu ska jag kanske göra något av nytta. Men först måste jag bara nämna hur duktig jag varit imorse, råkade vakna halv åtta för jag glömde bort att vi hade sovmorgon och då var d onödigt att lägga mig igen så jag hann baka brownies! :D Mums.
Efter skolan ska jag till gym1 med Evert, Martin och atleticus. Bara så ni vet vars jag håller hus! 

 

Ledarutbildning.

Publicerad 2011-01-26 23:10:40 i Allmänt,

Varför är det så här? Att jag aldrig har något att plugga, sen kommer allt samtidigt? Tycker det är orättvist.
• Svenska
• Körkortsteori
• Samhälls
• Trefas
• Matte
• Engelska

Plus att vi har typ massa grejer på idrotten som ska planeras, bla den där jäkla skidturen m övernattning i Vassikavuoma och sedan det där vi ska visa för dom andra, min grupp har om blödning(?) ..
Allt innan vi går på APU v7, så alltså ska vi hinna med allt detta på två veckor. :p




Skulle ju berätta om gårdagen också, men nu kommer jag inte ihåg vad som var av erat intresse haha.
Måste iallafall nämna att jag åt världens godaste, (jag har aldrig ätit godare lunch buffé), på Waldorf. Fanns oändligt mycket mat, helt knasigt. Åt så mycket så jag var mätt ännu 12 timmar senare när vi kom hem haha!
Hockey matchen var super rolig att kolla, sög ju förstås att Luleå vann, men jag och en gubbe hejade iaf glatt på Timrå haha, vadå mot strömmen?
Rättegångarna var super intressanta, den första var lite jobbig, då det var en tolk via en telefon men den andra var häftig.
Nu ska jag läsa till det där tusans svenska provet.. Godnatt.

It'll always be the same.

Publicerad 2011-01-26 00:21:31 i Allmänt,

Kan berätta mer om idag, imorgon. För nu är det waaaay over min läggdagstid haha.
Och måste nämna att jag är irriterad att den där gruppen från piteå vi lyssnade på inte har någon myspace, vill ju höra deras låtar, och kolla deras texter.

Godnatt.

Tears don't mean you're losing.

Publicerad 2011-01-24 22:33:06 i Allmänt,

Milka, kort och gott, du är den coolaste!
Och varför jag skriver det här istället för till henne, är för att hon redan vet det, men ville bara att ni andra också skulle få reda på det ;) Så nu vet ni det haha!

Fotbollen var super rolig och nu känns det lite bättre igen. Haha. ;p
Imorgon ska jag åka med dom som läser rättskunskap till Luleå och gå på 2 rättegångar, ska bli jätte kul! :)
Sen skulle vi tydligen kolla hockey också på kvällen, inget mig emot ;)
Men alltså kommer vi inte hem förrän kring tolv på natten, så bli inte besvikna om jag inte hinner skriva ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen läsa igenom alla bloggar jag orkar .

Just the way... ;)

Träningsmani.

Publicerad 2011-01-24 17:39:31 i Allmänt,

Så blev det med mitt gympass.. Skulle gå klockan 17 bestämde jag, men så ringder Ellinor och säger att vi har fotbollsmöte. Kul att jag hann träna! Jag är en fjant som får panik över det. Jag vet. Jag är en töönt, tralalalala.
Milka, mamma, Ellinor, Julia och alla andra omkring mig håller på gnälla att jag itne ska tänka så mycket, men det går inte längre, har fått någon psyk påhitt att jag måste träna hela tiden. Det suger, för ibland är jag inte taggad. Men jag gör det iaf. Nu är det bråttom att byta om sen till DC på möte! Sen får jag iallafall träna fotboll!




En klass för sig.

Publicerad 2011-01-24 15:58:25 i Allmänt,

Nu har jag ätit och tagit det lugnt efter skolan, måste ju varva ner lite, är ju så högt tempo nu förtiden ;)
På lunchen pratade jag, Martin och Benjamin om poker, och då kom jag att tänka på att jag & Milka ju har lovat oss själva att lära oss spela och bli grymma på det, men det har liksom bara runnit ut i sanden, så nu måste vi ju ta tag i saken! Jag tror, lr hoppas, att jag lyckats skaffa mig en duktig lärare. Haha. Sen är det bara ut i bordet och sno pengar av Milka ;) hihi tossigt!

Nu ska jag hänga upp mina tvättade målvaktskläder sen kanske ta det lite 'ch' ;) innan jag drar till gym1. Skulle vara skönt att ta det direkt innan fotbollen, men risken är ju den att jag blir lite slö om jag väntar så länge.
Aaja.


pussel.

Publicerad 2011-01-23 22:06:08 i Allmänt,

Blev inget medeltids-litteratur-läsande. Verkade för trist. Kollade Minuten istället.
Sweet dreams.

Shawty Imma only tell you this once, you the illest.

Publicerad 2011-01-23 19:56:11 i Allmänt,

Är det ens värt att nämna hur vår match slutade? Nae, tänkte väl det..
Men kan ju iallafall berätta att det känns otroligt underbart att det var den sista matchen jag stod! Garanterat blir jag sugen sen igen, men nu ska jag då iaf spela ute och kötta dom närmsta matcherna. ;)

Jag är sjukt trött, men måste läsa lite svensk litteratur från medeltiden och försöka komma ihåg det. Om det nu är möjligt.

Can't be tamed.

Publicerad 2011-01-23 10:15:13 i Allmänt,

Sitter på tuna hos Johanna, for hit och sov igår när dom andra drog till krogen. För jag antog att jag inte skulle få sova så mycket när man ska trängas med 5 biffiga killar haha. Men jag kan ju inte påstå att jag sovit bättre nu, haha jag & johanna, vilket par;) mobilen har ringt, jag har vaknat 25ggr och trott att jag försovit mig, och sen somnade vi ju lite sent också.
Nu ska jag iaf borsta tänderna sen springa till bussen. Hoppas jag lyckas hitta rätt när jag måste in till centrum och byta buss. ;p

Idag ska vi fan ge allt i 60 min. 58,5 räcker inte den här gången!

Before I forget.

Publicerad 2011-01-22 20:25:42 i Allmänt,

Jag sitter i luleå, hoppsan. Hur gick det till?
Jag & kero sitter och lyssnar Slipknot, snart kommer väl dom andra tillbaka haha. Vilken kväll.
Imorgon har vi match!

You'll ask for me.

Publicerad 2011-01-22 10:46:28 i Allmänt,

Kan man få en bättre start på dagen? Nej jag tror inte det. Hann bara kliva upp ur sängen så fick jag ett urkul sms av en Milka. Jag blev så sprallig och nu är jag lika taggad som jag var igår kväll :D haha alla killarna såg ut att hålla på somna igår på thai men jag satt och psykade i takt med musiken hihi. Kan förstå varför jag brukar ha med mig Milka, hon är ju den enda som hänger med i mitt tempo ! ;)

Nu ska jag klä på mig och äta frukost, sen ska jag följa med Milka och köpa träningskläder. Hade ju tänkt följa med Alle och Sjöberg på gym1 idag men kom på att jag skippar det, annars lär jag vara något stel imorgon på matchen. ;p

IIIH ;)

resor.

Publicerad 2011-01-22 02:14:50 i Allmänt,

Jag vann en gång i bowling mot Sjöberg. Han vann en gång. Det betyder 1-1, eller hur?
Sen kom jag tvåa i klockan i Dart på thai ;) har faktiskt inget att säga om Martins seger, han var duktig. Men dom två andra, hmpf, som att det var svårt motstånd? nae.

Nu ska jag sova.

17.40

Publicerad 2011-01-21 17:41:22 i Allmänt,

Nu äre såhär att jag liksom har lust att göra något sjuhelsikkes roligt ikväll. För den här dagen har varit åt pipsvängen.
Har haft ont i hela kroppen och nu börjar jag faktiskt bli orolig vad det är med mig. Så här ska man inte må.
Men i huvudet är jag frisk som en nötkärna och taggad till tusen, går ju inte att vara annat när det är fredag och man har världens härligaste vänner! ;)

Ska ta en vända till gymmet men vi ser ju vad jag hittar på att träna, har ju som sagt ont i princip allt haha. Skulle helst av allt vela springa, men det är så slitet. ;p


Förresten så tar jag aldrig tag i saken och skickar bilder till Erik, det måste jag göra. För nu börjar jag bli ruskigt less på det här. :p

 

Små saker.

Publicerad 2011-01-20 23:02:27 i Allmänt,

Kom bara helt plötsligt att tänka på en sak från min födelsedag. Det är bara onödigt att börja skriva om det här. Men det jag ville få fram är bara det att en sån liten sak kan göra någon så glad. Att man kommer ihåg även små saker:)
Det finns verkligen saker som fastnar.
Har inte tänkt på just det förrän nyss när jag satt och åt.

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma massa mysigt! Har drömt alldeles för mycket konstiga drömmar på senaste tiden, nu önskar jag mig något roligt.

It's okay not to be okay.

Publicerad 2011-01-20 22:42:44 i Allmänt,

Måste varit den tråkigaste träningen på läänge.
Men kan ju se det från den ljusa sidan, det var sista gången jag behövde stå i mål. På söndag står jag sista matchen, sen kommer jag endast stå på träningar om jag känner för det.
Men det är ju lite trist att komma på träning och se fram emot att träna och bli svettig så kommer man hem och det känns som att man skulle kunna springa ett maraton. Nej, fy.

Dessutom kommer jag ju inte kunna boxas imorgon på idrotten pga min jäkla hand som jag slog när jag trillade på fotbollen ;p

Jag ska fan flytta till en stad och börja på allt sånt där roligt som typ alla aerobics, zumba och andra skaka rumpan grejer som finns och bara träna hela dagarna. Fan vad kul. Det ska jag göra!

Nu ska jag läsa lite bloggs. Såklart kolla face, och sen sova ;)


It's a no-no.

Publicerad 2011-01-20 17:36:59 i Allmänt,

Jag brände min tunga när jag åt. Nu är hela kvällen förstörd. haha.

Jag ska göra något mer värt, som typ plugga, byta om och knalla till Ellinor, istället för att sitta här och vara asocial.


Vill bara tjuta, men det går ju inte. Jag är supergla idag! ;) Ta åt er av min sprallighet!

Foto Erik Larsson

 

Var bara tvungen att slänga upp den här bilden jag också, jag blir så glad av den hihi.



Can u see what never change?

Publicerad 2011-01-20 16:19:19 i Allmänt,

Gaaaah. Jag fick motorstopp! När jag körde med NB hihihihi! Men d var faktiskt inte helt mitt fel, han sa att den kunde rulla på tvåan men tydligen var d lite för tugnt i uppförsbacke och utan gas ;) HAHHAAH.
Vänta bara när jag kört tio gånger och när jag väl får mitt kort, då kommer jag vara kung på vägarna. Den enda som kan tänkas ha chans att vara bättre än mig måste isåfall vara Marre. Han är bra på att köra, tror aldrig man kan bli åksjuk med honom haha.

+ att jag kommer få köra 11 ggr med nb, för han var försenad idag så hann bara köra 20-25 minuter. Chiill.


Nu ska jag ta en asgod frukt, typ kiwi lr banan. Bara så ni vet.
Måste plugga matte innan maten, för den som ville veta det också. ;)

Dagens dos, välbehövd.

Publicerad 2011-01-19 23:26:52 i Allmänt,

Haha jag var så negativ i förra inlägget så var bara tvungen att skriva lite till.
För den här dagen har faktiskt varit en riktigt bra dag, Milka får mig alltid så speedad.
Och just idag mår jag riktigt bra. Kan inte hitta rätt ord för vad jag känner, hihi ;)
Galen? Hypad?  GODNATT ALLA GOA!

We know it very well.

Publicerad 2011-01-19 23:19:54 i Allmänt,

Måste bara säga att det aldrig varit så tugnt att springa intervaller.
Kan ju varit för att jag inte var riktigt uppvärmd, lr så är det bara så att jag måste inse att jag har värdelös kondition haha. Kan ju vara så enkelt liksom;)
Men saken är den att ingen tror mig, för alla säger att jag springer som ett psyk iaf, men jag menar, klart man gör d om det är match. Då ger man allt även om man är helt slut, men jag har tappat all ork för att peppa mig själv psykiskt på senaste. Allt går så jäkla trögt. Jag har alltid, sen jag var liten, känt att jag måste vara bäst.
Är jag inte bäst då lägger jag fan av. Det duger inte att vara halvt bra.
Antar att det var därför jag hatade innebandy så mycket i början, för jag sög verkligen på det, visste knappt vad som var upp&ned på klubban. Haha nej okej, kanske inte så värdelös, jag har väl alltid haft bollkänsla och alltid gett allt jag kan när det gäller att tävla.
Men det är just det som tröttat ut mig nu.
För alla klarar av att springa ett maraton om man tänker på kondition, det är bara i psyket allt sitter.
Och när man blivit äldre och inser att man inte är bäst längre (och insett fakta och vet att man inte kommer bli som Zlatan när man blir stor;) så är allt så jobbigt. Haha. Men alla har väl svackor ibland, det är bara fortsätta träna. Snart kommer väl min styrka tillbaka igen och jag kommer vela peppa och pressa mig till max !

Med dom icke välvalda orden säger jag godnatt med min kropp som snart somnar sittandes. haha.
Just nu har jag bara ont i knät, svanskotan & halsen. Chill.. -imorse var det typ fem ställen till ;p
Skulle som uppskatta massage!
Nattinatti.

Första gången vi äter ägg tillsammans.

Publicerad 2011-01-19 20:55:43 i Allmänt,

Jag måste ha någon mirakel kropp, jag kan vakna upp en morgon med världens fjant värk någonstans vars jag aldrig haft ont tidigare, sen är det borta på kvällen. I tisdags var det tvärtom, jag somnade med världens värk i knät och imorse när jag vaknade var det typ borta. Jag kan fortfarande inte belasta det på vissa sätt, men jag kan nog springa iallafall.

Jag & Milka har varit på gymmet och pumpat sten hårt! ;) Här kommer vi Beach 2011! ;)

Nu ska jag kila till sporthallen och köra lite intervaller som jag missade igår! Yeay.

There is no guarantee that this life is easy.

Publicerad 2011-01-18 20:43:46 i Allmänt,

Till anonym, ja det är grovt. Nu vet han ju iaf att han inte säger till henne ifall han skulle lägga sig åt det hållet:)

Såna här dagar kan lika gärna ta och försvinna.
Jag hatar allt som har med kroppens motgångar att göra. Alla jävla skador kan ta och dra åt något fult ställe.
Jag är så less så jag börjar nästan lipa haha, och så började Henriikka prata om matchen också, trodde jag skulle dö.
Nej nu är jag förbannad. Ska duscha och sen kolla en film och försöka lugna ner mig lite med Ellinor.
Kul att Janne gav mig tränings-förbud resten av veckan också, haha det kan han ju glömma! Får bli gym1 istället när jag inte kan springa.

Om någon känner för det, så får ni gärna göra mig på bättre humör och ringa lr smsa. Men det var bara en tanke;) haha. Adjö.

Hihi det där är typ jag, sån där cooling;) inte för att jag har bandage lr något, jag har bara lite ont i knät. Men det är förjävligt när det inte går att springa.

You tossed it in the trash.

Publicerad 2011-01-18 15:51:47 i Allmänt,

Jag tänkte ladda upp en låt här, Bruno Mars - Grenade. Men så insåg jag att jag skiter i det, för (iaf jag) lyssnar aldrig på låtar folk lägger upp på bloggen, jag går istället in på spotify och lyssnar den där. Så det är ju bara onödigt att jag lägger hit den nu.
Men nog kommer jag lägga upp låtar här nångång, det vet jag. Haha. Men ville bara säga att jag har den på hjärnan och att den är bra. Så, nu vet ni det! ;)

Haha, la upp en psykbild nyss också. Men fan, var tvungen att ta bort den. Haha ;)

Ni får den här istället ;)

 

Allt stämmer ju, förutom 'klappa henne', det är bara förnedrande :p

Men det där med mannen, hehe så sant! ;p

Pump it!

Publicerad 2011-01-17 23:30:30 i Allmänt,

Skulle tydligen vara m Emil, så han fick följa med på gymmet. Han sa att hädanefter ska han med varenda gång, så kul var det! hihi.



Efter fotbollsträningen (som var askul),

duschade jag och satte på mig pyjamas, så blir jag typ iväg tvingad att köra bilkurragömma!

Var ju skit kul, Sjöberg var grym på att köra liksom, men haha jag börjar ju må illa. Vi värsta flög med bilen också, men Elina & Sandra var också bra.

Nu ska jag soova.

GODNATT.

If I turn out to be.

Publicerad 2011-01-17 15:40:57 i Allmänt,

Kanske borde äta något istället för att sitta här för jag är så hungrig så det bara ekar i magen, men var liksom tvungen att bädda sängen först och då fastnade jag här uppe haha.
Har ont i huvudet också som tusan, har haft det i en månad nu. Blä.
Det måste vara spänningsvärk lr något sånt för det går över om jag får massage, men det är aldrig nån som orkar massera mig haha. Fick typ 5 mins massage för snart två veckor sen, det är det enda. Men det hjälpte för stunden!
Får väl klara mig på alvedon istället haha, sen drar jag till gymmet och halv åtta har vi fotboll! :D


Kom på att jag nog måste börja kolla lite prison break igen ;)


Congratulation

Publicerad 2011-01-17 11:05:51 i Allmänt,


Idag fyller Ida 24 år! :) ♥





Vi har karaktärs, men son vanligt var lektionen för lång, så vi fick en tjugo minuters rast. Haha.
Idag har vi körkortsteori, ska nog boka en körlektion med honom, shit vad läskigt ;)

the same.

Publicerad 2011-01-16 23:24:38 i Allmänt,

Måste nog varit den fetaste helgen på länge för min del det här, om man räknar bort julhelgen då, men jag har ätit som en jävla gris. Gjorde kladdkaka hos Ellinor också, sen drog vi hit och kollade en film, skit bra!

Nu ska jag sova, redan på tok för sent ! :p

Haha

Publicerad 2011-01-16 16:23:14 i Allmänt,



Dom ska blåsa hans mamma och säga att han är gay och hon får värsta utbrottet haha.
Spola fram till typ 2.30, där det börjar :p

The way we put our hopes through the eye of a needle

Publicerad 2011-01-16 16:05:39 i Allmänt,

Skulle just skriva att jag ska fara och jobba i sporthallen strax, men det var tydligen redan slut så jag behöver inte göra det. Skönt!


Jag, Milka och Martin for till Sjöberg och tränade lite och spelade kort ;)
Vi spelade Plump, och jag var verkligen sämst på det igår, haha.





Ida fyller år imorgon men vi har varit dit idag och firat henne och ätit maassa fika. Super god tårta! ;o

Nu har Liverpool match men jag orkar inte kolla den på livestream, när den är slut ska vi göra något kul.
Ska ringa tjejerna nu. Puss!

Dreaming is believing

Publicerad 2011-01-15 20:14:48 i Allmänt,

 

En riddare valde mig. Så fick jag sitta och kolla tornerspelen på första parkett. Där jag blev bjuden på nötter och saft ;)

Med en cape på satt jag och försökte ha fin hållning medan dom filmade haha. Vilket minne.
Gotland 2009.

Catch a grenade for ya

Publicerad 2011-01-15 19:51:38 i Allmänt,

Så surt när man verkligen ger allt och det ändå inte går.
Var iallafall inte så hemskt att stå som jag hade väntat mig. Men ändå skönt att det bara är två matcher till.
Sen ska jag ut och kötta igen!

Har duschat och ätit tacos. Nu ska jag fixa håret sen är det dags för lördagsmys nånstans!

(google bild)

Haha hon hade iaf likadan utrustning som jag ;p

Vi har lite tråkigt ;)

Publicerad 2011-01-15 11:17:40 i Allmänt,

2010

Vad hade du för hårfärg - Mörk brun
Hur lång var du – 170 cm
Hade du nån pojk-/flickvän – Nae
Vad brukade du göra på fritiden – Träna
Vilka umgicks du med – Milka, Julia, Ellinor, Elin, Andreas, Sjöberg, Marre, Martin och hela gänget ;p
Var allt bättre då – Det var grymt då, men det ska detta år också bli ;)
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Nja, det var då. Nu är det nya tag
Har du förändrats – Jo

2011
Vad har du för hårfärg – Brunt med slingor
Hur lång är du? – 170
Vem är du kär i – ingen
Har du nån pojk-,/flickvän - Nej
Vad brukar du göra på fritiden – Träna , umgås
Vilka umgås du med – Samma som förra året :p
Hur ser du ut? – Så jäkla snygg

Har du:
Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – Nej.
Ljugit för en bra vän – aa
Svikit någon – Ja.

Vem:
Skrev du senast till på msn – Milka
Kramade du senast – Milka & Amanda, gruppkram ;)
Sov du hos senast – Hemma
Vill du vara just nu – Utomlands
Ringde dig senast – Ellinor

Vad:
Drack du senast – Äppel juice
Köpte du senast – En dricka
Gjorde du igår – Var på thai
Ska du göra imorn – Jobba och sälja fika
Vill du göra just nu – Borsta tänderna
Åt du senast – Frukost
Är närmast dig som är rosa – Tändsticksask

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Nej
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Ja.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Jaaa
Jag har smugit ut utan lov - Hahaha får väl gå ut när jag vill?
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – Jo.
Jag har en hemlighet som ingen vet om –Inte vad jag kommer på
Jag har fuskat i ett spel – Säkert
Jag har struntat i ett prov – Nej

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Nej.
Jag har druckit alkohol – Ja
Jag har tagit medecier mot drepression – Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – Nej då
Jag har vaknat gråtande – Nej
Jag har somnat gråtande – aa

DÖDEN:
Jag hatar begravningar – Eh, aa?
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du har känt som nyligen som dött - Jo

psyket@nästa.com

Publicerad 2011-01-14 19:26:51 i Allmänt,

Jag har inget vettigt att skriva faktiskt. Inget alls.
Men nu vet ni att jag lever iaf, typiskt va? ;) hihi.

Ska fixa mig för lite fredags-psyk med Milka! Vi ses i dimman tänkte jag säga, men riktigt så blir det nog inte hihi. Vi är bara ruskigt tokiga ikväll! Sitter och laddar upp med System of a down - Psycho, sen ska jag ringa Milka. YOOOO! (Sjöberg tycker jag är töntig..)




( Men det skiter jag i haha , så jävla kul hihi ;)

I'm a Geisha and he's a Samurai.

Publicerad 2011-01-14 11:20:37 i Allmänt,

Jag visade Martin, Benjamin och Robin en skit bra låt, men dom gillar inte den :(

Idag ska jag & Ellinor baka något för vi sitter i fiket imorgon, får se vad det bliiir.

Nu har vi karaktärs, blä.
Sen idrott , och får se om jag & Milka ska äta thai idag, snuskigt gott isf. ;) Vi är så övertaggade hihihii gaah!

Om jag var en miljonär.

Publicerad 2011-01-13 23:08:39 i Allmänt,

Står på startsidan på blogg.se att servern kommer få ett uppehåll imorgon, men jag tror ju inte att det drabbar mig, då jag oftast brukar sova från 06.00 till 06.30.. Men då vet ni iaf att ni inte kommer kunna läsa min fina blogg den tiden ;)

Ikväll kommer jag sova med gott samvete. Efter middagen for jag ju som sagt på gym1, sen körde jag verkligen allt jag orkade på alla övningar, det är inte så lätt att motivera sig när man står, men jag försökte och var verkligen helt slut när vi sen skulle köra intervaller, jag gjorde alla tio och är stolt över mig själv då jag verkligen inte alls var taggad. Var sjukt tugnt.
Men sen spelade vi och det var faktiskt ganska roligt, även om man inte har överdrivet mycket att göra men iaf haha. Ja, och sen när jag kom hem körde jag lite sit-ups & armhävningar, så nu är jag verkligen slut i kroppen. Imorgon har vi aerobics på idrotten, men sen ska jag vila och ladda upp så gått det går inför lördagens match.


Läste faktiskt tidningen medan jag åt efter träningen, och så hittade jag väärsta erbjudandet, en resa t&r till Turkiet, på hotell, all inclusive, med sol & bad, träningspass varje dag med instruktör, kost & mortions föreläsningar och spa! + ett månadskort på Helex med instruktör när man kommer hem, för endast 7895:- !!! Fattar ni hur sugen jag är ?! Nae , antagligen inte. Men helt sjukt.
Tänk vad underbart att varva träningen med att ligga och slappa i solen vid poolen, slippa tänka på mat för den är färdig. Och sedan kunna få massage?! 
Hej du där trisslott som jag inte ens får köpa, vill du ge mig en storvinst är du snäll?:))

Nu ska jag sova och drömma att jag var miljonär.

Think twice before .

Publicerad 2011-01-13 18:24:01 i Allmänt,

Pengarna bara rullar iväg nu när mina gratis sms tagit slut, kostar ju skjortan att ringa med den här halebop jag har. Måste fylla på idag då liksom.

Har varit på gym1, sprang 3,3 km och körde sen ett benpass, jösses så kul jag hade det! Hihi. Och vet ni, glömde säga att igår när jag och Milka var på gymmet så var det 16 pers där ;o helt sjukt mkt för att vara lilla sjukan, och idag var det 11 st . Knasigt.

Nu ska jag till Ellinor, träningen börjar först halv åtta men hon ringde och sa att hon håller på somna, så jag måste underhålla henne ;) puss!

15.32 13 januari 2011

Publicerad 2011-01-13 15:33:37 i Allmänt,

För det första måste jag bara säga till er alla att jag har världens stördaste kompis. Hon är ganska knasig den där bruden.
För det andra så har jag färgat håret, det var det jag pratade om. Och yes, nu är det gjort. Men bilderna jag la upp tidigare som jag ville ha, njaa så ser det ju inte precis ut ;) Blev bara lite ljusare än vad jag var förr bara.
För det tredje så har jag dötrist, förutom att Milka just fått mig på psykhumör. Och därför ska jag göra en lista jag hittade på Julias blogg.

1. Det första du tvättar i duschen?
Fötterna tror jag, för vattnet är alltid så kallt så man känner ju efter ;p

2. Gillar du kaffe?
Nej


3. Hur mår du just NU?
Bra ;)

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
e ;)

5. Berätta om din senaste dröm.
Det senaste jag drömde som jag kommer ihåg var i måndags typ, det var att Erik Grönwall var kär i mig och var efter mig hela tiden, så tröttnade jag och skulle just dumpa honom, då vaknade jag ;p

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
nej.

7. Vad vill du ha just nu?
Massage!

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
garanterat..

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?

Beror väl på vad det är för glass haha

10. Använder du smileys?
Jooooo

11. Har du träffat några kändisar?
Aa

12. Gillar du keso?
Yes

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
Young dad - Hoffmaestro

14. Hur många länder har du besökt?
Bulgarien, Danmark, Finland

15. Är dina föräldrar stränga?
Naae :p

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
Vill jätte gärna testa det, men skulle aldrig våga :/

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
Aa

18. Brukar du hyra film?
Händer väl

19. Var kommer du vara på lördag?
Match

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Nix,

22. Vad åt du till lunch?
Lasagne

23. Har du lockigt hår?
Har lite självfall

24. När grät du senast?
Kommer inte ihåg, men inte det här året iaf ;)

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
Säkert

26. Favoritårstid?
Alla kompletterar varandra så bra så jag kan inte välja. 

27. Vem höll du senast i handen?
En liten filur

28. Sover du med TVn på?
Gärna, men har ingen i mitt rum

29. Tycker du att du är gammal?
Nej , precis lagom! ;p

30. Är du mörkrädd?
Nej

31. Gillar du ditt liv just nu?
Jag älskar det.

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
Tror inte det haha

33. Har du bra syn?
Nej , skit kass haha

34. Var är dina föräldrar just nu?
Pappa är väl där nere och mamma jobbar

35. Vad har du på dig just nu?
Svarta jeansleggings, linne, t-shirt, underkläder?, sockar 

36. Vad var det senaste du köpte?
Räkor i söndags tror jag hahaha

37. Hatar du mer än 3 personer?
Hatar nog ingen, men gillar inte kanske är ett bättre ord. Och ja, det är säkert fler än tre. Haha har inte precis tänkt så ;p

38. Använder du sushipinnar?
Nej

40. Äger du ett vapen?
Nix, behövs inte då jag själv är mästare på Kung Fu.

41. Gillar du ditt hår?
Just nu ja

42. Gillar du dig själv?
Ja annars hade det ju vart synd ;p

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Hm, båda tror jag

44. Hur ofta använder du MSN?
Inte så ofta längre, är typ alltid inne men aldrig online och skriver haha. (damn it, nu avslöjade jag ju mig;)

By the way.

Publicerad 2011-01-12 22:40:11 i Allmänt,

Förresten så satt mamma och Emma och kollade igenom gamla foton, från när jag var liten och så.
Haha så innan vi drog till gymmet fastnade vi och kollade där, måste scanna in några bilder när jag har tid. Var asroligt haha! Jag & Sanna G, Jösses vilket team vi var när vi var yngre! ;p

Haha ser ut som att jag är dö-rädd ;)

Gotland -09.

 


 


Nu ska jag äta kvällsfika, godnatt buddies!

Iron

Publicerad 2011-01-12 22:28:36 i Allmänt,

Hahaha nu när jag hade tid att läsa igenom det jag skrev tidigare insåg jag hur trögt det lät. Var tvungen att ta bort det för det lät ju dötrist hahhaha.

Nu sitter Jonathan på face och gnäller att jag ska uppdatera här, jag håller ju på för fullt redan!

Jag & Milka har varit på gymmet en sväng, jag körde armar och blev helt sluuut, men sen direkt efteråt är det som vanligt igen, det är ju tråkigt fram tills träningsvärken kommer, känns ju inte ens som att man tränat.. ovärt.
Så imorgon om jag känner för det ska jag också dra dit en snabbis och köra lite ben tror jag, och springa en bit. Inte långt lr så, men bara för att. För sen har vi ju innebandy, och jag måste stå igen. Lär ju inte ens orka hälften av intervallerna heller, märks att det varit jul :P

Imorgon är dagen jag nämnde redan förra veckan, hihi jag har fortfarande inte bestämt mig. Jag har åångest.
Ska bli lite småkul iallafall ! ;)




Nu tog det här inlägget typ 20 min att skriva för att jag typ blir pepprad av folk på msn och face, inget mig emot haha. Men iaf, när jag skriver här och så skriver någon på msn, då ploppar deras ruta fram och så fortsätter min text där, asajobbigt ju. ;o måste få bort det på något sätt.

RUSH HOUR

Publicerad 2011-01-11 23:09:11 i Allmänt,

Den är ju bara för skön.

Verkligen en 'toppa-humöret-film'. Kan behövas ibland.

Satt och skrattade med mig själv, haha.

Nej nu måste jag sova.

Pus pus LINA kram emil

Publicerad 2011-01-11 17:03:15 i Allmänt,

Såna där gulliga sms brukar inte ni få va? ;) Hihi, jag har nog världens sötaste lillebror!

Och idag när jag promenerade hem från idrotten så gick jag förbi dagiset som vanligt, då var det två ungar som kollade på mig hela vägen när jag gick, och så när jag var typ just på andra sidan staketet ropar dom 'MAMMA!' och pekar på mig. HAhaha jag höll på dö i skratt. Fröken kollade ju också om det var deras mamma, sen började hon skratta och förklarade för d två barnen att det inte alls var deras mamma! ;p


Oj, skrev det här inlägget redan vid fem men så fick jag skynda och fara och handla och sen har jag tränat så hann aldrig ladda upp det ;p
Träningen var egentligen asbra, massa skottövningar, intervaller, mycket spel, sen stafett och sist fys. Men saken är den att jag stod idag, vilket var dötrist. Sen körde dom intervallerna i mitten så jag hann inte byta skor och då klarade jag bara av att köra hälften innan jag fick ont i knäna, känns jävligt surt. Körde iallafall fysen fast jag var asasur haha ;p

Förresten så är jag mycket längre än mamma nu
;) hihi så kul när det syns bara av att gå förbi, för nu äre inte bara nån mm, utan fleera cm ;) var bara tvungen att skryta lite.

Nu ska jag kika Rush Hour på tv. Tjarrå!


22.22

Publicerad 2011-01-10 22:22:53 i Allmänt,

Haha jag & Ellinor lagade asagod kyckling med kokosmjölk och såna där thaikryddor och jasmine ris.
Kollade en film, men kommer inte ihåg vad den hette, testade massa olika armhävningar, vilade lite och drog på fotboll.
Och träningen måste varit den roligaste på sjukt länge. Har inte tränat fotboll med ett riktigt lag och tränare sen -08, och då var det med killarna, så med tjejerna senast -07! Då kan ni förstå att jag var överlycklig och sprang och tjöt på vägen hem när jag och Carro knallade ;)

Nu ska jag kolla face och massa bloggisar, sen ska jag sova. Mys.
Imorgon är det skola, och nu känns det inte så farligt längre. Ska bli kul att vara i klassen igen, dom är ändå ganska härliga ;) Men Oliver har dragit till Thailandet. ;o

Vill ha sommar.

Fast först vill jag att det ska bli skoter/slalom säsong, så ska jag och Milka ut och rocka! ;)

KUL att det är s

Publicerad 2011-01-10 13:35:37 i Allmänt,

Kul att det är så bra täckning i pajala idag. Eller jag har full täckning, men inte fan levereras sms för det. Fick ett sms tre timmar senare än d var skickat och mina skickade buggar också som tusan.
Och det är inte bara min mobil d var fel på, Milkas krånglade tydligen också.

Och klubban jag beställt från Sport & Skohuset var slut. Måste vara dit och hitta ngn annan istället. Åh, jag som ville ha just den där..
Det är nog meningen att jag ska spela med min gamla barnklubba med trasigt blad.

Tjejen som aldrig vill vara med på bild;)

Crank.

Publicerad 2011-01-10 12:54:19 i Allmänt,

Det känns ju ruskigt drygt att det är skola imorgon. Jag som alltid brukar vara taggad efter lov, men attans, inte den här gången.
Men det är inte så farligt, ska ändå bli ganska skönt att få ordning på tiderna så man inte sover hela dagen och är vaken hela natten. Lr nej, det är fan inte alls skönt. Idag skulle jag inte velat annat än sova läänge. Men jag steg upp tio och har varit ut på byn en sväng och hunnit kolla tv också.
Men vi hinner iallafall bara ha fyra veckor innan vi får apu i tre v igen. Sen är det nog inte långt till sportlovet efter det. Och mellan sport & påsklovet går det ju as snabbt och sen är det sommar. Så det kommer gå fort det här hoppas vi.

Vad rörigt det blev där uppe haha.


Nu ska jag ner och fixa lite lunch, sen tror jag att jag lägger mig i soffan och slår på en film. 
Gu så skönt!. Sista dagen på lovet och jag ska bara njuta;)



Julia den knasen sa helt plötsligt igår när vi pratade i telefon,
-Lina, vet du vad jag har tänkt. Jag funderar ofta vad jag ska göra efter skolan och så och jag vet precis vad jag vill, men liksom, vad tusan ska du göra?!

Haha jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra.
Kanske borde jobba som elektriker eftersom det är det jag håller på bli, men så trist, jag vill bli konditor istället.
Tror jag tjänar lite feta stålar i gruvan några år , sen har jag råd att öppna ett eget litet café. ;)



Update. Ska inte mysa själv i soffan, Ellinor kommer!

You better run ;)

Publicerad 2011-01-10 00:59:27 i Allmänt,

Hihi vad mys söndag det blev iallafall!
For till gymmet och så träffade Evert där! Känns som att jag inte sett honom på flera månader. :)

Sen har vi käkat räkor och kollat film / tv hela kvällen, jag, Julia, Milka, Ellinor och Laura.
Nu ska jag kika lite tv, Milka råkade nämna att något bra sändes ;)
Sen ska jag sova för imorgon ska jag upp hyffsat tidigt. Natti natti ;)

Imorgon är det foooootbolls träning. Typ första träningen på två år!  mmmm, love it!

clumsy

Publicerad 2011-01-09 14:28:24 i Allmänt,

Dammsugaren var trasig när jag väl satte i kontakten och skulle slå på den..
Och som pricken över i:et så råkade jag ta sönder ett uttag, lr det var inte mitt fel, tydligen var den lös sen tidigare och den liksom bara ramlade ner i min hand haha.
Nu ska jag byta om och knalla till gymmet istället.
Liverpool har match nu, mot Man Utd i FA cupen, tror ju inte det kommer gå så bra men man kan ju alltid hoppas ;p

Jag vill vara ledig, bara sitta bredivd, inte göra nånting alls, bara göra nånting nice.

Publicerad 2011-01-09 13:37:48 i Allmänt,

Nu måste jag fan ta tag i det och börja dammsuga. Ska ta hela nedervåningen och jag hatar att städa utrymmen där man måste flytta på massa saker, därför jag inte har nå saker i mitt rum hahaa.
Har redan tvättat, hängt upp och tagit ner tvätt, och nu ska jag diska.
Sen hade jag ju tänkt vara till gymmet också men med alla dessa måsten får vi se om jag hinner med det jag själv vill.

Adjö.

Hej hej bloggen! ;)

Publicerad 2011-01-09 00:57:05 i Allmänt,

Haha läs rubriken med äkta videobloggs-inlägg-fjortisstil, för det är precis så jag menade när jag skrev det . Om ni fattar ;)

Har inte så mycket att säga om dagen, mer än att ännu en sjukt rolig dag har fyllt mitt lov.
Vi förlorade, men lika glad var jag för det. Vi klarade ju att göra ett mål och kötta i tredje, vilket var vårat mål. Så, jag är nöjd. Nu måste jag bara ställa om och stå på träningarna till veckan. blää..

Kollade Leon på tannavallen just, tror vi var tolv stycken och filmen var bra! GODNATT.
JAG ÄR ASA TRÖTT OCH KOMMER SOVA UNDERBART. ;)

Guld nog att bygga ett berg.

Publicerad 2011-01-07 22:44:45 i Allmänt,

Måste bara tillägga att det känns lite skumt att min 6åriga lillebror sitter uppe och tittar Nitro Circus medan jag går och lägger mig..




Ska slå på August Rush och försöka somna.

Natthumor.

Publicerad 2011-01-07 22:20:07 i Allmänt,

Haha för några dagar sedan hittade jag ett klipp på Julia Bergs blogg, det är en tjej som ska visa hur man gör lockar med en plattång. Och hon ramlar, okej att det är kul en gång tyckte tydligen vissa, men vafan, det går inte att sluta skratta. Har kolla på klippet säkert 20 ggr och det är fortfarande lika roligt. Haha helt sjukt skön tjej som bara ställer sig upp igen och säger 'haha, jag trilla lite' och så ser man hela fluppen i spegeln bakom henne. HAHA!
Kunde inte länka klippet men om ni har lika sjuk humor som jag, Ellinor och Milka, och inte är lika torra som bröderna tano så kan ni ju kika in på länken där uppe och scrolla ner tills ni ser ett klipp med en blond tjej ;p



Nu ska jag försöka sova. Lär ju inte gå så bra när jag bara varit vaken drygt tio timmar och är speedad som fan ;)
Det finns så sjukt härliga människor här i världen som gör mig på så bra humör, guu vad jag älskar dom! Godnatt ;)

Ett laddat gevär.

Publicerad 2011-01-07 20:21:03 i Allmänt,

Ätit pizza två gånger på en vecka, känns skumt. Haha.

När vi varit och handlat satte jag mig i soffan, och i kanalen som var på visades Juventus-Parma, måste varit repris från igår, men den slutade iaf 1-4 Haha. Var tvungen att kolla andra halvlek för att se om det är klass i Serie A som i PL, men nae, det var det inte. Felpass lite här och där för hemmalaget, men ett sömnpiller var det ju inte heller då det ändå blev 5 mål i matchen. Så min slutsats, det är helt okej att kolla på Serie A också! ;p Men Premier League är ju att föredra!

Har kokat pasta, ägg och skurit grönsaker till min sallad imorgon. Har packat klart väskan också för det är så jobbigt att göra det på natten. Har även läst alla bloggar, och nu vet jag inte vad mer jag ska läsa, ingen uppdaterar ju :(
Väntar på att Erik ska höra av sig så får vi se om det blir film och spel ikväll eller om jag ska sova tidigt idag så jag orkar upp. Fast det låter inte spec roligt en sista fredag på jullovet så vi hoppas att folk är taggade. ;p

Unwritten

Publicerad 2011-01-07 15:36:06 i Allmänt,

Haha jag vet att det står en sak med vit text uppe i min header som ni itne kan läsa, men det gör inget, det är bara för att Erik ska veta vad jag vill att det ska stå sen ;p så nu ser det lite flummigt ut men vänta bara när jag lämnar över den här bloggen i Eriks händer. Ska skicka lite bilder till han när jag hittar några. Sen så!

Nu ska jag ner och sätta på mig lite mer anständiga kläder för att kunna vistas ute bland folk ;)

Dré

Publicerad 2011-01-07 14:45:57 i Allmänt,

Vilken serie. Götapetter.

Det är bara massa drama så man skrattar, men ändå är det skit grymt ibland! ;p

Har redan kollat tre avsnitt idag :p

Who we are.

Publicerad 2011-01-07 12:48:46 i Allmänt,

Alltså, jag tänkte faktiskt.. Men jag var tydligen så trött så jag inte hann ställa om klockan innan jag somnade igen..
Så nu är frågan hur jag ska somna ikväll och orka upp om mindre än 18 timmar , aaja, mitt eget fel ;p


Milka frågade om vi skulle ha fredagsmys idag, men jag är tveksam om hon bara syftade på den där Marreboii lr om hon kikade på mig också, får ta mig en funderare och ringa henne sen ;) hehe. Skulle vara precis vad jag behöver iallafall, och uppladdning med vatten & pasta ;p

Hörde en sjukt skön låt på radion när jag åt frukost, Your Love - Nicki Minaj
Har ännu inte lärt mig hur man länkar från spotify så får bli youtube som vanligt ;p

Bigger than the skies.

Publicerad 2011-01-07 01:26:48 i Allmänt,


Nu kommer jag sova ruskigt gott. Ska läsa igenom alla bloggar en tionde gång och sen hoppa i säng. Det är dags att vända tillbaka på dygnet, måste ju upp klockan 06.00 på lördag. ;/

Öl smakar kladdkaka i Lappland.

Publicerad 2011-01-06 23:33:40 i Allmänt,

Jösses vilken dag, har varit hos Milka och spelat kort med Marre, vi kom på att en kortlek måste vara det mest smarta spel man uppfunnit, eftersom man bara använder en och samma sak men till så många olika spel. Det finns ju säkert tusentals spel man kan spela med hjälp av bara en kortlek ;p intressant. haha.

Nu sitter vi på tannavallen och gör inte mycket, ska nog fara hem och sova på ett tag, är lite småtrött kan man ju säga :p

6 Januari 2011

Publicerad 2011-01-06 17:02:25 i Allmänt,

Det gick ju inte såå bra för Liverpool igår.. Men Newcastle vann 5-0! :D Det var en lite mer underhållande match.
Sen spelade jag, Milka & Marre Den försvunna Diamanten, så kom Andreas hem och då kikade vi alla Rush Hour.
Så satt vi och åt mackor klockan fyra på morgonen och alla i huset var vakna, haha jösses.
Nu ska jag byta om och gå till gymmet. Är inte taggad alls faktiskt, men kan ju inte träna imorgon eftersom vi har match på lördag.. Har bara lust att springa av mig lite, om jag orkar.

Och vet ni vad jag inte gillar? När man drömmer, och så när man vaknar vet man inte om det hänt på riktigt eller inte. Man måste typ ringa och höra så det inte är sant. Det är sjukt läskigt. Lr jobbigt kanske. Beror ju på vad man drömmer :p


glad påsk

Publicerad 2011-01-06 13:03:44 i Allmänt,

Skynda mig att byta kläder och sen pälsa på mig somen eskimo, dags för hockey i isladan om en timme!

Walking on water

Publicerad 2011-01-05 19:00:57 i Allmänt,


Jag har typ den bästa listan på spotify, det är ju knasigt att jag lyckats ;)
Men det är för att den är så blandad, för att jag tar allt från alla andra, lite här och lite där och så vips så har vi det allra bästa samlat i en lista ;)

Chilla ner!

Publicerad 2011-01-05 17:43:47 i Allmänt,

8 dagar kvar och jag är dö-nervös! Har hunnit ångra mig och ångra mig tillbaka igen, hur många gånger som helst under dom här veckorna ;p
Hahahaha tänker inte säga vad det gäller förrän om en vecka, ifall jag hinner ändra mig ;) så håll ut!
Snart får ni veta hihi.

Onsdag 5 januari 2011

Publicerad 2011-01-05 17:40:57 i Allmänt,


Det här går ju mig på nerverna. Något jag ska se till att ska funka när jag flyttar hemifrån är DATORERNA OCH INTERNET.
Tror ni inte det hängde sig idag också? Och idag ville den inte ha ett lösenord, utan den fick bara ingen kontakt så var tvungen att vänta.. och vänta... och vänta. Och nu fungerar det äntligen igen!


Har varit med Emil idag när dom andra jobbade, men var inte så jobbigt då vi ändå sov till halv tolv båda två ;)
Sen har vi kikat tv och lagat mat :)

Nu ska jag ta och fixa mig lite, sen måste jag ta och ringa den där Milka som verkar dött ;)

 


Ryan ;)

Publicerad 2011-01-05 02:26:45 i Allmänt,

Har kollat Karate Kid med Ellinor, skit bra film!
Men vad fan gör jag vaken än?! Fort som tusan i säng!!! Godnatt.

Day by day.

Publicerad 2011-01-04 21:16:28 i Allmänt,

Hahahahaha det är ju nästan pinsamt så otekniska och dålig koll vi har i denna familj.
Helt plötsligt när jag satt och lyssnade musik och skrev här imorse så försvann ju mitt internet, jag gjorde som jag alltid gör när det laggar men inte fan fungerade det. Har typ mått dåligt hela dagen av det, vadå beroende?

Var så kallt ute så orkade inte gå till gymmet, då passade jag på att träna lite mage här hemma istället, var ganska nice det också. Och när jag ändå var igång och redan var svettig så passade jag på att dammsuga mit rum också.
Duschade och hade lite sån där 'ta hand om sig själv-tid', typ målade naglarna och sånt ;)

På innebandyn gick det åt hvete, men det gick verkligen så dåligt så jag bara skrattade, för det var inte bara jag, utan vi var flera stycken som sprang omkring och höll på bli tokig när inget gick som det ska ;p

Så kommer jag hem och blir förbannad över att Frölunda ligger under mot lule, röv.
Går och duschar och kommer ihåg att min dator är kapott, men så skriver jag till Daniels it-support och får hjälp via sms och han vet vars vi har pappret där lösenordet finns hahah, och nu är internet igång igen! ;)


Nu ropade pappa att det är kvitterat! :D liiiiite underbart kanske. Kvällen kan inte bli bättre! För snart kommer Ellinor också så ska vi mysa och kolla fiiilm. Puss ;)

 

Grattis på födelsedagen Johan! :)

Jag är tillbaaaaks! platta nummer fyra i affären.

Publicerad 2011-01-04 21:03:14 i Allmänt,

Har börjat vänja mig vid att jag stiger upp sent vid det här laget, så bryr mig inte så mycket längre. Även fast jag skulle uppskatta om jag nångång kunde ta vara på dagarna och göra lite nytta och stiga upp i tid ;p

För även om det inte finns så mycket att göra så kan jag ju göra sånt jag gör nu, typ kolla tv, lyssna musik, äta frukost, vara på datorn och allt sånt shit.

 

AAAAH så hängde sig internet och ni kommer inte få detta inlägg förrän flera timmar för sent. Kul.

Ska gå ner och fixa mig och antingen sätta mig i soffan och kika dagens på MTV, som inte lockar så mycket, sweet 16.. Har tröttnat på det hah :p

Men finns väl andra att kolla..

Eller så går jag ut och promenerar men det är ju inte heller allt för trevligt i 22 minus.

against the odds.

Publicerad 2011-01-04 17:27:59 i Allmänt,

Jag lär inte få internet att fungera på min dator genom att bara vänta, men jag vet ju inte vad jag ska göra. Har ju testat allt som brukar hjälpa ..

Ska gå ner och byta om sen måste jag knalla till innebandyn, det är 26 minus så jag har redan ångest över att gå ut! ;p 
Och kom just på att jag inte ens har några täckisar, för dom har jag råkat glömma nånstans.. yeay!  



Hihi Emil för 3-4 år sen ;)

på riktigt.

Publicerad 2011-01-04 15:31:54 i Allmänt,


När min dator känner för att börja leva igen får ni ett bättre inlägg. Nu ska jag chilla i soffan och vänta på bättre tider.
Den här datorn är ju också helt störd.

dåligt minne..

Publicerad 2011-01-04 01:01:34 i Allmänt,

En kväll till på kusten. Denna gång har vi varit ett helt gäng och spelat Absolut överens, sen blev det som det blev med den där filmen vi skulle kolla, allt slutade med att vi såg hela hockey semin istället.. :p Haha.

Nu ska jag sova, en timme tidigare än dom andra nätterna den senaste veckan ;p Framsteg!
Godnatt.

The City

Publicerad 2011-01-03 13:35:38 i Allmänt,

Har vaknat efter elva idag, tycker det börjar gå för långt det här. Men jag är ju inte värst iaf ;)
Åt fiberhavregrynsgröt till frulle idag igen, det var inte lika gott idag som det brukar vara. Förut fick jag inte ens ner det men förra veckan var det gott faktiskt ;p
Har kollat flera avsnitt av The City, fixat mig och nu öser jag Not until you're sober och Papercut på maxvolym när jag är ensam hemma ;p Väntar på att Milka kommer, sen drar vi till gym1!


Har såna psykryck nu och glädjetjut så jag borde ju söka hjälp. Tur att jag är ensam hemma, och att den enda som kommer är Milka som förstår mig precis ;)

En kaka åt gången.

Publicerad 2011-01-03 01:50:40 i Allmänt,

Skulle bara säga att jag är hemma nu, och att det varit en sjukt grym dag!
Förresten åt vi pizza också, helt tossigt gott var det! Har inte ätit det på aslänge.

Så jäkla skönt att sova efter en sån här dag. Då sover man ruskigt gott.
Jag är grym på det här! ;)


Rånarluva

Publicerad 2011-01-03 01:04:07 i Allmänt,

Nähä, inte beställde vi kläder , vi kom fram till att vi ska dra till lule en sväng till istället ;p
Vi blev bjudna på ost & kex här, så vi åt och kollade någon skräckis på tv.
Nu tror jag vi börjar bli lite övertrötta, sitter och kollar klipp på Existenz. Helt sjuka grejer, människor är ju bara för störda.

Bara så ni vet ;p

Dreaming people

Publicerad 2011-01-02 23:18:09 i Allmänt,

Har kollat Kill Buljo här på kusten, nu sitter jag & Milka och beställer kläder och lyssnar på asgrym musik, Marre gillade nog inte låten så han gick en sväng ;p

Imorgon ska vi gymma! Nu ska vi bli biffiga, vi måste ju vara i toppform till beachen 2011, det är bäst att börja i tid.  ;)

Minnah Karlsson!

Publicerad 2011-01-02 15:46:26 i Allmänt,

Haha vilket fiasko! Kan ju säga att jag åkte då inte långt, vem ids ens fösöka när det är typ proffs på spåret samtidigt? Man vill ju inte bli omkörd och varvad precis, så jag gav mig efter inte ens 3km hahaha!
Så kommer jag hem med asvärk i öronen, tog nässpray och alvedon så nu är det borta igen, för tillfället iallafall.
Får fara dit när jag är frisk istället, och när det inte är några andra där ;p

Idag ska vi fira Johan som fyller 23 på tisdag, Emma har gjort sin sjukt goda chokladtårta. Jag är ruskigt hungrig, så det passar ju bra ;)
Sen trodde jag det var fotboll redan klockan tre idag, men Milka har inte svarat ännu. Skitunge är vad hon är! ;p

Life won't wait

Publicerad 2011-01-02 12:18:01 i Allmänt,

Så därför äre på tiden att sätta igång att leva dåva? ;)
Det gör jag på bästa sätt genom att träna, så därför kilar jag till elljusspåret och åker lite skidor nu. Första gången för i år, haha. Men bättre sent än aldrig! ;)

Somewhere, someway.

Publicerad 2011-01-02 00:23:18 i Allmänt,

Det blev hos Erik istället, och innan Kero anlände hann vi se Fångarna på fortet, Nätkatterna mot Alfapumorna Haha. Sen började den sjukt långa filmen, den var 2h33min för att vara exakt. Men den var bra! ;p

Och eftersom det är lördag, nästa sista lördagen under detta lov, så måste det ju firas haha! ;)
Nej jag skoja bara, men vill inte gå och sova ännu, ska fixa mig, lägga mig i soffan och kolla lite tv för omväxlingsskull. Med mig har jag chips&dip, jag klagar inte. ;p


Doesn't make any sense.

Publicerad 2011-01-01 18:56:04 i Allmänt,

Det blev gymmet, men en riktig snabbis! Jag körde mage tills jag var helt död, vilket gick på 20 min hahaa ;)

Har kollat Liverpool vinna mot Bolton, 2-1 på Anfield, men enligt expertkommentatorn Ellinor, var det tydligen ingen bra insats av lvp, hon är besviken! Attans, jag som blev glad över en vinst!

Är bara hem och äter nu, sen ska vi tillbaka till kusten och kolla Inglorious Bastards.

1 januari 2011

Publicerad 2011-01-01 12:51:00 i Allmänt,

Jag som alltid brukar vara sist i säng och först upp, men nu tror jag faktiskt att Milka kom hem senare än mig för omväxlingsskull ;p Men att jag var först upp av oss, det är jag då säker på!

Drömde en mardröm, haha satt i en soffa och pratade med Lynette från DH och så kollade vi ut genom fönstret så stod en mördare där och kikade in. Så vaknade jag av att jag själv skrek till, inte så högt iofs men iallafall, hade typ maxpuls och svettades som en gris hahahahahahah. Gud så intressant va? ;)
Då blev jag ju helt pigg men kunde ju inte stiga upp klockan nio så sov till elva, då var jag betydligt mer slut men var bara att stiga upp.

Har ätit frukost och kollat Charlotte Kalla på tv, nu sitter jag och slöar lite medan jag funderar på om jag ska gå till gymmet lr inte. ;p

Mina nyårslöften kommer upp lite senare, när jag har hunnit fundera ut vad det ska vara. Har som en liten aning, men har inte riktigt bestämt mig ännu ;)


Stora planer kräver stora beslut!

Publicerad 2011-01-01 02:14:53 i Allmänt,

Jag lugnade ner mig och mitt 2010 fick ett riktigt bra slut.
Vi var ju på väg någon annanstans men hann inte längre än till skolgården när klockan slog tolv, jag fick en nyårskram av Elin och vi kollade upp mot himlen och önskade oss något när vi såg på raketerna. ♥
Sen har vi hunnit kika Sverige krossa Kanada på straffar i JVM.

Måste sammanfatta detta året som ett äckligt ruskigt bra år. Har hunnit hända så sjukt mycket saker, tänker inte ens räkna upp allt. För då glömmer jag bara massa :)
Men vill ju inte påstå att 2011 började dåligt heller, älgskav och lingon till kvällsfika efter en grym kväll/natt. Awesome!

Se nu till att ni fixar er ett riktigt grymt 2011!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela