Dag 2 – Fyra bilder som får mig att le

Publicerad 2010-11-30 23:16:05 i Allmänt,

Oj vilken dag. Stressigt om något.

Har jobbat efter apun, sen varit på träning. Sen skyndat hem och duscha för att hinna se Desperate Housewives, som inte är idag!!!

Nåja, kollade filmen som visades i 5an istället. Win a date with Tad Hamilton. Har sett den förut men den är ganska bra haha.


Nu till dagens måste. ;p


 

Nu måste jag sova, bums!

Är ensam hemma och det är ju så trist att jag knappt hinner märke det innan alla är hemma imorgon igen haha.

Godnatt :)

Not until you're sober.

Publicerad 2010-11-29 22:40:00 i Allmänt,

Jistanes, får nästan träningsvärk i mina fingrar, har skrivit sms hela kvällen för Frölunda vann ju liksom, så var ju tvungen att skryta lite. Hehe ;) tur att Jonathan är på min sida iallafall! Nu Ellinor vet jag hur du kände dig förut ;p
Och NSD som skrev att Luleå möter 'årets flopp, Frölunda', fuck u, där fick ni!


Nu börjar mina ögon redan bli trötta, så ska krypa ner i min säng som redan är uppbäddad så där fint, haha. Måste samla nya krafter inför imorgon, nedräkningen har börjat, och missuppfatta mig inte, det är kul. Men ändå vill jag tillbaka till det normala, så jobbigt att börja åtta, lyssna musik och slita hela dagen, komma hem och vara helt slut, duscha, gå på en promenad (om det inte är träning), kolla tv, säga godnatt åt bloggen och gå och lägga sig. Ja det är typ så mina tre veckor har sett ut. Jag vill få tillbaka kraften att orka göra saker!

Jag som alltid sagt åt Milka att jag somnar på en gång jag lägger huvudet på kudden, ja det gör jag ju, fast det är ju trist att jag gör det! För då är det helt plötsligt morgon och man är dö-trött och måste upp, det är ju as skönt att ligga vaken i sängen på kvällen, så ikväll ska jag inte somna på en gång! Hahaha udda problem jag har..


♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Publicerad 2010-11-29 18:21:44 i Allmänt,

Igår läste jag Carrolojs blogg en rolig sak, tänkte också göra det i 15 dagar.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv
♥ Dag 2 – Fyra bilder som får mig att le
♥ Dag 3 – Min favorit plats
♥ Dag 4 – En person som betyder mycket för mig
♥ Dag 5 – Fem sanningar om mig
♥ Dag 6 – En bild som är från när jag var liten
♥ Dag 7 – Favorit tv-program
♥ Dag 8 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen
♥ Dag 9 – Min förebild/idol
♥ Dag 10 – Min favorit låt
♥ Dag 11 – Två utomlandsbilder
♥ Dag 12 – Det här får mig att må bättre
♥ Dag 13 – Mina rädslor
♥ Dag 14 – Det här saknar jag
♥ Dag 15 – Min favorit film



Vi börjar väl på en gång med dag 1.

Lina Mari Norberg, hm, vilket namn,. Aaja, det är jag.
Jag har bott i pajala, i samma hus i 17 år. Jag har världens 2 bästa systrar och en super go lillebror.
Jag älskar att träna och umågs med folk, tycker verkligen inte om att vara ensam.
Har sjukt sköna polare, som jag gillar att busa, mysa, retas (läs: bli retad av), skratta och shakea lös med haha.
Milka, är som min egen syster, vi har inte ens känt varandra i 5 år (det lät creapy) men ändå känns det som att hon alltid varit med.
Jag går andra året på elprogrammet med 8 galna killar.
Jag tror folk ser mig som ganska hyper, jag kan aldrig vara tyst, pratar med alla, sjunger hela tiden, får mina psykryck ibland, skrattar och bjuder mig själv. Hälsar på i princip alla jag möter, går alltid omkring och ler för mig själv när jag promenerar haha. Och jag älskar musik, man blir så peppad av det.

Blev som en snabb-guide för att lära känna mig haha.


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

Publicerad 2010-11-29 17:59:49 i Allmänt,

Hade massor jag tänkte skriva idag igen har jag för mig. Men nu kommer jag inte på någonting, tog sån tid att ta sig till datorn.

Var iallafall en chill dag på apun, gjorde inget roligt men mina handledare är bara för sjuka så dom gör det roligt att vara där. Men ändå skönt att det bara är tre dagar kvar, sen får jag komma tillbaka till skolan istället! Atle sa att det var tomt i skolan utan oss, ja jag vet att vi är så roliga så det är trist när vi inte är där ;)

Gick ner till gymmet direkt när jag slutade, körde mina marklyft och lite mer mage/rygg. Har så ont där nu när jag bara går omkring hela dagarna.
Sen jag kom hem så har hunnit jag duscha, spela lite hockeyspel med Emil, hänga tvätt, diska och sen äntligen fått slå mig ner här i min osköna datastol.

Ikväll ska jag bara vara hemma, klockan nio börjar ju Hollywoodfruarna på tv.
Milka jobbar idag, jag som ville träffa henne! och imorgon jobbar ju jag..



Jo förresten haha, dom sa att jag måste baka en tårta till torsdag, eftersom att jag fått vara med dom i tre veckor. HAHA dom kan ju glömma, dom som borde bjuda mig ju, hade inte jag hjälpt till hade dom inte varit klara förrän i mars. ;p

28 november

Publicerad 2010-11-28 23:54:38 i Allmänt,

Vi förlorade..

Men herrarna vann! sjuukt spännande match, men alla satt bara och gnällde på att dom var hungriga, var det verkligen bara jag som njöt av matchen? haha.

Nu ska jag sova, för om åtta timmar ska jag befinna mig på sjukan, för en sista vecka apu.
Sov gott. :)

'Jag åt gröt i mikron'

Publicerad 2010-11-27 22:40:59 i Allmänt,

Jaså det gjorde du Ellinor, hur gick det till? ;)

Gick ut och promenerade en sväng, så ringde E och sa att hon var så ensam så jag var tvungen att gå och göra henne sällskap haha. Var bara dit en snabbis och nu när jag kommit hem har jag packat väskorna till imorgon, måste ha med mig både ute-grejer och målvaktsväskan.
Nu ska jag ner och käka lite kvällsfika och kanske något onyttigt också, det är ju faktiskt lördag haha. Och kolla någon film. Sweet dreams ;)

Hihi, förlåt för mina kanske onödiga bilder som ändå bara visar hur smutsig spegel vi har och där blixten ändå tar upp halva bilden. Men det är så roligt ;)

If it makes u happy, it can't be that bad.

Publicerad 2010-11-27 19:21:35 i Allmänt,

We ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us
and hurt the ones that love us.


Here you come again, lookin' better than a body has a right to. ;)


Vad jag känner mig poetisk idag. Alltså inte för att jag skrivit det där, så bra är jag inte haha. Men känner liksom att allt är så jävla passande just idag! ;) hihi. Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag ta och göra något vettigt.

Bakade förresten inte kokostosca, skräll haaha. Emil ville baka pepparkakor, så vi gjorde det istället, blev fyra plåtar, asgoda var dom också! :)

kaxigt ;)

Publicerad 2010-11-27 15:23:44 i Allmänt,

Jag är helt insnöad i sångtexter. Försöker skriva upp vilka låtar jag ska kolla upp så jag kommer ihåg alla, men det går knappt, för i nästan varenda låt är det något jag vill ta!
Älskar verkligen att lyssna på texterna, även om jag är väldans dålig på att höra, utan måste alltid kolla upp den haha, för varje låt är som en egen liten berättelse, som en film eller en bok, men endast 5 minuter. Smart drag av den som uppfann sång & musik! ;)

Intervjun tog bara en kvart, chill!
Nu ska jag ringa Ellinor och fråga om ett recept på en tacogrej, ska laga middag ikväll. :)

AAaj sendrag just. ouch.


Ja vars var jag, just det, senare ikväll får jag se vad som händer. Folk verkar ju ha planer på att gå ut, trodde inte det var något spec ihelg. Får se vad jag hittar på då då. Jag som hade velat göra något mys! Vi åker inte förrän klockan 11.15 imorgon så jag får soova hyffsat länge imorgon också ;)

 

Har ni lagt märke till att jag har bästa kvallan på min cam?




Åoh, förresten, jag ska baka en toscakaka också. Har tänkt göra det i flera veckor nu, och nu har jag ändå inget annat för mig. Så, liiite gott kanske. Måste ju undvika att få 6pack liksom ;)


prove me wrong.

Publicerad 2010-11-27 12:42:40 i Allmänt,

Måste väl kanske skriva något idag också, bara för att jag inte har något annat att göra medan jag väntar på att tiden ska gå. Har typ läst alla bloggar jag kan komma på, som är värda att läsa och några fler, varit på face och läst massa ointressanta saker och kollat på tråkiga bilder, bara för att jag väntar på att klockan ska bli två så jag får gå på den där intervjun och sen hitta på något roligt istället! åh.


När jag vaknade imorse så hade jag fått ett kuvert av farmor & farfar, en 'första advents-present' hihi, 500kr och en trisslott, jag som inte ens är myndig att köpa såna själv än ;) vad fjantigt det låter.

Nu ska jag äta god tigerkaka som jag bakat till ngn match, hittade dom i frysen igår, tusan vad gott !

Skallebank!

Publicerad 2010-11-27 01:11:17 i Allmänt,

Ajajaj :(


Imorgon ska jag på en intervju klockan två om gruvan i Pajala, jag vet för det första inte varför dom ringde just mig och jag vet heller inte vad jag ska säga? Det är ju verkligen ett måste att det blir av nu, annars verkar det ju vara över för byn enligt alla, men vad mer ska jag säga?! haha ;p Ja jösses!

Nu ska jag prata lite med Jonathan knas innan jag går och sover. GODNATT!

Flickorna på klitteholm.

Publicerad 2010-11-27 00:05:59 i Allmänt,

Hahaha antingen har jag fått totalt sjuk humor (tackvare Julia och Ellinor, som tyckte att jag var den drygaste människan på jorden när vi började umgås för sisådär 4 år sen kanske, nu däremot är jag nog den coolaste dom känner.), eller så var det kul på riktigt, men Cirkus Möller är ju bara för kul! 'Alltså shiieeeet!' ;)

Idol har äntligen börjat bli bra, inte för att något kan slå förra årets Erik Grönwall eller 2006 med Marklus Fagervall, men iaf, Olle och Minnah är ju inte allt för dåliga. Men den där Jay kan ta och dra, jag förstår inte varför alla tycker att han är så bra..

Nu ska jag spela lite Blitz på fejjan, sådan fredagsunderhållning! Haha, jag är så jävla kass på det men det är beroendeframkallande.

På spotify just nu - If it makes you happy - Sheryl Crow, Gubben i lådan - Daniel Adams - Ray, The Scientist - Olle Hedberg.

 

Vi fortsätter väl med gamla bilder när jag ändå gjort det några dagar nu.

Från -07 och fjällen -08.

Självklart är det dags för Fredagsmys!

Publicerad 2010-11-26 18:04:36 i Allmänt,

Spelas super grym musik i mina högtalare. Sanna & Rebeckas låtar. Så grymt tjejer!


Ska strax börja fixa håret och kanske byta kläder. Ikväll ska vi kolla Idol hos jullan pullan, hoppas Ellinor kommer och hämtar mig, är inte så taggad på att knalla haha.

Have a nice day.





There's not a thing that I would change.

Publicerad 2010-11-26 17:20:56 i Allmänt,

HAha, vilken sovmorgon jag tog då. 9.05 ringde min klocka ;)
Åt frukost och tog det chill, sen for jag ut på byn/skolan/sporthallen, kom hem för en timme sen kanske.
Var super mys att fika med Ellinor, kikade på bilderna Milka lagt upp också, var faktiskt riktigt bra bilder, jag som var så nervös ;p

Har haft ont i ryggen/nacken hela veckan också, men idag har jag knappt känt av det! kanske för att jag inte jobbat :P jag vet inte, men skönt är det iallafall. Men innan söndagens match ska jag se till att få massage så jag är i toppform ! haha ;)



Publicerad 2010-11-26 00:03:58 i Allmänt,



Farmor & farfar.

Ni är så gulliga. 

 

Kände bara för att säga det.

Minne som en guldfisk. Någon annan än jag?

Publicerad 2010-11-25 23:56:34 i Allmänt,

Hade typ massor i skallen som jag tänkte att jag skulle skriva, men listan blev så lång så nu har jag glömt bort hälften.

Var jätte rolig träning idag, alla var lite halvt oseriösa, men ändå spelade vi ju bra, men alltså det var inte så blodigt allvar, vi skrattade lite grann ;) Sen blev jag & Ellinor som vanligt kvar sist på fysen haha, Janne blir typ less av att stå och vänta på oss medan vi pressar sit-ups i evigheter ;p nej jag skoja bara, han är nog stolt! haha!

Och nyttigt ska det vara! Gjorde en blåbär/banan smoothie när jag kom hem, medans jag kokade ägg (som för övrigt var dom mest perfekta ägg jag någonsin ätit, tack Lina!), och sen käka jag väärsta nyttiga mackan och läste Se&Hör, tant som jag är.

Även om jag är ledig imorgon så måste jag gå och lägga mig snart, för jag ska upp och göra massor!
Klockan elva ska jag äta lunch med Ellinor i skolan iallafall, haha. Sen kladdkaka i fiket till efterrätt , mums! ;)
Så måste jag föra jackan som ska skickas tillbaka, och så ska jag kika på bilderna Milka lagt upp i skolan. Är smått nervös. Jösses.

mitä sie olette?

Publicerad 2010-11-25 17:41:13 i Allmänt,

Aldrig varit med om snabbare leverans från H&M, 6 dagar! sweet.
Men bara för att jag blev så glad över det så passade ju såklart inte jackan, den var finare än jag kunnat föreställa mig, helt cool, och så var den för liten. Men ska inte ens säga till Ellinor & Julia varför, då kommer dom aldrig sluta ge mig smeknamn ;)
Hehe, sen har jag, som är så barnslig och fjantig av mig, fått frågan om jag är 21 år idag på jobbet, hehehe ;) skryt mer va.

Slutade halv två och sprang hem så jag skulle hinna vara med på ivn, var inte kul för fem öre. Helt slut i hela kroppen, hoppas jag kan tagga till lite tills träningen så jag inte är lika kass som i tisdags iaf..

Och jag städade faktiskt mitt rum igår, bara så ni vet! duktigt, eftersom jag varit så gott som död hela veckan. (y)
Nu ska jag lägga mig i soffan och ta en PN, sen ska jag på modevisning på folketshus. :)


rubriken, jag har lärt mig finska. Men vet inte om det blev rätt iaf. Haha han sa att jag måste lista ut vad det betyder innan jag fick gå hem idag. Och jag lyckades nästan ;)

What would you wish for if you had one chance?

Publicerad 2010-11-24 22:44:47 i Allmänt,

Varit på fiket med Milka. Jösses vad vi pratar, som att vi inte träffats på flera år, hihi.
Nu är klockan redan på tok för mycket för mig, men äsch, bara imorgon jag ska upp tidigt, sen får jag sova!

Nå det här blev väl inget vettigt inlägg, men skriver jag någonsin vettiga sakeR? nae. Haha godnatt!


Medan jag satt och klippte en bild så kom en låt som vi lyssnade på väldigt mycket -07. Ja säger bara, vilka minnen! ;)


FULLT ÖS.

Publicerad 2010-11-24 16:25:10 i Allmänt,

Glömde förresten säga att jag fått två presenter idag. Höhö, presenter. Ja, en av mina handledare kom med en låda full av skräp och gav till mig, han lät helt seriös och sa att jag skulle ta med den till skolan, trodde att han skulle säga att vi kunde träna på att koppla med dom där gamla kablarna, så sa han att jag kan ha en utställning, haha då fattade jag ju att han drev med mig.
Senare under dagen gav han mig en 'midsommarkrans' av kablar, haha nice.


Och vill ni veta en till sak?
Eftersom att han lurar mig hela tiden, (öh, inte för att jag går på något lr så;), men iaf, så när vi kom tillbaka från lunchen så sa han att jag hade missat värsta grejen. Markus Hellner och gänget hade varit och ätit på Smedjan samtidigt som dom. Och ni tror jag trodde på honom? Nae ;p Men så var det tydligen sant! O jag blev sur att jag missade det haha.
Sen just innan jag slutade sa han - Ja, men nu har du ju iallafall fått se hela herr-skidlandslaget. :)
Jag fattade ingenting, men då hade dom varit in till sjukan också allihopa. OCH SÅ VAR JAG JUST NERE I KÄLLAREN. aah.

Livin' on a prayer.

Publicerad 2010-11-24 16:16:03 i Allmänt,

Ge mig ork att göra allt jag måste göra. Eller, måste vet jag väl inte. MEn kan ju vara fräscht att duscha hahaha, efter att ha slitit som ett djur hela dagen. Har jätte ont i nacken ;( Det kan inte vara nyttigt för kroppen det här. Måste be någon ge mig massage. Helt sjukt trött, så jag orkar inte ens tänka på att mitt rum behöver städas, att träna eller att skynda i duschen. :P

Nej, nu ska jag gå ner och äta supergod middag som pappa lagat. Kom just på att jag är riktigt hungrig..

Sen ska jag städa och duscha. Jag lovar.


 

Here you come again just when I've begun to get myself together
You waltz right in the door just like you've done before
And wrap my heart 'round your little finger
Here you come again just when I'm about to make it work without you
You look into my eyes and lie those pretty lies
And pretty soon I'm wonderin' how I came to doubt you.


All you gotta do is smile that smile and there go all my defenses
Just leave it up to you and in a little while
You're messin' up my mind and fillin' up my senses
Here you come again lookin' better than a body has a right to
And shakin' me up so that all I really know
Is here you come again and here I go.



All you gotta do is smile that smile and there go all my defenses
Just leave it up to you and in a little while
You're messin' up my mind and fillin' up my senses
Here you come again lookin' better than a body has a right to
And shakin' me up so that all I really know
Is here you come again and here I go.

Here I go and here I go and here I go
Here you come again and here I go and here I go and here I go...

Ögongodis.

Publicerad 2010-11-23 22:05:12 i Allmänt,

Att ha bilder på mobilen är så smart grej. Jag har inte förut tänkt på att lägga bilder från datorn in på mobilen, jag gör alltid bara tvärtom. Men förra veckan förde jag över några bilder, och ibland när det är trist och drygt så kollar jag bara på bilderna. Från Blekinge, Kiruna festivalen, halloween och alla tillfällen som fått mig på bra humör. Super!

 

Desperate Housewives var sjukt grymt som vanligt.

Nu ska jag borsta tänderna sen fortsätta kolla Cougar Town. APU ännu imorgon, sen bara en dag kvar till heeeeelg.



Mm! ;)

 

 

Halva 'jobb'-veckan över √

Publicerad 2010-11-23 20:42:47 i Allmänt,

Nu är det bråttom!
Om tjugo minuter börjar DH och jag har inte duschat ännu. Attans facebook..

Träningen gick åt pipsvängen, var helt slut i hela kroppen. Men körde fys och pressade där iallafall. Benhinnorna måste få vila lite innan helgen, tusan att jag går hela dagarna i dåliga skor på apun, därför benen gör ont :(

SKYNDAAAAA!  18 min..

I rymden finns känslor!

Publicerad 2010-11-22 22:29:53 i Allmänt,

Alltid lika kul!

Skulle skriva en rolig mening från filmen, men kommer tusan inte ihåg hur det var nu igen haha. Så är det när man har minne som en fisk ;p


Har lekt/spelat Galen panna med Emma & Johan, sen kollat lite Pensionärsjävlar med dom. Men nu ska jag soova så jag orkar upp imorgon!


Tänkte skriva igår kväll att det är en så underbar känsla att gå och lägga sig i sängen och vara glad och nöjd med dagen som varit, och lägga sig med förväntningar och förhoppningar inför dagen som kommer. Så var det igår kväll. Inget kunde bli bättre! Nästan, för när jag redan känt det så där bra och just somnat ringer Milka mig och är urgullig och gör mig på ännu bättre humör hur det nu var möjligt. ;) Ord kan inte beskriva hur grym hon är!

Jag måste alltid ha något att se fram emot. Och nu längtar jag till imorgon, då är det kalas, innebandy och Desperate Housewives! ;) Godnatt!

HOFFMAESTRO

Publicerad 2010-11-22 16:41:30 i Allmänt,

Var super kul att lyssna på författaren från USA idag, hon hade så härlig dialekt! Och så försökte vi lära henne lite svenska. Och så fick vi skriva en liten dikt själv. Jag bokstavligen suger på sånt ;p

Hann bara vara på sjukan i drygt tre timmar, men nu ska jag tillbaka dit, fast nu ska jag lyfta lite skrot på gym1 istället ;) Måste skynda mig, för måste hinna duscha och blåsa håret och allt för klockan sju ska jag på bio! ;)


Hands up ;)

Publicerad 2010-11-21 21:54:37 i Allmänt,

Jag fick kolla Vem kan slå Filip och Fredrik med mamma och Emil istället ;p haha. Men det var mys!
Nu ska jag springa ner och skölja munnen, har så stark tandkräm så det börjar sviida i munnen hahahaha. Ni antecknar va?

Sen ska jag kolla klart ... och så kom Polly.
Godnatt ;)

I stick to what I prefer.

Publicerad 2010-11-21 17:36:49 i Allmänt,

Har varit en lugn och skön söndag. Jag, mamma och Emil var och körde ett tag, gud så jag skrattade. Bara för att jag kört med automat i någon vecka så gick det åt helvete m manuella ;) Haha.

Har ätit super god kycklinggryta och nu ska jag & Emma fara och hyra en film. :) Blir en myskväll hemma med henne & Johan, film och godis!


Imorgon ska jag gå på date! Grr! ;)

 

 

Haha typ världens sämsta kvalité på bilden, ;p

Men skulle bara visa min söta tunika! Rött är ju hösten/vinterns färg och stickat är ju också en topp femma i höst.

Det är titeln jag vill åt.

Publicerad 2010-11-21 13:21:49 i Allmänt,

 

Tror vi tog 50 bilder igår. Men nu när jag kollar igenom dom så var det alltid någon som sagt att 'denna bild ska inte ut på nätet', så blev typ inga kvar haha. Måste fråga om jag får lägga ut någon ;)

Denna bild tog någon igår iallafall, så ni kan ju få en liten aning om hur mysigt det var!

 

 


 

 

Har sovit 10 timmar inatt. Och ändå var jag trött när jag vaknade? Yes, där ser ni! Det är att sova för mycket. För mig iallafall. Jag är mest utvilad efter sju timmar :p

Men aaja, hade lite ångest när jag vaknade och klockan var just innan tolv. Men sen när Milka skrev tjugo över och sa att hon just vaknat, då kändes det lite lättare hihi när jag inte var den enda som sovit så länge ;)

Snart ska jag övningsköra och sen ska vi handla. :)

tjugonde november tjugohundratio

Publicerad 2010-11-21 00:54:15 i Allmänt,

Känner på mig att det här kommer bli ett kort inlägg det här också. Alltså tredje snabba för dagen, kanske lika att skriva på twitter istället. Äsch, det är så drygt.

Var super roligt hos Milka. Vi har fikat, pratat, fikat, skrattat, pratat, fikat lite till och skrattar massa mer. Typ så såg kvällen ut. Har varit en super bra dag, vinst, thaimat, och sen kalas!
Hela veckan har varit otroligt rolig, känns det som att jag gått på apu i flera veckor, medan jag i själv verket bara varit fyra dagar, haha jag längtar redan till måndag. Skulle lika gärna kunna vara det imorgon, för en söndag är onödig. Jag vet ändå inget vettigt som väntar imorgon. Får väl hitta på något grymt! 

Måndag blir det iallafall en föreläsning med en författare från USA. Ska bli riktigt intressant att lyssna på henne. :)

Nu ska jag läsa Elinstallationer och Solo. Haha vilken intressant lördagsläsning. Hoppas alla rockar på! Puss.

I I I

Publicerad 2010-11-20 18:49:59 i Allmänt,

Tre pinnar igen! Underbart. Nu ska jag fira med tårta hos Milka! ;)

Rocka lös en lördag som denna!

LAX

Publicerad 2010-11-20 12:08:01 i Allmänt,

Jag kan fortfarande inte förstå att jag ska dit! Helt sjukt! This is all so crazy! ;)


Har bakat kladdiga cupcakes nu till fiket. Ska borsta tänderna sen draaar vi till sporthallen.
Kom och kolla, herrarna 13.00 och vi 15.30!

Tre pinnar skulle inte vara heeeeeelt fel. Håll tummarna!

Snacka om fredagsmys ;)

Publicerad 2010-11-20 00:33:26 i Allmänt,

Haha snacka om att ha fördomar! Så hemska vi är så jag ska inte ens nämna dom här ;)
Men vi har haft super kul hos Adam, sjöng massor, spelade brainstorm och twister. Helt slut och jag har bara varit vaken i tretton och en halv timme, klent.
Därför ska jag krypa ner i min säng och läsa min tidning jag köpte idag. Imorgon måste jag baka på morgonen, sen sitter jag i seket under herrarnas match och sen ska jag och Henriikka kötta!!! ;) och för att inte nämna daimtårtan... gah!


Seize the day.

Publicerad 2010-11-19 17:34:57 i Allmänt,

Det vackraste jag vet
är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid,
och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid,
och jag känner hur du andas.

Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Hihi jag var in på Sandras blogg och hittade den här.
Den sjöng jag & Sussi på Emils dop. Det var som ett tag sen ;)



Det där jobbiga ljudet försvann iallafall när jag startade om datorn! yeey!
Ikväll blir det film och singstar hos Adam, det var ett tag sen. :)

 

Solhälsningen.

Publicerad 2010-11-19 16:49:26 i Allmänt,

Men jag blir tokig!
Skulle ta en bild från google, och då när man klickar på bilden kommer man ju alltid först till en sida, det var en blogg så jag scrolla ner och så var det ett youtube-klipp, det stod att det var hennes brors nya låt, så skulle jag lyssna på den, men det blev världens volym så jag pausa, men den fortsätter spela! Och det var fan ingen låt det är typ bara 'spökhus'-musik och någon mumie som skrattar. Haha stackars Emil blev helt rädd. Tog upp aktivitetshanteraren och avslutade allting och den fortsatte ändå. Den är ännu på fast jag har slagit av volymen, måste starta om datorn. Kul om det är virus. satan.


Var iallafall på yoga och det var super skönt! Haha sen fick vi oss ett riktigt gott skratt också allihopa!
Skönt att sträcka och stretcha, och bara ligga och slappna av. Man fick som 'ny kraft' av den där solhälsningen ;) Nu mår jag bättre än bra ;) Var så glad imorse så jag beställde kläder, då blev jag mer glad och efter yogan annu mer, så jag köpte godis och en tidning och då blev jag ännu gladare, nu ska jag ta och gå upp och läsa och smsa runt till hela världen, ha en fortsatt bra fredag allihopa ;)


 


 

 

Det här har jag beställt. Nice!

Godmorgon!

Publicerad 2010-11-19 11:58:48 i Allmänt,


Helt underbart med sovmorgon. Det behövdes verkligen! Fick ju sova hela fyra timmar mer än vad jag har gjort varje dag den här veckan ;p
Har just käkat lite frukost och nu är det då dags för lunch haha sen ska jag börja gå till skolan, måste kolla vad Sanna och Amanda och gänget har att erbjuda i fiket ;) Sen ska jag vara med på yoga! Lite nice!
Tja då ;)


Hot mama ;) Och MILKA DEN SKITEN BARA DISSAR MIG. ;(


Hahaha fan vad kul ;)

Det är väl lika att fortsätta uppdatera nu när jag ändå gjort det typ sjuttioelva gånger.

Publicerad 2010-11-19 00:48:07 i Allmänt,


Nej men jag har ju tråkigt, förstår ni inte det? Alla sover för dom ska till skolan imorgon, och Jonathan som annars är vaken tjugofyratimmaromdygnetsjudagariveckan svarar inte på mitt viktiga sms! Antar att han också sover gott i sthlm nu.

Då får jag väl göra som alla andra och lägga mig jag med. Då blir det snabbare fredag och jag får äta godis, jag kan snabbare lägga mig och det blir lördag och vi får spela match, det blir kväll och jag får äta världens godaste daimtårta och vara på kalas. Ja, nog är det underbart. Godnatt, en tredje gång.




Förresten så har Kent Norberg hastigt avgått som tränare, lr vad han nu var, för Frölunda. Och bilden är inte från google, jag har faktiskt stått på hans parkering;)

till er alla.

Publicerad 2010-11-18 23:50:47 i Allmänt,

Har läst runt på lite bloggar, är så skönt när jag inte känner någon stress för att gå och lägga mig i tid, är typ två veckor sen jag fick sova ut ordentligt senast.

Men tillbaka till det jag tänkte säga, att när jag satt och läste runt, så kan man verkligen förstå hur olika vi alla är. Inget fel med det, tvärtom, jag tycker det är riktigt bra att vi vågar vara oss själva och säga (skriva) det vi tänker. Klart kan man tycka att vissa ibland är lite väl öppna, lr för privata. Men strunt samma, vill dom det så låt det vara, vi behöver ju faktiskt inte läsa. Men det är så trist när man ser hur vissa mår, försök att pigga upp er själva lite. Gör något för er själva, något som får just er att må bra, tänk inte på alla andra hela tiden. Du är den viktigaste i ditt liv.

Jag har lärt mig väldans mycket av alla omkring mig, speciellt av Milka. Hon har tex fått mig att förstå att jag inte behöver skriva allt här, först tänkte jag att det spelar väl ingen roll, men nu när jag läst igenom hur jag skrev för typ två år sedan så har jag börjat tänka på hur jag skulle reagera om två år när jag läser det här, jag vill inte ångra vad jag sagt. Så därför är jag inte lika personlig längre som jag var förut. Men det är bara för min egen skull.
Så tänk på vad ni lämnar ut så ni inte ångrar er senare.



oj vilka visa ord av en som jag, haha. Det blev konstigt. Men orkar inte läsa igenom och kolla om det är nå fel.
Och bara för att vara lite 'kärring mot strömmen' mot vad jag just predikat om, så ska jag därför skriva en liten sak. Bara för att det var så länge sen sist höhö ;)

Får tårar i ögonen av att tänka på det. Det är tufft ibland, men jag är också tuff.     ;)

H&M

Publicerad 2010-11-18 22:52:39 i Allmänt,

Super skön dag! Killarna skulle åka hem redan klockan två så jag fick gå redan efter ett, drog till ivn och köttade lite på backen m Magnus haha.

Sen har jag hunnit med att övningsköra och vara till Ellinor, träna och tänkt beställa kläder.
Började med att jag gjorde en önskelista på H&M, som tillslut vara uppe i 3000kr, så jag bestämde mig för att fundera över innebandyn, och när jag kom hem så hade massa saker blivit utsålt, så plockade jag bort lite till och slutade sen på 1000kr, går till kassan där jag tog bort lite till och helt plötsligt hade jag kvar en jacka, en skjorta och en tunika, haha värt! Då orkade jag inte beställa alls ;p fan vad störd jag är.

Nu ska jag tusan gå och duscha, men jag har liksom bara inte orkat ännu, datorn var så underhållande ;) Och det gör ingenting, för imorgon är jag leeeeedig! Lite jag ska sova, sen äta en fet frukost och om jag orkar så ska jag gå och vara med på idrotten, för det är yoga och det har jag aldrig testat! :)

Jag känner stressen, måste smida en plan, men jag har inte en aning om hur det ska gå till, och det måste ske snart! ;) puss godnatt!


Save tonight.

Publicerad 2010-11-17 21:44:24 i Allmänt,

Det är inte likt mig! Har i en veckas tid lämnat alldeles för lite tid till bloggen. Och det märks. Fast det är ganska skönt om jag ska vara ärlig. Har ju faktiskt skrivit här i ca två år, även om jag inte alltid varit lika bra på att komma ihåg att uppdatera som jag varit det senaste året, så en liten 'paus', lr det kanske jag inte ska kalla det, jag har ju åtminstone varit in en gång per dag, har inte varit helt fel :p

Idag har jag slööat på apun, jag satte upp lite vägguttag och tryckknappar, sen satt jag och kollade på och retade min handledare för att han var tvungen att jobba ;p haha. Imorgon är det sista dagen innan helgen, och killarna är typ överlyckliga över att få åka hem, det som är så fiint i underbara Pajala, jag förstår inte..

Var på ledarutbildning, och jag var inte långt ifrån att somna! Jösses vad trött jag var.
Sen har jag och Milka, fikat,fikat,fikat, och nu spricker jag snart. Bara så ni vet.
Därför ska jag inta en plats i soffan och kolla lite tv innan jag går och lägger mig. Godnatt!!! :)

As tråkigt när jag inte har några nya bilder. Men då hittade jag en super gammal bild istället hihi ;)
När kan det vara ? typ -06? ;p

Hihi världens bästa för några år sedan:)

Äntligen!

Publicerad 2010-11-16 22:30:17 i Allmänt,

Nu har äntligen hela dagen gått och någon bröt isen på facebook så jag ska ju inte vara sämre jag heller!
Milka fyller år idag! Och det har (inte?!?) firats?! Fy bubblan att jag inte fått någon tårtinbjudanavdigidag Milka!
Men jag vet ju att vi ses imorgon, då blir det askalas! ;) haha där var jag fiffig va? ;)


Nej, måste bara säga damn it! så skönt att träna! Kändes som att allt, för en gångs skull, flöt på ganska bra idag. Kunde koncentrera mig genom hela träningen och jag måste säga att jag vet inte varsifrån min energi kom, jag har varit på super bra humör hela dagen! Kan ju bero på att livet leker ;)

Vad trist om inte alla är lika glada som jag, hihi pusss och en bamse kram till er som känner er nere idag. Gör inte det, det finns så mycket roligt i livet! ;)
Godnatt :D

 

HÄR ÄR EN BILD SOM JAG VAR TVUNGEN ATT TA BORT. ;)

 

Hihi lite gammal kanske, men grattis Milka!

bortskämd, lr var det inte värd allt man får ? ;)

Publicerad 2010-11-15 21:09:14 i Allmänt,

Hahaha, ung & bortskämd fortsätter att leverera ;)
Nu är det dags för Svenska Hollywood fruar. Sen ska jag soova! Får se om jag börjar åtta imorgon igen, orkar nog inte till klockan sju ;p
Det är as kul på apun, men måste ändå säga att jag längtar till helgen! ;)

Be & Co

Publicerad 2010-11-15 16:30:01 i Allmänt,

lappfittorna vann igår. Ja, det var minsann rejält bränsle för att få upp viljan igen. Det var bra kämpat tjejer! Men hädanefter tror jag att vi klarar oss utan sånt där barnsligt.

Var ärligt talat helt död igår ikväll när vi kom hem, just så jag orkade packa upp väskan och leta fram mina verktyg och allt till idag.
Tanken var ju att jag skulle börja klockan sju, hade jag själv bestämt. Men jag insåg att jag inte kommer orka så klockan åtta knallade jag in i hettan på sjukan istället!
Har slitit som ett djur hela dagen, förutom kaffepauserna haha, kanske borde börja dricka kaffe? och kanske borde lära mig finska? Så jag åtminstone hänger med i snacket.
Egentligen är det bara två unga elare jag är med, men det är målare, mattläggare, snickare och allt möjligt där, så är typ 15 gubbar till och jag där ;p
Kan ju garantera att jag kommer ha armmuskler efter tre veckor där, redan helt slut efter idag. Fick börja direkt med att koppla två vägguttag högt upp på väggen sen har vi dragit kablar i taket i flera timmar :p Jösses! Men kul är det! :)

Nu har jag ätit och snart ska jag iväg till kyrkanshus och jobba, kan säga som så att jag lär vara äckligt trött och sova ruskigt gott inatt!

dancing when the stars go blue

Publicerad 2010-11-14 07:32:57 i Allmänt,

Shit vad slitet. Helt sjukt trött. Men jag får ju sova på bussen så ska väl inte vara nå problem att orka spela :p

Ska borsta tänderna sen ska jag gå och väcka andreas så får han köra mig till sporthallen, har både min och Elins väska att bära på annars ;p

önska oss lycka till. hörs ikväll ;)

Lördag 13 november

Publicerad 2010-11-14 00:39:22 i Allmänt,

Kanske måste skriva något så ni vet att jag lever, det kan ju inte gå en hel dag utan det ;)

Har varit i Tärendö och jobbat med konfirmanderna under dagen, sen kollat fotboll och sett Liverpool förlora mot SToke. fy fan.

Imorgon har vi match. Good luck chuck! ;)

this is all so crazy ;)

Publicerad 2010-11-13 00:33:51 i Allmänt,

Det var ju lite trist, såg ingen av det typ 20 pajalabor som satt i publiken! Antingen gömde ni er eller så var jag väl bara inte allt för uppmärksam.

Kanske borde gå och lägga mig nu, vi åker ju trotsallt om mindre än nio timmar. Hm, jag som hade chansen att fara hem och sova för en timme sen redan, jaa nog är jag allt seg ibland. Nu ska jag iallafall krypa ner i min underbara säng!
Har äntligen fyllt på mobilen också, så nu kan jag skriva sms, hihii ;)

;)

Publicerad 2010-11-12 20:01:40 i Allmänt,

Nu sitter vi och laddar upp här på gården för att spana in alla snyggingar i idol publiken i Luleå ikväll! ;) tjarrrå

Jag hoppas skylten där det står 'Lina vi äääälskar dig' syns..

Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Nu är det dags för fredagsMYYYS! ;)

Publicerad 2010-11-12 18:24:00 i Allmänt,

Vad hände med internet där ett tag? Var det bara mitt som slutade fungera?
Nu är det tillbaka iallafall, jag höll på få spunk ;)

Ikväll blir det gemensamt Idol tittande på badhuset. Sjöberg och Alexander jobbar så vi måste ju hålla dom sällskap! ;p
Får se vart vi tar vägen sen. För ikväll känner jag för att göra något riktigt busigt ;)

Imorgon jobbar vi med konfirmanderna i Tärendö, sen ska jag släpa med mig Julia till gymmet. Nu är det dags ;)

På söndag blir det inte heller någon sovmorgon, bussen går klockan åtta från sporthallen, och då ska vi tusan lyckas kamma hem en vinst. Nu är vi så taggade!!



Och förresten så tror jag nästan att jag fått någon sjuka. Jag kan knappt erkänna det själv, men jag vill till lule, usch det tog i att säga det haha, inte för att kolla idol, men jag känner bara att det skulle vara roligt att ha lite fredagsmys med Johanna hos henne och så hitta på något annat skoj!

Just the way you are.

Publicerad 2010-11-12 00:14:02 i Allmänt,

Ibland måste man peppa sig själv så det känns ända in i ryggmärgen. Man måste ta i från tårna och kämpa fast varenda del i kroppen egentligen säger nej.

Så kändes det idag på innebandyn. Det var inte kul. Allt bara gick åt skogen.
Övning efter övning skit, usch, fy och blä. När vi väl började spela hann jag bara röra i bollen en gång innan jag direkt passar världens felpass och är kass som en gris. Då blev jag fan less och gick och bytte. Tänkte faktiskt på allvar ta klubban och gå hem, men envis som jag är så insåg jag att om jag lämnat planen då, just när det kändes som värst, då skulle jag inte kunnat somna ikväll. Man ger inte upp bara för att det går lite trögt ibland. Det var bara att försöka tänka lite positivt och peppa mig själv istället. Tillslut fick jag belöning för min envishet och lyckades hålla i bollen och göra något vettigt med den och jag slutade träningen på bättre humör. Så, mina kära vänner, allt är psykist. Fortsätt kämpa!

Efter det har jag & Emma varit till Johan en sväng, sen har vi suttit och pratat om massa pinsamma saker som hänt! Jag har skrattat så jag tror jag dör! Nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på massa roliga saker. Sweet dreams ;)

Stjärnfall.

Publicerad 2010-11-10 23:28:49 i Allmänt,


Ville bara säga att jag har 40 minuters sovmorgon imorgon.
Och att Liverpool spelade 1-1, grymt! ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla tv. Jag saknar skrutten! puss.

Jag är så gaaalen ibland.

Publicerad 2010-11-10 22:11:58 i Allmänt,

Någon som vill byta datorn med mig?

Nej, jag tänkte väl det..



Det är ju så väldans trevligt att man kan få läsa en blogg lr någon annan hemsida ifred, utan att bli avbruten för att datorn hänger sig. Ja tack, vad glad jag är idag.
Usch.


Den enda som får mig att må bättre är ju den där Milka, som typ pepprar mig med gulliga sms hela tiden så jag blir alldeles varm inombords. Haha nej riktigt så går det inte till, vi är ganska flummiga vi;)

Varför skrev jag ens det här? ;s
Bara massa onödigt skit, haha oseriöst var det också. Jag kände väl bara för att vara lite ironisk.
Nu ska jag gå ner och vara med syster♥ som kommit hem och Johan! :)

världens bästa pojke!

 

 


 

Insåg just att det blev ett riktigt jälka tråkigt inlägg ;p

Publicerad 2010-11-10 21:24:10 i Allmänt,

Så vilken dag! Började med att vi hade karaktärs, gjorde i princip ingenting. Sen fick vi ju jobba lite på engelskan, samhälls och matten men annars lugnt ;)
Efter skolan knallade jag och Milka till LunaMia och jag testade lite clothes. Sen när vi var på väg till sportringen för att föra en dricka åt Marre så ringde mamma och sa att jag jobbade, hur tusan kunde jag missat det?! Fick springa till kyrkanshus och så var det tomt när jag kom! ;o då var dom i kapellet på kyrkogården, så var bara att springa dit och sen när det var slut sprang jag och Evert tillbaka hela vägen för det var kallt som bara f a n. Dessutom höll jag på hungra ihjäl och pissa på mig! ;p

Har just ätit en macka med en konstig marmelad på. Ville bara säga det. För det var ovanligt att jag åt annat än apelsin marmelad;)

Min apu är fixad! Haha Rune sa det till mig redan igår, det är han som ringt och fixat det. Skämmigt att komma dit på måndag morgon när jag inte ens pratat med någon där ;p Vet heller inte hur jag ska hitta till den konstiga delen på sjukan där dom håller till och bygger om. Han försökte rita en karta så jag ska hitta rätt men vi får ju se hur det går ;D Och grymt skönt att dom jobbar in fredagarna, så får jag långhelg ;)

Sen har Milka gått och kommit på en sjuk idé. Jag vet inte varför jag lyssnar på hennes dumma grejer men får väl ta och göra det nu då. Bara för att jag är så snäll och gör som hon säger! ;)

Skulle egentligen kolla fotboll, men jag orkar inte sitta och trängas med MArre och sjöberg, nu skrev han just att Erik och andreas också skulle kolla, men tror jag skippar det ;p Får väl missa när Newcastle storspelar ikväll. Haha Lvps match skulle jag ändå inte få kolla där ;P






Vad underbart med sommar!
Milka, sommaren var toppen! ;)

JAG BLIR TOSSIG

Publicerad 2010-11-09 23:05:21 i Allmänt,

okej, jag vet att ni tycker det är fult, tokig istället. bättre?

Men nu är jag jävligt frustrerad. Min förbannade skrutt dator driver mig till vansinne! Varenda gång jag går in på någon blogg med ett filmklipp så hänger den sig och jag måste ta upp den där aktivitetsrutan och stänga ner skiten och gå in på nytt. Ändå har jag gjort det tre (nu fyra), bara för att kopiera in en liten mening jag hittade.

Men nu är jag så sur så jag har inte ens lust att lägga upp det längre. haha. 


Nu vet jag inte ens om jag fått med allting, för just när jag skrivit klart inlägget nyss, så hänger sig datorn. konstigt, nej. Så nu skrev jag bara snabbt allt igen, säkert massa fel också men orkar inte läsa. blä. Nu ska jag slå på en film och sova!

Ville bara gnälla lite. tack och godnatt ;)

Vilken dag!

Publicerad 2010-11-09 22:15:35 i Allmänt,


Trodde jag skulle få höra gnäll 8.40 på svenskan för att jag inte läst så långt i Tristan & Isolde som jag borde, men gissa vad?! Vi hade ingen svenska :D lr typ inte, vi fick kolla King Arthur! :P med alla andra tvåor, den var ju skit bra, har inte sett den förut :)

Sen var det någon sjuk konsert i folketshus, haha. Jag bara satt och skrattade, stackars Evert som kanske ville lyssna ;p men allvarligt, en tunisisk konsert i pajala? Ja, nå det var ju hyffsat bra ibland iallafall haha.
Sen hade vi bara idrott, sen chill. Jonathan typ fuskade, men äsch, jag är van, han måste ju få vinna ibland ;)

Innebandyn gick åt hvete, men fysen var askul. Haha, janne visade mig ett nytt sätt att göra sit-ups på, det var helt sjukt tugnt! Liite jag ska få tolvpack, vänta bara! ;)

Har kollat Desperate Housewives när jag kom hem, sen grymt haha. Nu är det Cougar Town som står för underhållningen. För den där boken trivs verkligen inte i mina händer, nej, usch, fy, blä!!



Det är så jobbigt att välja bild hela tiden, haha. Från igår morse, så här uppklädd var jag när jag knallade till fammo ;)

 

 

Shit vad jag skriver 'haha' ofta. Tror jag måste sluta med det.


laget.se/pifdamer /pajalacityboys

Publicerad 2010-11-08 23:33:41 i Allmänt,

Jag kan ju ha dålig humor, men om ni inte tycker att floskerna på pajalas innebandysidor är bra, är ni fan torra!
Hahaha.


Orkade inte börja ta vem som helst(s) flosker, så vi tar Jan o Annas ;)


Vi lägger oss på vita linjen och värmer upp Lina

Jan kör en lite udda uppvärmning.

Janne: Andra linan backar hem!
Anna T: Vilken Lina?
Janne: Andra.
Anna T: Vilken andra? Vi har väl bara en Lina?

Visst har vi väl bara en Lina i laget och hon är målis......eller?

Men jag måste ju säga att herrarnas flosker är svåra att klå! ;p Ligger typ här och skrattar högt för mig själv. haha. Ändå har jag läst dom flera gånger förut också ;p

”Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös.”

Publicerad 2010-11-08 21:48:36 i Allmänt,

Jag har tänkt lite grann, i typ tio minuter eller sådär. Att man borde ha sån där eftertext med namn lr vad det nu heter, till alla reklamer! Alltså, inte efter, för det skulle ju ta aslång tid och man skulle ju bli less som tusan, men kanske dom kan slänga in namnet på typ dom snygga i reklamen iaf lr så? så man vet vad dom heter ;) hahaha.
För då skulle jag bli glad, och säkert Julia också, kan jag tänka mig haha ;)

Har inte gjort något av värde under kvällen. Jag var ju som sagt till gym1 under eftermiddagen, men sen ingenting. Kanske ska gå ut och ta en promenad, det hade varit super skönt! Ja det gör jag när mina Hollywood fruar slutar ;)

EN DÖD KATT !

Publicerad 2010-11-08 18:02:39 i Allmänt,

Jag vet att bilden är skit suddig men ser ni vad det är?!

Jag trodde jag såg i syne när jag kom från gymmet. Men jag lovar, det var en katt! En frusen, död katt!

Det kan inte varit ett skämt, jag vågade inte peta på den men jag lovar att det inte var ett gossedjur. Det var en riktig. Men så jävla creapy att den ligger just sådär, som på film när djur spelar döda.

..

 

Uuh.

tusen gånger om.

Publicerad 2010-11-08 13:26:00 i Allmänt,

 

Två timmar senare och jag har äntligen bakat klart och såklart smakat varma hastbullar och pepparnötter med kall mjölk! :)


 

soldier

Publicerad 2010-11-08 09:47:35 i Allmänt,

Har stigit upp tio i åtta, trött som ett as drog jag på mig täckisar och hoppa i skorna med pyjamas under, och fick gå med Emil till skolan. Ja, nog är jag snäll allt. Sista sovmorgonen och jag stiger upp så tidigt.. Ojoj.

Nu ska jag kila över till farmor & farfar och baka. Senare idag, gymmet m Milka och Marre :)

 


VINN EN SOFFA

Publicerad 2010-11-07 21:10:15 i Allmänt,

HAHAHAH! Stoppade av polisen. Ja, lite spänning i vardagen måste det ju vara! ;)

Nu har jag tre små löss att övertala att kolla beck med mig, som redan börjat. Här på goldcoast(en) , men dom verkar inte allt för seriösa dessa små.

Nejnej! Vars försvinner ni?! Kom tillbaka! ;p

Publicerad 2010-11-07 11:10:26 i Allmänt,

Det är ju inge kul , det går neeeeråt. Jag tror att det måste bero på att vi fått några riktiga rookiesar i bloggvärlden som försöker ta över. Och det går riktigt bra tydligen;) hihihi


Var faktiskt en riktig myskväll igår. Var på thai och åt, sen for vi till guldkusten och kollade en Auschwitz dokumentär. Hahaha det var faktiskt väldans intressant!
Men idag vet jag inte vad som händer. Det är ju iofs fotboll, måste fråga Marre om det duger att kolla Liverpool i hans tv lr om det är för kasst.. ;p


skyndaaaa

Publicerad 2010-11-06 18:30:16 i Allmänt,

Aa men förlåt då Ellinor! ;)



Jag har varit hurtig idag. Men lika onyttig också..
Var på gym1 och körde armar. Så underbart! ;)
Och nyss har jag varit på en timmes promenad med mamma & Maria. Kallt och skönt! :)

Men som sagt så tänker jag inte ens nämna vad jag satt i mig under dagen. Allt för mycket onyttigt.
Och nu håller dom på med ostbricka.. Jag tror jag tar fruktsallad istället. Det hade varit jävligt gott med vattenmelon, tusan!

Nu ska jag iallafall till Ida och hämta apspelet åt Emil. Kanske blir det SingStar ikväll, vad säger ni?

dagens problem..

Publicerad 2010-11-06 11:27:15 i Allmänt,

Varför ska man ha sådan beslutsångest!?! Okej om det handlar om att typ resa jorden runt eller gifta sig, men jag menar, ska jag gå på gymmet eller inte?! Hahaha..

Jag tänkte det, men jag känner mig så jävla sliten så jag vill duscha innan jag går ut, men det är ju onödigt att gå och duscha för att gå på gym1! ;D hah jag har fan psykiska problem.

Hur det än blir så ska jag iallafall hinna se volleyboll, och så fick jag lust att gå till kyrkogården en sväng och titta, fast det kanske är mysigare på kvällen när det är mörkt och man ser alla ljus? :)
Nej nu börjar jag tänka för mycket igen. Gör det man känner för, just när man känner för det!
Det har jag lärt mig av en vettig person, och det är jäkligt bra sagt tycker jag. Man ska inte tänka så mycket innan, och inte efter heller. Har man mått bra av att göra något ska man komma ihåg det. Inte tänka att det kanske aldrig händer igen. Det fick dig att le, så var glad! ;) Nu lever jag livet. Och då har jag inte tid att sitta här och slösa tid. Måste fånga dagen! Ajöss mina vänner ;)

+46

Publicerad 2010-11-06 01:43:12 i Allmänt,

Kanske på tiden att gå och lägga sig. Har varit med gänget hela kvällen, bara två som saknades;)

Imorgon ska jag kolla volleyboll i rian, sjöberg ska spela och äga sönder med sina blockeringar och vad det andra han var bra på nu kallades ;p
Och så kommer ju förstås en urgullig tjej hem, fast jag tänker inte ens säga hennes namn för det vet ni ändå:))

hemmagjord THAI till kvällsfika, sen sängen! Puss!


förresten så var det typ 35 pers på thai, lite ös kanske. dra dit.

Not yet.

Publicerad 2010-11-05 16:50:32 i Allmänt,

Blev ett stenhårt pass på gymmet! Och gud så underbart det är att träna. Jag verkligen älskar det.
Var tre månader sen jag var där sist eftersom det varit stängt, och jag kan ju säga att det märks, även om jag tränat annat. Men det är kul, då har jag ju ett mål att jobba mig mot! :)

Har just ätit mammas goda thaimat till middag och nu är jag så mätt igen så jag vet inte vad.
Ska ta fram teckenspråksboken och pärmen och kolla lite, var ett tag sen sist och blev så sugen på det igen!
Sen ska jag kila till Johanna:)


Nu är det fredagsmyys!

Publicerad 2010-11-05 11:42:04 i Allmänt,

Samma som varje fredag hela året då typ alltså.
Fast inte riktigt. För det brukar ju vara thai lr något annat med bus Milka och grabbarna grus.

Och idag så har jag massa annat planerat. Nu snart ska jag på gym1, (som äntligen hade öppnat!), ska bara äta frukost först, som pappa håller på fixa. Fan vad gott med hotellfrukost typ ;)
Sen måste jag till banken en sväng, sen tänkte jag baka lite, och på eftermiddagen ska jag fixa Johannas hår för hon ska ut ikväll :)
Låter som en toppen dag! Sen återstår det bara att invänta kvällen och se vad den har att erbjuda. Verkar ju som att alla lämnat byn för tillfället så kanske får sitta hemma igen hahahaha ;) Nej jag har ju Julia och Ellinor, om jag nu vill vara med dom där, dom är ju så dumma med mig ;)

Nu är frukosten klar! Puss!

Dear god.

Publicerad 2010-11-05 00:01:14 i Allmänt,

Haha det lät bara så roligt att säga så där.
Tror det kommer från någon film det jag hör i mitt huvud men jag vet inte hur det fortsätter efter 'dear god', för det lilla är ju säkert med i många filmer ;p


Nu är det här typ sjunde inlägget för dagen, det är ju nästan lite pinsamt. För det betyder ju alltså att jag har ganska tråkigt och vääldans lite för mig. Men så enkelt är det. Haha jag är väl en enstöring? ;)
Nu ska jag slå av datorn och göra mig i ordning, sen ska jag ner och mysa i soffan! Hoppas för guds skull det är något bra på tv. Har typ suttit och kollat sjuhundratjugofem avsnitt av massa kassa talkshows i lule :P
GODNATT!

naaa

Publicerad 2010-11-04 23:30:45 i Allmänt,



Det här är typ den gulligaste katten jag någonsin sett! Måste ju vara det.
Håller på garva ihjäl mig varje gång reklamen går, så var tvungen att fota den och haha har redan hunnit skicka den till Milka, twice! Den är så cool och den säger verkligen Allt med den där minen ;)

It ain't wise to need someone, as much as I depended on you

Publicerad 2010-11-04 21:01:41 i Allmänt,

Blev en kallpromenad. Var ute säkert en och en halv timme, men jag stod still ett tag och tittade på den svarta natten, haha det lät väl romantiskt?;) ensam, m JB i headsetet och kallt som bara fan om kinderna, händer&fötter. ;p

Nu har jag kollat lite hockey och det ser inte så ljuuuust ut för luleå HAHAHA. go grölunda, go frölunda!

Tänkte bara springa hit upp för att kolla ett recept, men nu insåg jag att jag inte orkar baka. Ska ta och göra det imorgon istället. Då ska jag även göra ett besök på gym1! Första gången på typ tre månader(?) ;o
Om dom nu har öppnat vill säga..

 

Milka, känner du igen rubriken? ;) Och Marre, spana in bilden ;)

tiktok on the clock'

Publicerad 2010-11-04 18:18:34 i Allmänt,

Usch vilken tråkig dag.
Det borde inte få finnas energitjuvar. Jag försöker ju strunta i dom, men det går lite trögt ibland! ;)

Blev middag där istället, sen efter maten var jag så sjukt mätt så jag var tvungen att lägga mig i soffan och sova en timme haha. Nu sitter jag och väntar på alla jävlar som dissar mig, haha. Jag som haft tråkigt hela dagen och skrivit sms så tar ni typ hundra år på er att svara. Milka du har ett fripass för jag vet att du är ganska upptagen, men ni andra? skit på er;)

Julia försöker övertala mig att följa med på bio ikväll, och egentligen borde jag det. Har inte gjort någonting av värde idag. Men jag har liksom tappat lusten helt plötsligt. Nejnej, alltså inte så, det där lät ju hemskt, jag menar, jag älskar ju livet.;) Men känner inte för att vara på en stor bio med massa folk och behöva betala ;p 
Och det som gör att jag har beslutsångest är för att Milka total sågat filmen både i måndags och igår! Så det känns ju ovärt att betala 70kr (lr 60 för Julia lovade betala en tia;), för en film som är över två timmar om den sen är värdelös? Även om det är mer socialt att gå på bio än att sitta hemma.
Yo bro'!

Gott!

PAIN IN THE AS ;)

Publicerad 2010-11-04 14:31:27 i Allmänt,

Hahaha I love it ;)


Milka har åkt till G-town och kommer inte hem förrän på lördag. Vad är det här för lov egentligen? Så här kan det ju inte gå till. Träffa henne två dagar? hmpf.

Har duschat och kollat Brooke knows best haha. Nu ska jag nog kila till fammo&faffa och äta lunch. Mums!


Förresten så har batterierna till min datamus tagit slut och det är skit störande, jag tar alltid den och så funkar den inte haha, typiskt. Nu måste jag gå ner och hämta nya och allt. ;p


underbara älskade

Publicerad 2010-11-03 23:05:34 i Allmänt,

Även om det är ganska skönt när vi bara är två här hemma, så saknar jag den här lilla skrutten! Har inte träffat honom sen lördag. ♥

Then the tide's gonna turn and it's all gonna roll your way.

Publicerad 2010-11-03 23:03:44 i Allmänt,

var super kul att se Milka igen, haha det var ju såå länge sen sist, i söndags hihi ;)
Men jag hittade ingenting i affärerna, även om jag inte gått så mycket på stan i lule så var jag helt less på att shoppa. Undra om jag blivit sjuk!?! ;o hahaha

Har suttit och kollat Extrem överlevnad på tv med pappa just, vi är ensamma hemma. Skönt faktiskt, haha sorry mamma ;)

Ja jag vet, förlåt, förlåt vad jag tjatar om dom där jädrans bussarna!
Det börjar ju nästan bli lite drygt. Men jag måste bara säga att jag förvånas så mycket av dom hihi.
Jag är alldeles tagen, när jag satt på den idag på väg på stan så började jag fundera på allt möjligt.
Jag studerade varenda människa som klev av och på. Jag menar, här hemma i lilla Pajala säger man ju att 'alla känner alla', men riktigt så är det ju inte, men man vet ju iallafall oftast vilka alla är.
Men där, ingen verkade känna någon. Var ju helt skumt ju. Så stort är det väl inte?
Alla bara gick omkring, sprang nästan, och pratade i telefon eller var upptagen med något annat medan dom lika naturligt som att borsta tänderna drar fram busskortet och trycker på knappen snabbt för att sedan skynda vidare in och pressa sig bland folket som måste trängas stående. Helt i sin egna lilla värld sitter dom där och läser, lyssnar musik eller bara tittar ut genom fönstret och är helt tomma i blicken. Undra vad som snurrar runt i deras huvuden..

Ja, det där blev längre än jag tänkte. Men det var typ sådär mina tankar fladdrade omkring i mitt huvud medan jag satt där och filosoferade, djupt försunken i mina tankar, uppslukad av en storstads otroliga befolkning.
Det enda jag egentligen tänkte skriva var att det såklart, (med min otur), satte sig en snygg kille rakt mitt emot mig och trängdes! haha ojoj ;)


hihihi


John Mayer - Your Body Is A Wonderland

Publicerad 2010-11-03 19:03:05 i Allmänt,

I söndags så spelade vi pictionary ett helt gäng hos Larssons.

Det här var min fina häst som galopperade, haha och Milka förstod direkt vad jag menade, det tycker jag är riktigt grymt! För jag måste säga att mina ritkunskaper inte är dom bästa ;p

 

Jag testade Johannas coola ansiktsmask från Venedig. En sån ska jag också skaffa. ;)

 

Har varit en helt sjukt rolig vecka.

Har hunnit shoppa, vara till pite, kolla film, Entourage, åka m LLT ;), äta ute och massa annat mys!

Och vet ni vad det bästa är?

Det är bara onsdag!

 

Ska ut med Milka på byn snart, är ju tjejkväll ute!

Sen tror jag det blir lite mera Entourage:)

Puss

 

And a thought crosses my mind
If I never wake in the morning
Would she ever doubt the way I feel
About him in my heart

 

Joshua Radin - I'd rather be with you

Publicerad 2010-11-03 11:04:44 i Allmänt,

Bara för att jag är så super-snäll och inte har något att göra så ska jag strax ta tag i disken som ropar på mig, strax.
Sen ska jag åka buss, själv! Modig & duktig som jag är! Måste till icamaxi och köpa godis, Sandra sa att det är gott godis där, och att det är extrapris ;)
Sen får jag se om jag far in och köper dom där attans brallerna som verkligen verkligen vill till mig alltså..
Men först ska jag läsa alla 725 bloggar jag brukar, så jag hoppas att ni skrivit något!

 

Sitter förresten och lyssnar om och om igen på Sanna & Rebeckas låtar på myspace. brabra!

who says

Publicerad 2010-11-02 23:14:54 i Allmänt,

Vilken dag igen! Storstan fortsätter att imponera mig haha.
Jag har lärt mig åka med linjebussarna idag! weei ;)
Jag & Johanna tog oss till stan efter många om och men.
Hittade ett par as-snygga skor på stadium och så lite annat. Sen åt vi Max mat till middag ;)
DH med henne och a-l, och sen jag kommit tillbaka hit har jag suttit och pratat med Milka i telefon i över en timme hihi, hon är så gullig!
Nu väntar jag på att den där andra fjanten ska komma så ska vi kolla film och jag kommer sooova.
Godnatt allihopa ;)
Nu är det ju kanske lite tråkiga inlägg när ni aldrig får några bilder men det får ni stå ut med ;)

Somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på?

Publicerad 2010-11-02 15:20:18 i Allmänt,

HAHAHA det krävs fan en Johanna & jag för att lyckas! Vi är så sjuukt tröga tillsammans, (ursäkta mig hanna;).
Vi skulle ses idag, så när jag frågar om vi ska ses på stan får jag till svar :
Johanna- öhm, jag hittar inte dit :S

Haha, det är ju fan katastrof när det handlar om oss. När jag skulle hit också så fick jag minsann höra hur värdelösa jag & Johanna är på att kommunicera, höll inte på hitta fram ;D
Har suttit och pratat och nu är det någon snubbe från bostäder här som sätter upp några hyllor, sen ska vi äntligen till stan! ;)

Jag måste köpa skooor.



Missar innebandyn den här veckan. Lr åtminstone idag. Det känns lite surt men nu är det ju faktiskt lov så måste ju passa på göra att annat :)

Bring it on ;)

Publicerad 2010-11-02 12:02:15 i Allmänt,

Godmorgon, eller egentligen redan för två och en halv timme sen, när Johanna ringde och väckte mig haha ;P
Har duschat och kollat tv men nu är det på tiden att göra något vettigare! Ska se hur jag kan lösa det, jag och mina finurliga idéer ;)
Råkade förresten somna i slutet på filmen igår haha, men så långt jag såg var den då helt okej :P

talkin' 2 you

Publicerad 2010-11-01 22:34:44 i Allmänt,

Jag tog mig till en busskur, men då kunde jag inte tyda tidtabellen. Var tvungen att fråga Julia hur fan man läser på en sån ;D
När Andreas kom hem var vi till stan en sväng, hittade en gullig tunika, leggings och en halsduk :)
Sen skulle vi föra Erik till pite men vi blev kvar där någon timme, åt pizza och kollade tv haha. Nu har vi äntligen kunnat bestämma oss för en film, Salt. Så strax ska vi kika den sen lär jag somna på stört, är redan asatrött.
Imorgon ska jag sova länge sen träffa Johanna! :)
tjaaarå ;)

amazing race

Publicerad 2010-11-01 11:41:30 i Allmänt,

Sitter här och har allvarliga problem, haha. Jag tänkte ta mig till stan medan Andreas är på nå föreläsningar, men för det första har jag inte en blekaste aning om hur jag hittar dit, och jag vet heller inte vars det finns en busshållsplats ;D Kanske får gå ut och promenera så ser vi ju om jag hittar. Haha jäkla bybo jag är ;p
Dessutom kom jag på att min apu inte är fixad än, får nästan ont i magen av att tänka på det. För det är ju snart. Tusan, jag måste ringa och höra med rune hur jag ska göra.
Och så måste jag komma ihåg att ringa busstider och kolla när jag ska hem, men kom på att jag kanske kan ta tåget till kiruna, det skulle vara mycket smartare än att åka till pajala för en natt, sen med buss till k-town på onsdag.

Aa nu ska jag ta och ta tag i mina problems ;)



r u b r i k

Publicerad 2010-11-01 02:44:13 i Allmänt,

Hamnade i luleå, haha efter tre och en halv timme i blixthalka, dimma och en sväng in mot korpis. ;p
Ska nog sova nu strax, börjar bli något trött haha. Imorgon ska jag haaaandla kläder! Typiskt att Johanna kommer först på kvällen, så hon hinner inte med mig in till stan. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela