Chokladbollar

Publicerad 2016-02-28 22:08:36 i 
Jag har varit så sjuukt sugen på chokladbollar sen i julas men inte orkat göra några. Men idag, äntligen!  
Även om man (oftast) följer samma recept så blir det nästan alltid olika, för mig iallafall. Ibland blir det sådär extra gott, det blev det idag. Det kan ju bero på att jag hade längtat efter dem så länge, men dem smakade precis som när jag var 7år och gick i Pingstkyrkans barngrupp. Det var det bästa med Söndax, vi fick nästan alltid baka chokladbollar och leka jaga runt hela huset. 
Middagen idag var för övrigt också väldigt efterlängtad, harr, potatis och skirat smör. Säkert väldigt enkelt och vanligt för de flesta här, men efter att ha bott själv i fem månader och knappt haft tid till att laga ordentlig mat så är det underbart att få vara hemma och äta föräldrars mat igen. 

Stick in the ice

Publicerad 2016-02-25 22:53:30 i

Alltså jag vet inte, men 'Handtag, famntag, klapp eller kyss', är det bara jag som hela livet fram till idag sagt 'Handtag, FANTAG.....' ?! 😁😅😂🙈 

Det var som när jag för två-tre år sedan fick reda på att 'svartnar för ögonen' hette just så. Ingen hade i mitt då 20åriga liv rättat mig då jag sagt 'Svappnar' för ögonen. Det var en äkta Ahaaa upplevelse när jag fick höra det riktiga uttrycket vill jag lova. Vart får jag dessa konstiga uttryck ifrån? Nåja, kan ju alltid ge någon ett gott skratt iallafall haha. 


Här har ni ännu en skum grej jag gjorde i höstas när jag körde till stan. Blev aningen paff när äpplet studsade tillbaka och kletade ned sätet. 🍏🍎

Nature's medicine

Publicerad 2016-02-23 20:56:12 iDet kändes som att jag sprang omkring och smilade och såg precis så nöjd ut som jag var. Mest troligt inte, men iallafall. ☺️
Hur kan något så tråkigt vara så underbart och efterlängtat? Jag är ingen löpare och jag tycker fortfarande inte att det är kul att löpa. Men ibland när jag är ute och går får jag bara spratt i benen och känner för att springa allt jag har. Precis så kändes det idag. Dock kan man ju inte rycka på en gång, och sen får jag egentligen inte vara ute och springa närsomhelst enligt min sjukgymnast, men lite skuttande hoppas jag inte skadade. Imorgon ska jag tillbaka för en ny undersökning hos honom, 7 månader fyllda med rehab sen sist vi kollade funktionen i knäna. Jag ska få ett nytt, lugnare upplägg fram tills att fotbollssäsongen drar igång. Lite nervös att det blir alltför mesigt, jag gillar den elitträning vi kört hittills. ✊🏻

Superman got nothing on me

Publicerad 2016-02-22 17:07:53 iÅåh jag är så glad. Det är måndag, sista veckan i Luleå, vi fick sluta tidigare, jag var starkare än någonsin på gymmet och nu har jag en ledig kväll framför mig. Tack. Tack för dessa dagar 😇🙏🏻 


Känner mig lite så ⬆️😏

Lagsport

Publicerad 2016-02-22 06:02:28 iAnnars superfint hotell men den där vita lilla kudden där var inte skön. Vet inte om det var den som gav mig nackspärr eller om det var mitt ryck när jag skulle skynda mig att slå av väckarklockan. Det gick att spela match iaf, och vi vann! 2-6 borta mot Sundsvall, det skulle jag inte tippat på om ni frågat mig igår. Men det var en skön vinst, kanske bästa hittills i år. (Berodde säkert på dem enorma frukosten vi alla tröck i oss😁) 
Nu är det dags för sista veckan på praktiken, Godmorgon! 


Break to the fast

Publicerad 2016-02-21 09:16:51 iBästa hotellfrukosten jag ätit i Sverige! Clarion i Sundsvall. Det fanns alternativ även för oss jobbiga gäster med allergier. Och ett brett utbud överhuvudtaget med mycket ekologiskt.  
Bästa av allt var att det fanns gluten-/laktosfria plättar 👌🏻🙏🏻 
Det fanns ägg i alla dess former, kokta, stekta, scrambled. Gröt. Korv. Köttbullar. Bacon. Allt. 

Var ba det jag ville säga 👋🏻

Kusten är klar

Publicerad 2016-02-20 18:30:08 iPasserade just Höga Kusten. Börjar kännas i rumpan efter dryga 9h i bil/buss. Det blev ju 42 extra mil att vara till byn en snabbis, men det var det värt.  

Solid ground

Publicerad 2016-02-20 12:28:00 i

Idag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag, och inte vilken i ordningen som helst. Hon fyller 50 år vår fina mami ♥ 
Då min vardag (och helger) går ut på att fara och flänga hit och dit mest året om så fick vi ta och fira henne igårkväll, med överraskningsmiddag och spel, precis som hon vill ha det. 
 
Nu är vi påväg till Sundsvall för näst sista bortamatchen den här säsongen. En natt på hotell och en rejäl urladdning imorgon väntas. Sen efter en lång bussresa hem börjar min sista vecka på praktiken. Looking forward.
 
 
 

Hissa flagg

Publicerad 2016-02-16 15:33:06 i

Jag fick sluta tidigare och det är strålande sol ute. Jag har flyttlådor redo att packas, intressanta pluggböcker att läsa och en älvspromenad som lockar, men vart är orken? Istället slänger jag mig i soffan framför en tv utan täckning, jag behöver vila. 7 praktik-dagar kvar och om 10 dagar flyttar jag till byn igen. Time flies. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela