För alla andra

Publicerad 2013-09-27 23:18:00 i

Inte ens två veckor kvar till att allra finaste Milka kommer till mig. Då ska vi ha kalas och göra allt och ingenting och rocka på medan killarna drar till Malta och spelar poker. 
Åh vad jag längtar! 
 
Fick förresten min nya mobil igår, det är ju ett helt projekt liksom. Jag är inte den mest tekniska om man säger så, så detta blir spännande! 
 
Imorgon far vi till Luleå för andra seriematchen den här säsongen, på kvällen ska vi dansa tills svettet rinner. Det är röööööömppäää. 
 
En gång var jag i Hollywood, LA. 
 

Ledigt!

Publicerad 2013-09-25 14:07:11 i


 
Idag drog jag med mig mamma ut på byn och strosade, har kollat i alla möjliga affärer och jag har hittat två superfina fönsterlampor. Håller tummarna att dem finns kvar till helgen när det är Römppärabatt!
 
Svårt att förklara hur mycket jag älskar hösten, jag mår alltid så fruktansvärt bra denna tid på året.
Jag gillar mörkret, kylan, alla tända ljus, födelsedagar, löv och fina färger. Jag önskar att man kunde fånga alla känslor och allt jag ser på något vis och dela med mig av det, alla borde få se vårt fina Pajala och känna detta som jag gör.
Jag är så lycklig. ♥
 
 

try hard

Publicerad 2013-09-23 08:57:34 i

Godmorgon måndag! Jag har haft en mysig fredag, grym lördag och lugn söndag. Och egentligen är jag ledig än idag men tror jag sparar den dagen till senare i veckan, ifall jag far på dans ;) nu är ju römppä här! 
Ska även försöka få ordning på mitt gymmande igen, så idag börjar jag o Julia på riktigt. Men först, jobba! 

I väntans tider

Publicerad 2013-09-20 00:19:00 i

I onsdags tog jag ledigt från jobbet, jag behövde det. Låg i soffan i princip 12h. Sån annorlunda känsla att inte göra någonting, att bara släppa allt och bara vara. 
 
Förutom att jag hann vara förbi Joels och köpa lite smågrejer. Åh vad jag fick baksug, så på kvällen blev det en blåbärskaka iallafall. 
 
Dags att ta mig själv och min kropp på allvar, jag måste lära mig att lyssna på när kroppen säger ifrån. Jag ska må bra, jag mår bra, men jag ska stressa ned. 
 
Haft en supermyskväll med systrarna här bredvid. Välbehövligt. 
Nu ska jag avsluta en bra dag med ett avsnitt Modern Family med min andra hälft. 
 
Imorgon väntas jobb, sen långhelg :-) 

Rulltårta

Publicerad 2013-09-16 23:18:00 i

Energin jag imorse trodde mig ha försvann efter bara någon timme på jobbet. Gårdagen tog verkligen på krafterna och jag vet hur viktigt det är med ordentlig sömn. Jag mår inte bra när jag inte sover ordentligt, mår illa, är sur, tappar matlusten, allt blir bara fel. Och trots mina 11h inatt är min kropp allt annat än pigg. Jobbade även över ikväll, och när jag sen var tvungen att vara och handla och ställa mig och laga mat gjorde det att jag nästan bröt ihop, haha. Jag är helt slut. Det erkänner jag. Min kropp värker och jag är trött i huvudet, det känns som att jag aldrig orkar med det jag egentligen planerat eller vill göra. Krafterna tar slut på alla måsten. 
Som tur är har jag världens finaste sambo som står ut med mig fast jag ibland är som ett åskmoln, en lipsill, en pedant tjatmoster och massa mer. Han får mig alltid på bättre humör.  Att han dessutom står ut med min otroligt dåliga humor är ett under, tom jag själv undra vad fasiken som egentligen var roligt med mitt senaste skämt på snapchat, haha. Inte konstigt jag inte fått svar ;) 

Utvilad

Publicerad 2013-09-16 08:43:31 i Allmänt,

Somnade tidigt på lördagkväll men sov halvtaskigt hela natten, så igår när klockan ringde halv sex var jag allt annat än pigg. Vi for till äkäslompolo och vi (åtminstone jag) fick en chock när vi tydligen skulle vandra upp på ett litet berg i 3h, haha. Nåja, det var ju inte så farligt trots allt. Lunch i skogen, träningspass i en liten gympasal, middag på restaurang tillsammans allihopa hemma i Pajala, och avslutningsvis träningsmatch mot Kiruna, som vi vann 14-5.

Jag kan säga att jag var helt färdig efter den långa dagen, tog en dusch och la mig direkt i sängen. Nu 11h senare känner jag mig hyffsat pigg och redo för en rolig dag på jobbet !

Jag ska göra det fast ingen verkar tro det

Publicerad 2013-09-14 18:19:00 i

Jag var ledig från jobbet igår, men det betyder inte att jag låg på latsidan för det!
Jag var uppe innan nio och satte igång direkt med att bocka av listan på allt som skulle göras.
Hann tvätta både kyl & frys, föra ut allt skräp, kasta uteblommorna, rensa i förrådet, vara och lämna saker till kupan, göra andra ärenden på byn, tvätta min dunjacka (som för övrigt ligger risigt till, då den är helt klumpig av allt dun, trots tennisbollarna i tumlaren..).
Sen vaknade äntligen Andreas och vi städade lägenheten tillsammans och jag putsade fönstrena innan for jag iväg till syster för en välbehövd helkroppsmassage på närmare 90 minuter, LOVELY! Hann ha fredagsmys med henne och Johan innan jag tillslut somnade på soffan hemma då vi glömt att bädda sängen efter att vi tvättat lakanen... haha. Nåja, det gick ju det också.
 
Idag har jag hunnit jobba fyra timmar innan jag var och hämtade ut mina MaryKay handkrämer! Kom hem, tog en dusch, målade naglarna (bara för att ;), åt choklad och nu ligger jag i soffan och kikar på Cake Boss och ska strax använda mina fantastiskt god-doftande handkrämer. Och som att det inte vore nog, ska jag äntligen beställa en ny mobil!
 
Blir en tidig kväll för imorgon ska vi upp med tuppen och fara til Äkäslompolo för en heldag med innebandylaget! Roooligt
 
 
 

Klubban i isen

Publicerad 2013-09-11 21:10:00 i

Svenska Hollywood fruar var igår och Hela Sverige Bakar är imorgon. Jag är ju helt ute och cyklar hahah.. Nåja, United 93 , min föredetta favvo-flygfilm innan jag såg ConAir, går på tv istället, det funkar ju det också. En näve nötter och ett stort glas cola, det blir en helt OK kväll iallafall, om ni frågar mig. 

Miss Decibel

Publicerad 2013-09-11 18:48:00 i

 
 
 
 
 
Säsongspremiär av Hela Sverige Bakar ikväll! 
Och äntligen ser vi också 3an så jag får se mina fruar! 
Tror jag får städa lägenheten en annan dag... för ikväll ska jag ha en riktig myskväll för mig själv. 
Får ju inte glömma Halv åtta hos mig heller! 
 
Har jag nämnt att jag är sååå glad för att våra kanaler äntligen fungerar!? Om inte, JAG ÄLSKAR DET! 

Lycklig är jag

Publicerad 2013-09-10 22:14:00 i

Den här dagen blev precis som jag kände på mig imorse, kanon! 
Med rätt inställning blir allt så mycket bättre. 
Nu ska jag forsätta kolla Halv åtta hos mig, som jag missade tidigare ikväll. 
 

Alla är vi nollor

Publicerad 2013-09-10 08:46:38 i

Fungerar tydligen inte att ladda upp bilder via min mobil längre. Börjar vara dags att förnya sig lite tror jag. 
 
En sån härlig känsla att vakna upp och liksom längta till att dagen ska ta fart! Jag känner på mig att det här blir en bra dag. Jag gillar tisdagar! 

Alltid en del utav mig

Publicerad 2013-09-09 10:47:56 i

Mycket har hänt sedan sist. Har tagit farväl av min älskade farmor, haft begravning, varit på mässa, börjat med innebandysäsongen och fotbollen är slut. 
 Minst sagt en omtumlande månad med dålig sömn och väldigt mycket känslor. Men jag är så glad för alla jag har omkring mig och min fina familj är den bästa man kan ha. 
 
Nu kickar vi igång en grym vecka! 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela