Zero

Publicerad 2013-05-30 17:15:26 i

Det är en sak jag inte kan släppa. 
 
För några veckor sedan var jag och några andra och åt på en restaurang. Jag var sist i kön av vårat gäng, alla de innan tog en öl till maten. Och så kommer jag fram och väljer en cola till min mat. Då får jag höra : Är du gravid eller? Varför dricker du inte?!
 
 
Jag blev så irriterad så jag hade nästan lust att inte äta där längre. Min reaktion kan bero på att jag har väldigt lätt för att bli sur när jag är hungrig men jag tror faktiskt att jag skulle bli lika förbannad i mätt tillstånd. Det är fruktansvärt störande att man måste ha en förklaring till varför man inte vill ha alkohol. 
 
 

Måndag 27e maj 2013

Publicerad 2013-05-28 00:15:30 i

Världens härligaste fotbollsträning. Eftermiddagssol som värmde precis lagom, massa skott o sjumanna. Dock var jag tvungen att rusa lite tidigare men åh såna här gånger älskar jag verkligen fotboll. Imorgon har vi match och jag hoppas att det känns lika bra som idag!
Såå nu ska jag hoppa i säng. 
 
Ungefär såhär glad känner jag mig idag. 

Shit happens

Publicerad 2013-05-25 02:03:56 i

 
Grillat till middag och sen kom fina tjejer och hämta upp mig. Åh, nu ska jag bara fredagsmysa tills jag somnar (vilket lär hända alltför snart). Hihi. Imorgon önskar jag fint väder för jag ska vara ute! 

Onsdag mitt i veckan

Publicerad 2013-05-16 00:08:44 i

Strax efter att jag skrev det förra inlägget fick jag besök på jobbet, Ellinor har kommit hem! 
Hon o Julia kom hit efter jobbet och har hängt här hela kvällen, mysigt. Jag hade lovat att göra cupcakes åt henne, men när man överraskar och kommer hem utan förvarning får man räkna med att man kanske måste titta på under baket ;) 
 

Read all about it

Publicerad 2013-05-15 13:51:02 i

Jag kände på mig i måndags när jag vaknade att det här skulle bli en bra vecka. På jobbet har det hittills gått undan och vi är väldigt produktiva! Det här o marknaden måste vara den roligaste tiden på jobbet.
På fotbollsträningen spelade vi (iaf jag) på sjumanna för första gången på 8 månader, riktigt kul! Jag som har mitt livs dipp konditionsmässigt orkar ju faktiskt hänga med kanonfint hihi. 
 
Min förkylning som legat o lurat i snart två veckor verkade aldrig bryta ut så jag struntade i den och följde med till gymmet igår, körde ett intervallpass på löpbandet och kan inte minnas sist det hände, så det var galet roligt, bra gick det också. O förkylningen är kvar i samma läge, småretas bara så man inte orkar fullt men för frisk för att vila helt. 
 
Det första jag gjorde när det var färdigpysslat i lägenheten förra helgen. Fantastiskt med ett eget kök! 

Godmorgon Måndag!

Publicerad 2013-05-13 08:30:35 i

Ligger i sängen och uppdaterar mig lite om vad som hänt i världen medan jag sovit. 
Gårdagen var supermysig, mommo o moffa kom på besök i lägenheten, vi blev bjudna på både lunch o middag, hann titta fotboll som Pajala vann, ha söndagsmys och somnade i hyffsad tid. Så nu sätter vi igång denna härliga vecka! Godmorgon! 
 

Salta, galna grodor

Publicerad 2013-05-11 23:44:11 i

Man blir alldeles dagblind när det är röda dagar mitt i allt. Men jag klagar inte, det var skönt m ledigt! Jobbfredagen gick otroligt segt men ändå var det en ganska kul dag med full rulle, hur det nu går ihop? 
På kvällen blev det den obligatoriska thaimaten till middag, vilken suverän tradition. 
Hann även med seriepremiär i torsdags, gick åt fanders då jag med min förkylning hoppats på att få ta det lite lugnt på toppen, men hamnade på ytterkanten och vart helt körd redan efter 15 minuter haha.. nåja, nästa fredag är det dags igen, hade tänkt vara rätt så awesome då. 
 
Idag har vi hunnit med sovmorgon (tom Jag sov länge!!). Sedan lunch m mina underbara syskon. Jag gjorde ugnspannkaka för första gången o den blev helt perfekt, om man nu får säga så om sitt eget verk. 
Sen var det fotboll i Aapua, Ohtana förlorade tyvärr och kallt var det, men Andreas fick med sig hem ett presentkort på Rönnbäcks fisk. Så nu blir det lyxpålägg med hans favorit, gravad lax. 
 
Mormor & morfar överraskade med ett besök i Pajala, så mamma bjöd på middag åt hela högen. En riktig myskväll. Har även fått ordning på kläderna tillslut, dock väntar vi på fler hyllplan än. Nu myser jag i soffan med ett glas saft o några salta grodor. Fantastiskt! 
 

På de sju haven

Publicerad 2013-05-07 22:01:53 i

Jag ligger i soffan på mysigaste jobbet, det är filmtajm! Tidigare idag hann jag o Andreas laga supergo korvstroganoff till middag, blir spännande att se hur länge inspirationen för att laga mat kommer att finnas. Allt är ju så kul nu och jag gillar ju iochförsig att både baka och laga mat. Men hur länge A kommer att trivas vid spisen med mig får vi la se ;) kul var det iallafall och vi är ett så bra team. 
Imorgon är det kort dag på affären, sen är det mitt-i-veckan-mys som gäller, torsdagsstängt ju, fantastiskt! 
 
nu tänkte jag säga godnatt till er men måste bara tillägga att Pippis prickigkorvmackor o flygande säng får en på väldigt bra humör. Puss 

Lina-style

Publicerad 2013-05-06 00:01:37 i

 
Har haft två gamla klassisar på besök. Trevligt! Nu har jag söndagsmys med mig själv, tända ljus, en skål fil och tvn i bakgrunden. 

Ögongodis

Publicerad 2013-05-05 15:16:24 i

Allt är så nytt och spännande. Hoppas den här känslan håller i sig länge, jag gillar den! Nu ska jag titta fotboll och äta godis, det är ju faktiskt söndag. Ikväll kanske ni kan få en liten uppdatering till, men vi har inte riktigt fått internet än så är lite bökigt ;) 

Every second counts

Publicerad 2013-05-01 21:46:44 i


 
Har haft en mysig dag med massa fix och grillat till middag. Kanonväder har det också varit, men nu ska jag kanske ägna någon minut åt matchen på tvn o lägga ifrån mig mobilen. 
Sen säger jag godnatt för imorgon står massor på schemat. 

Valborg och dagen efter

Publicerad 2013-05-01 10:33:00 i

På Ikea i söndags kändes det som att jag bara handlade lite smågrejer men ändå drog det iväg o blev dyrt. Men fick med mig trevligt sällskap iallafall och en bra dag blev det. 
Måndagens fotbollsträning blev inställd pga dåligt väder? Det är ju skönt att träna i lite blötare väder. Usch, jag som var så sugen. Får helt enkelt ta mig tid imorgon, för nu vill jag spela! 
 
Igår blev det en väldigt spontan 'utekväll', fast hemma. Längesedan sist och dröjer nog ett tag till nästa gång igen,  som jag visste redan innan så ser jag inte någon mening med att dricka. 
 
 
Nu ska jag hoppa upp ur sängen innan jag hungrar ihjäl. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela