Olika städer i vårt land.

Publicerad 2011-07-31 18:49:14 i Allmänt,

 

Egentligen är jag på väldans bra humör, mitt sommarlov har liksom börjat nu. I fredags rättare sagt. Men det suger att en person saknas. Men nu är jag hemma och ska på fotbollsträning med gubbarna strax, sen ikväll ska vi kolla film tror jag. Den här veckan ska bara fyllas med massa roligt. Och jag längtar redan efter att boka min resa ner!

Tuna

Publicerad 2011-07-31 10:46:36 i Allmänt,

Två inlägg har redan försvunnit för att Johannas dator hängt sig. Nu orkar jag inte börja om en tredje gång med samma inlägg, ska gå ut och sätta mig på ballis och sola en stund istället innan jag går till bussen ;)

When you're gone.

Publicerad 2011-07-30 20:25:45 i Allmänt,

Var ute på stan tidigare idag, det var inte kul, jag hittade inte det enda jag sökte, snygga jeans, istället kommer jag tillbaka till lägenheten med ett par fula, osöka jeans, bara för att jag var less efter att ha testat 23 andra par utan framgång..
Men hittade iallafall linnen, t-shirt, skjorta och kjol som jag letade! Så helt hemskt var det ju inte :p

Jag och Johanna lagade supergod middag, kyckling & ris, sen tappade hon upp ett bad med tända ljus till mig så har legat och lyssnat musik och chillaaat. Nu ska jag ta och gå ut på en prompis!

Här har ni en bra låt att lyssna på så länge .

En annorlunda dag.

Publicerad 2011-07-29 23:18:58 i Allmänt,

Idag hade vi asamysigt på jobbet, vi hade lite av ett avskedsfika, så då åt vi, och jösses vad jag åt. Borde egentligen spendera helgen till att träna, men nix, för jag är i Luleå hos Johanna. 

Har kramat världens bästa hejdå.


Det är kö från gatan upp till hallen.

Publicerad 2011-07-28 23:20:32 i Allmänt,

Jag & Milka har bara skrattat hela dagen! Kom några tyskar och stötte på oss också haha, det var dagens! Så idag gick det hyffsat fort på jobbet och nu är det bara en dag kvar! Skönt.
Imorgon efter jobbet åker jag till luleå, och Milka och hennes föräldrar fortsätter vidare till Halmstad. Hoff jag börjar nästan gråta.

Fotbollsträningen var super rolig och på tisdag har vi träningsmatch. Natti! ;)

Det kommer ordna sig.

Publicerad 2011-07-27 22:18:21 i Allmänt,

HAhahah skämmigt, visade sig just att det enda ord jag trodde mig kunna på spanska, kunde jag tydligen inte alls. Men strunt samma, haha det får stå kvar! Men nu vet ni det iallafall, nästa gång det kommer något på ett främmande språk så är det inte att lita på ;)

Har varit med min bästa kompis idag, hon är verkligen den absolut bästa man kan tänka sig. Att hon flyttar på fredag suger luften ur mig. Men det ska jag inte tänka på nu, ska istället åka till Erik och mysa framför en film medans några nördar spelar cs.

Neil Court ♥

Jackass 3.5

Publicerad 2011-07-27 01:02:13 i Allmänt,

Har kollat klart Soul Surfer nu, den var ju verklighetsbaserad, det gör allt så mycket bättre!

Var på första fotbollsträningen på 5 veckor också, nice. Jobbet gick segt som tusan, men imorgon får jag 15 min sovmorgon så jag är ännu här hos Erik haha. Borde nog gå hem och sova nu, så godnatt ;)

Soul surfer.

Publicerad 2011-07-26 00:35:24 i Allmänt,

 

 

Började kolla Soul Surfer hos Erik men mitt i allt slocknade datorn :( så jag måste kolla sista halvtimmen en annan dag, nu ska jag sova.

 

 

Äpple med karamel och kokos mmmm.

Uggling

Publicerad 2011-07-25 17:55:41 i Allmänt,

Sprang 5km igår igen, men det var inte lika förfärligt tungt nu som i fredags iallafall, det tar sig. Haha. Och imorgon är det fotboll igen, jag vill spela!

På kvällen var jag till Erik och kollade när några spelade poker, sen spelade jag lite cs och sen tre avsnitt Entourage. Inatt kom första avsnittet av säsong 8 men det är lugnt, har bara 74 avsnitt kvar för att komma ikapp tror jag, men det löser vi fin fint!

Idag har jag bara tagit det mañana, och det ska jag fortsätta med nu också ;)


Sonoma.

Publicerad 2011-07-24 23:10:47 i Allmänt,

Hade supermys grillning med Julia, Milka och Ellinor igår. Banan och choklad på grillen måste ju vara topp 3 av bra saker ;)
Om jag trodde att jag hört den tråkigaste prästen förut så hade jag fel, idag jobbade vi ett 10½h pass och på gudstjänsten började man faktiskt bli ganska trött så jag kunde inte ro för att jag somnade en sväng haha. Jag har tur att jag jobbar med världens påhittigaste Milka då iallafall så det aldrig blir tråkigt ;) Och imorgon är jag ledig, så nu vill vi ha sol igen tack!

Indestructible.

Publicerad 2011-07-22 23:10:57 i Allmänt,

Blev 5km, och jag trodde jag skulle dö sista biten. Haha jösses vad jag kommer måste träna kondition om jag ska orka spela fotboll!

Förresten så hade mina Fredagsmys-byxor kommit medans jag var borta så idag har jag invigt dom genom att äta yoghurtpretzels framför datorn med dom på. Nu ska jag ner och fixa lunchen till imorgon sen blir det mer mys. Imorgon jobbar vi ända till 18, men sen hoppas jag det blir grillning med tjejerna, jippie!

Fredagsmys i Pajala ♥

Publicerad 2011-07-22 20:07:17 i Allmänt,

Två timmar vid datorn för att ladda upp bilder, segt som tusan med facebook. Men då hann jag få lite styrketräning bortgjort medans och nu far jag ut och springer en kortis, tror inte min kondition tar mig nå vidare långt så är snart tillbaka ;)

buhu.

Publicerad 2011-07-22 08:32:58 i Allmänt,

Alltså jag kan inte skriva på det här tangentbordet längre, blir fel hela tiden så måste typ tänka om. Haha. Intressant, nu drar jag till jobbet. Ses där va?

Så konstigt att vakna upp i min egen säng. Happ, när far jag igen då?

När allting börjar om.

Publicerad 2011-07-21 22:12:11 i Allmänt,

När Sthlm, och t.o.m London känns som hemma, då har man blivit lite knasig.
Men kan säga som så här att på avslutningsfesten lyckades jag få i mig dålig kycklig så sista natten i staterna spenderades med huvudet i hinken, ungefär på samma sätt som jag började resan då alltså. Lyckat. Men efter att ha blivit ompysslade av världens gulligaste extra syster så mådde jag lite bättre och den tio timmars flygresan gick smärtfritt.

I Stockholm blev det stort kramkalas när jag fick krama allihopa som skulle fara vidare medans jag blev kvar pa Rest and Fly. Har bara sovit tre timmar förra natten så börjar svida lite i ögonen nu. Imorgon ska jag jobba med den bästa. Sen ska ni få bilder, håll ut!

Lake Beryessa

Publicerad 2011-07-18 09:29:13 i Allmänt,

Nar man far borja packa vaskan, da vet man att man snart ar pavag, sa hall i hatten for snart ar jag tillbaka i byn! ;)
Har varit ute pa sjon i 6h, var perfekt vader och jag agde pa vattenskidor igen, men har liksom kliat i fingrarna hela dagen av att fa borja packa och nu star bada resvaskorna fardiga. Imorgon blir det nog askul i skolan och sen har vi farewellparty pa kvallen, sen ska Logan vaka med mig (men jag kommer somna), sa jag ar astrott pa tisdag och kan sova pa flyget istallet. ;p

Forsta veckan i skolan.

Mysigt!

Publicerad 2011-07-17 07:31:28 i Allmänt,

Vilken toppen dag, Six Flags hade egentligen inte mycket att erbjuda men alla vi svenskar holl ihop hela dagen och sen kom tre av tjejerna hit till mig och vi har atit pizza, badat och snackat skit. Super mysigt maste jag saga!
Imorgon ska vi till kyrkan klockan nio sen ut till sjon en sista gang. Sa nu maste jag saga godnatt, men Godmorgon till alla er dar hemma!

Six Flags

Publicerad 2011-07-16 17:56:34 i Allmänt,

Godmorgon :D Idag kanns det sa bra alltihop, for om drygt en timme drar vi till Six Flags, sen kommer kvallen bli askul hoppas jag, sen imorgon om det ar fint vader ska vi till sjon och aka vattenskidor igen, sen ar det mandag och avskedsfest pa skolan, och vi svenskar ska upptrada med Sma grodorna haha. Sen ar det tisdag och vi far aka heeeeeem!
Nu vantar jag pa att min vardmamma ska komma hem fran affaren med farska blueberrybagels ;) Puss!

The Dark Knight

Publicerad 2011-07-16 09:01:18 i Allmänt,

Har sett den forrut men det var lange sen och den ar sa sjukt bra sa hyrde den igen!
At&T park ar for er som inte visste Giants basebollarena, som rymmer nastan 43,000, helt sjukt stort var det. Sa det var kul, men mindre kul var det att aka varan ackliga gula schoolbus i over tva timmar pga trafiken.
Men imorgon ska vi till Six Flags, typ massa karuseller och delfiner tror jag ocksa det finns ;) Sen ska alla av svenskarna som kan komma hit till min vardfamilj sa ska vi ha poolparty! Hihi.
Nu ska jag sova sa det gar fortare till tisdag! Puss!

Hurry!

Publicerad 2011-07-16 05:30:38 i Allmänt,

Igar fungerade varken bloggen lr facebook pa datorn, storande. Idag har vi varit till At&T park. Berattar mer sen for nu ska vi cykla och hyra en film, ciaao ;)

Just the way you are.

Publicerad 2011-07-14 06:56:14 i Allmänt,

Min underbart gulliga hostsister har just lockat mitt har, stackarn ar helt slut i benen av att ha statt i en o en halv timme haha.
Idag har jag lart mig att jonglera med tre bollar! Det kom en snubbe till skolan och hade en lektion med oss ;p
Sen hade vi bowling som aktivitet, men jag sog haha.
Klockan ar inte ens tio men jag ska hoppa i sang pa en gang, imorgon ar var aktivitet ett studiebesok pa nagot universitet och sen shopping! ;)
Guu vad jag ska kramas nar jag kommer hem.

Partysvenske!

Publicerad 2011-07-14 04:22:58 i Allmänt,

Dagarna kanns sa langa nar man stiger upp halv sju och annu ar vaken. Men idag var det kul nar alla hostfamilies kom till skolan och vi dansade sma grodorna. Sen hade vi Graduation ocksa sa vi fick sana dar fula examenshattar som pa film! Sa sjukt fula! Haha.
Jenna har gjort franskmanikyr pa mig och nu sitter jag och ater kvallsfika med Logan och Jackson. Ska kolla Austin Powers och sova. Medans kan ni ju lyssna pa den har laten, det har varit manadens plaga!

Final countdown.

Publicerad 2011-07-13 08:13:16 i Allmänt,

"Hemma" igen efter en sjukt lang helg i Los Angeles, och jag maste saga att jag ar saa glad over att jag av misstag hamnade i San Francisco istallet for LA. Det ar alldeles for stort och det ar ju bara vagar overallt, och bilkoer sa man blir galen!
Men Hollywood, Walk of Fame kan man ju inte klaga pa. Ni ska fa bilder fran hela resan nar jag kommer hem till mitt kara Pajala istallet, for jag orkar inte fora over fler bilder har.
Nu vill jag bara ga och sova men maste vanta pa att mamma ska ringa forst. Ska ta en dusch medans jag vantar.
Stay tuned!

Hollywood.

Publicerad 2011-07-11 05:28:18 i Allmänt,

Jag ar en liten tjuv, nagon hade betalat for datorn har pa hotellet men satt inte har sa jag passade pa att ta den haha ;)

Igar var vi i Hollywood, vi gick pa Walk of fame och det var asa kul, men vi hade bara 50 minuter pa oss. .
Idag for alla svenskarna till Disneyland, forutom jag for jag for med alla fran spanien till stranden istallet. Var super skont, jag gick sjalv i massa affarer, sen la jag mig och sola och rakade somna sa nu ar jag brand som en raka! Haha.


Har duschat och fixat mig har pa hotellet och nu ska vi till Disneytown och kolla pa raketer och jag far traffa lite roliga manniskor igen haha! Puss.

Snart kommer jag hem, snart.

.. until you missing it a lot.

Publicerad 2011-07-09 08:18:07 i Allmänt,

Nu har jag lust att sla sonder nagot, gaah! Mara Lee lyckades fixa min kamera igar sa den funkade, och nu nar jag skulle fora over bilderna pa datorn sa borjade den krangla igen och om inte jag far igang den till imorgon kommer jag allvarligt tala borja lipa, jag ska till Hollywood utan kamera, SKJUT MIG. Godnatt.
Okej, nu kanns det battre igen, var bara tvungen att skriva ner hur sur jag var sa nu har jag inte kvar det i mig langre hahah.
Och nu ska jag ga och lagga mig, men ni far garna ringa mig, for jag har borjat sakna alla sa valdans mycket nu hihi. +44 79 24 82 07 07




Marknad i Pajala

Publicerad 2011-07-09 03:36:01 i Allmänt,

Och jag tror det ar forsta gangen i hela mitt liv jag inte ar dar. Kanns trist, jag hade velat vara dar.
Fast vi var till Redwoods och Russian River idag sa det duger ocksa. Och imorgon aker vi ju faktiskt till LA, sa jag ska val inte klaga hihi. Men jag hoppas ni har det awesome och rockar pa hela helgen!
Ska packa vaskan till LA, byta om och fixa mig for sen ska vi ut och ata, och efter det vill jag ga pa bio!
Och om ingen gullig liten sjal tar med sin dator imorgon och forhoppningsvis har internet sa kommer jag inte kunna skriva har forran pa tisdagnatt igen. Och da, nar vi kommer tillbaka fran LA sa ar det bara en vecka kvar har, kanns knasigt. Och jag har varldens basta mamma, hon har fixat en ny flygbiljett till mig sa jag flyger till Lulea istallet for Umea, och sa ska hon hamta mig sa jag slipper bussen ♥ hihi!

California girl.

Publicerad 2011-07-08 05:50:42 i Allmänt,

 

En heldag i San Francisco med shopping pa Pier 39 och promenad ner for Lombard St. Kul att min kamera fungerade.. blaa

Nu har vi atit middag och nu ar det dags for ett dopp i poolen!

Fett cool.

Publicerad 2011-07-07 04:37:30 i Allmänt,

Det ar sa kul nar ni kommenterar, tack sa mycket! :)
Idag efter lunch for vi till Morton's Warm Springs, typ ett utebad, och det var sa haaaar varmt. Hoppas jag hann fa lite farg nu for det blir ju lite pinigt att komma hem och fortfarande vara vit som en firre ;) Alla andra har verkar bara behova ga utanfor dorren sa far dom linjer.
Men trots det harliga vadret gick inte allt som jag ville, rakade tappa bort 18 dollar sa jag kunde inte kopa nagot pa badet, och igar rakade jag ta ut minneskortet fran kameran utan att 'mata ut' det sa nu gar det inte att ta kort.. Om nagon vet hur jag fixar det sa ring mig garna. Det star att kortet ar skrivskyddat. Kommentera har sa skickar jag mitt nummer for jag kommer inte ihag det just nu haha ;p
Nu ska jag och Jenna gora en kladdkaka till efterratt. Och ikvall ska vi bara mysa har hemma. Ciao Bella!

Our house in the middle of the street.

Publicerad 2011-07-06 06:07:37 i Allmänt,

60 langder i poolen! Nagra meter maste det blivit iallafall haha.

Har ost musik pa maxvolym och nu fortsatter partyt, ska fixa nagot att ata for nu har Jenna kommit hem fran fotbollstraning ocksa, haha jag ar som varsta mamman ;)

The fireworks at 4th of July.

Blueberrybagels ♥

Publicerad 2011-07-06 04:03:08 i Allmänt,

Hahah, efter en steeeeekhet dag, da menar jag det verkligen, sa nastan sprang jag hem med Synne i halarna for att fa hoppa ner i poolen, men da sitter 6st nyfikna 15 ariga pojkar pa baksidan och vantar pa att jag ska bada! HAHAH, skammigt! Jag gick in och at istallet ;) Och nar dom heller inte fick med mig pa Farmers Market sa drog hela ganget, sa nu ar det bara jag o Synne i huset for resten ar pa baseboll, sa NU ska jag bada! wihoo!

 

1000 miles seems pretty far.

Publicerad 2011-07-05 05:08:55 i Allmänt,

Vaaart, man maste ha premium pa bloggen for att kunna uppdatera fran en mobil lr iPod.
.
.
Seriost, jag har atit cupcakes, chocolatechipcookies, norsk tarta, corn-dog, kyckling och sen san dar god tortilla grej man gor i stekpannan, vet inte vad det heter. Men nu ar jag sa matt sa jag vill inte ata pa flera dagar, men sa kanns det bara nu, ikvall kommer jag vara hungrig igen haha ;D
.
Paraden var helt sjukt stor! Vi gick nastan langst fram sa vi hann kolla pa resten sen, den var typ tva timmar, sa ni kan ju gissa hur mycket folk som var med. Och annu mer folk som smockades runt The Plaza for att titta pa. Ni kanske far bilder nan dag men nu hinner jag inte for nu ska vi tillbaka in till stan och kolla pa alla raketer.
.
.
.
Skin, skin som den sol du är.



Union Square.

Watermelon.

Publicerad 2011-07-04 08:52:07 i Allmänt,

Datorn star framme hela tiden sa jag maste ju bara in har och uppdatera sa ni vet vad som hander ;)
Har atit, atit och atit sen jag kom hit. Sa ja, jag kommer se ut som en kottbulle nar jag kommer hem ;)
Men jag hoppas ni gillar mig anda hahah ;)
Jag har malat mina naglar roda och kopt en rod t-shirt med den amerikanska flaggan pa, sa nu ska jag ta en dusch och sova for imorgon klockan tio ar det parad haha. Godnatt!

Music.

Publicerad 2011-07-04 07:30:45 i Allmänt,

Har har ni era San Francisco gator, Atle & Evert ;)

Nu maste jag tydligen bada i poolen hahah.

Sweet dreams.

Publicerad 2011-07-04 03:42:13 i Allmänt,

We've already watched one baseboll game today, now we're on our way to the next one!
Har hittat en ny favoritaffar, men jag kan inte stava till det sa vi struntar i det, haha. Men dom har ALLT! Och billigt!
Naja, nu ska jag byta om sa drar vi ;)

Take me down to the paradise city.

Publicerad 2011-07-03 10:22:44 i Allmänt,

Jag maste ju saga att jag gillar mina extra syskon, och jag tror dom gillar mig ocksa. Har redan fatt hora av Jenna att jag borde stanna ett ar, och Connor sa att om han behover losenord ska det vara 'Lina rocks', for att jag ar awesome hihihi!
Helt sjukt vilket hus vi var till pa fest! Dom hade basket/tennisplan pa sin gard och pool och allt var aaas stort.

Logan visar sina skills pa basket, pa andra bilden ser ni ena sidan av garden och har langst ner har vi just tomt efterrattsbordet haha ;)

 

Every day heroes.

Publicerad 2011-07-02 10:21:50 i Allmänt,

Det fungerar inte att blogga fran ipad, det var ju lyckat.. Haha.
Jag, Logan och tva av hans kompisar var pa Transformers 3, den var pa tok for lang sa man orkade inte koncentrera sig, och for mycket action haha. Ettan ar bast.
Idag har den norska tjejen ocksa flyttat in for en vecka. Och det har huset har blivit varsta lagret, for imorgon kommer en till, svensk kille, och ska sova har en natt haha. Men nasta helg ar det bara jag igen ;p

Ellinor du har inte ringt mig!!
Nu ska jag snacka lite skit med Logan, night!
Det ar inte varje ar man far ga pa roda mattan forsta dagen i skolan haha.
Varan buss stannade och sa rakade jag ga ut forst haha, alla larare var 'paparazzi', jag holl pa do i garv!

Torsdag

Publicerad 2011-07-01 08:51:48 i Allmänt,

Nu blev det sent iallafall, jag skulle inte ga pa datorn hm.. Men jag lever, imorgon ar det fredag och da flyttar en norsk tjej ocksa in hit for en vecka. Och jag och min host bror ska pa Transformers 3, avis Julia? ;) Natti

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela