Påskafton 2013

Publicerad 2013-03-30 09:18:20 i

Hade en mysig dag i ylläs igår, trots att fötterna och knäna värkte o att jag inte är så spec vass i backarna. Men kul hade jag iallafall. Hemma hann vi med en påskmiddag och hockeytittande. Imorse vaknade jag pigg när klockan ringde, så skönt! Ska koka varm choklad och fixa mat så vi hinner ut i skogen innan det är fotbollsdax! 
 
Borde kanske börja packa också men vet inte riktigt när det finns tid för det haha.. 
 
 

Det blir en lång fredag.

Publicerad 2013-03-29 00:31:28 i

Har haft en mysig dag, jobbet gick fort, solen lyste, vi tog skotrarna till andra sidan älven, hann äta suovas, banan&choklad och pretzels innan vi for hem för den årliga traditionen, leta påskägg! 
Lite tvtittande och en FIFA skola senare så ska jag nu borsta tänderna och slänga mig i sängen, imorgon blir det tidigare uppstigning för avfärd mot Ylläs! 
 
 
 
Psssss, glöm inte att rösta på vårat Ibiza lag. http://www.sunsilk.se/fb/team/1136   

I see you talking

Publicerad 2013-03-28 12:09:56 i

Tre timmar kvar av jobbdagen, sen tar jag långsemester! Jihoo. Först blir det påskfirande hela helgen och på måndag drar jag och Elin till Luleå för sista minuten shopping, på tisdag lyfter vi, mot Dubaaaaaaiii.
 
 
 
Vi hann med lite skoter i söndags också! puss

Fem saker ni kanske inte visste om mig

Publicerad 2013-03-27 21:47:27 i

Jag blir stressad när någon tittar när jag smörar min macka, för jag är väldigt noga med att det ska komma överallt och då tar det ganska lång tid. 
 
Ett foto av mitt ansikte finns på en Cliffton-lastbil. 
 
Jag har aldrig varit i Norge. 
 
Jag har en stjärna på himlen döpt efter mig. 
 
Ända sedan jag var lite har jag velat lägga till Matilda i mitt namn, då det var det mellannamnet mamma egentligen ville ge mig. 
 
 
 

Team Pajala!

Publicerad 2013-03-25 21:39:36 i

Vi har bildat ett Team i en Sunsilk frisyrtävling. Det skulle betyda jättemycket om ni gick in och lade en röst på oss! Man kan rösta en gång om dagen och varje röst ger 10p. 
 
Klicka på den här länken för att komma till Team Pajala 
 

Looks like a girl but she's a flame

Publicerad 2013-03-23 23:20:50 i

Helt slut efter matchen. Det var verkligen skönt att få avsluta säsongen med en vinst, på hemmaplan, och att få vara nöjd med sin insats. 
Har legat på soffan hela kvällen och kikat tv med min sovande familj. En somnade på golvet, den andra i soffan, o två gick o lade sig. Trevligt sällskap haha! Nej nu ska jag packa väskan o fara till tannavallen, förhoppningsvis får jag upp Andreas imorgon så vi kommer iväg på åtminstone en slalomresa den här vintern. 
Annars blir det en skön och välbehövlig sovmorgon imorgon. Peace out! 
 

You can try but you never forget

Publicerad 2013-03-23 11:46:00 i

 
När det gäller bloggen så går dagarna mellan jag kikar in här fruktansvärt fort. Känns som att jag hunnit med massor i veckan. Vi har fått vara och titta på lägenheten, supermysigt och jag längtar så tills vi får flytta in. Men först ska jag hinna ut i världen med min gulliga granne. Det är endast nio dagar kvar tills vi far, gäälet.
Igår var jag ensam hemma, antagligen för sista gången i detta hus, det tog vi till vara på och hade tacomys! Sen for vi till thai en sväng för att kika fotboll, det var dock inte så intressant, men trevligt sällskap hade vi iallafall! :) 
 
Nu ska jag fixa lunch, gå ut på en promenad i finvädret och vara förbi affären. Senare idag har vi match, sista för den här säsongen. Jag är så laaaaddddaaaaddd! 
 
Puss 
 
 
 

Tänkte bara säga

Publicerad 2013-03-22 12:44:23 i

 
Tänkte bara säga att jag varit här, såg så fräsigt ut. Dock var arenan tom när vi sprang omkring överallt i omklädningsrummen och på läktaren.
AT&T Park
 

Oh I wanna dance with somebody

Publicerad 2013-03-17 17:59:57 i

Kan någon hjälpa mig hämma mitt shoppingsug?! Det är inte nådigt alltså , vart jag än tittar, läser, så ser jag bara massa saker jag vill ha. Mesta dels är det kläder, det känns som så här nödvändigt med en ny garderob nu till våren. Det är ju så mycket härliga färger och former. Men jag åker utomlands om två veckor, och när jag kommer tillbaka, så hinner jag bara landa innan jag ska flytta. Jag är inte precis gjord av pengar och lite förnuft finns det ju då alltså i mig som insett det och faktiskt inte handlat något de senaste två gångerna jag varit på stan. I fredags var jag så nära att jag plockade ihop en del på en sida på nätet och gick till kassan, men när det var dags att klicka Bekräfta så stängde jag ned sidan istället. 
 

17e mars 2013

Publicerad 2013-03-17 12:10:35 i

Hade en super trevlig kväll med fint folk igår, idag står en riktig mysdag på schemat. 
 
 
 
 

Stabbed

Publicerad 2013-03-15 22:21:00 i

Ovanlig fredagkväll. Liggandes, knappt rörlig, i soffan, kollandes Gladiatorerna, ensam med pappa. 
Inte så mina fredagar brukar se ut, men mitt besök hos sjukgymnasten tidigare idag, som jag trodde skulle få bort min låsning, resluterade i en förlärlig muskelvärk. oh my. Nåja, jag har iallafall fått i mig det viktigaste av allt, choklad, och nu sitter jag och njuter av en skål med glass&frukt. Så jag är ganska nöjd trotsallt :') 
Nu fattas bara min pojkvän och en lång nattssömn så är jag fitforfight imorgon. Vi har ju match, och jag är visst tillbaka där jag började hela innebandyhistorien för 5-6 år sedan; i målet.. 
 

En paus , ett andetag

Publicerad 2013-03-13 18:57:46 i

Wow, jag har verkligen släppt det här med bloggen nu. Har varit en aning stressad senaste tiden och bloggen är inte riktigt min prio-ett. Känns som att jag har väldigt många bollar i luften nu, men det är kul med fart. Bara man prioriterar det viktigaste, och inte känner stress över 'oviktiga' saker. 
 
Nu ska jag iallafall varva ned lite, med en fika på cafét med två fina tjejer! :) 
 
 

Ingen återvändo

Publicerad 2013-03-07 22:40:25 i

Känns som att det hänt massor sen i söndags. Men ändå inte något av intresse. 
 
En sak tänkte jag bara säga, att nu är vårt hotell och våra skydive-biljetter bokade! Vad har vi gett oss in i?! Om 26 dagar drar vi till Dubai jag och Elin. Spänky! 
 
Nu ska jag hoppa i säng, imorgon är det fredag! hmpf, som att ni inte visste det... 
 

ÄA i LM

Publicerad 2013-03-03 10:47:58 i

Jag börjar ledsna på alla bokstavs dieter hit och dit. Men jag kör väl också på en då bara för att, rubriken är min! Försök lista ut den ni ;)
 
Igår kunde jag äntligen vara med på en innebandymatch igen, en ordentlig uppvärmning gjorde så jag inte ens kände av ljumsken under matchen. Men det är ju så att man aldrig ska få vara riktigt riktigt i toppform, så jag tänkte att det var lika att fixa en låsning till ryggen! Efter matchen blev det en riktig återhämtning, thaimat och soffhäng hela kvällen. Känns faktiskt lite bättre idag, så nu är det dags att ladda om, kl 13:00 möter vi Öjebyns IBF. Håll tummarna för en hejdundrande revansch.
 
Nu ska jag väcka min fina som snarkar här bredvid, sen är det dags för en redig lunch. puss
 
 
Tänkte att ni kunde få lite smarriga instagrambilder, för er som inte följer mig där ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela