Bananlåda.

Publicerad 2011-05-31 09:47:08 i Allmänt,

Varför kan jag inte lära mig att ibland skippa någon lektion? Har stigit upp innan åtta för att läsa en 10 sidors novell och nu har jag typ slutat för idag. Äckligt seriös.


Har bara körning om 30 min sen är det slut.


Jag blir sur, för jag har världens bästa kompis. Och jag vet att hon har rätt men ändå gör jag tvärtemot.. ;)


Jag vill åka till Luleå imorgon, till Johanna. Bara så att ni vet, haha.

The sky is the limit.

Publicerad 2011-05-30 12:28:28 i Allmänt,

Vi kollade Pulp fiction igår, jag vet att jag är efter som sett den först nu, men vilken film alltså! haha så sjukt skön, kan ju berott på att jag var övertrött som jag gillade den extra mycket, fast jag tror den alltid är lika bra haha.



Jag & Sandra stekte dom andra på debatten imorse. Så grymma, tror vi ska satsa på att bli politiker!






Nu ska jag cykla hem och göra ingenting.

Love the way you lie - part II

Publicerad 2011-05-29 21:47:26 i Allmänt,

Har varit världens längsta vecka, som avslutades med en grymt mysig helg.
På fredag fixade jag grönsaker och dipp och nötter hemma medan jag kollade Så ska det låta med mamma, sen film i härbret. Igår hade vi match mot Sunderbyn, vi förlorade, as usual, med 0-3, men jag är nöjd själv iallafall, förutom att jag vred knät och det fortfarande värker.
Kvällen spenderades med Julia & Milka, vi åt räkor, pratade och så fick jag en asfin frilla ;)


Efter 5 månaders träning så kan jag lova att det kändes underbart idag när jag äntligen tog 50kg i bänk! Nu ska Andreas bjuda mig på thaimat så jag klagar inte. Men jag borde nästan bjuda Milka också, för det är hon som varit min personliga tränare hela året ;)

Imorgon har vi debatt i skolan sen är det typ sommarlooov.
Nu ska vi kika film här i härbret, tjatja ;)


24 dagar kvar tills jag lämnar pajala, jag vill bara åka iväg nu, på en gång.

Min klocka är sööönder.

Replay.

Publicerad 2011-05-27 17:43:58 i Allmänt,

Har slutat halv elva och varit på gymmet med Milka, sen har vi tryckt i oss en fet bit kaka. Jag fick höra igår att jag tänker väldigt mycket på mat och fika. Haha det värsta är ju att det stämmer.
Jag gillar fredagsmys så får se vad som händer idag. Det som är det spännande! Något ska jag väl se till att hitta på iallafall ;) Men borde kanske ta och börja med att äta middag. aa nu kom det igen, mat.. hahah!




Cinderella Man

Publicerad 2011-05-27 09:44:19 i Allmänt,


 




Ikväll ska jag ha superfredagsmys för jag är astrött, fast det lär jag ju inte vara ikväll, bara som det känns nu haha.

Oseriös var det.

Publicerad 2011-05-26 17:32:52 i Allmänt,



Min chokladtryffelkaka. Insåg just att den var ruskigt ful, men helt sanslöst vad god den var.


Nu ska vi åka till Junis och träna fotboll. yeeeah vad kul..

Fanta och Rosé

Publicerad 2011-05-25 18:10:28 i Allmänt,

Det känns ju nästan lite ovärt att behöva gå till skolan fortfarande. De senaste 8 skoldagarna har jag max haft två lektioner per dag och inte gör vi något vettigt då heller.

Och eftersom jag var hemma redan halv elva imorse så bakade jag mazariner. Har även hunnit träffa Milka och jobbat ;)


Nu har jag fått veta vilken tid flyget lyfter från Arlanda till LAX ;) Sweeeet. Har även fått mina dollar idag ;)

Och ikväll ser det ut att bli en skräckis i härbret. Det kan bli riktigt bra haha ;)





Sommar 2008.
Haha.

23 maj 2011

Publicerad 2011-05-23 22:20:42 i Allmänt,

Måste väl passa på att skriva här nu när jag kan, har tagit över Eriks dator för tillfället haha ;p


Fast det går liksom inte att skriva på beställning så det blir ju inte precis vettigt. Har iallafall hittat på en ny kaka idag, dem blev asagod! Och så har jag hunnit med ett bröst/bicepspass på gymmet, har inte långt kvar ;)


Nej nu tycker jag att dom andra får börja komma för vi ska kolla fiilm. Men det hinner ju bli natt innan vi kommer igång.


31 dagar.

Publicerad 2011-05-23 08:35:42 i Allmänt,

Blir inte så mycket inlägg när jag inte har någon dator. Och såklart fungerade det inte på min kära HTC, men det vill jag inte erkänna.

Vilken helg det har varit, helt tossig! Och idag är det exakt en månad kvar till jag far. Helt sjukt vad tiden går snabbt!

Ingen lögn.

Publicerad 2011-05-21 21:09:24 i Allmänt,

Alltså jag har ju verkligen inget emot Newcastle men jag måste ju säga att Marre är ganska bra på att hitta på. Haha!




En lögn

Publicerad 2011-05-21 02:54:09 i Allmänt,

Jag måste erkänna en sak. Jag har aldrig riktigt hejat på Liverpool. Jag trodde att det var en fin klubb, men insåg snabbt vilket misstag jag gjort. Och efter att ha sett Arsenal tappa en 4-0 ledning på typ 20 minuter mot Newcastle, var det ju givet att jag blev Newcastle supporter eftersom de står för en positiv fotboll.

Ps. Jag gillar inte Gerrard.

Nerd.

Publicerad 2011-05-20 12:58:49 i Allmänt,

Det är ruskigt stressframkallande när internet är segt men att det inte gick att logga in här på blogg.se måste ju ändå toppat det! Min dator kraschade igår så det blev ju inget bloggande då, och imorse när jag tänker komma in här i skolan så står det att dom håller på repa blogg.se så man kan inte logga in på ett tag. Jösses det kliade i fingrarna! Haha.

Vi kollade Insidious igår kväll, tusan jag var tvungen att sova på soffan när jag sov själv. Annars skulle jag fått panik haha;) 


Ikväll är det fredagsmys! ;)



google.se

Jorå, här går det hett till!

Publicerad 2011-05-18 19:43:44 i Allmänt,

Värt, nu sitter jag här. Stressade jääärnet på gymmet, 20mins axel/triceps-pass, för att hinna duscha ifall det blev bio. Men inte, nu drog istället 3 små pojkar till sjukan för att lyfta lite, sen dissar dom även filmen som visas i härbret, det ser inte bra ut det här. Tror jag måste börja ta i lite med hårdhandskarna och visa vars skåpet ska stå ;)

Nu ska jag ner och göra fruktsallad. Har redan pressat i mig prinsess-/almondytårta + läsk på ledarutb.avslutningen så måste ju låtsas vara lite nyttig iallafall. Haha ;)

2010-04-15


Café Kåsan.

Publicerad 2011-05-18 14:07:46 i Allmänt,

Det känns som att vissa dagar bara finns där för att fylla ut. Jag vill att det ska hända något varenda dag.

Idag hade jag bara en lektion men ändå har jag varit i skolan hela dagen, för vi har handlat och öppnat Café Kåsan! :D Imorgon har jag också bara en lektion men får se hur länge jag orkar vara i skolan då. Och ikväll så är det bio men jag är faktiskt inte så sugen på att gå. Hoppas vi kan kolla en film efteråt ändå, för imorgon har jag ju sovmorgon ;p

Nu ska jag kila till Milka, sen har vi ledarutbildning. Ikväll vill jag göra något kul om inte alla drar på bio, då måste kanske jag också det.. haha ;p



Amanda, du får också jobba om du vill. Vi har inte öppnat det för att göra dig tjurig! ;) sötfia!

17 maj 2011.

Publicerad 2011-05-17 17:37:33 i Allmänt,

Kanske ska fortsätta köra på detta i fortsättningen också, att inte plugga. Gick ju bättre än jag kunnat föreställa mig på provet hahah! ;p
Testade springa på idrotten, men helt sjukt vad mina ben värkte, vristen, benhinnorna och knäna, jag är nog inte skapad för att träna. Haha. Men 5km tog jag mig fram iallafall.

Nu har jag suttit och fört över lite musik och alla kontakter till min HTC ;) Måste säga att jag hatar tangentbord, går ju tusan inte att skriva. Så ni får räkna med att det blir lite fel ibland haha!
Nu drar jag till gymmet en snabbis, senare ikväll ska vi kika Pirates of the Caribbean 2.

Blekinge 2010.

LOKA

Publicerad 2011-05-17 08:32:39 i Allmänt,

Det är ju bra att jag är seriös och tar skolan på allvar. Om 11 minuter börjar NP i matten och jag har inte öppnat boken för att börja plugga än heller..

Jag kan ju alltid sitta kvar längst och låtsas kunna något iallafall. Önska mig lycka till.. hahah!

Cervera!

Publicerad 2011-05-16 20:46:46 i Allmänt,

Jag hann vara på 1½ lektion imorse innan jag, Andreas och Falki drog till luuleåå. Hittade nästan allt det jag behövde och bäst av allt var Marabou Mango för 10kr och en sensation för 18!! Helt sinnes vad billigt. Så nu längtar jag till helgen ;)
Vi hann vara runt på de flesta affärer både i stan och på storheden, asbra dag som avslutas med film i härbret!

 

00.43

Publicerad 2011-05-16 00:43:38 i Allmänt,

Sportsportsport, hela dagen i princip och så avslutade vi kvällen med Tucker and Dale vs Evil, vilken film haha!

Söndag 15 maj 2011

Publicerad 2011-05-15 11:11:48 i Allmänt,

En ny låt, nästan som Samson. Även denna av Johanna haha. Den är jätte mys!


En tråkig morgon, så vips plingar mobilen och för en sekund blir jag nästan på lite bättre humör, tills jag öppnar smset och ser vad det står 'Nu är det dags att ladda ditt kontantkort, för att smsa fritt skicka blablabla..'
Nej nu blev jag på dåligt humör igen haha!

Förresten måste jag säga att jag drömt helt sjukt inatt igen. Förstår inte varför jag drömmer om samma sak hela tiden. Har gjort det i 3 veckor nu. Det är inte bra att drömma så mycket att man tillslut inte kan skilja på drömmar och verklighet haha! ;p kan bli lite pinsamt då hahaha ;)

Six feet under.

Publicerad 2011-05-15 10:36:28 i Allmänt,

Min dator stod avslagen hela dagen igår, det händer inte ofta.

Klockan åtta igår brassa vi iväg till Malmberget för seriepremiär, rättvis förlust med 2-0 men vi var bra iallafall tycker jag. Och om jag påstod mig ha ont i knät och vristen innan matchen, då visste jag inte vad ont betyder, för efteråt kom det mer och mer, helt knasigt, och tillslut kunde jag knappt gå haha. Som tur är brukar jag kunna sova bort smärta och idag känns faktiskt inte knät lika farligt.

Idag har OA bortamatch så det är astrist när man inte kan kolla. Men både lvp och newcastle har match så får väl se det istället ;) Och ikväll är det hockeyfinal, Sverige-Finland, så det blir nog bra det här.

Vi kollade The Town i fredags, den var asbra! Lite lång men annars bra.

 

Fredag den trettonde.

Publicerad 2011-05-13 21:27:23 i Allmänt,

 

Städade vindan, lagade supergo thaimat och sen har jag hängt med Ellinor & Julia.

Nu kommer Erik snart och plockar upp mig sen blir det film i härbret.

;)

Fredagsmys!

Publicerad 2011-05-13 15:02:39 i Allmänt,


 

Var på gymmet på idrotten, körde ett lätt bröst/biceps-pass. Usch vad jag inte gillar sporthallens gym. Jag tycker om sjukan!

Nu ska jag duscha och börja förbereda någon middag till mig. Ikväll blir det fredagsmys. Jag gillar det.

Santa Fe

Publicerad 2011-05-12 23:48:41 i Allmänt,

Idag har jag faktiskt använt kameran igen, så imorgon får ni åtminstone en bild, orkar inte föra över dom nu. Haha.

Har varit världens mysigaste dag med Milka, vi var på gymmet, jag satte nytt rekord igen, helt underbart att komma förbi den äckliga gränsen, sen har vi ätit och cyklat, snackat och psykat som vanligt!
Och jag avslutade kvällen med en ganska bra film i härbret, vad den heter ska jag inte ens försöka stava mig till haha ;p

12 maj 2011

Publicerad 2011-05-12 13:09:40 i Allmänt,

Jag bara går omkring och ler hela tiden. Om det beror på att det snart är sommar, att det är mindre än en månad till skolavslutningen, att det bara är 42 dagar tills jag åker, att det är fint väder, att det är lugnt i skolan eller att jag är omringad av helt grymma människor, det vet jag inte. Men att jag njuter varje minut, det är jag säker på.



Fick även veta att jag klarade 3-fas provet så det känns skönt, nu ska jag slänga på mig mina solbrillor och sätta mig ute och steka ett tag. Ha en bra dag ;)


2009

Page 66.

Publicerad 2011-05-12 01:01:11 i Allmänt,

Har haft ganska mycket för mig idag, har gjort semlor, bakat hastbullar, varit i aapua och kollat fotboll, kikat Adventureland. Så jag ber om ursäkt om ni saknat mig;)

Nu ska jag sova, känner att jag behöver torsdag. En dag närmare helgen!

It ain't the first time

Publicerad 2011-05-10 21:40:40 i Allmänt,

När Live Traffic Feed bara har visar besökare från för 11 minuter sen, då betyder det att det är ganska många som är in ;) chill!
Nu ska jag dra till härbret som så många gånger förut den här senaste månaden. Ha en bra kväll! ;)

Rufsig kalufs.

Publicerad 2011-05-10 17:18:53 i Allmänt,

Hahah!

Har iallafall haft världens chilligaste dag i skolan, NP som gick hyffsat sen ska jag inte uttala mig om 3-fas provet, vet inte alls hur det gick.

Har även hunnit med en löptur, baka tryffelkaka och äta palt. Om ni ville veta ;)

 



Btw så tror jag att min kära vän (?!) försöker starta ett bloggkrig, nu ska hon fåå! ;)

På skallen .

Publicerad 2011-05-08 20:28:43 i Allmänt,

 

Har fått order om att lägga upp en bild på mitt hår haha.

Men det blev ändå ingen rättvis bild, för jag tycker det är mycket finare färg i verkligheten! ;)

In my head.

Publicerad 2011-05-08 20:22:12 i Allmänt,

Jag har tänkt lite, och jag har kommit fram till att jag inte är någon dålig förlorare längre. När jag var liten var jag helt förstörd om jag förlorade, strunt samma i vad, allt skulle jag vinna haha.
Men iallafall, så länge jag känner att jag gjort mitt bästa och är nöjd så brukar det inte vara någon stor sak om vi förlorat, tror jag blev van där efter några säsonger m innebandyn för kan ju inte påstå att vi vann särskilt mycket haha.

Men jag önskar att jag kunde bli lite mognare och hålla käft ändå ibland. Jag glappar och gnäller ganska mycket när det inte går som jag vill. Haha. Sen hur det slutar spelar ingen roll, idag vann vi mot Överkalix med 10-0 men det känns inte ens bra. För jag hann inte göra mitt bästa.

Jag brukar försöka tänka ibland på kvällen 3 bra saker som jag gjort under dagen (låter kanske fjantigt men det är faktiskt bra!;), och alltid tänka att det är en ny dag imorgon och då ska jag göra ännu mer bra saker och försöka vara en ännu bättre människa. Jag vill inte ångra mig över något jag gjort, på kvällen när jag lägger mig.

Så, frånochmed nu ;)




Nu har jag fått order om att fota och lägga upp en bild på Emils kvarter han byggt med Lego. Han själv tyckte att det skulle upp på facebook, men jag tror det räcker så här ;) haha.

Gullunge!

Just name your price and don't play cheap.

Publicerad 2011-05-07 23:39:58 i Allmänt,

Jag tröck just i mig en fet, as-god banan som jag fyllt med Marabou daim och värmt i micron. Helt sinnes vad gott! ;)

Har varit hos Erik & Joakim hela kvällen, men var tvungen att dra en sväng för att snacka lite med Milka som jag inte träffat på hela dagen haha.
Nu ska jag bara borsta tänderna och slå mig ner i soffan.

Tjatja! ;)


Jag hittade en snygg (blivande) blondin bland mina bilder ;)

9 maj 2011

Publicerad 2011-05-07 16:26:38 i Allmänt,

Det är så härligt att leva när man känner att man lyfter varje steg man tag.

Har varit på gymmet, det går så sakta framåt när man kör kondition/styrka samtidigt så vi ser ju hur det blir med mitt uppsatta bänk-mål haha! Men klarar jag det så blir jag bjuden på thai, så jag ska minsann ta det! ;)

Har även hunnit cykla och vara runt på affärer med en riktigt go fia idag!
3-fas boken ligger här bredvid mig och skriker om att bli läst. Men motivationen är någon helt annanstans ikväll.
Det lär bli en galen överraskning när jag får provet imorgon, kommer väl få en chock när jag ser frågorna och inte vet vad hälften handlar om. Har även Engelska nationella 3h men det går nog braa!



Igår kollade vi I am Number 4. Var mycket bättre än jag förväntat mig! Ville bara säga det ;) haha.



 

 

 

 

Bäst att du levererar.

Publicerad 2011-05-07 15:19:46 i Allmänt,

 

Blev en HTC wildfire.

Usch vad jag hatar mobiltelefoner, så fula och dyra. Tog bara den första bästa jag hittade innan jag hann bli less på att leta haha.

 

I gotta be out of my mind not to try this.

Publicerad 2011-05-07 12:23:21 i Allmänt,

Vart hemma resten av kvällen igår, men det gör inget, var mysigt det också. Och då orkar jag vara vaken ikväll istället, för jag hoppas vi ska kolla I am Number 4. ;)

Har hunnit vara ute på en löptur, den där 5an som jag visade i torsdags. Men det har börjat bli så extremt tråkigt att springa, idag var det inte ens tungt men jag bara tänker på när jag ska få komma hem och göra annat istället haha. Så det går liksom inte att motivera sig.

Nu ska jag ta mig tusan hitta en mobil att beställa, börjar känna mig lite stressad ifall jag inte har en ny innan resan. Och sen ska jag äta någon god lunch.

Idag är en sån där må-awesome-dag! Det är så härligt ;) plus att det är lördag och att vi har match imorgon. Allt känns så bra ;)


 


 

 

Har hunnit baka en del dom här senaste dagarna också haha.

Jordgubbscheesecake

Chokladbollar

Ingridskaka

Sommarkaka

Amandas chokladmuffins

If I Stay.

Publicerad 2011-05-06 23:37:07 i Allmänt,

Jag kanske måste dela med mig av ett inlägg idag. Har tänkt skriva flera gånger men varje gång det var dags tappade jag lusten och insåg att jag inte hade något intressant att säga.

Igår gjorde jag inte mycket, blev ett benpass på gymmet och sen en helt sjuk film i härbret, men ikväll däremot har jag myst med två as coola tjejer vid namn Elin & Milka. Vi lånade en grym bil och drog till Aapua för att kika fotboll, var lite kallt men det blev en trevlig resa iallafall! ;)

Har även färgat mitt hår idag, oh jag är så ljus! Inte van ännu ;)
Men tyvärr har pappa snott med kameran till fjällen och min mobilkamera har lagt av för längesen så ni får ingen bild idag. Och det doftar så gott, mm jag älskar frissa shampoo och massa sprayer! Synd bara att ingen ska sniffa på det mer idag haha ;)

 

Divided.

Publicerad 2011-05-05 11:01:48 i Allmänt,

 

Jag har lyckats hitta en runda som blir exakt 5km, varken mer eller mindre. Det känns som en sån där lagom runda om man inte är extra hurtig och känner för att springa typ äckligt mycket.

 

Det var skönt med en morgontur, det var så härligt väder och så mycket folk ute. Senare idag hade jag tänkt köra ett benpass på gymmet men det ser jag sen om jag känner för. Goooo.

Nu ska jag köra igenom några frågor på kortkortonline.se sen gå ner och göra lunch innan jag drar till skolan.

 

 

Dom ser ju verkligen inte mycket ut för världen, men åh dom är så goda.

Från och med Nu!

Publicerad 2011-05-04 22:38:20 i Allmänt,

Det kändes som att engelskaprovet gick bra, men jag har lärt mig att inte lita på den känslan, för tydligen så fick jag just godkänt på svenska provet, och jag som trodde att jag spikade det! Hm.

Och vet ni vad, imorgon börjar jag först 12.05. Så underbart! Men iofs så har jag tungt karaktärspass då och sen körkortsteoriprov på boken som jag knappt läst. Har suttit och gjort frågor på internet men ska jag vara ärlig så ser det inte ljust ut alltså. Haha får väl skylla mig själv, men jag ska börja ta tag i det där med körkortet, snart. När jag inte har så mycket annat i skolan. :p 

Nu är det både hockey och fotboll på tv så kanske är läge att plugga lite nu medans då.











Nu la jag in bilderna iallafall, ni får be mig ta bort dom om det är absolut nödvändigt :p

Rekord.

Publicerad 2011-05-04 08:29:26 i Allmänt,

 

Fick nytt besöksrekord på bloggen igår, hade tom mer än när Jonathan och Oliver gjorde reklam åt mig ;)

Jag undrar bara vad det är som gör det så intressant att läsa haha? Jag menar, jag är inte speciellt hemlighetsfull av mig, jag är heller inte så öppen och personlig. Så man kan ju knappast läsa av ren nyfikenhet för att få reda på några smaskiga detaljer. Men strunt samma varför ni läser, kul att ni gör det bara! ;)

 

 


 

Zombieland

Publicerad 2011-05-03 22:58:59 i Allmänt,

Var till gymmet och biffade lite, var helt död i armarna efteråt!

Sen for jag till Larssons och kollade film med ett härligt gäng. Nu ska jag sova för om 9h40 min ska jag sitta i sal 284 och skriva nationelltprov i engelska, så godnatt!


Tjatja!

Publicerad 2011-05-03 17:46:55 i Allmänt,

 

Skämmigt att jag & Milka tillochmed tänker likadant. Idag lyckades vi båda ha jeansjacka utan att ha pratat med varandra ;)

Har jobbat på ungdomsgruppensavslutning och ätit marängsviss, sjukt gott men nu ska jag till gymmet. CS! (Elins coola förkortning;)

Jag är högt över molnen.

Publicerad 2011-05-02 22:36:52 i Allmänt,

Jag vet att jag ser ut att vara 5 mil bred, men det är faktiskt min tröja ;)


 

Fotbollsträningen var kall, äckligt kall. Men det var kul sen på slutet för vi kunde spela på helplan. Chill! På söndag är det cup också. Den här helgen ska bli awesooome.

 

Nu ska jag tusan sova, håller på somna sittandes.

Jag har drömt om samma sak hela veckan, men inatt bad Elin mig att drömma om henne istället. Så ska väl ge det ett försök dårå! ;)

 

Marabou Kokos och Banan.

Publicerad 2011-05-02 17:57:23 i Allmänt,

För er som inte redan slösat bort 1½ timme av er värdefulla tid på att kolla den asiatiska skräckfilmen Phone, gör inte det. Bara ett tips. Haha. Vi började kolla en film men efter 20minuter insåg vi att den inte skulle leverera värst mycket så vi bytte, men om det blev till det bättre det vet jag inte. Men vi tog oss igenom den iallafall och med hjälp av några smarta bois kunde jag, nästan, hänga med i filmen haha. Sen kollade dom även ett avsnitt av Solsidan men jag halvsov istället mot en mjuk axel nästan hela avsnittet.

Har tagit en powernap och sen fixat middag. Nu ska jag byta om och fara och ut springa en kort runda bara.

 

 


 

 

I fredags tänkte jag pröva den nya Maraboun som kommit men jag blev lite snål när jag såg vad den kostade haha. Men så hade Erik köpt den så jag skulle få smaka. Hihi vad snällt! Den var asagod och jag hoppas den finns kvar till helgen när jag får smaka igen ;p

Commander.

Publicerad 2011-05-01 20:43:48 i Allmänt,

Efter att tittat fotboll och ätit äcklig pizza var vi ju tvugna att ta oss till gymmet. Kroppen skulle kanske orkat mer men huvudet är inte riktigt tiptop efter 5h sömn. Nu ska jag göra det ännu jobbigare för min hjärna och kika en skräckfilm som säkert kommer söva mig. Aa men det blir nog bra iallafall.
Om inte dom där grabbarna från tannavallen tigers dyker upp snart så drar jag själv, för nu vill jag bara ligga i en soffa och slöa.

Har varit en helt sjukt bra helg, men jag vill inte tänka på alla onyttigheter i stoppat i mig. Men imorgon är en ny dag! ;)
Ciao!

Lång-franska.

Publicerad 2011-05-01 12:31:12 i Allmänt,

Misstolkningar och förklaringar! ;)

Tanken var att vi skulle ha grillmys ute hos Sjöberg igår, och det hade det gott kunnat vara, men det var lite för kallt. Men maten var god så jag klagar inte! Sen hann jag & Milka psyka lite ensamma medan dom andra bastade innan det var dags för förfest i bästa kvarteret i byn ;) Men den förfesten slutade aldrig utan övergick bara till efterfest på samma ställe. Men det var kul, och det var ruskigt skönt att lägga sig tjugo i fem kan jag lova, mindre skönt var det att stiga upp kvart i tio imorse hah!

Nu ska jag ladda upp lite. Kanske borde ringa och väcka bröderna Tano också, men jag har en känsla av att dom inte är i riktigt samma goda form som jag är haha. Men det spelar ingen roll för det är Liverpool-Newcastle om en halvtimme ;)

Tog faktiskt en hel del bilder igår, men har inte  hunnit granska vad som är godkänt att lägga upp. Så ni får det en annan gång haha!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela