Publicerad 2009-12-29 16:56:03 i Allmänt,

DET ÄR HELT SJUKT! han är så grym så jag blir ju tossig! Jag låter som värsta tjejfjortisen haha, men nu skiter jag fan i det. Hans röst är så otrolig så man kan inte annat än älska den. Milka ringde mig när han sjöng, jag o Julia var just utanför LunaMia så vi stod o pressade vi telefonen båda två. Först sjöng han Is it true och sen Higher och det är ju sjukt att jag är så jävla korkad och kommer på att spela in samtalet först i slutet av andra låten så fick bara med typ 1 min musik.. :( men jag är så glad just nu. haha.
Nästa gång skiter jag i om jag måste åka själv men jag ska ta mig fan se honom!!
Jag trodde ju Sanna & Rebecka skulle åka bil men dom åkte ju buss, hade jag vetat det hade jag ju följt med direkt.


 

 

hell yeah. men fy så jag pratar! ;)

Publicerad 2009-12-27 02:47:32 i Allmänt,

Min kväll, haha. Jag och två busiga tjejer. (en ville inte vara med) och en kamera ;) förlåt Julia om du inte gillar vissa bilder. Men alla vet ändå att du är snyggast och bäst! ♥



 

 

 

.?

Publicerad 2009-12-26 14:07:43 i Allmänt,

måste bara fråga en sak.
Vem har redan börjat fira nyår? Dom skjuter raketer i mitt kvarter tror jag..

!! :)

Publicerad 2009-12-25 21:43:17 i Allmänt,

Alltså jag måste ju bara säga att jag är super stolt!, över min lilla söta Emil. Han fick detta Lego i julklapp, så började han bygga och ville inte sluta förrän efter ett på natten då jag fick tvinga han i säng :p
Imorse ville han inte sluta när vi skulle åka till Saivo. Så när vi kom hem fortsatte han. Och för en timma sen blev han klar.
Han har satt varenda del själv med hjälp av instruktionerna. underbara gullunge!



 

julafton 2

Publicerad 2009-12-25 21:30:34 i Allmänt,

Äntligen! har kommit hem kring sju men då funkade inte internet. (vårat internet måste ha en liten sjuka som kommer och går som den vill.)

Men har iallafall varit till mommo&moffa idag :) jag övningskörde typ 8 mil. Och det började ju bra! jag och mamma lånade farfars bil, en pärla ;) så när jag skulle köra ut från parkeringsfickan vi stannat på, tror ni inte den här 'ploppen' till växelspaken då hamnar i min hand och lossnar från själva spaken! Haha och så kommer resten av familjen i bilen bakom just! Och det var inte plogat så jag kan ju säga att det var rena helvetet att köra. Sen när man kommer till Muodoslompolo är det en jätte snäv kurva och jag och mamma missförstod varandra lite grann så jag höll på köra i diket! haha men jag , proffset, fixade kontroll på bilen och vi fortsatte. men jag höll på skratta ihjäl mig och lutade med huvudet mot ratten och då råkade jag komma åt hellyset också! jadu, håll er inne när jag är ute på vägarna kan jag ju bara säga!


Min busiga kusin! puss på dig!  Niklas, Sussi, morfar, Ida.

Viveka, Emil, mormor, Simon, morbror, mamma

Niklas


 

Damn it feels good!

Publicerad 2009-12-24 13:05:44 i Allmänt,

 
Idag kör vi på kläder från Luna Mia. haha det bara blev så.
Osminkat ansiktet känns bäst idag också. För jag är så less på att tvätta bort det. haha
Nu är det dags för den första Ankans jul i tv3! Cyaa bitches!

God Jul allihopa :)

Publicerad 2009-12-24 11:10:19 i Allmänt,

Nog är det skönt att den äntligen är här. Men konstigare julkänsla har jag nog aldrig haft. Det känns som en vanlig dag, bara med extra stor frukost och en julgran m. paket under i vardagsrummet.
Men vi får göra det bästa av dagen. Har drömt två väldigt speciella drömmar inatt också. haha :)

Har just bäddat sängen och nu ska jag gå ner och plocka bort lite kläder. Sen ska jag ta en dusch och fixa mig. Det är det enda roliga med dagen. Och julklapparna förstås ;) haha.


Klockan ett är det Anna Ankas jul. Någon mer än jag som ska kolla? haha
Klockan tre, återigen dags för Kalle Anka!

Min önskelista (:

Publicerad 2009-12-23 11:59:47 i Allmänt,

Högst upp på min lista finns en jätte fin Regal klocka från Ur&Penn. Endast 249 kr ;)
Den till höger. Sen hoppas jag att tomten slagit in den vita till vänster, till Julia ;)



Sen vill jag förstås ha kläder. Vem vill inte det?
Jag skulle ju beställa det här för längesedan men jag köpte massa andra kläder från Luna Mia istället. Och nu finns inte allt det här kvar. Men någon fin liten själ kanske har tänkt på det för längesen och hunnit köpa ;)


PENGAR! Det kanske är lite tråkigt att få pengar. Men vem behöver inte det?



Sen har jag fastnat för dom här! Dom är ju bara för snygga, men frågan är ju den om jag skulle använda dom flitigt? För dom kostar ju ändå närmare 2000kr..


Och så vill jag ha en norrbottensring. Men bilden på den går inte att lägga upp. Men ni vet säkert vad det är iallafall :)

 

Det var det jag kom på för tillfället. :) Ha en bra dag.
Och imorgon är det julafton ;)      Dags att skaffa lite julkänsla genom att plugga svenska..

;)

Publicerad 2009-12-20 13:44:36 i Allmänt,


Har jag visat den här förut? 


En elektriker har avlidit och en kamrat ville hedra honom med några ord vid båren:
- Ja du Oskar, kring dig har det alltid varit spänning. Du följde aldrig med strömmen, men tog gärna ledningen och fick kontakt. Du hade energi och kom aldrig på sladden. Men så gick en propp och nu är du jordad.

vintermys

Publicerad 2009-12-19 16:10:28 i Allmänt,

hejhej hallå.! missed me?  haha jag vet att ni har det ;)

Igår kollade vi film i skolan och sen åt vi julbord. Det var inte så gott så jag, Ellinor, Julia och Sanna gick ut på byn och handlade sen fikade vi på Café Nová. Julmys!

På kvällen kom Ellinor och Ottilia hit så fixade vi våra tröjor till lucianatta. Tre timmar kvar så börjar insläppet! ;)
Vi har bara fyra matcher. jippie. Men det är bättre än inget iallafall :)


Idag har jag suttit i fiket under herrarnas match. Pajala vann med 10-8 mot Wibax. Men så spännande det var! tre straffar också.

 
 

ja man vill ha vad man vill ha och man vill ha det nu ....... :)

Publicerad 2009-12-17 22:52:10 i Allmänt,

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy


Imorgon är det sista dagen innan jullovet. Och det ska bli riktigt skönt! Vi ska kolla film i foaljén på morgonen sen ska vi gå till kyrkan, mysigt.


och jag saknar min Elin...  ♥





:)

Publicerad 2009-12-17 00:30:27 i Allmänt,

Jo jag och Julia har kollat Mysteriet på Greveholm idag också! Har ju nästan blivit tradition för mig att kolla den en gång per år. Och nu i år har det varit jätte mycket prat om alla julkalendrar :)

Sen övningskörde jag hem från Julia. Sanna var bara tvungen att kolla när jag körde iväg, (som gick smärtfritt ;) ), så körde jag runt kvarteret och sen när jag skulle ut och kom till korsningen så såg jag att hon fortfarande stod och tittade, haha jag tänke på henne och massa annat och tröck bromsen i botten utan koppling. HAHA! jag såg minsann vad hon skrattade ;) 
 

 

Jo förresten

Publicerad 2009-12-15 23:51:47 i Allmänt,

Förresten så skulle jag bara säga att jag nog ska åka ner till min syster på jullovet! Jag längtar, hoppas nu att det går som planerat!

Love you Bsis! ♥

15 december. Happyland.

Publicerad 2009-12-15 21:37:10 i Allmänt,

Har varit på avslutningen i kyrkanshus. Mums vad gott det var med grillbuffé och godis. Haha:) Det var riktigt mysigt, vi var tjugosju stycken. Jag och Milka och Amanda var och sjöng lite grann också.
Sen var jag på innebandy och det var jätte roligt! Jag spelade ute och Sanna stod i mål. Vad duktiga vi var! :) haha
Nuuuu ska jag kolla en Wallander film med mamma och pappa.

Jag vill åka och shoppa och handla julklappar!! nununu!!! Helst till haparanda faktiskt men får se om folk istället vill till luleå. Ellinor är du på G ? ;)

Lucianatta till helgen också. Here we go, here we go, we gonna rock.
Jag kan inte förstå att det var ett år sedan. Tiden går så sjukt snabbt.
Det var en speciell natt förra året. Då hade jag ingen aning om vad jag skulle hålla på med, gå för gymnasie, vilka jag skulle umgås med lr nånting, nu det här året. Lika lite som jag vet nu om vad som kommer hända mig om ett år. Det är ganska spännande, men samtidigt känns det lite tråkigt att tiden går så fort. Det jag ville för ett år sedan vet jag nu att aldrig kommer att hända. Det jag vill nu kanske inte har en mening alls nästa år. Den som lever får se.






Men jag vet vad som händer när jag är 40 ;)

this streets will make u feel brand new.

Publicerad 2009-12-13 14:59:04 i Allmänt,

Nu ska jag ta det lugnt!

Har vaknat klockan nio, åt frukost och fixade mig sen stressade jag till kyrkan. Haha luciatåget var jätte gulligt men vi var nog nästan lika många ledare som barn.

Jag har hunnit äta och vara till konsum och hyra två filmer sen jag kom hem.
Ska kolla film senare m Milka, Julia o kanske Ellinor också hänger på :)  jag hyrde iallafall The woman och En Shopaholics bekännelser.
Nu ska jag bara lyssna lite musik och vänta på att tjejorna ringer mig.

Elin och Caroline, kommer ni ihåg bilderna ni gav mig? jag såg idag att jag fortfarande har kvar dom i min plånbok. Dags att sopa under mattan kanske.


är det så här det ska vara? är det så här du vill ha det?


 
 
  


Nu drar j

Publicerad 2009-12-12 18:49:21 i Allmänt,

Nu drar jag ut någonstans. Tror jag börjar min kväll hos Julia.
Sen vill jag faktiskt höra vad alla ska hitta på ikväll. Skriv. (mp)

 
Så här kul vill vi ha igen!

I'm just a little bit caught in the middle

Publicerad 2009-12-12 17:41:57 i Allmänt,

Sådär ja! 
Nu har jag suttit och läst olika bloggar i nästan en timme ;S jag måste ha hunnit läsa varenda en i pajalas blogg. Haha.

Vaknade tjugo över tio i morse, då blev jag riktigt stressad. Skulle ju vara på sporthallen kvart i elva. Hann bara klä på mig och borsta tänderna, sen sprang jag till Ellinor. Vi hann i tid!
Jag satt i seket en match, sen for jag och åt m pappa o Emil på sibylla (usch!), sen tillbaka till sporthallen och satt tre matcher till.

Jag är så sjukt taggad på att ha roligt ikväll. Jag har inga planer alls, men man ser väl vars man hamnar :)
ska iallafall träffa Julia när hon städat klart (som verkar ta en evighet ;-)


Undescribed

Publicerad 2009-12-11 17:31:15 i Allmänt,

Idag..



Har varit och handlat med Ellinor. Var på LunaMia i över en och en halv timme. Testade lite skojiga kläder. Men sen tillslut blev det ett par jeansleggings och en långärmad tunika :) Sen gick vi till sportringen där jag köpte ett par skor.   



When I met you my heart went knock knock
Now them butterflies in my stomach wont stop stop

Godnatt alla fina :) ♥

Publicerad 2009-12-09 23:45:37 i Allmänt,

Jag har haft en ganska hm.. vanlig(?) kväll. Tittat tv och varit på datorn. Så har det börjat se ut för mig nuförtiden. Julia har flyttat till Kalix och lämnat mig, Ellinor o Milka har läxor på hög, både Elin o Carro är så långt borta. Jag känner mig alldeles ensam. Blev faktiskt jätte glad när Sanna hörde av sig i lördags o frågade om vi skulle åka skridskor:) var ett tag sen jag var med bara henne.

Just nu sitter jag bara på msn och skriver med Julia ♥ borde kila i säng för jag var jätte trött idag när jag sov så lite. Men jag vill inte sova bort mitt liv, haha:)



åh, nu blev jag riktigt sugen på en kväll med Elin o Carro tillsammans. Det hade varit jätte kul. Var i september sist tror jag(?). ♥

Så mycket minnen, så lite bilder.
Man tager vad man haver.


Sorry för att jag snodde eran bild, men jag ville ju också vara med ;)

Fiinaste guzzen tog kamelen med puckeln på magen.

Publicerad 2009-12-09 20:05:11 i Allmänt,

Jag skriver mindre o mindre i den här bloggen. Hm, kanske för att killarna gnäller på att jag bara skriver ointressant fakta? Haha, varför läser ni den varenda dag då pojkar? :)

Har haft tidernas (min) kortaste skola idag. Lr den lättaste, hade karaktär med Rune där vi bara höll på att montera sådana där vägg-grejer, sen hade vi svenska i 45 min. Haha ganska okej faktiskt :)

Lite värre var d väl att få höra att jag faila på svenska provet. haha. MEN jag var inte den enda, d var faktiskt bara två stycken som klarade det från våran klass. Haha. 
Klarade just Godkänt på NK provet, haha. Alla säger att det bara är att chansa på 1X2 proven men d gick inte så bra för mig. Haha 33 G, jag=34. 
Fick iallafall MVG på elprovet. Ganska nöjd faktiskt, har haft d på alla fyra elproven ;-)



Just nu sitter jag och tittar jag The Proposal. Super bra film. Haha man bara skrattar hela tiden! & Sandra Bullock är ju bara bäst!

6 december ♥

Publicerad 2009-12-06 12:09:51 i Allmänt,

Jag är inte sur på dig.
Jag är sur på mig själv,
för att jag är så dum,
för att jag lät mig luras,
för att jag gav dig en plats i mitt ♥
som du inte brydde dig om.

Hej

Publicerad 2009-12-03 14:19:46 i Allmänt,

Hej jag heter Jonathan och jag är bäst.


update- Oliver ville visa sitt nyfärgade hår.

nu är jag trött, kul att veta va.?

Publicerad 2009-12-02 23:54:25 i Allmänt,

jag älskar kommentarer, thanks ;)


Har varit med Milka hela kvällen, och kollade Oskyldigt dömd också. Grymt bra ;-) 
Bäverattack blev det inte igår, jag fastnade vid datorn tills jag vart för trött. Samma idag..
God natt :)


 

I can almost see it. That dream I'm dreamin', but there's a voice inside my head saying -you'll never reach it.

 

EC

Publicerad 2009-12-02 10:09:40 i Allmänt,

Börja el allihopa. Det är såå nice ;-) vi typ 'chillar landet i datasalen' och bara glider omkring o lever livet! Haha

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela