I'm on the right track

Publicerad 2012-05-31 22:44:16 i Allmänt,

Sista uppgiften för hela gymnasiet grejades igår, muntlig diskussion på engelska där jag och Sandra rockade på.
Så nu var det klart, vadå, ska vi ta det igen? Tolv år var väl ingenting.

Körde ben på gymmet och jag orkade inte ens hela passet, så nu hoppas jag på träningsvärk!
Imorgon tänkte jag chilla på livet, stiga upp när jag känner för det, pyssla med balen, rida och sen hänga med Alexander som kommit upp igen! På lördag ska jag hämta Milkos! wihooo.



Tårtkalas!

Publicerad 2012-05-29 23:07:30 i Allmänt,

Hahah inte förvånad att den nya funktionen på blogg.se krånglar för mig. Eller så är det bara jag som är fruktansvärt oteknisk. Vilket som.

Idag fyllde farfar 80 år så det har vi firat med tårta och presenter.


Om jag vill va som du

Publicerad 2012-05-28 21:58:41 i Allmänt,

 

Man måste ju kunna posa för att bli något, att jag inte tänkt på det tidigare! Och jag försökte men insåg ganska snabbt att det inte riktigt var min grej..

Det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Publicerad 2012-05-28 01:05:57 i Allmänt,

Jag kunde spela 15 minuter. Inleda en säsong med skada måste ju vara förbjudet. Det är frustrerande att kliva av. Men jag försöker tänka positivt, jag är klar med apun, endast en diskussion i engelska kvar på onsdag och sedan är skolan över för mig. Och det bästa av allt, om mindre än en vecka hämtar jag Milka.
Imorgon hade det ju suttit fint med sol men det ser värre ut på yr.no, tur att jag har bästa sällskapet hela min lediga dag iallafall, då kan man inte ha tråkigt.

I deserve it

Publicerad 2012-05-27 11:27:16 i Allmänt,

Dags för andra seriematchen den här säsongen, jag hoppas att jag kan spela mer än fem minuter den här gången. Tror dock inte att min vrist har samma planer som jag. Men äsch, strålande sol och fotboll, det blir nog bra det här.
Vi ses i luleåå.

Förresten saknar jag min lilla plutt.

Kalla mig godisgris

Publicerad 2012-05-25 19:41:25 i Allmänt,

Vet ni vad! Jag fick för mig något för två veckor sedan, att jag inte skulle äta varken godis eller fika fram till studenten. Men vilket svammel, tur att jag inte hade någon vettig orsak till varför jag skulle avstå, för då kan man ju bryta såna flummiga funderingar och galenskap. Hur skulle jag kunna vara utan min tredje hälft, choklad? Har hunnit trycka i mig hur många Marabou Jordgubb som helst och så mycket kladdkaka dessa två veckor så jag vet inte vad. Det känns fantastiskt bra måste jag säga, endast två veckor kvar till studenten också. Galet.



Överrörligt

Publicerad 2012-05-24 00:40:04 i Allmänt,

Jag har letat men jag kan inte hitta den, en reklam för blöjor, tror det är Libero. Den är helt fantastiskt gullig.

De två senaste dagarna har vi kollat skräckfilm i härbret, The woman in black och igår Paranormal activity 3.
Egentligen förstår jag inte varför man utsätter sig själv för sådant, men det var kul.

I never had the words to say

Publicerad 2012-05-21 13:19:55 i Allmänt,

Det blev ingen match för mig igår, hade ju kunnat räkna med att det skulle gå åt skogen när det börjar med att jag glömmer skorna. Sen hinner jag spela fem minuter innan jag skadar vristen igen. För två år sedan var det ligamentet och när det äntligen börjat kännas som vanligt går jag och strular till det igen. Röntgen visade som tur var inget så förhoppningsvis kan jag spara all energi från igår och springa av mig den i luleå på söndag istället.
Så nu missar jag ännu några dagar av min apu, dock blir det inge slappande för det, vi har bal, tal, biljetter, diskussion och bakning att göra!


Just read it.

Publicerad 2012-05-20 22:44:50 i Allmänt,

http://www.sonomanews.com/News-2012/Surgical-pioneer-is-hero-to-Sonoma-family/

Min värdmamma, pappa och äldsta brodern Logan, med hans läkare.


Artikeln handlar om en operation Logan fick genomgå när han föddes, utöver det har han opererats 40 gånger till och ändå är han en av de mest livfulla personer jag träffat. Bilden är tagen på deras gård och jag längtar så galet mycket tillbaka när jag ser dessa. En vacker dag ska jag tillbaka.

 

The rest is still unwritten

Publicerad 2012-05-20 13:00:02 i Allmänt,

Just varit i kyrkan och tittat på årets konfirmation. Har börjat bli lite av en tradition då jag varit de fem senaste åren. Men jag tycker att det är mysigt, och om mindre än tre veckor sitter jag där igen, då med mössan på och redo att ta studenten.
Men för att ta studenten måste jag först göra klart hemprovet så nu gör jag ett litet ryck med det, senare ikväll har vi seriepremiär på Riavallen och imorgon påbörjar jag min sista vecka apu.

Mintchokladkladdis

Publicerad 2012-05-18 18:08:47 i Allmänt,

Igår åt jag den goaste kladdisen jag gjort på länge, med mintchoklad i. Lovely. Och ikväll efter träningen hoppas jag att det ännu finns kvar en bit åt mig, jag har fruktansvärd chokladabstinens. Hihi.
Nu tänkte jag samla kraft inför ett blött bollpass på riavallen, är dömätt efter gomiddag hos bsis.



Pajala 16.05.12


Fredagsmyyyyys.

When you look up to the sky

Publicerad 2012-05-17 22:17:32 i Allmänt,

Känns helt fantastiskt skönt med fyra dagar ledigt. Men samtidigt börjar jag bli lite smått stressad inför studenten och sommaren. Don't know what to do. Men vad jag ska göra nu vet jag iallafall, vi har tydligen fått ett hemprov i ljudteknik, det hade jag helt glömt bort. 37 frågor ifrån studenten. Here I come!

En dag i mitten på maj

Publicerad 2012-05-16 15:50:38 i Allmänt,



Äntligen helg, långhelg dessutom. Och bara fem dagar kvar av min apu.
Nu släpas jag med på ännu ett mördarpass på gymmet, senare ikväll är det fotboll.

FunnyBunny

Publicerad 2012-05-15 16:03:31 i Allmänt,

Hela söndagen gick åt i Kiruna, kollade 2½ fotbollsmatcher, riktigt spännande men på tok för kallt. Jag som trodde att jag skulle ha alldeles för mycket kläder. tji fick jag, men nästa gång är jag förberedd på allt!
Igår var fotbollsträningen fantastiskt rolig, även då näsan rann och jag knappt kunde andas sprang jag på, med energi från någonstans och hade superkul! Avslutade kvällen med grönsaker och dipp till Ocean's Twelve, så ni kanske förstår varför jag inte uppdaterat särskilt flitigt senaste tiden. Jag är helt enkelt för upptagen med att leva livet!


Nu är det dags för fredagsmys

Publicerad 2012-05-11 16:20:05 i Allmänt,

Vilken kanondag det blev, vädret såg inte så roligt ut imorse men att sedan få jobba utan jacka i solen var underbart. Blev även bjuden på after work med bygget men vi har fotboll ikväll. Känns tugnt att tacka nej till thaimat haha..






Lake Beryessa

One less lonely girl

Publicerad 2012-05-08 22:41:04 i Allmänt,

Det mesta i livet just nu kretsar kring fotboll, härliga tider. Träna, spela, titta, både live och på tv. Allt prat handlar om fotboll och kläderna som inhandlas är just fotbollskläder, underbara vår och alla känslor du för med dig.

 

2006 - 2007

Awesome

Publicerad 2012-05-08 00:00:51 i Allmänt,

Ja det är fantastiskt. Trots min frispark som siktade mot stjärnorna och min förbannade förkylning är jag väldigt nöjd, det känns otroligt skönt. För det första är en vinst grymt, att det blev med 7-0 var ett plus, och för det tredje kan jag inte minnas sist jag gjort mål, då är det för längesedan alltså. Och inte bara ett, utan tvååååå. hihi. Åh.
En bastu verkar ha hjälpt min hals och nu ska jag göra ett försök till någorlunda många timmars sömn också.
Apun idag gick förresten väldigt snabbt, helt okej faktiskt.


är inte på min dator så blir lite andra bilder, men säg inte att jag snodde en ;)

The Lincoln lawyer

Publicerad 2012-05-05 09:59:12 i Allmänt,

Det är ju inte möjligt, nu har jag blivit sjuk igen. Efter en vecka med träning så är det återigen dags för två vilodagar..
Nu ska jag kika en film innan det blir fika på byn. Underbara helg.

Ängeln i rummet

Publicerad 2012-05-03 23:59:37 i Allmänt,

Nytt pb i marklyft, hihi vad roligt. Fick dessutom beröm för min teknik hehe ;)
Har även blivit klar med Svenska B, helt galet skön känsla att komma ut ur klassrummet imorse efter det sista talet. American Pie: Reunion har vi också hunnit se på bio, men nu måste jag rusa för jag tror min otroligt sega pojkvän äntligen kom. Naaaaattinatti

Papiss Cissé!

Publicerad 2012-05-02 23:33:42 i Allmänt,

Fotbollsträningen gick inte som jag önskat och nu börjar jag dessutom känna av halsen igen. Screw that. Imorgon ska jag redovisa muntliga i svenska, vi kan ju alltid hålla tummarna att det går bra.

Flink og nydelig!

Publicerad 2012-05-01 19:29:47 i Allmänt,

För nästan precis ett år sedan.

 

Då firade vi valborg med grillning hos Sjöberg, och kallt var det kommer jag ihåg. Dock var all snö borta. Detta år var annorlunda, ingen Milka och inget psykande, och massor av snö kvar. Och jag saknar milkis väldigt mycket idag, hörde att det dessutom var +20 i Halmstad idag, inte så pjåkigt!

Nu ska vi skära grönsaker, det vankas tacos, pes, nhl och film.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela