Cult Of Luna

Publicerad 2009-10-31 16:16:48 i Allmänt,

 

Var tvungen att lyssna på dom här idag. Det är verkligen inte min musik smak, men dom är ju säkert bra på det dom gör. Men det är min kusin Andreas som spelar bas så jag var ju tvungen att lyssna vad han håller på med.
Har inte träffat honom på flera år, han bor i umeå tror jag. Men när jag var hos fammo här om dagen så berättade hon om honom ;p Han och hans bror har tänkt komma upp snart, då måste jag häsla på så jag får se dom igen.  
 
 

se det med mina ögon.

Publicerad 2009-10-31 00:54:40 i Allmänt,

Har alldeles just kommit hem. Har hunnit vara hos Ellinor två vändor idag. Senaste gången åt vi tårta och kollade Into The Blue, jag älskar den filmen! och den får mig att tänka på den dag då jag sist såg den. ♥
Sen hämtade Johannes och Anders upp mig och så for vi och kollade Kops hos Andreas. Det var en hel massa folk där, tror vi var minst tio stycken.

     


 Jag vet inte riktigt vad du vill, det är lite svårt förstår du. help me find out.
 En sista chans. Just so u know.

Till minne av Therese Johansson 'Rojo'.

Publicerad 2009-10-29 23:03:28 i Allmänt,

Heeeey va fan! det var ju hon den där Paulina lr Paow lr vad hon nu kallas som var med i Debatt. Jag satt i tjugo min och trodde det var Kissie, inte ser jag skillnad på dom. Haha, det stod ju här på blogg.se också att det skulle vara Kissie.
Men det var ett ganska intressant progam idag iallafall. Först om strafftiden för ungdomar som begått brott, mord i det här fallet. Therese 'Rojo's' morbror var också med i programmet och berättade lite om hur dom behandlats.
Det är ju hemskt, alla anhöriga, alltså alla 'brottsoffer' som dom kallas, det enda de fick i hjälp efter det som hände var tre sömntabletter när dom kom från sjukhuset.
Medans de båda skyldiga har fått stöd och hjälp av psykologer och massa andra ända från att detta hände fram tills rättegången och säkert ännu nu efteråt.
Jag säger inte att jag inte tycker att de skyldiga ska få hjälp, jag tycker de ska få all den hjälp de kan få, Men jag tycker att det är en självklarhet att de anhöriga ska få mer hjälp än sömntabletter?! Som att det går att sova bort sorgen när man mist en dotter/son vad det nu än är. Det är sjukt.
Så detta inlägg vill jag tillägna Therese 'Rojo' Johansson och hennes familj, släkt och vänner.

Sedan pratade dom om plastikoperationer, det var också ganska intressant men jag satt bara och kollade på Linda Rosing och alla de andra som redan gjort massa operationer. Större bröst, läppar, kindben osv. är det verkligen det vi strävar efter?
Jag tycker det är sinnessjukt. Det är ju bra att det finns den möjligheten om man nu vill göra något, jag menar man kan ju ha varit med om någon olycka lr sjukdom, då man vill fixa till efteråt men att operera sig för att vara snygg och se ut som alla modeller i tidningarna vi ser. insane! 

Det var allt för mig, tack och god natt. Nej jag ska inte sova riktigt än, jag kommer säkert tillbaka hit senare, ska bara göra något annat en sväng för omväxlings skull :p

Gina tricot

Publicerad 2009-10-28 17:20:36 i Allmänt,

Har vaknat redan nio lr halv tio idag. Tog ett bra tag att fixa mig såklart, även om jag inte gjorde något mer än att duscha och testa kläder ;-)  
For ut på byn med Ellinor, hon hittade jackan (i förra inlägget), och jag hittade också en. Men den var bara en tunn vindjacka. huh. D blir en lång kall vinter isåfall. men den var ju så sjukt snygg, nästan lika som du! ;O

Ska iallafall ut på alla affärer med Ellinor och Elin ikväll, måste hitta något. För jag har försökt beställa kläder från gina tricot men det fungerar ju inte och det gör mig galen! hittade massa snygga grejer ju.

här är de fina som jag väl nångång ska lyckas kunna beställa.

Shuffle

Publicerad 2009-10-27 12:00:18 i Allmänt,

Morsning :)
Hela gårdagen tillbringade jag med Julia och Milka. vi bara pratade i flera timmar så jag blev helt nere, men sen är dom ju så härliga så dom fick mig att se på saker på ett lite annat sätt.
Jag har en tendens att alltid se fram emot och längta så mycket till något och sen är det ju så snabbt förbi, då blir jag rädd och stressad, jag vet inte vad jag ska längta till nu då liksom, och det är ju inte så bra.
Man borde ta allt som det kommer men jag hatar att inte veta vad som kommer hända. 
Jag vill alltid ha något roligt att se fram emot.
Och nu till helgen är det halloween, det hade kunnat bli så bra men så är det ju så kul att d finns något för dom som inte kommer in på krogen, Ingenting.! 
Men jag får väl försöka längta till det iallafall.. 

Men just nu mår jag bra :) o jag hoppas du gör som du sa. :)


  




Girl, our love is dyin'
Why did you stop tryin'
I never been a quitah
But I do deserve betta
Believe me I will do bad
Let's forget the past
And let's start this new plan
 
en av de nya låtarna på mobilen, Shut up- Black Eyed Peace

Jag vill bara få säg

Publicerad 2009-10-25 18:48:36 i Allmänt,

Jag vill bara få säga en sak.

Till min Milka.

Du är en underbar person, och jag är så otroligt tacksam för att jag får vara din vän.
Du lyser upp min dag och även om vi har våra diskussioner ibland så löser vi alltid det.
Jag skulle inte kunna leva med att inte ha dig längre, jag skulle aldrig kunna förlåta mig om jag sårat dig.
Jag vill att du ska veta hur mycket du betyder för mig, även om vi inte varit med varann så mycket på sistone.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
Tack för att du finns och för att du är just du.! <3

24/10

Publicerad 2009-10-25 00:56:22 i Allmänt,


Har varit med denna tjej idag, först var vi och solade och sen var vi hos mig och hittade på lite stuff :)
Sen for vi och kikade film somewhere else, och nu är jag här hemma igen :) natti natti ;*

so sweet.

Publicerad 2009-10-22 22:06:50 i Allmänt,

 
Ellinor ska sova hos mig inatt, så jag slipper vara heelt ensam. haha gölligt va:)
jag väntar fortfarande..

jag har tråkigt. jag är barnvakt.

Publicerad 2009-10-19 18:30:35 i Allmänt,

  hoff det tar ju en evighet att gå igenom allt. Finns så mycket kläder och skor på nelly, men dom här var ju bara för snygga. kanske inte säsong för sådana nu så får vänta ett tag ;p 

Jo förresten så var vi ju och sjöng singstar igår på eftermiddagen.

gästblogg

Publicerad 2009-10-19 14:09:01 i Allmänt,

hej.
ollibooi här JAK sitterh härr och lajvblåggar :) på linos blågg. va jör ni? jak jör inkentink :) herrå wisit  http://cremppaanaviiii.blogg.se/ 

Oliver och Jonathan som gästbloggat hära.


 
Helgen var väl okej, har varit med Julia, Ellinor och Jenni på fredag.
På lördag var jag och åt tacobuffé på Jernverket. Sedan for jag till Martin. Elin och company var där. Sedan gick vi in på krogen en sväng men där var det ju inte speciellt roligt. Elin och Johannes körde hem mig redan kring tolv. På söndag skulle vi kolla film men d blev så sent så vi ska göra det idag istället, då är hon helt ledig :) 
men först ska jag hämta Emil och vara med honom. Sen blir det The Hangover, om den fungerar :)

och nu har jag bestämt mig. Jag vet att jag inte klarar det men jag får väl försöka. haha d är ju kul att Julia tror på mig, not.
Men du får iallafall ta och göra något åt det här, för d är upp till dig nu. tjaao. ♥

en äkta Lina.

Publicerad 2009-10-17 17:09:01 i Allmänt,

Så typiskt!  internet fungerar inte på min dator idag, det är ju såklart när jag vill in på den och ta och ladda upp bilder.

Har jobbat med konfirmanderna idag iallafall, vi for till Tärendö med buss klockan kvart över nio och kom hem kring halv fyra. Super god lunch fick vi på Forest Hotel.!
Ska och äta tacobuffé med Evert och säkert någon mer som vill på Jernverket senare, efter det har Elin slutat och då kanske vi gör något busiigt :) haha lr så inte men iaf.

Nu håller jag på att fixa mina nails, nice jag vet.
Ska be Ellinor testa sminka mig också, en jätte häftig grej som jag måste ha nångång, kanske på halloween, lite det blir feest då ;) Hoja vad jag är jobbig idag, orka lyssna på mig. Lika att jag slutar skriva nu innan det blir alldeles för knasigt. Cya , puss!

 

ursäkta tjejer men det här var enda bilden jag hade på er alla tre på den här datorn.
Och ni är ändå så fina så, jag saknar er som tusan. och konstigt nog brukar jag fortfarande tänka att vi ses i skolan på måndag, i våran klass. 

ny mobil tack och hej.

Publicerad 2009-10-16 11:26:51 i Allmänt,

Har varit på data i morse, och det är så sjukt ointressant så jag blir tossig. Sen har vi haft Ellära med Rune, jag fick göra något experiment och sen vart jag klar. Har suttit där i en timme och inte gjort något, nu väntar jag på Ellinor och co. så ska vi kila och äta :)  leverbiff m. potatis och sås.  hoja, vi missade chili con carne på onsdag!

ikväll kommer Julia hem, igen. (y)   Men får se om jag och Elin kanske hittar på något, om hon inte ska gå ut. Haha, hon är så bra!   alla är så bra, idag mår jag ganska bra faktiskt och toppen skullle det vara om du var med :)

Jag ska beställa en ny mobil idag också, en Nokia 5530 XpressMusic. Jag har ingen aning om den är bra, jag kan inte sånt där men den såg bra ut och var inte allt för dyr, hade touch, kamera och bra musik mobil så den tar vi ;-)

15 oktober.

Publicerad 2009-10-16 00:26:26 i Allmänt,

har tränat innebandy , men det gick inte så bra. Haha :)

Idag på el timmen så var jag och snickrade i verkstaden, Martin och Benjamin höll mig sällskap och så hittade jag värsta mat-tant-mössan, haha och sen måste vi ha glasögon på oss när vi borrar så jag var så jävla snygg. Haha not,! men vi skrattade iallafall.
Sen pratade dom på raidon om 'Bananarbetarnas kamp i rätten' det lät ganska kul det också :)

       


Förresten så fick jag en tårta av Adam och Elina i fredags.
 
Sen ritade Elin och Milka så sött på kladdkakan!

Diagnos: Akrolysis spondylolisthesis vertebra

Publicerad 2009-10-04 14:58:23 i Allmänt,

.. Det är vad jag har i min rygg.
Rensade lite papper idag och så hittade jag papprerna från ortopeden i gvg.
Men nu är jag typ frisk och lider inte av rygg-värk längre. Wihoo :-) 


Jag vaknade tjugo över tolv idag, herreminjistanes.! Men ska jag erkänna så var det faktiskt ganska skönt att få sova ut, hih.
Har inte hunnit göra mycket, det är väl det enda dåliga med att sova så länge.
Jag åt frukost framför 'My super sweet 16', kul att någon blir lagom glad av att få en bil för 700 000 kr i 16års present, det är ju idiotiskt. Jag hade ju aldrig kunnat tacka så mycket som jag velat om jag fått en.

Nu väntar jag på att Milka ska komma, vi ska baka morotskaka. Jag är jätte sugen på det, mums!

 


U

film kväll

Publicerad 2009-10-03 22:30:52 i Allmänt,

 
Dålig bildkvalité, men jag var tvungen att ta en bild på sötisarna som ligger i min säng.
Trötta som få, efter att ha kollat 'Patrik 1,5'.
Dessutom kollade jag och Julia Disturbia innan Ellinor kom, typ sjätte gången jag ser den men jag blir fortfarande lika skraj, haha. Skulle vara mysigt att kolla den med dig.

nu ska jag kila till sömn-tutorna på andra sidan väggen.   ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela