Sweet dreams

Publicerad 2012-08-29 23:58:00 i Allmänt,

Imorgon är det dags för 11h jobb, känner mig redan slut i kroppen efter dagens bravader. Men det är kul. Nya bollar i luften på G, spänky!
Nu är det sängen, bums!

Det finaste som finns

Publicerad 2012-08-28 18:12:38 i

Vi hade match mot Kiruna igår, 1-1. Och trots att många i laget var besvikna tycker jag att vi gjorde en suverän insats, jag är nöjd. 
 
Igår och idag har tiden bara svischat förbi på jobbet, jag har så mycket att pyssla med. Och kvällarna är fulla av träning så det känns inte som att jag hinner med något annat, skönt att åka på semester med Jullan snart! 
Nu innebandy för andra gången den här hösten, hoppas halsen är lika taggad som jaaag. 
 
 

For once I'm on to something real

Publicerad 2012-08-26 17:54:54 i

Jag har bestämt mig för att bara göra precis vad jag känner för utan att tänka på att vara alla till lags. Nu ska jag och Julia boka en biljett till Stockholm, därifrån ser vi vars vi kommer. Det känns bra. 
 

En gång för längesedan

Publicerad 2012-08-24 22:03:00 i

Min dröm sen så länge jag kan minnas var att få åka till Kalifornien, jag ville vara till Hollywood, jag ville bo med en amerikansk familj för att se hur det verkligen var over there. I flera år funderade jag på att åka på språkresa men inte förrän för två år sedan började jag känna mig redo. Jag var fortfarande nervös men jag bokade in mig på EFs program och i 10 månader räknade jag ner dagarna till resan. Den första tiden efter att jag bokat allt kunde jag knappt sova, jag var så nervös och underade vad jag gett mig in på. Men ju längre tiden gick hann jag vänja mig vid tanken och sista månaderna längtade jag nästan ihjäl mig. Jag kan inte påstå att jag var speciellt nervös dagen innan mamma och pappa skulle föra ned mig till Umeå för att flyga iväg. Det var först på flygplatsen när jag såg tårarna i mammas ögon som jag förstod hur mycket jag skulle sakna dem. 
Jag flög iväg till Stockholm och möttes på Arlanda av våran svenska ledare, jag var först och vi fick vänta en stund på att de andra skulle komma. 7 göteborgare, 1 från lund, 3 stycken 08or och jag och en till norrlänning. 
En natt tillsammans på arlandastad innan vi sedan lyfte mot San Fransisco. 
Första stoppet var i London, och jag fick panik. Jag insåg att jag var på en flygplats jag aldrig varit på förr, med folk jag aldrig träffat och jag var påväg ännu längre bort, till en helt ny familj jag endast hunnit mejla med och sett på bild. 
 
Över ett år senare sitter jag nu och läser en blogg av tjej som var med oss förra året, hon är nu där igen för att stanna ett helt år. Jag är verkligen glad för hennes skull och tycker det är väldigt bra gjort av henne. Att vara borta ett år sådär är något jag alltid velat, men jag visste att jag inte skulle klara av det och valde istället en månad, och jag är så stolt över mig själv över tiden jag var i USA. Jag har aldrig träffat så mycket folk och lärt mig så mycket om andra kulturer och allt annat man kan tänka sig. Jag har aldrig någonsin fått med mig så mycket minnen från en och samma resa. Det är något jag alltid kommer ha med mig och jag ångrar ingenting, trots att det var tungt ibland, trots allt annat jag kunnat göra för pengarna. Det var det jag ville göra och skulle jag varit tillbaka igen till då när jag bokade resan skulle jag gjort precis likadant. 
 
Idag kan jag fortfarande tänka på hur roligt det skulle vara att åka bort ett år eller så, men jag tror att det där var det jag skulle göra, jag skulle aldrig klara av att åka hemifrån ett helt år. Och idag är jag nöjd precis som det är. 
 
 
 
I made it in the USA! 

Bara för att tala

Publicerad 2012-08-23 23:59:00 i Allmänt,

Bara för att tala om att jag lever och allt flyter på just nu. Dock går mina planer aldrig som planerat. Nu väntar jag bara på att säsongens sista tre matcher ska spikas och sedan drar jag, vare sig jag får med mig någon eller inte. Lite semester ska jag också ha! 

 

Tears don't mean you're losing

Publicerad 2012-08-18 10:28:47 i

Jag måste bara tillägga att det var en fantastisk känsla att kunna komma tillbaka till fotbollen efter två månaders skada. Har aldrig någonsin varit borta så länge av en säsong. Nästa år, då jädrans! 
 
 
Nu ska jag orka ta mig upp ur sängen och äta frukost, sen ska jag ut på en shoppingtur med Emma. Puss 

Wait for it...

Publicerad 2012-08-18 10:19:00 i

Jag tänkte friska upp minnet lite om vad som hänt i sommar. 
 
Bal, Student, Meän, Kiruna festivalen, Marknad, Övertorneå marknad, LuleKalaset, Stockholm mässa och sen en hel del jobb. Ungefär det är vad jag hunnit med i sommar. Sedan har jag mesta delen av tiden gått omkring och längtat tillbaka till Sonoma, ner till Milka och utomlands och, ja allt möjligt. 
 
Jag har hunnit spela fotboll, vi har fiskat, och vi har ätit en hel del onyttigheter. Trots att vädret verkligen inte har varit på min sida och trots att jag inte haft många lediga dagar, så har ändå den här sommaren varit ganska bra. Och nu vill jag att resten av året ska bli legen.. wait for it.... DARY. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thai DanSai

Publicerad 2012-08-17 18:11:00 i Allmänt,

Har så mycket bilder på mobilen jag måste föra över, men nu ska jag på thai med mina gamla lunchkamrater, det är dags för nya äventyr för en del av oss. Ha en trevlig kväll mina vänner!

Hösten och härligt.

Publicerad 2012-08-16 23:26:27 i

Så roligt att ni börjat titta in här lite smått igen, är väl när vardagsrutinerna börjar komma igång igen, hoppas det håller i sig! Dock har ju inte jag riktigt kommit in i någon rutin än där jag hinner med att lämna avtryck här varje dag.  Men det kommer, nu ska jag däremot sova. 
 

I see you running

Publicerad 2012-08-14 00:02:31 i

Helgen var grym, ska berätta mer imorgon. Nu har klockan hunnit passera läggdags för längesedan. Hihi. Kanske inte, men jag är trött. Nattinatti 

Kakburken för kakmonstret

Publicerad 2012-08-09 23:13:47 i

Har suttit i timmar och tittat på kakburkens hemsida, när jag tillslut fixat ihop en beställning som inte ruinerar mig, går till kassan, fyller i allt och ska Godkänna så krånglar allt och jag har ingen kod man tydligen måste ha. Gaaah. 
 
Nu ska jag lägga mig, om 6h ringer klockan och vi är påväg mot huvudstaden för en helg på mässan. 
 
ps. Den som vet vad för kod jag måste ha till mitt kort för att kunna betala , hjälp mig 

We made it through storm

Publicerad 2012-08-07 22:13:44 i

Jag fick nästan en lax. Ska berätta hela historien nästa gång när jag hinner få upp den i båten också.
Nu drar dem med mig och kolla fiiilm, miss i nassen... zzzzz

I was frightened

Publicerad 2012-08-02 23:50:13 i

Nostalgi.  
 
Jag, Julia och Ellinor tog en mysig tur till kauhajärvi, satt på bryggan och fikade, fikade och fikade. Mycket möjligt att vi hann säga något mellan tuggorna också, men mest fika, och mata fiskar. Haha. På vägen hem blev det en tur lite hit och lite dit, man måste ju utforska ställen man inte varit på. Jag och Julia har spunnit på några planer också, imorgon ska jag köpa en väldans praktisk ryggsäck vi säljer, det är alltid en början iallafall, sen får vi se hur långt vi kommer. Haha. Jag räknar med dig nu gullet! ;) 
 
 
Och på byn såg Julia ögongodis, jag hann nästan bli åksjuk av att åka runt och titta haha. 
 
Nu sitter jag och lyssnar musik, har inte varit in på min spotify sen februari haha. Men var tvungen att leta upp alla låtar från 2009, jag tänker hela tiden på hösten när vi skulle börja gymnasiet. Allt var så spännande och vi hade massa nytt framför oss ännu. Jag och Ellinor var och sa hejdå till Julia när hon hoppade på bussen till Kalix, allt var så härligt, vi lyssnade musik. Låtar som jag än idag älskar, som får mig att tänka på just den där soliga dagen sent i augusti. 
 
 
 
 
LuleåKalaset förra året. 

No walk down the aisle

Publicerad 2012-08-01 22:36:05 i

Det har redan gått ett år, ett helt år sedan min bästa vän flyttade tvärs över landet. Ingenting är längre som förut, hur mycket jag än önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan. Jag vill kunna ringa mitt i natten och cykla till bron och prata i timmar, jag vill göra allt och ingenting med någon som man kan vara absolut sig själv till det yttersta med. Jag vill känna att min bästa vän finns här med mig. 
 
En bästa vän är den som finns kvar när alla andra går ut. 
 

Idag är det också prick 25 år sedan min mamma & pappa gifte sig. Grattis på eran dag. ♥ 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela