You don't always know where you stand

Publicerad 2013-11-29 23:25:00 i

Fredag och äntligen helg, trots att denna helgen inte består av mycket ledig tid så är det ändå skönt med just, Helg.
Ikväll blev vi bjudna på middag på Logen av min familj. Sen har vi haft Idolmys och gått igenom gamla smycken från fammo. En helt perfekt kväll med min familj.
 
Nu ska jag fara hem och lägga mig så jag orkar med morgondagens alla tillställningar.
 
 

Morgonpigg

Publicerad 2013-11-28 07:16:21 i

Hur trött jag än var när klockan ringde för tio minuter sedan så har jag redan glömt bort det. Nu är det bara upp och hoppa och väcka den andra damen. Ikväll har vi innebandy, imorgon är det fredag och vi är bjudna på middag, på lördag händer massor. Ja ni ser, finns så mycket att se fram emot! Be happy. 
 
 
Haha texten på bilden stämmer inte alls, den är gammal. Nu kör vi! 

Alltså, julskinka...

Publicerad 2013-11-27 23:15:00 i

På julbordet dem senaste åren har jag knappt lagt märke till julskinkan, men alltid efteråt så inser jag hur fruktansvärt gott det faktiskt är, så då brukar det bli en macka eller två med julskinka på. Men i år ska jag komma ihåg hur gott det är och faktiskt äta det under middagen ;) om ni undrar var jag fick denna tanke ifrån helt plötsligt, så var det så att Henriikka redan åt julskinka och det började vattnas i munnen på mig av bara tanken. Mmmmmmmm. 
 
 
Något annat som jag förresten varit sugen på (ok, inte sugen, typ haft abstinens..) är cola zero. Men då jag är på jobbet och inte skulle hinna till OK så frågade jag mamma om dem hade någon hemma, men pappa satt tydligen just och drack den sista. Shiit alltså vilken törst jag har. En stund senare kommer han över med en tandborste jag ringt om, och tror ni inte han plockar fram en iskall cola ur bakfickan? Han var och köpte en till mig. Åååhh. Massa kramar till min fina pappa! 
 
Och fatta nu kombinationen, julskinka&cola(eller julmust) aah, hur ska jag kunna sova med denna längtan till julaftons julbordet?? Suck... 
 
 

Slow it down a bit

Publicerad 2013-11-27 10:46:12 i

Extra jobb i natt, jag klagar inte. Det är bra med extra klirr i plånkan såhär i juletider. 
Och ihelg har vi dubbelmöte med innebandyn, och så ska jag hinna på dop. Det känns som att det flyter på i bra tempo nu. 
 

Fredagsbönen

Publicerad 2013-11-22 22:56:00 i

Jag har en del att öva på, men jag ska leverera två superfina tårtor till dopet. Annat accepterar jag inte. Har iallafall gjort ett test för att känna på de nya (för mig) teknikerna. Smakerna gifte sig i munnen, dem är jag inte orolig för, men utseendet, jiises. Men jag gillar utmaningar! 
 
Haft uppladdning inför morgondagens match med tre fina lagisar. Snackat taktik och nu är vi mer än redo att ta poäng mot Boden. 
 
 

First christmas without you

Publicerad 2013-11-22 00:07:02 i

Snart är det jul och jag har inte köpt en enda klapp än. A tycker att jag är ute i så god tid alltid och att jag inte behöver stressa, men förstår ni hur fort det går från första advent till julafton? Swoosh säger det bara. Under julen ska man inte stressa, jag vill bara njuta och vara med min underbara familj. 
 
Till en helt annan sak, jag tycker att man som matallergiker borde få något slags bidrag. Tex laktosfri mjölk, den är dubbelt så dyr som en vanlig mellanmjölk. För att inte tala om Smör till bakning. Helt sjukt. 
Aa, det var väl det jag ville ha sagt, haha. Godnatt! 

Söndag, helt enkelt.

Publicerad 2013-11-17 22:21:00 i

Hunnit med massor, ändå känns det som att jag bara suttit i denna soffa hela helgen. Snart kommer ♥ . 
 
 

Gameday

Publicerad 2013-11-16 10:34:00 i

 
 
Torsdagens träning gick åt skogen så nu känner jag på mig att jag ska göra revansch! 
Vi kör så det ryker! 
 
Har laddat upp med en redig frukost och Madicken på tv, betala räkningarna har jag också hunnit med och strax ska jag kila över till Emilia och Hannes en sväng. Ha en bra dag, och jag räknar med att ni infinner er i sporthallen 13:00! 
 
 
 

Nya möjligheter

Publicerad 2013-11-15 22:59:59 i

Här sitter jag med datorn i famnen, godisskålen på soffbordet är för långt bort för att jag ska orka sträcka mig efter en godis eller två. Hoff. haaha.
 
Den här veckan har faktiskt inte rusat förbi, den har tvärtom gått väldigt långsamt.
Mina planer jag nämnde om för någon vecka sen har bara blivit soppa.
Ett konditori i Luleå skulle ta emot mig på praktik i 20+20v med start i januari. Men efter att ha varit och kollat läget där förra helgen försvann musten ur mig, det var verkligen inte vad jag förväntat mig av ett konditori med så pass många år på nacken. Jag blev besviken och fick en klump i magen av tanken på att jag skulle vara där i källaren och baka i 10mån. Så jag avbröt planeringen och i måndags hade jag verkligen ingen lust att stiga upp till jobbet, jag som har haft nedräkning mot januari och nu vet jag inte hur länge jag kommer att stampa på samma ställe.
 
 
 
Något måste hända, och det är snart. Jag är redo.

Feta stålar

Publicerad 2013-11-15 22:31:32 i

 
 
Har redan för flera år sedan varit intresserad av detta, just för att det är sjukt bra lön och mycket ledigt. Jag menar, vem skulle inte vara sugen på 600k årslön och ledigveckor i mängder?
Dock är ju inte vatten min favoritplats, eller att vara hemifrån 2-3v åt gången. Men det skulle ändå vara kul att testa.
 
 

Tisdag

Publicerad 2013-11-12 08:52:19 i

Godmorgon, såg att ni var många som kikat in här så passar på att önska er en bra dag. 
 
 

Om du var vaken

Publicerad 2013-11-10 23:18:08 i

Helgen gick fort och jag hann inte med allt jag planerat, men som sagt kan saker bli bra ändå. Som på ett bananskal halkade vi in på ett 37årskalas och dansade Just Dance med tioåringar, drack saft och åt chokladbollar. Och jag måste erkänna att det var minst lika lyckat om inte bättre än en film på bio bara för att. 
 
Nu ska jag lägga mig och ladda batterierna inför en ny arbetsvecka. Två matcher väntar till helgen, spännande! 

Känsla

Publicerad 2013-11-08 11:47:01 i

 
Det pirrar i hela mig! Hoppas ni får en bra fredag :) 

En helt ny värld

Publicerad 2013-11-07 21:47:02 i

Försöker ta tag i mitt gymmande igen. Får nog just ihop ett handfullt antal besök där dem senaste 3-4 månaderna. Vilket inte är särskilt imponerande. Så nu ska jag sätta igång igen! Längtar faktiskt redan till nästa pass, trots att jag knappt kunnat gå tidigare i veckan pga mitt benpass i söndags. Igår fick sig axlarna en omgång. Det var bara det där lilla, lilla att bestämma sig för att gå dit och sätta igång så var jag ju som redan tillbaka i samma banor och med samma tankar o motivation! Jag glömmer som bort hur mycket jag faktiskt gillar det när jag inte är där regelbundet. 
Jag känner mig stark, snygg och riktigt bra i hela kroppen av att träna. Jag vet att jag kan och jag vet att jag vill! 
 
 
Igår fick jag mysbesök av Emilia, Iris & Madeleine. 
Älgkött till middag och mer gäster i form av lillebror, mamma och kusin. En onsdagskväll helt i min stil. 
 
Nu jobbar jag och imorgon när jag slutar åker jag och Andreas till Luleå för julshopping, bio och hotell. Längtat som en tok efter denna helg, jag får inte nog av att tillbringa tid tillsammans med han som förgyller alla mina dagar. 
Idag fick jag förresten en fråga av tredje part, om jag fortfarande är lika kär som när jag & A träffades, och jag måste säga att jag känner så mycket mer. Han är inte bara min kärlek, han är min allra bästa vän, min sambo, kollega och den jag delar allt med och aldrig får nog av. 
 
 
 

It is what it is

Publicerad 2013-11-03 20:49:43 i

Har varit på en promenad till kyrkogården, hälsat på faffa och ätit middag hos mamma. Nu avslutar vi helgen på bästa sätt, i soffan med massa gott och något bra på tv. Precis vad jag behöver inför en ny arbetsvecka. Blir även nattjobb imorgon, ser fram emot det! 
 
 

När mörkret skrämmer

Publicerad 2013-11-03 01:01:00 i

Just denna stund är jag så glad över mitt val att skippa krogen och istället ligga här i soffan i pyjamas, redan tvättat bort sminket, äter macka och kollar fast and furious på trean. Helt fantastiskt må jag säga. 
Haft en trevlig kväll som slutade på bästa sätt, imorgon är en fullproppad göra-ingenting-dag. Men det blir en bra dag det också, det blir ju vad vi gör det till! 
 
 

Happy Halloween

Publicerad 2013-11-02 10:05:00 i

Ännu en vecka som passerat snabbare än vinden. Frågan är ju bara varför man blir lika förvånad varje vecka hur snabbt det går.. 
 
Igår hade vi Halloweenmiddag på tannavallen, min härligaste familj och Andreas föräldrar. 
Det var middag och bål, tipsrunda ute i mörkret, fika och spel. Så kul så det tycker jag att vi måste göra om! 
 
Nu ligger jag i sängen och funderar över vad jag ska börja dagen med. Hade velat baka, vill också ta en promenad till kyrkogården, vill ligga kvar här i sängen och se på när finaste ligger och sover, vill också stiga upp och äta frukost för magen skriiker efter mat. Nåja, nåt av det blir det iallafall. Ikväll blir det dans! 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela