I wanna celebrate and live my life

Publicerad 2010-10-12 17:12:02 i Allmänt,

Har fått pengar och en chokladkaka av mormor&morfar. Jag har typ godis så det räcker i ett år ;) Det ser inte bra ut det här...

Förresten så vill jag gå på date! För det låter så jävla coolt! Vem står först på tur ? ;) hahaha



Hittade det här på en blogg, det är fyra olika 'sätt' en kille ofta är på, när han försöker sig på tjejer. Var ganska kul faktiskt hahahahaha!
Ni killar kan ju alltid fundera en liten sväng vilken ni själva är ;)

The Natural
Naturbegåvningen behöver inte gå några kurser i raggning för att få tjejer, han har det i ryggmärgen. Tjejerna faller som furor och har alltid gjort det.
"En svaghet hos The Natural är att hans raggning ofta är situtationsbunden, han kanske jobbar i bar och är kung där, men skulle inte kunna plocka en tjejs nummer på biblioteket."


Bira-bira-bira-killen

Den här killen är så osäker att han måste supa sig dyngrak för att överhuvudtaget våga ta kontakt, vilket leder till att när han gör det är han klängig, jobbig och väldigt osmidig.
"De umgås alltid i flock mellan fyra och tio stycken, och tar man bort den back-upen är han väldigt liten."


Bjud-killen
Andra killar tror att den här killen har lätt att få tjejer eftersom han ofta är omgiven av ett par tre stycken, men så behöver det verkligen inte vara.
"Tjejerna ser ofta sådana här killar som en tillgång till fri sprit men när den är slut står han där ensam."


The Game-killen

Med boken The Game i bakfickan springer den här killen runt och jagar tjejer som besatt, han drar inövade rutiner och tricksar med kort, kanske till och med har en stor rosa hatt på skallen.

"Vi kallar dem rutin-apor, de tror att det går att bluffa sig till tjejers intresse, men fasaden spricker alltid till slut. "

Där fick ni allt något att tänka på ;)


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-10-12 21:03:46

inget som stämmer.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela