Jag - 4 sanningar till.

Publicerad 2010-12-12 21:13:03 i Allmänt,

Tänkte ge er en extra grej idag också haha. När jag skulle skriva 5 sanningar om mig själv, då var det jätte svårt, men nu har jag hunnit tänka ett tag. Kom på två igår kväll innan jag somnade, hör och häpna, jag somnade inte på en gång! ;p

· Min mobil, jag är sjukt beroende av den. Har den alltid på en hylla ovanför sängen, om jag inte tom råkat somna med den i handen. På morgonen när klockan ringer har jag den alltid sen bredvid kudden. ;p

· Varje kväll gör jag på exakt samma sätt när jag bäddar upp sängen, lägger kuddarna på ett ställe, drar ner rullgardinerna, släcker lamporna. Haha, vet inte om det en tvångstanke, det är nog mer att det blivit en sån vana bara.

· Jag har fått höra att jag ser ruskigt koncentrerad ut när jag springer. Jag spänner munnen på ett visst sätt, och som ett bevis på vad folk sagt, hamnar jag på bild i tidningen, just när jag koncentrerar mig. Kul. Även när jag kör bil sitter jag och biter i läppen haha.

· Jag har en liten ring mitt på foten, som ett blåmärke ungefär, fast inte så jätte tydligt. Från att jag blev trampad av en häst, på min allra första ridlektion, för typ 6 år sen. Hahaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela