Torsdag var en lång dag :)

Publicerad 2009-01-22 23:34:28 i Allmänt,

Idag var jag jätte tidig till skolan, lr iaf hemma innan jag for ;)
I skolan hann jag bara vara på språkval, där gjorde vi ett glostest som jag trodde vart under tisdagen då vi inte var där, så jag hade inte tränat ;s men det gick faktiskt rätt så bra ändå :) två fel vad jag vet, en gjorde jag inte och ett fel. Sen matte, och nu är det skönt igen, för igår vart Eva lite surig när jag var så efter, men nu är jag ikapp alla iallafall :)
Sen var vi på engelskan och vi var första gruppen ut att få göra våra tre minuterstal, jag var då första av mig, Julia, Henriikka och Sanna, eftersom jag skulle iväg kl elva och lektionen råkade börja först tio i ;)

Pappa var utanför skolan och väntade på mig, så körde han snabbt hem och jag sprang in och bytte tröja och packade ner lite frukt. Sen kom Camilla förbi och hämtade mig. Sen for vi och plockade upp Emilia och Jenny utanför Jennys lägenhet. Och nu bar det iväg, mot Lycksele! (med förhoppning om att komma i tid till träningen). Det tar egentligen ca. 5½ timme att åka. Men nu blev det ju så att vi redan på Nilles var tvugna att stanna och pissa för att nån gnällde i baksätet ;) Sen blev nästa stopp på 'Toppen' i Norrfjärden, där käkade vi och sen fortsatte vi mot Skellefteå.
Och det hade nu redan tagit 3 timamr och 45 min och vi var inte ens i Piteå xD ändå körde Camilla lite mkt snabbare än vad man får ;)

Haha i Skellefteå var det jag som skulle guida vägen, det vart ju inte så mkt att lita på ;) fast jag hittade faktiskt en bit, tills Emma började krångla i telefonen om nån annan väg. Så det slutade med att jag fick fråga en kvinna om vägen när vi stod still på en gammal bensinmack ;d   Men vid det här laget var jag van, när vi stannat och tankat en bit innan Skellefteå var jag inne på q8 då Jenny kmr in och säger, Lina du måste be någon gå ut och hjälpa dom.  Jag såg en gubbe som jobba gå förbi så jag stoppade honom för att be om hjläp, fast  jag inte ens visste vad v behövde hjälp med.
Jag sa bara "öh, dom behöver hjälp därute"  Sen fick Jenny fortsätta, och det första hon fick ur sig var "Vi kan inte tanka" .. Fan vad jag började garva , dom i affären måste ju trott att vi inte ens fått körkort när vi inte kan tanka ;)

Men ja, vi har då skrattat hela vägen iaf. Speciellt när Jenny helt plötsligt utbrast.  "eh,eh, det stod just i taket att skönhet kommer inifrån?!"   en bil hade just kört om oss, och då lyste den med lamporna på en dekal där bak på bilen där det stod jut att 'skönhet kommer inifrån'. Åh gud vad jag skrattade, jag kan tänka mig hur Jenny måste trott , ett tecken från ovan kanske ;)

Men när vi kom fram for vi direkt till ishallen, vi vart ju så sena till träningen så vi hann inte vara med. För nu bör ni få veta det. För oss tog det 7 timmar och en kvart att åka ! ;D haha                            vi var bara och såg träningen i typ fem min, sen slutade den. Jag och Johan for och handlade medans dom andra väntade på Emma. Sen for vi till lägenheten och plockade vi upp grejena och sen åt vi jätte god men stark Chili con carne. Sen for vi ut och åkte skridskor på en ute rink. Jätte kul och nu har jag lärt mig riktigt bra teknik när man ska skjuta, skotten blir ju inte bra ännu men ;) det kommer.

Nu ska vi sova. Puss :)

Kommentarer

Postat av: M

Publicerad 2009-01-23 18:51:02

ojj sikket långt inlägg ;P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela