Hahaha vad intressant;)

Publicerad 2010-08-31 22:23:35 i Allmänt,

Okej, Milka tyckte alltså att det var väldans onödigt att skriva godnatt till bloggen, att det bara är jobbigt att bläddra neråt. Antingen är man lat, kan ju jag tycka;), lr så är det så att det faktiskt är totalt ointressant för er hahaha. Och jag tror nog att alternativ två stämmer in mer på verkligheten ;p

Så därför ska jag inte skriva godnatt här nu, även om jag ska sova ;) hihihi
Men först ska jag titta ett avsnitt prison break.

Jag har varit med sötarara Milka ikväll också. Vi bakade en kladdkaka. Men det var inte gott. Vi hade misslyckats. Så jag åt en halv bit bara. Jag offrade min diet för det. Men vi hade roligt.
Nu är hon hemma och jag ligger i min säng med datorn i famnen, på en sån där bra dator-grej, som Martinosarna tyckte var helt onödig. Men det tycker inte jag.
Hejdå då ;)

Jaså, hon är inte som alla andra?

Publicerad 2010-08-31 13:15:50 i Allmänt,

Diskussion om Kiruna.
Jag och en annan. Alla andra sitter tysta i klassrummet och sysslar med sitt eget.

Jag- Titta bara på alla mammor i Kiruna. Varenda kotte är hockey-morsa och har Kiruna buff och Haglöfs-/Fjällräven- jackor. Jag älskar det. Dom har stil. Och jag menar det, varenda mamma!

En av de som satt tyst och inte alls var med i diskussionen utbrast då.
R- Hah! Då har du inte sett min mamma!

Jaa, vi har faktiskt ganska härlig klass iallafall. HAAHA
Undra hur många floskor de egentligen lyckades med under förra året ;p

Statusuppdatering

Publicerad 2010-08-31 11:36:32 i Allmänt,

Haha sitter och skriver med Anders på face. Jag förstår inte hur han orkar sitta uppe och göra läxor halv tre på natten, då all energi dessutom bara kommer från kaffe. Haha ojojoj ;p

Aa, nu ska jag på lektion. 2 h 20 min karaktärs framför oss!

A simple little a kind of free

Publicerad 2010-08-30 20:03:31 i Allmänt,


Har kollat tre avsnitt. Hush vad spännande, och äckligt. Det är så grovt och hemskt så man blir sur. Sitter på helspänn hela tiden. Bläää vad bra det är!!

Vem orkar börja plugga matte? inte jag. Kanske sen, men inte nu. För nu ska jag ner och kolla Fångarna på fortet med mamma :)

Saknar dig syster.


Ett öga för ett öga, ja det heter väl så?

Publicerad 2010-08-30 17:10:29 i Allmänt,

Hm, har väntat på pappa i över två timmar nu. Jag tycker faktiskt han kan komma hem och laga middag. Jag börjar bli hungrig.
Ska väl titta ett avsnitt prison break medan jag väntar ännu ett tag. Det var ett tag sen. Fortfarande bara på säsong två ;p




Var glad och nöjd för vet du vad

Publicerad 2010-08-30 12:36:28 i Allmänt,

Det är ju bara fööör roligt det här ;) hihihih

Har inte träffat Milka på hela helgen, och det märks!
Har fortfarande gåshud, jag är så hypad just nu. Vi har så roliga saker att prata om ;)
Det är så härligt ibland när man verkligen inte har några bekymmer och allt känns underbart. Det borde finnas fler sådana dagar. Men man ska vara glad över de man har och idag är just en sån dag. Jag verkligen älskar livet idag ;)
Så därför ska jag med ett leende på läpparna gå på engelskan och nöta av en 65 mins lektion. Sedan blir det att än en gång stå över ett träningspass och endast titta på innebandyn på ivn idag. Men lika glad är jag för det! Ta åt er av min glädje var nöjd med livet som vi lever häääär ;)


- Lina

All we ever do is say goodbye

Publicerad 2010-08-29 17:18:15 i Allmänt,

 

Hm, nu har hon åkt hem igen.

Det var en snabb visit, men det var ju bättre än inget alls!

Och snart åker väl jag till Kiruna iallafall :)

 

Och man kan inte annat än älska hennes hår!! Gissa jag är avundsjuk på dom där lockarna!?! ;o

 

Perfectly lonely

Publicerad 2010-08-29 12:53:14 i Allmänt,

Sv; hihi Amanda det är ju tre år sedan ;) Men tack du med ! ♥


Vi har varit vakna med tuppen idag, jag och Sussi! Har ätit tomtegröt till frukost och nu har vi tänkte-stund för vad vi ska göra resten av dagen haha.
Aaah men här ska vi iallafall inte sitta. Vi hörs! Puss ;)



 

Ett recept ifall ni skulle råka ha lite att göra ;p

Grattis morfar! :)

Publicerad 2010-08-28 21:19:42 i Allmänt,

 

 

Har varit till Saivo och grattat moffa. Haha Sussi åkte 24 mil för att fika tårta, köra lite rally m mig och sedan åka till Pajala. Här ska hon stanna till imorgon, men tror inte hon var i Saivo i mer än en timme. Jag säger bara ; Värt! Not haha ;p

 

Nu ska vi till Julia och mysa med henne och Ellinor! ;)

Bulgarien 2007

Publicerad 2010-08-28 00:43:17 i Allmänt,

Hittade lite bilder från Bulgarien -07. Haha så lyckat att jag gjorde flätor andra dagen så jag brände hela huvudet ;p






 

Sen är det ju lite roligt att jag ser ut att vara flintis på bilderna ;)

Men det skiter vi i för jag gör det på alla bilder så då hade ni inte fått se några alls ;p haha



Ligger här i sängen med datorn i famnen, tanken var att jag skulle kolla prison break, men jag fastnade på andra ställen. Nu ska jag kila på tossi sen ska jag sooova ;)

Snabbare Högre Starkare

Publicerad 2010-08-27 18:35:00 i Allmänt,

Råkade se att länken till Burger Boys nya låt inte fungerade, men det är bara gå in på facebook och lyssna! :p

Har duschat just och sitter nu i morgonrock, kanske dags att klä på sig? hm, det tål att tänkas på!
Men det får nog bli så för tänkte vara förbi rian och kolla Alida och gängets match om en timme.
Har hunnit äta fruktsallad också sen jag var här sist. För det är ju ingen godis-dag för mig inte ;)

Har ringt till EF nu. Under 30 000kr! Om allt går som tänkt, och som jag vill, så bokar jag resan innan 1 november! IIIIHHH! Jag tycker att Milka ska följa med mig, tycker inte ni oxå det?     Aa, precis vad jag tänkte!!

Vandraren har ingenstans att gå

Publicerad 2010-08-26 22:01:29 i Allmänt,

Vi ska och knalla med skolan imorgon. Ajajaj! Ropar mina benhinnor...


Blev inte att öppna matteboken. Men inte har jag ju ångest för det. Det är ju bara första skolveckan så kan ju inte hålla på psykplugga redan och få ångest så fort man inte gör det ;)
Simon ringde istället ett panik samtal till mig och frågade om jag kunde fota Burger Boys, så nu är det gjort. Ni vet, mäster-fotograf är ju precis vad jag är (host not) hahaha ;D

Sen glasjade jag iväg på min hoj till Elin. Och nu ska jag sova. Hihi, klockan är tio. Det är nog det tidigaste jag gått och lagt mig på flera år. Tusan vad skönt! Har bara varit vaken i 16 h men är helt slut så nu säger vi Godnatt för ikväll och ni som inte tänker sussa på ett tag kan ju ha en fortsatt trevlig torsdag ;)

Adjö mina damer & herrar ;) puss hihihihi

Himlen är oskyldigt blå

Publicerad 2010-08-26 18:21:56 i Allmänt,

Livet är orättvist.

Var till H&M en sväng sen men dom hade inte ens fått in halsduken och mössan jag skulle köpa, dom var så nya. Det var ju typiskt! ;p
Sen blev vi omkörda av en bil, och det var ganska kul, för då körde den för fort och blev invinkad av farbror blå precis när den kört om oss haha.
Nu har jag ingen aning vad jag ska göra, Milka är ute i skogen med alla ettor. Så funderar om jag ska öppna min mattebok igen. Sen ser vi vad jag hittar på ;)


Emil hittade en stor nalle.

HAHAHA!!!

Publicerad 2010-08-25 22:19:36 i Allmänt,



Vad var vi? P6? HAHA !


fr. v. Jag, Jonathan Niskala, Jonathan Mäki, Felix Pekkari, ?, Henriikka, ?.


Nu ska jag sova, ska upp klockan fem imorgon. Nice! Godnatt!

För typ sjuttioelfte gången idag...

Publicerad 2010-08-25 20:28:35 i Allmänt,

Förövrigt så simmade jag och Milka 51 längder idag! Vilket är nästan 1,3 km. Men det är faktiskt betydligt jobbigare än att springa, eller det är ju just det det inte är. Men vad jag menar är att skulle man simma typ en mil så skulle det vara sjukt mycket jobbigare än att springa en mil. Men på så här korta sträckor är det inte ens tungt, det är bara roligt och ändå känner man att det ger. Om ni fattar?! ;D

Nu ska jag sluta att ens försöka förklara mina konstiga funderingar. Det blir bara fel här. Men ni ska veta att det låter jävligt bra i mitt huvud iallafall! hahaha ;)
Så jag ska istället ta och räkna lite matte, och när jag förtjänar en paus, så ska jag titta lite i H&M katalogen. Blev inte att beställa ngt från internet, det skulle kommit i slutet på oktober och början på november så det kändes inte allt för lockande.

Och det där med dag 1, det är min coola grej att sluta med onyttigheter. HAHAHA vilket skämt. Jag? Milka höll på tappa hakan när jag berättade det för henne idag ;p hm, någon som tror att det inte riktigt är min grej kanske?;)
Men så är det! Jag & mamma har beslutat oss för att inte äta sådant nu! Hur länge har jag inte bestämt, åtminstone tills jag börjar träna igen, vilket är om senast två veckor haha. Men sen ska jag ju ändå inte äta på veckorna.
Och så ska jag föra en liten 'träningsdagbok' också hade jag tänkt. Men den saken ser vi hur jag orkar med. Men nu måste det hända något iallafall!

Over and out!

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

Publicerad 2010-08-25 20:04:37 i Allmänt,

Så är det! Jag har inte längtat till innebandyn alls. Men när jag idag var och tittade på första träningen blir jag alldeles grön av avund på de som var med! Jag vill också börja igen! Förbaskade skador..
Du, om du nu finns där uppe, då tycker jag att du kan sätta igång och börja med lite underverk och göra mig bra från allt som gör ont i min kropp! tack på förhand.

Jag kan inte beskriva känslan för er hur mycket jag verkligen älskar att träna. Det går liksom inte. Och innebandy. Wow. Jag tror inte det är själva sporten, utan mer vårt lag som gör det så sjukt roligt!
Jag kan inte tänka mig en vinter utan innebandyn, det är helt sjukt. Jag sa just till Ellinor att jag t.o.m längtar att få stiga upp vid 5 för att åka på bortamatch, för det händer alltid så mycket roligt när vi är tillsammans vårt lag. Även fast vi inte vinner så har vi asa skoj! fara och äta, psyka i bussen, inbilla sig matförgiftning, sova osv osv osv. Haha till alla i laget vill jag bara säga; Tack för att ni är just ni och är så super härliga människor! :)





Huvva vilket tråkigt inlägg för er som inte bryr er ett piss om innebandy, lr mitt tjat om hur mycket jag vill träna. Men jag var bara tvungen ;)

Och ni måste ju hålla med om att det ser ganska härligt ut?

Publicerad 2010-08-25 15:54:04 i Allmänt,

När man inte kan träna som man vill, så får man hitta på ett annat sätt!
Simning!

Jess ni hörde rätt. Jag och Milka ska gå och simma alldeles strax, det sägs ju vara bra om man har ont i kroppen, dessutom tränar man kondition och massa annat, utan att det sliter på mina benhinnor lr min vrist! Tummen upp för vatten! Nu ska vi plaska ;) Ajöss!


Oj herr

Publicerad 2010-08-25 00:05:39 i Allmänt,

Oj herre min jistanes! Varsifrån kommer alla läsare? Jag som just insett att jag är ganska boring och måste börja göra något åt mitt skrivande här. Haha, så kommer ni hit och läser mer än vanligt. Det är ju super kul! hihi men jag måste ju erkänna att man blir ganska nyfiken på vilka ni är. Kanske folk som har lite att göra, folk som vill snoka, folk som känner mig, folk som tycker att dom har alldeles för ointressant liv för att göra annat än att läsa bloggar, folk som. Ja som vadå? Vad är ni för folk? Kan ni inte hjälpa mig lite och skriva en kommentar. Jag menar, ni är ju inte hur många som helst men åtminstone nån kommentar borde jag ju få;) snälla rara (A) ;)

Nej, nu ska jag och mitt ointressanta liv ta en paus och sova. Så vi orkar med massa nya äventyr imorgon! God natt alla ni:)



 

En rubrik som talar

Publicerad 2010-08-24 18:47:48 i Allmänt,

Har bakat. Skulle bli cupcakes. Men jag tänkte testa en frosting som var i en tidning, men den blev värdelös och inge god ;p Det var två barn som brukade baka de så kanske inte så oförutsägbart haha
Men dessutom så är mina formar skitkassa, jag brukar ha dom i en muffinsplåt men nu skulle jag göra små. Så allt rann ut. Haha då kom min finurliga mamma på att man kan skära små runda bitar och lägga i små kola formar, så vi gjorde det och täckte sedan med den röda frostingen och satte kokos och silver kulor eller strössel på. Men kan ju säga att jag inte lär äta av dom haha ;)

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag nog kolla film med Martin och vilka det nu var :)

Kan ni gissa?

Publicerad 2010-08-24 10:19:54 i Allmänt,

Vad jag har nu? Om inte... Rast!!! Jaa jag ska väl inte klaga, det är ju skönt, och vi lär väl antagligen hinna med allt vi ska iallafall eftersom de låter oss ta rast hela tiden. Men bara för att vi hade en lektion på en timma och tjugofem minuter så måste vi ju faktiskt få en kvarts rast i mitten enligt läraren ;p
Har en till karaktärs idag på över två timmar, haha undra hur många raster vi hinner med då.


You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And you break my heart

There are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face






Naae nu ska jag tillbaka till lektionen, undra vars Milka håller hus.

Hm, skumt.

Publicerad 2010-08-23 23:28:10 i Allmänt,

Vår Dove tvål luktar herrparfym. Mystiskt..


Okej, okej, okej. Det gick väl inte såå bra för Liverpool idag som vi hoppats på. Men vi fortsätter hoppas och jag tänker heja med Ellinor så länge jag känner för det, oavsett hur det går för dom ;)
Nu ska jag redan krypa ner i sängen och somna till något bra tv program. Det är typ det bästa som finns, att somna med tvn på,. Okej, där överdrev jag, rejält, inte det bästa som finns, men det är väldigt, hm, trevligt? hahah Skönt!

Aja, idag fyller även min kusin år. Grattis grattis till dig Simon! :)

Natti natti allihopa! Peace out och puss på alla ;)
Haha, fråga(!) vars jag fått min glädje ifrån just denna kväll?! Jo just precis det ni tänkte, http://milkafembro.blogg.se/ ;) Läste hennes blogg och blev direkt på bättre humör. Gullig är hon också, för vet ni vad? nej det vet ni ju såklart inte.. Dum jag är. Men det tänker jag inte berätta heller, för det är en av våra massa många hemligheter ;)






Tusan, dom här shortsen hittade jag och Ellinor i en garderob redan förra hösten, då tyckte vi dom var förfärliga. I sommar skulle jag nog inte tackat nej till ett par sådana. Synd nu bara att det redan blivit för kallt..
Och vem det är som står modell på bilden det har jag inte en bleekaste aning om. Nice as hade hon då..

Min fina höst önskelista ↓

Publicerad 2010-08-23 18:22:04 i Allmänt,







Detta vill jag ha. Får se om jag beställer det. Man blir glad av att beställa kläder.
Jag är redan glad. Men man blir massa, massa glad av kläder.
Speciellt nu på hösten med massa nya, fina, höstiga saker, varma, mjuka, stickade saker. Mys!


7986
bilder på datorn, kanske dags att rensa?

23 augusti

Publicerad 2010-08-23 09:58:57 i Allmänt,

Sommaren 2009 menade jag ju såklart!!!


Har haft samling sen fick vi rast, ovanligt? Hehehe
Om en timme börjar vi igen med första lektionen för i år. Sen får vi lunch, skolmaten, njaaa, väl bara att börja vänja sig igen. Säger som Milka att kring jul och i mitten av året då har man redan blivit van vid maten och den smakar faktiskt helt okej. :p


P2

Publicerad 2010-08-22 22:47:37 i Allmänt,

Andra gången jag såg den. Men jag hatar den fortfarande. Så äcklig. Blä.

Hahaha, nu ska jag ner och kolla lite tv och imorgon blir det skooola ;) hihih natti natti puss

Hahaha! Vilk

Publicerad 2010-08-22 18:42:02 i Allmänt,



Hahaha! Vilken rolig min jag har ! Men jag tyckte att mitt hår såg så härligt ut på bilden. Helt mörkt och inte slitet och så blåste det ;D haha Och himlen där bak, sån sommar har jag inte sett mycket av i sommar, kanske i juni men sen har det ju varit hopplöst :p Sommar 08 hade toppen väder nästan hela tiden ju!

Nu ska jag ta med min kladdkaka och kila till Skolvägen. För där bor det en liten filur som väntar, och har väntat på mig i någon timme redan nu hahaha. Klockan åtta kommer Adam och Sandra o Rebecca och då blir det filmtajm!

I don't know where to go from here.

Publicerad 2010-08-22 17:00:28 i Allmänt,

Har varit på Riavallen och fryst häcken av mig. Nästan. Tårna var det väl som tog mest stryk, men häcken lät bättre, okej? haha
Pajala vann iallafall med 3-1. Det var faktiskt en ganska spännande match att titta, om det inte hade varit så kyligt.

Nu sitter jag och laddar inför sista kvällen på detta sommarlov. Sedan återstår bara ett till sommarlov i hela mitt liv, det låter riktigt tragiskt och sorgsamt, tycker jag.
Men hursomhelst, så ska denna kväll tillbringas med Ellinor, vi ska mysa och titta film. Tror det blir med några andra också men ingen nämnd, ingen glömd ;p


Sommaren har varit super rolig och mesta dels har jag varit med min super goa vän Milka. Vi har fyllt sommaren med massor av roliga saker och minnen. För livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns :)
Lovet bara flög förbi och nu väntar ett år skola än engång, men det betyder inte att vi måste sluta ha skoj och röja som vi gjort i sommar! ;) Nej, nu ska vi se till att ha en lika rolig vinter som sommar, även om det lär bli svårt att toppa men vi kan ju alltid försöka.
Nu när jag sitter här och skriver så kommer jag bara på mer och mer saker som faktiskt har hänt i sommar, det känns som att det är jätte länge sedan vi till ex spelade brännboll på riavallen, men det var faktiskt under lovet :) Sen har vi haft super roligt jag, Milka, Marre & Sjögräs. Vi har snurrat runt i byn och psykat till SOAD och Metallica, sen har vi även ibland fått stå ut med Slayer.. Haha.
Vi har varit på Meän Festivaali (stavning), Kiruna festivalen, Pajala Marknad, Luleå kalaset och andra helger som varit super roliga.
Dessutom har jag och Milka varit nere i Blekinge och hela södra Sverige och levt livet. Medan alla andra hängde på ötå marknad haha.

Julia har jag inte hunnit vara med mycket i sommar. Det känns trist när man tänker på hur sjukt mycket vi pysslade med förra sommaren, men det är väl så. Vi kan ju busa på hur mycket som helst nu i vinter:)
För du betyder ändå lika mycket ♥ :)

Sen har jag lärt mig att man måste tänka på sig själv ibland, och göra det man mår bäst av. Även om det kanske inte är det man vill, så är det ibland det bästa. Men det är svårt att övertala sig själv det.





Im holding on to something and I do not know why I tried
Thunder Boys like Girls.

Rock the nation

Publicerad 2010-08-22 13:16:43 i Allmänt,

Det blev Tärendö iallafall! Just som Milka och jag var väldigt uttråkade så kom sjögräs med nyheten att vi får skjuts till holmen ;p Jag , Martin x2 for iväg och jag försökte med hela mitt ♥ övertala Ellinor att följa med men hon var inte lika taggad som jag, tyvärr.
Men vi kom fram, och vi kom in, gratis. Köpte hamburgare och åt chips av Kero, sen for vi hem. Hahaha men det var en rolig liten tripp, men kanske inte lika intressant som Anders tripp till LA och Walk of Fame! Men, vi gör det bästa av det som finns här och sitter inte hemma och tråkar iallafall ;)

Nu ska jag ner och fixa mig, sen kolla Pajala-Harads if?

Have fun

När älgen blir blå...

Publicerad 2010-08-21 23:48:00 i Allmänt,

Har varit lite dålig på att skriva här idag också, fast inte för att jag tror att så många varit in här och saknat något att läsa. Vem sitter hemma ikväll? Verkar ju som att varenda kotten är ute. Bara vi som blivit över och är kvar här. Fick inte med mig någon till Tärendö, hm. Så vi har spelat Geni och nu sitter 8 st och klagar på Legolas stil att kriga i Sagan om ringen ;p och jag drygar här. Det är så det ska va', parteeey ;) naat.hahaha

Drömmar & Magi

Publicerad 2010-08-21 12:14:13 i Allmänt,

Man kan inte känna saknad för tiden som har flytt, för varje gång det regnar kommer det växa upp något nytt.
Det som växer nu det är det som blir vår framtid, de små sakerna som förändrar våra liv. Vi vänder tillbaka och fäller en saknadens tår, för alla år som går, för allting som hänt från idag till igår, men om vi tänker efter läker tiden, alla våra sår.


Hihihi, det är så kul att jag har udda musiksmak. Men den här låten är fortfarande asabra, även om det är typ 5-6 år sedan jag hörde den första gången, och jag lyssnar fortfarande på den typ hela tiden ;p Hahaha


Erik Hassle
System of a down
Hoffmaestro
Eminem
Anton, Affe, Söder, Highlights ;)
Rihanna


Det som rullar på i mina högtalare nuförtiden ;p haha
Jag har så blandad musiksmak så det är knasigt. Mainstream haha men ändå inte.
Lyssna på dom i min lista, det är skit bra. Jag lovar! ;)

Genomskinlig grå

Publicerad 2010-08-21 00:25:28 i Allmänt,

Nä fy skämmes på mig, vilken dålig uppdatering idag!!


Haha, har varit en super trevlig dag. Men vad vi har gjort kan jag inte avslöja. Det är min & Milkas lilla hemlis hihi ;)
Imorgon kommer Amanda hit, då ska vi hitta på något bus sista sommarlovsdagen :)
Sen på kvällen får jag se om jag tar mig till Tärendö, mina kära vänner verkar inte vara lika peppade som jag så vi får väl se. Tror Elinpelin är på G, men vi ser ju vars tiden tar mig ;)
NATTI NATTI. ♣





ps. Såg att Milka varit in och knappat lite här, som tur är skriver hon ju bara söta saker. Men bilden var ju inte den finaste ;) haha

Gästblogg!

Publicerad 2010-08-20 19:38:25 i Allmänt,

Höhö, jag bytte bara blogg. Tänkte att det kan vara kul för omväxlingsskull att blogga, på någon annans blogg, nångång, ibland, sådär. ;)

Hmm, vad jag ska skriva om Lina min vän... Vill ni veta en sak? Lina är typ världens roligaste, hon dansar omkring här på golvet och är taggad som fan. Sååå nu ska jag ta och vara med henne istället. Sötis! ;)

/ milka


chraa india

Publicerad 2010-08-20 01:26:25 i Allmänt,

God natt. Jag tog datorn hit till sängen och allt för jag tänkte titta pb, men jag vet inte ens om jag kommer orka slå av datorn innan jag somnar. zzzz.


Hoppas någon vågar bryta isen.

Highway man

Publicerad 2010-08-19 21:45:42 i Allmänt,

So please won't you tell me where 
the road will end



Haha sitter och lyssnar på Hoffmaestro,
dom har så sjukt härliga låtar.
Seeeenare ska vi göra kvällen ledgendary!
Vilka har jag ingen aning om, men dom som har lust.
Dom där Ellinor o Julia verkar ju inte veta hur
man använder en telefon för att skriva sms lr
så har dom tappat bort mitt nummer ;) ;(


Nu kommer Milka så C yaa ;)


 

fråga mig inte vad jag pysslar med. Haha tror jag drog upp mina byxor ;)

klick-kakor

Publicerad 2010-08-19 19:03:50 i Allmänt,

 

 

250 g Rumstempererat smör

100-250 g Blockchoklad

2½ dl Strösocker

1 1/4 dl Farinsocker

5 dl Vetemjöl

2 Ägg

1 tsk Vaniljsocker

1 tsk Bikarbonat

 

 

Blanda allt i en skål och knåda med händerna så du får en fin deg.

(Välj om du vill hacka chokladen och blanda i den, eller sätta grova bitar just innan kakorna ska in i ugnen.)

Klicka sedan ut lagom stora bitar på en plåt med bakplåtspapper.

Grädda dom mitt i ugnen på 200 grader i ca 12-14 min. Beroende på storlek.

 


 

Blev ingen tårta till efterrätt, tittade igenom alla mina tidningar och hittade ett par super enkla kakor.

Smält choklad o kall mjölk, det var asagott.

Lite omväxling med såna här kakor jämfört med mina cupcakes. ;p

 

 

Städpatrull

Publicerad 2010-08-19 15:22:27 i Allmänt,



Städat. Det är vad jag gjort hela dagen. Tänkte ju baka en chokladtårta men så höll mamma på städa så då tänkte jag att det var lika bra att jag också gör det. Så nu är rummet skinande rent, igen. Har bytt gardiner och sängkläder och hela kittet. Sen har vi fixat alla andra rummen här uppe också, ganska tomt utan Emma & Johan, det ekar i två rum haha ;p
Men det är skönt när det är rent iallafall. Ska nog vara till konsum och köpa jordgubbar & Noblesse så kan jag göra en tårta till efterrätt. Bara jag, mamma och Emil här så det blir mys med hemmagjord thaimat och tårta :)

Sen kanske jag borde ta en dusch också. Haha har sprungit omkring i de här snygga kläderna hela dagen och städat. ;)

I just had to see it for myself

Publicerad 2010-08-19 11:20:18 i Allmänt,


Vi ska tydligen vara och springa med innebandyn på måndag, men tjohopp säger jag, det lär jag ju aldrig kunna.
Jag vill veta hur länge det tar innan jag får träna igen. Jag blir ju less :p haha och jag har bara haft ont två dagar ;D men jag var ju förkyld och hade ont i andra benet innan så jag har ju inte tränat på evigheter.
Tror tusan att jag ska baka något idag haha. Som grädde på moset, då blir jag glad ;p

sing-a-long

Publicerad 2010-08-19 01:19:28 i Allmänt,

Vi har sjungit SingStar hela kvällen hos Martin pii, jag, Milka, Marre, Sjögräs och Alexander.
Trist att jag missade filmen med Ellinor och alla men kommer ju fler tillfällen. :)

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen kan ni ju gissa vad jag tänker titta innan jag somnar. Haha god natt alla fina!





LUNCHTIME

Publicerad 2010-08-18 13:10:55 i Allmänt,

Vad ska jag äta? Milka och Amanda är inte till så stor hjälp haha.
Jag är väl ingen mästare på att laga mat heller, ni måste ju komma med rimliga förslag ;)

Aa jag får väl hitta på något iallafall. Annars svälter jag ju ihjäl och det vill vi ju inte ;)
Fast sjögräs tycker säkert det är bra att jag hoppar över en måltid lr två hahah ;)


Goddagens!

Publicerad 2010-08-18 12:56:51 i Allmänt,



Imorse for allihopa. Sussi också. Det var kul att du var här kusinvitamin. Snart ses vi igen! ;)

So tell me how is that

Publicerad 2010-08-18 00:47:47 i Allmänt,

Första gången i hela mitt liv som jag inte blev upprörd över att ha förlorat en fotbollsmatch!
Det var bara riktigt kul att få spela. Kanske just därför, för att jag inte har spelat match på två år, som det verkligen inte spelade någon roll vad resultatet blev. Nog för att man alltid tänker efter efter, och kommer på allt man kunnat göra bättre. Men jag tycker vi var duktiga för att inte ha tränat ihop, och vissa aldrig någonsin tränat fotboll! :)
Revansch i september, då har vi ju iallafall en match på nacken och kan inte säga att det var två år sen sist! Men då kämpar vi på nytt. Men nu ska vi först kurera oss från alla våra krämpor ;) hahah värsta old ladies med skador hit & dit.






Imorgon (idag;s) klockan 06.00 far alla 
och för Emma och hela flyttlasset till k-k-Kiruna.
Jag tänkte ju följa med, men nu får jag inte ens
plats i bilen. Haha för Sussi ska åka med dom.
Så jag får klara mig själv imorgon.
Jag vet exakt vad jag ska göra. Mm vad underbart!
Typ extremt hög musik i headset och sen
sjunga med som en falsk stucken gris och
ingen som gnäller haha!
Nu ska jag kolla prison break,
kusin har redan somnat:)
och jag har ont i fooooten.
Haha Jag är fan inte gjord för att röra på mig,
så varför älskar jag just det?

If I could

Publicerad 2010-08-17 14:49:46 i Allmänt,

Frukost á la Lina.
Bacon omelett på rostat bröd med nutella ;) haha och ett glas kall mjölk. Vad säger ni? Det låter äckligt va? Aa bra, mer till oss. För det var fan gott :D

Vilken uppladdning inför matchen haha. Kanske dags att börja klä på sig nu också så man hinner ha vanliga kläder innan det är dags för träningskläderna;) onödig fakta men jag tänker högt.
Ajöss ;)

someday

Publicerad 2010-08-17 11:09:59 i Allmänt,


Godmorgon broo's ;) Vaknade helt pigg av klockan för en timme sen, haha sen fick jag ett samtal av en nervös liten tjej som inte kan sova för hon är lite orolig inför ikväll. Haha! GULLIS.
Nu ska jag väcka Sussi så ska vi ner och käka frulle ;)




Det bästa i världen finns inom två armars räckvidd. - Marilyn Monroe




Haha måste kanske bjuda på sig själv lite grann ibland, för att ni ska ha något att skratta åt ;)
Det är ju faktiskt två år sedan höhöh

trying to get through

Publicerad 2010-08-16 23:41:28 i Allmänt,

HAHA fy fan vad kassa New Castle var!
Vi var nio stycken och kollade Man Utd-N' castle at tanos place. Och vilken värdelös match av bortalaget, fast okej Marre sa att vi måste kolla en hemma match, och mot ett mindre bra lag. Haha.
Så jag har inte sågat laget ännu! Dom är säkert bra ;p

Nu ska jag och Sussi sooova. Imorgon har vi match. JIHOOO :D
Undrar om ett avsnitt pb skulle sitta helt fel nu? hmm ;) natti natti


Whatever it takes to break this spell 

I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
You're running me in circles

HASSLE!!!!!


Shooting stars in the night sky

Publicerad 2010-08-16 11:20:24 i Allmänt,

Hm från att jag skrev sist igår har det hunnit hända grejer.
Var på fotbollsträningen och kollade en sväng, men var bara fem st där. Aa vi får ju som hoppas att vi blir några fler imorgon haha.

Senare under kvällen for jag & Sussi till Sjögräs för att kolla film, med han, Milka, Marre och Martin. Men så blev det ju inte riktigt haha. Var lite hit&dit innan vi till slut hamnade hos Martin pii, där jag och Milka fick någon slags energikick, från vad vet jag inte. Men kul var det!


Jag missade det. Men jag tror att jag kan få en önskning också, bara för att det faktiskt var ett stjärnfall. ;)

$

Publicerad 2010-08-15 15:23:13 i Allmänt,

Pappa har köpt tillbaka våran gamla polaris xlt! Hihi nu har jag en skoter så jag kan köra samtidigt som honom, då kan jag följa med till fjällen på våren! Åh vad underbart. Fast jag tror att jag paxar ski-doon ;)
'Pappa betalar', vars är min t-shirt?
Det är ett internt skämt så ni som inte känner mig behöver inte döma mig, för jag är inte så spoiled ;)
Bara kul att låtsas ;)

snickers

Publicerad 2010-08-15 13:54:03 i Allmänt,

Skulle inte tro att jag orkar åka till kiruna på onsdag. Dom ska åka klockan fem på morgonen! naae jag tror inte det. . .


Jag har haft huvudet i vattenbad! Hihi vad äckligt det var. Kokade vatten och satte i vademekum och sen en handuk över min skalle när jag låg och sniffa där under. hohohoho nu ska jag gå och ta på mig ett par strumpor så mina små fossingar inte fryser och jag blir mer sjuk.
Adjöken fröken.


vi ska inte gnälla, vi lever ju!

Publicerad 2010-08-15 01:37:42 i Allmänt,

Jag tror inte det är någon idé att titta klart ett pb avsnitt nu, för då blir det så spännande så jag måste fortsätta titta och så är klockan helt plötsligt fyra. Så vi säger nog god natt redan nu!

Jag har nyrakade ben och dammsugit rummet, ska bli underbart att lägga sig, kommer sova gott förutom att jag inte kan andas, men det är ju en små sak, lr hur? vi ska inte gnälla, vi lever ju!
Godnatt.

I've got .. some news for u.

Publicerad 2010-08-14 18:59:49 i Allmänt,

.. fembots have feelings to.

You split.. my heart in two.

Now what you're gonna do?





-Ibland får man se att en idé som förefaller att vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är helt olika när den kommer ut i det fria och andra människor tittar på.  Nalle Puh


Det är ganska kul att se på. Jag har börjat se samma sak som ni. Nu ser jag ju vad ni menar ;p skämmigt höhö

just nu.

Publicerad 2010-08-14 18:31:06 i Allmänt,

Uuuuhhh vad mätt jag är. Det här kommer inte sluta bra. Vi har bara hunnit med middagen, pizza. Snart väntar en jordgubbspaj till efterrätt.




Den här bilden såg ju ut som en blandning av vår middag & efterrätt ;p

At this point I've gotta choose

Publicerad 2010-08-14 17:03:45 i Allmänt,




Julia var glad igår. Nog för att jag & Milka också var det, men jag gömde mig bakom kameran ;)




Vi har just varit och kollat Ohtana kämpa mot I ... blablabla nånting, kommer inte ihåg vilka det var ;p
Dom vann med 4-3! Och jag vill lova att det var den mest spännande match jag sett på länge. Helt sjukt!
Ikväll ser det ju inte så ljust ut. hehe, regnar och åskar för fullt just nu och boysen ska spela poker.
Det blir ju öös, lr så inte. Jag tror att jag & Milka ska fetta ikväll. Fan vad skönt. Skita i allt annat och bara pressa ;) Sen får vi väl hoppas att dom spelar klart nångång så dom kan ta hand om Milka, jag orkar ju inte en hel dag och kväll ;s
Jag måste börja skaffa nya saker att se fram emot. ;D


Höhöhö. . 

Don't call my name

I'm not your babe

Don't wanna kiss
Don't wanna touch

Just smoke my cigarette and hush

Don't call my name
Don't call my name

atjo & prosit!

Publicerad 2010-08-14 00:00:14 i Allmänt,

Värt att jag gått och blivit förkyld. Någon som känner sig träffad att ha smittat mig? . . . höhö hm.

Imorgon har oa hemmamatch, lite vi ska åka och kolla.
Ikväll har det vart super mys med tjejerna hos Julia. Vi åt räkor och spelade Jeopardy :)
Nuu så ska något roligt hända tycker jag för annars blir vi less. Kanske blir sängen och tack & godnatt annars ;p

planet 51

Publicerad 2010-08-13 01:53:35 i Allmänt,

sv; yooo klart jag är hemma. bara slå en pling ;)



Ni ska bara veta vilken godsak den där Julia är. Imorgon ska ni få se en bild något riktigt smarrigt ;)
Har varit Über roligt ikväll. Jag o boysen tänkte jag säga. jag menar girlsen (men det lät inte lika bra, sry;) har röjt och nu har vi fått tillbaka mag- & kindmusklerna ;)
En något trött Julia försökte, efter sisådär fyra timmar med oss, bokstavligen slänga ut oss ;) hahaha.

God natttttt.

Bullarna i ugnen ;)

Publicerad 2010-08-12 14:53:56 i Allmänt,

Haha tänk vad gött det skulle varit. Med tvillingar hahaha ;)
Men nu är det tyvärr så att det bara är jordgubbs cheescakes i min riktiga ugn,. hahaha :D Men det ska nog gå lika bra tror jag, jag klarar mig nog ;)


Ikväll kommer JullanTMP tillbaka till PAJALACITY! Det var väl intressant? ;)
Ellinor målar taket och jag har ont i benet. Voivoi.
En fika på cafét med en busig liten Milka ska nog hjälpa.
ADIOS AMIGOS.


-Vi älskar att äta. /fläskberg.



Miss Li(na)

Publicerad 2010-08-12 00:32:18 i Allmänt,

Förbaskade strömavbrott. blä.

Nu ska jag sova, och vänta på imorgon. sen ska jag väl längta till fredag, sen till lördag och om det fortfarande är så här så kommer jag väl tillslut börja längta tillbaka istället. .

Svårt det där ;p

Sov gott och dröm om mig ;)

I was dancing the way back home

Publicerad 2010-08-11 22:09:10 i Allmänt,

Yeey vi var åtta stycken på fotbollen! ;o m Jocke haha.
Men det var super roligt. Bara lite ont i benet nu hahaha. Har just duschat och nu ska jag ringa Milski ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll ;))

keep your head held high

Publicerad 2010-08-11 15:18:36 i Allmänt,

Även om jag inte har gjort mycket av intresse idag, så är det skönt att ha stigit upp hyffsat tidigt, haha kvart över tio.
Har ju iallafall hunnit vara ut på byn och göra massa ärenden, övningskört, ätit och kollat prison break.
När Jonathan slutar så ska vi hitta på nå bus. Sen är det fotbollsträning!
Pajala har borta match ikväll, åh jag tycker dom kan ha hemma match så man har något att kolla på . .

Nu ska jag kolla ett avsnitt till av ni vet vad och sedan drar vi ut! peace out ;)



When I get older, I will be stronger.

Publicerad 2010-08-11 00:08:37 i Allmänt,


Det hööööll på riktigt illa. Det kunde blivit riktigt pinsamt. Men vi löste det galant! ;)


Nu ska jag kolla Prison Break. Och sen sova, och jag ska drömma asa coola drömmar. Som bara handlar om mig. När jag är en stjärna. Och den här gången, får inte du vara med. För jag vill inte det. Inatt är det mig det handlar om. GODNATT! Puss;)



Every day

Publicerad 2010-08-10 12:51:47 i Allmänt,

Jag behöver nog inte berätta så mycket om mina senaste dagar. Njut av bilderna.
Nu ska jag äta en cupcake sen ska jag smita iväg till ett underbart ställe.
Där man kan njuta av allt man ser och tänka på vad man vill utan att bli störd.

Ibland kan det inte bli bättre! ;)

;)

Publicerad 2010-08-09 19:18:35 i Allmänt,

MILKA ÄR HEMMA:)))))


Vill ni veta en sak?




Det är ASA roligt! har saknat henne som en tok. nästan som att vi kan gifta oss tycker ni, men d skiter jag i haha för jag är glad att hon är här igen oavsett vad ni tycker att jag överdriver ;) ;)
Och nu ska vi uuut. Vi har redan varit och stört Marre & Andreas på Sport och Skohuset. ;p

shivers down my spine

Publicerad 2010-08-08 20:31:46 i Allmänt,



Okej, det är faktiskt ganska skönt med sommarlov. Men, för det betyder det inte att jag inte vill tillbaka till skolan ;p

Sen tycker jag den här bilden är ganska rolig haha. Snart är det höst och då ska vi ösa igen. Korridorerna går osäkra. höhöhö lr hur.. ;)


√ = check! för er som inte förstår min fina lista ;)

Publicerad 2010-08-08 16:04:59 i Allmänt,

Uuh. Det luktar illa. Mina kläder luktar blöthund. Blää för regn när man inte har kläder för det.. Hahaha.

Ikväll har vi träning klockan halv sex, och det skulle vara bra om alla ni som varit någon gång (& nya också) kom idag, för vi tänkte boka en träningsmatch, för alla som vill vara med. Och det är lite bråttom eftersom att folk tänker fly trakten, så kom och träna idag alla som vill vara med. Säg inte nej för att det regnar!! ;p



Just nu vill jag -
Äta (√ om tjugo min)
Åka till Byske (√ om ett år)
Baka dessa goda cupcakes! (√ imorgon)
Träna fotboll!! ♥ (√ om en&enhalvtimme)

Haha, det är så mycket jag vill just nu,. Om jag bara visste själv. höhö, nu ska jag ta och göra något vettigt. Som tex,.. hm. gå och vila framför teven? aa.

Peace out.


Must be dreamin'

Publicerad 2010-08-08 00:21:59 i Allmänt,

And any man who knows a thing knows
He knows not a damn, damn thing at all... tralala

osvosv, det har fatsnat i mitt huvud.
Det är något störande. Det är bra. Men störande.
Då byter vi låt på spotify, Cinderella man-Eminem.


Känner ni det med mig? Jag känner det på mig.
Jess, så är det. Haha.


Nu ska vi sluta vara så djupa och istället berätta
att jag varit ute o knallat i två timmar!
Var sjukt skönt. Nog för att jag stannade och
pratade med Ellinor ett tag,
men det var kul iallafall. ;)


take a minute

Publicerad 2010-08-07 20:06:13 i Allmänt,



Hoffmaestro råkade vi bara lyssna på, och det var grymt!
Idag var det fotboll i Boden. Sävast-Oaff, 3-1. Var sjukt varmt att bara sitta på läktaren så det var nog synd om spelarna. Jag & Elin hejade iallafall och passade på att sola!

Det var värt pengarna, men nu är det skönt att vara hemma. Och det bästa av allt är att det är lördag!

Cinderella man får en puss.

Hells kitchen

Publicerad 2010-08-06 11:32:37 i Allmänt,

Haha Elin, jag vet. Men jag orkar inte torka den ;p


JAG VILL ÅKA TILL LUELÅ IKVÄLL.


Nu ska jag äta lite, sen far jag ut på byn och ser om det händer något.
Här hemma städar dom bara. blä vad trist en sån här dag.
Ajöss ;)


rock n' roll music ;)

Publicerad 2010-08-05 23:30:25 i Allmänt,

Förresten så har jag ju varit på IKEA idag. Vi for aldrig i tisdags utan det blev idag istället. Jag körde nästan hela vägen dit, haha mamma och Emma var ganska nervösa när jag skulle köra i rondellerna och parkera sen. Hmpf, jag förstår inte varför? ;p Jag är ju nästan king på det där. Nästan, sa jag..

Handlade inte så mycket, blev hela 89kr på IKEA! woho.
Datamus underlägg, en ram och schabloner till kakor :p
Men sen hittade jag & Emma jackor på Haglöfs outlet. Det är typ paradiset för mig. Jag älskar haglöfs! Köp mig mer haha.

Sen köpte jag godis på Maxi för allas intresse ;)
GODNATT!


Run to the hills (again)

Publicerad 2010-08-05 23:17:22 i Allmänt,




Jag och Emma sprang en mil!
Det kanske är vardagsmat för en del, men för oss var det riktigt bra!
Det känns ruskigt skönt nu så här efteråt. Och jag tycker mig vara välförtjänt av en helgalen kväll på kalaset imorgon. Så hoppas att det blir av nu! :)

Köttfärssås √

Publicerad 2010-08-04 16:41:17 i Allmänt,

Hahaha, pratade med Julia nyss. Vi har en plan! och vi har ett tag på oss att fixa det, sisådär 10år? ;) Let's go!


Nu ska jag laga middag och sitta och äta i min ensamhet. Haha alla bara dissar mig nuförtiden. Milka du måste komma hem, jag har inga vänner ;) höhöhö



Publicerad 2010-08-04 12:45:49 i Allmänt,

Morgooon. Ikväll är det fotboll men vad tusan ska jag hitta på tills dess?
Kanske borde fixa mig och vara ut en sväng innan det börjar ösa ner..

Living generation

Publicerad 2010-08-04 01:18:39 i Allmänt,

Så ska alla vara så dryga. Jag som ville spela kubb. Fy på er. Nu måste ni ta er i kragen och bli lite påhittiga ni också pojkar!

Nu ska jag äta rostat bröd och sen gå och sooova. zzZz

Ohh see that girl ;)

Publicerad 2010-08-03 19:57:02 i Allmänt,

Nu har Milka skickat bilder. Men vi hann inte med alla.
Så ni kanske får en tredje omgång när hon kommit hem ;)



Ronneby. Jag och Milka in action ;)




Vi facinerades av hur många som cyklat där på en dag! ;) typ sådär, 3ggr pajalas befolkning? ;p
I Malmö.





På hundtävling i Simrishamn ;p haha.



I Kallekrona ;)


Hahaha, havet är nog inget för mig ;)





Så var vi ut till Bräkne-Hoby också :)








En helg, nångång då, ni vet, haha
↑ ↓




Det var det!

spunk

Publicerad 2010-08-03 15:05:27 i Allmänt,



Tänk om det skulle finnas en sådan här godisaffär i pajala. Elin, kan du inte skippa dicken och öppna eget? ;)
Jag lovar att jag blir stammis!

Mighty good time

Publicerad 2010-08-03 14:47:02 i Allmänt,

Så här kul är mitt sommarlov..

Nej nu ska jag inte klaga. Men lite mera spänning i vardagen skulle ju inte vara helt fel. ;)
Har typ inte gjort ett piss idag. När jag steg upp så plockade jag lite kläder och sen har jag inte gjort något vettigt alls. Körde till konsum en sväng nyss, och nu ligger jag ute på studsmattan, lyssnar musik, kollar face och skriver här. Funderar om jag ska kolla ett avsnitt eller två av prison break, har ju ändå inte så mycket annat för mig. Fast nu kanske jag måste ta in datorn, kul, det började regna. Som grädden på moset. Precis vad jag behövde!..

Funderar på om jag ska fara till luleå ihelg, inte för att kalaset sägs vara en sån hit men vad ska jag göra här hemma när alla andra far?




Ikväll tycker jag att det ska hända något kul!
Jag har ju redan slösat hela dagen på ingenting så nu är det tusan bäst att ni har idéer! ;p

I'm a little drunk and I need you now

Publicerad 2010-08-03 01:00:55 i Allmänt,

Jag, Fanny, Martin och Johan kollade Instängd nyss. Tusan vilken panik! och så hade den ju världsklass (not) slut., Usch vad kass film ;)
Nu ska jag sova, blir kanske haparanda och IKEA imorgon! :D sov gott ;)

hm..

Publicerad 2010-08-02 23:00:41 i Allmänt,

Jag blev klar, tillslut!
For till banken med henne och sen blev vi kvar på byn, satt och stekte på soltorget ;)

Sen vet jag inte vad vi har pysslat med hela kvällen, hon spelade lite Rocky boxnings-spel hos mig medan jag satt och tränade. Jag fick nå psykryck och började pumpade sit-ups och armhävning.

Men nu sitter alla och kollar vad jag skriver så jag tror det är dags att sluta ;) hahah

Jag har aldrig ri

Publicerad 2010-08-02 13:45:39 i Allmänt,



Jag har aldrig riktigt förstått charmen med haremsbyxor..
Det ser ju ut som att man skitit ner sig ? Men dessa braller är faktiskt de enda trekvartsbyxorna jag har så idag får det bli dom! Haha. Så hemska kan de ju faktiskt inte vara,. Folk bär ju såna? Och dom är ju faktiskt ganska sköna..

Lägg märke till min o Emmas fina klädhög där bak också. Haha.

There's not a star in heaven that we can't reach

Publicerad 2010-08-02 13:15:13 i Allmänt,

Jag sov elva timmar inatt ;o sikkt!

Men det var faktiskt första gången på hela sommaren jag sov ut. Så nu är det nog chill igen haha. Det ska inte hända igen på länge. 
Nu ska jag gå och klä på mig, fastnade såklart här när jag skulle göra det. Ellinor och jag ska hitta på något riktigt busigt!
Puss


Bara så ni vet vad jag pysslar med idag ;)

as I close my eyes.

Publicerad 2010-08-02 00:10:22 i Allmänt,

Har suttit och tittat CSI NY, typ första gången jag orkat hålla mig vaken ett helt avsnitt. Ett mirakel! som jag bett om dessutom, tack du där uppe för att du lyssnade på mig ;p Inte för att det var det miraklet jag bad om, men det är ju tanken som räknas!

Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i soffan och titta lite mera tv. Det är så lugnt och skönt här hemma. Men var håller du hus din råtta? Det är lite för tyst.






Inte länge kvar nu! snart. snart.

Find me a miracle

Publicerad 2010-08-01 22:09:15 i Allmänt,

Nu, äntligen, får jag skriva. Haha, ska baka en kladdkaka men tänkte bara in här en snabbis, men som jag visste innan så går det inte snabbt när man ska in på face och läsa bloggar! ;p


Spelade inte cod igår, men vi kollade Disturbia istället. Jag har sett den säkert fem gånger innan men den är så grym så jag ville se den igen haha
Och ikväll ska alla i böghögen spela poker och vara asociala, medan jag sitter här ensam hemma. Aa en kväll ska jag väl klara mig ;D ska baka en kladdkaka och sätta mig i soffan och mysa! sen hoppas jag att dom spelar klart nångång!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela