kung, kung, kung i baren ;)

Publicerad 2009-07-27 02:23:00 i Allmänt,

Igår var jag och Elli på ett hemligt ställe på natten ;D det var jätte mysigt där, och jag ska fan börja vara där, ALLTID!

tidigare på kvällen grillade vi hos Robbin, han, Sanna, jag, Julia och Ellinor :)

Idag har jag och Julia varit på bilbingo igen, i Aapua. och vet ni vad ? ? ? ?               JAG VANN TUSEN KRONOR!!!!!!!!  andra gången jag är på bilbingo i hela mitt liv och så vinner jag tusen kronor!

Sen var vi med på div6.s träning.  Det var riktigt skoj att få träna fotboll igen! hoppas,hoppas,hoppas att Alidas och deras lag vill möta oss i en träningsmatch :) 

Dagens film blev The Truman show.  




Where'd you go
I miss u so
seems like it's been forever
that you've been gone ---------------- 

Well I'm so close to being yours
want you stay with me
please 

sångtexterna är bäst!

42 dagar.

Publicerad 2009-07-25 02:24:36 i Allmänt,

Super skönt väder ute!  man kan ha jeans & tröja så inte myggorna biter men d är inte för varmt heller, perfekt natt väder!
Har varit ute hela kvällen med Julia & Ellinor, kring ett for dom hem och jag gick runt ett tag till. Jag ville bara gå, det kändes som att jag hade kunnat gå i flera timmar, det var så skönt ute och jag behövde få tänka.

Idag har vi farit fram&tillbaka hos alla tre som jag vet inte vad :) Har hunnit vara och äta mjukglass också!

      

skönt att vara tillbaka!

Publicerad 2009-07-21 01:49:01 i Allmänt,

Igår bakade jag Morotskaka och Sommarkaka :) mumsigt blev det!
Tog med några stycken och så for jag till Ellinor. Vi cyklade runt på byn med (som jag nämnt några gånger) min racer cykel som knarrar och gnisslar högt och fint ;)   
Den mår bra, fast den fick tungt last på lördag natt när Julia cyklade mig på styret och Ellinor på pakethållaren. Vi körde runt malmen för att se hur snabbt det gick, otroligt nog tod det endast 48 sekunder för Julia att cykla med oss på :D  Sen for vi runt, runt på byn. Adam kom också ut med oss en stund, men det var ganska så kallt så vi for hem kring två/halv tre :)

Söndag eftermiddag for jag med Ellinor till nya elljusspåret och sprang 4,2 km . :)  lr vi gick kanske 800m. efter den jobbiga backen ;)  men jag var nöjd för jag har faktiskt inte tränat något under sommaren typ :)  ngn fotboll då&då men inte mer, tyvärr..  Sen gjorde jag sit-ups och armhävningar också efter joggingturen. 100,20,50,10. kanske inte så mkt för andra men jag var helt slut sen x)

Idag har jag varit på bilbingo med Julia, hennes mamma och deras granne Tarja :)  första gången jag var på det och det var ju ta mig fan skoj! :D  För det första så fick jag en liten lott mer än jag betalt för, men jag & Julia sa inget utan vi köpte dricka och gick till bilen. Sen när vi sitter i bilen inser jag att jag ju inte har ngn dricka,? fast jag betalat för en. Så vi fick gå tillbaka och be om en, pinsamt att jag betalade men inte tog en utan bara gick därifrån ;p
Jag 'väntade' som man kallar det när man endast behöver ett nummer till för att vinna, endast en eller två gånger. Julia tre! och Julias mamma och Tarja vann 500 kr var, gissa om jag & Jullan var irriterade där i baksätet ;)

När vi kom hem kring halv elva så bytte jag om och sen for jag och sprang, jag sprang kanske 4 km :)   stannade och pratade med Johan och Elias en sväng, dom var ute med mopederna. Sen gick jag det sista hundra metrarna hem :)    Nu sitter jag här, har just duschat och kvällsfikat :)  skönt att faktiskt vara hemma en kväll, har alltid varit ute så sent med mina flickor :*     Imorgon fyller Sanna och Jenni år, Grattis till dom!



Nu ska jag sätta på en film och somna med datorn i famnen igen ;) haha! God natt alla fina :) 
måste bara säga att det är skönt att ha börja träna igen, synd bara att jag vet att jag inte kommer fortsätta så här varenda dag ju men men. Man kan ju alltid hoppas ;) 


   

hösten är på gång, börjar faktiskt känna mig taggad ;) hemskt men sant.

Publicerad 2009-07-14 17:34:45 i Allmänt,

Jag har köpt en ny tröja på Luna Mia idag, det tog ett tag att välja men jag, Sanna & Julia hade då tid. Vi var där i över en timme och höll Carro sällskap ;)  
Och höstmodet -09 är bara för härligt!, jag burkar inte bära stickat o sjalar o sådant men det var ju bara för härligt!  en långärmad t-shirt, en pösig stickad kofta/tröja, sjal, handväska, solglasögon, sen några mörka jeans är höstens nummer ett! :D  synd bara att jag inte är världens rikaste å har råd med allt det nu. .  väskan kostade ju typ 700 kr, men kanske är det värt för att vara lite höstfin i skolan ;) ? vem vet, inte för mig iaf ;p  

Milka har åkt neråt igår kväll, kommer inte hem förrän om jätte länge :(

Gotland var fint (:

Publicerad 2009-07-11 00:22:46 i Allmänt,

Resan hem börjar imorgon :)  ska stanna i Umeå en natt, blir inte hos Eneslätts tyvärr, men vi ska stanna i Norrbyn :)

Stranden, Kneippbyn, stan idag :)

 

  

  
bild 1&2 är från i förrgår i Strandsund lr ngt sådant :) 
Sen är resten från idag, först vid havet och sen vid världens kortaste man och sen pippis riktiga hus ;)


Julia jag är happy ;)

SHE HATE ME

Publicerad 2009-07-09 22:16:48 i Allmänt,

Shopping var det dags för idag :D 

köpte ett linne, en t-shirt, jeans, bikini överdel, väska & trosor. Sen en film som jag och Sanna ska kolla nu, den heter She hate me (:  sen köpte jag guldiga leggings & solbrillor tidigare i veckan ;) 

 
datumet stämmer inte riktigt ;) 

Min & Sannas nya kompis, det finns ju inga av vår sort här på Gotland ;)
 


Sen måste jag bara lägga in den här lilla grejen som jag & Julia bara älskar! ;)

Han som älskar dig för den du är.
Han som visar vad han vill, känner och tycker.
Han som smsar dig vars han än är.
Han som bryr sig mest.
Han som kan få dig att gråta av sina vackra ord.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som kan skriva vad som helst om dig dig på msn, och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar som vill ha honom.
Han som alltid kan ställa upp.
Han som ser när du är ledsen och glad.
Han som betyder mest i dina ögon.
Han som kan vända sig till vem som helst, och säga,
ser du den vackra flickan där borta?
Han som säger hon är min föralltid

Världens vackraste.

Publicerad 2009-07-08 22:39:18 i Allmänt,

Idag har vi varit på en badstrand som utsetts till en av världens vackraste stränder :) Det var inte sol, men det var ändå ganska skönt, lagom varmt väder :)

åkt bil, åkt bil, åkt bil.

Jag & Sanna var en sväng till innanför murarna, men alla affärer höll just på att stänga ;/  vi gick istället och satte oss vid en ingång vid en mur, så gick det förbi tre utländska killar och en av dom stannade och började stöta på oss, men jag var inte så social o d var Sanna som hade cigg så det blev mer till henne ;p  haha! typ 'tjena sötisar, ska ni festa?    hallå sötis, klart du måste festa med mig!  kan jag få ditt nummer? ;););)  '     HAHA UUUUUUSCH!!!!   Jag satt o pratade med Julia i telefon just men jag kunde inte få fram ett ord utan jag bara garvade. x)

Jag har fastnat  ♥ 

Hold on, 'cause it aint over til it's over. 

 

En dag på Gotland.

Publicerad 2009-07-08 01:14:58 i Allmänt,

ja, idag har det varit en lång dag.

du ler, du drar ner tröjan på ditt speciella sätt, du tittar med öppna ögon runt, kollar mobilen onödigt många gånger..

Har varit i Kneippbyn med Sanna och badat, det hände en massa roliga saker där men en sak som vi skrattade riktigt åt var när Sanna började  'ja, och så låg sickes niggpack i hall... HAHAHA!' Nickes ciggpack var det rätta alltså ;)

var på Tornerspel sen, sån där 'teater' med riddare på hästar, åtta riddare och alla valde en dam från publiken som skulle heja på den, jag blev vald av Lyckans riddare ;) haha.  Jag fick en kape på mig o skulle ta lös ett siden band från riddarens konstiga långa pinne ;p  sedan ledde en farbror mig fram till en sittplats vid 'borgmästaren' , där satt jag med tre till som hejade på staden ;) de resterande fyra damerna satt en bit ifrån och hejade på laget som tävlade för landet.
Vi VIP daqmerna fick saft o nötter, vi satt där i nästan två timmar o såg glada ut för vi blev filmade ;) kul att jag typ var yngst av alla, och kvinnan bredvid mig var jätte allergisk mot hästar, tur att vi inte behövde rida (:
Min riddare tävlade tappert och slutade tvåa av åtta riddare, duktigt!  det var kanske tur att han inte vann för då hade jag måst gå armkrok med honom ett var runt hela banan med en midsommarkrans på skallen :) men kransen var jätte fin, den hade jag jätte gärna velat ha. :(  jag fick iallafall behålla sidenbandet som ett minne sa farbrorn som förde tillbaka mig till min sittplats efter att spelen slutat.  haha, en ganska häftig upplevelse kan jag lova! Ska sätta upp några bilder från det så ska ni få se lyckans riddare, jag när jag sitter där framme och det goda äpplet jag köpte innan allt började.  Sen på min underbara bror :)

 

 

 

  

 Lina  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela