Dop

Publicerad 2013-04-27 22:57:12 i

 
Idag var det lilla Tildes dop, hon var nöjd och massor utav presenter fick hon.
Jag åt smörgåstårta o fika som jag inte tål, den smällen får jag ta nu, men det var gott iallafall!
Nu ligger jag redan i sängen för imorgon ringer klockan hyffsat tidigt och det är dags för IKEA. spänky 
 
 

Fredag , 26.04.2013

Publicerad 2013-04-27 00:47:49 i

En bra dag med sol, jobb, middag på thai, gym och nu väntar jag på Andreas. Imorgon vankas det dop och fotboll, godnatt kära vänner. 
 

That one thing

Publicerad 2013-04-24 20:45:00 i

Nu går det undan, dagarna bara flyger fram och det är endast 8 dagar till inflyttning. Helt sjukt att jag har längtat efter detta i 6 år, och nu är det så nära inpå. Redan i december när vi fick veta att vi får lägenheten var jag sugen på att fara och handla. Men i fredags i Luleå och nu till helgen i Haparanda är liksom the big thing. Äntligen. 
Dock sket det sig med ett köksbord som jag bokat så jag blev lite bitter. Men det finns fler, problem solved. 
 
Har fortfarande inte fått tillbaka kraften som bara försvann under gympasset, pulsen skenade iväg redan under uppvärmningen och jag vart helt stum i kroppen. Så min planerade bakning får jag ta en annan dag, nu ska jag släpa mig till duschen.
Imorgon jobbar jag natt, mysigt.
 
Dessa söta var vi och hälsade på idag, bara 3 v.  
 

Silverstaden

Publicerad 2013-04-20 23:10:18 i

Igår var jag och Andreas till Luleå/Boden och handlade, känns som att vi fick med oss allt vi behövde + lite till, till en så fjuttig kostnad så det var nästan löjligt! Dock fick vi inte med oss någon soffa eller ett köksbord, men vi har iallafall bestämt oss. Avslutade en bra dag med en mysig middag på thai och sedan film innan vi båda stupade i säng.
Imorse var jag uppe i tid igen och for ut på byn för att göra ärenden. Kollade Ohtanas match och hann med ett kort gympass innan vi sedan stressade hem till färdigdukad tacos som syster o J bjöd på. Lite spel o massa skratt senare är jag nu dötrött, har hela dagen haft 'söndag', men vilken underbar känsla att det bara är lördag!
 
 Jag & Mamma hann med en smarrig lunch idag, rökt kött o mommos bröd. Mums! 

Friday, Im in love

Publicerad 2013-04-19 07:30:45 i

Efter en väldigt rolig men blöt fotbollsträning var det skönt att ta en varm dusch O hoppa i torra kläder, hade nämligen 3kg blöta kläder på träningen haha. 
 
Nu ska jag äta frukost o fixa mig. Idag blir det bra! 

Turn your head

Publicerad 2013-04-18 08:44:00 i

Mitt sämre humör vände ganska snabbt när Andreas kom o började kramas o retas, vilket han alltid gör när jag är sur. O det fungerar varenda gång, man kan bara inte vara sur då längre. Hihi 
 

På toppen av ett isberg

Publicerad 2013-04-17 23:04:00 i

Det som var en sån bra dag, sen vände det så fort jag inte fick middag i tid. Var fly förbannad på gymmet, nästan så arg så jag skulle kunna börja grina. Helt slut blev jag också redan på första övningen, men jag körde igenom hela passet med lite pepp. 
Efteråt försökte jag snabbt få i mig lite mat så jag skulle få upp humöret lite, men jag verkar fortfarande vara lite på tvären. Det är någon som får stå ut med ett åskmoln. hihi. Godnatt 
 

Studera.nu

Publicerad 2013-04-15 22:20:00 i

Många har pratat om sista anmälningsdag för studier till hösten, men det har liksom bara flugit förbi mig. Jag har ärligt talat inte ens tänkt en fjuttig liten tanke på att kika ifall jag hittar något, så slår det mig nu, med mindre än två timmar kvar innan ansökningstiden går ut, att jag kanske borde se över ifall det finns något iallafall. Tog en titt, men nix no, jag är inte påväg från Pajala och det jag vill studera finns inte på distans. Jag får fortsätta sälja skor och sportprylar. Det är ändå helt okej faktiskt, när jag tänker efter. Det går inte att ladda upp bilder, eller göra mellanrum mellan raderna heller för den delen, fantastiskt..

Spikar

Publicerad 2013-04-14 19:03:01 i

Har knappt tordas vara in på bloggen, man får ju scenskräck av statistiken. Rekord flera gånger om för att vara den här sidan. Återkommer när jag har något vettigt att komma med, nu ska jag göra något jag inte hunnit med tidigare i år, nämligen en skidtur.

Bildbomb Skydive Dubai

Publicerad 2013-04-09 21:16:00 i

Ja det var tänkt att lägga in bilder, men får det inte att fungera. Inte idag iallafall. Många bilder hamnade på facebook iallafall. Kan liksom inte förstå att jag verkligen har hoppat nu, jag som varit nervös i flera veckor. Gaah. Blir så glad av att titta på bilderna och jag hoppas att ni också testar det, helt fantastisk känsla. Jag är höjdrädd som tusan, men det där var ändå ascoolt! Sitter förövrigt hemma i köket nu, var ju inte precis det som var planerat för nån vecka sen, men nu är jag här. På fredag kommer min älskade pojkvän hem, längtar som en tok. Nu ska jag ta en dusch och sedan mysa framför tvn med mamma. puss

Hur saker blev som det blev

Publicerad 2013-04-07 22:17:00 i

Jag har länge velat packa en väska och fara ut i världen. En helt vanlig lördagkväll med en middag på thai slutade med att jag och Elin bestämde oss för att göra precis det, packa en väska, boka en enkelbiljett o bara dra. Det var bra, ända tills vi var påväg. Jag hann redan börja sakna våren som jag knappt hunnit njuta av, min pojkvän fjantig som jag är, började ångra att jag skulle missa dop o födelsedag. Har försökt varenda dag att njuta av resan och tänka på mig själv istället för allt där hemma, men jag längtar hem för mycket. Har haft supermysiga dagar här i Dubai med en grym reskamrat, tyvärr klarar jag inte av att slutföra den som planerat. Jag har en enorm ångest över att jag sviker o inte gör som vi tänkt. Men jag tror inte att resan skulle bli bra ifall jag bara följde med för någon annans skull. Så imorgon far jag hem. För min egen skull.

Burj Al Arab

Publicerad 2013-04-06 22:05:13 i

Idag har vi varit till stranden, det var verkligen på tiden. Trots att det var molnigt så var det väldigt skönt, man måste ju börja försiktigt haha. Har hunnit vara till en Souk, ska vara någon mysig marknad men jag måste säga att det enda vi möttes av var kletiga försäljare som hängde sjalar och kastade kryddor över oss. Inte så mysigt. Men båten dit, som gick över The creek var ju iallafall ball. Nu sitter vi igen, svettiga o äckliga nere i lobbyn för tillgång till wifi, som alla andra kvällar. Den trevliga personalen bara ler trots att jag tror att dem innerst inne tycker vi drar ner standarden lite haha. Nej dags för en dusch och sen hoppa i den finbäddade hotellsängen. Bilder får ni tyvärr inga då jag knappt har några, min mobilkamera är värdelös, så jag förlitar mig på min reskamrat, och hon verkar sköta det galant!

En sju timmars promenad senare.

Publicerad 2013-04-05 20:07:39 i

Vi tänkte ta oss ut tidigt idag för en tur till The Palm Jumeirah. Börjar med att vi försover oss lite, kommer tydligen ändå 2h innan öppning till tunnelbanan, fredag måste vara någon helgdag, varför annars börjar tågen gå först 13:30? Har promenerat överallt och ingenstans, ätit på tok för dyr pizza och svettats floder. Precis som det ska vara, eller? Längtar till måndag, trots att jag håller på att svimma av tanken på att vi ska flera tusen meter upp i luften och sedan kasta oss ut. Jag, som är höjdrädd för att hoppa trean i badis, vad har jag gett mig in på? Sedan drar vi vidare, Thailand är planen, men väderrapporterna ser inte så ljusa ut. Will see.

Dubai

Publicerad 2013-04-04 22:26:54 i

Vi är i Dubai, har redan sovit två nätter på vårat 4stjärniga hotell, dricksat vår piccolo på tok för mycket, haft första klass-kort i tunnelbanan, shoppat och ätit dyra glassar. Inte direkt backpackerstyle. Men vi mjukar upp oss lite, i Thailand blir det inte lika flashiga hotell. ;) 
Idag var vi upp i Burj Khalifa, världens högsta byggnad, och så var vi förbi Mall of the Emirates, världens största köpcenter, med slalombacke inuti! 
Nu är jag helt slut, ska ta en sval dusch och hoppa  i sängen och läsa min nya bok. Mojsigt. 

Arlanda Airport

Publicerad 2013-04-02 13:01:45 i

Om elva timmar borde vi vara framme på hotellet. Skönt med ett ordentligt boende när vi kommer fram mitt i natten. 
 
Det blir bra det här, det känner jag på mig! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela