Tisdag

Publicerad 2012-07-31 08:36:34 i

Helgen gick fort, men inte mot min vilja denna gången. Nu är det dags för jobbet igen. Och nästa helg drar vi till stockholm, det blir nog bra det här ska ni se. 

You've already saved me

Publicerad 2012-07-28 23:41:47 i

Annars tycker jag låten är helt okej, men jag måste ju säga att det här var katastrofalt. Det låter som att hon stönar i tre o en halv minut. Dock var hennes klänning med spets ganska fräck..
 
 
 
 
Ikväll har jag och Julia varit på date. Middag på thai och filmmys till The Lucky One, äntligen någon som ville se den med mig. Hihi. 

I'm not afraid

Publicerad 2012-07-27 00:03:48 i

Jag hoppas att den här hösten ger mig nya, spännande utmaningar. Jag har tagit studenten och jag är redo för resten.
 

Through the eye of a needle

Publicerad 2012-07-23 23:05:20 i

Första matchen efter två månaders skada igår, helt fantastiskt. Vi förlorade, men för mig gjorde det inte ett dugg. Bara känslan av att kunna springa igen på planen gjorde mig helt i extas redan på uppvärmningen.
 
 
Det är kul att ni fortsätter att komma in här varje dag trots att jag har blivit fruktansvärt dålig på att uppdatera. Hela min vår & sommar har inneburit så mycket nytt så jag vet inte var jag ska börja.

Someday

Publicerad 2012-07-18 18:41:42 i

 
 
 
 
 
 
 
Halva sommaren har redan gått, trots att det känns som att den knappt har hunnit börja. Även fast det blivit mörkare för varje dag i snart en månad så märks det ingenstans, nätterna är fortfarande ljusa och underbara. Jag älskar mitt Pajala men nu vill jag röra på mig. 

Hold on to that feeling

Publicerad 2012-07-13 17:57:25 i

Så var det fredag, känns som en evighet sen sist. Förra helgen var det jobb varenda dag så det var inte riktig helg-känsla. Även då det var väldigt roligt med massa suovas, godis och marknad över huvudtaget, så var det ändå inte ledigt. Nu ihelg hade jag tänkt njuta ordentligt, men det är ju min självklara tur att dem har lovat ösregn från ikväll till jag vet inte när. 
Men jag har iallafall avklarat veckans jobb och dagens träning, så ikväll är det endast ordentligt fredagsmys som gäller. 
 
 
 
 
Jag har inte varit på semester i år, och jag har inte badat ännu. Nu är det dags. 

Torneälv

Publicerad 2012-07-11 23:19:28 i

 
 
 
 
 
Dead by April var precis lika grymma som jag väntat mig, hela helgen var suverän. Idag hade jag tänkt dra upp en stor lax men det gick inte riktigt enligt planerna, men det blev en skön båttur iallafall. Imorgon byter jag jobb för två dagar, mysigt. 

Flash forward

Publicerad 2012-07-03 19:23:41 i

Helgen i Kiruna var kanon. Fick äta min efterlängtade suovas och älgskav, någon till ska jag väl hinna med att trycka i mig ihelg, sen är det ett helt år till nästa gång. 
Jag antar att det är marknadsveckan som drar hit allt folk, men jag har aldrig känt av det så här tydligt förut. Det är kul och vi får hoppas att det inte blir lugnet efter stormen på måndag. Då känns allt alltid så dött. 
Nu ska jag ta mig ut och träna, woop woop 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela