Det rullar

Publicerad 2013-10-25 16:44:55 i

Mycket händer och dagarna bara svischar förbi. Nästan så man försöker hålla i dem litegrann, tiden får inte springa iväg för fort!
Jag har smidit planer och stora förändringar är på gång. Snart ska jag berätta mer om det för er, men ni får suga på det ett tag ;)
 
Har njutit till fullo av den vackra höst vi haft och nu är vintern här, för att stanna. Det gör mig Ingenting! Snart ska jag baka lussebullar, pepparkakor, göra knäck, lyssna julmusik, julhandla, julpynta och ha uppesittarkväll. Aaah vad jag får en härlig känsla av att tänka på allt mysigt med denna tiden på året! Men för att kunna pynta och fixa juletid här hemma måste man ha julpynt, och vet ni hur mycket jag ser fram emot att vara och handla in allt sånt?! Helt galet mycket. Snart.
 
Vi tar en sak i taget och nu är det fredag, en ledig sådan. Har varit på byn med fina tjejer, lunchat och strosat i lite affärer. Och allt detta häng med små söta bebisar, aaah. När ska jag bli stor, när ska jag vara vuxen nog, när ska jag vara färdig med allt det jag vill göra först. Den som lever får se!
 
 
 
 

Ser du något bakom molnen.

Publicerad 2013-10-15 23:19:04 i

Igår hade vi en kanonfin dag i Luleå och nu har jag en vecka för mig själv. Andreas är på Malta och vinner pengar, förhoppningsvis haha.. 
Önskar att jag hade mer energi kvar på kvällarna så jag skulle hinna njuta av lite egen-tid, men jag är helt färdig, så det är bara att gå och lägga sig. Imorgon är en ny dag. 
 
 

I'm leaving on monday morning

Publicerad 2013-10-14 00:01:04 i

Helgen kom och gick lika fort. Imorgon är det redan måndag igen och vi far till Luleå för att säga hejdå till Milka. Haft supermysiga dagar tillsammans och tiden går som vanligt alldeles för fort när man har roligt. 
 
Igår hade vi fortsatt kalas här hemma, känns som att jag har fyllt 50år istället för tjugo. Så många fina gäster och galet mycket presenter. Tack alla underbara som gjort allt fint för mig, nu ska vi lägga oss och imorgon väntas en rolig dag tillsammans i Luleå. 
 
 

Life will pass me by if I don't open up my eyes

Publicerad 2013-10-07 22:03:29 i

Haft en kanonfin dag med Mona i Gällivare. Fick svar på alla mina krämpor och jag hoppas att det blir bättre nu. Sen tog vi en ordentlig shoppingrunda och en storfika på Konditoriet Nyfiket. Avslutade med ännu mer strosande i mellanområdet innan hemfärd. 
Väl hemma kommer jag in till dukat bord och supergod middag, en perfekt avslutning på en bra dag. 
 

 
Sweet dreams 
 

Ett kliv framåt

Publicerad 2013-10-06 21:39:33 i

Jag läste ett bra inlägg på Emmas blogg (finns en länk till henne här nere till höger) alldeles just. 
Om att inse att ingen är perfekt.
 
Att lära känna sig själv, både sina bra och mindre bra sidor. Att kunna acceptera att man faktiskt inte är perfekt. Att vara medveten om och att kunna erkänna sina brister, det är en stark egenskap.
 
Jag är stolt över mig själv och jag är glad att jag är jag. Jag har brister och gör misstag, precis som alla andra. Men jag är medveten om dem och försöker varje dag att göra bättre val. Varje dag kan bli en bättre dag. 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela