Fredagsnöje

Publicerad 2014-05-23 14:07:00 i

Jag som sett fram emot min lediga helg och match ikväll. Istället fick jag gå hem tidigare från jobbet igår med feber och här ligger jag ännu i soffan.
Har tittat inspelningen från vår match i onsdags och väntar på hemleverans av lunchlåda och termometer. 
 
Öppnade förresten dörren för jehovas nyss, i korta shorts och ingen bh under tröjan (sjukkläder nr1). Jag måste sett rejält sliten ut för jag tyckte att han var lite försiktigt och inte vågade titta upp på mig. Nämde dessutom att jag var sjuk, möjligtvis bästa sättet att bli av med honom. 
 
 

Bro bro breja

Publicerad 2014-05-18 23:47:00 i

Jag verkligen älskar känslan av att sommaren är på ingång. Det här ljuset vi har nästan klockan runt gör mig på så bra humör. 
Det gör heller inte så mycket att jag jobbar imorgon, har kort vecka framför mig och två hemmamatcher. Kan inte bli mycket bättre. 
 
 
Gjorde chokladtryffel igårkväll, fantastiskt gott. 
 
 
Sen har jag även varit med två pinglor ihelg. Standard lördagsmys och sen premiärturen med cykeln för i år, blev ba sisådär 18km, broarna runt. 

05.05.14

Publicerad 2014-05-05 05:04:00 i

Tänkte bara säga Godmorgon. Inte ofta man vaknar innan klockan när den är ställd på 05:00. 
 
 

Packa pappas kappsäck

Publicerad 2014-05-04 01:03:00 i

I tisdags fick jag & Andreas för oss den briljanta idén att åka till Italien och titta på en Juventus match. Snabbt kollade vi upp flyg till fantastiska priser och matchbiljetter (till inte lika fantastiska priser) och bokade en mini-weekend för två. Så imorgon efter vår träningsmatch far vi till Luleå och tidigt på måndag morgon lyfter vi. 
Då vi inte har alltför många dagar på oss så törs jag inte räkna med sol och bad, men för säkerhetsskull fick bikinin åka ned i väskan. Värme har dem iallafall lovat. Håller tummarna. 
 
 
 
 

Trötta fötter

Publicerad 2014-05-03 01:01:00 i

 
Hur underbart är det inte med fredag direkt efter en söndag?
 
Har hunnit med tacos på Rågvägen, ett gympass och sedan tittat fotboll på Riavallen. 
Imorgon väntas det 4h jobb innan vi tar semester. Hoppas på bra väder för det vankas grillning (man kan inte grilla för ofta) och ett ryggpass. Nu lägger jag mig med ett fånigt leende på läpparna, jag är bara tacksam. 

Dance like nobody's watching

Publicerad 2014-05-01 17:09:20 i

 
 
Efter en nykter kväll på krogen med mina två pinglor, sov jag som en prinsessa och vaknade utvilad imorse. 
Började ta tag i den enorma tvätthögen som bildats på vårat toagolv och ringde sen över Ellinor för brunch. Amerikanska pannkakor med dess tillbehör. Tror nästan vi fick för mycket av det goda, om det nu är möjligt. Fick vila magarna framför en dokumentär om Späckhuggare, sen började det kännas lite lättare igen haha. 
 
Nu har jag dammat lägenheten, bytt sängkläder och tvättat 6(!) maskiner. Så ikväll ska jag bara njuta. 1,5 dagars jobb sen ledigt igen. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela