Römppäviikko i Pajala

Publicerad 2012-09-29 16:40:00 i

Egentligen borde jag väl skynda mig nu igen, men jag gillar att ta det lugnt. Vi har haft fullt ös på jobbet hela dagen så måste ju varva ned med lite bra musik innan det är dags för mera party hela kvällen. 
Världens goaste Elin räddade min dag igår och kvällen avslutades på ett alldeles perfekt sätt trots mitt dåliga humör till en början. Thaimat sitter aldrig fel och så massa tjejsnack medan vi gled finbil. Tack för det gullet! 
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen försöka fixa till mitt kråkbo (som jag förresten är väldigt nära på att klippa av). Sen är det dags för middag, spännande! 
 
 

Fredagsmys?

Publicerad 2012-09-28 18:21:12 i Allmänt,

Veckan har gått snabbt, som vanligt. Och nu är det römppä. Saken är den att mina planer aldrig verkar gå i stöpet. Jag saknar Milka, som alltid hade samma idéer som jag och alltid var på på mina galna grejer.
Nu ska vi och bära stolar från en sporthall till den andra, mycket roligt en fredagkväll.

Jag ska bara

Publicerad 2012-09-25 18:07:14 i

Egentligen har jag väldigt bråttom nu att plocka ihop allt för innebandyn, men jag tänkte att jag måste bara gå på datorn en sväng först. Så blir det alltid när jag har gott om tid, då hittar jag alltid på en massa annat och så kommer jag ändå i sista sekund. 
 
För en gångs skull ska jag bryta min dåliga ovana och faktiskt stänga datorn och springa iväg nu! Tänkte bara hälsa att jag lever, helt fantastiskt dessutom. 

09.22.12

Publicerad 2012-09-22 23:35:00 i Allmänt,

Så råkade jag beställa kläder. Brukar bli att jag plockar ihop en stor kundkorg och sen när jag kommer till kassan blir jag snål och kryssar bort det mesta, men nu fyndade jag ordentligt. Två par jeans/leggings och en tröja jag velat ha länge för 900kr! Nu ska jag avsluta denna fantastiska kväll, ska kasta mig i sängen och ta upp så mycket plats jag bara kan tills A kommer hem igen. Han tar alltid så mycket plats annars, hehe host.

Storia di un Grande Amore

Publicerad 2012-09-22 21:54:00 i

Hela veckan har liksom flugit förbi och det kändes alldeles utmärkt med helg. Gårdagen erbjöd mycket skratt, både på jobbet och på thai. Hann även vara och simma några längder, men det är inte ofta man kliver upp pga att det är trångt i bassängen i Pajala. Kul! 
Vi förlorade dagens fotbollsmatch men det gjorde inte så mycket, jag har lördagsmys iallafall med tacos, chips och Juve på tv. Imorgon är det dags för sista seriematchen för detta året, och vi får se vad som händer nästa år. 
 
Har även hunnit boka en snabbvisit tillbaka till Sonoma, 10 dagar över thanksgiving blir vi där. Spännande och så roligt att träffa alla igen. 
Nu ska jag fortsätta mysa, imorgon kör vi järnet! 
 
 

Man kan kalla mig snål

Publicerad 2012-09-18 21:00:00 i Allmänt,

Jag har behövt penicillin i 12 dagar, men jag kom ihåg att jag sist tyckte dem var så dyra så jag har liksom inte tagit tag i saken och varit på provtagning, men idag fick jag nog så grejade det och var lite chockad när jag kom ut från apoteket med tabletter för endast 122 kr, och här har jag lidit i 12 dagar för jag var snål! Haha..

Innebandyträningen var helt okej, jag var lite på krigsstigen och lite för taggad ibland men äsch, det var bra att ta ut sig totalt! Nu är det Champions League, ciao

Spontaneous

Publicerad 2012-09-17 09:49:23 i

Vaknade så här i lagom tid till jobbet och sen slog det mig att jag måste fixa mitt pass någon gång så då var det väl lika att ta det idag. Ringde Ellinor och om 17 minuter far vi till Haparanda på utflykt. Det blir nog bra det här.
Sen vill jag bara säga att jag har en alldeles fantastisk pojkvän (No shit, annars skulle du väl inte vara med honom tänker ni nu;) haha, men så äre! Peace out! 
 

Tupla

Publicerad 2012-09-15 21:48:59 i Allmänt,

Jag får inte min choklad, dem bara sitter och pratar. Men snart hoppas jag vi kommer iväg!

Borta bra men hemma bäst

Publicerad 2012-09-13 21:54:26 i Allmänt,

Jag som nästan bestämt mig för att börja plugga i Stockholm nästa höst, har börjat fundera på lite andra alternativ efter att fått mer än nog av att bara vara där 5 ynka dagar haha. Vi hade superkul, shopping, bio, mysiga cafén, go mat och lugna kvällar. Men stressen överallt, alla snobbiga dialekter och uteliggarna & påträngande försäljare på torgen gav mig inte en bättre bild av vår huvudstad om jag säger så. Jag är nog lite av en bybo.
Idag var vi och simmade här i vårt lilla, men alldeles perfekta badhus. Sen tacos som pricken över i:et. Imorgon blir det tårta, men nu ska jag springa upp och hoppa på en riktigt duktig städare!

Hässelby

Publicerad 2012-09-11 10:52:08 i

Jag lever. Även då jag trodde jag skulle kola imorse. Tog en löprunda med intervaller i lite för högt tempo för mig tror jag haha. Stackars Julia måste fått sin livs syn när jag ropade på henne från toa, svimochspyfärdig.
Nu känns det dock bättre, ska ta en dusch och sen drar vi på staaaan. puss

Det är så vi känner

Publicerad 2012-09-05 22:36:00 i

Det stör mig, det gör mig ledsen. Jag vet att det inte är någon annans fel, det är inte mitt heller. Men jag blir galen och tycker det är fruktansvärt orättvist ibland. Livet är inte rättvist men de som älskar att röra på sig och älskar känslan av att få ta ut sig tills man är halvt död, borde kunna göra det utan att ens egen kropp ska hindra en. 
Idag på fotbollen var vi fyra stycken som stod på sidan av planen och kämpade med egna rehab-övningar för att i slutändan kunna spela fotboll. Då slog det mig att det är så orättvist. Så många hade kunnat ge upp och strunta i övningarna och slutat helt med sporten, men sen finns det folk som älskar det så mycket så man faktiskt pressar sig själv genom tunga, tråkiga saker, bara för att vinna över sin egen kropp och visa den att man faktiskt klarar av det bara man vill. 
Jag har varit skadad, precis som alla andra, och ibland klagar jag, men jag tänker inte heller ge upp även om jag blir less på sjukdomar och skador. För fotboll är bland det roligaste jag vet, bara man får vara frisk och hel. 
 
Nu ser jag fram emot söndag och en veckas semester i huvudstaden med Julia. Men först två dagars arbete kvar och en helg med innebandylaget i Vasikkavuoma! 
Och jag ska inte klaga över små sår, jag vet att det finns folk som har det hemskt. Jag har det finfint och är gla!
 
 
Hihi hittade en bild från nyår, puss! 

Bortamatch.

Publicerad 2012-09-02 22:37:56 i Allmänt,

Sista bortamatchen för säsongen gick väl sådär. Haha. Men det var en mysig dag iallafall, med avslutningsmiddag tillsammans och bussresa.
Tråkigare nyheter var ju om Piteåspelaren som gick bort under en match idag, vi var bittra efter vårat reslutat, men då insåg man att det kan hända betydligt mycket värre saker.
Nu ska jag sova, imorgon ska jag ta tag i mitt första pass på gymmet efter ett på tok för långt sommaruppehåll.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela